Peter Eriksén

Profilbild för Peter Eriksén
Peter Eriksén
4.9 / 5
(83 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
21 st
7 st
216 380 000 kr

Bakgrund

Peter Eriksén jobbar på Edward & Partners och är registrerad mäklare sedan 1993-02-08. Peter har fått in 7 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Peter har enligt vår statistik haft 13 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 158 600 000 kr.

Presentation

Jag har arbetat som mäklare i Stockholms innerstad sedan 1995, och jag älskar mitt jobb!

Med extrem drivkraft och gedigen kunskap får jag ihop affärerna på ett sätt som få mäklare klarar av i en utmanande marknad.

Mina främsta egenskaper är mitt personliga engagemang och förmågan att skapa trygghet och förtroende hos både köpare och säljare genom hela processen.

Med min långa erfarenhet har jag varit med om både upp och nedgångar, höga och låga räntelägen och inverkan av diverse politiska beslut på bostadsmarknaden. Jag vet värdet på din bostad och med mig som mäklare kommer du att ha en seriös samarbetspartner. Jag får uppdragen sålda, utan obehagliga överraskningar och onödiga orosmoment. Jag förmedlar realistiska värden så att du kan känna dig trygg i affären.

Jag åtar mig uppdrag i varierande storlek och i alla uppdrag från små ettor till större fastigheter levererar jag ett engagemang utöver det vanliga.

Välkommen att ringa mig när det passar dig, jag är alltid tillgänglig!

Jag bor med min familj på Karlbergsvägen i Vasastan och har varit verksam i Stockholms innerstad sedan 1995. Uppväxt i Örnsköldsvik. Min fritid (den lilla jag har) spenderar jag på vårt lantställe i Norrtälje skärgård, gärna i skogen med min hund Sally.

Mäklarbyrå


Säljare om Peter.

16 maj 2024

"Peter gjorde det där lilla extra för att både köpare och säljare skulle bli nöjda. 100% nöjd. "
säljare på Heleneborgsgatan 38A

16 maj 2024

"Snabbt och smidigt."
säljare på Sveavägen 109

16 maj 2024

"Vilken säljare! Världsklass! "
säljare på Frejgatan 34

16 maj 2024

"Oerhört proffsig och kunnig om marknaden och förutsättningarna. Alltid lätt att nå och raka puckar genom hela affären. Jag är mer än nöjd med min försäljning och med budgivningen som blev mycket tillfredställande."
säljare på Döbelnsgatan 95

19 feb 2024

"Peter var snabb, proffsig och tillgänglig vid minsta lilla! Har rekommenderat honom till alla jag känner, det är min andra försäljning med Peter! "
säljare på Tegnérgatan 16

12 feb 2024

"Peter Eriksén hjälpte mig att sälja min lägenhet på Hantverkargatan. Peter är en extremt erfaren mäklare och jag litade fullt ut på hans förmåga att få bästa möjliga slutpris. Han hanterade försäljningen superproffsigt, jag fick löpande uppdateringar och han fanns alltid tillgänglig för frågor. J..."
"Peter Eriksén hjälpte mig att sälja min lägenhet på Hantverkargatan. Peter är en extremt erfaren mäklare och jag litade fullt ut på hans förmåga att få bästa möjliga slutpris. Han hanterade försäljningen superproffsigt, jag fick löpande uppdateringar och han fanns alltid tillgänglig för frågor. Jag är så nöjd och kan verkligen rekommendera Peter!"
Läs mer
säljare på Hantverkargatan 50

06 feb 2024

"Försäljningen skedde när marknaden fortfarande var skakig efter många räntehöjningar. Men några intresserade spekulanter dök upp. Peters hanterande av budgivningsprocessen med tydlig kommunikation till alla parter var avgörande för affärens resultat. Vi är nöjda och köparen är förväntansfull infö..."
"Försäljningen skedde när marknaden fortfarande var skakig efter många räntehöjningar. Men några intresserade spekulanter dök upp. Peters hanterande av budgivningsprocessen med tydlig kommunikation till alla parter var avgörande för affärens resultat. Vi är nöjda och köparen är förväntansfull inför sin flytt."
Läs mer
säljare på Birger Jarlsgatan 83

