Oskar Fröblom

Profilbild för Oskar Fröblom
Oskar Fröblom
4.8 / 5
(45 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
0 st
0 st
0 kr

Bakgrund

Oskar Fröblom jobbar på URBAN by ESNY och är registrerad mäklare sedan 2010-10-06. Oskar har enligt vår statistik haft 1 försäljning det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 4 100 000 kr.

Presentation

Jag drivs av att överträffa mina kunders förväntningar och utför varje moment i försäljningsuppdraget såsom jag hade önskat att min mäklare skulle agera om det var min bostad som var till salu. Jag drivs av att sätta nya rekord.

Jag vill att du som säljare ska bli 100% nöjd och jag strävar efter att hitta köpare som ser värdet i just din bostad - för att du ska få högsta möjliga slutpris!

Jag har blivit utsedd till den mest aktiva mäklaren ett fletal gånger. Samt vunnit högst kundnöjdhet och månadens mäklare åtskilliga gånger.

Min ambition är inte bara att få bostaden såld, utan att gång på gång överträffa mig själv och slå försäljningsrekord.

Varje bostadsförsäljning ser jag som ett unikt projekt där varje bostad har olika behov och målgrupper. Jag jobbar hårt och lovar att göra allt jag kan för att du ska få bostaden såld snabbt, tryggt och till ett högt försäljningspris.

Har du några frågor eller funderingar är det bara att kontakta mig på sms, telefon eller mail.

Mina kunder skriver om mig här nedanför: 

”Hade möten med flera trevliga mäklare men Oskar kändes självklar direkt när vi sågs. 
Professionell, lättsam och enkel att ha att göra med. Jag kände mig trygg hela vägen. Rekommenderar honom glatt!”/ Kari Modén

"Oskar har verkligen imponerat mig med sitt fantastiska arbete. Han är inte bara skicklig och pålitlig, utan också oerhört snabb och förtroendeingivande. Genom att dela användbara tips och hålla mig konstant uppdaterad har han gjort hela affärsprocessen både smidig och effektiv. Trots att han ansåg att priset kunde varit högre, är jag mycket nöjd. Oskar får högsta betyg, och jag är tacksam för hans professionella insats!"/ Lida Stukan

"Innan jag valde att lägga ut min lägenhet till försäljning kontaktade jag väldigt många mäklare för att få både värdering och se vilken som kändes mest rätt.När jag till slut pratade med Oskar kände jag väldigt snabbt att denna person var som skräddarsydd för jobbet.Oskar har extremt god lokalkännedom i Hägersten, är väldigt ödmjuk och trevlig. Han ser till att både säljare och köpare blir mycket nöjda.Oskar kommer alltid vara mitt förstahandsval oavsett vart jag säljer i Stockholm.Kunde inte bli nöjdare. Rekommenderas STARKT!" / Omid Sharifpour

Efter att ha jobbat som mäklare i Stockholm i över 13 år så vet jag i princip det mesta om alla områden, främst Hägersten, Liljeholmen, där jag jobbat lokalt sedan 2008. Jag känner till nästan alla Stockholms fördelar och vet vad både köpare och säljare vill ha. Jag vet hur nära det är till skolor, caféer, promenadstråk, matbutiker och busstationer. Jag vet vilka köpare som är intresserade av olika bostäder och hur man bäst riktar in sig till dem.

Mäklarbyrå

URBAN by ESNY

Säljare om Oskar.

