Paulina Seger

Start  /  Sverige  /  Uppsala län  /  Uppsala  /  Paulina Seger
Profilbild för Paulina Seger
Säljarfavorit
Paulina Seger
4.9 / 5
(175 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
52 st
22 st
110 075 000 kr

Bakgrund

Paulina Seger jobbar på Notar och är registrerad mäklare sedan 2019-12-16. Paulina har fått in 22 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan maj 2024. Paulina har enligt vår statistik haft 34 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 82 750 000 kr.

Presentation

I varje affär hjälper jag mina kunder med största engagemang och driv till att maximera slutpriset.

Jag är ursprungligen en ridtjej från Lagga som ligger mellan Knivsta och Uppsala. I hela mitt liv har jag tävlat inom ridsporten och därför drivs jag av att ha utmaningar och högt satta mål och tillsammans med många år i fastighetsbranschen, blev valet av fastighetsmäklare en självklarhet för mig!

För mig är det otroligt viktigt med nöjda kunder som rekommenderar mig vidare och med stor noggrannhet och omsorg vill jag hjälpa er med en av era största affärer.

Man ska vara kräsen i sitt val av fastighetsmäklare!

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Paulina.

01 jun 2024

"Vi vill uttrycka stor tacksamhet till Paulina för hennes enastående arbete med försäljningen av vår lägenhet. Hon har en naturlig förmåga att utstråla positivitet och kompetens, vilket gör henne till en drömmäklare. Processen gick snabbt och smidigt tack vare hennes engagemang och professionalism..."
"Vi vill uttrycka stor tacksamhet till Paulina för hennes enastående arbete med försäljningen av vår lägenhet. Hon har en naturlig förmåga att utstråla positivitet och kompetens, vilket gör henne till en drömmäklare. Processen gick snabbt och smidigt tack vare hennes engagemang och professionalism. Vi hade ständig kontakt och utmärkt återkoppling genom hela processen, vilket gav oss en trygghet vi sällan upplevt tidigare. Rekommenderar Paulina starkt till alla som vill ha en pålitlig och effektiv mäklare!"
Läs mer
säljare på Wallingatan 9B

30 maj 2024

"Jag är så glad att jag valde just Paulina till att sköta försäljningen av mitt hus. Hon är proffsig, intresserad, kunnig och väldigt lyhörd inför hur jag som säljare vill ha min affär genomförd. Hon är dessutom komplett och både perfekt för en försäljning som min av hus på landet, hästtjej som ho..."
"Jag är så glad att jag valde just Paulina till att sköta försäljningen av mitt hus. Hon är proffsig, intresserad, kunnig och väldigt lyhörd inför hur jag som säljare vill ha min affär genomförd. Hon är dessutom komplett och både perfekt för en försäljning som min av hus på landet, hästtjej som hon är, som en våning i stan eftersom hon är en modern tjej med koll på allt. OM jag skulle sälja igen skulle jag tveklöst välja Paulina även för nästa affär."
Läs mer
säljare på Hallkved Långlöt 421

30 maj 2024

"Uppslagsbok och effektiv"
säljare på Näsby 24

28 maj 2024

"Lyhörd, engagerad och otroligt tydlig i sin kommunikation. "
säljare på Fjärdhundragatan 18

11 maj 2024

"Jag är super nöjd med mäklaren och hela processen
Om du ska sälja ta hjälp av Paulina Seger
Riktig bra mäklare"
säljare på Västgötaresan 44

07 maj 2024

"Vi är så nöjda med Paulinas insats vid försäljningen av vår lägenhet. Hon är kunnig, kommunikativ, pålitlig, trevlig och hjälpte oss sälja till ett pris som vi känner oss nöjda med. Bara plus!"
säljare på Kungsängsgatan 36C

07 maj 2024

"Paulina var väldigt engagerad och fick till en bra affär trots dålig marknad!"
säljare på Lästmakargatan 2B

04 maj 2024

"Paulina var väldigt kunnig och hjälpsam både med försäljningen av vår bostad men även råd och värdering av de objekt vi funderade på att buda på."
säljare på Luthagsesplanaden 6B

