Peter Dahlberg

Profilbild för Peter Dahlberg
Peter Dahlberg
4.9 / 5
(69 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
8 st
3 st
40 790 000 kr

Bakgrund

Peter Dahlberg jobbar på BOSTHLM och är registrerad mäklare sedan 2008-02-19. Peter har fått in 3 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Peter har enligt vår statistik haft 6 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt villor och motsvarar ett värde på 30 425 000 kr.

Presentation

Jag älskar mitt yrke som fastighetsmäklare - Bli en av mina supernöjda uppdragsgivare!

Att få vara del av en säljares kanske största affär och samtidigt hjälpa en förväntansfull köpare att hitta sin nya drömbostad, är bland det roligaste jag vet. Min största belöning och beviset på lyckade affärer är återkommande kunder och fina rekommendationer.

Efter att ha arbetat på fyra olika mäklarföretag så känner jag att jag verkligen hittat rätt med BOSTHLM, vars starka varumärke och moderna försäljningsprocess ger de bästa förutsättningarna till en trygg och smidig bostadsförsäljning.

Vill ni veta värdet på er bostad och hur ni ska få ut högsta möjliga slutpris, låt mig komma hem till er och berätta mer. Gör som så många andra och ta del av mitt engagemang, målmedvetenhet men framför allt kunskap och tillgång till rätt verktyg.

Är högskoleutbildad och har tidigare arbetat hos Mäklarringen, Mäklarhuset, Länsförsäkringar fastighetsförmedling och Svenska Mäklarhuset men har nu hittat rätt med den modernaste mäklartjänsten hos BOSTHLM.

Mäklarbyrå

BOSTHLM

Kontor

BOSTHLM

Säljare om Peter.

17 feb 2023

"Vi har sålt vårt radhus i Sörskogen och anlitade mäklaren Peter Dahlberg BO STHLM som så många i området har rekommenderat! Han har varit tillgänglig i alla lägen och hjälpt och guidat oss på ett mycket professionellt och ansvarsfullt sätt under hela processen. Han har varit närvarande vid varje..."
"Vi har sålt vårt radhus i Sörskogen och anlitade mäklaren Peter Dahlberg BO STHLM som så många i området har rekommenderat! Han har varit tillgänglig i alla lägen och hjälpt och guidat oss på ett mycket professionellt och ansvarsfullt sätt under hela processen. Han har varit närvarande vid varje steg, så som fotografering och besiktning, och kommit med goda råd när vi har kontaktat honom.
Vi tyckte att presentationen av vårt hus med både dag- och kvällsbilder var superbra!
Peter är en kunnig och erfaren mäklare som vi verkligen rekommenderar !"
Läs mer
säljare på Taggsvampsvägen 20

26 jun 2022

"Inte Peters fel att marknaden stannade."
säljare på Myrvägen 16

25 jun 2022

"Klockren, kan inte tänka mig en bättre mäklare. Superbra och proffsig, lugn, trygg och effektiv."
säljare på Sandemarsvägen 44

16 jun 2022

"Alltid tillgänglig "
säljare på Bläcksvampsvägen 28

16 jun 2022

"Kändes som det var en gammal vän!"
säljare på Rörstrandsgatan 17

30 jan 2022

"Peter Dahlberg på BOSTHLM hjälpte oss att sälja vårt radhus. Inför försäljningen utvärderade vi fyra fastighetsmäklare och det var ingen tvekan om att välja Peter. Han är väldigt förtroendegivande och seriös. Under uppdraget visade han stort engagemang och höll oss hela tiden uppdaterade. Bilder ..."
"Peter Dahlberg på BOSTHLM hjälpte oss att sälja vårt radhus. Inför försäljningen utvärderade vi fyra fastighetsmäklare och det var ingen tvekan om att välja Peter. Han är väldigt förtroendegivande och seriös. Under uppdraget visade han stort engagemang och höll oss hela tiden uppdaterade. Bilder och objektbeskrivning höll väldigt hög kvalitet och annonsen på Hemnet drog mer intresse än jämförbara objekt. Vi är väldigt nöjda!"
Läs mer
säljare på Flugsvampsvägen 105

14 dec 2021

"Bra service positiv, noggrann kunnig på sitt
Jobb.rekomenderas bra Driv"
säljare på Västerängsvägen 24

