Oscar Parment

Profilbild för Oscar Parment
Oscar Parment
4.8 / 5
(127 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
41 st
19 st
85 975 000 kr

Bakgrund

Oscar Parment jobbar på Fastighetsbyrån och är registrerad mäklare sedan 2018-07-11. Oscar har fått in 19 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Oscar har enligt vår statistik haft 36 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 126 340 000 kr.

Presentation

Jag är din lokala mäklare i Årsta/ Hammarby Sjöstad. Född och uppvuxen i Sundsvall i de norrländska skogarna, men är numera bosatt i Stockholm sedan flera år tillbaka. Efter flera års erfarenhet av kombinationen av att idrotta på hög nivå samt att jobba inom service- och säljyrken vet jag att hårt arbete, målmedvetenhet och noggrannhet är nyckeln till framgång.

Varje försäljning är unik och jag älskar utmaningarna i varje affär. Jag vill som fastighetsmäklare finnas tillgänglig för både köpare och säljare, skapa trygghet och inte lämna något åt slumpen.

Jag strävar alltid efter att under rådande marknad skapa de absolut bästa förutsättningarna för en optimal affär. För mig är rak kommunikation, tillgänglighet samt att ständigt hålla mina kunder uppdaterade under hela förmedlingsprocessen - de grundpelare jag arbetar efter för att få så nöjda kunder som möjligt. Mitt slutliga mål är att du ska bli så nöjd med mitt arbete att du vill rekommendera mig vidare till nya uppdrag.

Varmt välkommen att kontakta mig så berättar jag gärna mer om mig själv och hur jag kan hjälpa just dig på bästa sätt!

Prisad mäklare.

Säljare om Oscar.

25 mar 2024

"Vi är mycket nöjda med Oscars insats i försäljningen av vår lägenhet! Han tog sig alltid tid för våra frågor och svarade snabbt på sms som telefonsamtal. Väldigt engagerad och trevlig! Ska du sälja din lägenhet i Årsta kan vi rekommenderas Oscar! "
säljare på Glindragränd 5

11 mar 2024

"Säker i sitt jobb. Lung och tog en sak i taget.
Hörde av sig regelbundet när budgivningen höll på."
säljare på Långhalsvägen 24

29 feb 2024

"Supernöjd! Snabb och smidig affär + riktigt trevlig kille!"
säljare på Slätbaksvägen 24

28 feb 2024

"Oscar är FBs Främste Mäklare! Länge leve de Blå. "
säljare på Årstavägen 57

28 feb 2024

"Inga invändningar"
säljare på Slätbaksvägen 46

07 feb 2024

"Oscar är erfaren och klok mäklare som givet sina tidigare erfarenheter kan bidra med inte bara på en bra visning samt förhandling med köpare utan även hur jag som säljare ska tänka ur ett strategiskt perspektiv. Kontakta Oscar i god tid innan försäljning och lägg upp en plan! Ni kommer inte ångra..."
"Oscar är erfaren och klok mäklare som givet sina tidigare erfarenheter kan bidra med inte bara på en bra visning samt förhandling med köpare utan även hur jag som säljare ska tänka ur ett strategiskt perspektiv. Kontakta Oscar i god tid innan försäljning och lägg upp en plan! Ni kommer inte ångra er. "
Läs mer
säljare på Borensvägen 45

10 nov 2023

"Oscar är trevlig, kunnig och engagerad. Han är realistisk och ”säljer” inte mer än han kan leverera men positiv och gör sitt yttersta för att affären ska bli så bra som möjligt. Jag kan varmt rekommendera honom! "
säljare på Hammarby Allé 7

20 okt 2023

"Enormt strategisk, lyhörd och engagerad mäklare, vilket behövs i en vikande bostadsmarknad. Hela kontoret genomsyrades av en personlig och professionell attityd där jag hanterade som en viktig partner. "
säljare på Fredriksdalsgatan 11

