Patrik Sjödin

Profilbild för Patrik Sjödin
Säljarfavorit
Patrik Sjödin
4.9 / 5
(122 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
30 st
21 st
29 235 000 kr

Bakgrund

Patrik Sjödin jobbar på Norrlandsmäklarna och är registrerad mäklare sedan 2015-08-13. Patrik har fått in 21 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan februari 2021. Patrik har enligt vår statistik haft 25 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 29 820 000 kr.

Presentation

Med 10 års erfarenhet som fastighetsmäklare och efter många framgångsrika bostadsaffärer i Oslo och Malmö är Patrik äntligen tillbaka till sin barndoms älskade Sundsvall. Som mäklare på sin hemort ser han fram emot att hjälpa dig med din bostadsaffär. Genom sin uppväxt på orten har han en stor lokalkännedom och kan gatorna som i sin egen ficka.
Patrik beskrivs ofta som förtroendeingivande och jordnära, med stor känsla för affärer och med en ständig vilja att driva affären framåt.

Vill du ha en mäklare som tänker kvalitet, är kompetent inom förhandling och som brinner för att göra affärer är Patrik mäklaren för dig.
Med sin strävan att alltid lämna en hög servicenivå och med rekommendationer som fokus arbetar Patrik ofta med referensförsäljningar. Rötter på Alnö och verksam inom fastighetsbranschen sedan 2011. När han inte säljer bostäder ägnar han ledig tid åt familjen och älskar att greja i köket.

Mäklarbyrå


Säljare om Patrik.

02 sep 2021

"Jag fick förtroende för Patrik redan från början och det visade sig stämma. Pålitlig, lugn och trygg i samtal men effektiv med samma vilja att sälja som jag. Lyssnade på mina önskningar och var samtidigt bra på att vägleda. Lätt att få tag på och väldigt trevlig. Blev en snabb försäljning. Kan varmt rekommendera Patrik om du ska sälja!"
säljare på Visbyvägen 2

30 aug 2021

"Patrik är en väldigt kompetent mäklare.
Man känner sig trygg och märker att han har stor erfarenhet av branschen.
Vi blev uppdaterade under hela resan och fick vår lägenhet snabbt såld efter visning.
Vi kan starkt rekommendera Patrik och kommer att anlita honom i framtiden vid behov.
Vill du ha en mäklare som har båda fötterna på jorden och ett sinne för affärer anlita Patrik. "
säljare på Klockgjutaregatan 3

16 aug 2021

"Patrik gav ett bra stöd till mej som osäker säljare . Kändes engagerad och seriös. Det blev en snabb försäljning efter visning med köpare som passade huset. "
säljare på Nybyggarvägen 15

16 aug 2021

"Jag anlitade Patrik och det ångrar jag absolut inte, han är trygg, lugn och man får en känslan av att han ger 110 procent för att alla parter ska bli nöjda. Jag kan absolut rekommendera Patrik!"
säljare på Jakobsdalsgatan 4C

29 jun 2021

"Vi är jättenöjda med vårt val av mäklare! Patrik på Norrlandsmäklarna är lugn, trygg och väldigt proffsig. Han sålde vårt hus med samma syn på huset som vi har och han har varit ett enormt stöd genom hela försäljningen. Vi har rekommenderat honom till flera vi känner och vi skulle inte tveka att välja honom igen. "
säljare på Hökarvägen 4

10 jun 2021

"Jag är mycket nöjd . Lätt att få kontakt med honom. Han hade svar på alla mina frågor,och uppgraderade mej på allt som hände. Dessutom en mycket trevlig och omtänksam person. Jag kände mej trygg med min försäljning och val av mäklare.
Jag kan varmt rekommendera honom. Jag ska dessutom snart sälja min lägenhet och har redan bestämt och beställt Patrik Sjödin till detta."
säljare på Skrängstabodarna 166

09 jun 2021

"Oerhört trevlig och samarbetsvänlig mäklare som lyssnade och skräddarsydde efter våra behov och allt vad det innebar. Är otroligt nöjd! "
säljare på Huljen 151

08 jun 2021

"Patrik är lyhörd och engagerad. Han har god kunskap om försäljning av fastigheter. God strateg och duktig att komma till målet dvs att få budrundor for å få rätt slutpris. Rekommenderas starkt!"
säljare på Bäckebovägen 20C

31 maj 2021

"Det finns inget negativt att säga om Patrik på Norrlandsmäklarna. Mycket bra från start till mål. Lyhörd, engagerad, kunnig och mycket trevlig."
säljare på Harrvägen 7

22 maj 2021

"Patrik var rätt mäklare för oss i försäljningen av vårt radhus, lyhörd på våra önskemål och tankar och vi kände oss delaktig i hela processen och är mycket nöjd med allt.
"
säljare på Malmövägen 130

17 maj 2021

"Patrik, vilken toppenmäklare! Jag är supernöjd att jag valde honom, fick ett bra intryck direkt efter första samtalet. Kunnig och medveten om hur marknaden ser ut, duktig på att hitta rätt intressenter, pålitlig, och lyhörd för det jag var ute efter för pris. Vi hade också en bra kommunikation vilket uppskattas och som inte alltid kan tas för givet. Helt klart 5/5 stjärnor från mig! "
säljare på Muninvägen 6

