Peter Ek

Profilbild för Peter Ek
Säljarfavorit
Peter Ek
4.9 / 5
(153 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
8 st
10 st
43 700 000 kr

Bakgrund

Peter Ek jobbar på Mäklarringen och är registrerad mäklare sedan 1995-08-09. Peter har fått in 10 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan juli 2020. Peter har enligt vår statistik haft 18 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och lägenheter och motsvarar ett värde på 141 850 000 kr.

Presentation

Peter Ek har jobbat som fastighetsmäklare sedan 1995. Han har bott i Österåker i hela sitt liv. Han tycker att lokal förankring är viktig och har även en bred kunskap inom byggnadsteknik. Var med och startade Täbykontoret och idag äger han Österåkerskontoret.

Har jobbat som fastighetsmäklare sedan 1995 och är en av dem i kommunen som säljer flest fastigheter på årsbasis. Är lokalt förankrad med en bred spekulantbas. Breda kunskaper inom byggteknik, lantmäteriförrättningar och nyproduktion.

Säljare om Peter.

19 jan 2022

"Proffsig. Tydlig och snabb återkoppling under försäljningsprocessen.
"
säljare på Strandvägen 2B

22 nov 2021

"Engagerad, seriös och kunnig. Gav under hela försäljningsprocessen information om hur den fortskred. Jag är mycket nöjd med arbetsinsatsen från mäklaren!"
säljare på Poppelvägen 30

18 nov 2021

"Vi är supernöjda med den hjälp vi fick av Peter. Detta är andra gången vi gör en bostadsaffär där Peter var inblandad och båda gångerna sköttes allt perfekt. "
säljare på Häggkullevägen 37

13 okt 2021

"Mycket proffsigt agerande och synnerligen god kännedom om området. Han gjorde en korrekt analys av försäljningen vilket hjälpte oss att komma till ett snabbt avslut. Alltså, högsta betyg."
säljare på Södra Åsvägen 43

01 okt 2021

"Peter har ett genuint intressse av att förmedla bostäder. Otroligt proffsig, erfaren och mycket god lokalkännedom. Vi kan varmt rekommendera honom som mäklare."
säljare på Östra Banvägen 23

23 sep 2021

"Peter är en oerhört professionell och dedikerad fastighetsmäklare! Ledorden under hela processen har varit; lyhördhet, engagemang, drivande, smidighet, trovärdighet och kompetens! Vi är mycket nöjda med Peters insats och rekommenderar honom varmt!"
säljare på Katarinavägen 6

24 aug 2021

"Peter Ek är trygg, van, ytterst kompetent, driftig, lyhörd en toppen mäklare helt enkelt!"
säljare på Fästigen 1

02 aug 2021

"En fastighetsförsäljning är en viktigt affär, så det kändes väldigt tryckt med Peter då han har en gedigen erfarenhet både som mäklare och området vi sålde fastigheten i.
Väldigt bra upplägg från början till slut med professionell löpande kontakt under hela processen. Mycket nöjda!"
säljare på Riddarvägen 45

28 maj 2021

"Väldig smidig och professionell redan från första fototillfället. Allt flöt på och mäklaren var införstådd med detaljer som var viktigt. "
säljare på Österskärsvägen 66

18 maj 2021

"Peter är en kunnig och engagerad mäklare som har mycket god lokalkännedom. Jag tycker dessutom att Peter varit duktig på att tillvarata både säljarens och köparens intresse genom genom hela processen."
säljare på Riddarvägen 160

05 maj 2021

"Alert, proffsig, kompetent, trevlig och mycket erfaren "
säljare på Valhallsvägen 5

21 apr 2021

"Vi är mycket nöjda med Peters insats. Han är lugn och erfaren vilket skapar trovärdighet. Det blev en okomplicerad, snabb och smidig affär.
"
säljare på Prästvägen 7

13 apr 2021

"Peter är professionell och dedikerad. Proaktiv, hjälpsam och snabb på att svara på frågor. Det har varit ett nöje att ha Peter som mäklare. Om möjlighet ges i framtiden så kommer jag definitivt att anlita Peter igen! "
säljare på Lerviksvägen 48

25 mar 2021

"Peter Ek så grym mäklare man kände sig trygg hela vägen i affären. Rekommenderar honom stark."
säljare på Västanbergsvägen 2C

24 mar 2021

"Peter har ett trevligt sätt och han informerar löpande om vad som händer. Om man messar eller ringer så svarar han omgående vilket vi uppskattar mycket. Vi kände oss väldigt trygga med Peter. Det är det andra huset han säljer för oss. Säljer vi igen så kommer vi att anlita Peter en gång till. Tack!"
säljare på Ekhammars Bergväg 2

09 dec 2020

"Vi är väldigt nöjda med Peter och kan verkligen rekommendera honom. "
säljare på Vändvägen 4B

