Peter Ek

Profilbild för Peter Ek
Säljarfavorit
Peter Ek
4.9 / 5
(177 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
12 st
12 st
120 750 000 kr

Bakgrund

Peter Ek jobbar på Mäklarringen och är registrerad mäklare sedan 1995-08-09. Peter har fått in 12 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan juli 2020. Peter har enligt vår statistik haft 15 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och lägenheter och motsvarar ett värde på 111 355 000 kr.

Presentation

Peter Ek har jobbat som fastighetsmäklare sedan 1995. Han har bott i Österåker i hela sitt liv. Han tycker att lokal förankring är viktig och har även en bred kunskap inom byggnadsteknik. Var med och startade Täbykontoret och idag äger han Österåkerskontoret.

Har jobbat som fastighetsmäklare sedan 1995 och är en av dem i kommunen som säljer flest fastigheter på årsbasis. Är lokalt förankrad med en bred spekulantbas. Breda kunskaper inom byggteknik, lantmäteriförrättningar och nyproduktion.

Mäklarbyrå


Säljare om Peter.

21 feb 2023

"Professionell, lyhörd och engagerad, mycket nöjd! "
säljare på Ansgariusvägen 29

25 jan 2023

"Vi kan varmt rekommendera Peter Ek. Är förtroendeingivande, seriös och proffsig. Har mycket god lokal kännedom. Duktig att hitta spekulanter i svåra säljtider
Mvh Säljare Södra Åsvägen 37"
säljare på Södra Åsvägen 37

03 dec 2022

"Peter kan Österskär bättre än nån annan.
En försäljning är en kämpig process med många frågor. Men med Peter kändes det tryggt och lugnt. Hans genuina och konstanta kommunikation genom hela processen, gjorde att jag kände mig väldigt trygg och allt gick smidigare än förväntat. Jag vill varmt rek..."
"Peter kan Österskär bättre än nån annan.
En försäljning är en kämpig process med många frågor. Men med Peter kändes det tryggt och lugnt. Hans genuina och konstanta kommunikation genom hela processen, gjorde att jag kände mig väldigt trygg och allt gick smidigare än förväntat. Jag vill varmt rekommendera Peter. "
Läs mer
säljare på Tunavägen 25A

07 nov 2022

"Kunnig och professionell, kan varmt rekommendera Peter Ek.
Säljare Generalsvägen 71, Österskär"
säljare på Generalsvägen 71

20 okt 2022

"Peter Ek skötte försäljningen av vår tidigare bostad och köpet av vår nya bostad på väldigt kort tid. Snabbt och proffsigt utfört. Vi är väldigt nöjda. "
säljare på Torsvägen 6

20 okt 2022

"Peter är proffesionell, säker, erfaren och har enorm lokalkännedom. Vi kände os 100% trygga att sälja genom Peter och rekommenderar varmt honom till andra köpare och säljare. "
säljare på Södra Åsvägen 44

19 okt 2022

"Åtog sig uppdraget positivt, fast det just nu är lite knepiga tider.
Bra bemötande hela tiden."
säljare på Orionvägen 54

12 okt 2022

"Peter är lyhörd och förtroendeingivande. En mycket duktig fastighetsmäklare helt enkelt."
säljare på Gästisvägen 38

21 sep 2022

"Peter Ek är en erfaren mäklare med ett tryggt och trevligt bemötande. Han är kunnig, har ett brett kontaktnät samt mycket god lokalkännedom . Peter är även mycket bra på att hitta seriösa spekulanter. Vi anlitar gärna Peter igen. "
säljare på Riddarvägen 64

19 sep 2022

"Vi kan varmt rekommendera Peter Ek till andra i säljtankar då han skötte vår försäljning på ett mycket bra sätt. Israel Perssons väg 42 i Åkersberga"
säljare på Israel Perssons väg 42

13 jun 2022

"Mycket professionell hantering rakt igenom hela processen."
säljare på Bryggvägen 3

20 maj 2022

"Tack Peter, proffsigt och tryggt bemötande. Helnöjd!"
säljare på Orionvägen 64

16 maj 2022

"Kan varmt rekommendera Peter Ek. Med lyhört och förtroendeingivande bemötande fick jag bästa hjälpen och stödet att hantera dödsboet efter min pappas bortgång. Peter är en seriös, trygg och bra mäklare. Han har dessutom god lokal kännedom och är duktig på att hitta spekulanter. "
"Kan varmt rekommendera Peter Ek. Med lyhört och förtroendeingivande bemötande fick jag bästa hjälpen och stödet att hantera dödsboet efter min pappas bortgång. Peter är en seriös, trygg och bra mäklare. Han har dessutom god lokal kännedom och är duktig på att hitta spekulanter. "
Läs mer
säljare på Kvarnåsvägen 15A

