Patrik Lidholm

Profilbild för Patrik Lidholm
Säljarfavorit
Patrik Lidholm
4.8 / 5
(56 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
24 st
13 st
77 490 000 kr

Bakgrund

Patrik Lidholm jobbar på Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2018-03-14. Patrik har fått in 13 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan oktober 2020. Patrik har haft 20 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 72 060 000 kr.

Presentation

Engagerad mäklare som jobbar för att överträffa mina kunders förväntningar. Med målmedvetenhet och tävlingsinstinkt ser jag till att mina kunder tryggt kan förlita sig på att jag gör mitt yttersta gällande just deras bostadsaffär. Söker du en mäklare med säljdriv som inte ger sig förens du är nöjd så tveka inte att kontakta mig

Säljare om Patrik.

15 jan 2021

"Patrik Lidholm har varit bra att ha att göra med under hela säljprocessen. Rak, förtroendeingivande, effektiv och trevlig. Löste snabbt alla problem som kunde uppstå genom att vi under hela processen befann oss hundra mil från varandra. Jag kan varmt rekommendera honom om du ska sälja din bostad!."
säljare på Melongatan 20

06 jan 2021

"Professionell med hög social kompetens. Driven och pålitlig "
säljare på Blåsippsbacken 61

30 dec 2020

"Patrik är en väldigt engagerad och professionell mäklare som verkligen levererar det han lovar. Han tog hand om allt från början till slutet. Jag fick även ett rekordpris för mitt radhus som såldes innan visningen. Jag kan verkligen rekomendera Patrik och kommer garantera att använda mig av honom i framtiden "
säljare på Linjemästarvägen 69

28 dec 2020

"Patrik är snabb på bollen, uppslagsrik och lätt att samarbeta med. Han engagerade sig verkligen i vår försäljning och drev på för att få bästa möjliga resultat."
säljare på Ståltrådsvägen 54

28 okt 2020

"Patrik har varit trevlig och lätt att ha att göra med under hela försäljningsprocessen. Mycket smidig och all eloge till snabb planändring och tidigareläggning när yttre förutsättningen förändrades! "
säljare på Multrågatan 7

02 okt 2020

"Jag tycket verkligen om mäklaren"
säljare på Nickelgränd 4

19 sep 2020

"Patrik har både före, under och efter försäljningen varit mycket engagerad och behjälplig.
Han gav en bra, rimlig värdering och kunde sedan nå försäljningsmålet. Det har varit en väldigt smidig process. Jag kan starkt rekommendera att du använder dig av Patrik vid en bostadsaffär."
säljare på Kuskgränd 2

17 sep 2020

"We needed a quick sale to move back to the UK, and Patrik sold our house very quickly and at a record price for the area. His network is fantastic. We needed a broker who would help us at every step because we had never sold a house in Sweden before. Patrik was exactly what we needed. We highly recommend him. "
säljare på Skattegårdsvägen 314

06 sep 2020

"Fick direkt en god uppfattning av Patrik. Var enkel och bredde inte på utan var väldigt jordnära.
Som han lovat hade han flera intressenter som ville se lägenheten innan visning och det blev tom en försäljning innan visning. Kändes som Patrik verkligen bjöd till och försökte verkligen ta till vara mina intressen. Lyhörd och duktig mäklare som inte var så skrytig som vissa andra mäklare. Fick stort förtroende för honom - han visste vad han pratade om, kände till marknaden och vad vi kunde förvänta oss.
"
säljare på Söderberga Allé 38

01 sep 2020

"Patric är en oerhört driven mäklare, mycket proffsig, engagerad och alltid tillgänglig. Hans förmåga att sälja är tydlig och han är alltid enormt positiv! Rekommenderar starkt till alla. "
säljare på Blåsippsbacken 93

09 jun 2020

"Började vårat husletande för ett år sedan och haft kontakt med lite olika mäklare men Patrik var den absolut bästa. Lyhörd med bra kommunikation samt ärlig i bedömning av våran försäljning. Patrik hjälpte oss med försäljning men också att hitta ny bostad på ett smidigt och tryggt sätt. Har redan rekommenderat honom till vänner och skulle anlita honom igen vid en framtida försäljning. "
säljare på Härjedalsgatan 78

