Oskar Rydström

Profilbild för Oskar Rydström
Säljarfavorit
Oskar Rydström
4.8 / 5
(77 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
41 st
18 st
102 680 000 kr

Bakgrund

Oskar Rydström jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2021-03-11. Oskar har fått in 18 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan september 2021. Oskar har enligt vår statistik haft 26 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 88 132 000 kr.

Presentation

Oskar anser att det finns en lösning till allt och lägger stor vikt vid behovsanalysen för att kunna anpassa affären efter kundens viktigaste behov. Höga ambitioner och engagemang är två av de viktigaste egenskaperna för att kunna skapa långsiktiga relationer. Att dessutom vara ordentligt påläst om bostaden är extremt viktigt för Oskar då det kan vara avgörande för att få ut ett så högt slutpris som möjligt. Med Bjurfors starka varumärke och försäkrade kvalitet får han de bästa förutsättningarna för att kunna leverera en mäklartjänst på högsta nivå.

Mäklarbyrå


Säljare om Oskar.

13 mar 2023

"Proffessionell! Trevligt bemötande"
säljare på Palmsundsgatan 20

12 mar 2023

"Gav ett genuint intryck av att vilja hjälpa oss med försäljningen, lyssnade bra och var väldigt bra på att uppdatera oss under försäljningens olika skeden."
säljare på Verktumsgatan 6

26 feb 2023

"Med hjälp av Oskar fick vi en väldigt smidig och snabb försäljning med ett bra slutpris. Oskar var väldigt engagerad och hjälpsam med allt."
säljare på Basungatan 42

01 feb 2023

"Fick tidigt en bra känsla för Oskar och det höll i sig genom hela försäljningen! Tydlig i sin kommunikation och lyhörd kring våra förväntningar och förhoppningar. Målinriktad och otroligt imponerad av hans snabba arbete i en sådan här svår och oförutsägbar marknad. Rekommenderar honom starkt!"
"Fick tidigt en bra känsla för Oskar och det höll i sig genom hela försäljningen! Tydlig i sin kommunikation och lyhörd kring våra förväntningar och förhoppningar. Målinriktad och otroligt imponerad av hans snabba arbete i en sådan här svår och oförutsägbar marknad. Rekommenderar honom starkt!"
Läs mer
säljare på Antenngatan 27B

29 jan 2023

"Oskar's professionalism and expertise will help you to maximise your property's value in the current dynamic market. Strong recommendation of Oskar to any of you who are going to sell your house or apartment."
säljare på Sjömilsgatan 17

27 jan 2023

"Oskar är en "klippa". Driven, kunnig och extremt trevlig. Med andra ord, en super duktig mäklare. "
säljare på Solarvsplan 33

11 jan 2023

"Tycker att allt fungerat bra"
säljare på Knapebacken 6

17 dec 2022

"Oskar var flexibel, engagerad och målmedveten. Vi är väldigt nöjda med Oskars insats i nuvarande marknad med lågkonjunktur och ränteläge. "
säljare på Berguven 12

13 okt 2022

"Duktig, trevlig och väldigt tillmötesgående. Vägledde oss genom lägenhetsförsäljningen på ett tryggt och proffigt sätt. Varma rekommendationer."
säljare på Lokattsbacken 84

22 sep 2022

"Så fantastiskt duktig! Höll oss uppdaterade konstant och checkade in med jämna mellanrum… underbar upplevelse!!"
säljare på Önneredsvägen 118

24 aug 2022

"Trevlig, målmedveten och stor arbetskapacitet.
"
säljare på Orkestergatan 15

12 aug 2022

"Oskar var en stor trygghet för mig under försäljningen av min lägenhet. Påläst, pedagogisk, pålitlig - ja allt som man önskar av en mäklare helt enkelt!"
säljare på Handelsmyntet 14

07 jul 2022

"Supernöjda med Oskar!
Proffsig, engagerad, kunnig och trevlig.
Vi blev uppdaterade om försäljning genom hela processen och han fanns alltid tillgänglig från början till slut.
Rekommenderas!"
säljare på Hovås Stenbärsväg 28

04 jul 2022

"Oskar är en otrolig mäklare som lyssnar på kunden och agerar snabbt med logik och ger ett bra intryckt till kunderna/spekulanter. "
säljare på Gamla Brottkärrsvägen 62

22 jun 2022

"Mäklaren var mycket kunnig och arbetade flitigt. Han fanns där hela tiden och besvarade små som stora spörsmål utan dröjsmål. Hans sympatiska framtoning skapade en trygghetskänsla vilket var viktigt för mig. Detta blev en god och lärorik erfarenhet. "
säljare på Saltholmsgatan 25

30 maj 2022

"Oskar är kunnig, driven och engagerad som mäklare! Han jobbar effektivt, är enkel att ha och göra med, lättillgänglig och rolig att jobba ihop med. Jag kan varmt rekommendera
Oskar! "
säljare på Fagottgatan 10

