Patrik Lundberg

Profilbild för Patrik Lundberg
Säljarfavorit
Patrik Lundberg
4.9 / 5
(109 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
27 st
12 st
211 375 000 kr

Bakgrund

Patrik Lundberg jobbar på Widerlöv & Co och är registrerad mäklare sedan 1993-08-23. Patrik har fått in 12 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan mars 2020. Patrik har enligt vår statistik haft 25 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 193 490 000 kr.

Presentation

Kunskap är något man bäst får genom erfarenhet. Jag har arbetat som fastighetsmäklare i Stockholms innerstad i drygt tjugofem år och har hjälpt många nöjda kunder att köpa och sälja sitt boende. Mina främsta egenskaper är att jag har ett stort personligt engagemang. En driven mäklare som är rak, tydlig och snabb med en unik känsla för vad situationen kräver. Med andra ord en mäklare med förmåga att skapa trygghet hos både köpare och säljare genom hela processen.

Meriter/utmärkelser

* Flest publicerad 4:or Kungsholmen
* Flest publicerade 5:or eller större på Kungsholmen
* Flera försäljningsrekord i hela Stockholm
* Högsta möjliga betyg på flera olika rekommendations-sajter

Mina kunder skriver om mig nedan:

"Vi är otroligt glada att vi valde just Patrik som vår mäklare. Vi valde honom efter att bara ha träffats på en visning och kände där direkt att vi fick en bra känsla av honom. Han var olik andra mäklare vi har träffat då han var väldigt jordnära och kändes mycket ärlig och trygg. Han är kunnig om bostadsmarknaden, positiv, lyhörd och höll oss alltid uppdaterade. Vi försökte tidigare sälja vår bostadsrätt med en annan mäklarbyrå och fick inte alls samma mäklarkontakt eller slutpris. Patrik gav oss ett helt annat stöd från början och sålde bostadsrätten för ett pris långt över förväntat! Rekommenderar honom till alla. Stort tack Patrik!"
/ Amy F

"Jag blev rekommenderad att ta kontakt med Patrik, när jag skulle sälja. Det är jag oändligt tacksam för. Jag märkte vid första mötet med Patrik att det var rätt! Under hela försäljningsförloppet har jag känt mig trygg med honom. Jag kan inte nog uttrycka det, eftersom det kändes nervöst och lite otäckt att ge sig i kast med att sälja en stor lägenhet. Patriks förslag, att sälja innan jag hade ny bostad, visade sig helt rätt för mig. Patrik är erfaren, utstrålar säkerhet, han är positiv och är ständigt nåbar! Jag fick alltid kontakt med honom genast, vare sig jag ringde, sms;ade, eller mailade. Han till och med gjorde sig besvär att snabbt komma över till bostaden, då det var till hjälp. Jag vill påstå, att han är ytterst flexibel och har lösningar, som passar både säljare och köpare. Jag har känt att han har arbetat för att jag ska bli nöjd med försäljningen, men han har även hjälpt till och stöttat för att jag ska hitta mitt nya boende, vilket jag gjort. Jag rekommenderar Patrik Lundberg varmt!"
/ Ulla P

"På en osäker marknad där bostäderna inte längre säljer sig själva är det lätt att avgöra vilka mäklare som är stabila och bra säljare. Patrik är en grym mäklare - trygg och stabil med god känsla för bostadsmarknaden. Genuint intresserad av att göra bra affärer och alltid tillgänglig!"
/ Cecilia W

Välkomna att kontakta mig för ett förutsättningslöst möte

Patrik Lundberg
0708-665 301
patrik.lundberg@widerlov.se

Jobbat aktiv som mäklare i Stockholm innerstad 1993.

Delägare på Widerlöv Kungsholmen / Södermalm
Delägare på Widerlöv Östermalm / Vasastan

Född och uppvuxen i Uppsala

Har du bestämt dig för att sälja din bostad? Jag förmedlar samt värderar alla typer av bostäder såsom villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, tomter och fastigheter.

Du är varmt välkommen att kontakta mig för en kostnadsfri värdering samt en fullständig presentation av Widerlövs framgångsrika koncept! Jag är medlem i Mäklarsamfundet, ansvarsförsäkrad och registrerad hos Fastighetsmäklarinspektionen (FMI).

Säljare om Patrik.