13 maj 2021

"Strålande jobb av Patrik! Toppenmäklare som verkligen engagerar sig i affären. Supernöjd med hela säljprocessen från introduktion till avslut. Gav mig årecis den affären jag var ute efter. Rekommenderar honom starkt!"
säljare på Hårdvallsgatan 24

27 apr 2021

"Saklig o kunnig mäklare med den rätta magkänslan! "
säljare på Raholmsvägen 77

21 apr 2021

"Kan varmt rekommendera Patrik! Han har varit fantastisk genom hela processen. Kunnig, lugn och lyhörd och noga med att hålla en uppdaterad. "
säljare på Sveavägen 13B

20 apr 2021

"Jag är väldigt nöjd med all den kontak jag hade med Patrik. Det gick snabbt och smidigt och fick ut mer än uppskattat pris vilket jag tror mycket va pga Patrik. "
säljare på Johannedalsvägen 26

10 apr 2021

"Trevlig och skarp. Missar inte någon uppföljning så man är uppdaterad. Hittade en utgång i affären när jag behövde det som mest. "
säljare på Östra Radiogatan 2A

24 mar 2021

"Bästa mäklaren som jag har haft hittills!"
säljare på Köpmangatan 40

09 mar 2021

"Patrik Sjödin är en lysande stjärna på mäklarhimlen!
En lugn, trygg, saklig, engagerad mäklare som lotsade oss rätt även med våra juridiska spörsmål. Försäljningsmaterialet var till sitt språk och form sakligt och informativt men med en varm ton vilket vi så uppskattade.
Fotografens bilder blev magiska där vinklar, djup och ljus kom till sin rätt.
Patrik är en person som man snabbt känner förtroende för och som vi hade full tillit till. Vi kan varmt rekommendera honom till alla er som vill ha en riktigt bra mäklare. "
säljare på Älvgatan 12

08 mar 2021

"Glad och trevlig. Snabb affär."
säljare på Bovägen 6

23 feb 2021

"Oerhört kunnig och professionell. Tillgänglig både vardag och helg. Lyhörd och lyssnade på våra idéer. Var väldigt driven och fixade en snabb affär som vi är väldigt nöjda med. Vi känner att vi fick mer av Patrik än andra mäklare vi har anlitat. "
säljare på Östra Långgatan 37A

16 feb 2021

"Mycket kunnig mäklare som lyssnade på mig inför försäljningen. Bra och tydlig information. Tog snabbt fram bra annonsunderlag, bokade fotograferingen och annons på hemnet. Under försäljningen blev jag bra informerad om hur läget såg ut, via sms o telefon, det uppskattade jag. Sammanfattningsvis, snabb bra försäljning. "
säljare på Köpmangatan 27C

12 feb 2021

"Såg till att jag fick trevliga bilder och beskrivning av lägenheten i annonsen. Professionellt bemötande och var engagerad."
säljare på Tjädervägen 23

27 nov 2020

"Kan varmt rekommendera Patrik. Lyhörd och professionell i sitt åtagande!"
säljare på Skräddarebyn 2D

16 nov 2020

"Patrik är en professionell och jordnära person.
Man kan vara trygg i Patriks händer, således att han svarade på alla våra frågor och vägledde oss genom försäljningsprocessen.
Vi har både köpt och såld med Patrik och vi var nöjda båda gångerna."
säljare på Mariedalsvägen 55A

16 nov 2020

"Fantastisk mäklare som man verkligen kan lita på!
Saklig, kunnig, lugn & trygg.
"
säljare på Lindeborgsgatan 88

17 sep 2020

"Patrik är en fantastisk duktig och kompetent mäklare
Jag rekommenderar honom varmt om du funderar på att sälja. "
säljare på Söderåsgatan 35

10 sep 2020

"Patrik upplevdes som proffsig men ändå personlig och lyhörd. Han respekterade våra önskemål i samband med försäljningen samtidigt som han levererade ett slutpris över våra förväntningar. Vi var mycket nöjda med hans sätt att sköta affären och hans snabba återkoppling. Vi kan varmt rekommendera Patrik och vid nästa bostadsaffär vet vi vem vi kommer kontakta!"
säljare på Sallys gata 36

13 aug 2020

"Bästa mäklaren vi haft, social, humor, lätt att prata med! Väldigt lugn vilket var mej mycket till hjälp, tror att vi hade suttit kvar i huset om vi inte råkat på Patrik! Vi fick många bra råd av honom o därefter priset, vi är så nöjda med slutpriset, huset betydde mycket för oss o barnen! Allt man gjort vid i huset blev godkänt, bra avslut!"
säljare på Penningstråket 12

21 apr 2020

"Seriös och proffsigt intryck. Fanns med hela vägen och allt kändes väldigt tryggt genom hela processen. "
säljare på Bispgatan 86

11 mar 2020

"Patrik visade på stor kompetens och erfarenhet genom hela processen. Med ett lugnt bemötande, snabba uppdateringar och en lyhördhet för våra önskemål känner vi oss helnöjda med försäljningen av vår bostad."
säljare på Övägen 4B