11 apr 2022

"Fantastiskt skicklig och trevlig, vi ger honom våra bästa rekommendationer!! "
säljare på Riddarbacken 15

01 apr 2022

"Visade stor kunskap och erfarenhet, och ingav väldig trygghet i hela säljprocessen."
säljare på Lugnets väg 3

22 feb 2022

"Peter Ek agerade mycket professionellt och engagerat genom hela processen från det att vi kontaktade honom första gången tills dess att fastigheten var såld. Han tog sig tid att lyssna på oss samt gav oss många bra råd baserat på hans långa erfarenhet och lokalkännedom. Vi rekommenderar honom var..."
"Peter Ek agerade mycket professionellt och engagerat genom hela processen från det att vi kontaktade honom första gången tills dess att fastigheten var såld. Han tog sig tid att lyssna på oss samt gav oss många bra råd baserat på hans långa erfarenhet och lokalkännedom. Vi rekommenderar honom varmt. "
Läs mer
säljare på Eklidsvägen 11C

17 feb 2022

"Supernöjd med val av mäklare, det var en riktig fullträff att anlita Peter Ek.Allt sköttes enligt mina önskemål på ett korrekt och proffsigt sätt. Rekommenderar starkt Peter Ek
/ Jimmy Bergström"
säljare på Västanbergsvägen 2B

07 feb 2022

"Jag har använt Peter vid två försäljningar och har varit mkt nöjd med hans bemötande genom hela processen. Jag valde Peter då jag uppskattar hans lokalkännedom och hans lugna approach. Han känns genuin och balanserad och pratar inte sönder varken säljare eller köpare. Han var ständigt tillgänglig..."
"Jag har använt Peter vid två försäljningar och har varit mkt nöjd med hans bemötande genom hela processen. Jag valde Peter då jag uppskattar hans lokalkännedom och hans lugna approach. Han känns genuin och balanserad och pratar inte sönder varken säljare eller köpare. Han var ständigt tillgänglig för mig som säljare när jag behövde ställa den lilla eller stora frågan.
Jag kan varmt rekommendera Peter som mäklare. "
Läs mer
säljare på Åkerhielms väg 23

19 jan 2022

"Proffsig. Tydlig och snabb återkoppling under försäljningsprocessen.
"
säljare på Strandvägen 2B

22 nov 2021

"Engagerad, seriös och kunnig. Gav under hela försäljningsprocessen information om hur den fortskred. Jag är mycket nöjd med arbetsinsatsen från mäklaren!"
säljare på Poppelvägen 30

18 nov 2021

"Vi är supernöjda med den hjälp vi fick av Peter. Detta är andra gången vi gör en bostadsaffär där Peter var inblandad och båda gångerna sköttes allt perfekt. "
säljare på Häggkullevägen 37

13 okt 2021

"Mycket proffsigt agerande och synnerligen god kännedom om området. Han gjorde en korrekt analys av försäljningen vilket hjälpte oss att komma till ett snabbt avslut. Alltså, högsta betyg."
säljare på Södra Åsvägen 43

01 okt 2021

"Peter har ett genuint intressse av att förmedla bostäder. Otroligt proffsig, erfaren och mycket god lokalkännedom. Vi kan varmt rekommendera honom som mäklare."
säljare på Östra Banvägen 23

23 sep 2021

"Peter är en oerhört professionell och dedikerad fastighetsmäklare! Ledorden under hela processen har varit; lyhördhet, engagemang, drivande, smidighet, trovärdighet och kompetens! Vi är mycket nöjda med Peters insats och rekommenderar honom varmt!"
säljare på Katarinavägen 6

24 aug 2021

"Peter Ek är trygg, van, ytterst kompetent, driftig, lyhörd en toppen mäklare helt enkelt!"
säljare på Fästigen 1

