Pedram Ebad

Profilbild för Pedram Ebad
Säljarfavorit
Pedram Ebad
4.9 / 5
(92 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
11 st
6 st
26 240 000 kr

Bakgrund

Pedram Ebad jobbar på Ebad & Partners Fastighetsmäkleri och är registrerad mäklare sedan 2022-01-04. Pedram har fått in 6 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan juni 2022. Pedram har enligt vår statistik haft 9 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 27 745 000 kr.

Presentation

Att sälja sitt hem är en av de största affärerna du gör i ditt liv. Att få förtroendet att vara med när du gör ditt livs affär är något jag värdesätter mycket högt.
Jag brinner verkligen för mitt yrke och är övertygad om att det syns på resultatet. Civilekonom i botten och efter drygt 10 fantastiska år som mäklare på två av landets större mäklarfirmor, tog jag 2017 steget och öppnade eget mäkleri. Genom mitt engagemang och att jag alltid lägger ner min själ i just din försäljning skapas de bästa förutsättningarna för en fantastisk affär. För en tävlingsmänniska som mig finns det inga andra alternativ än att ge 110 % och jobba hårt för att kunna erbjuda den bästa kvalitén till såväl säljare som köpare. Mina kunder beskriver att mitt arbetssätt som kvalitetsfokuserat och en mäklare som gör det lilla extra. Målsättningen är att jobba mot att överträffa dina högt satta förväntningar så att du med stolthet kan rekommendera mig vidare till vänner och bekanta. Tveka inte att ta kontakt med mig så berättar jag mer om hur vi gemensamt ska nå en lyckad försäljning och att du ska få absolut bäst betalt! Jag förmedlar bostäder i hela Göteborg med omnejd.

Meriter:

2023
- Topp 6 högsta kundnöjdhet i Västra Götalands län 2022.
- Topp 36 högsta kundnöjdhet i Sverige (av 7643 mäklare)
- Kundnöjdhet 96,7 %, Utmärkelse av Hittamäklare.

2017
- Grundade Ebad & Partners Fastighetsmäkleri.

2016
- Sveriges fjärde mest rekommenderade mäklare. Utmärkelse av Hittamäklare.

Utbildning:
- Filosofie Kandidatexamen i Fastighetsvetenskap
- Ekonomie Magisterexamen med Företagsekonomisk fördjupning, Handelshögskolan vid Göteborg Universitet
- Kandidatexamen i Informatik, Handelshögskolan vid Göteborg Universitet

Mäklarbyrå


Säljare om Pedram.

29 maj 2023

"Efter att ha kämpat med att sälja vårt hus genom en stor mäklarbyrå i sex månader fick vi rekommendation att kontakta Pedram på Ebad & Partners.
Med Pedram får du inte bara en mäklare, du får en som brinner för sitt arbete och är redo att göra allt för att uppnå de bästa resultaten. Vi rekommende..."
"Efter att ha kämpat med att sälja vårt hus genom en stor mäklarbyrå i sex månader fick vi rekommendation att kontakta Pedram på Ebad & Partners.
Med Pedram får du inte bara en mäklare, du får en som brinner för sitt arbete och är redo att göra allt för att uppnå de bästa resultaten. Vi rekommendera varmt Pedram till alla som behöver en mäklare som verkligen står ut och leverera enastående service .
Maud & Ingemar"
Läs mer
säljare på Solbergsvägen 14

28 maj 2023

"
Jag har bott här i 7 år i tre olika lägenheter och vid varje tillfälle använt mig av samma mäklare men det har alltid funnits en tomhet under och efter affären.
Ungefär som matvaruhandeln inget personligt “ in köp och ut”.
Så blev det även denna gång, jag valde samma mäklare som på pappret är ..."
"
Jag har bott här i 7 år i tre olika lägenheter och vid varje tillfälle använt mig av samma mäklare men det har alltid funnits en tomhet under och efter affären.
Ungefär som matvaruhandeln inget personligt “ in köp och ut”.
Så blev det även denna gång, jag valde samma mäklare som på pappret är en av dom som säljer väldigt mycket på Eriksberg. Men efter cirka tre månader med flertal visningar och några skambud fick jag nog.
Jag tar ofta promenader längst Eriksbergskajen och när jag nästan når fram vindarnas tempel möts jag av skylten “ Förverkliga din bostadsdröm”. Och efter att en god vän till mig rekommenderade Ebad & Partners så kontaktade jag Pedram. -Och han förverkliga min dröm.
Inom en vecka var allt klart och påskrivet, han lyckades hinna fota lägenheten, hålla en visning och det viktigaste av allt – sälja den bara inom några dagar.
Och han var med hela tiden samt nåbar om du undrar något eller vill ändra något.
Det anmärkningsvärda var att han satte utgångspriset 200 000 kr högre än den föregående mäklaren och efter en enskild förhandling landade priset på 300 000 kr (10 %) över utgångspriset. Det här var ett tydligt exempel på hur stor skillnad en mäklare kan göra på denna svåra marknad.
Bostaden var densamma och världsläget oförändrat, bara stylingen var ändrad av mig själv. Det Pedrams passion, expertis och dedikation som gjorde skillnad. Det är det som gör honom bättre än marknaden – han arbetar hårdare och ser det som sitt eget ansvar att sälja lägenheten, inte marknadens ansvar.
Jag är normalt sett svår att imponera på när det gäller mäklare eftersom jag ofta hör massor av bortförklaringar på grund av marknadsläget eller liknande.
Men WOW, jag är verkligen imponerad av Pedram. Han är den absolut bästa mäklaren jag någonsin har samarbetat med och jag kommer definitivt att använda honom för framtida försäljningar. Han sticker verkligen ut från mängden och ser till att lösa uppgiften snabbt och till det högsta möjliga priset.
"
Läs mer
säljare på Monsungatan 46

13 mar 2023

"Vi bytte till Pedram på Ebad & Partners efter att ha försökt sälja vår tomt med en annan mäklare på ett annat bolag i sex månader utan att få några bud. Men med Pedrams unika arbetssätt, fenomenala marknadsföring och fingertoppskänsla såldes den på bara 10 dagar efter två privata visningar. Det ä..."
"Vi bytte till Pedram på Ebad & Partners efter att ha försökt sälja vår tomt med en annan mäklare på ett annat bolag i sex månader utan att få några bud. Men med Pedrams unika arbetssätt, fenomenala marknadsföring och fingertoppskänsla såldes den på bara 10 dagar efter två privata visningar. Det är ett tydligt bevis på att de är skillnad på mäklare och Pedram är en mäklare i en egen klass. Otroligt jordnära och ingav från första sekund en känsla av förtroende! Att sälja en tomt på knapphändig information och bilder mitt under vinterperioden och i en tuff omvärldssituation är en utmaning som Pedram bemästrade galant. Vi rekommenderar varmt Pedram till andra som vill ha en hängiven och genuin mäklare med kunden i fokus!"
Läs mer
säljare på Östra Röd 275

