Peter Aziz

Start  /  Sverige  /  Örebro län  /  Örebro  /  Peter Aziz
Profilbild för Peter Aziz
Peter Aziz
4.9 / 5
(37 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
18 st
4 st
42 925 000 kr

Bakgrund

Peter Aziz jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2021-05-31. Peter har fått in 4 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Peter har enligt vår statistik haft 11 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och tomter/mark och motsvarar ett värde på 16 610 000 kr.

Presentation

Genom att vara resultatinriktad, lyhörd och besitta ett genuint intresse för varje bostadsaffär arbetar Peter alltid efter att överträffa sina kunders förväntningar. Med flera års erfarenhet från service- och säljbranschen förstår Peter vikten av att vara tillgänglig, lyhörd och vägleda såväl säljaren som köparen genom den process som kanske blir livets största affär.

Peters främsta egenskaper som mäklare är hans personliga engagemang med stort fokus på varje kunds specifika önskemål och behov. Tillsammans med Bjurfors välrenommerade varumärke finns därför alla förutsättningar för att uppnå bästa möjliga resultat.

Varmt välkomna att kontakta Peter för er nästa bostadsaffär!

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

första kvartalet 2023

Säljare om Peter.

18 jun 2024

"Peter slog rekord i snabb försäljning genom att vara aktiv och jobba igenom och bearbeta sitt nätverk. Det tog knappt en vecka så var objektet sålt. Jag har aldrig hört talas om snabbare och bättre insats. Mycket proffsigt genomförande och trevlig affär för alla parter. Så borde alla affärsmän oc..."
"Peter slog rekord i snabb försäljning genom att vara aktiv och jobba igenom och bearbeta sitt nätverk. Det tog knappt en vecka så var objektet sålt. Jag har aldrig hört talas om snabbare och bättre insats. Mycket proffsigt genomförande och trevlig affär för alla parter. Så borde alla affärsmän och mäklare jobba. Tack, Peter! Vi anlitar dig garanterat igen. "
Läs mer
säljare på Vibyn 3

14 jun 2024

"Alltid tillgänglig och tillmötesgående. Kände aldrig någon press att stressa försäljning."
säljare på Kaserngården 10

10 jun 2024

"Trevlig och proffsig som sålde min lägenhet på 4 dagar"
säljare på Östra Storgatan 30A

10 jan 2024

"Sansad och rimlig dialog. Tyckte ofta att han gjorde det lilla extra och var tillgänglig ifall det krånglade med tider och liknande. Allt som allt nöjd med affären!"
säljare på Lillbackavägen 13

06 dec 2023

"Peter Aziz imponerade verkligen när det gällde att sälja lägenheten. Hans skicklighet i att lyssna på våra önskemål, erbjuda kloka förslag och alltid vara tillgänglig för snabba och relevanta svar gjorde hela processen smidig och framgångsrik. Hans 100% engagemang och delaktighet gör honom defini..."
"Peter Aziz imponerade verkligen när det gällde att sälja lägenheten. Hans skicklighet i att lyssna på våra önskemål, erbjuda kloka förslag och alltid vara tillgänglig för snabba och relevanta svar gjorde hela processen smidig och framgångsrik. Hans 100% engagemang och delaktighet gör honom definitivt till en mäklare som vi varmt rekommenderar."
Läs mer
säljare på Mosåsvägen 82

28 okt 2023

"Lugn, noggrann, förtroendeingivande, ärlig och trevlig. Vi skulle lätt anlita Peter igen ifall vi skulle flytta en gång till."
säljare på Isgatan 7

21 aug 2023

"Jag kunde inte vara på plats, men Peter löste allt och höll mig uppdaterad längst arbetets gång."
säljare på Skrågatan 13B

04 aug 2023

"Kan verkligen rekommendera Peter som mäklare. Mycket kompetent, engagerad och driven. Jag kände mig trygg och fick känslan av att han ville ens bästa. Väldigt kommunikativ och uppdaterade hela tiden under processens gång. Snabb återkoppling vid frågor.
Har inget negativt alls att säga om Peter, ..."
"Kan verkligen rekommendera Peter som mäklare. Mycket kompetent, engagerad och driven. Jag kände mig trygg och fick känslan av att han ville ens bästa. Väldigt kommunikativ och uppdaterade hela tiden under processens gång. Snabb återkoppling vid frågor.
Har inget negativt alls att säga om Peter, och om det blir fler bostadsaffärer framöver så kommer jag definitivt anlita Peter igen.
Kan varmt rekommendera Peter som mäklare."
Läs mer
säljare på Bonstorpsvägen 14

14 apr 2023

"Peter är mycket engagerad och fick mig att känna mig trygg genom hela affären. Rekommenderar starkt Peter!"
säljare på Golfbanevägen 13