22 feb 2021

"Patrik är ett proffs. Vi kände oss väldigt trygga under hela försäljningen. "
säljare på Baltzar von Platens gata 7C

29 jan 2021

"Patrik är en erfaren och kompetent mäklare med bra kännedom om marknaden. Han skapar stabilitet och trygghet i försäljningen för både köpare och säljare. Jag kan starkt rekommendera honom."
säljare på Sysslomansgatan 1

29 jan 2021

"Kunnig, stabil och leveranssäker. Vi kände oss trygga med Patrik genom hela processen och är jättenöjda med slutresultatet!"
säljare på Sysslomansgatan 22

29 jan 2021

"Patrik är toppen!"
säljare på Industrigatan 2A

19 nov 2020

"Du är kanon trots förlustaffär är jag jättenöjd
Hälsningar från Thomas ( Liljeholmsbron, Ramanis kompis)"
säljare på Liljeholmsbron 8

13 nov 2020

"Mäklare Patrik var engagerad, flexibel och lyhörd för mina önskemål. Kan varmt rekommendera honom! "
säljare på Dalagatan 6A

22 okt 2020

"Vi träffade Patrik på en visning och fick ett bra intryck, därför blev valet enkelt när vi bestämde oss förr att sätta ingång försäljningsprocessen. Patrik har uppfyllt våra förväntningar och vi kan varmt rekommendera honom. "
säljare på Kronobergsgatan 28

21 okt 2020

"Vi är mycket nöjda med att ha samarbetat med Patrik när vi sålde vår lägenhet. Det märktes väldigt väl att han har lång erfarenhet av yrket, han var lugn och säker men samtidigt målinriktad och driven. "
säljare på Alströmergatan 6

29 sep 2020

"Patrik har lång erfarenhet och inger ett lugn och en trygghet som många andra mäklare saknar. "
säljare på Ehrensvärdsgatan 3

27 sep 2020

"Patrik har verkligen fått jobba med vårt objekt då tajmingen inte varit på vår sida. Det har han gjort med en fantastik uthållighet, vilket till slut också gav utdelning!"
säljare på Dalagatan 6B

27 sep 2020

"Patrik är en mycket kompetent och lyhörd mäklare med erfarenhet.
Vi blev rekommenderad honom - något vi kommer göra till andra! "
säljare på Folkskolegatan 12

27 sep 2020

"Patrik är aktiv, tydlig och engagerad. Han är ärlig och jobbar effektivt för ett avslut. Vi köpte vår lgh för 8 år sen via Patrik och upplevde samma ärlig- och tydlighet då som nu. Han skapar förutsättningar för att båda parter tillslut blir nöjda."
säljare på Norr Mälarstrand 96

07 sep 2020

"Vi hade gärna fått mer återkoppling under säljprocessen om hur många som var anmälda, kom på visning, vad nästa steg var etc."
säljare på Ehrensvärdsgatan 3

26 aug 2020

"Ingen utdragen försäljning vilket jag uppskattade. Visning söndag och måndag och onsdag samma vecka skrev vi avtal med köparen. "
säljare på Sankt Göransgatan 153

26 aug 2020

"Otroligt engagerad, proffsig och trevlig. "
säljare på Artillerigatan 36

07 jun 2020

"Kan varmt rekommendera Patrik. Rutinerad, trygg & väldigt trevlig."
säljare på Sysslomansgatan 22

01 jun 2020

"Jag upplevde Patrik som en mycket trevlig, engagerad och väldigt kompetent mäklare"
säljare på Övre Slottsgatan 32A

03 maj 2020

"Patrik är en lyhörd, erfaren och mycket duktig mäklare. Dessa egenskaper var extra viktiga för oss eftersom vi sålde under en osäker tid (Corona). Patrik var väldigt flexibel under hela processen och kunde med kort varsel erbjuda extravisningar för potentiella köpare. Vi kan varmt rekommendera Patrik till alla bostadssäljare! "
säljare på Fridhemsgatan 31

10 apr 2020

"Vår försäljning tog länge (pga corona) och Patrik blev verkligen testad.... Han gjorde det mycket bra. Han var väldigt dedikerad och engagerad hela tiden. Vi har varit jättenöjda med honom hela resan. Han är duktig, erfaren och proffsig och samtidigt öppen och sig själv, vilket skapar en mycket bra relation köpare/mäklare."
säljare på Henriksdalsallén 26B

31 mar 2020

"Fantastiskt lyhörd och kompetent mäklare som verkligen gjorde sig förtjänt av sitt arvode. Rekommenderas varmt!!"
säljare på Bergsgatan 57