22 feb 2023

"Jag träffade flera mäklare i min lägenhet innan jag bestämde mig för att lägga min tillit i Pedrams händer, jag har inte ångrat mig sedan dess! Han har varit tillgänglig dag som natt, vardag som helg.
Jag valde att låta Pedram representera mig inte på grund av pris utan på grund av vilken känsl..."
"Jag träffade flera mäklare i min lägenhet innan jag bestämde mig för att lägga min tillit i Pedrams händer, jag har inte ångrat mig sedan dess! Han har varit tillgänglig dag som natt, vardag som helg.
Jag valde att låta Pedram representera mig inte på grund av pris utan på grund av vilken känsla han lämnade kvar hos mig efter vårat första möte, en känsla som fick mig som säljare att känna trygghet.
Vårt samarbete inleddes förra hösten, och det har utan tvekan varit en utmanande marknad med hänsyn till flera räntehöjningar, inflation och höga elpriser.
Vi hade hela 23 visningar varav flera gånger som Pedram stod själv på visning. Periodvis kännde jag stress och uppgivenhet kring marknadsutvecklingen men Pedram drev på och höll energin uppe. Han har visat stor envishet, lugn och visade stor uthållighet under hela processen. Alltid ett sms eller telefonsamtal bort.
Där andra mäklare ger upp, där lägger Pedram i en extra växel och vek inte en tum. Det är skillnad på mäklare och mäklare, och det visar sig i tuffare tid som dessa, vem som besitter god förhandlingsförmåga och få ihop en affär.
Rekommenderar Pedram starkt!"
Läs mer
säljare på Rambergsvägen 23B

30 jan 2023

"Pedram levererade från början till slut. Det finns ett sådant engagemang och glöd i den människa som väldigt få har. Trovärdigheten, självsäkerheten och den karisman som han sprider utåt till kunder är något utöver det vanliga. Pedram lyckades med konstycket att sälja min bostad till rätt pris på..."
"Pedram levererade från början till slut. Det finns ett sådant engagemang och glöd i den människa som väldigt få har. Trovärdigheten, självsäkerheten och den karisman som han sprider utåt till kunder är något utöver det vanliga. Pedram lyckades med konstycket att sälja min bostad till rätt pris på bara 5 dagar i en minst svår marknad. Pedram är otroligt professionell, kunnig och proaktiv samtidigt som han är väldigt jordnära, ärlig och trygg mäklare. Vi har känt oss väl omhändertagna och prioriterade som kunder under processens gång. Ett föredöme för branschen! Vill därför starkt rekommendera er att ringa Pedram när det är dags att sälja!"
Läs mer
säljare på Monsungatan 26

24 jan 2023

"Pedram är någon utav de proffsigaste och mest ihärdiga människorna jag stött på i hela mitt liv. Det har varit en tung resa att få lägenheten såld- jag tappade hoppet och var redo att ge upp flera gånger. Men, Pedram gav aldrig upp. Outtröttlig kämpade han på, kom med nya idéer, stöttade i olika ..."
"Pedram är någon utav de proffsigaste och mest ihärdiga människorna jag stött på i hela mitt liv. Det har varit en tung resa att få lägenheten såld- jag tappade hoppet och var redo att ge upp flera gånger. Men, Pedram gav aldrig upp. Outtröttlig kämpade han på, kom med nya idéer, stöttade i olika frågor och tröstade oss när det inte gick vägen. Förväntningarna var hela tiden realistiska, Pedram var alltid transparent. Inte vid ett enda tillfälle under resans gång droppade hans energi eller driv, utan han upprepande sitt mantra gång på gång ”det kommer gå, det gäller bara att hitta rätt köpare”. Och mycket riktigt, han hittade rätt köpare till slut.
Hade det inte varit för Pedrams envishet hade vi aldrig haft den där sista visningen, och då hade vi inte varit i mål. Tack Pedram för att du har orkat, slitit, mäklat och varit en ren fröjd att ha och göra med.
"
Läs mer
säljare på Vintervädersgatan 13

08 dec 2022

"Vi har jobbat med Pedram både som köpare och säljare och är lika nöjda åt båda hållen. Pedram spelar i en helt annan klass som mäklare och jag har nog aldrig träffat någon som kombinerar en sådan målmedvetenhet och precision med social fingertoppskänsla när det gäller att hantera köpare. En ideal..."
"Vi har jobbat med Pedram både som köpare och säljare och är lika nöjda åt båda hållen. Pedram spelar i en helt annan klass som mäklare och jag har nog aldrig träffat någon som kombinerar en sådan målmedvetenhet och precision med social fingertoppskänsla när det gäller att hantera köpare. En idealisk mäklare som verkligen går in 200%,
och skött hela processen med bravur genom sin personlighet, tillgänglighet och vassa förhandlingstaktik. Han är inte den som ger sig förrän köpekontraktet är signerat, och gjorde en superinsats i dom här tiderna med nedgången av bostadspriserna!!!
Gör er själva en tjänst, ta ett förutsättningslöst möte med Pedram när det är dags att sälja. Ni kommer inte ångra er."
Läs mer
säljare på Lindholmshamnen 36

14 nov 2022

"Jag träffade och jämförde mellan fyra olika lokala mäklare innan en bekant rekommenderade Pedram och sa ”Ring Pedram så kommer du få en mäklare som sticker ut från mängden” Det är något jag verkligen inte ångrar. Jag valde Pedram för hans unika tillvägagångssätt, trygghet och hans personlighet so..."
"Jag träffade och jämförde mellan fyra olika lokala mäklare innan en bekant rekommenderade Pedram och sa ”Ring Pedram så kommer du få en mäklare som sticker ut från mängden” Det är något jag verkligen inte ångrar. Jag valde Pedram för hans unika tillvägagångssätt, trygghet och hans personlighet som känns väldigt och äkta! Jag är glad att jag inte valde den största mäklaren för då försvinner man i mängden, det blir som en fabrik. Pedram har en fingertoppkänsla utöver det vanliga när det gäller kommunikationen mellan säljare och köpare vilket gör att ingen känner sig förbisedd. Förutom hans engagemang och driv så behandlar han dig som du är hans mest prioriterade kund. Dessutom är han tillgänglig under dygnets alla timmar, såväl vardag som helg och det märks att han är otroligt engagerad och brinner för det han gör. I dem mest oroliga tider så lyckades han leverera en mycket god försäljning innan ordinarie visning och till ett pris som jag var mer än nöjd med. Det tog knappt en vecka från att vi tryckte på knappen till kontraktsskrivning vilket var helt galet med tanke på stigande räntor/ökande inflation och "svår" målgrupp för min unika bostad. Fotografen han anlitade tog förträffliga bilder. Kan varmt rekommendera Pedram till er som vill ha en sympatisk, genuin och erfaren mäklare. Ett proffs ut i fingerspetsarna!
"
Läs mer
säljare på Hovby Westby