17 maj 2023

"Väldigt engagerad, positiv och flexibel "
säljare på Aspsätravägen 33

14 jan 2019

"Oskar Fröblom är en lyhörd mäklare som skräddarsyr sitt erbjudande efter kundens behov. Kan varmt rekommendera honom! "
säljare på Fleminggatan 40A

04 mar 2018

"Vill man ha en lyhörd engagerad mäklare som ger det lilla extra som behövs för ett bra samarbete och en lyckad försäljning väljer man Oskar Fröblom på Bo Sthlm"
säljare på Skridskovägen 7

09 feb 2018

"Vi är så himla nöjda med Oskar som mäklare! Allt har varit smidigt från början till slut!
Bra realistiska råd och tips, lätt att få tag på och kunde besvara alla våra frågor och funderingar. En mäklare med ett ”go” i och som vi verkligen kände att vi hade förtroende för! Kan varmt rekommendera O..."
"Vi är så himla nöjda med Oskar som mäklare! Allt har varit smidigt från början till slut!
Bra realistiska råd och tips, lätt att få tag på och kunde besvara alla våra frågor och funderingar. En mäklare med ett ”go” i och som vi verkligen kände att vi hade förtroende för! Kan varmt rekommendera Oskar som mäklare. Han gör ett toppen jobb och gör det helhjärtat.
Tack Oskar för allt du gjort för oss i ett av våra livs största bostadsaffär!"
Läs mer
säljare på Vidablicksvägen 66

04 dec 2017

"Oskar såg till att vår försäljning gick snyggt och smidigt till. Han var lätt att få tag på och tog sig tid att prata med oss och resonera kring försäljningen. Toppen!"
säljare på Sparbanksvägen 16

04 okt 2017

"Duktig på sitt jobb och sätter kunden i fokus. Jättetrevlig att ha med att göra! Skulle utan tvekan använda Oskar igen vid annan försäljning! "
säljare på Hökmossevägen 66

25 sep 2017

"Jag är väldigt nöjd med Oskars insats!
Han kändes direkt väldigt engagerad och taggad på uppdraget, och var öppen för min feedback längs hela vägen. Han lyckades skapa ett stort intresse på visningarna, och dessutom en extra privat visning efteråt, som bidrog till att slutpriset landade på reko..."
"Jag är väldigt nöjd med Oskars insats!
Han kändes direkt väldigt engagerad och taggad på uppdraget, och var öppen för min feedback längs hela vägen. Han lyckades skapa ett stort intresse på visningarna, och dessutom en extra privat visning efteråt, som bidrog till att slutpriset landade på rekordnivå trots en lite skakig marknad!
Ett stort plus är samarbetet med en duktigt stylist som också gjorde ett väldigt bra jobb. "
Läs mer
säljare på Katrinebergsbacken 28

14 sep 2017

"En riktigt lyhörd mäklare, lätt till kontakt och hade riktigt bra koll. Grym fotograf! Kommer att ta in honom till nästa objekt också! "
säljare på Hökmossevägen 70

12 sep 2017

"Oskar var väldigt proffesionell, vänlig, kompetent och driven mäklare och kan varmt rekommendera honom."
säljare på Bäckvägen 151

18 aug 2017

"Kommer rekommendera Oskar som mäklare för vänner och bekanta! Har haft en väldigt bra erfarenhet med våran försäljning av lägenheten.
Av alla mäklare vi har träffat så har Oskar lämnat det bästa intrycket.
Glada och mycket nöjda kunder!
"
säljare på Hökmossevägen 70

17 aug 2017

"Otroligt nöjd! Hade 5st mäklare på intervju innan vi valde Oskar för hans otroliga driv och utstrålning! Man kände att detta är en mäklare fylld av positivitet och älskar sitt jobb. Jag kommer att rekommendera Oskar till alla jag känner som är behov av en mäklare. Han har en otrolig fingertoppkän..."
"Otroligt nöjd! Hade 5st mäklare på intervju innan vi valde Oskar för hans otroliga driv och utstrålning! Man kände att detta är en mäklare fylld av positivitet och älskar sitt jobb. Jag kommer att rekommendera Oskar till alla jag känner som är behov av en mäklare. Han har en otrolig fingertoppkänsla där han gav mig rådet att vänta då marknaden hade en tillfällig svacka. Det gav otroliga 560tkr mer än om jag sålt vid första tillfället och otroligt mycket mer än någon mäklare värderat objektet till. Välj Oskar ni kommer garanterat bli nöjda :)"
Läs mer
säljare på Fredsborgsgatan 19

