Patrik Sjödin

Profilbild för Patrik Sjödin
Säljarfavorit
Patrik Sjödin
4.9 / 5
(203 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
23 st
18 st
24 230 000 kr

Bakgrund

Patrik Sjödin jobbar på Norrlandsmäklarna och är registrerad mäklare sedan 2015-08-13. Patrik har fått in 18 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan februari 2021. Patrik har enligt vår statistik haft 24 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 33 385 000 kr.

Presentation

Jag har 10 års erfarenhet som fastighetsmäklare från Oslo, Malmö och Sundsvall. Målmedvetenhet och närvaro i fokus har genererat hundratals bostadsförsäljningar med nöjda och återkommande kunder.

Jag beskrivs som förtroendeingivande och jordnära, med stor känsla för affärer och med en ständig vilja att driva affären framåt.
Jag är född och uppvuxen i Sundsvall, har en stor lokalkännedom och kan gatorna som i min egen ficka.

I ett samarbete med mig kan du alltid förvänta dig raka besked och tydlighet där varje detalj före, under och efter försäljningen är genomtänkt. Jag är alltid påläst, har hög energi och ligger alltid steget före. Med min strävan är att alltid lämna en hög servicenivå och med rekommendationer som följd arbetar jag ofta med referensförsäljningar. Jag har rötter på Alnö och har varit verksam inom fastighetsbranschen sedan 2011.
Vill du ha en mäklare som tänker kvalitet, är kompetent inom förhandling och som brinner för att göra affärer är jag mäklaren för dig.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

tredje kvartalet 2022

Säljare om Patrik.

01 mar 2023

"Lyhörd,informativ men framförallt, ett mycket trevligt bemötande ! "
säljare på Högomsvägen 8

27 feb 2023

"Vi köpte vår bostad av Patrik och valde att sälja med hans hjälp då han alltid har varit tillgänglig att svara på alla våra frågor och funderingar. Vi är verkligen supernöjda. Han har hållt oss uppdaterade under hela processen, kommit med bra tips och råd och varit otroligt hjälpsam. Det är vikt..."
"Vi köpte vår bostad av Patrik och valde att sälja med hans hjälp då han alltid har varit tillgänglig att svara på alla våra frågor och funderingar. Vi är verkligen supernöjda. Han har hållt oss uppdaterade under hela processen, kommit med bra tips och råd och varit otroligt hjälpsam. Det är viktigt för oss att mäklaren är lugn och trygg och att vi känner att vi kan lita på de råd vi får och den känslan har Patrik verkligen gett oss. Helt klart 10 av 10! "
Läs mer
säljare på Malmövägen 130

23 feb 2023

"Gjorde sitt jobb utmärkt"
säljare på Stavreviksvägen 29C

09 feb 2023

"Han kom väl förberedd, hade bättre koll än mig på föreningen och höll mig uppdaterad om allt som hände"
säljare på Lundbovägen 17A

13 jan 2023

"Vi är fantastiskt nöjda med Patriks arbete under försäljningen av vår lägenhet. Han är mycket kompetent, engagerad och professionell, fantastiskt bra att samarbeta med. Tack Patrik "
säljare på Rederigatan 38

05 dec 2022

"Kompetent. Engagerad. Glad, trevlig och lugn. Kan varmt rekommendera honom."
säljare på Hällevägen 11D

19 nov 2022

"Fick den hjälp jag behövde med försäljningen."
säljare på Norrviksgatan 35

10 nov 2022

"Jag är oerhört nöjd med valet av Patrik Sjödin som mäklare. Under uppdragets utförande har han kommit med kloka och kunniga råd, varit mycket professionell och alltid uppvisat ett ödmjukt och trevligt bemötande. Jag kommer att rekommendera honom till mina bekanta framöver."
"Jag är oerhört nöjd med valet av Patrik Sjödin som mäklare. Under uppdragets utförande har han kommit med kloka och kunniga råd, varit mycket professionell och alltid uppvisat ett ödmjukt och trevligt bemötande. Jag kommer att rekommendera honom till mina bekanta framöver."
Läs mer
säljare på Bölevägen 15M

