Patrik Lundberg

Profilbild för Patrik Lundberg
Patrik Lundberg
4.9 / 5
(169 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
23 st
0 st
175 450 000 kr

Bakgrund

Patrik Lundberg jobbar på Widerlöv och är registrerad mäklare sedan 1993-08-23. Patrik har enligt vår statistik haft 14 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 108 485 000 kr.

Presentation

Som fastighetsmäklare med en gedigen erfarenhet på bostadsmarknaden i Stockholm innerstad under de senaste 30 åren, har jag utvecklat en unik kompetens att förstå mina kunders behov och önskemål. Jag är mycket stolt över min förmåga att kommunicera tydligt och skapa förtroende med mina kunder, vilket jag tror är en av de mest grundläggande aspekterna av en framgångsrik försäljning.

Min yrkeserfarenhet har gett mig en djup förståelse för bostadsmarknadens dynamik och en stor bredd av kompetenser inom försäljningsprocessen. Genom att arbeta hårt, vara lyhörd och vara engagerad i mina kunders önskemål och behov, är jag alltid beredd att erbjuda en heltäckande service som hjälper mina kunder att navigera genom försäljningsprocessen på ett smidigt och effektivt sätt.

Mitt engagemang för mina kunder har alltid varit och kommer alltid att vara det mest betydande inslaget i min yrkeskarriär. Min personliga och proaktiva approach, tillsammans med min förmåga att hantera utmaningar och svårigheter på ett positivt och professionellt sätt, gör mig till en utmärkt fastighetsmäklare som är både effektiv och pålitlig.

Så om du söker en fastighetsmäklare som har en bred kunskap om bostadsmarknaden i Stockholm innerstad och som är tydlig och förtroendeingivande, så är jag definitivt den rätta personen för dig. Jag ser fram emot att hjälpa dig med din bostadsaffär!

Jobbat aktiv som mäklare i Stockholm innerstad 1993.

Tillsammans med mitt duktiga team driver jag vårt kontor Kungsholmen / Södermalm

Född och uppvuxen i Uppsala

Har du bestämt dig för att sälja din bostad? Jag förmedlar samt värderar alla typer av bostäder såsom villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, tomter och fastigheter.

Du är varmt välkommen att kontakta mig för en kostnadsfri värdering samt en fullständig presentation av Widerlövs framgångsrika koncept! Jag är medlem i Mäklarsamfundet, ansvarsförsäkrad och registrerad hos Fastighetsmäklarinspektionen (FMI).

Mäklarbyrå


Säljare om Patrik.

08 aug 2023

"Vi har anlitat Patrik Lundberg många gånger tidigare och återkommer alltid till honom då han är proffsig, lyhörd, lätt att få kontakt med och han har aldrig gjort oss besviken hittills. Hans långa erfarenhet inger trygghet hos både oss som säljare och hos köparen. Varma rekommendationer!"
"Vi har anlitat Patrik Lundberg många gånger tidigare och återkommer alltid till honom då han är proffsig, lyhörd, lätt att få kontakt med och han har aldrig gjort oss besviken hittills. Hans långa erfarenhet inger trygghet hos både oss som säljare och hos köparen. Varma rekommendationer!"
Läs mer
säljare på Harg Prästgården 212

26 jul 2023

"Patrik är professionell och erfaren. Därtill mycket god omvärldsorientering. "
säljare på Storgatan 18

27 mar 2023

"Så oerhört nöjd med Patriks insats. Helt övertygad om att det i denna marknad inte varit möjligt att annars! Han är ett proffs rakt igenom, trygg och skapade tillit under hela processen. "
säljare på Sankt Göransgatan 85

14 feb 2023

"Vet ännu inte exakt vad arvodet är, så har inte svarat på de frågorna.
Är nöjd!"
säljare på Drottningholmsvägen 72

28 jan 2023

"Proffsig "
säljare på Birger Jarlsgatan 125

30 dec 2022

"En erfaren mäklare som varmt kan rekommenderas."
säljare på Frejgatan 22

11 dec 2022

"Bra och tydlig mäklare som tog oss igenom en komplex försäljning med bravur."
säljare på Hantverkargatan 79B