03 jun 2020

"Patrik är klar och tydlig i informationen och kunnig i sitt yrke. Rekommenderas."
säljare på Brunflogatan 12

16 apr 2020

"Vi gjorde en mycket bra försäljning tack vare Patrik Lidholm! Det vi uppskattat mest hos Patrik - som vi lärde oss på vägen var att han var enormt engagerad och ställde upp och hjälpte oss med massor av olika hus vi tittade på runt om i hela Sverige. Han förmedlade kontakter och var alltid tillgänglig! Vi har hållt på att leta bostad fram och tillbaka/till och från ca 1,5 år. Under tiden har Patrik funnits där och hjälpt till trots att han inte behövt. Detta gjorde det självklart för oss att be han ta hand om våran bostadsförsäljning när det väl var dags.
Trots dessa tider fick vi ett mycket bra pris som vi är nöjda med!
Vi har nu gjort en grym försäljning samt hittat vårt drömboende...
Kommer inte välja någon annan mäklare, rekommenderar honom starkt, väldigt socialt kompetent, lyhörd & empatisk! Mycket nöjda =) Linn & Niklas"
säljare på Karlavagnsgränd 27

30 mar 2020

"Patrik levererade verkligen på det han lovade. Trevlig, glad o lätt att ha att göra med
Rekomenderar honom verkligen"
säljare på Björnflokevägen 111

12 mar 2020

"Patrik är en glad, trevlig och mycket kunnig mäklare, som alltid finns till hands om man har frågor att ställa, jag rekommenderar honom alla dagar i veckan och jag skulle kontakta honom igen om jag skulle sälja min lägenhet."
säljare på Bättringsvägen 6

10 mar 2020

"Patrik var väldigt professionell och bemötte oss med fötterna på jorden. Han fick oss att känna oss trygga och jobbade stenhårt för att nå vårt gemensamma mål"
säljare på Hundlokegränd 22

10 mar 2020

"Bästa mäklaren du kan anlita! Patrik är oerhört proffsig, kunnig och engagerad. Har anlitat honom flera gånger och kommer så göra igen.
Han har mitt fulla förtroende och upplevs trovärdig. Enkel att kommunicera med, återkopplar och är lättillgänglig.
Kan inte tänka mig en bättre mäklare och jag rekommenderar att anlita Patrik "
säljare på Blomsterkungsvägen 116A

09 mar 2020

"Vi är nöjda med Patrik som var väldigt engagerad i försäljning av vår lägenhet. Höll oss uppdaterad hela tiden och hjälpte med processen"
säljare på Multrågatan 23

05 mar 2020

"Jag har ingen tidigare erfarenhet av försäljning av lägenheter utan jag träffade tre olika mäklare och utifrån dessa samtal så gav Patrik den bästa intrycket och efter att vi kom överens så har allt flyttid på mycket bra"
säljare på Duvedsvägen 13

03 mar 2020

"Patrik är otroligt lyhörd och kompetent. Mycket trevlig och lätt att ha att göra med. Kunde inte varit nöjdare! Patrik rekommenderas starkt! "
säljare på Kirunagatan 42

03 mar 2020

"Mycket bra erfarenhet!"
säljare på Råckstavägen 82

27 jan 2020

"Trevlig mäklare som är lätt att prata med. Han gör sitt bästa och hjälper till med alla frågor och detaljer. Ställer även upp efter försäljningen och hjälper till med sànt som kan komma till. "
säljare på Vittangigatan 16

16 aug 2019

"Räddade oss i det sista, då hade vi en oerfaren mäklare innan som förstörde värdet på vår lägenhet."
säljare på Krikongränd 2

14 aug 2019

"Patrik lyssnade in oss och etablerade direkt en teamkänsla. Bilderna blev jättebra och han hade flera intresserade av lägenheten redan innan visning. Allting flöt på smidigt och de frågor vi hade fick vi snabbt svar på. Vi kan varmt rekommendera Patrik och tycker att vi fick mer service för pengarna än vid tidigare försäljningar.
//Mattias
"
säljare på Tunnlandsvägen 89

