Patrik Sjödin

Profilbild för Patrik Sjödin
Säljarfavorit
Patrik Sjödin
4.9 / 5
(143 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
34 st
25 st
34 580 000 kr

Bakgrund

Patrik Sjödin jobbar på Norrlandsmäklarna och är registrerad mäklare sedan 2015-08-13. Patrik har fått in 25 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan februari 2021. Patrik har enligt vår statistik haft 34 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 40 065 000 kr.

Presentation

Med 10 års erfarenhet som fastighetsmäklare och efter många framgångsrika bostadsaffärer i Oslo och Malmö är Patrik äntligen tillbaka till sin barndoms älskade Sundsvall. Som mäklare på sin hemort ser han fram emot att hjälpa dig med din bostadsaffär. Genom sin uppväxt på orten har han en stor lokalkännedom och kan gatorna som i sin egen ficka.
Patrik beskrivs ofta som förtroendeingivande och jordnära, med stor känsla för affärer och med en ständig vilja att driva affären framåt.

Vill du ha en mäklare som tänker kvalitet, är kompetent inom förhandling och som brinner för att göra affärer är Patrik mäklaren för dig.
Med sin strävan att alltid lämna en hög servicenivå och med rekommendationer som fokus arbetar Patrik ofta med referensförsäljningar. Rötter på Alnö och verksam inom fastighetsbranschen sedan 2011. När han inte säljer bostäder ägnar han ledig tid åt familjen och älskar att greja i köket.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

fjärde kvartalet 2021

Säljare om Patrik.

28 jan 2022

"Patrik är fantastisk mäklare, mild och lugn en väldigt betryggande människa att ha att göra med. Han hade stor koll och kännedom om området och var väl påläst. "
säljare på Banérgatan 3

23 jan 2022

"Vid första mötet kände vi direkt att Patrik var rätt mäklare för oss. Han var lugn och ödmjuk men hade ett upplägg som tydligt talade för hans driv och engagemang.
Det har varit en positiv upplevelse att arbeta tillsammans med Patrik och vi skulle rekommendera honom till alla som behöver en mäklare."
säljare på Granmodalsgatan 8

18 jan 2022

"God kontakt och lyhördhet. Fick gott stöd genom hela processen och att kunna diskutera olika försäljningsmöjligheter och strategier var ovärderligt.
Alla delar från att hitta just Patrik som mäklare till annons, visning, budgivning och försäljning gick jättesmidigt och bra.
Ångrar inte för en sekund att jag valde honom som mäklare, han vet vad han gör och är väldigt engagerad."
säljare på Orrberget 145

02 jan 2022

"Patrik visade upp en extremt professionell kunskap, speciellt när försäljningen sattes lite på prov då marknaden började segt för vår bostadsrätt. Han tog därmed beslut som definitivt förbättrade våra chanser och som sedan slutade med försäljning inom önskad tidsram och prissättning, trots en seg start. Det imponerade, att kunna göra en helomvändning så snabbt. Vi var hela vägen trygga med hans förmedling med potentiella köpare. Han var lyhörd, uppfyllde våra önskemål och gav sig inte för att nå det mål vi önskat. Kan definitivt rekommendera Patrik för de som vill ha en hungrig och målmedveten mäklare. "
säljare på Bragegatan 7B

16 dec 2021

"Vi hade redan i somras bestämt att vi nu ville sälja vår lägenhet och flytta till något mindre.
Vi pratade med många olika och kände väl inte riktigt att vi hittade riktigt rätt.
Någon sa att ta någon av de lite nyare mäklarna som finns ute nu så du får lite nytänk.
Så då valde vi Norrlandsmäklarna, de kändes nya lyhörda och mycket proffsiga.
Vi fick Patrik.
Han lyssnade på en gång och tyckte inte att det var konstigt att vi först ville hitta ett annat boende.
Han stressade in fram något beslut utan det fick växa fram.
Vi hade sporadiskt kontakt under sommaren och hösten.
Sen hittade vi äntligen en lägenhet och då gick allt i rasade fart.
Hela tiden höll han oss informerande om läget och vi hade dessutom en sådan tur att få fantastiska bilder och en bra presentation..
Så till slut.
Fem solar av fem
Agneta & Lazar "
säljare på Albäcksgatan 41