10 nov 2022

"Både köpte och sålde lägenhet med Pedram och han var tillmötesgående och svarade på alla frågor. Det uppstod problem vid inflytten av nya lägenheten pga säljarna och Pedram svarade men kunde inte hjälpa. Men försäljning av min lägenhet var toppen, helt felfritt och smidig försäljning!"
"Både köpte och sålde lägenhet med Pedram och han var tillmötesgående och svarade på alla frågor. Det uppstod problem vid inflytten av nya lägenheten pga säljarna och Pedram svarade men kunde inte hjälpa. Men försäljning av min lägenhet var toppen, helt felfritt och smidig försäljning!"
Läs mer
säljare på Norra Liden 19

07 nov 2022

"Pedram är en extremt engagerad och duktig mäklare. Han brinner för resultatet lika mycket som säljaren! Han är kreativ och bra på att hitta lösningar på det mesta. Han har dessutom en förtroendeingivande personlighet och en naturlig begåvning för förhandling. Jag har fullt förtroende för att Pedr..."
"Pedram är en extremt engagerad och duktig mäklare. Han brinner för resultatet lika mycket som säljaren! Han är kreativ och bra på att hitta lösningar på det mesta. Han har dessutom en förtroendeingivande personlighet och en naturlig begåvning för förhandling. Jag har fullt förtroende för att Pedram gjorde allt i sin makt för att jag skulle få ett så bra pris som möjligt på en sval marknad och jag jättenöjd med hans insats och resultatet. Rekommenderar honom varmt till alla som söker en mäklare utöver det vanliga!"
Läs mer
säljare på Åsbacken 30

04 nov 2022

"Vi är mycket nöjda med Pedram som mäklare. Han var engagerad och driven och det märks att han brinner för sitt jobb, finns tillgänglig 24/7.
Trots den tuffa bostads marknaden lyckas han få till en affär och leverera till fullo.
Vi har sålt och köpt flera fastigheter genom åren och Pedram Ebad öve..."
"Vi är mycket nöjda med Pedram som mäklare. Han var engagerad och driven och det märks att han brinner för sitt jobb, finns tillgänglig 24/7.
Trots den tuffa bostads marknaden lyckas han få till en affär och leverera till fullo.
Vi har sålt och köpt flera fastigheter genom åren och Pedram Ebad överglänser alla de tidigare mäklarna vi haft.
Vi kan varmt rekommendera Pedram som mäklare."
Läs mer
säljare på Gunviken 8

27 okt 2022

"Pedram är överlägset den bästa mäklare man kan tänka sig, känns som han spelar i en egen division i branschen! Pedram har helhjärtat engagerat sig i vår försäljning och har jobbat mycket proffsigt och proaktivt för att hitta rätt köpare. Trots tuffare tider gav han inte upp och gång på gång hitta..."
"Pedram är överlägset den bästa mäklare man kan tänka sig, känns som han spelar i en egen division i branschen! Pedram har helhjärtat engagerat sig i vår försäljning och har jobbat mycket proffsigt och proaktivt för att hitta rätt köpare. Trots tuffare tider gav han inte upp och gång på gång hittade han nya spekulanter och visade lägenheten, alltid positiv och hela tiden lösningsorienterad. Det är i dessa lägen man märker skillnad på mäklare och mäklare. Dessutom så stängde han affären otroligt skickligt och överträffade alla förväntningar. Kan inget annat än att rekommendera Pedram om man vill ha någon som ger mer hjärta och engagemang än genomsnittsmäklaren.
"
Läs mer
säljare på Önskevädersgatan 41

26 okt 2022

"Vårt samarbete inleddes i våras och jag fick en känsla direkt för Pedram. Han har varit guld under hela min köpprocess. Ett otroligt stöd som peppat och förklarat, hört av sig ofta med förslag på bostäder och varit lätt att nå oavsett tid på dygnet. Tack vare honom så kom jag över den mentala spä..."
"Vårt samarbete inleddes i våras och jag fick en känsla direkt för Pedram. Han har varit guld under hela min köpprocess. Ett otroligt stöd som peppat och förklarat, hört av sig ofta med förslag på bostäder och varit lätt att nå oavsett tid på dygnet. Tack vare honom så kom jag över den mentala spärren och köpte min nya bostad efter att ha bott tjugotvå år i huset. När det väl var dags för min egna försäljning så var jag väldigt orolig med tanke på marknadsläget. Men Pedram har med sin expertis och trygga sätt överträffad mina förväntningar på slutpris med råge. Pedram upplevs professionell, kunnig i sina objekt och ärlig. Han har ett jordnära sätt som gör att han är mycket trevlig att ha att göra med. Välj Pedram om du vill ha en engagerad mäklare som gör allt och lite till!
"
Läs mer
säljare på Vädersolsgatan 17

20 okt 2022

"Jag har sålt några lägenheter och hunnit samarbeta med ett ex antal mäklare genom åren. Med Pedram var det speciellt. Han tog sig uppdraget och sålde lägenheten som det vore hans egna. Han är alltid anträffbar, otrolig lyhörd och uppdaterar om minsta lilla. Hittade en köpare på morgonen, visning ..."
"Jag har sålt några lägenheter och hunnit samarbeta med ett ex antal mäklare genom åren. Med Pedram var det speciellt. Han tog sig uppdraget och sålde lägenheten som det vore hans egna. Han är alltid anträffbar, otrolig lyhörd och uppdaterar om minsta lilla. Hittade en köpare på morgonen, visning på eftermiddagen och stängde affären på plats samma dag. Detta på en minst sagt svår marknad med stigande låneräntor och sjunkande bostadspriser. En mycket professionell mäklare, rekommenderas starkt till dem som går i säljtankar. "
Läs mer
säljare på Hammarkullegatan 8

07 okt 2022

"Trots ganska stillastående marknad och en relativt tuff målgrupp för min unika bostad lyckades Pedram sälja den för högre pris än utgångspriset och förväntan med tanke på läget i världen och marknaden. Jag uppskattade hans transparens, driv och enorma stöd när det gäller att sälja men även att kö..."
"Trots ganska stillastående marknad och en relativt tuff målgrupp för min unika bostad lyckades Pedram sälja den för högre pris än utgångspriset och förväntan med tanke på läget i världen och marknaden. Jag uppskattade hans transparens, driv och enorma stöd när det gäller att sälja men även att köpa nästa hus, han har varit en stöttepelare och ett bra bollplank där jag fått tips, rekommendationer och flexibilitet från start till slut.
Lämnar mina varmaste rekommendationer
"
Läs mer
säljare på Västra Rydetvägen 40