11 mar 2023

"Vi är mycket nöjda med Peter. Han visade sig vara en mycket målinriktad, lyhörd och engagerad säljare. Han höll oss kontinuerligt uppdaterade, var enkel att nå och agerade både professionellt och personligt i sina interaktioner. Dessutom var hans kunskap och kompetens inom området mycket imponera..."
"Vi är mycket nöjda med Peter. Han visade sig vara en mycket målinriktad, lyhörd och engagerad säljare. Han höll oss kontinuerligt uppdaterade, var enkel att nå och agerade både professionellt och personligt i sina interaktioner. Dessutom var hans kunskap och kompetens inom området mycket imponerande. Vi kan varmt rekommendera honom och skulle definitivt anlita honom igen vid nästa affär!"
Läs mer
säljare på Sigillgatan 8

08 feb 2023

"Peter Aziz på Bjurfors i Örebro är professionell, kunnig, lyhörd, kommunikativ och mycket empatisk. Han är en trygg mäklare som ständigt strävar efter det bästa för kunden i en utmanande tid där fastighetsmarknaden tvärnitat och bostadspriserna faller. Det är ett sant nöje att ge mina allra varma..."
"Peter Aziz på Bjurfors i Örebro är professionell, kunnig, lyhörd, kommunikativ och mycket empatisk. Han är en trygg mäklare som ständigt strävar efter det bästa för kunden i en utmanande tid där fastighetsmarknaden tvärnitat och bostadspriserna faller. Det är ett sant nöje att ge mina allra varmaste rekommendationer."
Läs mer
säljare på Badvägen 10

27 jan 2023

"Peter sålde vår lägenhet med stort engagemang, positiv inställning, snabb återkoppling trots svåra tider på marknaden.
Kan varmt och gärna rekommendera honom.
// Lundvall"
säljare på Flaggatan 10B

21 dec 2022

"Kunde inte önskat mig mer av mäklaren! Korrekt, tydlig, höll mig uppdaterad och vågade ge råd! Tack!"
säljare på Solhagsvägen 1B

29 nov 2022

"Vi är väldigt nöjda med Peter. Han var väldigt målinriktad, inlyssnande och engagerad i vår försäljning. Han höll oss uppdaterade, var lätt att få tag på och var både professionell och personlig i sitt bemötande. Därtill upplevde vi honom som väldigt kunnig och kompetent. Vi rekommenderar honom ..."
"Vi är väldigt nöjda med Peter. Han var väldigt målinriktad, inlyssnande och engagerad i vår försäljning. Han höll oss uppdaterade, var lätt att få tag på och var både professionell och personlig i sitt bemötande. Därtill upplevde vi honom som väldigt kunnig och kompetent. Vi rekommenderar honom varmt, och kommer definitivt anlita honom om vi någon gång säljer igen. "
Läs mer
säljare på Inspelsgatan 8B

02 nov 2022

"Peter var både kompetent och trevligt framförallt gick affären snabbt och smidigt och vi fick ut det pris som vi ville ha. Hans kännedom om vad de spekulanter som han hade kontakt med ville ha och var villiga att betala var spot on. Om Peter ska utveckla något så är det att våga pusha lite lite ..."
"Peter var både kompetent och trevligt framförallt gick affären snabbt och smidigt och vi fick ut det pris som vi ville ha. Hans kännedom om vad de spekulanter som han hade kontakt med ville ha och var villiga att betala var spot on. Om Peter ska utveckla något så är det att våga pusha lite lite mer för när han tycker det kan finnas mer att hämta. Vi är super nöjda."
Läs mer
säljare på Bergslagsgatan 23A

08 sep 2022

"Peter är alltid tillgänglig. Han är lätt att prata med, tydlig, informativ och påläst.
Peter har sålt två objekt för vår räkning så vi har haft mycket kontakt och han har varit lika engagerad och trevlig hela tiden."
säljare på Landbotorpsallén 13H

25 aug 2022

"Trevlig, lugn och kompetent! Fanns alltid där. "
säljare på Bergslagsgatan 25E

19 aug 2022

"Jag var engagerad i detta som god man åt en äldre man och uppskattade hur han bemötte min huvudman med stor respekt!"
säljare på Phragménsvägen 5

24 maj 2022

"Peter tog och tar väldigt bra hand om oss som kund. Han var väldigt mån om att vi skulle trivas och känna oss trygga i vår affär. Alltid tillgänglig, visar engagemang och väldigt professionell. Peter ser alltid till kundens intressen och bästa. Kommer definitivt anlita honom i framtiden! "
"Peter tog och tar väldigt bra hand om oss som kund. Han var väldigt mån om att vi skulle trivas och känna oss trygga i vår affär. Alltid tillgänglig, visar engagemang och väldigt professionell. Peter ser alltid till kundens intressen och bästa. Kommer definitivt anlita honom i framtiden! "
Läs mer
säljare på Fatbursgatan 12

