Peter Ek

Profilbild för Peter Ek
Säljarfavorit
Peter Ek
4.9 / 5
(193 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
25 st
16 st
222 775 000 kr

Bakgrund

Peter Ek jobbar på Mäklarringen och är registrerad mäklare sedan 1995-08-09. Peter har fått in 16 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan juli 2020. Peter har enligt vår statistik haft 20 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och tomter/mark och motsvarar ett värde på 145 850 000 kr.

Presentation

Peter Ek har jobbat som fastighetsmäklare sedan 1995. Han har bott i Österåker i hela sitt liv. Han tycker att lokal förankring är viktig och har även en bred kunskap inom byggnadsteknik. Var med och startade Täbykontoret och idag äger han Österåkerskontoret.

Har jobbat som fastighetsmäklare sedan 1995 och är en av dem i kommunen som säljer flest fastigheter på årsbasis. Är lokalt förankrad med en bred spekulantbas. Breda kunskaper inom byggteknik, lantmäteriförrättningar och nyproduktion.

Mäklarbyrå


Säljare om Peter.

26 sep 2023

"Mycket lyhörd, engagerad och erfaren mäklare som gör allt för att göra både köpare och säljare nöjda - rekommenderas starkt"
säljare på Kvarnåsvägen 15B

25 sep 2023

"Genomgående proffsigt och effektivt."
säljare på Branta Stigen 1

19 sep 2023

"Peter har med sin lokalkännedom och erfarenhet en mycket bra känsla för marknadsläget, vad som är "unikt med fastigheten" och en stor nypa social kompetens.
Kan varmt rekommendera Peter. "
säljare på Orionvägen 23

12 aug 2023

"Peter är mycket sympatisk, alert och lyhörd. Vi kan varmt rekommendera Peter."
säljare på Generalsvägen 118C

19 jul 2023

"Lyhörd för kunden och följer upp spekulanter kontinuerligt. Har ett stort kontaktnät och bra känsla för utgångspris och slutpris."
säljare på Generalsvägen 98

10 jul 2023

"Proffsigt bemötande, snabb återkoppling och smidig. Jag ger Peter Ek och Mäklarringen Österåker högsta betyg. Tack för fin service. "
säljare på Trälhavsvägen 8

10 jul 2023

"Peter är en erfaren och kompetent mäklare som dessutom kan Österskär utan och innan. "
säljare på Södra Åsvägen 97

30 maj 2023

"Vi är mycket nöjda med Peters arbete i samband med försäljningen av vårt hus. Vi valde Peter som mäklare eftersom vi visste att hans erfarenhet, kompetens och engagemang skulle ge de bästa förutsättningarna för en lyckad försäljning. "
säljare på Generalsvägen 45B

25 maj 2023

"Kan verkligen rekommendera Peter som mäklare. Proffsig genom hela processen. Trevlig och lyhörd. Trodde inte att det skulle vara så enkelt att sälja sitt hus
Stort tack vi är mycket nöjda
"
säljare på Sleipnervägen 7

24 maj 2023

"Peter reagerade snabbt vid vår förfrågan. Hela försäljningen genomfördes professionellt, trevligt och med ett bra resultat. "
säljare på Ekhammarsvägen 25

31 mar 2023

"Kan varmt rekommendera Peter Ek som hjälpte oss med försäljningen av huset i Rydbo. Proffsig och duktig fick han många till visningarna och huset såldes relativt snabbt. Peter kändes trygg hela vägen i processen från början till slut.
Sturevägen 3"
säljare på Sturevägen 3

31 mar 2023

"Jag kan varmt rekommendera Peter Ek. Han är proffsig, lyhörd och kunnig. Mycket nöjd med hans insats!"
säljare på Linnévägen 11

30 mar 2023

"Jag är jättenöjd. Peter Ek har varit engagerad, lyhörd och väldigt professionell genom hela processen. Kan varmt rekommendera honom.
"
säljare på Riddarvägen 152

21 feb 2023

"Professionell, lyhörd och engagerad, mycket nöjd! "
säljare på Ansgariusvägen 29

