Pedram Ebad

Profilbild för Pedram Ebad
Säljarfavorit
Pedram Ebad
4.9 / 5
(114 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
15 st
12 st
50 490 000 kr

Bakgrund

Pedram Ebad jobbar på Ebad & Partners Fastighetsmäkleri och är registrerad mäklare sedan 2022-01-04. Pedram har fått in 12 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan oktober 2023. Pedram har enligt vår statistik haft 13 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 39 530 000 kr.

Presentation

Att sälja sitt hem är en av de största affärerna du gör i ditt liv. Att få förtroendet att vara med när du gör ditt livs affär är något jag värdesätter mycket högt.
Jag brinner verkligen för mitt yrke och är övertygad om att det syns på resultatet. Civilekonom i botten och efter drygt 10 fantastiska år som mäklare på två av landets större mäklarfirmor, tog jag 2017 steget och öppnade eget mäkleri. Genom mitt engagemang och att jag alltid lägger ner min själ i just din försäljning skapas de bästa förutsättningarna för en fantastisk affär. För en tävlingsmänniska som mig finns det inga andra alternativ än att ge 110 % och jobba hårt för att kunna erbjuda den bästa kvalitén till såväl säljare som köpare. Mina kunder beskriver att mitt arbetssätt som kvalitetsfokuserat och en mäklare som gör det lilla extra. Målsättningen är att jobba mot att överträffa dina högt satta förväntningar så att du med stolthet kan rekommendera mig vidare till vänner och bekanta. Tveka inte att ta kontakt med mig så berättar jag mer om hur vi gemensamt ska nå en lyckad försäljning och att du ska få absolut bäst betalt! Jag förmedlar bostäder i hela Göteborg med omnejd.

Meriter:

2023
- Göteborgs näst mest rekommenderade mäklarbyrå 2023.

2022
- Topp 6 högsta kundnöjdhet i Västra Götalands län 2022.
- Topp 36 högsta kundnöjdhet i Sverige (av 7643 mäklare)
- Kundnöjdhet 96,7 %, Utmärkelse av Hittamäklare.

2017
- Grundade Ebad & Partners Fastighetsmäkleri.

2016
- Sveriges fjärde mest rekommenderade mäklare. Utmärkelse av Hittamäklare.

Utbildning:
- Filosofie Kandidatexamen i Fastighetsvetenskap
- Ekonomie Magisterexamen med Företagsekonomisk fördjupning, Handelshögskolan vid Göteborg Universitet
- Kandidatexamen i Informatik, Handelshögskolan vid Göteborg Universitet

Mäklarbyrå


Säljare om Pedram.

20 maj 2024

"Det är andra gången jag anlitar Pedram, och jag ångrar mig inte! Han var återigen professionell och pålitlig. Pedram är en mäklare med rätt driv och hjärtat på rätt ställe. Under hela processen har vi känt oss trygga och hörda tack vare honom. Hans värdefulla råd har lett till en affär vi är väld..."
"Det är andra gången jag anlitar Pedram, och jag ångrar mig inte! Han var återigen professionell och pålitlig. Pedram är en mäklare med rätt driv och hjärtat på rätt ställe. Under hela processen har vi känt oss trygga och hörda tack vare honom. Hans värdefulla råd har lett till en affär vi är väldigt nöjda med. Vi har träffat många mäklare under vår bostadsresa, inklusive andra 'toppmäklare' i Göteborg, men skillnaden mellan Pedram och övriga är enorm. Jag förstår inte varför man skulle välja en annan mäklare. Jag ger Pedram mina allra varmaste rekommendationer!"
Läs mer
säljare på Vintervädersgatan 11

10 maj 2024

"Efter att vår gamla mäklare kämpat i 4 månader utan att lyckas sälja vårt hus, bestämde vi oss för att byta till Pedram. Det visade sig vara ett fantastiskt val; Pedrams professionalism och hängivenhet ledde till en snabb och framgångsrik försäljning. Inom några dagar förhandlade han fram ett pri..."
"Efter att vår gamla mäklare kämpat i 4 månader utan att lyckas sälja vårt hus, bestämde vi oss för att byta till Pedram. Det visade sig vara ett fantastiskt val; Pedrams professionalism och hängivenhet ledde till en snabb och framgångsrik försäljning. Inom några dagar förhandlade han fram ett pris som överträffade våra förväntningar med nästan 400 k, innan huset ens hade kommit upp på Hemnet. Pedrams skicklighet och skarpa förhandlingsförmåga var avgörande, och vi är oerhört tacksamma för den fantastiska prestationen. Att hitta en mäklare så engagerad i sitt arbete och sina klienters situation är sällsynt. En riktig stjärna! Innan du bestämmer dig för vem som ska sälja din bostad, se till att ha pratat med Pedram först.
"
Läs mer
säljare på Smörvattnevägen 80B

30 apr 2024

"Pedram och Ebad & Partners är mäklare i en annan liga! Sedan vi inledde vårt samarbete för cirka 1,5 år sedan har vi genomgått en försäljningsprocess med över 30 visningar och perioder av hopplöshet. Den tuffa bostadsmarknaden och konkurrensen från liknande lägenheter i samma hus (nyproduktion) g..."
"Pedram och Ebad & Partners är mäklare i en annan liga! Sedan vi inledde vårt samarbete för cirka 1,5 år sedan har vi genomgått en försäljningsprocess med över 30 visningar och perioder av hopplöshet. Den tuffa bostadsmarknaden och konkurrensen från liknande lägenheter i samma hus (nyproduktion) gjorde det till en riktig utmaning. Men Pedram har fortsatt stötta oss och hålla modet uppe, och det finns verkligen inte i hans vokabulär att ge upp. Den glöden, passionen och servicen hittar man inte många av som har. Trots våra tvära kast och ändrade planer har han alltid varit tillgänglig och på tårna för att hjälpa till. Pedram lyckades förhandla fram ett pris som överträffade våra förväntningar och ordnade till och med ett långt tillträde som passade våra behov perfekt, vilket var en enorm lättnad då vi väntar vårt första barn och vårt hus inte blir klart förrän om 8 månader. Ni som behöver en mäklare kan sluta leta. Det är Pedram ni ska ha!
"
Läs mer
säljare på Bratteråsgatan 40

14 apr 2024

"Pedram ingav förtroende och visade hög kompetens redan vid första mötet. Hans systematiska upplägg över hur processen med försäljning går till passade mig som lekman. Beslutet att ge honom uppdraget som min mäklare var lätt. Då hade jag redan skrivit kontrakt på en ny lägenhet och kände stress öv..."
"Pedram ingav förtroende och visade hög kompetens redan vid första mötet. Hans systematiska upplägg över hur processen med försäljning går till passade mig som lekman. Beslutet att ge honom uppdraget som min mäklare var lätt. Då hade jag redan skrivit kontrakt på en ny lägenhet och kände stress över att det behövde gå snabbt att sälja. Han visade mycket hänsyn och respekt, tog min oro på allvar samt kunde ge svar som lugnade. Efter drygt två veckor publicerades min lägenhet på nätet med fina bilder bearbetade av en skicklig fotograf. Budgivningen började dagen efter den utannonserade visningen, redan nästkommande förmiddag hade jag ett kontrakt i min hand och kunde andas ut. Mina förväntningar på slutpriset var höga men realistiska, överträffades dock med råge tack vare Pedrams idoga arbete med att informera och ge spekulanterna trygghet i deras process. Min tacksamhet till honom känner inga gränser. Jag kan varmt rekommendera Pedram Ebad, en kunnig, skicklig och erfaren mäklare."
Läs mer
säljare på Övre Hallegatan 52