19 maj 2022

"Höll mig underrättad hela tiden. Svarade snabbt på SMS. Svarade snabbt vi uppringning.
Tack vare budgivare från andra kommuner drevs priset upp och enligt mäklaren slogs rekord för området. Köparen har fått en fantastiskt fin lägenhet till bra pris.
Min hemstad Kungsbacka har en helt annan prisn..."
"Höll mig underrättad hela tiden. Svarade snabbt på SMS. Svarade snabbt vi uppringning.
Tack vare budgivare från andra kommuner drevs priset upp och enligt mäklaren slogs rekord för området. Köparen har fått en fantastiskt fin lägenhet till bra pris.
Min hemstad Kungsbacka har en helt annan prisnivå.
Trevligt med drönarbilder i annonsen. Trevligt skriven."
Läs mer
säljare på Hotellgatan 12

06 maj 2022

"Peter Aziz var mycket trevlig, kunnig, flexibel och alltid tillgänglig. Kan varmt rekommenderas vid bostadsförsäljning och köp. "
säljare på Karlsdalsallén 59

21 apr 2022

"Rekommenderar verkligen Peter. Han är lyhörd och var noga med att uppdatera mig genom processen. Hade fullt förtroende för honom under hela försäljningen."
säljare på Lövstagatan 6A

15 apr 2022

"Peter Aziz sålde vår lägenhet snabbt, tryggt och väldigt enkelt. Rekommenderas starkt!"
säljare på Termikgatan 23E

25 mar 2022

"Från början till slut låg fokus på uppdraget och det ledde till en nära och bra dialog löpande under processen. Peter fanns tillgänglig och svarade snabbt på frågor som uppstod. Är mycket nöjd med Peters hantering av försäljningen! "
säljare på Sidvallsgatan 19

21 mar 2022

"Jag vill varmt rekommendera Peter Aziz som mäklare. Peter är engagerad, lyhörd, tydlig och extremt lätt att få tag i. Jag upplever Peter som professionell och samtidigt lättsam att föra samtal med. Jag har genom hela processen känt mig helt trygg med att Peter gör vad han kan för att nå målet, oc..."
"Jag vill varmt rekommendera Peter Aziz som mäklare. Peter är engagerad, lyhörd, tydlig och extremt lätt att få tag i. Jag upplever Peter som professionell och samtidigt lättsam att föra samtal med. Jag har genom hela processen känt mig helt trygg med att Peter gör vad han kan för att nå målet, och detta med värme och kontinuerlig uppdatering kring läget. Jag skulle inte tveka på att vid en försäljning ta hjälp av Peter igen då jag är hundra procent nöjd med genomförandet. /Elin, Karlsdalsallén"
Läs mer
säljare på Karlsdalsallén 59

16 dec 2021

"Oerhört ambitiös och lyhörd "
säljare på Möllevägen 26

01 dec 2021

"En otroligt kompetent mäklare, trots sin ringa ålder. Om han är så här bra nu, hur bra ska inte den här killen blir då med tiden. Vi kommer absolut vända oss till honom igen om vi ska sälja en bostad. Han utstrålar kvalitet och trygghet! "
säljare på Ekvägen 3

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
7
Fritidshus
1
Radhus
1
Kedjehus
1
Mark
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
4
Försäljningar
11
Försäljningsvärde
16 610 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
37 av 37 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
36 av 36 säljare
Peter var tydlig och höll mig uppdaterad
37 av 37 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Peter på kartan.

77 tidigare bostäder
21 bostäder till salu
37 rekommendationer

21 bostäder till salu.

Bostäder

4 695 000 kr
5 rum, 150 m²
31 300 kr/m²
Villa, Hallsberg
1 895 000 kr
3 rum, 83,5 m²
22 831 kr/m²
Lägenhet, Örebro
4 600 kr/mån
1 295 000 kr
2 rum, 35 m²
37 000 kr/m²
Lägenhet, Örebro
3 049 kr/mån
2 295 000 kr
4 rum, 99 m²
23 181 kr/m²
Radhus, Örebro
6 615 kr/mån
1 995 000 kr
2 rum, 54 m²
36 944 kr/m²
Lägenhet, Örebro
4 375 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

2 595 000 kr
Lägenhet Sörby
3 rum, 82 m²
Utropspris: 2 595 000 kr
2 795 000 kr
Kedjehus Mosås
5 rum, 135 m²
Utropspris: 2 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
380 000 kr
Tomt/Mark Frövi
-615 000 kr
Utropspris: 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Peter slog rekord i snabb försäljning genom att vara aktiv och jobba igenom och bearbeta sitt nätverk. Det tog knappt en vecka så var objektet sålt. Jag har aldrig hört talas om snabbare och bättre insats. Mycket proffsigt genomförande och trevlig affär för alla parter. Så borde alla affärsmän och mäklare jobba. Tack, Peter! Vi anlitar dig garanterat igen. "
1 800 000 kr
Lägenhet Rynningeåsen
+ 50 000 kr
2 rum, 65 m²
Utropspris: 1 750 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Alltid tillgänglig och tillmötesgående. Kände aldrig någon press att stressa försäljning."
Slutpris saknas
Parhus Lanna
4 rum, 122 m²
Utropspris: 2 350 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.