02 aug 2021

"En fastighetsförsäljning är en viktigt affär, så det kändes väldigt tryckt med Peter då han har en gedigen erfarenhet både som mäklare och området vi sålde fastigheten i.
Väldigt bra upplägg från början till slut med professionell löpande kontakt under hela processen. Mycket nöjda!"
"En fastighetsförsäljning är en viktigt affär, så det kändes väldigt tryckt med Peter då han har en gedigen erfarenhet både som mäklare och området vi sålde fastigheten i.
Väldigt bra upplägg från början till slut med professionell löpande kontakt under hela processen. Mycket nöjda!"
Läs mer
säljare på Riddarvägen 45

28 maj 2021

"Väldig smidig och professionell redan från första fototillfället. Allt flöt på och mäklaren var införstådd med detaljer som var viktigt. "
säljare på Österskärsvägen 66

18 maj 2021

"Peter är en kunnig och engagerad mäklare som har mycket god lokalkännedom. Jag tycker dessutom att Peter varit duktig på att tillvarata både säljarens och köparens intresse genom genom hela processen."
säljare på Riddarvägen 160

05 maj 2021

"Alert, proffsig, kompetent, trevlig och mycket erfaren "
säljare på Valhallsvägen 5

21 apr 2021

"Vi är mycket nöjda med Peters insats. Han är lugn och erfaren vilket skapar trovärdighet. Det blev en okomplicerad, snabb och smidig affär.
"
säljare på Prästvägen 7

13 apr 2021

"Peter är professionell och dedikerad. Proaktiv, hjälpsam och snabb på att svara på frågor. Det har varit ett nöje att ha Peter som mäklare. Om möjlighet ges i framtiden så kommer jag definitivt att anlita Peter igen! "
säljare på Lerviksvägen 48

25 mar 2021

"Peter Ek så grym mäklare man kände sig trygg hela vägen i affären. Rekommenderar honom stark."
säljare på Västanbergsvägen 2C

24 mar 2021

"Peter har ett trevligt sätt och han informerar löpande om vad som händer. Om man messar eller ringer så svarar han omgående vilket vi uppskattar mycket. Vi kände oss väldigt trygga med Peter. Det är det andra huset han säljer för oss. Säljer vi igen så kommer vi att anlita Peter en gång till. Tack!"
"Peter har ett trevligt sätt och han informerar löpande om vad som händer. Om man messar eller ringer så svarar han omgående vilket vi uppskattar mycket. Vi kände oss väldigt trygga med Peter. Det är det andra huset han säljer för oss. Säljer vi igen så kommer vi att anlita Peter en gång till. Tack!"
Läs mer
säljare på Ekhammars Bergväg 2

09 dec 2020

"Vi är väldigt nöjda med Peter och kan verkligen rekommendera honom. "
säljare på Vändvägen 4B

24 nov 2020

"Peter är kunnig och lätt att jobba med!"
säljare på Prästvägen 18A

18 nov 2020

"Mkt bra lokalkännedom och ett bra kontaktnät i kombination med en professionellt genomförd försäljning"
säljare på Bispvägen 9

07 nov 2020

"Mkt professionell, höll oss uppdaterade och gav sin bedömning på hur affären utvecklades på ett sakligt sätt. Lyhörd på våra krav och önskningar hur vi skulle hantera allt från bilder till genomföring av visning."
säljare på Sabelvägen 15

23 okt 2020

"Peter Ek kan sin marknad mycket väl!"
säljare på Prästvägen 16A

17 okt 2020

"Trevlig, proffsig, kunnig - allt man behöver av en bra mäklare!"
säljare på Orionvägen 58

14 okt 2020

"Här har vi ett proffs "
säljare på Lerviksvägen 117

08 okt 2020

"Peter är driven och fick hela försäljningen att flyta perfekt med bra planering och optimal timing. Sålde in uppdraget genom att ha en detaljerad plan om tillvägagångssätt redan vid första mötet. "
säljare på Generalsvägen 46

30 sep 2020

"Mäklaren uppvisade en öppen, trovärdig och guidande hållning under hela köpprocessen.
Vi ger våra allra bästa rekommendationer "
säljare på Sabelvägen 17

19 sep 2020

"Vi hade fått goda referenser på honom och allt stämde."
säljare på Generalsvägen 132