29 mar 2020

"Patrik Lundberg och under försäljningen assisterande mäklare Richard Wall var otroligt hjälpsamma och professionella och gjorde det möjligt för mig att kunna slutföra lägenhetens av mig påbörjade men inte än avslutade mindre renoveringar för att snabbt kunna förbereda lägenheten till fotografering och försäljning.
Bilderna blev mycket fina och visade lägenhetens egenskaper på ett vackert sätt. Patrik tog hand om budgivningen på ett väldigt skickligt och drivet sätt och lyckades höja försäljningsvärdet högt över förväntan. Jag är mycket nöjd med hans insats och tacksam över resultatet."
säljare på Sven Rinmans gata 1

24 mar 2020

"Mycket professionell hantering, under 10 års samarbete! "
säljare på Fatburs Kvarngata 11

18 mar 2020

"Anledningen till att jag valde Patrik som mäklare är på grund av hans lugn som inger förtroende. Fick känslan att han är en rutinerad och någon som faktiskt lyssnar på sina klienter istället för unga mäklare som är övertända och inte inger samma förtroende. Var väldigt tillgänglig genom hela processen och har förmågan att bemöta sin klient på dennes nivå."
säljare på Pipersgatan 1

16 mar 2020

"Vi kan varmt rekommendera Patrik som gjorde vår husförsäljning till en redig, lyckad och rolig erfarenhet. "
säljare på Älgvägen 28

14 mar 2020

"Superbra mäklare som absolut rekommenderas! Patrik är erfaren, professionell, engagerat och ärlig. Vi blev jättenöjda med hela processen och affären. "
säljare på Kungsholmsgatan 15

05 mar 2020

"Jag kan med nöje rekommendera Patrik."
säljare på Drottningholmsvägen 48

17 jan 2020

"Patrik är mycket professionell. Han lyssnar och förstår, arbetar målmedvetet och skapar snabbt realistiska lösningar.Lätt att samarbeta med. Vi kan verkligen rekommendera honom till alla! Vi är mycket nöjda!"
säljare på Magnus Ladulåsgatan 39

12 dec 2019

"Patrik gav ett förtroendeingivande och proffsigt bemötande. Bra hanterad budgivning och avslut på affären. Vi kände att vi fick rätt betalning för bostaden."
säljare på Styrmansgatan 39

02 dec 2019

"Patrik är professionell och enkel att jobba med. "
säljare på Ringgatan 16B

28 nov 2019

"Jag uppskattade verkligen Patriks insats vid försäljningen av min lägenhet. Då jag befann mig utomlands under försäljningen behövde jag en drivande och självgående mäklare som tog initiativ att lösa problem på egen hand. Patrik levde verkligen upp till detta 100%. Han hittade en köpare genom sitt kontaktnät som erbjöd ett bra pris som väl överensstämde med mina förväntningar. Jag kan varmt rekommendera Patrik till alla som söker en kunnig, drivande och resultatinriktad mäklare! "
säljare på Bergsgatan 45

27 nov 2019

"Jag är jättenöjd med mäklarens insats. Dialogen fungerade väldigt bra redan från början och med Patriks erfarenhet och kontakter gick det hela väldigt smidigt och effektivt. Jag kan verkligen rekommendera Patrik som mäklare, en kanonkille! "
säljare på Baltzar von Platens gata 6

11 okt 2019

"Patrik inger ett trovärdigt och balanserat intryck. Patrik genomförde vår försäljning tålmodigt med ett bra gehör för våra behov men med en klar uppfattning om hur säljprocessen bäst strukturerades och med ett resultat klart över våran förväntan."
säljare på Sankt Göransgatan 62

11 okt 2019

"En mycket trevlig, kunnig och engagerande mäklare."
säljare på Ringvägen 163

11 okt 2019

"Jag är väldigt nöjd med Patrik; processen var smidig och ledde till en snabb och lyckad affär."
säljare på Völundsgatan 11

25 sep 2019

"Vi valt för den femte gånger Patrik Lundberg på Mäklarhuset för att sälja fastighet åt oss och är nöjda med hans serviceinriktad tjänster.
Kunnig, mycket trevlig och mycket bra kommunikation. Rekommenderas starkt."
säljare på Moralund 204D

25 sep 2019

"Jag visste att min lägenhet inte kom vara svår att sälja, men att jag var beroende av en erfaren och driven mäklare för att få bra pris. Patrik har alle erfarenhet och lokalkännedom som behövdes och jag fick ett mycket bra pris. Hans bedömning om tidpunkt och profilering av lägenheten var helt avgörande. Toppennöjd!"
säljare på Tegnérgatan 55A

23 sep 2019

"Otroligt nöjd med Patrik. Helt rätt mäklare för mig då jag är van att jobba med erfarna och yrkeskunniga människor. Ingen snackare. En kompetent person med fakta och rutin bakom sina ord. Kommer jobba med Patrik igen. Och det är väl egentligen det bästa omdömet. "
säljare på Grevgatan 23