10 okt 2023

"Sen i somras har vi försökt få lägenheten såld under flera omgångar utan framgång, med en annan mäklare som är aktiv i Sjöstan. Vi blev gång på gång lovade mer än vad som levererades. Efter flera försök och efter att ha blivit rekommenderade Oscar istället, valde vi att prova med honom som vår mä..."
"Sen i somras har vi försökt få lägenheten såld under flera omgångar utan framgång, med en annan mäklare som är aktiv i Sjöstan. Vi blev gång på gång lovade mer än vad som levererades. Efter flera försök och efter att ha blivit rekommenderade Oscar istället, valde vi att prova med honom som vår mäklare. Något som vi absolut inte ångrar. Från dagen vi ingick ett samarbete med Oscar gick processen snabbt och smidigt, dessutom på distans via fullmakter. På 1 (!) vecka hann lägenheten kompletteringsstylas då vi bara hade de större möblerna kvar i lägenheten, fotograferas, annonseras och säljas. Oscar hade genom sitt kontaktnät redan en kund åt oss dagen efter annonsen publicerades som på-gång. Vi är oerhört tacksamma för den tid och insats Oscar lagt ned på att hjälpa oss i processen och hur engagerad han varit. Han är oerhört lätt att tycka om, kan Sjöstan innantill och har en enorm kompetens i sin yrkesroll. Vi kände oss hela tiden lugna genom kontinuerlig uppdatering från hans sida och han gav oss känslan av att han vill vårt bästa. Vilket han också påvisade genom att leverera ett bra slutpris sett till nuvarande marknadsläge. Nästa gång vi säljer bostad, är det med ingen annan än Oscar. Han har våra varmaste rekommendationer! "
Läs mer
säljare på Heliosgatan 16B

05 jul 2023

"Oscar var lätt att ha att göra med, ordning och reda och kompetent! Jag har fullt förtroende för honom och tyckte det kändes som att vi samarbetade i försäljningen, att jag som säljare fick vara med och ta besluten och diskutera fram olika vägar att gå. Det uppskattar jag. Sedan hade jag så klart..."
"Oscar var lätt att ha att göra med, ordning och reda och kompetent! Jag har fullt förtroende för honom och tyckte det kändes som att vi samarbetade i försäljningen, att jag som säljare fick vara med och ta besluten och diskutera fram olika vägar att gå. Det uppskattar jag. Sedan hade jag så klart väldigt höga förväntningar på slutpriset men det vi landade i var mer ”rimligt”. "
Läs mer
säljare på Slätbaksvägen 5

27 jun 2023

"Oscar hade ett väldigt trevligt bemötande och var tydlig och saklig i kommunikationen vilket jag som förstagångssäljare uppskattade. Jag hade nytt boende klart men med tillträde ca. åtta månader fram i tiden, trots det lyckades han i ett tidigt skede få till en försäljning till ett bra pris och m..."
"Oscar hade ett väldigt trevligt bemötande och var tydlig och saklig i kommunikationen vilket jag som förstagångssäljare uppskattade. Jag hade nytt boende klart men med tillträde ca. åtta månader fram i tiden, trots det lyckades han i ett tidigt skede få till en försäljning till ett bra pris och med optimalt tillträde (vilket jag inte förväntade mig). Skulle starkt rekommendera Oscar!"
Läs mer
säljare på Rämensvägen 5

27 feb 2023

"Positiv, känner mig trygg"
säljare på Sandfjärdsgatan 120

02 feb 2023

"Lätt att ha att göra med, känns genuin och jobbar på bra!"
säljare på Dellensvägen 35

25 nov 2022

"Mycket engagerad och lyhörd.
Rekommenderar verkligen Oscar!"
säljare på Orrfjärdsgränd 26

28 feb 2022

"Trevlig och lätt att prata med"
säljare på Storsjövägen 40

28 feb 2022

"Driven och kompetent mäklare som levererade över förväntan!"
säljare på Marviksvägen 5

03 jan 2022

"Oscar är driven, engagerad och social, men även också informativ och lyhörd. Han lyssnar på säljarens behov och arbetar utifrån de förutsättningar han får. Som säljare för första gången fick jag bra vägledning och vi arbetade tillsammans mot de mål vi satte upp. Jag kan starkt rekommendera Oscar. "
"Oscar är driven, engagerad och social, men även också informativ och lyhörd. Han lyssnar på säljarens behov och arbetar utifrån de förutsättningar han får. Som säljare för första gången fick jag bra vägledning och vi arbetade tillsammans mot de mål vi satte upp. Jag kan starkt rekommendera Oscar. "
Läs mer
säljare på Bolmensvägen 15

15 dec 2021

"Allt har fungerat toppen från början till slut. Oscar är engagerad och kunnig. Rekommenderas varmt. "
säljare på Storsjövägen 36

14 nov 2021

"Oscar har varit suverän, väldigt behjälplig och enkel att ha att göra med. Vi har sålt på distans vi har känt oss trygga i processen."
säljare på Skagersvägen 10