23 sep 2022

"Trevlig mäklare med god lokalkännedom och gedigen erfarenhet. Han erbjöd proffsig stylist och fotograf!"
säljare på Granmodalsgatan 6

18 sep 2022

"Klar info om vad som gäller, raka rör, lättsam kontakt och alltid uppdatering om nyheter/förändring, snabb affär..nästa fastighets försäljning/köp..så kontaktar jag Patrik! Rekommenderas!!"
säljare på Snickarvägen 4

14 sep 2022

"Patrik är en duktig och driven mäklare, men han känner inte till Östergraninge tillräckligt bra, vilket vi fick reda på när han anlitades, men vi valde honom ändå för hans goda omdömen från tidigare klienter. Försäljningen kändes seg och saknade driv, vilket kan ha med svalt intresse för området ..."
"Patrik är en duktig och driven mäklare, men han känner inte till Östergraninge tillräckligt bra, vilket vi fick reda på när han anlitades, men vi valde honom ändå för hans goda omdömen från tidigare klienter. Försäljningen kändes seg och saknade driv, vilket kan ha med svalt intresse för området att göra, dock är torpet jättefint och kändes som det skulle vara lättare att sälja.
Vi rekommenderar Patrik för försäljning i områden han har kännedom om för då är vi övertygade om att han är en stjärna."
Läs mer
säljare på Östergraninge 179

30 jun 2022

"Mycket nöjd med mäklarens insats. Han agerar lugnt och förtroendefullt. Kan rekommenderas."
säljare på Baggböle 332

22 jun 2022

"Patrik kommer att rekommenderas till alla vi känner."
säljare på Rebetskygatan 32

18 jun 2022

"Mäklaren skapade en lugn affärsatmosfär"
säljare på Lundevägen 49

12 jun 2022

"Trevlig och förtroendeingivande. Skickar regelbundet uppdateringar om vad som händer. "
säljare på Lundbovägen 17D

24 maj 2022

"För mig var det viktigt att få förtroende för mäklarens kompetens inom just fastigheters byggnadssätt, eftersom mitt hus är ca 80 år, för att även köpare i sin tur både får rätt information och förstår den. "
säljare på Brädgatan 27

20 maj 2022

"Trevlig, lättsam kille med gott tålamod. Vi själva var väldigt tröga i starten men inget som bekymrade Patrik. Han har hållit oss uppdaterade under hela processen vilket har känts väldigt bra för oss som inte anlitat mäklare tidigare. Kan varmt rekommenderas. "
"Trevlig, lättsam kille med gott tålamod. Vi själva var väldigt tröga i starten men inget som bekymrade Patrik. Han har hållit oss uppdaterade under hela processen vilket har känts väldigt bra för oss som inte anlitat mäklare tidigare. Kan varmt rekommenderas. "
Läs mer
säljare på Ludvigsbergsvägen 20

17 maj 2022

"Trevlig och målinriktad "
säljare på Vapelvägen 10C

10 maj 2022

"En mycket trevlig och sympatisk mäklare.
Utstrålade lugn vilket gjorde att man kände sig trygg. Det kändes verkligen inte som han tyckte det var jobbigt att han var tvungen att ha kontakt med tre personer under försäljningen. Rekommenderar honom varmt. "
"En mycket trevlig och sympatisk mäklare.
Utstrålade lugn vilket gjorde att man kände sig trygg. Det kändes verkligen inte som han tyckte det var jobbigt att han var tvungen att ha kontakt med tre personer under försäljningen. Rekommenderar honom varmt. "
Läs mer
säljare på Uslandsvägen 44

05 maj 2022

"Väldigt duktig och lyhörd mäklare som tog våra önskemål och farhågor i beaktande samt gav oss väldigt goda råd. Kommer vända mig till honom igen!"
säljare på Fridhemsgatan 51A