13 jul 2019

"Bästa mäklare i Sverige . Jag rekomenderar till alla mina kompisar och granne.tack så jättemycket."
säljare på Viltringen 33

29 jun 2019

"En stjärnmäklare som gör allt och lite till.️
Patrik var alltid det självklara valet för oss då vi redan första mötet fick bra känsla.
Han har verkligen visat att hårt arbete alltid lönar sig, i vårt fall var det att sälja för det priset vi önska. Alltid snabb på att återkoppla och gick igenom varje steg tydligt.
Man hör ofta att det inte är läge att sälja just nu, tror snarare det handlar om vilken mäklare du väljer. "
säljare på Hättkvarnsgatan 7

22 apr 2019

"Minns inte arvodet. Patrik är en hjälpsam och väldigt trevlig person. Öppen och hjälpsam. Ett tips bara. För att hålla arbetslivetslivet stressa ned en smula, dock inget jag skriver för det var något negativt utan bara för jag tycker om Patrik som människa. "
säljare på Vittangigatan 29

04 dec 2018

"Mycket seriös, ärlig och kompetent. Jobbar 100 % för att få ut maximalt pris. Bästa mäklaren jag någonsin haft. Rekommenderas verkligen!"
säljare på Sibeliusgången 28

15 sep 2018

"Otroligt engagerad och lätt å prata med.Skulle rekommendera honom till 100%"
säljare på Ullvidevägen 21A

10 sep 2018

"Affären gick fort och vi är väldigt nöjda med det och även med vår trevliga mäklare"
säljare på Tunnlandsvägen 93

05 sep 2018

"Vi är mycket nöjda med Patrik. Redan vid värderingen av vår lägenhet så ingav han ett företroende. Han var lyhörd för våra förväntningar, tog våra åsikter och funderingar seriöst. Han var lätt att komma i kontakt med och verkade ha bra koll på hur bostadsmarknaden såg ut och vad som var ett rimligt utgångspris. Att han var väldigt trevlig och social var ett stort plus! Man kände sig omhändertagen. "
säljare på Tunnlandsvägen 89

05 sep 2018

"Lätt att diskutera med om för- och nackdelar. Gav sin bedömning utan att försöka övertyga. Verkade agera proaktivt med att ta kontakter. "
säljare på Rinkebystråket 3

16 jul 2018

"Jag tycker att Patrik gjorde en kanoninsats och sålde min bostadsrätt enkelt och till ett pris som jag var nöjd med, trots den rådande bostadsmarknaden. Han höll mig uppdaterad om möjliga kunder som hade varit i kontakt med honom och jag fick bra återkoppling när jag hade frågor.
Patrik rekommenderas starkt.
Tack för all hjälp Patrik!
//Eskinder"
säljare på Jämtlandsgatan 97

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
10
Radhus
8
Villa
1
Kedjehus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
13
Försäljningar
20
Försäljningsvärde
72 060 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
54 av 56 säljare
Patrik satte rätt förväntningar på slutpriset
48 av 56 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
54 av 56 säljare
Patrik var tydlig och höll mig uppdaterad
55 av 56 säljare

Patrik på kartan.

107 tidigare annonser
3 bostäder till salu
55 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Annonser

3 995 000 kr
4 rum, 102 m²
39 166 kr/m²
Radhus, Stockholm
3 795 000 kr
4 rum, 118 m²
32 161 kr/m²
Radhus, Stockholm
1 695 000 kr
1 rum, 34 m²
49 852 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 175 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Vällingby
3 rum, 69 m²
Utropspris: 2 395 000 kr
Slutpris saknas
Radhus Hässelby
5 rum, 131 m²
Utropspris: 3 795 000 kr
Slutpris saknas
Kedjehus Polhem
4 rum, 100 m²
Utropspris: 3 795 000 kr
2 470 000 kr
Lägenhet Lövsta Allé
+ 175 000 kr
3 rum, 59 m²
Utropspris: 2 295 000 kr
4 230 000 kr
Radhus Vällingby
+ 235 000 kr
4 rum, 110 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Professionell med hög social kompetens. Driven och pålitlig "
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.