25 jan 2023

"Vi kan varmt rekommendera Peter Ek. Är förtroendeingivande, seriös och proffsig. Har mycket god lokal kännedom. Duktig att hitta spekulanter i svåra säljtider
Mvh Säljare Södra Åsvägen 37"
säljare på Södra Åsvägen 37

03 dec 2022

"Peter kan Österskär bättre än nån annan.
En försäljning är en kämpig process med många frågor. Men med Peter kändes det tryggt och lugnt. Hans genuina och konstanta kommunikation genom hela processen, gjorde att jag kände mig väldigt trygg och allt gick smidigare än förväntat. Jag vill varmt rek..."
"Peter kan Österskär bättre än nån annan.
En försäljning är en kämpig process med många frågor. Men med Peter kändes det tryggt och lugnt. Hans genuina och konstanta kommunikation genom hela processen, gjorde att jag kände mig väldigt trygg och allt gick smidigare än förväntat. Jag vill varmt rekommendera Peter. "
Läs mer
säljare på Tunavägen 25A

07 nov 2022

"Kunnig och professionell, kan varmt rekommendera Peter Ek.
Säljare Generalsvägen 71, Österskär"
säljare på Generalsvägen 71

20 okt 2022

"Peter Ek skötte försäljningen av vår tidigare bostad och köpet av vår nya bostad på väldigt kort tid. Snabbt och proffsigt utfört. Vi är väldigt nöjda. "
säljare på Torsvägen 6

20 okt 2022

"Peter är proffesionell, säker, erfaren och har enorm lokalkännedom. Vi kände os 100% trygga att sälja genom Peter och rekommenderar varmt honom till andra köpare och säljare. "
säljare på Södra Åsvägen 44

19 okt 2022

"Åtog sig uppdraget positivt, fast det just nu är lite knepiga tider.
Bra bemötande hela tiden."
säljare på Orionvägen 54

12 okt 2022

"Peter är lyhörd och förtroendeingivande. En mycket duktig fastighetsmäklare helt enkelt."
säljare på Gästisvägen 38

21 sep 2022

"Peter Ek är en erfaren mäklare med ett tryggt och trevligt bemötande. Han är kunnig, har ett brett kontaktnät samt mycket god lokalkännedom . Peter är även mycket bra på att hitta seriösa spekulanter. Vi anlitar gärna Peter igen. "
säljare på Riddarvägen 64

19 sep 2022

"Vi kan varmt rekommendera Peter Ek till andra i säljtankar då han skötte vår försäljning på ett mycket bra sätt. Israel Perssons väg 42 i Åkersberga"
säljare på Israel Perssons väg 42

13 jun 2022

"Mycket professionell hantering rakt igenom hela processen."
säljare på Bryggvägen 3

20 maj 2022

"Tack Peter, proffsigt och tryggt bemötande. Helnöjd!"
säljare på Orionvägen 64

16 maj 2022

"Kan varmt rekommendera Peter Ek. Med lyhört och förtroendeingivande bemötande fick jag bästa hjälpen och stödet att hantera dödsboet efter min pappas bortgång. Peter är en seriös, trygg och bra mäklare. Han har dessutom god lokal kännedom och är duktig på att hitta spekulanter. "
"Kan varmt rekommendera Peter Ek. Med lyhört och förtroendeingivande bemötande fick jag bästa hjälpen och stödet att hantera dödsboet efter min pappas bortgång. Peter är en seriös, trygg och bra mäklare. Han har dessutom god lokal kännedom och är duktig på att hitta spekulanter. "
Läs mer
säljare på Kvarnåsvägen 15A

11 apr 2022

"Fantastiskt skicklig och trevlig, vi ger honom våra bästa rekommendationer!! "
säljare på Riddarbacken 15

01 apr 2022

"Visade stor kunskap och erfarenhet, och ingav väldig trygghet i hela säljprocessen."
säljare på Lugnets väg 3