13 apr 2024

"Pedram är ett fullblodsproffs och det märks så tydligt hur mycket han älskar sitt jobb. Jag hade mycket högt ställda förväntningar på min försäljning, något som han inlyssnande, tog till sig och respekterade. Efter endast en visning hade vi sålt min bostad till ett av det dyraste priserna inom fö..."
"Pedram är ett fullblodsproffs och det märks så tydligt hur mycket han älskar sitt jobb. Jag hade mycket högt ställda förväntningar på min försäljning, något som han inlyssnande, tog till sig och respekterade. Efter endast en visning hade vi sålt min bostad till ett av det dyraste priserna inom föreningen! Jag hade en förhoppning om att jag skulle få 3,1 MKR, då flera liknande bostäder såldes till det priset och flera andra mäklare värderade min bostad till den summan. Pedram förmedlade min bostad till ofattbara 3,5 MKR efter en budgivning som ökade med flera hundra tusen - hatten av! Stylisten och fotografen, som han samarbetar med, skapade en imponerande presentation som lockade många till visningen som verkligen stack ut från mängden. Kommunikationen var på topp och gjorde att jag kände mig väl informerad och säker genom hela processen. Han är skicklig, inger ett stort förtroende och skötte budgivningen på sådant sätt att han både höll mig informerad och motiverade budgivarna att fortsätta buda. Fortsätt vara premium! Tack för allt!"
Läs mer
säljare på Fritiof Anderssons gata 13

11 mar 2024

"Pedram är en sann mäklarmagi!! Trots den utmanande marknaden med ett överflöd av liknande lägenheter i samma område, sticker han ut med sitt exceptionella driv och dedikation. Vi inledde vårt samarbete förra hösten, och trots de ekonomiska svårigheterna med flera räntehöjningar och inflation, har..."
"Pedram är en sann mäklarmagi!! Trots den utmanande marknaden med ett överflöd av liknande lägenheter i samma område, sticker han ut med sitt exceptionella driv och dedikation. Vi inledde vårt samarbete förra hösten, och trots de ekonomiska svårigheterna med flera räntehöjningar och inflation, har Pedram aldrig gett vika. Han arrangerade 18 visningar, ibland ensam, och trots mina stunder av stress och uppgivenhet lyckades han hålla energin uppe med en imponerande uthållighet. Medan andra mäklare kanske kastar in handduken när det blir tufft, visade Pedram att han kan öka tempot och kämpa vidare. Det är verkligen här man ser skillnaden mellan en vanlig mäklare och en mäklare av Pedrams kaliber. Rekommenderas starkt!"
Läs mer
säljare på Karlavagnsgatan 1

05 mar 2024

"Enastående Mäklartjänst – Tack, Pedram!
Att hitta en jordnära mäklare med kompetens och genuin passion är ovanligt. Pedram imponerade verkligen på oss! Hans passion och professionalism gjorde hela försäljningsprocessen smidig och framgångsrik. Trots att vi visste att han hade flera andra bostäder..."
"Enastående Mäklartjänst – Tack, Pedram!
Att hitta en jordnära mäklare med kompetens och genuin passion är ovanligt. Pedram imponerade verkligen på oss! Hans passion och professionalism gjorde hela försäljningsprocessen smidig och framgångsrik. Trots att vi visste att han hade flera andra bostäder på gång, kändes det som om vi var hans enda kunder. Pedrams skickliga fotografer och proffsiga annonser bidrog verkligen till att sätta guldkant på vår försäljning. Vi fastnade även för hans energifyllda inställning och respektfulla bemötande.
Slutresultatet talar för sig självt – vår lägenhet såldes snabbt och överträffade våra förväntningar. Vi kan inte annat än ge våra absolut bästa rekommendationer till Pedram för hans fantastiska arbete."
Läs mer
säljare på Lindholmsallén 51

25 jan 2024

"Supernöjd med Pedrams jobb i samband med försäljning av min lägenhet. Kändes trygg från början till slut och väldigt flexibel med tidsplan,visning osv. Han var mycket målinriktad,driven och höll mig uppdaterade under processen.Kan varmt rekommendera Pedram!"
"Supernöjd med Pedrams jobb i samband med försäljning av min lägenhet. Kändes trygg från början till slut och väldigt flexibel med tidsplan,visning osv. Han var mycket målinriktad,driven och höll mig uppdaterade under processen.Kan varmt rekommendera Pedram!"
Läs mer
säljare på Förmansgatan 3B

21 jan 2024

"Andra gången med Pedram som mäklare, och han har verkligen överträffat förväntningarna! Pedram strålar av passion och kärlek för sitt arbete, vilket märks i hans dedikation till kunder. I en utmanande marknad visade han enastående skicklighet och lyckades inte bara sälja min bostad utan också säk..."
"Andra gången med Pedram som mäklare, och han har verkligen överträffat förväntningarna! Pedram strålar av passion och kärlek för sitt arbete, vilket märks i hans dedikation till kunder. I en utmanande marknad visade han enastående skicklighet och lyckades inte bara sälja min bostad utan också säkra ett betydligt bättre pris än förväntat. Med djup kunskap och imponerande förståelse för Lindholmens område och marknaden, står Pedram ut. Den extra glöden hos honom, en passion och hängivenhet som inte många har, märks tydligt, och han gör verkligen allt för sina kunder. Att arbeta med Pedram ger en känsla av lugn och tilltro till processen, och jag fascineras alltid av hans dagliga driv. Hans förmåga att uppmärksamma minsta detalj visar verkligen hans starka engagemang och omtanke. Enastående!"
Läs mer
säljare på Lindholmsallén 51

07 dec 2023

"Pedram är en väldigt ödmjuk och ärlig mäklare som jobbar väldigt intensivt och målinriktat för att du ska få igenom din försäljning. Jag skulle mer än gärna rekommendera Pedram som mäklare och skulle definitivt välja honom igen vid en framtida försäljning. Hela processen från start till mål har v..."
"Pedram är en väldigt ödmjuk och ärlig mäklare som jobbar väldigt intensivt och målinriktat för att du ska få igenom din försäljning. Jag skulle mer än gärna rekommendera Pedram som mäklare och skulle definitivt välja honom igen vid en framtida försäljning. Hela processen från start till mål har vi alltid känt att vi vetat senaste status och fått uppfattningen att han alltid jobbar aktivt för att ro försäljningen i hamn till bästa möjliga utfall. "
Läs mer
säljare på Grafiska vägen 4A

07 dec 2023

"Vi anlitade Pedram för att vi var nöjda med tidigare försäljning av ett hus. Han är ärlig, professionell och målinriktad samtidigt som han är tillgänglig och lyhörd. Du får svar på dina frågor och en god vägledning genom hela processen.
Man märker att han har en fallenhet och passion för det han..."
"Vi anlitade Pedram för att vi var nöjda med tidigare försäljning av ett hus. Han är ärlig, professionell och målinriktad samtidigt som han är tillgänglig och lyhörd. Du får svar på dina frågor och en god vägledning genom hela processen.
Man märker att han har en fallenhet och passion för det han gör, om vi ska sälja igen kommer vi kontakta Pedram."
Läs mer
säljare på Timmerslätt 40D

28 nov 2023

"Det är andra gången vi valde Pedram som mäklare, och han levererade - igen! I en tid präglad av räntehöjningar och en trög marknad, där konkurrensen är stenhård utmärker han sig med sitt oöverträffade driv och engagemang. Jag har aldrig sett någon så hängiven sitt yrke som Pedram. Vi hade hela ..."
"Det är andra gången vi valde Pedram som mäklare, och han levererade - igen! I en tid präglad av räntehöjningar och en trög marknad, där konkurrensen är stenhård utmärker han sig med sitt oöverträffade driv och engagemang. Jag har aldrig sett någon så hängiven sitt yrke som Pedram. Vi hade hela 13 visningar, och det var verkligen en berg-och-dalbana. Dessutom fick vi ett nyfött barn i samband med visningarna, vilket gjorde allt ännu mer utmanande. Vid ett tillfälle var vi nära att ge upp, men Pedram peppade oss och bidrog med nya infallsvinklar och idéer. Det är verkligen skillnad på mäklare, och Pedram visade upp en imponerande förhandlingsförmåga, särskilt i dessa tuffa tider. Han lyckades öka priset med 300 tusen kronor genom förhandling med en intressent – något som vi inte trodde var möjligt i dagens marknad. Att ha honom som mäklare kändes som att ha en pålitlig vän som stöttade oss genom hela försäljningsprocessen. Vi är verkligen tacksamma för hans dedikation och professionalism. Rekommenderar förstås starkt."
Läs mer
säljare på Kölnåsgatan 20