06 dec 2022

"Patrik är en väldigt, tydlig, kommunikativ och som helhet skicklig mäklare. Att han har lång och gedigen erfarenhet märks tydligt i kontakterna med honom. Att han sedan som person är väldigt trevlig och empatisk bidrar ytterligare till kundnöjdhet. Vi har haft förmånen att jobba med Patrik vid et..."
"Patrik är en väldigt, tydlig, kommunikativ och som helhet skicklig mäklare. Att han har lång och gedigen erfarenhet märks tydligt i kontakterna med honom. Att han sedan som person är väldigt trevlig och empatisk bidrar ytterligare till kundnöjdhet. Vi har haft förmånen att jobba med Patrik vid ett flertal tillfällen senaste åren och vi kan inget annat än att ge honom högsta betyg och våra varmaste rekommendationer."
Läs mer
säljare på Tre Liljor 4

09 nov 2022

"Patrik Lundberg har hittills hjälpt oss med att sälja 6 fastigheter under de senaste åren. Vi kommer alltid tillbaka till honom då han är otroligt proffsig och engagerad. Något vi uppskattar mycket med Patrik är att han är lättillgänglig och svarar snabbt när vi ringer eller på annat sätt vill få..."
"Patrik Lundberg har hittills hjälpt oss med att sälja 6 fastigheter under de senaste åren. Vi kommer alltid tillbaka till honom då han är otroligt proffsig och engagerad. Något vi uppskattar mycket med Patrik är att han är lättillgänglig och svarar snabbt när vi ringer eller på annat sätt vill få kontakt med honom. Han ger ett genuint och trovärdigt intryck som gör att man som både säljare och köpare känner att man kan lita på honom. Därför kan vi starkt rekommendera honom som mäklare."
Läs mer
säljare på Nordanviksgatan 14

14 sep 2022

"Grym."
säljare på Styrmansgatan 5A

01 sep 2022

"Vet ännu inte priset, har inte brytt oss räkna
Charmen får ni själva bedömma, larvig fråga. De"
säljare på Wiboms väg 15

24 jun 2022

"Patrik var helt fantastisk att ha med sig, rakt igenom hela försäljningsprocessen! Trevlig, rolig, kunnig, snabbtänkt, kreativ, uppmuntrande, ihärdig, engagerad, och med total full koll på allt! Han svarade alltid när vi ringde, oavsett tid på dygnet, och höll oss hela tiden uppdaterade om vad so..."
"Patrik var helt fantastisk att ha med sig, rakt igenom hela försäljningsprocessen! Trevlig, rolig, kunnig, snabbtänkt, kreativ, uppmuntrande, ihärdig, engagerad, och med total full koll på allt! Han svarade alltid när vi ringde, oavsett tid på dygnet, och höll oss hela tiden uppdaterade om vad som hände! Vi är otroligt nöjda och tacksamma och vi rekommenderar honom från djupet av våra hjärtan!"
Läs mer
säljare på Alsnögatan 22

30 maj 2022

"Patrik har varit bra hela vägen. Stor erfarenhet vilket var viktigt för oss. Har särskilt uppskattat att Patrik varit väldigt lätt att få tag i, tillgänglig, har ringt tillbaka direkt, samt lätt att prata med. "
säljare på Fridhemsgatan 44

20 maj 2022

"Alla borde välja Patrik som mäklare!"
säljare på Kungsgatan 37A

14 mar 2022

"Supernöjd"
säljare på Fendergatan 6

22 feb 2022

"Vi kände oss helt trygga genom hela processen med Patrik som vår mäklare"
säljare på Alströmergatan 45

31 jan 2022

"Vi är jättenöjda. Patrik och Widerlövteamet gjorde ett fantastiskt jobb på kort tid och försäljningen gick smidigt och till allas belåtenhet."
säljare på Tegnérlunden 9

28 okt 2021

"Tydlig och tillgänglig. "
säljare på Bergsgatan 35

14 sep 2021

"Mäklaren överskattade nog värdet i början innan han synat lägenhets skick i sömmarna men det tror jag att nästan alla mäklare skulle ha gjort. "
säljare på Sysslomansgatan 22

22 aug 2021

"Mycket skicklig mäklare med ett bra bemötande från start till slut. Är mycket nöjd med både samarbetet och slutpriset!"
säljare på Verkstadsgatan 5

28 jun 2021

"Hittills har vi valt att låta Patrik Lundberg från Widerlöv sälja fem olika fastigheter åt oss. Han är alltid tillgänglig och svarar snabbt på telefon. Allert och kunnig i sitt yrke. Vi är väldigt nöjda med honom som mäklare och kommer fortsätta anlita honom vid bostadsförsäljning. "
"Hittills har vi valt att låta Patrik Lundberg från Widerlöv sälja fem olika fastigheter åt oss. Han är alltid tillgänglig och svarar snabbt på telefon. Allert och kunnig i sitt yrke. Vi är väldigt nöjda med honom som mäklare och kommer fortsätta anlita honom vid bostadsförsäljning. "
Läs mer
säljare på Edsgatan 16