22 okt 2021

"Oerhört engagerad och duktig mäklare. Super nöjda! "
säljare på Slätbaksvägen 23

03 sep 2021

"Jag upplevde Oscar som trevlig, lätt att samarbeta med, professionell och med god lokalkännedom. Han var engagerad och gav bra hjälp i planeringen av försäljningen samt gjorde en utmärkt insats under själva försäljningen med visningar och budgivning. Jag är mycket nöjd med Oscar som mäklare och k..."
"Jag upplevde Oscar som trevlig, lätt att samarbeta med, professionell och med god lokalkännedom. Han var engagerad och gav bra hjälp i planeringen av försäljningen samt gjorde en utmärkt insats under själva försäljningen med visningar och budgivning. Jag är mycket nöjd med Oscar som mäklare och kan varmt rekommendera honom. "
Läs mer
säljare på Slätbaksvägen 40

16 aug 2021

"Oscar är professionell, kunnig och personlig. Han tar sig tid och visar ett äkta engagemang. "
säljare på Rämensvägen 24

28 jun 2021

"Mäklaren var snabb, fokuserad och samtidigt flexibel och kommunikativ i hela processen !"
säljare på Sköntorpsvägen 124

24 maj 2021

"Oscar är väldigt professionell, proaktiv och lyhörd. Oscar är hjälpsam på både att sälja och att köpa lägenhet. Också väldig ärlig. Vi rekommenderas honom kraftigt!"
säljare på Malgomajvägen 7

07 mar 2021

"Väldigt nöjd med Oscars insats och rekommenderar honom starkt!"
säljare på Borensvägen 39

17 dec 2020

"Smidig försäljning där Oscar hjälpte oss att kunna genomföra hela processen på ett utmärkt sätt. Kan starkt rekommendera honom!"
säljare på Borensvägen 39

04 nov 2020

"Oscar var mycket kunnig och engagerad, och vi fick bra råd om vad som behövde oroad före fotografering och visning. Under budgivningen hjälpte han bland annat en av köparna att utreda möjligheten att ladda elbil i föreningen och i området så att vi fick med ytterligare en person i budgivningen. H..."
"Oscar var mycket kunnig och engagerad, och vi fick bra råd om vad som behövde oroad före fotografering och visning. Under budgivningen hjälpte han bland annat en av köparna att utreda möjligheten att ladda elbil i föreningen och i området så att vi fick med ytterligare en person i budgivningen. Hela processen gick snabbt och smidigt och ledde till rekordpris på lägenheten. "
Läs mer
säljare på Storsjövägen 78

28 okt 2020

"Mäklaren gjorde ett mycket bra jobb trots kort varsel i samband med min lägenhetsförsäljning.
Han förmedlade också en bra bankkontakt via Swedbank, som hjälpte till vid kommande köp av annat objekt. Gott samarbete upplevdes mellan Mäklare i Fastighetsbyrån, i detta fall byrån i Nynäshamn.
Lämn..."
"Mäklaren gjorde ett mycket bra jobb trots kort varsel i samband med min lägenhetsförsäljning.
Han förmedlade också en bra bankkontakt via Swedbank, som hjälpte till vid kommande köp av annat objekt. Gott samarbete upplevdes mellan Mäklare i Fastighetsbyrån, i detta fall byrån i Nynäshamn.
Lämnar den bästa rekommendationen gällande Fastighetsbyrån och ovanstående mäklare. . "
Läs mer
säljare på Bränningevägen 38

13 sep 2020

"Haft kontakt med Oscar i en annan bostadsaffär och blev lika nöjd andra gången. Oscar du är väldigt professionell, förstående och lyhörd. Lätt att samarbeta med dig och du återkopplar regelbundet. Tack återigen för gott samarbete. "
säljare på Borensvägen 30

16 aug 2020

"Vi är väldigt nöjda med att vi anlitade Oscar. Han var lyhörd för våra önskemål och gav tydlig information under hela processen. Han har ett trevligt bemötande och är snabb på att svara på frågor. Vi rekommenderar verkligen Oscar!"
säljare på Skedviksvägen 50

18 maj 2020

"Vi rekomenderar verkligen Oscar! Vi är supernöjda!"
säljare på Storsjövägen 36

30 mar 2020

"Jag upplevde Oscar som påläst, kunnig och engagerad i att jag som kund skulle få ett bra värde, Jag upplever också att mäklaren jobbade aktivt för att hitta rätt köpare till rätt objekt vilket kändes tryggt och bra. "
säljare på Bråviksvägen 3