03 nov 2023

"Ödmjuk men vass mäklare som sålde vår lägenhet på två veckor trots en otroligt trög marknad. Vi är supernöjda!"
säljare på Lantmätaregatan 11B

27 okt 2023

"Pedram jobbade målinriktat och är väldigt duktig på att få både säljare och köpare att känna sig trygga. Rekommenderas varmt! "
säljare på Grafiska vägen 4C

20 okt 2023

"Pedram är en exceptionell mäklare som levererar enastående prestationer även i en tuff marknad. Han sticker ut bland konkurrenterna genom sin passion och hängivenhet. Trots överskott av liknande lägenheter, lyckades han sälja min lägenhet genom outtröttligt slit och engagemang. Om du vill ha en m..."
"Pedram är en exceptionell mäklare som levererar enastående prestationer även i en tuff marknad. Han sticker ut bland konkurrenterna genom sin passion och hängivenhet. Trots överskott av liknande lägenheter, lyckades han sälja min lägenhet genom outtröttligt slit och engagemang. Om du vill ha en mäklare som sticker ut från mängden, välj Pedram."
Läs mer
säljare på Lodjurstråket 1

19 okt 2023

"Jag lärde känna Pedram år 2016 då han hjälpte mig att sälja min dåvarande lägenhet och jag var mer än nöjd med slutresultatet, vilket innebar att Pedram var det självklara valet av mäklare för mig nu igen när jag skulle sälja. Pedram är en oerhört professionell mäklare och person som har alla ege..."
"Jag lärde känna Pedram år 2016 då han hjälpte mig att sälja min dåvarande lägenhet och jag var mer än nöjd med slutresultatet, vilket innebar att Pedram var det självklara valet av mäklare för mig nu igen när jag skulle sälja. Pedram är en oerhört professionell mäklare och person som har alla egenskaper som jag ser som viktiga för just mig. Han är väldigt driven, energisk och förtroendeingivande ihop med hans balans mellan hjärna och hjärta som genomsyrar hela säljprocessen. Hans lyhördhet är fantastisk och han tillmötesgår och resonerar utifrån mina behov och vilja som köpare, han skapar trygghet och är i ständig kontakt och uppdaterar, svarar på frågor, stora som små, under alla dygnets 24 timmar. Han visar verkligen att han vill att alla inblandade, säljare som köpare, ska känna sig bekväma och att affären ska knytas ihop till något där alla parter är nöjda. Skulle jag sälja i framtiden så är Pedram såklart mitt självklara val av mäklare igen och jag kan inte tacka honom nog för allt hans engagemang i båda mina lägenhetsaffärer."
Läs mer
säljare på Nordostpassagen 33

11 okt 2023

"Pedram har varit mycket förstående och tillmötesgående från start till mål. Trots en marknad som varit ostadig har han tagit bra beslut och gjort ett mycket bra jobb. "
säljare på Vintergatan 9

09 okt 2023

"Jag tror helt ärligt inte att det finns många om någon mäklare i Göteborg som kan matcha Pedram. Med en djup insikt i marknaden och en oslagbar känsla när det kommer till detaljer är han ett fullblodsproffs. Trots den osäkra och tröga marknaden, samt ökande räntor, gav Pedram aldrig upp. Han fort..."
"Jag tror helt ärligt inte att det finns många om någon mäklare i Göteborg som kan matcha Pedram. Med en djup insikt i marknaden och en oslagbar känsla när det kommer till detaljer är han ett fullblodsproffs. Trots den osäkra och tröga marknaden, samt ökande räntor, gav Pedram aldrig upp. Han fortsatte att driva visningar och förhandlingar, även i möten med oseriösa spekulanter. Pedram utmärker sig inte bara som en ärlig och fin person utan också genom sin precision, beslutsamhet och höga engagemang. Vid kontraktsdagen, när köparna tvekade på grund av klausuler och garantier, hanterade Pedram situationen med briljans. Han presenterade en lösning som inte bara säkrade affären utan gav köparna den trygghet de behövde för att skriva under det bindande kontraktet utan ånger. Pedram lägger verkligen ner hela sin själ i sina objekt och håller dig ständigt uppdaterad. Vi ville ha den bästa mäklaren, och det var precis vad vi fick! Om vi någonsin behöver en mäklare igen, är valet självklart - det blir Pedram."
Läs mer
säljare på Väderstrecksgatan 1

22 sep 2023

"När det kommer till att köpa eller sälja en bostad finns det ingen som slår Pedram. Jag har personligen haft förmånen att arbeta med honom i både köp och försäljning av fastigheter, och jag kan ärligt säga att han är oöverträfflig. Pedram är en mästare på sitt område och han har hanterat båda min..."
"När det kommer till att köpa eller sälja en bostad finns det ingen som slår Pedram. Jag har personligen haft förmånen att arbeta med honom i både köp och försäljning av fastigheter, och jag kan ärligt säga att han är oöverträfflig. Pedram är en mästare på sitt område och han har hanterat båda mina bostadsaffärer med enastående skicklighet. Han är alltid strukturerad och uppmärksam på detaljer, vilket har gjort hela processen smidig och problemfri. Pedram är också en mäklare som alltid är tillgänglig, ärlig och väl informerad - egenskaper som är ovärderliga i branschen.
Det som verkligen gör Pedram till något alldeles extra är hans outtröttliga engagemang.. Marknaden har aldrig varit så tuff som den är nu, och Pedram är en mäklare som är på tårna, har erfarenheten som krävs, är skicklig i förhandlingar och lägger ner tid och möda som ingen annan. Han går den extra milen och är en expert på att sy ihop affären till slut.. Även när marknaden är motig har Pedram levererat resultat som överträffar våra förväntningar. Hans förmåga att navigera genom utmanande förhållanden är imponerande.
Så om du letar efter en mäklare som blandar expertis, hängivenhet och toppklassig service, då är Pedram det självklara valet.
Jag är så tacksam för allt han har gjort för mig och jag skulle inte tveka att vända mig till honom igen i framtiden"
Läs mer
säljare på Linnéplatsen 6

11 jul 2023

"Pedram är genuin med hjärtat på rätt ställe. Hans engagemang och dedikation har gjort en enorm skillnad för mig. Trots att jag befinner mig utomlands höll han mig ständigt uppdaterad och gav mig en känsla av trygghet och närvaro, som om jag vore på plats. Pedram kämpade extremt hårt med flera pri..."
"Pedram är genuin med hjärtat på rätt ställe. Hans engagemang och dedikation har gjort en enorm skillnad för mig. Trots att jag befinner mig utomlands höll han mig ständigt uppdaterad och gav mig en känsla av trygghet och närvaro, som om jag vore på plats. Pedram kämpade extremt hårt med flera privatvisningar, även på obekväma tider och med kort varsel. Han gav allt för att maximera varje krona, precis som han lovat från första mötet. Han är inte bara en skicklig mäklare, utan även en mästare på att anpassa sig till svåra marknadsförhållanden och lämnar ingenting åt slumpen. Trots en tuff marknad och räntehöjningar gav Pedram aldrig upp och använde sin expertis för att maximera värdet av min bostad. Jag är djupt tacksam och imponerad av Pedrams professionella och dedikerade arbete. Hans "premiumtjänst" var verkligen värd varje krona. Om du söker en mäklare som verkligen bryr sig om dina intressen och kämpar för att uppnå fantastiska resultat, kan jag starkt rekommendera Pedram. En stjärnmäklare minst sagt.
"
Läs mer
säljare på Lindholmsallén 59