03 okt 2022

"Pedram är en mäklare vi kan rekommendera, han var tydlig i sin kommunikation och såg till att man som säljare var uppdaterad hela tiden. Skulle gärna anlita honom om ny bostadsaffär blir aktuell."
säljare på Monsungatan 82

22 sep 2022

"Pedram Ebad gjorde ett strålande jobb som vår mäklare! I en tuffare tid/marknad tummade han aldrig på viljan, engagemanget och hade alltid vårt gemensamma mål i sikte. Pedram är väldigt proffsig och har med mig som säljare i processen, förhandlingen, tankarna, hela tiden. Han är noggrann och vill..."
"Pedram Ebad gjorde ett strålande jobb som vår mäklare! I en tuffare tid/marknad tummade han aldrig på viljan, engagemanget och hade alltid vårt gemensamma mål i sikte. Pedram är väldigt proffsig och har med mig som säljare i processen, förhandlingen, tankarna, hela tiden. Han är noggrann och vill att affären ska bli bra både för säljare och köpare. Pedram har som mäklare och person en otroligt fin service och energi, engagemang, positiv samt lyhörd. Man känner verkligen att han har koll på läget och lyser med sin pondus. Detta kände man genom hela försäljningsprocessen. Allt gick enligt våra förväntningar och jag ger verkligen Pedram mina varmaste rekommendationer.
Han hade förmågan att alltid sätta mitt intresse först och var väldigt transparent både vad gäller informationen om marknadsläget samt strategier som användes. Han positivitet genomsyrade hela processen vilket gav mig trygghet och lugn.
Jag kommer alltid att höra av mig till Pedram i framtiden när jag går i både köp/sälj.
Mvh//Donija"
Läs mer
säljare på Fiolgatan 2

16 sep 2022

"Vi kom i kontakt med Pedram när han sålde en lägenhet som vi var intresserade av och sedermera köpte. Vi var nöjda med Pedrams bemötande och han rekommenderades varmt av säljaren och då kändes det självklart för oss att ge honom förtroendet att sälja vårat hem. Under hela processen så var Pedram ..."
"Vi kom i kontakt med Pedram när han sålde en lägenhet som vi var intresserade av och sedermera köpte. Vi var nöjda med Pedrams bemötande och han rekommenderades varmt av säljaren och då kändes det självklart för oss att ge honom förtroendet att sälja vårat hem. Under hela processen så var Pedram lyhörd och visade stor respekt för våra behov och önskemål och visade stor medmänsklighet när vi behövde det. Pedram är en empatisk mäklare med förmåga att tänka utanför ramarna och visade stor flexibilitet längs med vägen. Rekommenderas varmt till den/de som letar efter en bra mäklare!"
Läs mer
säljare på Kvarnkullevägen 12D

23 aug 2022

"Vi har både köpt och sålt med hjälp av Pedram och således sett båda sidorna. Pedram är en mäklare som verkligen ger allt för sina kunder
Han fick ett tillsynes svårt uppdrag i en skakig tid på bostadsmarknaden och semestertider. Det gick trögt i början och vi kände oss lite missmodiga. Men Pedram..."
"Vi har både köpt och sålt med hjälp av Pedram och således sett båda sidorna. Pedram är en mäklare som verkligen ger allt för sina kunder
Han fick ett tillsynes svårt uppdrag i en skakig tid på bostadsmarknaden och semestertider. Det gick trögt i början och vi kände oss lite missmodiga. Men Pedram gav inte upp hoppet, utan arbetade på med stor iver, nya idéer och lösningar. Och till slut lossnade det och vi blev jättenöjda med slutresultatet. Han är ständigt närvarande, svarar omedelbart i telefon och ställer upp långt utanför förväntningarna. Att hitta en mer genuin, ärlig och tillmötesgående mäklare är svårt. Hatten av till Pedram och arbetet han utfört. Han får våra absolut varmaste rekommendationer och för min egen del är valet solklart gällande vem som skall få hjälpa oss att både sälja och köpa bostad i framtiden."
Läs mer
säljare på Sixten Camps gata 14

19 aug 2022

"Alla mäklare hävdar att de är störst, bäst och känner flest spekulanter. Dessa försäljningsargument var inget som lockade mig. Jag valde att anlita Pedram för jag sökte en mer äkta och personlig mäklare och det visade sig vara ett helt rätt beslut. Ett gediget genomförande trots en trög bostadsma..."
"Alla mäklare hävdar att de är störst, bäst och känner flest spekulanter. Dessa försäljningsargument var inget som lockade mig. Jag valde att anlita Pedram för jag sökte en mer äkta och personlig mäklare och det visade sig vara ett helt rätt beslut. Ett gediget genomförande trots en trög bostadsmarknad! Han var lyhörd, snabb i återkopplingen, påläst och förtroendegivande. Under hela processen kände jag att jag var i trygga händer, att min försäljning var viktig och jag var en betydelsefull kund. Jag fick värdefull hjälp med styling. Fotografen Pedram anlitade var väldigt skicklig och trevlig. Så Pedram har skaffat sig bra kontakter för tjänster vid försäljningen. Jag rekommenderar Pedram på de allra varmaste."
Läs mer
säljare på Önskevädersgatan 37

27 jun 2022

"Briljant!
På en sviktande marknad har Pedram visat han är en vinnare som inte backar för att lägga ner det arbete och tid som krävs! Pedrams äkta engagemang är svårslaget! Han är noggrann, lämnar ingenting åt slumpen, jobbar hårt och man känner sig mycket trygg i att allt hanteras helt föredömli..."
"Briljant!
På en sviktande marknad har Pedram visat han är en vinnare som inte backar för att lägga ner det arbete och tid som krävs! Pedrams äkta engagemang är svårslaget! Han är noggrann, lämnar ingenting åt slumpen, jobbar hårt och man känner sig mycket trygg i att allt hanteras helt föredömligt. Från det att vi påbörjade försäljningen har Pedram stöttat med råd och dåd, ovärderligt. Pedrams verbala skicklighet och kunskap måste göra honom till en utav dem skarpaste mäklarna i branschen. Han fick en rätt besvärlig uppgift där det kom ut flera liknande bostäder till försäljning i kombination av stigande räntor och ökande inflation. Detta resulterade att de andra lägenheterna fick sänka sina priser och vissa tog bort sina bostäder helt från hemnet. Själv kände jag att jag tappade hoppet efter en budgivare som drog sig ur strax innan kontraktsskrivning. Men Pedram kämpade på med privata visningar och tack vare Pedrams fantastiska förhandlingsförmåga och järnvilja, lyckades han sälja vår bostad med gott ekonomiskt resultat. Gör er bostadsaffär enkel, välj Pedram!"
Läs mer
säljare på Önskevädersgatan 39