23 jun 2021

"Slutpriset avvek främst på grund av en slocknande marknad inför midsommar och semestrar. Vi var ändå mycket nöjda med det slutliga priset."
säljare på Bergsgatan 20

23 jun 2021

"Han var tydlig, öppen, trygg, lugn och närvarande i alla led. Vi är helnöjda med Patrik. Mkt proffsig enligt oss."
säljare på Alströmergatan 6

23 jun 2021

"Levererar alltid som vanligt "
säljare på Häggvägen 7

26 maj 2021

"Otroligt engagerad kompetent trevlig och driven. "
säljare på Kungsgatan 73

22 feb 2021

"Patrik är ett proffs. Vi kände oss väldigt trygga under hela försäljningen. "
säljare på Baltzar von Platens gata 7C

29 jan 2021

"Patrik är en erfaren och kompetent mäklare med bra kännedom om marknaden. Han skapar stabilitet och trygghet i försäljningen för både köpare och säljare. Jag kan starkt rekommendera honom."
säljare på Sysslomansgatan 1

29 jan 2021

"Kunnig, stabil och leveranssäker. Vi kände oss trygga med Patrik genom hela processen och är jättenöjda med slutresultatet!"
säljare på Sysslomansgatan 22

29 jan 2021

"Patrik är toppen!"
säljare på Industrigatan 2A

19 nov 2020

"Du är kanon trots förlustaffär är jag jättenöjd
Hälsningar från Thomas ( Liljeholmsbron, Ramanis kompis)"
säljare på Liljeholmsbron 8

13 nov 2020

"Mäklare Patrik var engagerad, flexibel och lyhörd för mina önskemål. Kan varmt rekommendera honom! "
säljare på Dalagatan 6A

22 okt 2020

"Vi träffade Patrik på en visning och fick ett bra intryck, därför blev valet enkelt när vi bestämde oss förr att sätta ingång försäljningsprocessen. Patrik har uppfyllt våra förväntningar och vi kan varmt rekommendera honom. "
säljare på Kronobergsgatan 28

21 okt 2020

"Vi är mycket nöjda med att ha samarbetat med Patrik när vi sålde vår lägenhet. Det märktes väldigt väl att han har lång erfarenhet av yrket, han var lugn och säker men samtidigt målinriktad och driven. "
säljare på Alströmergatan 6

29 sep 2020

"Patrik har lång erfarenhet och inger ett lugn och en trygghet som många andra mäklare saknar. "
säljare på Ehrensvärdsgatan 3

27 sep 2020

"Patrik har verkligen fått jobba med vårt objekt då tajmingen inte varit på vår sida. Det har han gjort med en fantastik uthållighet, vilket till slut också gav utdelning!"
säljare på Dalagatan 6B

27 sep 2020

"Patrik är en mycket kompetent och lyhörd mäklare med erfarenhet.
Vi blev rekommenderad honom - något vi kommer göra till andra! "
säljare på Folkskolegatan 12

27 sep 2020

"Patrik är aktiv, tydlig och engagerad. Han är ärlig och jobbar effektivt för ett avslut. Vi köpte vår lgh för 8 år sen via Patrik och upplevde samma ärlig- och tydlighet då som nu. Han skapar förutsättningar för att båda parter tillslut blir nöjda."
säljare på Norr Mälarstrand 96

07 sep 2020

"Vi hade gärna fått mer återkoppling under säljprocessen om hur många som var anmälda, kom på visning, vad nästa steg var etc."
säljare på Ehrensvärdsgatan 3

26 aug 2020

"Ingen utdragen försäljning vilket jag uppskattade. Visning söndag och måndag och onsdag samma vecka skrev vi avtal med köparen. "
säljare på Sankt Göransgatan 153

26 aug 2020

"Otroligt engagerad, proffsig och trevlig. "
säljare på Artillerigatan 36

07 jun 2020

"Kan varmt rekommendera Patrik. Rutinerad, trygg & väldigt trevlig."
säljare på Sysslomansgatan 22

01 jun 2020

"Jag upplevde Patrik som en mycket trevlig, engagerad och väldigt kompetent mäklare"
säljare på Övre Slottsgatan 32A