01 dec 2021

"Patrik har varit en pärla under hela processen - engagerad, förtroendeingivande, kunnig och målmedveten samt höll oss konstant uppdaterade. Från ett väldigt trevligt bemötande och lätt att nå till rådgivning och snabba affärer. Han hjälpte oss att både köpa och sälja bostad - försäljningen av våran bostad gick över all förväntan. Rekommenderar varmt Patrik och Norrlandsmäklarna! "
säljare på Kubikenborgsgatan 17C

29 nov 2021

"Patrik på Norrlandsmäklarna hade bra driv i försäljningen och gav både mig som säljare och även köparna en korrekt och positiv bild av fastigheten som såldes. Jag ville ha en snabb affär till rätt pris. Annons och visning var snabbt och proffsigt ordnat . Några dagar från beslut till underskrift. Tack!"
säljare på Krutbovägen 3

17 nov 2021

"Valet av mäklare föll sig enkelt då jag vid tidigare försäljningar använt samma mäklarfirma och alltid blivit nöjd. Själva mäklaren var en ny bekantskap för mej men han rekommenderades av en vän, och det kändes bra. Försäljningen avslutades inom rimlig tid, det jag ungefärligen förväntade mej tidsmässigt. Så blir jag av ngn tillfrågad om jag kan rekommendera en bra mäklare, då blir valet enkelt, anlita Patrik från Norrlandsmäklarna."
säljare på Bågevägen 101D

15 nov 2021

"Toppen mäklare. Affären gick väldigt fort. Precis som vi ville ha det. "
säljare på Furubacken 3

11 nov 2021

"Med ett genuint engagemang för affär, detaljer och individ så överträffade Patrik alla våra förväntningar. Tillsammans med honom slog vi rekord i försäljningspris i området, något vi absolut inte tror är en slump. Allt handlar om en grym insats av en fantastisk mäklare. Vi hade ett nära samarbete med tät kommunikation vilket skapade trygghet och 100% förtroende.
Vi inte bara sålde vår befintliga bostad tillsammans med Patrik utan vi köpte även vår nya.
Man brukar säga att ett husköp är livets största affär, något som för många förmodligen inte är en smärtfri historia. Patriks lugn smittade verkligen av sig och det gjorde vår affär till en otroligt trygg och enkel process från start till slut.
Vi vill verkligen rekommendera Patrik till alla som går i tankarna på att antingen sälja eller köpa bostad!"
säljare på Muninvägen 3

02 nov 2021

"Vi är jättenöjda med Patrik. Han är lättsam i kontakten och väldigt kunnig. Vi var trygga under hela processen och kommer absolut att anlita Patrik om vi säljer bostad igen."
säljare på Motorbåtsvägen 5

16 okt 2021

"Fokuserad på försäljningen och! väldigt duktig på snabb affär! Väldigt väldigt nöjd och glad"
säljare på Axvägen 3A

09 okt 2021

"Redan vid det första kontakten via telefon fick jag ett proffsigt och tydligt besked om hur vi skulle gå tillväga vid försäljningen av min lägenhet. Nästa arbetsdag träffades vi för att se över lägenheten och jag fick en tid för fotografering samt förslag på visningstid. Allt detta inom en vecka. Jag är mycket nöjd över den noggranna och proffsigt genomförda försäljningen. Från det första samtalet till kontraktsskrivning skötte Norrlandmäklarna denna affär klanderfritt. "
säljare på Bågevägen 45B

26 sep 2021

"Tack Patrik Norrlandsmäklarna för ett gott samarbete och som  jag varmt kan rekommenderar."
säljare på Kapellvägen 3