21 jun 2022

"Trots svårt underläge i en lite trögare bostadsmarknad genomförde Pedram försäljningen av min lägenhet till största belåtenhet, både för säljare och köpare. Ett kungligt genomförande! Jag bor numera i Australien men Pedram var tillgänglig nästan 24/7, även fast vi har en markant tidsskillnad mell..."
"Trots svårt underläge i en lite trögare bostadsmarknad genomförde Pedram försäljningen av min lägenhet till största belåtenhet, både för säljare och köpare. Ett kungligt genomförande! Jag bor numera i Australien men Pedram var tillgänglig nästan 24/7, även fast vi har en markant tidsskillnad mellan varandra. Under hela processen kände jag att jag var i trygga händer och han ordnade bortforsling, städning, styling och fotografering på bästa sätt. Med endast en budgivare lyckades Pedram förhandla upp budet till ett imponerande pris, något jag inte tror många hade klarat om man tittar på andra slutpriser i samma period. Marknaden kräver idag mycket mer från mäklarna i form av god retorik, fingertoppskänsla, strategi men framförallt förhandlingskunskaper. Allt detta hade vår mäklare Pedram. Vi är dig evigt tacksam som på kort tid lyckats skapa en dröm från vad vi trodde skulle sluta som en mardröm. Vi kan inte annat än att varmt rekommendera Pedram, trots att det känns i underkant."
Läs mer
säljare på Valthornsgatan 6

12 jun 2022

"Pedram var lyhörd och inlyssnande till våra önskemål. Trots en avvaktande bostadsmarknad lyckades han ro i hamn en affär som både vi och köpare kände oss nöjda med.
Vi valde Ebad & Partners utifrån god personkemi samt att vi känt oss nöjda med dem sedan en tidigare lägenhetsförsäljning. Ebad & Pa..."
"Pedram var lyhörd och inlyssnande till våra önskemål. Trots en avvaktande bostadsmarknad lyckades han ro i hamn en affär som både vi och köpare kände oss nöjda med.
Vi valde Ebad & Partners utifrån god personkemi samt att vi känt oss nöjda med dem sedan en tidigare lägenhetsförsäljning. Ebad & Partners gav oss en mera personlig känsla än större aktörer på marknaden och vår upplevelse är att Pedram tog sig tid att göra det lilla extra."
Läs mer
säljare på Götaverksgatan 26

06 jun 2022

"Pedram är en mäklare som är engagerad, proffsig, ärlig, kunnig, bra på att återkoppla och han är alltid trevlig. Han lyckades få till en försäljning av vår lägenhet till ett pris som vi blev mycket nöjda med så jag rekommenderar honom gärna till de som söker en riktigt bra mäklare."
"Pedram är en mäklare som är engagerad, proffsig, ärlig, kunnig, bra på att återkoppla och han är alltid trevlig. Han lyckades få till en försäljning av vår lägenhet till ett pris som vi blev mycket nöjda med så jag rekommenderar honom gärna till de som söker en riktigt bra mäklare."
Läs mer
säljare på Sixten Camps gata 4

03 jun 2022

"Kanon! Jag är väldigt nöjd med hur snabbt och enkelt Pedram skötte min försäljning under hela processen trots skakigt omvärldsläge och bostadsmarknad. Han var bra på att hålla kontakt och slutpriset vi nådde upp till var över min förväntan med föreningsrekord för vår lägenhetsstorlek. Har redan r..."
"Kanon! Jag är väldigt nöjd med hur snabbt och enkelt Pedram skötte min försäljning under hela processen trots skakigt omvärldsläge och bostadsmarknad. Han var bra på att hålla kontakt och slutpriset vi nådde upp till var över min förväntan med föreningsrekord för vår lägenhetsstorlek. Har redan rekommenderat Pedram Ebad till en person. Hans fantastiska driv kombinerat med djup kunskap och en god mängd ödmjukhet gör att jag kan ge honom min absolut varmaste rekommendation."
Läs mer
säljare på Rubingatan 31

20 maj 2022

"Pedram är en duktig, lyhörd mäklare. Jag är väldigt nöjd med min försäljning samt den goda service som Ebad&partners erbjöd. Jag kan varmt rekommendera Pedram och kommer definitivt att anlita honom vid framtida bostadsförsäljningar. Pedram är professionell, effektiv och extremt duktig på sitt ar..."
"Pedram är en duktig, lyhörd mäklare. Jag är väldigt nöjd med min försäljning samt den goda service som Ebad&partners erbjöd. Jag kan varmt rekommendera Pedram och kommer definitivt att anlita honom vid framtida bostadsförsäljningar. Pedram är professionell, effektiv och extremt duktig på sitt arbete. "
Läs mer
säljare på Penselgatan 20

19 maj 2022

"Många snackar vissa levererar, Pedram tillhör den senare. Han fullständigt utklassade samtliga mäklare i sin presentation samt prestation under en skakig marknad. Pedram har ett unikt tillvägagångssätt som gör att han sticker ut från mängden. Knivskarp vid förhandling men samtidigt extremt jordnä..."
"Många snackar vissa levererar, Pedram tillhör den senare. Han fullständigt utklassade samtliga mäklare i sin presentation samt prestation under en skakig marknad. Pedram har ett unikt tillvägagångssätt som gör att han sticker ut från mängden. Knivskarp vid förhandling men samtidigt extremt jordnära och väldigt lätt att tycka om.  Vad eller när jag än undrat något så har svaret plingat in i telefonen inom fem minuter. Pedram kämpande extremt hårt och höll flera privatvisningar på obekväma tider (20:30 på en fredag b.la) samt flertal privatvisningar med kort varsel, han kämpande verkligen för varje krona, exakt så som han beskrev vid vårt första möte. Till sist vill jag varmt rekommendera Pedram om man söker ett högt slutpris samt en premiummäklare som håller vad han lovar!. All lycka"
Läs mer
säljare på Övralidsgatan 15

14 maj 2022

"Pedram var långt över våra förväntningar. Han tog sig tid och engagemang i försäljningen för lägenheten, i ett relativt svårsålt område och i en tid där det är svårt att få sålt bostäder.
Då det var flera bud kring lägenheten och mycket fram och tillbaka med köpare så kämpade Pedram mycket me..."
"Pedram var långt över våra förväntningar. Han tog sig tid och engagemang i försäljningen för lägenheten, i ett relativt svårsålt område och i en tid där det är svårt att få sålt bostäder.
Då det var flera bud kring lägenheten och mycket fram och tillbaka med köpare så kämpade Pedram mycket med att få lägenheten såld. All kommunikation var smidig och han svarade alltid trevligt och tillmötesgående på både vardagar och helger.
Har tidigare anlitar större mäklarfirmor men aldrig fått den personliga upplevelsen och att man inte bara känner sig som en i mängden som de lätt blir med större firmor.
Han ger alltid 100% i en försäljning och ger aldrig upp! Kommer aldrig att anlita en större firma igen efter detta bemötande.
Vi kommer att anlita Pedram i framtiden och kommer rekommendera alla som säljer att anlita Ebad och Partners då jag inte kunde varit nöjdare!"
Läs mer
säljare på Önskevädersgatan 39

