Peter Jonsson

Profilbild för Peter Jonsson
Peter Jonsson
5.0 / 5
(31 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
15 st
7 st
19 435 000 kr

Bakgrund

Peter Jonsson jobbar på Svensk Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 1989-11-14. Peter har fått in 7 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Peter har enligt vår statistik haft 13 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och lägenheter och motsvarar ett värde på 43 925 000 kr.

Presentation

Positiv person som oftast ser möjligheter med det mesta som händer. Började arbeta som fastighetsmäklare 1988 och startade eget inom Svensk Fastighetsförmedling 1994. Har aldrig ångrat mitt val av yrke utan har hela tiden känt att det finns ett sug efter att hjälpa fler människor med en av deras största affärer i livet. Jag är också en tävlingsmänniska och gillar när man kan mäta kontorets och min egen prestation. Jag har själv en mycket bra kännedom om den marknad där jag arbetar eftersom jag är född här och aldrig har kommit på tanken att flytta härifrån även om jag gillar att resa och se andra platser på jorden. Jag har under åren lärt mig att arbeta med de flesta typer av uppdrag. Jag har sedan i slutet av 80-talet varit väldigt engagerad i nyproduktionsprojekt i första han i form av bostadsrätter. Jag har också varit involverad i flera ombildningar från hyresrätter till bostadsrätter. Jag har också en stor kunskap om kommersiella fastigheter då jag själv äger flera fastigheter. Dessutom så säljer jag många villor och begagnade bostadsrätter.

Jag började att arbeta som fastighetsmäklare 1988 och har aldrig ångrat valet att få hjälpa människor i deras största affärer i livet. Jag startade eget mäklarföretag 1994 då jag startade Svensk Fastighetsförmedling och har sedan dess varit egen företagare.

Säljare om Peter.

16 maj 2024

"Arbetade metodiskt mot olika kundgrupper och höll oss välinformerade."
säljare på Färgesundsvägen 70

07 mar 2024

"Rekommenderar Peter som mäklare! Kunnig, lyhörd och hjälpsam!"
säljare på Hemsjövägen 49

06 feb 2024

"Mycket nöjd med mäklaren. Lätt att samarbeta och prata med. Den bästa!!!"
säljare på Kommendörsvägen 3

04 feb 2024

"Peter är professionell, lyhörd och mycket engagerad. Han är en fantastisk mäklare."
säljare på Nordskogsvägen 7

01 feb 2024

"Peter Jonsson samt övrig personal på Svensk Fastighetsförmedling I Alingsås har varit ett helt ovärderligt stöd och har ett engagemang samt en vinnarmentalitet i absoluta toppklass sett till helheten, inte minst med tanke på bostadsmarknadens totala förändring under försäljningsperioden av vår vi..."
"Peter Jonsson samt övrig personal på Svensk Fastighetsförmedling I Alingsås har varit ett helt ovärderligt stöd och har ett engagemang samt en vinnarmentalitet i absoluta toppklass sett till helheten, inte minst med tanke på bostadsmarknadens totala förändring under försäljningsperioden av vår villa. Peter har en fantastisk energi och en omtanke om såväl säljare som köpare vi aldrig upplevt tidigare.
Peter gör verkligen 100% samt allt extra man kan önska, och en tryggare och mer inkännande mäklare är troligt svårfunnen, vi är verkligen 150 % nöjda med Peter och kan med trygghet och övertygelse varmt rekommendera honom till andra säljare/ köpare. Vi har under åren flyttat åtta gånger och därav köpt åtta olika fastigheter genom olika mäklarfirmor, men Svensk Fastighetsförmedling och Peter Jonsson ligger långt över de övriga vi anlitat under alla år.
Att skapa ett förtroende och därutöver leverera allt och med därtill, är bland det svåraste som finns oaktat bransch, men Peter Jonsson & Svensk Fast har verkligen levererat till fullo.
STORT & VARMT TACK Peter för Ditt fantastiska engagemang och arbete.
Rickard i Alingsås.
"
Läs mer
säljare på Lilla Madviksvägen 28

19 okt 2021

"försäljningen genomfördes på ett mycket professionellt sätt från första kontakten till sista överlåtelsemötet. Presentationen av lägenheten i sociala medier och annonser var otroligt bra. Informationen var i processen vi låg samt hur intresset för lägenheten var också otroligt bra. Vi är mycket ..."
"försäljningen genomfördes på ett mycket professionellt sätt från första kontakten till sista överlåtelsemötet. Presentationen av lägenheten i sociala medier och annonser var otroligt bra. Informationen var i processen vi låg samt hur intresset för lägenheten var också otroligt bra. Vi är mycket nöjda med Peter Jonsson som mäklare"
Läs mer
säljare på Nolhagagatan 9

21 jan 2021

"Marknaden styr slutpriset så frågan om värderingen stämmer överens med slutpriset tycker jag blir missvisande. Den frågan borde omformuleras!
Husets värde är inte samma som marknadens värde som styrs av efterfrågan just då."
säljare på Linnégatan 8

04 okt 2017

"Väldigt nöjd med allt i försäljningen! Kommer säkerligen kontakta Peter igen om de blir mer fastighetsaffärer"
säljare på Sjölyckevägen 9

13 sep 2017

"Kan varmt rekomendera honom. Kanske utvärderingen skulle kommit efter det att affären är helt slutförd. (170928) då tillträde skall ske. "
säljare på Lilla Mjölseredsvägen 8

26 jun 2017

"Sveriges bäste mäklare..."
säljare på Pellholmsvägen 8

01 feb 2017

"Tack Peter :)"
säljare på Hemvägen 15B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
11
Lägenhet
1
Fritidshus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
7
Försäljningar
13
Försäljningsvärde
43 925 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
27 av 28 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
30 av 30 säljare
Peter var tydlig och höll mig uppdaterad
31 av 31 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Peter på kartan.

467 tidigare bostäder
7 bostäder till salu
31 rekommendationer

7 bostäder till salu.

Bostäder

Gård, Ale
3 rum, 88 m²
Lägenhet, Alingsås
6 125 kr/mån
2 rum, 55 m²
Lägenhet, Alingsås
3 983 kr/mån
3 300 000 kr
7 rum, 167 m²
19 760 kr/m²
Villa, Vårgårda
8 rum, 238 m²
Villa, Alingsås

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Villa Kullingsberg
5 rum, 114 m²
Utropspris: 4 000 000 kr
5 100 000 kr
Villa Alingsås
7 rum, 194 m²
4 000 000 kr
Villa Hjälmared
3 rum, 52 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Arbetade metodiskt mot olika kundgrupper och höll oss välinformerade."
Slutpris saknas
Lägenhet Sörhaga
3 rum, 67 m²
Utropspris: 2 950 000 kr
Slutpris saknas
Kedjehus Vårgårda
5 rum, 110,5 m²
Utropspris: 2 500 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.