02 sep 2021

"Jag fick förtroende för Patrik redan från början och det visade sig stämma. Pålitlig, lugn och trygg i samtal men effektiv med samma vilja att sälja som jag. Lyssnade på mina önskningar och var samtidigt bra på att vägleda. Lätt att få tag på och väldigt trevlig. Blev en snabb försäljning. Kan varmt rekommendera Patrik om du ska sälja!"
säljare på Visbyvägen 2

30 aug 2021

"Patrik är en väldigt kompetent mäklare.
Man känner sig trygg och märker att han har stor erfarenhet av branschen.
Vi blev uppdaterade under hela resan och fick vår lägenhet snabbt såld efter visning.
Vi kan starkt rekommendera Patrik och kommer att anlita honom i framtiden vid behov.
Vill du ha en mäklare som har båda fötterna på jorden och ett sinne för affärer anlita Patrik. "
säljare på Klockgjutaregatan 3

16 aug 2021

"Patrik gav ett bra stöd till mej som osäker säljare . Kändes engagerad och seriös. Det blev en snabb försäljning efter visning med köpare som passade huset. "
säljare på Nybyggarvägen 15

16 aug 2021

"Jag anlitade Patrik och det ångrar jag absolut inte, han är trygg, lugn och man får en känslan av att han ger 110 procent för att alla parter ska bli nöjda. Jag kan absolut rekommendera Patrik!"
säljare på Jakobsdalsgatan 4C

29 jun 2021

"Vi är jättenöjda med vårt val av mäklare! Patrik på Norrlandsmäklarna är lugn, trygg och väldigt proffsig. Han sålde vårt hus med samma syn på huset som vi har och han har varit ett enormt stöd genom hela försäljningen. Vi har rekommenderat honom till flera vi känner och vi skulle inte tveka att välja honom igen. "
säljare på Hökarvägen 4

10 jun 2021

"Jag är mycket nöjd . Lätt att få kontakt med honom. Han hade svar på alla mina frågor,och uppgraderade mej på allt som hände. Dessutom en mycket trevlig och omtänksam person. Jag kände mej trygg med min försäljning och val av mäklare.
Jag kan varmt rekommendera honom. Jag ska dessutom snart sälja min lägenhet och har redan bestämt och beställt Patrik Sjödin till detta."
säljare på Skrängstabodarna 166

09 jun 2021

"Oerhört trevlig och samarbetsvänlig mäklare som lyssnade och skräddarsydde efter våra behov och allt vad det innebar. Är otroligt nöjd! "
säljare på Huljen 151

08 jun 2021

"Patrik är lyhörd och engagerad. Han har god kunskap om försäljning av fastigheter. God strateg och duktig att komma till målet dvs att få budrundor for å få rätt slutpris. Rekommenderas starkt!"
säljare på Bäckebovägen 20C

31 maj 2021

"Det finns inget negativt att säga om Patrik på Norrlandsmäklarna. Mycket bra från start till mål. Lyhörd, engagerad, kunnig och mycket trevlig."
säljare på Harrvägen 7

22 maj 2021

"Patrik var rätt mäklare för oss i försäljningen av vårt radhus, lyhörd på våra önskemål och tankar och vi kände oss delaktig i hela processen och är mycket nöjd med allt.
"
säljare på Malmövägen 130

17 maj 2021

"Patrik, vilken toppenmäklare! Jag är supernöjd att jag valde honom, fick ett bra intryck direkt efter första samtalet. Kunnig och medveten om hur marknaden ser ut, duktig på att hitta rätt intressenter, pålitlig, och lyhörd för det jag var ute efter för pris. Vi hade också en bra kommunikation vilket uppskattas och som inte alltid kan tas för givet. Helt klart 5/5 stjärnor från mig! "
säljare på Muninvägen 6

13 maj 2021

"Strålande jobb av Patrik! Toppenmäklare som verkligen engagerar sig i affären. Supernöjd med hela säljprocessen från introduktion till avslut. Gav mig årecis den affären jag var ute efter. Rekommenderar honom starkt!"
säljare på Hårdvallsgatan 24