20 sep 2022

"Peter Eriksén och medhjälpare var mycket tillmötesgående, tillgängliga och drivande. Han var rak och klar med marknadsläge och vad vi kunde förvänta oss ifråga om köpeskilling och tid till avslut. Han tog tid för att diskutera vad vi kunde göra för att optimera försäljningen i den rådande situati..."
"Peter Eriksén och medhjälpare var mycket tillmötesgående, tillgängliga och drivande. Han var rak och klar med marknadsläge och vad vi kunde förvänta oss ifråga om köpeskilling och tid till avslut. Han tog tid för att diskutera vad vi kunde göra för att optimera försäljningen i den rådande situationen. Han höll oss löpande informerade och diskuterade hur processen utvecklade sig. I slutändan fick vi en bra budgivning och ett fullt acceptabelt pris. "
Läs mer
säljare på Norr Mälarstrand 86

20 sep 2022

"Trevlig, tydlig och driven. "
säljare på Skeppargatan 32

20 sep 2022

"Mycket professionell!"
säljare på Gambrinusgatan 3

20 sep 2022

"Både duktig och trevlig samt kunnig dessutom snabb."
säljare på Gambrinusgatan 3

11 mar 2022

"Peter är mästerlig i sitt arbete som märklare och en förebild för alla som har ett säljande yrke. Peter är driven, tydlig och genomför processen med tryggt ledarskap. Detta är tredje gången jag samarbetar med Peter och blir bara bättre för varje gång. Guld helt enkelt! "
"Peter är mästerlig i sitt arbete som märklare och en förebild för alla som har ett säljande yrke. Peter är driven, tydlig och genomför processen med tryggt ledarskap. Detta är tredje gången jag samarbetar med Peter och blir bara bättre för varje gång. Guld helt enkelt! "
Läs mer
säljare på Högalidsgatan 40D

28 jan 2022

"Peter är väldigt professionell och kompetent. Han har varit behjälplig och alltid tillgänglig för frågor. Försäljningen har gått super smidigt och problemfritt trots att jag själv inte kunnat vara närvarande pga utlandsvistelse. Rekommenderar honom starkt."
"Peter är väldigt professionell och kompetent. Han har varit behjälplig och alltid tillgänglig för frågor. Försäljningen har gått super smidigt och problemfritt trots att jag själv inte kunnat vara närvarande pga utlandsvistelse. Rekommenderar honom starkt."
Läs mer
säljare på Sankt Eriksgatan 39

27 okt 2021

"Det kändes bra från start till mål!
Det var inget snack. Tydligt mål och det levererades! "
säljare på Hagagatan 5

26 okt 2021

"Han hade alltid tid för alla våra frågor"
säljare på Surbrunnsgatan 60

04 maj 2021

"Som säljare överlämnade vi hela processen i säkra händer. Tydlig kommunikation och snabba svar på frågor, professionellt genomförande från start till slut. Vi är mycket nöjda med Peter Eriksén."
säljare på Birger Jarlsgatan 106B

13 apr 2021

"Mycket engagerad och driven mäklare. Mycket professionell och med hög trovärdighet. Helt rätt attityd. Mer än nöjd!"
säljare på Birger Jarlsgatan 48

10 nov 2020

"Stort driv, engagemang och kunnande. Drev hela processen effektivt och målinriktat med ett mycket bra slutresultat. Peter är en klippa - rekommenderar honom starkt som mäklare!"
säljare på P O Hallmans gata 17

10 nov 2020

"Peter är en väldigt driven mäklare. Snabb, påläst , kunnig, korrekt och lätt att nå.
Vi är glada och mycket nöjda att vi valde Peter!"
säljare på Läroverksvägen 22

14 okt 2020

"Peter sålde min nyrenoverade lägenhet i Sickla området. Otroligt smidig och snabb affär till ett riktigt bra marknadsmässigt pris!"
säljare på Atlasvägen 15

09 okt 2020

"Kan verkligen rekommendera Peter. Allt gick oerhört snabbt och smidigt. "
säljare på Tjärhovsgatan 10

14 sep 2020

"Peter var grym!"
säljare på Kaptensgatan 7A

14 sep 2020

"Peter är mycket erfaren och handlingskraftig mäklare som vet vad han gör."
säljare på Sonja Kovalevskys gata 6

