Per Knaust

Profilbild för Per Knaust
Per Knaust
4.7 / 5
(115 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
51 st
2 st
187 185 000 kr

Bakgrund

Per Knaust jobbar på Notar och är registrerad mäklare sedan 2005-10-17. Per har fått in 2 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Per har enligt vår statistik haft 38 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 171 510 000 kr.

Presentation

Per Knaust är franchisetagare och kontorschef över områdena Sköndal, Farsta, Skarpnäck, Haninge, Skogås, Trångsund och Haninge.

1. HELÅR 2023 FLEST FÖRSÄLJNINGAR I FARSTA STADELSOMRÅDE*
2. HELÅR 2023 MEST REKOMMENDERADE MÄKLAREN I FARSTA
STADSDELSOMRÅDE * *
3. HELÅR 2023 HÖGST FÖRSÄLJNINGSVÄRDE I FARSTA STADELSOMRÅDE * *

2024 JANUARI PLATS NR 2 AV ALLA MÄKLARE I STOCKHOLM MED FLEST
SÅLDA BOSTÄDER.*

2021, 2022 och 2023 FLEST ANTAL SÅLDA VILLOR/RADHUS I FARSTA, SKÖNDAL, SKARPNÄCK*

2023 AUGUSTI PLATS NR 6 AV ALLA MÄKLARE I SVERIGE MED FLEST
SÅLDA BOSTÄDER.*
2023 AUGUSTI PLATS NR 4 AV ALLA MÄKLARE I STOCKHOLM MED FLEST
SÅLDA BOSTÄDER.*
2023 MAJ PLATS NR 10 AV ALLA MÄKLARE I SVERIGE MED FLEST SÅLDA
BOSTÄDER.*
2023 JAN MÅNADENS MÄKLARE PÅ NOTAR UTAV ALLA KONTOR I
SVERIGE

*källa Hemnet andelsstatistik FARSTA STADSDELSOMRÅDE

* * källa Booli FARSTA STADSDELSOMRÅDE

ÅRETS MÄKLARKEDJA 2022, 2021, 2020 OCH 2019 UTSEDDA AV HEMNET

Per har varit mäklare sedan 2005 och har skaffat sig en gedigen erfarenhet och behärskar försäljningsprocessen med stor precision både i lågkonjunktur och högkonjunktur.

Utöver det är han utsedd till Toppmäklare utav Mäklarofferter samt vinnare av Guldhemmet med Notar fyra år i rad. Per lägger stor vikt i att arbeta digitalt och har med åren skapat områdets största spekulantregister som når ut till flest potentiella köpare. Tack vare bra sociala mediekampanjer och mäklartipset får hans annonser ofta Hemnets utmärkelse klicktoppen.

Per är även en av landets mest högutbildade mäklare med en fil. kand i företagsekonomi från Stockholms Universitet, en Masters of Science från London School of Economics, en mäklarexamen från Gävle Högskola samt utbildat sig till god man. Han har även tidigare arbetat med bolån på bank i Sverige samt jobbat på investmentbanken Merrill Lynch i London.

Per har en bred erfarenhet av allt från försäljning av villor, radhus, bostadsrätter, dödsbon, tomter till ombildningar från hyresrätter. Tidigare har Per även varit franchisetagare över områdena Östermalm, Vasastan, Huddinge och Tyresö. Vilket gör att Per under sin karriär sålt över tusen objekt runt om hela Stockholm.

Att kunna påverka förutsättningarna för en kund i deras största affär samt leverera mer än förväntan gör att Per fortfarande tycker att mäklaryrket är det roligaste som finns. Med Per som mäklare får ni en lyhörd, trygg och tillgänglig fastighetsmäklare som jobbar utifrån era behov och gör allt för att ni ska få så bra betalt som möjligt. Vi hör ofta Per säga ”det är inte slumpen som avgör slutpriset, det är jobbet och förberedelserna innan”.

Kontakta honom redan när första tanken på ny bostad dyker upp så har ni en engagerad mäklare från start till mål!

Säljare om Per.