24 nov 2020

"Peter är kunnig och lätt att jobba med!"
säljare på Prästvägen 18A

18 nov 2020

"Mkt bra lokalkännedom och ett bra kontaktnät i kombination med en professionellt genomförd försäljning"
säljare på Bispvägen 9

07 nov 2020

"Mkt professionell, höll oss uppdaterade och gav sin bedömning på hur affären utvecklades på ett sakligt sätt. Lyhörd på våra krav och önskningar hur vi skulle hantera allt från bilder till genomföring av visning."
säljare på Sabelvägen 15

23 okt 2020

"Peter Ek kan sin marknad mycket väl!"
säljare på Prästvägen 16A

17 okt 2020

"Trevlig, proffsig, kunnig - allt man behöver av en bra mäklare!"
säljare på Orionvägen 58

14 okt 2020

"Här har vi ett proffs "
säljare på Lerviksvägen 117

08 okt 2020

"Peter är driven och fick hela försäljningen att flyta perfekt med bra planering och optimal timing. Sålde in uppdraget genom att ha en detaljerad plan om tillvägagångssätt redan vid första mötet. "
säljare på Generalsvägen 46

30 sep 2020

"Mäklaren uppvisade en öppen, trovärdig och guidande hållning under hela köpprocessen.
Vi ger våra allra bästa rekommendationer "
säljare på Sabelvägen 17

19 sep 2020

"Vi hade fått goda referenser på honom och allt stämde."
säljare på Generalsvägen 132

02 sep 2020

"Peter Ek är en trygg och bra mäklare, med ett genuint och äkta intresse för en bra genomförd affär. Han är lyhörd och hjäper dig genom hela processen på ett säkert sätt. Han har ett stort kontaktnät och god lokalkännedom. Jag kan varmt rekommendera honom som din Mäklare. "
säljare på Åkersbergavägen 52

10 jul 2020

"En lyckad stajling och fotografering samt lite tur bidrog till att huset såldes snabbt och till ett pris vi hoppats på men inte kunnat räkna med pga rådande omständigheter. Vi visste redan tidigare att Peter Ek är en mycket professionell mäklare och stark säljare och vi är tacksamma att han ville ta sig an vår husförsäljning. Vi kan ge våra allra bästa rekommendationer till Peter Ek som mäklare."
säljare på Hultvägen 13

17 jun 2020

"Väldigt nöjd med vår mäklare.
Rekommenderar 100%"
säljare på Häggkullevägen 37

16 jun 2020

"Peter har väldigt bra insikt och erfarenhet av den lokala marknaden. Han var målinriktad och lyckades bra med försäljningen, trots en svår marknadssituation."
säljare på Bispvägen 15

15 jun 2020

"Peter Ek bor och har verkat i Österskär i 25 år och det märks. Han har detaljkunskap och ett stort nätverk med spekulanter. Peter arbetar hårt och målinriktat och svävar inte iväg och säljer in orealistiska förväntningar. Jag har anlitat Peters tjänster ett antal gånger, själv och till min mor och Peter har alltid överträffat mina förväntningar. Ska du sälja i Österskär med omnejd finns ingen bättre mäklare än Peter Ek.
MVH Säljare Åkersbergavägen 73A"
säljare på Åkersbergavägen 73A

24 mar 2020

"Professionell mäklare med bred kunskap om marknaden I Österåker samt väldigt kunnig byggnadstekniskt.
Vi köpte även huset av honom för 10 år sedan när det var nytt och det vart således ett självklart val att han även skulle få sälja det.
Björkhagsvägen 24b"
säljare på Björkhagsvägen 24B

10 dec 2019

"Valde Peter Ek då han säljer mycket bostäder i Åkersberga och framförallt Österskär där min villa fanns. Försäljningen gick smidigt, var några förvisningar som Peter ordnade delvis med egna spekulanter och sen en huvudvisning, sen blev det kontrakt ca 1 vecka senare från öppna visningen. Bilderna var kanonfina, dom togs 2-3 månader innan som ett förberedelsepaket.
Rekomenderar varmt Peter om man vill sälja i Österskär/Åkersberga. "
säljare på Tunavägen 30A

29 okt 2019

"Peter är proffesionellt, lugn och saklig. Han har en lång och djup erfarenhet av mäklaryrket och mycket god lokalkännedom. Han lovar inget han ej kan hålla och agerar mycket förtroendefullt. Vi kan varm rekommendra Peter som mäklare! "
säljare på Saturnusvägen 13

18 okt 2019

"Vi gillar Peter! Har har bra koll på Österskär, marknaden är som den är men Peter visade sig extra kreativ och lyckades sälja in vårt hus till en gammal kund på gymmet som inte alls va på väg att köpa nytt.... men kort efter bjöd de högst! Bra gjort Peter! Kreativt måste jag säga! Hemmet är överskattat :)
"
säljare på Sjövägen 15