19 aug 2020

"Otroligt kompetent mäklare. Peter Eriksén vet vad han snackar om och gjorde en bedömning av slutpriset som var kusligt ackurat. Kort och gott: Vi är nöjda med allt. "
säljare på Sandhamnsgatan 75F

14 jun 2020

"Erfaren, skicklig och mycket effektiv mäklare. Alltid lätt att få tag i. "
säljare på Tomtebogatan 48A

22 apr 2020

"Fantastisk mäklare! Peter har alla de egenskaper man söker hos en mäklare. Ett enormt engagemang och driv. Han är väldigt målinriktad och effektiv. Jag kommer definitivt anlita Peter vid framtida försäljningar och även rekommendera andra att göra detsamma. "
"Fantastisk mäklare! Peter har alla de egenskaper man söker hos en mäklare. Ett enormt engagemang och driv. Han är väldigt målinriktad och effektiv. Jag kommer definitivt anlita Peter vid framtida försäljningar och även rekommendera andra att göra detsamma. "
Läs mer
säljare på Sankt Eriksgatan 100

26 nov 2019

"Peter är bäst! Kan varmt rekommendera honom"
säljare på Starrängsringen 31

20 aug 2019

"Vi var mycket nöjda med Peter. Vi blev hela tiden uppdaterade och fick snabbt svar vid förfrågningar och önskemål."
säljare på Valhallavägen 49

20 aug 2019

"Provat ngr mäklare och Peter med medarbetare tillhör förmodligen eliten av mäklare i Stockholm.
"
säljare på Valhallavägen 22

14 maj 2019

"Proffsigt och rutinerat handhavande, kollegor som jobbade bra i samarbete med mäklaren. Snabb återkoppling och en snabb affär. Allt kändes enkelt och lätt för mig som säljare. Man känner sig trygg i försäljningen med alla papper och transaktioner."
säljare på Essinge Brogata 19

13 maj 2019

"Mäklare Peter Eriksén kan jag med varm hand rekommendera. Alltid närvarande, inget är omöjligt, ger ett mycket proffesionell intryck, bra klädstil. Han kan sin sak !!!"
säljare på Drottningholmsvägen 17

19 apr 2019

"Peter visade ett stort engagemang i försäljningsuppdraget, både inför visning och under försäljning.
Då vårt objekt var en utmaning att sälja upplevde vi en trygghet av i den stora lokalkännedom och kompetens Peter uppvisade."
säljare på Högalidsgatan 32A

10 apr 2019

"Som varandes "helt novis" inom området så var det otroligt skönt att få ha ett proffs till att sköta
en sådan här stor affär med allt vad gäller pappersarbete, kontakter & annonskanaler.
Rekommenderades av en god vän till mig & jag rekommenderar varmt vidare till presumtiva
köpare / säljare av bo..."
"Som varandes "helt novis" inom området så var det otroligt skönt att få ha ett proffs till att sköta
en sådan här stor affär med allt vad gäller pappersarbete, kontakter & annonskanaler.
Rekommenderades av en god vän till mig & jag rekommenderar varmt vidare till presumtiva
köpare / säljare av bostäder i alla dess former.
Toppklass ! : D"
Läs mer
säljare på Eklångsvägen 37

14 feb 2019

"Peter Eriksén var mycket driven, professionell och engagerad. Väldigt tillgänglig och påläst. Dessutom både trevlig och tillmötesgående. Hans värdering av bostaden och det tänkta slutpriset stämde väldigt väl med verkliga utfallet."
säljare på Polhemsgatan 8

21 aug 2018

"Mr Magic!"
säljare på Blekingegatan 48

29 apr 2017

"Rutinerad, lyhörd, effektiv och proffsig mäklare. Inte en enda sekund gick till spillo, varken från säljare eller köparsidan. Kändes 100 procent tryggt att lägga vår bostadsrättsförsäljning på Östermalm i Peter Erikséns händer. "
säljare på Styrmansgatan 3

10 jan 2017

"Kunnig mäklare med koll på marknaden. Försäljningen gick snabbt och smidigt. Det är andra gången jag anlitar Peter och båda försäljningarna har gått över förväntan!"
säljare på Kronobergsgatan 41