03 maj 2020

"Patrik är en lyhörd, erfaren och mycket duktig mäklare. Dessa egenskaper var extra viktiga för oss eftersom vi sålde under en osäker tid (Corona). Patrik var väldigt flexibel under hela processen och kunde med kort varsel erbjuda extravisningar för potentiella köpare. Vi kan varmt rekommendera Pa..."
"Patrik är en lyhörd, erfaren och mycket duktig mäklare. Dessa egenskaper var extra viktiga för oss eftersom vi sålde under en osäker tid (Corona). Patrik var väldigt flexibel under hela processen och kunde med kort varsel erbjuda extravisningar för potentiella köpare. Vi kan varmt rekommendera Patrik till alla bostadssäljare! "
Läs mer
säljare på Fridhemsgatan 31

10 apr 2020

"Vår försäljning tog länge (pga corona) och Patrik blev verkligen testad.... Han gjorde det mycket bra. Han var väldigt dedikerad och engagerad hela tiden. Vi har varit jättenöjda med honom hela resan. Han är duktig, erfaren och proffsig och samtidigt öppen och sig själv, vilket skapar en mycket b..."
"Vår försäljning tog länge (pga corona) och Patrik blev verkligen testad.... Han gjorde det mycket bra. Han var väldigt dedikerad och engagerad hela tiden. Vi har varit jättenöjda med honom hela resan. Han är duktig, erfaren och proffsig och samtidigt öppen och sig själv, vilket skapar en mycket bra relation köpare/mäklare."
Läs mer
säljare på Henriksdalsallén 26B

31 mar 2020

"Fantastiskt lyhörd och kompetent mäklare som verkligen gjorde sig förtjänt av sitt arvode. Rekommenderas varmt!!"
säljare på Bergsgatan 57

29 mar 2020

"Patrik Lundberg och under försäljningen assisterande mäklare Richard Wall var otroligt hjälpsamma och professionella och gjorde det möjligt för mig att kunna slutföra lägenhetens av mig påbörjade men inte än avslutade mindre renoveringar för att snabbt kunna förbereda lägenheten till fotograferin..."
"Patrik Lundberg och under försäljningen assisterande mäklare Richard Wall var otroligt hjälpsamma och professionella och gjorde det möjligt för mig att kunna slutföra lägenhetens av mig påbörjade men inte än avslutade mindre renoveringar för att snabbt kunna förbereda lägenheten till fotografering och försäljning.
Bilderna blev mycket fina och visade lägenhetens egenskaper på ett vackert sätt. Patrik tog hand om budgivningen på ett väldigt skickligt och drivet sätt och lyckades höja försäljningsvärdet högt över förväntan. Jag är mycket nöjd med hans insats och tacksam över resultatet."
Läs mer
säljare på Sven Rinmans gata 1

24 mar 2020

"Mycket professionell hantering, under 10 års samarbete! "
säljare på Fatburs Kvarngata 11

18 mar 2020

"Anledningen till att jag valde Patrik som mäklare är på grund av hans lugn som inger förtroende. Fick känslan att han är en rutinerad och någon som faktiskt lyssnar på sina klienter istället för unga mäklare som är övertända och inte inger samma förtroende. Var väldigt tillgänglig genom hela proc..."
"Anledningen till att jag valde Patrik som mäklare är på grund av hans lugn som inger förtroende. Fick känslan att han är en rutinerad och någon som faktiskt lyssnar på sina klienter istället för unga mäklare som är övertända och inte inger samma förtroende. Var väldigt tillgänglig genom hela processen och har förmågan att bemöta sin klient på dennes nivå."
Läs mer
säljare på Pipersgatan 1

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
10
Villa
3
Kedjehus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
14
Försäljningsvärde
108 485 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
162 av 166 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
160 av 165 säljare
Patrik var tydlig och höll mig uppdaterad
167 av 168 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Patrik på kartan.

527 tidigare bostäder
15 bostäder till salu
169 rekommendationer

15 bostäder till salu.

Bostäder

3 200 000 kr
1 rum, 28 m²
114 285 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 390 kr/mån
12 000 000 kr
3 rum, 98 m²
122 448 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 418 kr/mån
3 850 000 kr
1 rum, 32 m²
120 312 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 124 kr/mån
10 rum, 356 m²
Villa, Uppsala
6 900 000 kr
2,5 rum, 71 m²
97 183 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 309 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

3 900 000 kr
Lägenhet Gärdet
+ 50 000 kr
1,5 rum, 37 m²
Utropspris: 3 850 000 kr
11 500 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 600 000 kr
3 rum, 97 m²
Utropspris: 10 900 000 kr
2 275 000 kr
Lägenhet Ekhagen
-75 000 kr
1 rum, 23 m²
Utropspris: 2 350 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Kungsholmen
4 rum, 126 m²
Utropspris: 17 000 000 kr
7 100 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 200 000 kr
2 rum, 69 m²
Utropspris: 6 900 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.