26 jan 2024

"Vi är otroligt nöjda med Per Knaust. Kämpade verkligen för oss och löste det snabbare än förväntat. En visning krävdes och vi fick ett bud vi var nöjda med. Rekommenderar starkt. "
säljare på Källvretsslingan 15

11 nov 2023

"Per är superproffsig och kom med bra tips och trix inför försäljningen. "
säljare på Mollie Faustmans väg 5

03 nov 2023

"Lite slarvig med annonsen. Kopierade antagligen en gammal och var en hel del fel. Blev bra efter ändringar. Annars nöjda! "
säljare på Boxergränd 6

16 okt 2023

"Mycket proffsig mäklare. Rekommenderas . Annonsen var lite slarvigt skriven. Fick göra flera korrigeringar.
Rubriken Lätt att tycka känns konstig.
Våran mäklare var socialt kompetent men inte charmig. Det där med charmig kan ni ta bort. "
säljare på Rottnerosbacken 3

13 okt 2023

"Helt klart den bästa och kunnigaste mäklaren jag varit i kontakt med. "
säljare på Sköndalsvägen 108

12 okt 2023

"Per är en bra mäklare med bra koll"
säljare på Arvikagatan 46

12 okt 2023

"Vi har haft Per vid flera tillfällen och vi gillar honom skarpt...skönt med nån som oss"
säljare på Dalbobranten 25

12 okt 2023

"Tycker Per är en väldigt lyhörd människa och mäklare. Från början till slut har han varit lätt att få tag på och alltid lyhörd. Jag är mkt glad för Per som mäklare till min lägenhet."
säljare på Dalslandsgatan 7

12 okt 2023

"Rak kommunikation, merd tydlighet och realistiska förväntningar i fokus. Min försäljning gick snabbt och smidigt och jag är nöjd!"
säljare på Arvikagatan 1

12 okt 2023

"Per är proffsig från uppstart till avslut. Kände mig 100% trygg under hela processen och allt gick så smidigt tack vare hans kunskap, erfarenhet och tillgänglighet. "
säljare på Klenätvägen 9

03 jun 2023

"Väldigt trevlig och proffsig yrkesman! "
säljare på Dalbobranten 31

26 maj 2023

"Snabb och sakkunnig. Lätt att få kontakt med vid frågor och liknande. Rekommenderar varmt."
säljare på Kubbegatan 28

22 maj 2023

"Affären gick snabbt från första kontakt, mäklaren var tillgänglig och intresserad och kunde använda sitt kundregister för att hitta rätt köpare till lägenheten, där en liknande lägenhet just sålts. Vi kunde slutföra affären med helt acceptabelt pris utan föregående flyttstädning, styling eller a..."
"Affären gick snabbt från första kontakt, mäklaren var tillgänglig och intresserad och kunde använda sitt kundregister för att hitta rätt köpare till lägenheten, där en liknande lägenhet just sålts. Vi kunde slutföra affären med helt acceptabelt pris utan föregående flyttstädning, styling eller annonsering på Hemmet. Vilket i vårt fall var en smidig lösning."
Läs mer
säljare på Sköndalsvägen 90

15 maj 2023

"Det var andra gången jag anlitade Per och jag är lika nöjd som förra gången - han är så lätt att ha å göra med och genuint intresserad av att både köpare och säljare ska känna sig nöjda."
säljare på Farstavägen 110A

12 maj 2023

"Lite mer löpande info runt handpenning."
säljare på Boxergränd 28

11 maj 2023

"Extremt nöjd med min mäklare, fanns alltid vid frågor och snabb återkoppling. Även villig till diskussion och resonera kring rimlighet, hålla sig till både högt och lågt, informativ om nuvarande bostadsmarknad och såg till att jag blev nöjd i slutändan!"
"Extremt nöjd med min mäklare, fanns alltid vid frågor och snabb återkoppling. Även villig till diskussion och resonera kring rimlighet, hålla sig till både högt och lågt, informativ om nuvarande bostadsmarknad och såg till att jag blev nöjd i slutändan!"
Läs mer
säljare på Tussmötevägen 120E

21 apr 2023

"Mycket kunnig, utmärkt på återkoppling under hela "affären" och efter varje visning. Lätt att komma i kontakt med, kväll som helg. Bra råd inför visning. Bra rekommendation till besiktningskonsult. Rekommenderar starkt Per som är en mycket erfaren mäklare. Per kan villor! "
"Mycket kunnig, utmärkt på återkoppling under hela "affären" och efter varje visning. Lätt att komma i kontakt med, kväll som helg. Bra råd inför visning. Bra rekommendation till besiktningskonsult. Rekommenderar starkt Per som är en mycket erfaren mäklare. Per kan villor! "
Läs mer
säljare på Långsjöhöjden 7

