Oscar Sjöberg

Profilbild för Oscar Sjöberg
Säljarfavorit
Oscar Sjöberg
5.0 / 5
(112 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
43 st
22 st
115 750 000 kr

Bakgrund

Oscar Sjöberg jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2019-10-31. Oscar har fått in 22 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan oktober 2022. Oscar har enligt vår statistik haft 28 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 96 455 000 kr.

Presentation

När man gör stora affärer i livet vill man göra det med personer man känner förtroende för. Jag vill att alla som kommer i kontakt med mig ska få uppleva trygghet. I Västra Centrum kan jag området, fastighetstyperna samt prisbilden in i minsta detalj. Mitt kundlöfte är att jag alltid komme vara väl förberedd inför alla mina möten och visningar, ge rätt förväntningar för att sedan jobba hårdare än någon av mina branschkollegor för att överträffa dessa. Jag har ett otroligt starkt driv som du kommer känna av när du träffar mig, vi ses!

Bästa hälsningar

Oscar Sjöberg
Bjurfors / västra centrum

Säljare om Oscar.

30 jun 2024

"Oscar var professionell och engagerad. Med tydlig kommunikation och vänligt bemötande gjorde han hela processen smidig och stressfri. Jag rekommenderar Oscar varmt! En pålitlig och kunnig mäklare!
"
säljare på Guldkällegatan 69

13 jun 2024

"Fantastiskt enkel att arbeta och kommunicera med. La definitivt ner det extra jobbet och tiden för att få lägenheten såld till det priset vi ville även på en trög bostadsmarknad.
Har nu både köpt och sålt med/av Oscar och rekommenderar honom definitivt.
Ett självklart val om det blir aktuellt f..."
"Fantastiskt enkel att arbeta och kommunicera med. La definitivt ner det extra jobbet och tiden för att få lägenheten såld till det priset vi ville även på en trög bostadsmarknad.
Har nu både köpt och sålt med/av Oscar och rekommenderar honom definitivt.
Ett självklart val om det blir aktuellt för oss att sälja igen! "
Läs mer
säljare på Andra Långgatan 59

07 jun 2024

"Oscar la ner otroligt mycket tid och engagemang. Extremt positiv energi och lätt att kommunicera med. Hade inte kunnat bli bättre. "
säljare på Allmänna vägen 7

06 jun 2024

"Mycket härlig energi! Trygg och engagerad!"
säljare på Såggatan 50A

05 jun 2024

"Jag upplever Oscar som verklighetsförankrad, det är raka besked och ärligt. Värdering av bostad är enligt vad marknaden säger tex oavsett om jag som säljare alltid vill ha mer. Oscar är väldigt kommunikativ och höll mig fullt uppdaterad under processen, vilket då medförde att vi kunde diskutera a..."
"Jag upplever Oscar som verklighetsförankrad, det är raka besked och ärligt. Värdering av bostad är enligt vad marknaden säger tex oavsett om jag som säljare alltid vill ha mer. Oscar är väldigt kommunikativ och höll mig fullt uppdaterad under processen, vilket då medförde att vi kunde diskutera allt med högt till tak."
Läs mer
säljare på Sjömansgatan 6C

27 maj 2024

"Oscar Sjöberg har varit engagerad och hängiven när det gäller hans uppdrag som mäklare. Även uppföljning efter avslut. Han rekommenderas verkligen!"
säljare på Bruksgatan 52

27 maj 2024

"Oscar var snabb, driven, engagerad och la ner mycket tid på kontakt och avstämningar under hela processen. Försäljningen gick snabbt och smidigt med förhandsbud. "
säljare på Strandridaregatan 16Q

23 mar 2024

"Oscar är mycket engagerad och lyhörd. jag har känt mig väldigt trygg under hela förloppet! "
säljare på Ekedalsgatan 5C

19 mar 2024

"Oscar var väldigt professionell och sakkunnig. Under hela försäljningen kände vi oss delaktiga och väl omhändertagna. Oscar är en engagerad ,kompetent och lyhörd mäklare som vi starkt rekommenderar. Vi kommer definitiv att anlita Oscar igen. "
säljare på Bruksgatan 50

15 mar 2024

"Superduktig, engagerad och lyhörd!"
säljare på Erik Dahlbergsgatan 50B

03 mar 2024

"Ursur marknad och vår lgh är en av drygt 400 2:or i föreningen varför vi hade tur att det blev affär efter 3:e visningen. Hugo Nilsson höll i den och Oscar knöt ihop affären o slutförde. Tack till båda."
säljare på Vantgatan 1F

02 feb 2024

"Oscar Sjöberg är mycket professionell med sitt arbete och hjälpte mig att sälja min lägenhet. Han arbetar effektivt och mycket lätt att kommunicera med. Rekommenderar! "
säljare på Andra Långgatan 34