22 jun 2021

"Han var alltid alert vid telefonen så alla frågor som dök upp löstes på en gång. Han hade också alltid tid i telefon även kvällar och helger."
säljare på Långbrodalsvägen 35

15 apr 2021

"Vi anlitade Peter Dahlberg för försäljning av en villa. Peter uppträdde professionellt och personligt samtidigt som han tog alla viktiga initiativ och ett stort ansvar för allt kopplat till uppdraget. Han visade prov på stor erfarenhet och kunnande. Försäljningen gick snabbt och vi blev mycket nö..."
"Vi anlitade Peter Dahlberg för försäljning av en villa. Peter uppträdde professionellt och personligt samtidigt som han tog alla viktiga initiativ och ett stort ansvar för allt kopplat till uppdraget. Han visade prov på stor erfarenhet och kunnande. Försäljningen gick snabbt och vi blev mycket nöjda."
Läs mer
säljare på Söderåkersvägen 20

12 nov 2020

"Mycket engagerad och duktig mäklare. Som säljare är vi jättenöjda. Notera att även köparna gav Peter beröm. En av dom bästa sa dom. Dom har letat hus i 5 år och träffat många mäklare."
säljare på Karlslundsvägen 28

15 okt 2020

"Peter är en trygg och stabil mäklare genom hela försäljningen! Kan varmt rekommendera honom och BOSthlm! "
säljare på Hällmarkshöjden 20

09 jun 2020

"Mycket proffsigt, speciellt runt foto och styling."
säljare på Graningegränd 17

28 maj 2020

"Mycket nöjd med en snabb försäljning "
säljare på Sjödalsvägen 17

24 sep 2018

"Första gången jag sålt en fastighet och är mycket nöjd med den utmärkta servicen vi fått!"
säljare på Bivägen 17A

15 aug 2018

"Väldigt engagerad och lyhörd. Tog sig alltid tid och uppträdde professionellt samtidigt som han var väldigt trevlig. "
säljare på Långbrodalsvägen 124

05 jun 2018

"Vi är mkt nöjda med det fina bemötandet och ständiga lyhördheten vi fick av Peter. Jag fick själv vara engagerad i att skriva en del av annonsbeskrivning, (jag var noga med få till alla positiv egenskaper). Ta fram sälj argument för att puscha lite extra på mäklaren. Jag upplever Peter som väldig..."
"Vi är mkt nöjda med det fina bemötandet och ständiga lyhördheten vi fick av Peter. Jag fick själv vara engagerad i att skriva en del av annonsbeskrivning, (jag var noga med få till alla positiv egenskaper). Ta fram sälj argument för att puscha lite extra på mäklaren. Jag upplever Peter som väldigt fokuserad på kundens önskemål och är lätt att få kontakt med. Noga med återkoppling och upplevs väldigt lugn/trygg vilket jag uppskattade. Vi fick kämpa en del med försäljningen men tror inte d på ngt sätt berodde på mäklaren. Vi är nöjda med insatsen och kommer anlita honom igen! /Arun "
Läs mer
säljare på Segeltorpsvägen 144

24 maj 2018

"Peter är lugn och trygg i sitt agerande. Hans långa erfarenhet i branschen gör honom till en mäklare som både du och köparen kan lita på."
säljare på Fackelvägen 5

04 apr 2018

"Peter hade god ordning på kommunikation med alla parter under hela processen. Han var mycket lyhörd till våra önskemål och hade mycket god känsla för att plocka fram de bästa värdena på just vår fastighet. Han har en mycket god förmåga att sätta sig in i olika kunders behov. Sedan har han varit o..."
"Peter hade god ordning på kommunikation med alla parter under hela processen. Han var mycket lyhörd till våra önskemål och hade mycket god känsla för att plocka fram de bästa värdena på just vår fastighet. Han har en mycket god förmåga att sätta sig in i olika kunders behov. Sedan har han varit otroligt vänlig och socialt kompetent. Hur mycket han än hade att göra har alltid funnits tid med våra frågeställningar! Vi utvärderade sju mäklare och valet landade på Peter, något vi definitivt inte ångrar!"
Läs mer
säljare på Sjöhagsvägen 49