27 apr 2021

"Saklig o kunnig mäklare med den rätta magkänslan! "
säljare på Raholmsvägen 77

21 apr 2021

"Kan varmt rekommendera Patrik! Han har varit fantastisk genom hela processen. Kunnig, lugn och lyhörd och noga med att hålla en uppdaterad. "
säljare på Sveavägen 13B

20 apr 2021

"Jag är väldigt nöjd med all den kontak jag hade med Patrik. Det gick snabbt och smidigt och fick ut mer än uppskattat pris vilket jag tror mycket va pga Patrik. "
säljare på Johannedalsvägen 26

10 apr 2021

"Trevlig och skarp. Missar inte någon uppföljning så man är uppdaterad. Hittade en utgång i affären när jag behövde det som mest. "
säljare på Östra Radiogatan 2A

24 mar 2021

"Bästa mäklaren som jag har haft hittills!"
säljare på Köpmangatan 40

09 mar 2021

"Patrik Sjödin är en lysande stjärna på mäklarhimlen!
En lugn, trygg, saklig, engagerad mäklare som lotsade oss rätt även med våra juridiska spörsmål. Försäljningsmaterialet var till sitt språk och form sakligt och informativt men med en varm ton vilket vi så uppskattade.
Fotografens bilder blev magiska där vinklar, djup och ljus kom till sin rätt.
Patrik är en person som man snabbt känner förtroende för och som vi hade full tillit till. Vi kan varmt rekommendera honom till alla er som vill ha en riktigt bra mäklare. "
säljare på Älvgatan 12

08 mar 2021

"Glad och trevlig. Snabb affär."
säljare på Bovägen 6

23 feb 2021

"Oerhört kunnig och professionell. Tillgänglig både vardag och helg. Lyhörd och lyssnade på våra idéer. Var väldigt driven och fixade en snabb affär som vi är väldigt nöjda med. Vi känner att vi fick mer av Patrik än andra mäklare vi har anlitat. "
säljare på Östra Långgatan 37A

16 feb 2021

"Mycket kunnig mäklare som lyssnade på mig inför försäljningen. Bra och tydlig information. Tog snabbt fram bra annonsunderlag, bokade fotograferingen och annons på hemnet. Under försäljningen blev jag bra informerad om hur läget såg ut, via sms o telefon, det uppskattade jag. Sammanfattningsvis, snabb bra försäljning. "
säljare på Köpmangatan 27C

12 feb 2021

"Såg till att jag fick trevliga bilder och beskrivning av lägenheten i annonsen. Professionellt bemötande och var engagerad."
säljare på Tjädervägen 23

27 nov 2020

"Kan varmt rekommendera Patrik. Lyhörd och professionell i sitt åtagande!"
säljare på Skräddarebyn 2D

16 nov 2020

"Patrik är en professionell och jordnära person.
Man kan vara trygg i Patriks händer, således att han svarade på alla våra frågor och vägledde oss genom försäljningsprocessen.
Vi har både köpt och såld med Patrik och vi var nöjda båda gångerna."
säljare på Mariedalsvägen 55A

16 nov 2020

"Fantastisk mäklare som man verkligen kan lita på!
Saklig, kunnig, lugn & trygg.
"
säljare på Lindeborgsgatan 88

17 sep 2020

"Patrik är en fantastisk duktig och kompetent mäklare
Jag rekommenderar honom varmt om du funderar på att sälja. "
säljare på Söderåsgatan 35

10 sep 2020

"Patrik upplevdes som proffsig men ändå personlig och lyhörd. Han respekterade våra önskemål i samband med försäljningen samtidigt som han levererade ett slutpris över våra förväntningar. Vi var mycket nöjda med hans sätt att sköta affären och hans snabba återkoppling. Vi kan varmt rekommendera Patrik och vid nästa bostadsaffär vet vi vem vi kommer kontakta!"
säljare på Sallys gata 36