16 dec 2023

"Oscar lotsade på ett trevligt sätt oss genom försäljning så att den gick bra, vi kände oss trygga och vi är väldigt nöjda efteråt. Lätt att prata med, transparent, effektiv och stabil "
säljare på Masthuggsliden 12

01 dec 2023

"Oscar har verkligen varit en trygg klippa i vår lägenhet försäljning, när saker inte såg så just ut så höll han sitt lugn och försäkrade oss om att de kommer lösa sig, vilket det gjorde! Han svara på alla våra frågor, även de vi hade angående vårt husköp och svarade alltid sin telefon. Vi är grym..."
"Oscar har verkligen varit en trygg klippa i vår lägenhet försäljning, när saker inte såg så just ut så höll han sitt lugn och försäkrade oss om att de kommer lösa sig, vilket det gjorde! Han svara på alla våra frågor, även de vi hade angående vårt husköp och svarade alltid sin telefon. Vi är grymt nöjda och rekommenderar verkligen Oscar till framtida säljare. "
Läs mer
säljare på Kabelgatan 41A

26 nov 2023

"En anledning till att vi valde Oscar var att han fått fina omdömen när det gällde att göra en korrekt värdering, vilket vi tyckte kändes extra viktigt när det är en så oförutsägbar och svår marknad. Oscar var tydlig och pedagogisk när han motiverade sin värdering, och infriade sen våra förväntnin..."
"En anledning till att vi valde Oscar var att han fått fina omdömen när det gällde att göra en korrekt värdering, vilket vi tyckte kändes extra viktigt när det är en så oförutsägbar och svår marknad. Oscar var tydlig och pedagogisk när han motiverade sin värdering, och infriade sen våra förväntningar med råge då vårt försäljningspris slog rekord i föreningen för den storleken på lägenhet! Det märktes att Oscar är erfaren och duktig när det gäller att planera och ta fram en strategi för alla delar av försäljningen, vilket gjorde att vi kände oss trygga med att följa alla hans råd och rekommendationer."
Läs mer
säljare på Andra Långgatan 34

31 okt 2023

"It was a very pleasant selling experience with Oscar. He always give constructive plans on situations encountered during the selling process. He was very attentive on my apartment, taking enough time and right approach on the final negotiation. I highly recommend him! "
"It was a very pleasant selling experience with Oscar. He always give constructive plans on situations encountered during the selling process. He was very attentive on my apartment, taking enough time and right approach on the final negotiation. I highly recommend him! "
Läs mer
säljare på Seglaregatan 10

29 sep 2023

"Oscar kämpade verkligen in i det sista! Riktigt nöjd!"
säljare på Övre Matrosgatan 12D

29 sep 2023

"Bra bemötande
Personlig
Engagerad
Trevlig
Glad"
säljare på Klamparegatan 15

09 aug 2023

"God kompetens i ekonomi, juridik och den lokala marknaden. Mycket lätt att ha kontakt med!"
säljare på Fjällgatan 3D

12 jun 2023

"Sveriges bästa mäklare!"
säljare på Tredje Långgatan 32C

04 jun 2023

"Oscar var otroligt tillmötesgående och smidig i sin approach att få min bostad såld, och löste allt inom en vecka. Jag upplevde honom som inkännande med hur jag ville få min lägenhet såld, och kunde möta det på ett skickligt sätt. "
säljare på Tredje Långgatan 32A

04 jun 2023

"Oscar gjorde ett bra jobb med vår bostadsförsäljning och la mycket extra tid för att vi skulle få ett så bra resultat som möjligt i en tuff marknad. Han hjälpte oss att hålla huvudet kallt under en försäljningsprocess som tog längre tid än väntat och försökte aldrig övertala oss att acceptera bud..."
"Oscar gjorde ett bra jobb med vår bostadsförsäljning och la mycket extra tid för att vi skulle få ett så bra resultat som möjligt i en tuff marknad. Han hjälpte oss att hålla huvudet kallt under en försäljningsprocess som tog längre tid än väntat och försökte aldrig övertala oss att acceptera bud som vi inte var nöjda med utan det fick ta den tid det tog att nå fram. Som person uppfattar vi honom som trevlig, positiv och förtroendeingivande, alla mycket bra egenskaper hos en mäklare!"
Läs mer
säljare på Krokegatan 5

30 maj 2023

"Oscar har spetskompetens inom området, är lyhörd och har fötterna på jorden. Vi fick även sålt vår lägenhet på mindre än 2 veckor och kunde inte varit mer än nöjda. Stort tack Oscar!
"
säljare på Bäckegatan 24

15 maj 2023

"Jag är mycket nöjd med Oscar som mäklare. Han är förtroendeingivande, trevlig och lyhörd. Ett tryggt och bra val i försäljning av din lägenhet! Jag kan varmt rekommendera Oscar :)"
säljare på Karl Johansgatan 164A