06 jul 2023

"
Det har varit ett sant nöje att få arbeta tillsammans med Pedram! Han är en kvalitétsmäklare ut i fingerspetsarna. Trots att han inte hade mitt område som "hemmaplan" lyckades han leverera en bra försäljning. En god lyssnare, och en riktigt ”doer” som levererar och som brinner för sitt yrke och ..."
"
Det har varit ett sant nöje att få arbeta tillsammans med Pedram! Han är en kvalitétsmäklare ut i fingerspetsarna. Trots att han inte hade mitt område som "hemmaplan" lyckades han leverera en bra försäljning. En god lyssnare, och en riktigt ”doer” som levererar och som brinner för sitt yrke och sina klienter. Pedram visade en imponerande förmåga att organisera en privat visning, förhandling och kontraktskrivning inom loppet av en timme. Resultatet var att både säljaren och köparen var nöjda genom hela processen. Jag rekommenderar honom starkt och jag kommer utan tvekan att anlita honom igen vid nästa försäljning eller köp av bostad."
Läs mer
säljare på Ingeborg Hammarskjölds gata 50

14 jun 2023

"Pedram är en förebild för sin yrkeskår! Det första som vi fastnade för hos Pedram var hans naturliga och jordnära "ärlighet" i sin personlighet. Kändes direkt att detta är en person som vi kan lita på! Gedigen kunskap, proffsig, alert och ständigt på tårna för att få fram bästa möjliga försäljnin..."
"Pedram är en förebild för sin yrkeskår! Det första som vi fastnade för hos Pedram var hans naturliga och jordnära "ärlighet" i sin personlighet. Kändes direkt att detta är en person som vi kan lita på! Gedigen kunskap, proffsig, alert och ständigt på tårna för att få fram bästa möjliga försäljningen för just dig! Trots den svåra marknaden under den pågående bostadskrisen, med flera identiska lägenheter till salu i ett nybyggnadsprojekt och brist på tillräcklig information och bilder, överträffade Pedram verkligen mina förväntningar med råge. Mäklartjänsten var i världsklass!. Han levererade ett helt nytänkande koncept med allt ifrån premium bilder till ett skräddarsytt marknadsföringspaket där allting var väldigt noggrant och analytiskt planerat. Dessutom har Pedram en oerhörd talang för att uttrycka sig väl både i tal och skrift, med en tydlig passion för sitt yrke. Betyget är 5/5 och jag kommer aldrig sälja med någon annan! Anlita Pedram, ni kommer inte att ångra er.
"
Läs mer
säljare på Lodjursstråket 1

29 maj 2023

"Efter att ha kämpat med att sälja vårt hus genom en stor mäklarbyrå i sex månader fick vi rekommendation att kontakta Pedram på Ebad & Partners. Vilken förändring det blev! Inom endast fyra dagar lyckades Pedram etablera kontakt med en intresserad köpare, organisera en privatvisning och förhandla..."
"Efter att ha kämpat med att sälja vårt hus genom en stor mäklarbyrå i sex månader fick vi rekommendation att kontakta Pedram på Ebad & Partners. Vilken förändring det blev! Inom endast fyra dagar lyckades Pedram etablera kontakt med en intresserad köpare, organisera en privatvisning och förhandla fram ett bud (+500 000 kr över utgångspris ) som överträffade våra förväntningar. Pedram strålar av passion och kärlek för sitt arbete och sina kunder. Han är verkligen enastående och har den där unika gnistan som få andra i branschen har. Och han är alltid tillgänglig för oss, oavsett tid på dygnet. Genom hela försäljningsprocessen höll han oss uppdaterade och vi kände oss trygga med honom vid vår sida. Hans kommunikationsförmåga och förhandlingsfärdigheter är enastående. Han går verkligen den extra milen för både säljare och köpare. Med Pedram får du inte bara en mäklare, du får en som brinner för sitt arbete och är redo att göra allt för att uppnå de bästa resultaten. Han är verkligen en sällsynt talang inom branschen och det har varit en äkta glädje att samarbeta med honom. Vi rekommenderar varmt Pedram till alla som behöver en mäklare som verkligen står ut och levererar enastående service.
Maud/Ingemar "
Läs mer
säljare på Solbergsvägen 14

28 maj 2023

"
Jag har bott här i 7 år i tre olika lägenheter och vid varje tillfälle använt mig av samma mäklare men det har alltid funnits en tomhet under och efter affären.
Ungefär som matvaruhandeln inget personligt “ in köp och ut”.
Så blev det även denna gång, jag valde samma mäklare som på pappret är ..."
"
Jag har bott här i 7 år i tre olika lägenheter och vid varje tillfälle använt mig av samma mäklare men det har alltid funnits en tomhet under och efter affären.
Ungefär som matvaruhandeln inget personligt “ in köp och ut”.
Så blev det även denna gång, jag valde samma mäklare som på pappret är en av dom som säljer väldigt mycket på Eriksberg. Men efter cirka tre månader med flertal visningar och några skambud fick jag nog.
Jag tar ofta promenader längst Eriksbergskajen och när jag nästan når fram vindarnas tempel möts jag av skylten “ Förverkliga din bostadsdröm”. Och efter att en god vän till mig rekommenderade Ebad & Partners så kontaktade jag Pedram. -Och han förverkliga min dröm.
Inom en vecka var allt klart och påskrivet, han lyckades hinna fota lägenheten, hålla en visning och det viktigaste av allt – sälja den bara inom några dagar.
Och han var med hela tiden samt nåbar om du undrar något eller vill ändra något.
Det anmärkningsvärda var att han satte utgångspriset 200 000 kr högre än den föregående mäklaren och efter en enskild förhandling landade priset på 300 000 kr (10 %) över utgångspriset. Det här var ett tydligt exempel på hur stor skillnad en mäklare kan göra på denna svåra marknad.
Bostaden var densamma och världsläget oförändrat, bara stylingen var ändrad av mig själv. Det Pedrams passion, expertis och dedikation som gjorde skillnad. Det är det som gör honom bättre än marknaden – han arbetar hårdare och ser det som sitt eget ansvar att sälja lägenheten, inte marknadens ansvar.
Jag är normalt sett svår att imponera på när det gäller mäklare eftersom jag ofta hör massor av bortförklaringar på grund av marknadsläget eller liknande.
Men WOW, jag är verkligen imponerad av Pedram. Han är den absolut bästa mäklaren jag någonsin har samarbetat med och jag kommer definitivt att använda honom för framtida försäljningar. Han sticker verkligen ut från mängden och ser till att lösa uppgiften snabbt och till det högsta möjliga priset.
"
Läs mer
säljare på Monsungatan 46

13 mar 2023

"Vi bytte till Pedram på Ebad & Partners efter att ha försökt sälja vår tomt med en annan mäklare på ett annat bolag i sex månader utan att få några bud. Men med Pedrams unika arbetssätt, fenomenala marknadsföring och fingertoppskänsla såldes den på bara 10 dagar efter två privata visningar. Det ä..."
"Vi bytte till Pedram på Ebad & Partners efter att ha försökt sälja vår tomt med en annan mäklare på ett annat bolag i sex månader utan att få några bud. Men med Pedrams unika arbetssätt, fenomenala marknadsföring och fingertoppskänsla såldes den på bara 10 dagar efter två privata visningar. Det är ett tydligt bevis på att de är skillnad på mäklare och Pedram är en mäklare i en egen klass. Otroligt jordnära och ingav från första sekund en känsla av förtroende! Att sälja en tomt på knapphändig information och bilder mitt under vinterperioden och i en tuff omvärldssituation är en utmaning som Pedram bemästrade galant. Vi rekommenderar varmt Pedram till andra som vill ha en hängiven och genuin mäklare med kunden i fokus!"
Läs mer
säljare på Östra Röd 275