04 maj 2024

"Paulina Seger är en kompetent och väldigt duktig mäklare som är lätt att kommunicera med. Under hela processen agerade hon professionellt och tydligt.
Jag kan starkt rekommendera Paulina Seger"
säljare på Storgatan 23A

03 maj 2024

"Jag vill starkt rekommendera Paulina för alla som söker en engagerad och skicklig mäklare i Uppsala. Under hela vår försäljningsprocess var Paulina oerhört tillgänglig och dedikerad till att svara på våra frågor och guida oss genom varje steg på vägen.
Paulina visade sig vara en mästare på sitt ..."
"Jag vill starkt rekommendera Paulina för alla som söker en engagerad och skicklig mäklare i Uppsala. Under hela vår försäljningsprocess var Paulina oerhört tillgänglig och dedikerad till att svara på våra frågor och guida oss genom varje steg på vägen.
Paulina visade sig vara en mästare på sitt område, med en imponerande förmåga att navigera oss genom marknaden och maximera värdet på vår egendom.
Sammanfattningsvis, om du letar efter en mäklare som kombinerar enastående försäljningsförmåga med en genuin omsorg för sina kunder, behöver du inte leta längre än Paulina."
Läs mer
säljare på Storgatan 16B

02 maj 2024

"Kunnig på området. Engagerad. "
säljare på Höganäsgatan 1B

02 maj 2024

"Paulina var väldigt professionell och enkel att samarbeta med, vilket gjorde det väldigt lätt från min att sida att sälja min lägenhet."
säljare på Geijersgatan 18A

02 maj 2024

"Tydlig och engagerad. God kännedom."
säljare på Väderkvarnsgatan 39A

02 maj 2024

"
Vi är mycket nöjda med vår mäklare Paulina Seger. Under hela försäljningsprocessen var hon mycket professionell och lyhörd för våra önskemål och tankar. Paulina gick alltid att snabbt få tag på för att bolla tankar, vilket kändes tryggt. Man kände att hon gjorde sitt yttersta för att få försäljn..."
"
Vi är mycket nöjda med vår mäklare Paulina Seger. Under hela försäljningsprocessen var hon mycket professionell och lyhörd för våra önskemål och tankar. Paulina gick alltid att snabbt få tag på för att bolla tankar, vilket kändes tryggt. Man kände att hon gjorde sitt yttersta för att få försäljningen att bli så bra som möjligt för både säljare och köpare. "
Läs mer
säljare på Väderkvarnsgatan 11A

02 maj 2024

"Paulina Seger from Notar was an excellent estate agent, very professional and focussed, yet attentive to what my requirements were. The whole process went extremely smoothly, and with minimum fuss. I would certainly recommend her most warmly and would myself use her again without hesitation."
"Paulina Seger from Notar was an excellent estate agent, very professional and focussed, yet attentive to what my requirements were. The whole process went extremely smoothly, and with minimum fuss. I would certainly recommend her most warmly and would myself use her again without hesitation."
Läs mer
säljare på Sturegatan 15B

02 maj 2024

"Rekommenderade vår lägenhet då sökanden inte var nöjd med en lägenhet han var på visning på. "
säljare på Dimgatan 25

02 maj 2024

"Jag hittade Paulina Seger i samband med att jag började leta efter en mäklare och kontaktade henne. Hon hörde av sig och sen rullade allt på smidigt. Från första mötet visade Paulina stort engagemang, energi och stor kunskap.
Jag har rekommenderat Paulina till andra och kommer definitivt kontakta..."
"Jag hittade Paulina Seger i samband med att jag började leta efter en mäklare och kontaktade henne. Hon hörde av sig och sen rullade allt på smidigt. Från första mötet visade Paulina stort engagemang, energi och stor kunskap.
Jag har rekommenderat Paulina till andra och kommer definitivt kontakta henne igen vid behov.
"
Läs mer
säljare på Idrottsgatan 16