17 apr 2023

"Oscar mötte alla kriterier som jag hade för val av mäklare, samt alla förväntningar jag hade kring försäljning! Inom knappt 1 vecka efter första samtalet så var min lägenhet såld. Kunde inte ha valt en bättre mäklare!"
säljare på Seglaregatan 10

14 apr 2023

"Oscar är en trevlig, trygg kille med hjärta för kunden som gav oss en bra och förhållandevis snabb affär.
Inledningsvis hade vi bokat träff med fler mäklare. Oscar var den första vi träffade och det kändes rätt från första stund så de andra avbokades!
Marknaden är som den är just nu. Efter en s..."
"Oscar är en trevlig, trygg kille med hjärta för kunden som gav oss en bra och förhållandevis snabb affär.
Inledningsvis hade vi bokat träff med fler mäklare. Oscar var den första vi träffade och det kändes rätt från första stund så de andra avbokades!
Marknaden är som den är just nu. Efter en stor insats av Oscar på "upploppet" fick vi ungefär utgångsbudet men hade fått förhoppningar om ca +8% - men vi är ändå jättenöjda!"
Läs mer
säljare på Seglaregatan 18

06 apr 2023

"Mycket lätt att prata med och få svar av på frågor som uppkom under tiden. Oerhört tillmötesgående och hjälpsam. Skulle gärna anlita Oscar Sjöberg igen om jag behöver."
säljare på Seglaregatan 16

09 mar 2023

"Oscar var driven genom hela processen. Lyhörd och ärlig. En grabb som lägger de extra timmarna. Tack för ett fantastiskt jobb.
/Jonas"
säljare på Fixfabrikens gata 10

09 mar 2023

"Mycket proffsig mäklare. Smidig, seriös och pålitlig. "
säljare på Sjömansgatan 17C

02 feb 2023

"Oscar gjorde verkligen ett toppenjobb! Tog två veckor så hade vi sålt lägenheten, trots att vi endast låg på förhand utan bilder och styling. Fanns aldrig någon stress i det hela trots snabb affär utan han utgick hela tiden från oss och vår ork. Skulle absolut anställa Oscar igen. "
"Oscar gjorde verkligen ett toppenjobb! Tog två veckor så hade vi sålt lägenheten, trots att vi endast låg på förhand utan bilder och styling. Fanns aldrig någon stress i det hela trots snabb affär utan han utgick hela tiden från oss och vår ork. Skulle absolut anställa Oscar igen. "
Läs mer
säljare på Sjömansgatan 6B

30 jan 2023

"Är så nöjd med Oscars insats! Lättillgänglig, trevlig och förtroendeingivande och gav oss en drömförsäljning - kan mer än varmt rekommendera honom som mäklare! Hade vi kunnat ge honom mer än 5 i betyg hade vi det."
säljare på Donsögatan 3B

21 jan 2023

"Oscar har varit tillgänglig och väldigt lätt att få tag på under hela försäljningsprocessen. Han har också på eget initiativ återkopplat till mig med löpande statusuppdateringar. Han tycks jobba dygnet runt, även på julafton. Han har varit väldigt engagerad i sitt uppdrag och gjort allt man kan b..."
"Oscar har varit tillgänglig och väldigt lätt att få tag på under hela försäljningsprocessen. Han har också på eget initiativ återkopplat till mig med löpande statusuppdateringar. Han tycks jobba dygnet runt, även på julafton. Han har varit väldigt engagerad i sitt uppdrag och gjort allt man kan begära för att få till en så bra och smidig försäljning som möjligt. Han är väl bekant med området runt masthugget och jag kan verkligen rekommendera Oscar. "
Läs mer
säljare på Vattugatan 4C

20 jan 2023

"Oscar var redan från början lyhörd för just våra behov och anpassade sin strategi därefter. Han fick oss att känna trygghet i en nervös situation och uppdaterade oss ständigt under processens gång. Redan innan försäljningen var klar kände vi att Oscar gjort allt för att ge oss de bästa förutsättn..."
"Oscar var redan från början lyhörd för just våra behov och anpassade sin strategi därefter. Han fick oss att känna trygghet i en nervös situation och uppdaterade oss ständigt under processens gång. Redan innan försäljningen var klar kände vi att Oscar gjort allt för att ge oss de bästa förutsättningarna till en lyckad affär. Vi kunde inte vara nöjdare! "
Läs mer
säljare på Paradisgatan 21B

21 dec 2022

"Oerhört engagerad och duktigt. Rekommenderar att anlita honom om du vill få bästa möjlighet till försäljning ."
säljare på Jordhyttegatan 25C

