Patrik Henriksson

Profilbild för Patrik Henriksson
Patrik Henriksson
(0 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
0 st
0 st
0 kr

Bakgrund

Patrik Henriksson är registrerad mäklare sedan 2011-03-17.

Presentation

När du ska sälja din fastighet dyker det ofta upp en mängd frågor. Det kan exempelvis vara vad fastigheten är värd, räcker mitt skick, hur ska min fastighet presenteras, hur ska arrendet på åkern och jakträtten hanteras, om skogen ska säljas avstyckad för sig, vad skatten blir, till när det är bäst läge att sälja just din fastighet. Mycket att tänka på? Inte om du anlitar en fastighetsmäklare och företag som har branschens längsta erfarenhet och all den kompetens du behöver under ett tak. Registrerad och ansluten fastighetsmäklare hos Mäklarsamfundet. Fastighetsmäklare i Stockholm sedan 1994.

Vi ger dig en trygg försäljningsprocess där du som säljare har de bästa förutsättningarna att göra en så bra affär som möjligt. Varje år säljer vi tusentals fastigheter över hela Sverige. Vi som är fastighetsmäklare har erfarenhet och affärsmässighet och relevant utbildning. Ofta jobbar vi tillsammans med jurister, lantmätare, jäg- och skogsmästare, ekonomer, arrendespecialister och företagsrådgivare för att ytterligare ge dig som kund ett mervärde. Det är en bredd vi är unika med och som ger dig som kund en trygg affär och bäst betalt. Välkommen till LRF Konsult

"Det finns inga genvägar till en lyckad affär och ditt val av fastighetsmäklare har stor betydelse."

Mäklarbyrå

Kontor

Statistik och försäljning.

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
0
Försäljningsvärde
0 kr

Betyg och omdömen.

Bli första säljare att lämna ett omdöme om Patrik!

Patrik på kartan.

363 tidigare annonser

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Gård Blidö
10 rum, 265 m²
Utropspris: 6 975 000 kr
Slutpris saknas
Tomt/Mark Hummelmora
Slutpris saknas
Gård Blidö
10 rum, 265 m²
Slutpris saknas
Gård Södertälje
Utropspris: 1 275 000 kr
Slutpris saknas
Tomt/Mark Blidö

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.