02 maj 2024

"Träffade först Paulina som intressent för ett objekt, redan då fick jag ett förtroende för henne som mäklare. Hon är väldigt påläst, kommunikativ, följer upp eventuella frågetecken och därtill lyhörd och inte minst väldigt trevlig. Även om det inte blev köp vid detta tillfälle, så var det för mi..."
"Träffade först Paulina som intressent för ett objekt, redan då fick jag ett förtroende för henne som mäklare. Hon är väldigt påläst, kommunikativ, följer upp eventuella frågetecken och därtill lyhörd och inte minst väldigt trevlig. Även om det inte blev köp vid detta tillfälle, så var det för mig var det en självklarhet att anlita Paulina när jag själv skulle sälja.
Och trots en tuff marknad lyckades hon över förväntan på mycket kort tid sälja min bostad.
Med dels hennes erfarenhet, lokalkännedom och kunskap om objektet, därtill att hon är flexibel och nåbar både för mig och intressenterna kände jag mig trygg hela vägen med Paulina och skulle utan tvekan anlita henne igen!
/Susanne
"
Läs mer
säljare på Haknäs 34

10 dec 2023

"Behövde sälja min lägenhet och Googlade fram Paulina Seger. Hon var verkligen fantastisk genom hela processen. Behövde hjälp men både styling och städ vilket Paulina förmedlade på ett bra sätt. Hon var alltid tillgänglig när jag hade frågor och löste allt på ett bra sätt trots en tuff marknad. Re..."
"Behövde sälja min lägenhet och Googlade fram Paulina Seger. Hon var verkligen fantastisk genom hela processen. Behövde hjälp men både styling och städ vilket Paulina förmedlade på ett bra sätt. Hon var alltid tillgänglig när jag hade frågor och löste allt på ett bra sätt trots en tuff marknad. Rekommenderas verkligen!"
Läs mer
säljare på Murargatan 19

01 dec 2023

"Paulina kan varmt rekommenderas! Mvh Jorge"
säljare på Siriusgatan 41

01 dec 2023

"Kunnig, seriös och engagerad."
säljare på Sparrisgatan 5A

29 nov 2023

"Paulina var väldigt professionell & påläst. Höll oss alltid väl uppdaterade & bollade idéer tillsammans med oss så vi kände oss informerade & med i processen. Skulle absolut rekommendera! "
säljare på Väderkvarnsgatan 46B

24 nov 2023

"Paulina kändes driven och mycket kompetent, lättillgänglig under hela processen. I en trög marknad fick vi till en relativt snabb och smidig affär vilket uppskattades mycket! Skulle rekommendera Paulina!"
säljare på Ångkvarnsgatan 12

23 nov 2023

"Paulina hjälpte mig få till en snabb försäljning till bra pris i en trög marknad. Hon har ett kompetent men samtidigt varmt sätt och har väldigt bra koll på sin marknad."
säljare på Portalgatan 23

10 nov 2023

"Jag är väldigt nöjd med hanteringen av försäljningen av min lägenhet. Paulina har varit lyhörd, lätt att ha att göra med. Villig att ge tips och råd när jag har undrat över saker och ting. Jag har känt mig trygg under hela försäljnings förloppet. Jag rekommenderar Paulina varmt
"
"Jag är väldigt nöjd med hanteringen av försäljningen av min lägenhet. Paulina har varit lyhörd, lätt att ha att göra med. Villig att ge tips och råd när jag har undrat över saker och ting. Jag har känt mig trygg under hela försäljnings förloppet. Jag rekommenderar Paulina varmt
"
Läs mer
säljare på Munters gata 63

09 nov 2023

"Vi är så nöjda med Paulina!
Super trevlig och lätt att prata med. Bra energi och driv. Super duktig på att återkoppla. Vi fick ett väldigt bra slutpris även fast läget kring försäljning av bostäder är lite kämpigt. "
säljare på Sturegatan 18C

31 okt 2023

"Trevlig, proffesionell, tillmötesgående och kunnig! Paulina sålde vår lägenhet snabbt trots svår marknad. En engagerad mäklare som starkt rekommenderas! ""
säljare på Ferlinsgatan 69

31 okt 2023

"Paulina utförde ett strålande arbete trots en tuff bostadsmarknad. Hon var lyhörd och professionell från första kontakt och därefter hela vägen till avslutad affär, vilket har känts tryggt!"
säljare på Väderkvarnsgatan 11B

17 sep 2023

"Paulina är en extremt proffsig mäklare! Driven och samtidigt väldigt lyhörd. Mycket kompetent värdering och snabb i kommunikationen. "
säljare på Ymergatan 17A