12 dec 2022

"Fantastisk lyhörd mäklare som är beredd att göra jobbet och gör det otroligt bra. Väldigt nöjd från start till slut. "
säljare på Blåsutgatan 7

19 okt 2022

"Man kan inte hitta en bättre mäklare än Oscar!
"
säljare på Vaktmästaregången 6

29 sep 2022

"Jag kan varmt rekommendera Oscar som mäklare på alla sätt. Påläst och väl förberedd, inlyssnande, social och väldigt sympatisk. "
säljare på Högsbogatan 18B

24 jun 2022

"Det var lätt att tycka om Oscar, och bostadsaffärer kändes väldigt trygg i hans händer.
Kan varmt rekommendera denna mäklare!"
säljare på A R Lorents gata 73

22 jun 2022

"Rekommenderas starkt:)"
säljare på Fjällgatan 3G

22 jun 2022

"Oscar var väldigt engagerad och lyhörd kring mina önskemål kring försäljningen. Han förde en bra diskussion kring förväntningar och strategi, vilket sedan också uppfylldes! Snabb och smidig försäljning med en mycket trevlig mäklare!"
säljare på Kabelgatan 10

21 jun 2022

"Mycket proffsig, inlyssnande och hjälpsam! Dessutom snabb, vi sålde på en dryg vecka. Tack!"
säljare på Sjömansgatan 3

18 dec 2021

"Mycket duktig och omdömesgill mäklare med bakgrund som snickare, vilket gjorde att han kunde bedöma potential och omfattning av renoveringsbehov mm på ett riktigt sätt. "
säljare på Skepparegången 2

13 okt 2021

"Oscar ansträngde sig verkligen och gav det lilla extra för att få till en bra bostadsaffär!"
säljare på Seglaregatan 4

13 okt 2021

"Vi är mycket nöjda på alla punkter, fastigheten slog rekord i försäljningsbelopp och gick därför för mycket mer än mäklaren trodde vilket inte hade gått att förutse. Vi är bara nöjda med allt!"
säljare på Fyrmästaregången 6

19 aug 2021

"Jag hade bara hunnit få ut min lägenheten till kommande objekt innan Oscar hade hittat rätt köpare åt mig! Kan varmt rekommendera honom till alla som går i köptankar. Alltid tillgänglig och snabb på att svara. Tydlig i sin kommunikation. Vilket gör allt så mycket enklare. "
"Jag hade bara hunnit få ut min lägenheten till kommande objekt innan Oscar hade hittat rätt köpare åt mig! Kan varmt rekommendera honom till alla som går i köptankar. Alltid tillgänglig och snabb på att svara. Tydlig i sin kommunikation. Vilket gör allt så mycket enklare. "
Läs mer
säljare på Klostergången 7

13 jul 2021

"Rekommenderar Oscar rakt av! Så kompetent och kunnig: Jag kände ett stort förtroende for honom och skulle gärna både sälja och (och köpa) med Oscar som mäklare igen. "
säljare på Masthuggsliden 14

13 jul 2021

"Oscar är motiverad och dedikerad vilket gjorde att jag valde honom som mäklare. Hans positivitet ger en glädje. Bästa mäklaren! "
säljare på Andra Långgatan 32

16 jun 2021

"Oscar är väldigt kunnig och lyhörd. Han har stort engagemang vilket sprider av sig och har gjort hela processen till en rolig resa. Jag kan varmt rekommendera honom!"
säljare på Krokegatan 5

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
28

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
22
Försäljningar
28
Försäljningsvärde
96 455 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
110 av 111 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
103 av 104 säljare
Oscar var tydlig och höll mig uppdaterad
112 av 112 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Oscar på kartan.

169 tidigare bostäder
25 bostäder till salu
112 rekommendationer

25 bostäder till salu.

Bostäder

2 990 000 kr
2,5 rum, 58 m²
51 551 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 139 kr/mån
2 390 000 kr
1,5 rum, 38 m²
62 894 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 929 kr/mån
2 890 000 kr
2 rum, 56 m²
51 607 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 378 kr/mån
3 990 000 kr
3 rum, 91 m²
43 846 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 664 kr/mån
3 490 000 kr
2 rum, 65 m²
53 692 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
5 041 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Masthugget
2 rum, 60 m²
Utropspris: 3 290 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Kungshöjd
4 rum, 98 m²
Utropspris: 5 400 000 kr
3 350 000 kr
Lägenhet Masthugget
+ 360 000 kr
2 rum, 50 m²
Utropspris: 2 990 000 kr
5 000 000 kr
Lägenhet Masthugget
+ 310 000 kr
3 rum, 85 m²
Utropspris: 4 690 000 kr
2 015 000 kr
Lägenhet Kungsladugård
-175 000 kr
1 rum, 28,8 m²
Utropspris: 2 190 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.