29 apr 2022

"Målinriktad och trygg mäklare."
säljare på Luleåvägen 359

25 apr 2022

"En toppenmäklare!! Det har varit väldigt tryggt, lugnt och effektivt och en intresserad tillgänglig mäklare! Han har skött affären proffsigt. Jag kan verkligen rekommendera honom. "
säljare på Nya vägen 31

08 apr 2022

"Väldigt snabb och effektiv, tillmötesgående och hjälpsam samt bra på att uppdatera så man är med på vad som händer. Jättetrevlig och hjälper till med det där lilla extra under hela processen, rekommenderar starkt!! "
säljare på Sundsvägen 6

30 mar 2022

"Väldigt nöjd med den hjälp jag fått i samband med både försäljning och köp av ny bostad. Snabba svar på funderingar, samt effektiva och trygga affärer!"
säljare på Sundsvägen 6

24 mar 2022

"Mycket nöjd med Patriks insats från start till mål. Patrik var otroligt lyhörd, lättsam och höll en uppdaterad genom hela processen. Han svarade alltid snabbt på mina frågor och var tillgängligt såväl kvällar som helger. Patrik kommer alltid att förbli ett givet förstahandsval inför mina framtida..."
"Mycket nöjd med Patriks insats från start till mål. Patrik var otroligt lyhörd, lättsam och höll en uppdaterad genom hela processen. Han svarade alltid snabbt på mina frågor och var tillgängligt såväl kvällar som helger. Patrik kommer alltid att förbli ett givet förstahandsval inför mina framtida bostadsförsäljningar. "
Läs mer
säljare på Muninvägen 5

04 mar 2022

"Patrik är en mäklare i toppklass. Han är lugn, hjälpsam och effektiv. Hela försäljningen gick hur smidigt som helst och vi hade en väldigt bra kommunikation. Rekommenderar starkt! :)"
säljare på Alvägen 19

24 feb 2022

"Engagerad o effektiv."
säljare på Klippgatan 16

23 feb 2022

"Allt har fungerat smidigt med försäljningen, trots vissa problem från min sida (ej kunnat varit hemma) har mäklaren löst det hela på bästa möjliga sätt för min del."
säljare på Västra Laggarbergsvägen 25

23 feb 2022

"Vi tyckte väldigt mycket om Patrik. Det kändes tryggt att både köpa och sälja med han och jag skulle rekommendera han till alla jag känner. "
säljare på Bågevägen 71C

15 feb 2022

"Patrik var engagerad, intresserad och tillgänglig!"
säljare på Skiftesvägen 3B

09 feb 2022

"Förtroendeingivande, inlyssnande, tydlig, ärlig, lugn, ödmjuk och proffsig, så sammanfattar jag min bild av Patrik Sjödin.
Vill du oxå ha en sådan mäklare så välj Patrik!
"
säljare på Orrberget 134

04 feb 2022

"Patrik är en kunnig och engagerad mäklare. Finns alltid tillgänglig och sköter affärerna proffsigt. Rekommenderas varmt. / Nöjd kund"
säljare på Vikingavägen 29

01 feb 2022

"Jag har känt mig trygg i hela resan med lägenheten tack vare Patrik och kan varmt rekommendera honom om ni söker en mäklare.
"
säljare på Baldersvägen 46

28 jan 2022

"Patrik är fantastisk mäklare, mild och lugn en väldigt betryggande människa att ha att göra med. Han hade stor koll och kännedom om området och var väl påläst. "
säljare på Banérgatan 3

23 jan 2022

"Vid första mötet kände vi direkt att Patrik var rätt mäklare för oss. Han var lugn och ödmjuk men hade ett upplägg som tydligt talade för hans driv och engagemang.
Det har varit en positiv upplevelse att arbeta tillsammans med Patrik och vi skulle rekommendera honom till alla som behöver en mäkl..."
"Vid första mötet kände vi direkt att Patrik var rätt mäklare för oss. Han var lugn och ödmjuk men hade ett upplägg som tydligt talade för hans driv och engagemang.
Det har varit en positiv upplevelse att arbeta tillsammans med Patrik och vi skulle rekommendera honom till alla som behöver en mäklare."
Läs mer
säljare på Granmodalsgatan 8