18 okt 2019

"Proffsig, trevlig och med stenkoll på marknaden. Enkel att jobba med."
säljare på Strandvägen 2A

30 sep 2019

"Trevligt bemötande från första kontakten tills avtal skrevs. Bra fotograf vilket resulterade i fin annons. Uppdaterade oss hela tiden med intressanta köpare, bud osv."
säljare på Österskärsvägen 78

09 sep 2019

"alltid professionellt bemötande genom hela processen. Trög marknad dämpade slutpriset en aning."
säljare på Päronkröken 30

28 aug 2019

"Vi kan rekommendera Peter Ek skarpt. Mycket trevlig och tillmötesgående med bra lokalkännedom. Vi hade bra kontakt under den korta tid objektet låg ute, såldes innan visning. Toppbetyg rakt igenom. "
säljare på Tre Gruvors väg 18

21 aug 2019

"Vi är mycket nöjda med Peter Ek på Mäklaringen. Mycket kompetent, pålitlig och förtroende ingivande och lätt att ha och göra med. Det är vår andra bostadsaffär som vi anlitar Peter. Kan varm rekommendera honom. "
säljare på Ruddammsvägen 23

14 jun 2019

"Försäljningen gick väldigt enkelt. Tydliga tipps på vad man bör tänka på dom säljare. Jag kan rekommendera Peter. "
säljare på Läkarvägen 8

22 maj 2019

"Peter Ek är ett tryggt och säkert kort vid val av mäklare. Hans långa erfarenhet och gedigna kunskap om den lokala marknaden var av stort värde för oss när vi sålde vårt hus på en något försiktig och avvaktande marknad."
säljare på Norra Åsvägen 6

20 maj 2019

"Peter Ek är en ytterst kompetent och erfraren mäklare. Med sin stora kännedom om Österåkers bostadsmarknad, vinnande sätt och höga professionalism, vill jag ge Peter min största rekommendation. "
säljare på Tunavägen 27C

12 apr 2019

"Peter Ek har stor lokal kännedom, är engagerad och lyssnar på kundens önskemål. Detta tillsammans med hans långa erfarenhet som mäklare gjorde att vårt samarbete blev mycket lyckat och resulterade i en försäljning som blev över all förväntan..Jag vill rekommendera Peter starkt. "
säljare på Strandvägen 2A

09 apr 2019

"Kan varmt rekomendera Peter Ek.
Bra mäklare, god kompetens, känner till området väl.
Lätt att kommicera med. Trevlig."
säljare på Murgrönevägen 2

12 feb 2019

"Bra jobbat"
säljare på Karlsborgsvägen 16

30 okt 2018

"Det kändes tryggt att ha Peter som mäklare. Han hade full lokalkännedom och var kreativ i hela processen när det bland annat gäller annons, skyltning, visning, försäljning mm. Vi känner stort förtroende och rekommenderar honom"
säljare på Flaxenviks Bryggväg 5B

28 sep 2018

"Peter Ek är en mycket professionell yrkesutövare som jag varmt rekommenderar till andra. "
säljare på Västra Banvägen 44

23 sep 2018

"Kompetent!"
säljare på Armborstvägen 16

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
12
Lägenhet
3
Gård
1
Radhus
1
Fritidshus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
10
Försäljningar
18
Försäljningsvärde
141 850 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
151 av 152 säljare
Peter satte rätt förväntningar på slutpriset
135 av 152 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
149 av 152 säljare
Peter var tydlig och höll mig uppdaterad
152 av 153 säljare

Peter på kartan.

312 tidigare annonser
1 bostäder till salu
153 rekommendationer

1 bostad till salu.

Annonser

1 975 000 kr
Tomt/Mark, Österåker

Tidigare försäljningar.

Annonser

6 050 000 kr
Lägenhet Österskär
+ 550 000 kr
3 rum, 105 m²
Utropspris: 5 500 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Proffsig. Tydlig och snabb återkoppling under försäljningsprocessen.
"
3 600 000 kr
Villa Stava
-100 000 kr
4 rum, 85 m²
Utropspris: 3 700 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Engagerad, seriös och kunnig. Gav under hela försäljningsprocessen information om hur den fortskred. Jag är mycket nöjd med arbetsinsatsen från mäklaren!"
4 350 000 kr
Villa Söra
5 rum, 120 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi är supernöjda med den hjälp vi fick av Peter. Detta är andra gången vi gör en bostadsaffär där Peter var inblandad och båda gångerna sköttes allt perfekt. "
4 600 000 kr
Lägenhet österskär
4 rum, 98 m²
Utropspris: 4 600 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
5 975 000 kr
Lägenhet Österskär
5 rum, 112 m²
Utropspris: 5 975 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mycket proffsigt agerande och synnerligen god kännedom om området. Han gjorde en korrekt analys av försäljningen vilket hjälpte oss att komma till ett snabbt avslut. Alltså, högsta betyg."

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.