03 nov 2016

"Peter var super proffsig genom hela processen, han talade tidigt om utmaningarna med just vår bostad och vad hans uppskattade slutpris skulle landa på. Han var kontaktbar och flexibel i tider hela tiden. Peter hade en bra mix mellan att vara super proffsig men samtidigt personlig och flexibel. Vi..."
"Peter var super proffsig genom hela processen, han talade tidigt om utmaningarna med just vår bostad och vad hans uppskattade slutpris skulle landa på. Han var kontaktbar och flexibel i tider hela tiden. Peter hade en bra mix mellan att vara super proffsig men samtidigt personlig och flexibel. Vi är väldigt nöjda med hans insats! "
Läs mer
säljare på Erstagatan 16

03 okt 2016

"Vi rekommenderar Peter Eriksén starkt, fantastiskt nöjda med hans insats vid försäljningen av vår bostadsrätt! "
säljare på Västmannagatan 85A

29 sep 2016

"Från första presentation, återkoppling, visning och driv så kan jag inget annat än att rekommendera Peter. Dessutom skulle jag vilja slå ett slag för att ge lite mer ersättning vid "över förväntan", det är jag övertygad gjorde stor skillnad för mig. Där slutpriset vart högt över vad jag någonsin ..."
"Från första presentation, återkoppling, visning och driv så kan jag inget annat än att rekommendera Peter. Dessutom skulle jag vilja slå ett slag för att ge lite mer ersättning vid "över förväntan", det är jag övertygad gjorde stor skillnad för mig. Där slutpriset vart högt över vad jag någonsin hade kunnat förvänta mig! Peter är helt enkelt ett proffs :)"
Läs mer
säljare på Norrbackagatan 30

23 aug 2016

"Kan bara ge mina allra varmaste rekommendationer! Peter Eriksén är en mycket kompetent och trevlig mäklare!"
säljare på Tegnérgatan 16

18 aug 2016

"klart helt över förväntan !"
säljare på Anna Maria Roos väg 7

06 jul 2016

"Målmedvetenhet, effektivithet och pragmatism uppskattar jag hos en mäklare.Så var min."
säljare på Högbergsgatan 46

30 maj 2016

"Mycket proffsig och dessutom trevlig.
Rekomenderas starkt!"
säljare på Ringvägen 70

21 apr 2016

" -Tack än en gång för ett helt underbart bemötande. Proffsigt, ödmjukt och vänligt! Jag kommer ge mina varmaste rekommendationer till er och Peter Eriksen på mäklarhuset.
Med vänlig hälsning / Johanna-maria Hagström Dottir "
säljare på Celsiusgatan 3

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
12
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
7
Försäljningar
13
Försäljningsvärde
158 600 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
77 av 79 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
80 av 83 säljare
Peter var tydlig och höll mig uppdaterad
79 av 82 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Peter på kartan.

852 tidigare bostäder
5 bostäder till salu
83 rekommendationer

5 bostäder till salu.

Bostäder

22 000 000 kr
9 rum, 326 m²
67 484 kr/m²
Villa, Nacka
17 950 000 kr
5 rum, 147 m²
122 108 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 671 kr/mån
10 500 000 kr
Tomt/Mark, Nacka
14 000 000 kr
3 rum, 60 m²
233 333 kr/m²
Fritidshus, Nacka
6 rum, 222 m²
Lägenhet, Stockholm
8 239 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

12 400 000 kr
Lägenhet Norrmalm
-1 100 000 kr
3 rum, 115 m²
Utropspris: 13 500 000 kr
15 100 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 2 350 000 kr
5 rum, 143 m²
Utropspris: 12 750 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Snabbt och smidigt."
16 300 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 1 800 000 kr
4 rum, 92 m²
Utropspris: 14 500 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vilken säljare! Världsklass! "
7 500 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 525 000 kr
3 rum, 59 m²
Utropspris: 6 975 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Peter gjorde det där lilla extra för att både köpare och säljare skulle bli nöjda. 100% nöjd. "
10 000 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 1 005 000 kr
3 rum, 80 m²
Utropspris: 8 995 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.