27 aug 2023

"Paulina var väldigt professionell och kompetent. Hela processen kändes trygg och vi skulle starkt rekommendera Paulina. "
säljare på Luthagsesplanaden 23A

25 aug 2023

"Lyhörd målinriktad samtidigt realistisk. För oss blev det en snabb och smidig affär."
säljare på Vaksalagatan 42B

24 aug 2023

"Paulina är toppen! "
säljare på Vänortsgatan 102

20 aug 2023

"Otroligt nöjd med Paulina genom hela processen. Hon höll oss ständigt uppdaterad och lyckades sälja vår lägenhet till ett bra pris trots svår marknad. Hon visade ett högt engagemang och var drivande i processen framåt. Rekommenderat varmt Paulina!"
säljare på Ymergatan 36C

17 aug 2023

"Vi rekommenderar starkt Paulina som mäklare för hennes imponerande förmåga att effektivt marknadsföra och sälja vår bostad. Hennes professionella och vänliga attityd, tillsammans med hennes noggranna arbete och insiktsfulla råd gjorde hela försäljningsprocessen enkel och framgångsrik trots en tuf..."
"Vi rekommenderar starkt Paulina som mäklare för hennes imponerande förmåga att effektivt marknadsföra och sälja vår bostad. Hennes professionella och vänliga attityd, tillsammans med hennes noggranna arbete och insiktsfulla råd gjorde hela försäljningsprocessen enkel och framgångsrik trots en tuff bostadsmarknad. Vi rekommenderar henne starkt till alla som söker en pålitlig och skicklig mäklare."
Läs mer
säljare på Råbyvägen 24

17 aug 2023

"We had an excellent experience with Paulina from start to finish and managed to reach a successful sale at a price above expectation. She is engaged, professional, creative, driven, and client focused and guided us through the whole process with enthusiasm and a smile. Thank you Paulina. I exp..."
"We had an excellent experience with Paulina from start to finish and managed to reach a successful sale at a price above expectation. She is engaged, professional, creative, driven, and client focused and guided us through the whole process with enthusiasm and a smile. Thank you Paulina. I expect one day we'll see Seger as a winning independent brand in the property industry ;)"
Läs mer
säljare på Film Kyrkby 71

16 aug 2023

"Vi var väldigt nöjda med Paulina som mäklare, hon uppfyllda alla våra förväntningar på hur man vill att en mäklare ska agera. Vi hade ett bra samarbete genom hela försäljningsprocessen och vi kan varmt rekommendera Paulina som mäklare! "
säljare på Kyrkogårdsgatan 45

15 aug 2023

"En väldigt trevlig ock kunnig mäklare som var tillmötesgående på alla vis från början till slut kan varmt rekomderas "
säljare på Bellisvägen 7

17 apr 2023

"Tydlig i sin kommunikation, väldigt engagerad i processen, framförallt när hinder uppstod, samt lättillgänglig att nå när frågor uppstod! Kan varmt rekommendera Paulina!"
säljare på Stenhuggarvägen 30

15 apr 2023

"Andra gången jag säljer med Paulina och varit lika nöjd båda gångerna. Paulina ger allt för en lyckad försäljning. Hon har med båda försäljningarna lyckats få bra slutpriser trots tuff marknad. Rekommenderar verkligen Paulina!"
säljare på Wivalliusgatan 7

14 apr 2023

"Paulina är glad och driven och ser till alla parters bästa. Noggran vid avtalsfrågor och ser till att alla förstår. Snabb och bra återkoppling igenom alla steg av bostadsaffären.
Kan varmt rekommendera henne. "
säljare på Byggmästargatan 11A

13 apr 2023

"Paulina har varit mycket engagerad och givit oss en realistisk och tydlig bild av rådande bostadsmarknad. Vi har fått bra vägledning i samband med budgivning, men har ändå känt att vi fattat besluten själva. Hon har också hela tiden varit tillgänglig. "
"Paulina har varit mycket engagerad och givit oss en realistisk och tydlig bild av rådande bostadsmarknad. Vi har fått bra vägledning i samband med budgivning, men har ändå känt att vi fattat besluten själva. Hon har också hela tiden varit tillgänglig. "
Läs mer
säljare på Knypplanvägen 6