22 feb 2023

"Jag träffade flera mäklare i min lägenhet innan jag bestämde mig för att lägga min tillit i Pedrams händer, jag har inte ångrat mig sedan dess! Han har varit tillgänglig dag som natt, vardag som helg.
Jag valde att låta Pedram representera mig inte på grund av pris utan på grund av vilken känsl..."
"Jag träffade flera mäklare i min lägenhet innan jag bestämde mig för att lägga min tillit i Pedrams händer, jag har inte ångrat mig sedan dess! Han har varit tillgänglig dag som natt, vardag som helg.
Jag valde att låta Pedram representera mig inte på grund av pris utan på grund av vilken känsla han lämnade kvar hos mig efter vårat första möte, en känsla som fick mig som säljare att känna trygghet.
Vårt samarbete inleddes förra hösten, och det har utan tvekan varit en utmanande marknad med hänsyn till flera räntehöjningar, inflation och höga elpriser.
Vi hade hela 23 visningar varav flera gånger som Pedram stod själv på visning. Periodvis kännde jag stress och uppgivenhet kring marknadsutvecklingen men Pedram drev på och höll energin uppe. Han har visat stor envishet, lugn och visade stor uthållighet under hela processen. Alltid ett sms eller telefonsamtal bort.
Där andra mäklare ger upp, där lägger Pedram i en extra växel och vek inte en tum. Det är skillnad på mäklare och mäklare, och det visar sig i tuffare tid som dessa, vem som besitter god förhandlingsförmåga och få ihop en affär.
Rekommenderar Pedram starkt!"
Läs mer
säljare på Rambergsvägen 23B

30 jan 2023

"Pedram levererade från början till slut. Det finns ett sådant engagemang och glöd i den människa som väldigt få har. Trovärdigheten, självsäkerheten och den karisman som han sprider utåt till kunder är något utöver det vanliga. Pedram lyckades med konstycket att sälja min bostad till rätt pris på..."
"Pedram levererade från början till slut. Det finns ett sådant engagemang och glöd i den människa som väldigt få har. Trovärdigheten, självsäkerheten och den karisman som han sprider utåt till kunder är något utöver det vanliga. Pedram lyckades med konstycket att sälja min bostad till rätt pris på bara 5 dagar i en minst svår marknad. Pedram är otroligt professionell, kunnig och proaktiv samtidigt som han är väldigt jordnära, ärlig och trygg mäklare. Vi har känt oss väl omhändertagna och prioriterade som kunder under processens gång. Ett föredöme för branschen! Vill därför starkt rekommendera er att ringa Pedram när det är dags att sälja!"
Läs mer
säljare på Monsungatan 26

24 jan 2023

"Pedram är någon utav de proffsigaste och mest ihärdiga människorna jag stött på i hela mitt liv. Det har varit en tung resa att få lägenheten såld- jag tappade hoppet och var redo att ge upp flera gånger. Men, Pedram gav aldrig upp. Outtröttlig kämpade han på, kom med nya idéer, stöttade i olika ..."
"Pedram är någon utav de proffsigaste och mest ihärdiga människorna jag stött på i hela mitt liv. Det har varit en tung resa att få lägenheten såld- jag tappade hoppet och var redo att ge upp flera gånger. Men, Pedram gav aldrig upp. Outtröttlig kämpade han på, kom med nya idéer, stöttade i olika frågor och tröstade oss när det inte gick vägen. Förväntningarna var hela tiden realistiska, Pedram var alltid transparent. Inte vid ett enda tillfälle under resans gång droppade hans energi eller driv, utan han upprepande sitt mantra gång på gång ”det kommer gå, det gäller bara att hitta rätt köpare”. Och mycket riktigt, han hittade rätt köpare till slut.
Hade det inte varit för Pedrams envishet hade vi aldrig haft den där sista visningen, och då hade vi inte varit i mål. Tack Pedram för att du har orkat, slitit, mäklat och varit en ren fröjd att ha och göra med.
"
Läs mer
säljare på Vintervädersgatan 13

08 dec 2022

"Vi har jobbat med Pedram både som köpare och säljare och är lika nöjda åt båda hållen. Pedram spelar i en helt annan klass som mäklare och jag har nog aldrig träffat någon som kombinerar en sådan målmedvetenhet och precision med social fingertoppskänsla när det gäller att hantera köpare. En ideal..."
"Vi har jobbat med Pedram både som köpare och säljare och är lika nöjda åt båda hållen. Pedram spelar i en helt annan klass som mäklare och jag har nog aldrig träffat någon som kombinerar en sådan målmedvetenhet och precision med social fingertoppskänsla när det gäller att hantera köpare. En idealisk mäklare som verkligen går in 200%,
och skött hela processen med bravur genom sin personlighet, tillgänglighet och vassa förhandlingstaktik. Han är inte den som ger sig förrän köpekontraktet är signerat, och gjorde en superinsats i dom här tiderna med nedgången av bostadspriserna!!!
Gör er själva en tjänst, ta ett förutsättningslöst möte med Pedram när det är dags att sälja. Ni kommer inte ångra er."
Läs mer
säljare på Lindholmshamnen 36

14 nov 2022

"Jag träffade och jämförde mellan fyra olika lokala mäklare innan en bekant rekommenderade Pedram och sa ”Ring Pedram så kommer du få en mäklare som sticker ut från mängden” Det är något jag verkligen inte ångrar. Jag valde Pedram för hans unika tillvägagångssätt, trygghet och hans personlighet so..."
"Jag träffade och jämförde mellan fyra olika lokala mäklare innan en bekant rekommenderade Pedram och sa ”Ring Pedram så kommer du få en mäklare som sticker ut från mängden” Det är något jag verkligen inte ångrar. Jag valde Pedram för hans unika tillvägagångssätt, trygghet och hans personlighet som känns väldigt och äkta! Jag är glad att jag inte valde den största mäklaren för då försvinner man i mängden, det blir som en fabrik. Pedram har en fingertoppkänsla utöver det vanliga när det gäller kommunikationen mellan säljare och köpare vilket gör att ingen känner sig förbisedd. Förutom hans engagemang och driv så behandlar han dig som du är hans mest prioriterade kund. Dessutom är han tillgänglig under dygnets alla timmar, såväl vardag som helg och det märks att han är otroligt engagerad och brinner för det han gör. I dem mest oroliga tider så lyckades han leverera en mycket god försäljning innan ordinarie visning och till ett pris som jag var mer än nöjd med. Det tog knappt en vecka från att vi tryckte på knappen till kontraktsskrivning vilket var helt galet med tanke på stigande räntor/ökande inflation och "svår" målgrupp för min unika bostad. Fotografen han anlitade tog förträffliga bilder. Kan varmt rekommendera Pedram till er som vill ha en sympatisk, genuin och erfaren mäklare. Ett proffs ut i fingerspetsarna!
"
Läs mer
säljare på Hovby Westby

10 nov 2022

"Både köpte och sålde lägenhet med Pedram och han var tillmötesgående och svarade på alla frågor. Det uppstod problem vid inflytten av nya lägenheten pga säljarna och Pedram svarade men kunde inte hjälpa. Men försäljning av min lägenhet var toppen, helt felfritt och smidig försäljning!"
"Både köpte och sålde lägenhet med Pedram och han var tillmötesgående och svarade på alla frågor. Det uppstod problem vid inflytten av nya lägenheten pga säljarna och Pedram svarade men kunde inte hjälpa. Men försäljning av min lägenhet var toppen, helt felfritt och smidig försäljning!"
Läs mer
säljare på Norra Liden 19