13 aug 2020

"Bästa mäklaren vi haft, social, humor, lätt att prata med! Väldigt lugn vilket var mej mycket till hjälp, tror att vi hade suttit kvar i huset om vi inte råkat på Patrik! Vi fick många bra råd av honom o därefter priset, vi är så nöjda med slutpriset, huset betydde mycket för oss o barnen! Allt man gjort vid i huset blev godkänt, bra avslut!"
säljare på Penningstråket 12

21 apr 2020

"Seriös och proffsigt intryck. Fanns med hela vägen och allt kändes väldigt tryggt genom hela processen. "
säljare på Bispgatan 86

11 mar 2020

"Patrik visade på stor kompetens och erfarenhet genom hela processen. Med ett lugnt bemötande, snabba uppdateringar och en lyhördhet för våra önskemål känner vi oss helnöjda med försäljningen av vår bostad."
säljare på Övägen 4B

24 feb 2020

"Jag tycket att han gjorde ett fantastiskt jobb med tanke på antalet spekulanter."
säljare på Hyacintgatan 29

20 feb 2020

"Fantastiskt mäklare. Kändes oss trygga och otroligt nöjda genom hela processen. Rekommendera Patrik med allra högsta och bästa referenser. "
säljare på Annebergsgatan 19B

04 okt 2019

"Patrik Sjödin är en fantastisk mäklare.
Extremt trevlig, tydlig och proffesionell rakt igenom, från början till slut. Man känner sig helt trygg när han håller i försäljningen. Kommer absolut rekommendera honom till andra!"
säljare på Annedalsgatan 7

15 sep 2019

"Fick stort förtroende för honom direkt och han var mycket lätt att samarbeta med. "
säljare på Tegelvägen 7

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
21
Villa
12
Fritidshus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
25
Försäljningar
34
Försäljningsvärde
40 065 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
132 av 140 säljare
Patrik satte rätt förväntningar på slutpriset
124 av 139 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
138 av 141 säljare
Patrik var tydlig och höll mig uppdaterad
141 av 142 säljare

Patrik på kartan.

189 tidigare annonser
5 bostäder till salu
142 rekommendationer

5 bostäder till salu.

Annonser

1 595 000 kr
2 rum, 62 m²
25 725 kr/m²
Lägenhet, Sundsvall
3 382 kr/mån
995 000 kr
3 rum, 83 m²
11 987 kr/m²
Lägenhet, Sundsvall
5 054 kr/mån
685 000 kr
1 rum, 40 m²
17 125 kr/m²
Lägenhet, Sundsvall
2 453 kr/mån
2 995 000 kr
4 rum, 103 m²
29 077 kr/m²
Villa, Sundsvall
795 000 kr
Tomt/Mark, Sundsvall

Tidigare försäljningar.

Annonser

520 000 kr
Lägenhet Timrå
+ 25 000 kr
2 rum, 57 m²
Utropspris: 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Patrik är fantastisk mäklare, mild och lugn en väldigt betryggande människa att ha att göra med. Han hade stor koll och kännedom om området och var väl påläst. "
1 200 000 kr
Villa
2 rum, 40 m²
595 000 kr
Lägenhet Östermalm
+ 50 000 kr
1,5 rum, 38 m²
Utropspris: 545 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Slutpris saknas
Lägenhet Bosvedjan
1 rum, 52 m²
Utropspris: 375 000 kr
1 220 000 kr
Fritidshus Huljen-Orrberget
+ 470 000 kr
4 rum, 71 m²
Utropspris: 750 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"God kontakt och lyhördhet. Fick gott stöd genom hela processen och att kunna diskutera olika försäljningsmöjligheter och strategier var ovärderligt.
Alla delar från att hitta just Patrik som mäklare till annons, visning, budgivning och försäljning gick jättesmidigt och bra.
Ångrar inte för en sekund att jag valde honom som mäklare, han vet vad han gör och är väldigt engagerad."

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.