22 feb 2022

"Peter Ek agerade mycket professionellt och engagerat genom hela processen från det att vi kontaktade honom första gången tills dess att fastigheten var såld. Han tog sig tid att lyssna på oss samt gav oss många bra råd baserat på hans långa erfarenhet och lokalkännedom. Vi rekommenderar honom var..."
"Peter Ek agerade mycket professionellt och engagerat genom hela processen från det att vi kontaktade honom första gången tills dess att fastigheten var såld. Han tog sig tid att lyssna på oss samt gav oss många bra råd baserat på hans långa erfarenhet och lokalkännedom. Vi rekommenderar honom varmt. "
Läs mer
säljare på Eklidsvägen 11C

17 feb 2022

"Supernöjd med val av mäklare, det var en riktig fullträff att anlita Peter Ek.Allt sköttes enligt mina önskemål på ett korrekt och proffsigt sätt. Rekommenderar starkt Peter Ek
/ Jimmy Bergström"
säljare på Västanbergsvägen 2B

07 feb 2022

"Jag har använt Peter vid två försäljningar och har varit mkt nöjd med hans bemötande genom hela processen. Jag valde Peter då jag uppskattar hans lokalkännedom och hans lugna approach. Han känns genuin och balanserad och pratar inte sönder varken säljare eller köpare. Han var ständigt tillgänglig..."
"Jag har använt Peter vid två försäljningar och har varit mkt nöjd med hans bemötande genom hela processen. Jag valde Peter då jag uppskattar hans lokalkännedom och hans lugna approach. Han känns genuin och balanserad och pratar inte sönder varken säljare eller köpare. Han var ständigt tillgänglig för mig som säljare när jag behövde ställa den lilla eller stora frågan.
Jag kan varmt rekommendera Peter som mäklare. "
Läs mer
säljare på Åkerhielms väg 23

19 jan 2022

"Proffsig. Tydlig och snabb återkoppling under försäljningsprocessen.
"
säljare på Strandvägen 2B

22 nov 2021

"Engagerad, seriös och kunnig. Gav under hela försäljningsprocessen information om hur den fortskred. Jag är mycket nöjd med arbetsinsatsen från mäklaren!"
säljare på Poppelvägen 30

18 nov 2021

"Vi är supernöjda med den hjälp vi fick av Peter. Detta är andra gången vi gör en bostadsaffär där Peter var inblandad och båda gångerna sköttes allt perfekt. "
säljare på Häggkullevägen 37

13 okt 2021

"Mycket proffsigt agerande och synnerligen god kännedom om området. Han gjorde en korrekt analys av försäljningen vilket hjälpte oss att komma till ett snabbt avslut. Alltså, högsta betyg."
säljare på Södra Åsvägen 43

01 okt 2021

"Peter har ett genuint intressse av att förmedla bostäder. Otroligt proffsig, erfaren och mycket god lokalkännedom. Vi kan varmt rekommendera honom som mäklare."
säljare på Östra Banvägen 23

23 sep 2021

"Peter är en oerhört professionell och dedikerad fastighetsmäklare! Ledorden under hela processen har varit; lyhördhet, engagemang, drivande, smidighet, trovärdighet och kompetens! Vi är mycket nöjda med Peters insats och rekommenderar honom varmt!"
säljare på Katarinavägen 6

24 aug 2021

"Peter Ek är trygg, van, ytterst kompetent, driftig, lyhörd en toppen mäklare helt enkelt!"
säljare på Fästigen 1

02 aug 2021

"En fastighetsförsäljning är en viktigt affär, så det kändes väldigt tryckt med Peter då han har en gedigen erfarenhet både som mäklare och området vi sålde fastigheten i.
Väldigt bra upplägg från början till slut med professionell löpande kontakt under hela processen. Mycket nöjda!"
"En fastighetsförsäljning är en viktigt affär, så det kändes väldigt tryckt med Peter då han har en gedigen erfarenhet både som mäklare och området vi sålde fastigheten i.
Väldigt bra upplägg från början till slut med professionell löpande kontakt under hela processen. Mycket nöjda!"
Läs mer
säljare på Riddarvägen 45