07 nov 2022

"Pedram är en extremt engagerad och duktig mäklare. Han brinner för resultatet lika mycket som säljaren! Han är kreativ och bra på att hitta lösningar på det mesta. Han har dessutom en förtroendeingivande personlighet och en naturlig begåvning för förhandling. Jag har fullt förtroende för att Pedr..."
"Pedram är en extremt engagerad och duktig mäklare. Han brinner för resultatet lika mycket som säljaren! Han är kreativ och bra på att hitta lösningar på det mesta. Han har dessutom en förtroendeingivande personlighet och en naturlig begåvning för förhandling. Jag har fullt förtroende för att Pedram gjorde allt i sin makt för att jag skulle få ett så bra pris som möjligt på en sval marknad och jag jättenöjd med hans insats och resultatet. Rekommenderar honom varmt till alla som söker en mäklare utöver det vanliga!"
Läs mer
säljare på Åsbacken 30

04 nov 2022

"Vi är mycket nöjda med Pedram som mäklare. Han var engagerad och driven och det märks att han brinner för sitt jobb, finns tillgänglig 24/7.
Trots den tuffa bostads marknaden lyckas han få till en affär och leverera till fullo.
Vi har sålt och köpt flera fastigheter genom åren och Pedram Ebad öve..."
"Vi är mycket nöjda med Pedram som mäklare. Han var engagerad och driven och det märks att han brinner för sitt jobb, finns tillgänglig 24/7.
Trots den tuffa bostads marknaden lyckas han få till en affär och leverera till fullo.
Vi har sålt och köpt flera fastigheter genom åren och Pedram Ebad överglänser alla de tidigare mäklarna vi haft.
Vi kan varmt rekommendera Pedram som mäklare."
Läs mer
säljare på Gunviken 8

27 okt 2022

"Pedram är överlägset den bästa mäklare man kan tänka sig, känns som han spelar i en egen division i branschen! Pedram har helhjärtat engagerat sig i vår försäljning och har jobbat mycket proffsigt och proaktivt för att hitta rätt köpare. Trots tuffare tider gav han inte upp och gång på gång hitta..."
"Pedram är överlägset den bästa mäklare man kan tänka sig, känns som han spelar i en egen division i branschen! Pedram har helhjärtat engagerat sig i vår försäljning och har jobbat mycket proffsigt och proaktivt för att hitta rätt köpare. Trots tuffare tider gav han inte upp och gång på gång hittade han nya spekulanter och visade lägenheten, alltid positiv och hela tiden lösningsorienterad. Det är i dessa lägen man märker skillnad på mäklare och mäklare. Dessutom så stängde han affären otroligt skickligt och överträffade alla förväntningar. Kan inget annat än att rekommendera Pedram om man vill ha någon som ger mer hjärta och engagemang än genomsnittsmäklaren.
"
Läs mer
säljare på Önskevädersgatan 41

26 okt 2022

"Vårt samarbete inleddes i våras och jag fick en känsla direkt för Pedram. Han har varit guld under hela min köpprocess. Ett otroligt stöd som peppat och förklarat, hört av sig ofta med förslag på bostäder och varit lätt att nå oavsett tid på dygnet. Tack vare honom så kom jag över den mentala spä..."
"Vårt samarbete inleddes i våras och jag fick en känsla direkt för Pedram. Han har varit guld under hela min köpprocess. Ett otroligt stöd som peppat och förklarat, hört av sig ofta med förslag på bostäder och varit lätt att nå oavsett tid på dygnet. Tack vare honom så kom jag över den mentala spärren och köpte min nya bostad efter att ha bott tjugotvå år i huset. När det väl var dags för min egna försäljning så var jag väldigt orolig med tanke på marknadsläget. Men Pedram har med sin expertis och trygga sätt överträffad mina förväntningar på slutpris med råge. Pedram upplevs professionell, kunnig i sina objekt och ärlig. Han har ett jordnära sätt som gör att han är mycket trevlig att ha att göra med. Välj Pedram om du vill ha en engagerad mäklare som gör allt och lite till!
"
Läs mer
säljare på Vädersolsgatan 17

20 okt 2022

"Jag har sålt några lägenheter och hunnit samarbeta med ett ex antal mäklare genom åren. Med Pedram var det speciellt. Han tog sig uppdraget och sålde lägenheten som det vore hans egna. Han är alltid anträffbar, otrolig lyhörd och uppdaterar om minsta lilla. Hittade en köpare på morgonen, visning ..."
"Jag har sålt några lägenheter och hunnit samarbeta med ett ex antal mäklare genom åren. Med Pedram var det speciellt. Han tog sig uppdraget och sålde lägenheten som det vore hans egna. Han är alltid anträffbar, otrolig lyhörd och uppdaterar om minsta lilla. Hittade en köpare på morgonen, visning på eftermiddagen och stängde affären på plats samma dag. Detta på en minst sagt svår marknad med stigande låneräntor och sjunkande bostadspriser. En mycket professionell mäklare, rekommenderas starkt till dem som går i säljtankar. "
Läs mer
säljare på Hammarkullegatan 8

07 okt 2022

"Trots ganska stillastående marknad och en relativt tuff målgrupp för min unika bostad lyckades Pedram sälja den för högre pris än utgångspriset och förväntan med tanke på läget i världen och marknaden. Jag uppskattade hans transparens, driv och enorma stöd när det gäller att sälja men även att kö..."
"Trots ganska stillastående marknad och en relativt tuff målgrupp för min unika bostad lyckades Pedram sälja den för högre pris än utgångspriset och förväntan med tanke på läget i världen och marknaden. Jag uppskattade hans transparens, driv och enorma stöd när det gäller att sälja men även att köpa nästa hus, han har varit en stöttepelare och ett bra bollplank där jag fått tips, rekommendationer och flexibilitet från start till slut.
Lämnar mina varmaste rekommendationer
"
Läs mer
säljare på Västra Rydetvägen 40

03 okt 2022

"Pedram är en mäklare vi kan rekommendera, han var tydlig i sin kommunikation och såg till att man som säljare var uppdaterad hela tiden. Skulle gärna anlita honom om ny bostadsaffär blir aktuell."
säljare på Monsungatan 82

22 sep 2022

"Pedram Ebad gjorde ett strålande jobb som vår mäklare! I en tuffare tid/marknad tummade han aldrig på viljan, engagemanget och hade alltid vårt gemensamma mål i sikte. Pedram är väldigt proffsig och har med mig som säljare i processen, förhandlingen, tankarna, hela tiden. Han är noggrann och vill..."
"Pedram Ebad gjorde ett strålande jobb som vår mäklare! I en tuffare tid/marknad tummade han aldrig på viljan, engagemanget och hade alltid vårt gemensamma mål i sikte. Pedram är väldigt proffsig och har med mig som säljare i processen, förhandlingen, tankarna, hela tiden. Han är noggrann och vill att affären ska bli bra både för säljare och köpare. Pedram har som mäklare och person en otroligt fin service och energi, engagemang, positiv samt lyhörd. Man känner verkligen att han har koll på läget och lyser med sin pondus. Detta kände man genom hela försäljningsprocessen. Allt gick enligt våra förväntningar och jag ger verkligen Pedram mina varmaste rekommendationer.
Han hade förmågan att alltid sätta mitt intresse först och var väldigt transparent både vad gäller informationen om marknadsläget samt strategier som användes. Han positivitet genomsyrade hela processen vilket gav mig trygghet och lugn.
Jag kommer alltid att höra av mig till Pedram i framtiden när jag går i både köp/sälj.
Mvh//Donija"
Läs mer
säljare på Fiolgatan 2