04 apr 2023

"Paulina - en riktig stjärnmäklare! Hon sa att hon var bra på sitt jobb, men hon är ett riktigt superproffs!!! Snabbtänkt, varm och kommunikativ. Helt klart 10 av 10!! Kommer definitivt att använda mig av Paulina för framtida försäljningar. "
säljare på Fålhagsleden 5B

01 apr 2023

"Paulina Seger hjälpte mig att sälja min bostad, där jag fick ett genomgående vänligt och proffesionellt bemötande. Jag kände att försäljningen av min lägenhet var i riktigt goda händer.
Jag kan varmt rekommendera Paulina Seger som mäklare."
säljare på Råbyvägen 72

31 mar 2023

"Paulina sålde våran lägenhet i en tuff marknad där räntorna är helt galna. Vi fick långt över förväntan och vi är helt lyriska över det fick. Vi kommer ta henne i framtida försäljning. Rekommenderas starkt."
säljare på Österängsgatan 26C

31 mar 2023

"Det första som slog mig med Paulina var hennes positiva utstrålning och engagemang och så har hon varit i hela försäljningsprocessen. Paulina är verkligen hjälpsam kring allt i och med försäljningen och man känner att hon är ett team tillsammans med oss. Vi har rekommenderat henne till alla våra ..."
"Det första som slog mig med Paulina var hennes positiva utstrålning och engagemang och så har hon varit i hela försäljningsprocessen. Paulina är verkligen hjälpsam kring allt i och med försäljningen och man känner att hon är ett team tillsammans med oss. Vi har rekommenderat henne till alla våra bekanta och kommer vi att sälja igen, så är det henne vi anlitar. "
Läs mer
säljare på Råbyvägen 30

30 mar 2023

"Positiv entusiastisk mäklare. "
säljare på Kummingatan 23B

29 mar 2023

"Paulipå.na är glad och trevlig. Lätt att samarbeta med. Engagerad och lätt att få tag "
säljare på Flogstavägen 152

29 mar 2023

"Det var andra gången på två år som vi anlitade Paulina Seger (en villa ena gången, en lägenhet den andra) och hon gjorde oss inte besvikna denna gång heller: med ett vänligt och kunnigt bemötande, alltid nåbar och snabb i kommunikationen, väldigt engagerad, ja hon gör verkligen ett bra jobb. Vi v..."
"Det var andra gången på två år som vi anlitade Paulina Seger (en villa ena gången, en lägenhet den andra) och hon gjorde oss inte besvikna denna gång heller: med ett vänligt och kunnigt bemötande, alltid nåbar och snabb i kommunikationen, väldigt engagerad, ja hon gör verkligen ett bra jobb. Vi vill varmt rekommendera henne! "
Läs mer
säljare på Morgonvägen 32

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
28
Villa
5
Fritidshus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
22
Försäljningar
34
Försäljningsvärde
82 750 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
169 av 173 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
173 av 174 säljare
Paulina var tydlig och höll mig uppdaterad
174 av 175 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Paulina på kartan.

262 tidigare bostäder
30 bostäder till salu
175 rekommendationer

30 bostäder till salu.

Bostäder

2 395 000 kr
2 rum, 52 m²
46 057 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
3 746 kr/mån
2 995 000 kr
2 rum, 64 m²
46 796 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
4 470 kr/mån
1 795 000 kr
1 rum, 28,5 m²
64 107 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
1 989 kr/mån
1 100 000 kr
Tomt/Mark, Östhammar
650 000 kr
Tomt/Mark, Östhammar

Tidigare försäljningar.

Bostäder

2 095 000 kr
Lägenhet Sala Backe
3,5 rum, 83 m²
Utropspris: 2 095 000 kr
1 845 000 kr
Villa Huddungeby
+ 50 000 kr
5 rum, 175 m²
Utropspris: 1 795 000 kr
2 495 000 kr
Lägenhet Sommarro
3 rum, 64 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
2 450 000 kr
Lägenhet Fålhagen
+ 155 000 kr
2 rum, 55,5 m²
Utropspris: 2 295 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Luthagen
1,5 rum, 50,8 m²
Utropspris: 1 995 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.