13 maj 2022

"Pedram har sålt min lägenhet och skött hela processen i Sverige medans jag har varit i utlandet. Allting har gått smidigt och enligt mina förväntningar. Det har även bott andrahandsgäster i lägenheten under tiden och Pedram har skött allt bra. Han har under hela processen varit närvarande, tillgä..."
"Pedram har sålt min lägenhet och skött hela processen i Sverige medans jag har varit i utlandet. Allting har gått smidigt och enligt mina förväntningar. Det har även bott andrahandsgäster i lägenheten under tiden och Pedram har skött allt bra. Han har under hela processen varit närvarande, tillgänglig och pålitlig."
Läs mer
säljare på Eketrägatan 12C

13 maj 2022

"Pedram tog sig verkligen tid, uppmuntrade och stöttade - han är lyhörd och man känner sig trygg hela vägen med honom. Helt enkelt en mäklare man vill ha bakom ryggen när man gör sitt livs kanske viktigaste affär! Jag rekommenderar honom verkligen!!! Så nöjd!"
"Pedram tog sig verkligen tid, uppmuntrade och stöttade - han är lyhörd och man känner sig trygg hela vägen med honom. Helt enkelt en mäklare man vill ha bakom ryggen när man gör sitt livs kanske viktigaste affär! Jag rekommenderar honom verkligen!!! Så nöjd!"
Läs mer
säljare på Kvarnkullevägen 2F

08 maj 2022

"Efter en noga undersökning bland flertalet toppresterande mäklare på Eriksberg vann Pedram vårt förtroende snabbt. En mycket begåvad och professionell mäklare som utmärkte sig i alla kategorier. Processen för att sälja var mycket smidig trots oroligheter på marknaden kring ränta etc. Men Pedram h..."
"Efter en noga undersökning bland flertalet toppresterande mäklare på Eriksberg vann Pedram vårt förtroende snabbt. En mycket begåvad och professionell mäklare som utmärkte sig i alla kategorier. Processen för att sälja var mycket smidig trots oroligheter på marknaden kring ränta etc. Men Pedram höll oss lugna och följde sin plan. Han höll oss involverade och var tillgänglig nästan 24/7 under processen. Kväll, morgon & helg. I alla steg har han känts ärlig och gjort det där lilla extra för oss. Han engagerade sig inte bara i försäljningen, utan också i vårat bostadsköp. Pedram behandlar en som om du är hans enda och viktigaste kund även om han är populär i området och har hur mycket annat som helst. Rekommenderas varmt!"
"
Läs mer
säljare på Barken Beatrices gata 14

29 mar 2022

"Väldigt bra utfört arbete av Pedram. Han höll sitt ord och allt gick toppen. Nu vet jag nästa gång, vart jag hör av mig när jag går i sälj tankar."
säljare på Knapebacken 8

23 mar 2022

"Pedram Ebad har varit till stor hjälp och ett stort stöd under hela försäljningsprocessen Han har varit lätt att få kontakt med och återkopplat snabbt när jag har haft frågor och undringar. Pedram är mycket kunnig. Han är trevlig ,hjälpsam och rolig. Pedram jobbade ända in i kaklet för att försäl..."
"Pedram Ebad har varit till stor hjälp och ett stort stöd under hela försäljningsprocessen Han har varit lätt att få kontakt med och återkopplat snabbt när jag har haft frågor och undringar. Pedram är mycket kunnig. Han är trevlig ,hjälpsam och rolig. Pedram jobbade ända in i kaklet för att försäljningen av min lägenhet skulle bli så bra som möjligt .Det blev den! Genom kunnighet ,noggrannhet och lugn vid kontraktskrivandet blev det en positiv och lärorik stund .Jag är mycket nöjd och glad att jag har haft Pedram som mäklare och kan varmt rekomm.endera honom"
Läs mer
säljare på Silvermyntsgatan 28

11 mar 2022

"Jag sålde min lägenhet via Pedram Ebad, i konkurrens med 5 andra mäklare på väletablerade byråer i Göteborg. Pedram stack ut genom att han inger en trygghet och energi som särskiljer som sig från övriga mäklare vi mött.
Vid första träffen såg man hur det brann i Pedrams ögon för det han gör. H..."
"Jag sålde min lägenhet via Pedram Ebad, i konkurrens med 5 andra mäklare på väletablerade byråer i Göteborg. Pedram stack ut genom att han inger en trygghet och energi som särskiljer som sig från övriga mäklare vi mött.
Vid första träffen såg man hur det brann i Pedrams ögon för det han gör. Han är dedikerad och gör tio gånger mer än vad som egentligen krävs för affären. Så fort jag hade en fråga kom han med ett svar inom endast några minuter oavsett tid på dygnet, även sent en lördagkväll!
Han har en unik social begåvning och fallenhet att snabbt knyta ihop säcken med en dunderaffär som slutresultat, där både säljare och köpare känner sig som vinnare. Jag är sååå glad att jag valde Pedram. Spara din tid, sluta jämföra och anlita Pedram! "
Läs mer
säljare på Solängsvägen 59

19 jun 2018

"Pedram har hög kunskap innom fastighetsmarknaden och arbeta väldigt professionellt. Han lyssnar och arbetar med kunden för att få fram det extra I varje affär. Han sätt värde i alla affärer och gör alltid det extra för att överträffa satta förväntningar, en mycket lyssnade mäklare. "
"Pedram har hög kunskap innom fastighetsmarknaden och arbeta väldigt professionellt. Han lyssnar och arbetar med kunden för att få fram det extra I varje affär. Han sätt värde i alla affärer och gör alltid det extra för att överträffa satta förväntningar, en mycket lyssnade mäklare. "
Läs mer
säljare på Furuslätten 61

15 jun 2018

"Mycket bra och professionell mäklare som lägger ner mycket tid för få till det lilla extra.
Mycket bra bemötande, bilder, tips och råd.
Rekommenderas starkt! "
säljare på Vintergatan 5

14 jun 2018

"En underbar person att ha att göra med och rekommenderas varmt. Alltid tillgänglig och delade med dig utav sin kunskap. Ambitiös och förtroendeingivande. "
säljare på Bångsbovägen 15