28 maj 2021

"Väldig smidig och professionell redan från första fototillfället. Allt flöt på och mäklaren var införstådd med detaljer som var viktigt. "
säljare på Österskärsvägen 66

18 maj 2021

"Peter är en kunnig och engagerad mäklare som har mycket god lokalkännedom. Jag tycker dessutom att Peter varit duktig på att tillvarata både säljarens och köparens intresse genom genom hela processen."
säljare på Riddarvägen 160

05 maj 2021

"Alert, proffsig, kompetent, trevlig och mycket erfaren "
säljare på Valhallsvägen 5

21 apr 2021

"Vi är mycket nöjda med Peters insats. Han är lugn och erfaren vilket skapar trovärdighet. Det blev en okomplicerad, snabb och smidig affär.
"
säljare på Prästvägen 7

13 apr 2021

"Peter är professionell och dedikerad. Proaktiv, hjälpsam och snabb på att svara på frågor. Det har varit ett nöje att ha Peter som mäklare. Om möjlighet ges i framtiden så kommer jag definitivt att anlita Peter igen! "
säljare på Lerviksvägen 48

25 mar 2021

"Peter Ek så grym mäklare man kände sig trygg hela vägen i affären. Rekommenderar honom stark."
säljare på Västanbergsvägen 2C

24 mar 2021

"Peter har ett trevligt sätt och han informerar löpande om vad som händer. Om man messar eller ringer så svarar han omgående vilket vi uppskattar mycket. Vi kände oss väldigt trygga med Peter. Det är det andra huset han säljer för oss. Säljer vi igen så kommer vi att anlita Peter en gång till. Tack!"
"Peter har ett trevligt sätt och han informerar löpande om vad som händer. Om man messar eller ringer så svarar han omgående vilket vi uppskattar mycket. Vi kände oss väldigt trygga med Peter. Det är det andra huset han säljer för oss. Säljer vi igen så kommer vi att anlita Peter en gång till. Tack!"
Läs mer
säljare på Ekhammars Bergväg 2

09 dec 2020

"Vi är väldigt nöjda med Peter och kan verkligen rekommendera honom. "
säljare på Vändvägen 4B

24 nov 2020

"Peter är kunnig och lätt att jobba med!"
säljare på Prästvägen 18A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
14
Mark
2
Radhus
1
Kedjehus
1
Parhus
1
Lägenhet
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
16
Försäljningar
20
Försäljningsvärde
145 850 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
190 av 191 säljare
Peter satte rätt förväntningar på slutpriset
170 av 192 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
188 av 192 säljare
Peter var tydlig och höll mig uppdaterad
191 av 193 säljare

Peter på kartan.

373 tidigare bostäder
8 bostäder till salu
193 rekommendationer

8 bostäder till salu.

Bostäder

10 500 000 kr
9 rum, 124 m²
84 677 kr/m²
Villa, Österåker
11 500 000 kr
6 rum, 190 m²
60 526 kr/m²
Villa, Österåker
9 975 000 kr
7 rum, 178 m²
56 039 kr/m²
Villa, Österåker
11 000 000 kr
7 rum, 194 m²
56 701 kr/m²
Villa, Österåker
10 950 000 kr
7 rum, 192 m²
57 031 kr/m²
Villa, Österåker

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Villa Österskär
9 rum, 240 m²
Utropspris: 11 500 000 kr
3 300 000 kr
Tomt/Mark Österskär
-1 600 000 kr
Utropspris: 4 900 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mycket lyhörd, engagerad och erfaren mäklare som gör allt för att göra både köpare och säljare nöjda - rekommenderas starkt"
Slutpris saknas
Villa Margretelund
7 rum, 169 m²
Utropspris: 9 500 000 kr
Vilande / ej såld
Villa Margretelund
9 rum, 289 m²
Utropspris: 18 500 000 kr
Slutpris saknas
Villa Österskär
6 rum, 164 m²
Utropspris: 9 750 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.