18 jan 2022

"God kontakt och lyhördhet. Fick gott stöd genom hela processen och att kunna diskutera olika försäljningsmöjligheter och strategier var ovärderligt.
Alla delar från att hitta just Patrik som mäklare till annons, visning, budgivning och försäljning gick jättesmidigt och bra.
Ångrar inte för en s..."
"God kontakt och lyhördhet. Fick gott stöd genom hela processen och att kunna diskutera olika försäljningsmöjligheter och strategier var ovärderligt.
Alla delar från att hitta just Patrik som mäklare till annons, visning, budgivning och försäljning gick jättesmidigt och bra.
Ångrar inte för en sekund att jag valde honom som mäklare, han vet vad han gör och är väldigt engagerad."
Läs mer
säljare på Orrberget 145

02 jan 2022

"Patrik visade upp en extremt professionell kunskap, speciellt när försäljningen sattes lite på prov då marknaden började segt för vår bostadsrätt. Han tog därmed beslut som definitivt förbättrade våra chanser och som sedan slutade med försäljning inom önskad tidsram och prissättning, trots en seg..."
"Patrik visade upp en extremt professionell kunskap, speciellt när försäljningen sattes lite på prov då marknaden började segt för vår bostadsrätt. Han tog därmed beslut som definitivt förbättrade våra chanser och som sedan slutade med försäljning inom önskad tidsram och prissättning, trots en seg start. Det imponerade, att kunna göra en helomvändning så snabbt. Vi var hela vägen trygga med hans förmedling med potentiella köpare. Han var lyhörd, uppfyllde våra önskemål och gav sig inte för att nå det mål vi önskat. Kan definitivt rekommendera Patrik för de som vill ha en hungrig och målmedveten mäklare. "
Läs mer
säljare på Bragegatan 7B

16 dec 2021

"Vi hade redan i somras bestämt att vi nu ville sälja vår lägenhet och flytta till något mindre.
Vi pratade med många olika och kände väl inte riktigt att vi hittade riktigt rätt.
Någon sa att ta någon av de lite nyare mäklarna som finns ute nu så du får lite nytänk.
Så då valde vi Norrlandsmäklar..."
"Vi hade redan i somras bestämt att vi nu ville sälja vår lägenhet och flytta till något mindre.
Vi pratade med många olika och kände väl inte riktigt att vi hittade riktigt rätt.
Någon sa att ta någon av de lite nyare mäklarna som finns ute nu så du får lite nytänk.
Så då valde vi Norrlandsmäklarna, de kändes nya lyhörda och mycket proffsiga.
Vi fick Patrik.
Han lyssnade på en gång och tyckte inte att det var konstigt att vi först ville hitta ett annat boende.
Han stressade in fram något beslut utan det fick växa fram.
Vi hade sporadiskt kontakt under sommaren och hösten.
Sen hittade vi äntligen en lägenhet och då gick allt i rasade fart.
Hela tiden höll han oss informerande om läget och vi hade dessutom en sådan tur att få fantastiska bilder och en bra presentation..
Så till slut.
Fem solar av fem
Agneta & Lazar "
Läs mer
säljare på Albäcksgatan 41

01 dec 2021

"Patrik har varit en pärla under hela processen - engagerad, förtroendeingivande, kunnig och målmedveten samt höll oss konstant uppdaterade. Från ett väldigt trevligt bemötande och lätt att nå till rådgivning och snabba affärer. Han hjälpte oss att både köpa och sälja bostad - försäljningen av vår..."
"Patrik har varit en pärla under hela processen - engagerad, förtroendeingivande, kunnig och målmedveten samt höll oss konstant uppdaterade. Från ett väldigt trevligt bemötande och lätt att nå till rådgivning och snabba affärer. Han hjälpte oss att både köpa och sälja bostad - försäljningen av våran bostad gick över all förväntan. Rekommenderar varmt Patrik och Norrlandsmäklarna! "
Läs mer
säljare på Kubikenborgsgatan 17C