16 sep 2022

"Vi kom i kontakt med Pedram när han sålde en lägenhet som vi var intresserade av och sedermera köpte. Vi var nöjda med Pedrams bemötande och han rekommenderades varmt av säljaren och då kändes det självklart för oss att ge honom förtroendet att sälja vårat hem. Under hela processen så var Pedram ..."
"Vi kom i kontakt med Pedram när han sålde en lägenhet som vi var intresserade av och sedermera köpte. Vi var nöjda med Pedrams bemötande och han rekommenderades varmt av säljaren och då kändes det självklart för oss att ge honom förtroendet att sälja vårat hem. Under hela processen så var Pedram lyhörd och visade stor respekt för våra behov och önskemål och visade stor medmänsklighet när vi behövde det. Pedram är en empatisk mäklare med förmåga att tänka utanför ramarna och visade stor flexibilitet längs med vägen. Rekommenderas varmt till den/de som letar efter en bra mäklare!"
Läs mer
säljare på Kvarnkullevägen 12D

23 aug 2022

"Vi har både köpt och sålt med hjälp av Pedram och således sett båda sidorna. Pedram är en mäklare som verkligen ger allt för sina kunder
Han fick ett tillsynes svårt uppdrag i en skakig tid på bostadsmarknaden och semestertider. Det gick trögt i början och vi kände oss lite missmodiga. Men Pedram..."
"Vi har både köpt och sålt med hjälp av Pedram och således sett båda sidorna. Pedram är en mäklare som verkligen ger allt för sina kunder
Han fick ett tillsynes svårt uppdrag i en skakig tid på bostadsmarknaden och semestertider. Det gick trögt i början och vi kände oss lite missmodiga. Men Pedram gav inte upp hoppet, utan arbetade på med stor iver, nya idéer och lösningar. Och till slut lossnade det och vi blev jättenöjda med slutresultatet. Han är ständigt närvarande, svarar omedelbart i telefon och ställer upp långt utanför förväntningarna. Att hitta en mer genuin, ärlig och tillmötesgående mäklare är svårt. Hatten av till Pedram och arbetet han utfört. Han får våra absolut varmaste rekommendationer och för min egen del är valet solklart gällande vem som skall få hjälpa oss att både sälja och köpa bostad i framtiden."
Läs mer
säljare på Sixten Camps gata 14

19 aug 2022

"Alla mäklare hävdar att de är störst, bäst och känner flest spekulanter. Dessa försäljningsargument var inget som lockade mig. Jag valde att anlita Pedram för jag sökte en mer äkta och personlig mäklare och det visade sig vara ett helt rätt beslut. Ett gediget genomförande trots en trög bostadsma..."
"Alla mäklare hävdar att de är störst, bäst och känner flest spekulanter. Dessa försäljningsargument var inget som lockade mig. Jag valde att anlita Pedram för jag sökte en mer äkta och personlig mäklare och det visade sig vara ett helt rätt beslut. Ett gediget genomförande trots en trög bostadsmarknad! Han var lyhörd, snabb i återkopplingen, påläst och förtroendegivande. Under hela processen kände jag att jag var i trygga händer, att min försäljning var viktig och jag var en betydelsefull kund. Jag fick värdefull hjälp med styling. Fotografen Pedram anlitade var väldigt skicklig och trevlig. Så Pedram har skaffat sig bra kontakter för tjänster vid försäljningen. Jag rekommenderar Pedram på de allra varmaste."
Läs mer
säljare på Önskevädersgatan 37

27 jun 2022

"Briljant!
På en sviktande marknad har Pedram visat han är en vinnare som inte backar för att lägga ner det arbete och tid som krävs! Pedrams äkta engagemang är svårslaget! Han är noggrann, lämnar ingenting åt slumpen, jobbar hårt och man känner sig mycket trygg i att allt hanteras helt föredömli..."
"Briljant!
På en sviktande marknad har Pedram visat han är en vinnare som inte backar för att lägga ner det arbete och tid som krävs! Pedrams äkta engagemang är svårslaget! Han är noggrann, lämnar ingenting åt slumpen, jobbar hårt och man känner sig mycket trygg i att allt hanteras helt föredömligt. Från det att vi påbörjade försäljningen har Pedram stöttat med råd och dåd, ovärderligt. Pedrams verbala skicklighet och kunskap måste göra honom till en utav dem skarpaste mäklarna i branschen. Han fick en rätt besvärlig uppgift där det kom ut flera liknande bostäder till försäljning i kombination av stigande räntor och ökande inflation. Detta resulterade att de andra lägenheterna fick sänka sina priser och vissa tog bort sina bostäder helt från hemnet. Själv kände jag att jag tappade hoppet efter en budgivare som drog sig ur strax innan kontraktsskrivning. Men Pedram kämpade på med privata visningar och tack vare Pedrams fantastiska förhandlingsförmåga och järnvilja, lyckades han sälja vår bostad med gott ekonomiskt resultat. Gör er bostadsaffär enkel, välj Pedram!"
Läs mer
säljare på Önskevädersgatan 39

21 jun 2022

"Trots svårt underläge i en lite trögare bostadsmarknad genomförde Pedram försäljningen av min lägenhet till största belåtenhet, både för säljare och köpare. Ett kungligt genomförande! Jag bor numera i Australien men Pedram var tillgänglig nästan 24/7, även fast vi har en markant tidsskillnad mell..."
"Trots svårt underläge i en lite trögare bostadsmarknad genomförde Pedram försäljningen av min lägenhet till största belåtenhet, både för säljare och köpare. Ett kungligt genomförande! Jag bor numera i Australien men Pedram var tillgänglig nästan 24/7, även fast vi har en markant tidsskillnad mellan varandra. Under hela processen kände jag att jag var i trygga händer och han ordnade bortforsling, städning, styling och fotografering på bästa sätt. Med endast en budgivare lyckades Pedram förhandla upp budet till ett imponerande pris, något jag inte tror många hade klarat om man tittar på andra slutpriser i samma period. Marknaden kräver idag mycket mer från mäklarna i form av god retorik, fingertoppskänsla, strategi men framförallt förhandlingskunskaper. Allt detta hade vår mäklare Pedram. Vi är dig evigt tacksam som på kort tid lyckats skapa en dröm från vad vi trodde skulle sluta som en mardröm. Vi kan inte annat än att varmt rekommendera Pedram, trots att det känns i underkant."
Läs mer
säljare på Valthornsgatan 6

12 jun 2022

"Pedram var lyhörd och inlyssnande till våra önskemål. Trots en avvaktande bostadsmarknad lyckades han ro i hamn en affär som både vi och köpare kände oss nöjda med.
Vi valde Ebad & Partners utifrån god personkemi samt att vi känt oss nöjda med dem sedan en tidigare lägenhetsförsäljning. Ebad & Pa..."
"Pedram var lyhörd och inlyssnande till våra önskemål. Trots en avvaktande bostadsmarknad lyckades han ro i hamn en affär som både vi och köpare kände oss nöjda med.
Vi valde Ebad & Partners utifrån god personkemi samt att vi känt oss nöjda med dem sedan en tidigare lägenhetsförsäljning. Ebad & Partners gav oss en mera personlig känsla än större aktörer på marknaden och vår upplevelse är att Pedram tog sig tid att göra det lilla extra."
Läs mer
säljare på Götaverksgatan 26

06 jun 2022

"Pedram är en mäklare som är engagerad, proffsig, ärlig, kunnig, bra på att återkoppla och han är alltid trevlig. Han lyckades få till en försäljning av vår lägenhet till ett pris som vi blev mycket nöjda med så jag rekommenderar honom gärna till de som söker en riktigt bra mäklare."
"Pedram är en mäklare som är engagerad, proffsig, ärlig, kunnig, bra på att återkoppla och han är alltid trevlig. Han lyckades få till en försäljning av vår lägenhet till ett pris som vi blev mycket nöjda med så jag rekommenderar honom gärna till de som söker en riktigt bra mäklare."
Läs mer
säljare på Sixten Camps gata 4