16 maj 2022

"Utöver försäljningen av vår lägenhet var Oskar även mycket hjälpsam när vi hade frågor gällande hus vi tittade på. Han förmedlade t.ex. kontakt till mäklare i aktuella områden som med sin lokalkännedom kunde svara på våra frågor. "
säljare på Silvermyntsgatan 18

25 apr 2022

"Oskar har varit väldigt tillgänglig och behjälplig under hela processen vilket jag uppskattat oerhört mycket. Lyckas att uppnå måluppsatt resultat på förhandsvisning vilket vittnar om goda kontakter i området. Jag är väldigt nöjd i sin helhet och rekommenderar mer än gärna Oskar till andra. "
"Oskar har varit väldigt tillgänglig och behjälplig under hela processen vilket jag uppskattat oerhört mycket. Lyckas att uppnå måluppsatt resultat på förhandsvisning vilket vittnar om goda kontakter i området. Jag är väldigt nöjd i sin helhet och rekommenderar mer än gärna Oskar till andra. "
Läs mer
säljare på Klåvavägen 72

14 apr 2022

"Vi är helnöjda med Oskar. Alltid tillgänglig, kunnig och allt igen en mycket trevlig person att ha att göra med. Guldstjärna till Oskar"
säljare på Svängrumsgatan 79

13 apr 2022

"Helhetsupplevelsen var god och mäklaren framförallt väldigt serviceminded. Dock så slarvade han en del med annonsen. Det var många fel i den som vi fick påpeka. Kändes som om han hade kopierat en tidigare annons och slarvat när denna skulle anpassas till vårt objekt."
"Helhetsupplevelsen var god och mäklaren framförallt väldigt serviceminded. Dock så slarvade han en del med annonsen. Det var många fel i den som vi fick påpeka. Kändes som om han hade kopierat en tidigare annons och slarvat när denna skulle anpassas till vårt objekt."
Läs mer
säljare på Björklundavägen 12

08 apr 2022

"Jättetrevlig och enkel att nå oavsett frågan eller tid. Kunnig och effektiv, det var inga problem som kunde inte lösas. Till att göra hela bilden av en perfekt mäklare är han också charmig på alla positiva sätt. Varmt, varmt rekommenderas!"
säljare på Torvmossevägen 26

11 mar 2022

"Hade ett par andra mäklare innan Oskar som jag var mindre nöjd med, speciellt då jag hade ganska höga krav på vad jag förväntade mig. Oskar lyckades få mig att ändra syn på mäklare, speciellt då jag stött på många dåliga på marknaden (som köpare och säljare). Oskar var väldigt hjälpsam, snabb i å..."
"Hade ett par andra mäklare innan Oskar som jag var mindre nöjd med, speciellt då jag hade ganska höga krav på vad jag förväntade mig. Oskar lyckades få mig att ändra syn på mäklare, speciellt då jag stött på många dåliga på marknaden (som köpare och säljare). Oskar var väldigt hjälpsam, snabb i återkopplingen och tydlig med vad jag kunde förvänta mig. Super nöjd med Oskar och rekommenderar starkt!"
Läs mer
säljare på Antenngatan 33B

21 feb 2022

"Oskar gjorde ett strålande jobb. felfri kommunikation, tydlig med mål och vad vi borde uppnå, något lägre alternativ var inte aktuellt från hans sida. Måste också berömma Oskar för att han har en väldigt behaglig personlighet, trevlig och är lyhörd. Jag rekommenderar dig som går i säljtankar att ..."
"Oskar gjorde ett strålande jobb. felfri kommunikation, tydlig med mål och vad vi borde uppnå, något lägre alternativ var inte aktuellt från hans sida. Måste också berömma Oskar för att han har en väldigt behaglig personlighet, trevlig och är lyhörd. Jag rekommenderar dig som går i säljtankar att kontakta Oskar, han e en stjärna!"
Läs mer
säljare på Skogsrydsgatan 23B

18 feb 2022

"Oskar är en grym mäklare
Lyhörd, kunnig och trygg att ha vid sin sida
Kan varmt rekommendera honom
Högsta betyg"
säljare på Klåva Gårdsväg 5

08 feb 2022

"Kan verkligen rekommendera Oskar. Har var engagerad, positiv, höll oss uppdaterade och gick alltid att få tag på. Dessutom otroligt trevlig! "
säljare på Berguven 12

04 feb 2022

"Väldigt trevlig, lyhörd och flexibel. Toppenkille rakt igenom. Rekommenderas starkt. "
säljare på Uggleberget 26

26 jan 2022

"Vi kan varmt rekommendera Oskar. Trevlig, lyhörd och visade ett stort engagemang. Vi kunde inte haft någon bättre. "
säljare på Förbindelsevägen 35