29 nov 2021

"Patrik på Norrlandsmäklarna hade bra driv i försäljningen och gav både mig som säljare och även köparna en korrekt och positiv bild av fastigheten som såldes. Jag ville ha en snabb affär till rätt pris. Annons och visning var snabbt och proffsigt ordnat . Några dagar från beslut till underskrift...."
"Patrik på Norrlandsmäklarna hade bra driv i försäljningen och gav både mig som säljare och även köparna en korrekt och positiv bild av fastigheten som såldes. Jag ville ha en snabb affär till rätt pris. Annons och visning var snabbt och proffsigt ordnat . Några dagar från beslut till underskrift. Tack!"
Läs mer
säljare på Krutbovägen 3

17 nov 2021

"Valet av mäklare föll sig enkelt då jag vid tidigare försäljningar använt samma mäklarfirma och alltid blivit nöjd. Själva mäklaren var en ny bekantskap för mej men han rekommenderades av en vän, och det kändes bra. Försäljningen avslutades inom rimlig tid, det jag ungefärligen förväntade mej tid..."
"Valet av mäklare föll sig enkelt då jag vid tidigare försäljningar använt samma mäklarfirma och alltid blivit nöjd. Själva mäklaren var en ny bekantskap för mej men han rekommenderades av en vän, och det kändes bra. Försäljningen avslutades inom rimlig tid, det jag ungefärligen förväntade mej tidsmässigt. Så blir jag av ngn tillfrågad om jag kan rekommendera en bra mäklare, då blir valet enkelt, anlita Patrik från Norrlandsmäklarna."
Läs mer
säljare på Bågevägen 101D

15 nov 2021

"Toppen mäklare. Affären gick väldigt fort. Precis som vi ville ha det. "
säljare på Furubacken 3

11 nov 2021

"Med ett genuint engagemang för affär, detaljer och individ så överträffade Patrik alla våra förväntningar. Tillsammans med honom slog vi rekord i försäljningspris i området, något vi absolut inte tror är en slump. Allt handlar om en grym insats av en fantastisk mäklare. Vi hade ett nära samarbete..."
"Med ett genuint engagemang för affär, detaljer och individ så överträffade Patrik alla våra förväntningar. Tillsammans med honom slog vi rekord i försäljningspris i området, något vi absolut inte tror är en slump. Allt handlar om en grym insats av en fantastisk mäklare. Vi hade ett nära samarbete med tät kommunikation vilket skapade trygghet och 100% förtroende.
Vi inte bara sålde vår befintliga bostad tillsammans med Patrik utan vi köpte även vår nya.
Man brukar säga att ett husköp är livets största affär, något som för många förmodligen inte är en smärtfri historia. Patriks lugn smittade verkligen av sig och det gjorde vår affär till en otroligt trygg och enkel process från start till slut.
Vi vill verkligen rekommendera Patrik till alla som går i tankarna på att antingen sälja eller köpa bostad!"
Läs mer
säljare på Muninvägen 3

02 nov 2021

"Vi är jättenöjda med Patrik. Han är lättsam i kontakten och väldigt kunnig. Vi var trygga under hela processen och kommer absolut att anlita Patrik om vi säljer bostad igen."
säljare på Motorbåtsvägen 5

16 okt 2021

"Fokuserad på försäljningen och! väldigt duktig på snabb affär! Väldigt väldigt nöjd och glad"
säljare på Axvägen 3A