14 mar 2018

"Peter var med och hade koll på hela processen för att kunna presentera och svara på frågor om objektet. Mycket lyhörd för våra åsikter i tex hur området och fastigheten ska presenteras. Peters engagemang, råd och kunnande gjorde att vi kände oss trygga genom hela processen."
"Peter var med och hade koll på hela processen för att kunna presentera och svara på frågor om objektet. Mycket lyhörd för våra åsikter i tex hur området och fastigheten ska presenteras. Peters engagemang, råd och kunnande gjorde att vi kände oss trygga genom hela processen."
Läs mer
säljare på Taggsvampsvägen 65

20 jun 2017

"Kunnig, professionell, trevlig, lättsam."
säljare på Hejarvägen 8

16 jun 2017

"Mycket nöjd!"
säljare på Önskehemsgatan 8

14 maj 2017

"Peter uppfattar jag som en mycket kompetent, lyhörd och seriös mäklare som jag har högsta förtroende för. Han har varit till stor hjälp. Hoppas bara att affären går i lås. Avtal är skrivet men affären är inte klar än. "
säljare på Valnötsvägen 4

13 apr 2017

"Kan bara ge Peter Dahlberg mina allra bästa rekommendationer."
säljare på Champinjonvägen 48

08 feb 2017

"Mycket tillmötesgående, trevlig och gjorde sitt bästa för oss. De varmaste rekommendationer"
säljare på Dalkantsvägen 14

03 feb 2017

"Vi har upplevt Peter Dahlberg som mycket passande för sin yrkesroll, lättsam, trevlig och lätt att kommunicera med och att nå! Vi är klart nöjda med hans insats och har redan rekommenderat honom till kommande försäljningar i området!
Marianne och Hans Östergren "
"Vi har upplevt Peter Dahlberg som mycket passande för sin yrkesroll, lättsam, trevlig och lätt att kommunicera med och att nå! Vi är klart nöjda med hans insats och har redan rekommenderat honom till kommande försäljningar i området!
Marianne och Hans Östergren "
Läs mer
säljare på Långbrodalsvägen 112

21 nov 2016

"Engagerad och genuint intresserad av hus vilket skapar förtroende."
säljare på Bromsvägen 24

28 sep 2016

"Jag tror inte man kan göra en bättre insats än vad Peter gjorde."
säljare på Bergtorpstigen 36

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
6

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
3
Försäljningar
6
Försäljningsvärde
30 425 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
64 av 67 säljare
Peter satte rätt förväntningar på slutpriset
58 av 67 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
67 av 67 säljare
Peter var tydlig och höll mig uppdaterad
68 av 68 säljare

Peter på kartan.

184 tidigare bostäder
2 bostäder till salu
69 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Bostäder

2 675 000 kr
2 rum, 63 m²
42 460 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 542 kr/mån
8 595 000 kr
8 rum, 203 m²
42 339 kr/m²
Villa, Stockholm

Tidigare försäljningar.

Bostäder

5 500 000 kr
Villa Sörskogen
+ 405 000 kr
5 rum, 147 m²
Utropspris: 5 095 000 kr
5 300 000 kr
Villa Sörskogen
+ 205 000 kr
7 rum, 148 m²
Utropspris: 5 095 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
5 000 000 kr
Villa Sörskogen
+ 105 000 kr
5 rum, 144 m²
Utropspris: 4 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
4 950 000 kr
Villa Sörskogen
+ 55 000 kr
5 rum, 149 m²
Utropspris: 4 895 000 kr
4 850 000 kr
Villa Sörskogen
+ 155 000 kr
5 rum, 149 m²
Utropspris: 4 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi har sålt vårt radhus i Sörskogen och anlitade mäklaren Peter Dahlberg BO STHLM som så många i området har rekommenderat! Han har varit tillgänglig i alla lägen och hjälpt och guidat oss på ett mycket professionellt och ansvarsfullt sätt under hela processen. Han har varit närvarande vid varje steg, så som fotografering och besiktning, och kommit med goda råd när vi har kontaktat honom.
Vi tyckte att presentationen av vårt hus med både dag- och kvällsbilder var superbra!
Peter är en kunnig och erfaren mäklare som vi verkligen rekommenderar !"

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.