13 mar 2020

"Oscar är toppen för er som vill sälja i Årsta. God lokalkännedom. Du är även trevlig, proffsig och väldigt lyhörd. Har haft ett bra samarbete med dig från början. Tack för all hjälp. "
säljare på Bråviksvägen 20

23 jan 2020

"Oscar Parment är en kompetent och ambitiös mäklare som vi varmt kan rekommendera. Han är tydlig och lätt att kommunicera med. Vi fick god information om vad som hände under hela säljprocessen vilket bidrog till känslan av kontroll. "
säljare på Siljansvägen 28

13 jan 2020

"Mycket driven och kompetent. "
säljare på Slätbaksvägen 8

09 jan 2020

"Om jag behöver fastighetsmäklare någon gång i framtiden vill jag att hen ska vara som Oscar, jag är riktigt nöjd med hans arbete."
säljare på Slätbaksvägen 40

25 nov 2019

"Allt fungerande fint. Inga anmärkningar."
säljare på Orrfjärdsgränd 4

21 okt 2019

"Vi är supernöjda med Oscar. Han var engagerad och lyhörd under hela processen och fick alla steg av försäljningen att kännas enkla. "
säljare på Slätbaksvägen 13

18 okt 2019

"Väldigt engagerad mäklare som tar in det man säger och håller en hela tiden uppdaterad. Jag är mycket nöjd."
säljare på Gullmarsvägen 29

10 okt 2019

"Mycket nöjd med Oscars insats och kan varmt rekommendera honom för er som står i begrepp att sälja. "
säljare på Årstavägen 70

09 sep 2019

"Mäklaren var professionell i sin yrkesroll, trevligt bemötande, kunnig i yrket, kommer att rekommendera mina vänner o bekanta att välja Oscar Parment som mäklare ."
säljare på Siljansvägen 83

23 aug 2019

"Vi kände oss väldigt trygga med Oscar från start till slut. Han överträffade våra förväntning på alla plan -både gällande kommunikation, information, process och slutpris. Otroligt trevlig och ambitiös! Vi skulle rekommendera Oscar utan att tveka!"
säljare på Johanneshovsvägen 102

15 mar 2019

"Engagerad, professionell och hjälpsam. Hade bra koll på marknaden och vad som skulle ge bästa resultat. Gav en personlig service och hjälpte till med alla frågor som uppkom, även bra rådgivare vid köp av annan bostad engagerad även där och ville att man skulle göra en bra affär. Kan verkligen rek..."
"Engagerad, professionell och hjälpsam. Hade bra koll på marknaden och vad som skulle ge bästa resultat. Gav en personlig service och hjälpte till med alla frågor som uppkom, även bra rådgivare vid köp av annan bostad engagerad även där och ville att man skulle göra en bra affär. Kan verkligen rekomendera Oscar Parment som mäklare."
Läs mer
säljare på Mellanbergsvägen 13

13 okt 2018

"Oscar var lätt att sammarbeta med och han lyssnade på vad jag för kommentarer. Han såg mig som en person och inte som en i mängden. Var lätt att sammarbeta med."
säljare på Fregattvägen 65

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
36

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
19
Försäljningar
36
Försäljningsvärde
126 340 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
119 av 122 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
121 av 123 säljare
Oscar var tydlig och höll mig uppdaterad
127 av 127 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Oscar på kartan.

212 tidigare bostäder
50 bostäder till salu
126 rekommendationer

50 bostäder till salu.

Bostäder

2 rum, 42 m²
Lägenhet, Stockholm
2 449 kr/mån
2 295 000 kr
1,5 rum, 32 m²
71 718 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 534 kr/mån
1,5 rum, 33 m²
Lägenhet, Stockholm
2 871 kr/mån
6 695 000 kr
3 rum, 82 m²
81 646 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 rum, 55,5 m²
Lägenhet, Stockholm

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Årsta
1 rum, 41 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
2 740 000 kr
Lägenhet Årsta
+ 345 000 kr
2 rum, 44,5 m²
Utropspris: 2 395 000 kr
2 710 000 kr
Lägenhet Årsta
+ 315 000 kr
2 rum, 44,5 m²
Utropspris: 2 395 000 kr
5 400 000 kr
Lägenhet Årsta
+ 405 000 kr
3 rum, 72 m²
Utropspris: 4 995 000 kr
2 100 000 kr
Lägenhet Årsta
+ 205 000 kr
1 rum, 27 m²
Utropspris: 1 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.