09 okt 2021

"Redan vid det första kontakten via telefon fick jag ett proffsigt och tydligt besked om hur vi skulle gå tillväga vid försäljningen av min lägenhet. Nästa arbetsdag träffades vi för att se över lägenheten och jag fick en tid för fotografering samt förslag på visningstid. Allt detta inom en vecka...."
"Redan vid det första kontakten via telefon fick jag ett proffsigt och tydligt besked om hur vi skulle gå tillväga vid försäljningen av min lägenhet. Nästa arbetsdag träffades vi för att se över lägenheten och jag fick en tid för fotografering samt förslag på visningstid. Allt detta inom en vecka. Jag är mycket nöjd över den noggranna och proffsigt genomförda försäljningen. Från det första samtalet till kontraktsskrivning skötte Norrlandmäklarna denna affär klanderfritt. "
Läs mer
säljare på Bågevägen 45B

26 sep 2021

"Tack Patrik Norrlandsmäklarna för ett gott samarbete och som  jag varmt kan rekommenderar."
säljare på Kapellvägen 3

02 sep 2021

"Jag fick förtroende för Patrik redan från början och det visade sig stämma. Pålitlig, lugn och trygg i samtal men effektiv med samma vilja att sälja som jag. Lyssnade på mina önskningar och var samtidigt bra på att vägleda. Lätt att få tag på och väldigt trevlig. Blev en snabb försäljning. Kan va..."
"Jag fick förtroende för Patrik redan från början och det visade sig stämma. Pålitlig, lugn och trygg i samtal men effektiv med samma vilja att sälja som jag. Lyssnade på mina önskningar och var samtidigt bra på att vägleda. Lätt att få tag på och väldigt trevlig. Blev en snabb försäljning. Kan varmt rekommendera Patrik om du ska sälja!"
Läs mer
säljare på Visbyvägen 2

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
13
Villa
7
Fritidshus
3
Kedjehus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
18
Försäljningar
24
Försäljningsvärde
33 385 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
188 av 199 säljare
Patrik satte rätt förväntningar på slutpriset
172 av 199 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
196 av 199 säljare
Patrik var tydlig och höll mig uppdaterad
200 av 201 säljare

Patrik på kartan.

256 tidigare bostäder
6 bostäder till salu
202 rekommendationer

6 bostäder till salu.

Bostäder

695 000 kr
62 m²
11 209 kr/m²
Villa, Sundsvall
450 000 kr
2 rum, 58,5 m²
7 758 kr/m²
Lägenhet, Sundsvall
4 912 kr/mån
1 195 000 kr
3,5 rum, 77 m²
15 519 kr/m²
Lägenhet, Sundsvall
6 952 kr/mån
1 195 000 kr
5 rum, 115,5 m²
10 391 kr/m²
Lägenhet, Sundsvall
5 500 kr/mån
995 000 kr
2 rum, 42 m²
23 690 kr/m²
Fritidshus, Sundsvall

Tidigare försäljningar.

Bostäder

1 430 000 kr
Kedjehus Klockarberget
-65 000 kr
4 rum, 115 m²
Utropspris: 1 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
1 900 000 kr
Lägenhet Centrum
-95 000 kr
4 rum, 98 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
950 000 kr
Lägenhet Granlo
+ 55 000 kr
2 rum, 58 m²
Utropspris: 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Lyhörd,informativ men framförallt, ett mycket trevligt bemötande ! "
1 400 000 kr
Lägenhet Granloholm
+ 5 000 kr
6 rum, 105,5 m²
Utropspris: 1 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi köpte vår bostad av Patrik och valde att sälja med hans hjälp då han alltid har varit tillgänglig att svara på alla våra frågor och funderingar. Vi är verkligen supernöjda. Han har hållt oss uppdaterade under hela processen, kommit med bra tips och råd och varit otroligt hjälpsam. Det är viktigt för oss att mäklaren är lugn och trygg och att vi känner att vi kan lita på de råd vi får och den känslan har Patrik verkligen gett oss. Helt klart 10 av 10! "
685 000 kr
Lägenhet Stavreviken
+ 90 000 kr
4,5 rum, 104,5 m²
Utropspris: 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Gjorde sitt jobb utmärkt"

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.