15 aug 2017

"Vi var väldigt nöjda över engagemanget Oskar levererade. Mycket prisvärd dessutom. Rekommenderar verkligen honom till andra! Ett plus i kanten var att han samarbetar med en väldigt bra fotograf och stylist som gjorde det lilla extra. "
säljare på Skridskovägen 7

12 aug 2017

"Väldigt lyhörd mäklare som prioriterar kundens önskemål. Lätt att få tag på och få kontakt med. Bra återkoppling och information gällande försäljningen. Vi kände oss väldigt trygga med mäklarens insats. "
säljare på Ekholmsvägen 301

30 maj 2017

"Oskar har verkligen imponerat mig med sitt fantastiska arbete. Han är inte bara skicklig och pålitlig, utan också oerhört snabb och förtroendeingivande. Genom att dela användbara tips och hålla mig konstant uppdaterad har han gjort hela affärsprocessen både smidig och effektiv. Trots att han anså..."
"Oskar har verkligen imponerat mig med sitt fantastiska arbete. Han är inte bara skicklig och pålitlig, utan också oerhört snabb och förtroendeingivande. Genom att dela användbara tips och hålla mig konstant uppdaterad har han gjort hela affärsprocessen både smidig och effektiv. Trots att han ansåg att priset kunde varit högre, är jag mycket nöjd. Oskar får högsta betyg, och jag är tacksam för hans professionella insats!"
Läs mer
säljare på Odd Fellowvägen 30

26 maj 2017

"Toppenbra från början till slut. Tydlig å informativ på ett tilltalande vis. Engagerad och tillmötesgående hela vägen. Rekommenderas!!! "
säljare på Karaffgatan 3

24 maj 2017

"Hade möten med flera trevlig mäklare men Oscar kändes självklar direkt när vi sågs.
Professionell, lättsam och enkel att ha att göra med. Jag kände mig trygg hela vägen.
Rekommenderar honom glatt!"
säljare på Mobilgatan 11

10 apr 2017

"Professionell, tillgänglig och effektiv. Oskar jobbar transparent och uppdaterar parterna kontinuerligt vilket fick en att känna sig trygg. Rekommenderas starkt!"
säljare på Hökmossevägen 36

31 mar 2017

"Oskar har väldigt bra koll på området och är framförallt en mycket trevlig och målinriktad person."
säljare på Hökmossevägen 32

16 mar 2017

"Innan jag valde att lägga ut min lägenhet till försäljning kontaktade jag väldigt många mäklare för att få både värdering och se vilken som kändes mest rätt.
När jag till slut pratade med Oskar kände jag väldigt snabbt att denna person var som skräddarsydd för jobbet.
Oskar har extemt god l..."
"Innan jag valde att lägga ut min lägenhet till försäljning kontaktade jag väldigt många mäklare för att få både värdering och se vilken som kändes mest rätt.
När jag till slut pratade med Oskar kände jag väldigt snabbt att denna person var som skräddarsydd för jobbet.
Oskar har extemt god lokalkännedom i Hägersten, är väldigt ödemjuk och trevlig.
Han ser till att både säljare och köpare blir mycket nöjda.
Oskar kommer alltid vara mitt förstahandsval oavsett vart jag säljer i Stockholm.
Kunde inte bli nöjdare. Rekommenderas STARKT!"
Läs mer
säljare på Hökmossevägen 11

11 mar 2017

"Oskar var en väldig hjälp sham och lyhör mäklare.Han en superkunnig mäklare. Jag rekommendera honom stark."
säljare på Kransbindarvägen 14