14 apr 2023

"Kunnig husmäklare med starkt driv och positiv energi! Rekommenderas varmt. "
säljare på Förvaltarvägen 8

08 mar 2023

"Lätt att ha att göra med, lätt att få kontakt, trevlig, engagerad, kunnig och driven. Erfaren och professionell."
säljare på Arvikagatan 116

08 feb 2023

"Snabba ryck utan skitsnack, enkelt och"
säljare på Sköndalsvägen 114

27 jan 2023

"Superkunnig mäklare. Rekommenderas"
säljare på Adress saknas

31 jan 2022

"Fantastiskt smidig försäljning och fick kontinuerligt uppdateringar om vad som skedde i försäljningens olika faser. Resonlig och lätt att ha att göra med.
Kan verkligen rekommendera Per som mäklar.
Kommer definitivt att använda mig av honom igen!"
säljare på Sankt Eriksgatan 109

30 jan 2022

"Mäklaren verkade ha lite mycket annat som pågick samtidigt och ganska mkt nödvändig info fick jag fråga efter själv. Lite stökigt med återkoppling gällande visningar och en annan mäklare tog över mitt i processen. Samtidigt ett väldigt trevligt bemötande med tydlig info (när jag frågade) och han ..."
"Mäklaren verkade ha lite mycket annat som pågick samtidigt och ganska mkt nödvändig info fick jag fråga efter själv. Lite stökigt med återkoppling gällande visningar och en annan mäklare tog över mitt i processen. Samtidigt ett väldigt trevligt bemötande med tydlig info (när jag frågade) och han var mycket lätt att få tag i! Känner att de brister som fanns inte kompenserades i på ngt sätt i tex arvodet även om arvodet i sig var rimligt. "
Läs mer
säljare på Trollesundsvägen 149

21 jan 2022

"Proffsig, stor erfarenhet, lugn och trevlig!"
säljare på Larsbodavägen 50

25 aug 2021

"Min första bostadsaffär som ung vuxen och kunde inte vara nöjdare med Per. Trygg, stabil och professionell i samtliga aspekter. "
säljare på Sköndalsvägen 100

25 aug 2021

"Engagerad och kompetent. Bra kommunikation- lätt få tag på och snabb återkoppling. "
säljare på Sköndalsvägen 112

25 aug 2021

"Det tog lång tid innan annonsen kom ut på hemnet. Ritningen stämde inte. Den skulle ha publicerats två veckor tidigare. "
säljare på Sköndalsvägen 116

23 aug 2021

"Per var mycket professionell och fick mig att känna mig helt trygg med försäljningen av min lägenhet."
säljare på Sköndalsvägen 110

18 aug 2021

"Per kändes pålitlig och var väldigt enkel att ha att göra med. Snabb, effektiv och levererade!"
säljare på Bagarfruvägen 93

23 jan 2020

"Vi har anlitat Per flera gånger inom familjen, alltid raka puckar och lätt att få tag på! Väldigt bra slutpris på våran sålda bostad:) "
säljare på Laggkärlsvägen 24A

22 jan 2020

"Per var väldigt lyhörd, lätt att arbeta med och erfaren. Dessutom ordnade han i slutändan ett väldigt bra pris som var långt över förväntan. Anlita Per!"
säljare på Sareksvägen 14

17 okt 2019

"Per var valdigt engagerad I forsaljningen och tog hand om allt fran start till mal pa ett mycket smidigt satt vilket var valdigt bra da jag bor utomlands. Skulle definitivt jobba med honom igen."
säljare på Tomtebogatan 46

13 okt 2019

"Per är en rutinerad och förtroendeingivande mäklare. Man kan känna sig trygg med att anlita honom, han har hög energi och kompetens samt en bra dialog med kunden. "
säljare på Kubbegatan 17

12 okt 2019

"Per var alltid tillgänglig och har mycket god kännedom eller bättre sagt koll på både marknad och områden. God kännedom om hur människor resonerar och hur marknaden andas gör att han vågar ta ut svängarna lite mer för att bestämma utgångsläge för en viss fastighet och allt för att få människor i..."
"Per var alltid tillgänglig och har mycket god kännedom eller bättre sagt koll på både marknad och områden. God kännedom om hur människor resonerar och hur marknaden andas gör att han vågar ta ut svängarna lite mer för att bestämma utgångsläge för en viss fastighet och allt för att få människor intresserade. En strateg som Per når till målet så att alla parter känner sig nöjda med slutförd affär."
Läs mer
säljare på Värmlandsvägen 241