20 apr 2018

"Engagerad, driven mäklare med känsla för detaljer, som gör det lilla extra och dessutom samarbetar med mycket bra fotografer och stylister. Jag är väldigt nöjd med annonsen och hur snabbt försäljningen gick. Pedrams bemötande är både personligt och proffsigt."
"Engagerad, driven mäklare med känsla för detaljer, som gör det lilla extra och dessutom samarbetar med mycket bra fotografer och stylister. Jag är väldigt nöjd med annonsen och hur snabbt försäljningen gick. Pedrams bemötande är både personligt och proffsigt."
Läs mer
säljare på Bildradiogatan 6

18 apr 2018

"Pedram var tydlig från början med att han satte hög vikt på att jag som säljare skulle känna mig nöjd med inte bara priset utan även med köparen.
Genom att ha en egen stylist och fotograf kunde han snabbt justera planer efter våra önskemål fram till visning.
Pedram var hela tiden tillgänglig via ..."
"Pedram var tydlig från början med att han satte hög vikt på att jag som säljare skulle känna mig nöjd med inte bara priset utan även med köparen.
Genom att ha en egen stylist och fotograf kunde han snabbt justera planer efter våra önskemål fram till visning.
Pedram var hela tiden tillgänglig via mail och telefon och jag kände mig uppdaterad hela tiden.
Totalt sett är jag väldigt nöjd och kommer rekommendera honom till andra."
Läs mer
säljare på Fiolgatan 10

29 mar 2018

"Pedram är en energisk positiv målinriktad mäklare med engagemang i det han tar sig för. Dessutom slog vi försäljningsrekord med 1 miljon över de tidigare sålda objekten. Så slutsaten är att vi blev mycket nöjda!"
säljare på Våglängdsgatan 2L

28 mar 2018

"Hade första kontakten med Pedram på lördagen, på måndagen träffades vi i vår bostad, på onsdagen var fotografen i vårt hem och på fredagen var annonsen ute. Snabbt och proffsigt! Kommer använda Pedram vid vår nästa försäljning också.Vi är mycket nöjda!"
"Hade första kontakten med Pedram på lördagen, på måndagen träffades vi i vår bostad, på onsdagen var fotografen i vårt hem och på fredagen var annonsen ute. Snabbt och proffsigt! Kommer använda Pedram vid vår nästa försäljning också.Vi är mycket nöjda!"
Läs mer
säljare på Verktumsgatan 14

25 feb 2018

"Pedram på Ebad & Partners har på en skakig bostadsmarknad visat ihärdighet och genom sin erfarenhet och proffsighet klarat av att genomföra ett gott arbete. Han satte ett högt mål, högre än vi föreställt oss, och jobbade stenhårt med extravisningar och liknande för att nå dit. Det var fantastiskt..."
"Pedram på Ebad & Partners har på en skakig bostadsmarknad visat ihärdighet och genom sin erfarenhet och proffsighet klarat av att genomföra ett gott arbete. Han satte ett högt mål, högre än vi föreställt oss, och jobbade stenhårt med extravisningar och liknande för att nå dit. Det var fantastiskt smidigt att kunna förlita sig helt på Pedram i alla avseenden under processen, det enda vi behövde göra var att vänta på uppdateringar. En perfektionist med högt sinne för detaljer, alltid tillgänglig och jobbar praktiskt taget dygnet runt för att man som säljare och köpare ska bli nöjd.
Pedram är den i särklass bästa mäklaren som jag varit i kontakt med under de 10 år jag har hunnit med att köpa och sälja lägenheter.
Starka rekommendationer från en nöjd säljare "
Läs mer
säljare på Västgötagatan 11

22 feb 2018

"Pedram gjorde ett utmärkt jobb och var mycket lyhörd. Vi använde tjänsten Hittamäklare och Pedram var den första som hörde av sig. Vi bokade snabbt in ett möte där Pedram introducerade sig själv, företagets vision och var redan mycket våal påläst om både området och bostadsrättsföreningen.
Ebad..."
"Pedram gjorde ett utmärkt jobb och var mycket lyhörd. Vi använde tjänsten Hittamäklare och Pedram var den första som hörde av sig. Vi bokade snabbt in ett möte där Pedram introducerade sig själv, företagets vision och var redan mycket våal påläst om både området och bostadsrättsföreningen.
Ebad&Partners la även stort ett stort fokus på presentationen av vår lägenhet och hjälpte oss med allt!
Slutstädning, styling, fotograf, annonstext osv. Det lades massa krut på att ta riktigt bra bilder, och det lönade sig.
Vår granne med en lägenhet lik våran, la ut sin till salu tre dagar innan oss, trots det fick vi snabbt flera visningar på vår annons än dom hade totalt.
Ebad&Partners har varit otroligt lyhörda, tillgängliga och flexibla genom hela processen och hjälpte oss göra en snabb affär och uppnå ett pris vi blev nöjda med.
Vi kan varmt rekomendera Pedram!
"
Läs mer
säljare på Verktumsgatan 14

15 dec 2017

"Jag träffade och jämförde mellan sex olika mäklare innan jag hittade Pedram på Ebad & Partners. Det som gjorde att han utmärkte sig mycket, och som gjorde mitt val mer självklart, var hans långa erfarenhet och ett högt sinne för detaljer. Han jobbar med de bästa fotograferna och stylisterna.
Pedr..."
"Jag träffade och jämförde mellan sex olika mäklare innan jag hittade Pedram på Ebad & Partners. Det som gjorde att han utmärkte sig mycket, och som gjorde mitt val mer självklart, var hans långa erfarenhet och ett högt sinne för detaljer. Han jobbar med de bästa fotograferna och stylisterna.
Pedram låter ingenting falla till slumpen. Förutom det otroliga engagemang han visar är han positiv, rak i sin kommunikation, ärlig, envis, väldigt proffsig och verkar ge allt för att göra både säljare och köpare nöjda. Pedram är inte som andra mäklare, han är mycket bättre! Snabb, effektiv och verkar jobba dygnet runt :) Skulle inte tveka att anlita honom igen eller rekommendera honom till vänner och bekanta."
Läs mer
säljare på Arvid Lindmansgatan 21D

03 dec 2017

"Svårt att hitta en bättre mäklare! Väldigt nöjd med slutpriset då han höll mig uppdaterad i varje skede utav försäljningsprocessen. Han stod för det han sa, att han är tillgänglig 24/7och har de lilla extra som vissa helt enkelt inte har som egentligen är bland de viktigaste egenskaperna hos en m..."
"Svårt att hitta en bättre mäklare! Väldigt nöjd med slutpriset då han höll mig uppdaterad i varje skede utav försäljningsprocessen. Han stod för det han sa, att han är tillgänglig 24/7och har de lilla extra som vissa helt enkelt inte har som egentligen är bland de viktigaste egenskaperna hos en mäklare i mitt tyckande. Han har ett öga för detaljer och kvalité och det märktes i synnerhet på prospekten. Rekommenderar varmt Pedram på Ebad & Partners för er människor som går i säljtankar."
Läs mer
säljare på Jägaregatan 2B