02 sep 2020

"Peter Ek är en trygg och bra mäklare, med ett genuint och äkta intresse för en bra genomförd affär. Han är lyhörd och hjäper dig genom hela processen på ett säkert sätt. Han har ett stort kontaktnät och god lokalkännedom. Jag kan varmt rekommendera honom som din Mäklare. "
"Peter Ek är en trygg och bra mäklare, med ett genuint och äkta intresse för en bra genomförd affär. Han är lyhörd och hjäper dig genom hela processen på ett säkert sätt. Han har ett stort kontaktnät och god lokalkännedom. Jag kan varmt rekommendera honom som din Mäklare. "
Läs mer
säljare på Åkersbergavägen 52

10 jul 2020

"En lyckad stajling och fotografering samt lite tur bidrog till att huset såldes snabbt och till ett pris vi hoppats på men inte kunnat räkna med pga rådande omständigheter. Vi visste redan tidigare att Peter Ek är en mycket professionell mäklare och stark säljare och vi är tacksamma att han ville..."
"En lyckad stajling och fotografering samt lite tur bidrog till att huset såldes snabbt och till ett pris vi hoppats på men inte kunnat räkna med pga rådande omständigheter. Vi visste redan tidigare att Peter Ek är en mycket professionell mäklare och stark säljare och vi är tacksamma att han ville ta sig an vår husförsäljning. Vi kan ge våra allra bästa rekommendationer till Peter Ek som mäklare."
Läs mer
säljare på Hultvägen 13

17 jun 2020

"Väldigt nöjd med vår mäklare.
Rekommenderar 100%"
säljare på Häggkullevägen 37

16 jun 2020

"Peter har väldigt bra insikt och erfarenhet av den lokala marknaden. Han var målinriktad och lyckades bra med försäljningen, trots en svår marknadssituation."
säljare på Bispvägen 15

15 jun 2020

"Peter Ek bor och har verkat i Österskär i 25 år och det märks. Han har detaljkunskap och ett stort nätverk med spekulanter. Peter arbetar hårt och målinriktat och svävar inte iväg och säljer in orealistiska förväntningar. Jag har anlitat Peters tjänster ett antal gånger, själv och till min mor oc..."
"Peter Ek bor och har verkat i Österskär i 25 år och det märks. Han har detaljkunskap och ett stort nätverk med spekulanter. Peter arbetar hårt och målinriktat och svävar inte iväg och säljer in orealistiska förväntningar. Jag har anlitat Peters tjänster ett antal gånger, själv och till min mor och Peter har alltid överträffat mina förväntningar. Ska du sälja i Österskär med omnejd finns ingen bättre mäklare än Peter Ek.
MVH Säljare Åkersbergavägen 73A"
Läs mer
säljare på Åkersbergavägen 73A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
13
Lägenhet
1
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
12
Försäljningar
15
Försäljningsvärde
111 355 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
174 av 175 säljare
Peter satte rätt förväntningar på slutpriset
155 av 176 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
172 av 176 säljare
Peter var tydlig och höll mig uppdaterad
176 av 177 säljare

Peter på kartan.

350 tidigare bostäder
9 bostäder till salu
177 rekommendationer

9 bostäder till salu.

Bostäder

9 000 000 kr
6 rum, 118 m²
76 271 kr/m²
Villa, Österåker
19 500 000 kr
6 rum, 220 m²
88 636 kr/m²
Villa, Österåker
6 500 000 kr
6 rum, 146 m²
44 520 kr/m²
Radhus, Österåker
10 950 000 kr
7 rum, 192 m²
57 031 kr/m²
Villa, Österåker
10 975 000 kr
6 rum, 200 m²
54 875 kr/m²
Villa, Österåker

Tidigare försäljningar.

Bostäder

7 500 000 kr
Villa Österskär
6 rum, 125 m²
Utropspris: 7 500 000 kr
Vilande / ej såld
Villa Österskär
10 rum, 245 m²
Utropspris: 15 975 000 kr
6 700 000 kr
Villa Rydbo
-500 000 kr
7 rum, 169 m²
Utropspris: 7 200 000 kr
7 700 000 kr
Villa Österskär
5 rum, 173 m²
Utropspris: 7 700 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Professionell, lyhörd och engagerad, mycket nöjd! "
5 900 000 kr
Lägenhet Österskär
-95 000 kr
4 rum, 112 m²
Utropspris: 5 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi kan varmt rekommendera Peter Ek. Är förtroendeingivande, seriös och proffsig. Har mycket god lokal kännedom. Duktig att hitta spekulanter i svåra säljtider
Mvh Säljare Södra Åsvägen 37"

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.