28 jul 2019

"Patrik är en person med mycket hög social kompetens som är lätt att tycka om och känna stort förtroende för. Att han dessutom har mycket god kunskap om marknaden gör honom till en mycket pålitlig mäklare och det bästa valet."
säljare på Ångströmsgatan 9

15 jul 2019

"Väldigt nöjd med Patrik som agerade väldigt proffesionellt genom hela processen. Han lyssnade på vad vi ville och hanterade på sitt sätt och det blev en lyckad affär. Kan absolut rekommendera Patrik till vänner och bekanta!"
säljare på Ångströmsgatan 9

17 jun 2019

"Patrik ger det där lilla extra och ör alltid tillgänglig och tillmötesgående. Jag har sålt två lägenhet genom Patrik och båda gångerna nått mycket bra slutpris."
säljare på Krukmakargatan 27

31 maj 2019

"Vi har anlitat Patrik vid två tillfällen för att sälja våra bostadsrätter i innerstan. Vi kommer definitivt rekommendera han till andra och dyker det upp fler tillfällen kommer han vara den första vi kontaktar. Han har kunskap, är lyhörd och lätt att ha att göra med. Professionell och engagerad. "
säljare på Kammakargatan 64

27 maj 2019

"Rekommenderas! Kunnig, trevlig, engagerad!"
säljare på Amarantergränd 1

16 maj 2019

"Jag är supernöjd och kan varmt rekommendera Patrik !
Han var mycket engagerad, professionell och positiv, Smidig och väl genomförd försäljning. "
säljare på Bergsgatan 29

14 maj 2019

"Högt engagemang och hög tillgänglighet - bra tålamod med föreningens synpunkter"
säljare på Inedalsgatan 5

10 maj 2019

"Vi har använt oss utav Patrik Lundberg vid ett flertal lägenhetsförsäljningar och han har alltid lyckats sälja på en hög prisnivå. Han har en förmåga att stänga affären, trots att vi haft höga krav på slutpris. Han är lyhörd, engagerad i kombination med att han är en väldigt duktig förhandlare och även på en tuff marknad har han förmågan att hitta rätt köpare. Tack för all hjälp Patrik!"
säljare på Fleminggatan 70

01 maj 2019

"Snabb och smidig försäljning. Vi kunde inte vara på plats under styling och visningstillfällen men Patrik styrde upp allt på ett bra sätt oavsett. Mycket nöjda!"
säljare på Rålambsvägen 21

13 apr 2019

"En mycket engagerad, målinriktad och professionell mäklare som visar god förmåga att utgå ifrån mina önskemål som säljare för att därefter prestera till 100%. Ärlig, prestigelös, punktlig, realistisk, effektiv är en del egenskaper som jag skulle beskriva Patrik Lundberg med. Med en snabb och rak kommunikation får han sålt lgh till rätt köpare."
säljare på Valhallavägen 67

11 apr 2019

"Patrik gjorde en fantastisk insats vid försäljningen av min lägenhet! Patrik var lyhörd, kommunikativ och satte en bra värdering på lägenheten vilken han senare överträffade. Hela processen var smidig och effektiv, precis vad jag önskade! Kommer rekommendra Patrik till vänner och bekanta och självklart använda honom igen när det blir dags för nästa boende! "
säljare på Tegnérgatan 55D

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
22
Villa
3

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
12
Försäljningar
25
Försäljningsvärde
193 490 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
107 av 109 säljare
Patrik satte rätt förväntningar på slutpriset
89 av 108 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
105 av 108 säljare
Patrik var tydlig och höll mig uppdaterad
108 av 109 säljare

Patrik på kartan.

409 tidigare annonser
3 bostäder till salu
109 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Annonser

8 750 000 kr
6 rum, 175 m²
50 000 kr/m²
Villa, Tyresö
2 350 000 kr
1 rum, 27 m²
87 037 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 599 kr/mån
3 675 000 kr
2 rum, 40,5 m²
91 875 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
960 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Årsta
2 rum, 57 m²
Utropspris: 2 775 000 kr
7 250 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 300 000 kr
4 rum, 76 m²
Utropspris: 6 950 000 kr
10 850 000 kr
Lägenhet Gärdet
+ 500 000 kr
4 rum, 115 m²
Utropspris: 10 350 000 kr
10 300 000 kr
Villa Hässelby Villastad
+ 400 000 kr
8 rum, 266 m²
Utropspris: 9 900 000 kr
4 100 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 350 000 kr
2 rum, 36,5 m²
Utropspris: 3 750 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.