17 jan 2022

"En mycket bra insats av mäklaren. God kännedom om området vilket gjorde att våra diskussioner blev bra. Oskars tillgänglighet var/är mycket god och han var/är flexibel samt lyhörd i sitt sätt att arbeta, vilket var/är viktigt för mig beroende på att jag själv besitter en del kunskap om försäljnin..."
"En mycket bra insats av mäklaren. God kännedom om området vilket gjorde att våra diskussioner blev bra. Oskars tillgänglighet var/är mycket god och han var/är flexibel samt lyhörd i sitt sätt att arbeta, vilket var/är viktigt för mig beroende på att jag själv besitter en del kunskap om försäljning av bostäder och avtal.
Sedan anser jag att mäklararvodena generellt sett är för höga, beroende på mäklarbolagens overhead. "
Läs mer
säljare på Basungatan 34

11 jan 2022

"Oskar var engagerad och mycket ambitiös. Jag gillar att han var positivt inställd, tog alltid emot med ett stort leende
Det var lätt och prata med honom och bolla idéer kring försäljningen vilket också ledde till att jag fick förtroende för honom. "
säljare på Högsbogatan 27

23 nov 2021

"Lätt att prata med och jordnära
"
säljare på Fiolgatan 8

03 nov 2021

"Oskar var en positiv och hjälpsam mäklare .
Han gav oss en realistisk värdering av lägenheten."
säljare på Beryllgatan 25

21 okt 2021

"Oskar är mycket proffsig och utstrålar ett fantastiskt engagemang. Han är drivande och jobbar snabbt samtidigt som han håller god kontakt. Helt enkelt en fantastisk mäklare!"
säljare på Mandolingatan 11

21 okt 2021

"Väldigt nöjd med Oskars insats. Jag är säker på att han ger bra värde för kunden som köper och säljer. Hade utan tvekan jobbat med Oskar igen om framtida försäljningar. "
säljare på Berguven 32

10 sep 2021

"Vi är supernöjda med Oskar. Lätt att få tag i och återkopplade väldigt snabbt ifall han inte hade möjlighet att svara när man ringde. Otroligt trevlig och engagerad samt gav ett pålitligt intryck. Kan verkligen rekommendera honom om man vill ha en riktigt bra mäklare."
"Vi är supernöjda med Oskar. Lätt att få tag i och återkopplade väldigt snabbt ifall han inte hade möjlighet att svara när man ringde. Otroligt trevlig och engagerad samt gav ett pålitligt intryck. Kan verkligen rekommendera honom om man vill ha en riktigt bra mäklare."
Läs mer
säljare på Lantmilsgatan 26

05 sep 2021

"Mycket nöjd med mäklarens arbete som helhet. Skulle absolut rekommendera Oskar till någon som ska sälja."
säljare på Jans väg 5

02 aug 2021

"Fantastisk insats av en mycket driven mäklare. Ffa ovärderlig service, alltid tillgänglig och korrekt. Inga anmärkningar! "
säljare på Kapplandsgatan 70

22 jul 2021

"Oscar ingav fantastisk förtroende och bemötande från början till slut! "
säljare på Sjömilsgatan 26

18 jul 2021

"Mycket serviceminded och trevlig mäklare som gjorde försäljningen enkel och smidig för oss som säljare."
säljare på Kapplandsgatan 34

09 jun 2021

"Jag vet inte vilken atvodesmodell Jag valde"
säljare på Distansgatan 45

19 maj 2021

"Oskar är kunnig, tydlig och positiv och vi kunde inte annat än vara nöjda med hans insats!"
säljare på Basungatan 24

10 maj 2021

"Oerhört nöjd med mäklaren Oskar som visade stort engagemang och målmedvetet. En riktigt bra och proffsig försäljningsprocess. "
säljare på Södra Särövägen 32

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
26

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
18
Försäljningar
26
Försäljningsvärde
88 132 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.7 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.7 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
66 av 73 säljare
Oskar satte rätt förväntningar på slutpriset
65 av 76 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
73 av 75 säljare
Oskar var tydlig och höll mig uppdaterad
74 av 76 säljare

Oskar på kartan.

104 tidigare bostäder
39 bostäder till salu
75 rekommendationer

39 bostäder till salu.

Bostäder

3 rum, 81,5 m²
Lägenhet, Göteborg
5 055 kr/mån
3 rum, 85 m²
Lägenhet, Göteborg
6 026 kr/mån
4 395 000 kr
3 rum, 87 m²
50 517 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 607 kr/mån
4 695 000 kr
4 rum, 87 m²
53 965 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 942 kr/mån
4 rum, 89 m²
Lägenhet, Göteborg
5 844 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

5 100 000 kr
Lägenhet Hovås
-95 000 kr
4 rum, 97,5 m²
Utropspris: 5 195 000 kr
1 895 000 kr
Lägenhet Flatås
2 rum, 53,5 m²
Utropspris: 1 895 000 kr
3 112 500 kr
Lägenhet Hovås
-182 500 kr
2 rum, 55 m²
Utropspris: 3 295 000 kr
5 000 000 kr
Lägenhet Hovås
+ 5 000 kr
4 rum, 99,5 m²
Utropspris: 4 995 000 kr
7 334 500 kr
Lägenhet Långedrag
-665 500 kr
5 rum, 139 m²
Utropspris: 8 000 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.