20 jan 2017

"Oskar är en fantastisk mäklare. Kändes bra från start. Han är kunnig och otroligt proffsig. Håller en uppdaterad. Vänlig, positiv. Kommer rekommendera honom till vänner. "
säljare på Korpmossevägen 10

09 dec 2016

"Extremt nöjd med Oskar. Väldigt skicklig mäklare och trevlig person. Ger mina varmaste rekommendationer."
säljare på Liljeholmsvägen 12

02 nov 2016

"Oskar är en mycket lättsam snabb mäklare som bra på att samarbeta trots sina unga år. Han utstrålar att han gillar sitt arbete.
Kan utan problem rekommendera honom."
säljare på Grenljusbacken 26

13 okt 2016

"Fick sålt lägenheten för ett mycket bra pris. Tycker dock att servicen efteråt var betydligt sämre. "
säljare på Hökmossevägen 24

13 okt 2016

"Känner att jag gjorde rätt val av Oskar som mäklare vid min försäljning.
Allt gick smidigt och tryggt under hela processen.
Rekommenderas varmt.
Kommer kontakta Oskar vid ev framtida bostadsaffärer.
"
säljare på Filvägen 9

11 okt 2016

"Mycket professionell, trevlig och engagerad."
säljare på Gröndalsvägen 115

10 okt 2016

"Oskar är en fantastisk bra mäklare som jag varmt rekomenderar till alla mina bekanter , släkt och familj.
Han är superbra."
säljare på Hökmossevägen 11

03 okt 2016

"Onskar jag kunde satta 10p med hur nojd jag ar. Jag ar sa glad att jag lyssnade pa min instinkt att jobba med Oskar. Jag glommer aldrig mitt skrik da jag sag hans meddelande om budgivningen <3 Super personlighet med och det gor att han lyckas. Han ar vard allt gott!! Sa bra hur han magiskt loste ..."
"Onskar jag kunde satta 10p med hur nojd jag ar. Jag ar sa glad att jag lyssnade pa min instinkt att jobba med Oskar. Jag glommer aldrig mitt skrik da jag sag hans meddelande om budgivningen <3 Super personlighet med och det gor att han lyckas. Han ar vard allt gott!! Sa bra hur han magiskt loste allt med!! Nycklar...renovering.. "
Läs mer
säljare på Bryggvägen 4

21 sep 2016

"Enormt drivande samt en ödmjukhet i allt slit.
Oskar var ALDRIG negativ eller nedstämd utan han visste att det skulle bli bra"
säljare på Fregattvägen 58

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
1
Försäljningsvärde
4 100 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.7 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.7 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
44 av 45 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
44 av 45 säljare
Oskar var tydlig och höll mig uppdaterad
43 av 45 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Oskar på kartan.

308 tidigare bostäder
4 bostäder till salu
45 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Bostäder

1 795 000 kr
1 rum, 25 m²
71 800 kr/m²
Lägenhet, Tyresö
3 483 kr/mån
29 000 000 kr
12 rum, 378 m²
76 719 kr/m²
Villa, Huddinge
5 195 000 kr
2,5 rum, 64 m²
81 171 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 917 kr/mån
1 rum, 33 m²
Lägenhet, Stockholm
1 867 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

4 100 000 kr
Lägenhet Råsunda
+ 350 000 kr
2 rum, 67 m²
Utropspris: 3 750 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Egen
2,5 rum, 75 m²
Utropspris: 5 495 000 kr
1 800 000 kr
Lägenhet Trollbäcken
+ 10 000 kr
2 rum, 22 m²
Utropspris: 1 790 000 kr
4 200 000 kr
Villa V I L L A N O R S B O L
-295 000 kr
5 rum, 120 m²
Utropspris: 4 495 000 kr
2 100 000 kr
Lägenhet Bredäng
-150 000 kr
2 rum, 48 m²
Utropspris: 2 250 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Väldigt engagerad, positiv och flexibel "

Relaterade områden.

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.