03 jun 2022

"Kanon! Jag är väldigt nöjd med hur snabbt och enkelt Pedram skötte min försäljning under hela processen trots skakigt omvärldsläge och bostadsmarknad. Han var bra på att hålla kontakt och slutpriset vi nådde upp till var över min förväntan med föreningsrekord för vår lägenhetsstorlek. Har redan r..."
"Kanon! Jag är väldigt nöjd med hur snabbt och enkelt Pedram skötte min försäljning under hela processen trots skakigt omvärldsläge och bostadsmarknad. Han var bra på att hålla kontakt och slutpriset vi nådde upp till var över min förväntan med föreningsrekord för vår lägenhetsstorlek. Har redan rekommenderat Pedram Ebad till en person. Hans fantastiska driv kombinerat med djup kunskap och en god mängd ödmjukhet gör att jag kan ge honom min absolut varmaste rekommendation."
Läs mer
säljare på Rubingatan 31

20 maj 2022

"Pedram är en duktig, lyhörd mäklare. Jag är väldigt nöjd med min försäljning samt den goda service som Ebad&partners erbjöd. Jag kan varmt rekommendera Pedram och kommer definitivt att anlita honom vid framtida bostadsförsäljningar. Pedram är professionell, effektiv och extremt duktig på sitt ar..."
"Pedram är en duktig, lyhörd mäklare. Jag är väldigt nöjd med min försäljning samt den goda service som Ebad&partners erbjöd. Jag kan varmt rekommendera Pedram och kommer definitivt att anlita honom vid framtida bostadsförsäljningar. Pedram är professionell, effektiv och extremt duktig på sitt arbete. "
Läs mer
säljare på Penselgatan 20

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
11
Villa
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
12
Försäljningar
13
Försäljningsvärde
39 530 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
108 av 113 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
113 av 114 säljare
Pedram var tydlig och höll mig uppdaterad
113 av 113 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Pedram på kartan.

200 tidigare bostäder
16 bostäder till salu
113 rekommendationer

16 bostäder till salu.

Bostäder

9 750 000 kr
5 rum, 174 m²
56 034 kr/m²
Villa, Kungsbacka
3 895 000 kr
3 rum, 68 m²
57 279 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 991 kr/mån
2 150 000 kr
2 rum, 49,1 m²
43 877 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 931 kr/mån
2 695 000 kr
2 rum, 54 m²
49 907 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 378 kr/mån
3 190 000 kr
3 rum, 74 m²
43 108 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 200 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

1 250 000 kr
Lägenhet Biskopsgården
-40 000 kr
2 rum, 62,9 m²
Utropspris: 1 290 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Det är andra gången jag anlitar Pedram, och jag ångrar mig inte! Han var återigen professionell och pålitlig. Pedram är en mäklare med rätt driv och hjärtat på rätt ställe. Under hela processen har vi känt oss trygga och hörda tack vare honom. Hans värdefulla råd har lett till en affär vi är väldigt nöjda med. Vi har träffat många mäklare under vår bostadsresa, inklusive andra 'toppmäklare' i Göteborg, men skillnaden mellan Pedram och övriga är enorm. Jag förstår inte varför man skulle välja en annan mäklare. Jag ger Pedram mina allra varmaste rekommendationer!"
5 000 000 kr
Villa Gunnilse
5 rum, 152 m²
Utropspris: 5 000 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Efter att vår gamla mäklare kämpat i 4 månader utan att lyckas sälja vårt hus, bestämde vi oss för att byta till Pedram. Det visade sig vara ett fantastiskt val; Pedrams professionalism och hängivenhet ledde till en snabb och framgångsrik försäljning. Inom några dagar förhandlade han fram ett pris som överträffade våra förväntningar med nästan 400 k, innan huset ens hade kommit upp på Hemnet. Pedrams skicklighet och skarpa förhandlingsförmåga var avgörande, och vi är oerhört tacksamma för den fantastiska prestationen. Att hitta en mäklare så engagerad i sitt arbete och sina klienters situation är sällsynt. En riktig stjärna! Innan du bestämmer dig för vem som ska sälja din bostad, se till att ha pratat med Pedram först.
"
3 150 000 kr
Lägenhet Eriksberg
-640 000 kr
2 rum, 54 m²
Utropspris: 3 790 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Pedram och Ebad & Partners är mäklare i en annan liga! Sedan vi inledde vårt samarbete för cirka 1,5 år sedan har vi genomgått en försäljningsprocess med över 30 visningar och perioder av hopplöshet. Den tuffa bostadsmarknaden och konkurrensen från liknande lägenheter i samma hus (nyproduktion) gjorde det till en riktig utmaning. Men Pedram har fortsatt stötta oss och hålla modet uppe, och det finns verkligen inte i hans vokabulär att ge upp. Den glöden, passionen och servicen hittar man inte många av som har. Trots våra tvära kast och ändrade planer har han alltid varit tillgänglig och på tårna för att hjälpa till. Pedram lyckades förhandla fram ett pris som överträffade våra förväntningar och ordnade till och med ett långt tillträde som passade våra behov perfekt, vilket var en enorm lättnad då vi väntar vårt första barn och vårt hus inte blir klart förrän om 8 månader. Ni som behöver en mäklare kan sluta leta. Det är Pedram ni ska ha!
"
1 710 000 kr
Lägenhet Centrala Hisingen
+ 260 000 kr
1 rum, 32,9 m²
Utropspris: 1 450 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Pedram ingav förtroende och visade hög kompetens redan vid första mötet. Hans systematiska upplägg över hur processen med försäljning går till passade mig som lekman. Beslutet att ge honom uppdraget som min mäklare var lätt. Då hade jag redan skrivit kontrakt på en ny lägenhet och kände stress över att det behövde gå snabbt att sälja. Han visade mycket hänsyn och respekt, tog min oro på allvar samt kunde ge svar som lugnade. Efter drygt två veckor publicerades min lägenhet på nätet med fina bilder bearbetade av en skicklig fotograf. Budgivningen började dagen efter den utannonserade visningen, redan nästkommande förmiddag hade jag ett kontrakt i min hand och kunde andas ut. Mina förväntningar på slutpriset var höga men realistiska, överträffades dock med råge tack vare Pedrams idoga arbete med att informera och ge spekulanterna trygghet i deras process. Min tacksamhet till honom känner inga gränser. Jag kan varmt rekommendera Pedram Ebad, en kunnig, skicklig och erfaren mäklare."
3 500 000 kr
Lägenhet Eriksberg
+ 510 000 kr
2 rum, 63,1 m²
Utropspris: 2 990 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Pedram är ett fullblodsproffs och det märks så tydligt hur mycket han älskar sitt jobb. Jag hade mycket högt ställda förväntningar på min försäljning, något som han inlyssnande, tog till sig och respekterade. Efter endast en visning hade vi sålt min bostad till ett av det dyraste priserna inom föreningen! Jag hade en förhoppning om att jag skulle få 3,1 MKR, då flera liknande bostäder såldes till det priset och flera andra mäklare värderade min bostad till den summan. Pedram förmedlade min bostad till ofattbara 3,5 MKR efter en budgivning som ökade med flera hundra tusen - hatten av! Stylisten och fotografen, som han samarbetar med, skapade en imponerande presentation som lockade många till visningen som verkligen stack ut från mängden. Kommunikationen var på topp och gjorde att jag kände mig väl informerad och säker genom hela processen. Han är skicklig, inger ett stort förtroende och skötte budgivningen på sådant sätt att han både höll mig informerad och motiverade budgivarna att fortsätta buda. Fortsätt vara premium! Tack för allt!"

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.