25 sep 2019

"Glad att han hade humor, det behövs"
säljare på Russinvägen 2

23 sep 2019

"Hjälpsam och lyhörd, brydde sig verkligen "
säljare på Kubbegatan 19

12 aug 2019

"Lägenheten såldes redan innan visning till ett pris över förväntan. Jag använde samma mäklare för några år sedan, då såldes min lägenhet till pris/m2 rekord i närområdet.
Trodde jag kanske hade tur första gången, nu andra gången i en sämre marknad tror jag inte på bra resultat av tillfällighete..."
"Lägenheten såldes redan innan visning till ett pris över förväntan. Jag använde samma mäklare för några år sedan, då såldes min lägenhet till pris/m2 rekord i närområdet.
Trodde jag kanske hade tur första gången, nu andra gången i en sämre marknad tror jag inte på bra resultat av tillfälligheter utan mer på en riktigt bra mäklare. "
Läs mer
säljare på Freyvägen 8B

09 jun 2019

"Proffsig och målinriktad mäklare. Jobbar hårt och får till bra affärer på tuffa marknader. Mycket nöjd. Rekommenderas!"
säljare på Kumminvägen 16

02 apr 2019

"Honom anlitar jag fler gånger!!!!"
säljare på Grevgatan 48

18 mar 2019

"Per var outstanding han är proffsig på allt och ha bra kompetens som mäklare."
säljare på Segelflygsgatan 43

20 sep 2017

"Mycket bra och pålitlig mäklare! rekimenderar honom varmt! Kommer definitivt att höra av mig till honom för eventuella framtida bostadsaffärer! "
säljare på Sköndalsvägen 116

19 sep 2017

"Jag fick mer hjälp än jag förväntat mig. Per Knaust hittade precis rätt timing för försäljningen så att maxpris kunde plockas ut. Jag är supernöjd och rekommenderar honom verkligen!"
säljare på Spelvägen 3

19 sep 2017

"Bästa Per!"
säljare på Järnåldersringen 747

19 sep 2017

"Kan verkligen föreningen utan och innan."
säljare på Dalbobranten 29

15 sep 2017

"Väldigt nöjd med allting! Allt har känts tryggt och enkelt! "
säljare på Dalbobranten 29

07 mar 2017

"Snabb, effektiv, målinriktad och med fokus på mig som kund! Mycket nöjd."
säljare på Dalbobranten 27

07 mar 2017

"Lyhörd, proffsig, kunnig och trovärdig. Jag som har kontrollbehov hade inga som helst problem att låta Per Knaust och Notar sköta allting. Kommer aldrig använda mig av någon annan. Är så nöjd!"
säljare på Arkens väg 9

06 mar 2017

"Per verkligen kämpade för att nå högsta slutpris, vilket Notar är kända för. Kände mig väldigt trygg genom hela processen. "
säljare på Folkungagatan 78

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
17
Radhus
16
Villa
4
Kedjehus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
2
Försäljningar
38
Försäljningsvärde
171 510 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.7 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.7 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.7 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
107 av 113 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
107 av 113 säljare
Per var tydlig och höll mig uppdaterad
106 av 114 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Per på kartan.

832 tidigare bostäder
12 bostäder till salu
113 rekommendationer

12 bostäder till salu.

Bostäder

5 rum, 83 m²
Radhus, Stockholm
6 649 kr/mån
2 275 000 kr
2 rum, 57 m²
39 912 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 655 kr/mån
3 rum, 78 m²
Lägenhet, Nacka
4 866 kr/mån
5 rum, 137 m²
Radhus, Stockholm
2 975 000 kr
3 rum, 82 m²
36 280 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
5 711 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Hägersten
4 rum, 95 m²
Utropspris: 4 475 000 kr
3 950 000 kr
Lägenhet Enskede
+ 975 000 kr
3 rum, 73 m²
Utropspris: 2 975 000 kr
6 000 000 kr
Radhus Sköndal
+ 25 000 kr
5 rum, 148 m²
Utropspris: 5 975 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Farsta
5 rum, 110 m²
Utropspris: 3 675 000 kr
7 300 000 kr
Villa Sköndal
+ 1 325 000 kr
5 rum, 68 m²
Utropspris: 5 975 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.