24 feb 2020

"Jag tycket att han gjorde ett fantastiskt jobb med tanke på antalet spekulanter."
säljare på Hyacintgatan 29

20 feb 2020

"Fantastiskt mäklare. Kändes oss trygga och otroligt nöjda genom hela processen. Rekommendera Patrik med allra högsta och bästa referenser. "
säljare på Annebergsgatan 19B

04 okt 2019

"Patrik Sjödin är en fantastisk mäklare.
Extremt trevlig, tydlig och proffesionell rakt igenom, från början till slut. Man känner sig helt trygg när han håller i försäljningen. Kommer absolut rekommendera honom till andra!"
säljare på Annedalsgatan 7

15 sep 2019

"Fick stort förtroende för honom direkt och han var mycket lätt att samarbeta med. "
säljare på Tegelvägen 7

12 sep 2019

"Affären gick väldigt bra samt snabbt och smärtfritt. Svårt att då ha en uppfattning om arvodet var rätt eller fel."
säljare på Sveagatan 103A

30 aug 2019

"Inget att klaga på"
säljare på Vetevägen 22

24 aug 2019

"Sålde min lägenhet till begärt pris i mindre än en vecka."
säljare på Lotshusgatan 8

19 aug 2019

"Från början till slut ett proffesionellt och trevligt bemötande. "
säljare på Von Lingens väg 54

12 jul 2019

"Supernöjd! Tack Patrik!"
säljare på Boställevägen 4

13 jun 2019

"Såldes med bra slutpris över förväntan tidsmässigt.
Mäklaren har varit mycket förstående för våra behov och företaget har valt mäklare efter objektsadressen vilket har underlättat för både spekulanter och oss som säljare då kunskap om området och hustypen är viktigt."
säljare på Rödbenavägen 26

28 apr 2019

"Allt flöt på felfritt och Patrik var mycket lyhörd för våra idéer och inputs."
säljare på Blankebäcksvägen 13

22 aug 2018

"Supertrevlig och mycket professionell mäklare. Bra kommunikation och smidigt genomförd affär."
säljare på Kungsgatan 27A

27 jun 2018

"Han gjorde en fin insats. Lätt och rätt rakt igenom. Varmt rekommenderad."
säljare på Frejas väg 19

25 jun 2018

"Väldigt nöjd från bemötande till avslut!"
säljare på Liljeborgsgatan 33A

25 jun 2018

"Smidig och engagerad, proffsigt genomfört.
Rekommenderas."
säljare på Kyrkängsvägen 2

02 maj 2018

"Begärt pris 395000kr slutpris 500000kr
"
säljare på Hansagatan 3

18 okt 2017

"Vi tycker att Patrik är en bäst duktig mäklaren. Vi har rekommenderat honom till mina grannar."
säljare på Kalkstensvägen 12

06 sep 2017

"Super god behandling og kan varm anbefale "
säljare på Norrbäcksgatan 31

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
15
Villa
9
Fritidshus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
21
Försäljningar
25
Försäljningsvärde
29 820 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
113 av 120 säljare
Patrik satte rätt förväntningar på slutpriset
107 av 119 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
117 av 120 säljare
Patrik var tydlig och höll mig uppdaterad
120 av 121 säljare

Patrik på kartan.

158 tidigare annonser
11 bostäder till salu
121 rekommendationer

11 bostäder till salu.

Annonser

1 050 000 kr
2 rum, 55,5 m²
19 090 kr/m²
Lägenhet, Sundsvall
3 494 kr/mån
595 000 kr
2 rum, 52 m²
11 442 kr/m²
Lägenhet, Sundsvall
3 188 kr/mån
270 000 kr
1 rum, 41 m²
6 585 kr/m²
Lägenhet, Sundsvall
3 318 kr/mån
1 695 000 kr
5 rum, 142 m²
11 936 kr/m²
Villa, Sundsvall
650 000 kr
4 rum, 103 m²
6 310 kr/m²
Lägenhet, Sundsvall
7 460 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

1 325 000 kr
Villa Njurunda
+ 675 000 kr
3 rum, 65 m²
Utropspris: 650 000 kr
Vilande / ej såld
Lägenhet Östermalm
1,5 rum, 38 m²
Utropspris: 650 000 kr
1 600 000 kr
Lägenhet Stenstaden
+ 105 000 kr
3 rum, 70,5 m²
Utropspris: 1 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Patrik är en väldigt kompetent mäklare.
Man känner sig trygg och märker att han har stor erfarenhet av branschen.
Vi blev uppdaterade under hela resan och fick vår lägenhet snabbt såld efter visning.
Vi kan starkt rekommendera Patrik och kommer att anlita honom i framtiden vid behov.
Vill du ha en mäklare som har båda fötterna på jorden och ett sinne för affärer anlita Patrik. "
1 400 000 kr
Lägenhet Njurunda
+ 505 000 kr
3 rum, 90,5 m²
Utropspris: 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
545 000 kr
Lägenhet Nacksta
1 rum, 42 m²
Utropspris: 545 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.