30 nov 2017

"Jag är oerhört nöjd med Pedram som mäklare, han är definitionen av en lysande & engagerad mäklare. Han har verkligen gjort ett mycket gott arbete från början till slut, och mitt förtroende för honom var stort sedan första mötet med honom.
Jag upplevde att han var väldigt mån om både kunden och k..."
"Jag är oerhört nöjd med Pedram som mäklare, han är definitionen av en lysande & engagerad mäklare. Han har verkligen gjort ett mycket gott arbete från början till slut, och mitt förtroende för honom var stort sedan första mötet med honom.
Jag upplevde att han var väldigt mån om både kunden och köparen och hade god kommunikation med båda parterna.
Pedram är otroligt proffsig och jag skulle rekommendera honom till alla som går i tankarna om att sälja sin bostad. Väljer ni Pedram så kommer ni inte bli besvikna, han är en mäklare som ger 110% i sitt arbete.
"
Läs mer
säljare på Ponnygatan 2E

27 okt 2017

"Vill du ha en mäklade där kvalitet och kundfokus är ledorden ska du anlita Pedram. Allt han gör håller hög standard och han har stor kunskap inom branschen. Han var hjälpsam genom hela processen samt ingav förtroende hos såväl köpare som säljare vilket i slutändan ledde till ett högre slutpris. "
"Vill du ha en mäklade där kvalitet och kundfokus är ledorden ska du anlita Pedram. Allt han gör håller hög standard och han har stor kunskap inom branschen. Han var hjälpsam genom hela processen samt ingav förtroende hos såväl köpare som säljare vilket i slutändan ledde till ett högre slutpris. "
Läs mer
säljare på Lergöksgatan 19

17 aug 2017

"Engagerad, trevlig och driven."
säljare på Nylänningen 1

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
5
Villa
2
Radhus
1
Mark
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
6
Försäljningar
9
Försäljningsvärde
27 745 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
87 av 92 säljare
Pedram satte rätt förväntningar på slutpriset
85 av 90 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
91 av 92 säljare
Pedram var tydlig och höll mig uppdaterad
91 av 91 säljare

Pedram på kartan.

178 tidigare bostäder
9 bostäder till salu
91 rekommendationer

9 bostäder till salu.

Bostäder

8 890 000 kr
4 rum, 104 m²
85 480 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
6 506 kr/mån
2 450 000 kr
2 rum, 37 m²
66 216 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 570 kr/mån
1 rum,
Lägenhet, Göteborg
3 208 kr/mån
2 rum, 66,5 m²
Lägenhet, Göteborg
3 860 kr/mån
2 rum, 54 m²
Lägenhet, Göteborg
3 578 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Västra Centrum
4 rum, 85 m²
3 350 000 kr
Lägenhet Lindholmen
2 rum, 48 m²
Utropspris: 3 350 000 kr
3 300 000 kr
Lägenhet Eriksberg
+ 105 000 kr
2 rum, 53 m²
Utropspris: 3 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"
Jag har bott här i 7 år i tre olika lägenheter och vid varje tillfälle använt mig av samma mäklare men det har alltid funnits en tomhet under och efter affären.
Ungefär som matvaruhandeln inget personligt “ in köp och ut”.
Så blev det även denna gång, jag valde samma mäklare som på pappret är en av dom som säljer väldigt mycket på Eriksberg. Men efter cirka tre månader med flertal visningar och några skambud fick jag nog.
Jag tar ofta promenader längst Eriksbergskajen och när jag nästan når fram vindarnas tempel möts jag av skylten “ Förverkliga din bostadsdröm”. Och efter att en god vän till mig rekommenderade Ebad & Partners så kontaktade jag Pedram. -Och han förverkliga min dröm.
Inom en vecka var allt klart och påskrivet, han lyckades hinna fota lägenheten, hålla en visning och det viktigaste av allt – sälja den bara inom några dagar.
Och han var med hela tiden samt nåbar om du undrar något eller vill ändra något.
Det anmärkningsvärda var att han satte utgångspriset 200 000 kr högre än den föregående mäklaren och efter en enskild förhandling landade priset på 300 000 kr (10 %) över utgångspriset. Det här var ett tydligt exempel på hur stor skillnad en mäklare kan göra på denna svåra marknad.
Bostaden var densamma och världsläget oförändrat, bara stylingen var ändrad av mig själv. Det Pedrams passion, expertis och dedikation som gjorde skillnad. Det är det som gör honom bättre än marknaden – han arbetar hårdare och ser det som sitt eget ansvar att sälja lägenheten, inte marknadens ansvar.
Jag är normalt sett svår att imponera på när det gäller mäklare eftersom jag ofta hör massor av bortförklaringar på grund av marknadsläget eller liknande.
Men WOW, jag är verkligen imponerad av Pedram. Han är den absolut bästa mäklaren jag någonsin har samarbetat med och jag kommer definitivt att använda honom för framtida försäljningar. Han sticker verkligen ut från mängden och ser till att lösa uppgiften snabbt och till det högsta möjliga priset.
"
7 500 000 kr
Villa Vallda
+ 550 000 kr
4 rum, 140 m²
Utropspris: 6 950 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Efter att ha kämpat med att sälja vårt hus genom en stor mäklarbyrå i sex månader fick vi rekommendation att kontakta Pedram på Ebad & Partners.
Med Pedram får du inte bara en mäklare, du får en som brinner för sitt arbete och är redo att göra allt för att uppnå de bästa resultaten. Vi rekommendera varmt Pedram till alla som behöver en mäklare som verkligen står ut och leverera enastående service .
Maud & Ingemar"
1 375 000 kr
Tomt/Mark Kungälv-Harestad
-100 000 kr
Utropspris: 1 475 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi bytte till Pedram på Ebad & Partners efter att ha försökt sälja vår tomt med en annan mäklare på ett annat bolag i sex månader utan att få några bud. Men med Pedrams unika arbetssätt, fenomenala marknadsföring och fingertoppskänsla såldes den på bara 10 dagar efter två privata visningar. Det är ett tydligt bevis på att de är skillnad på mäklare och Pedram är en mäklare i en egen klass. Otroligt jordnära och ingav från första sekund en känsla av förtroende! Att sälja en tomt på knapphändig information och bilder mitt under vinterperioden och i en tuff omvärldssituation är en utmaning som Pedram bemästrade galant. Vi rekommenderar varmt Pedram till andra som vill ha en hängiven och genuin mäklare med kunden i fokus!"

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.