Oscar Hallbygård

Profilbild för Oscar Hallbygård
Oscar Hallbygård
4.9 / 5
(180 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
50 st
28 st
169 665 000 kr

Bakgrund

Oscar Hallbygård jobbar på MOHV och är registrerad mäklare sedan 2013-07-19. Oscar har fått in 28 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan december 2019. Oscar har haft 43 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 163 365 000 kr.

Presentation

Hej, Oscar här.

Vem är jag?

Stolt trebarnsfar till tre underbara döttrar, uppvuxen i Täby.

Om man gillar det man gör tror jag att både resultat och kundnöjdhet ökar, och jag trivs verkligen med mitt arbete! För mig har det alltid varit tydligt att jag ska jobba med människor. Jag älskar mäklaryrket eftersom det ger mig förmånen att få arbeta med människor varje dag. Samtidigt som jag får chans att nyttja mitt eget driv och engagemang på jobbet varje dag. Jag är oerhört tacksam för det och jag har insett att det är få förunnat att jobba med det man verkligen tycker om.

Jag hoppas att varje individ jag arbetar med ska bli ambassadörer för mig och rekommendera mig vidare till vänner och bekanta.

Utmärkelser:
2016 - Årets Rookie Skandiamäklarna
2016 - Topp 3 Rookie Fastighetsbyrån
2016 - Topp 3 Mäklare Täby enligt Hittamäklare.se
2017 - Topp 3 Mäklare Täby enligt Hittamäklare.se
2018 - Mest anlitade mäklaren i Täby kommun.
2018 - Mest rekommenderade mäklaren i Täby kommun.
2018 - Delägare och mäklare på MOHV Täby.
2019 - Årets mäklare MOHV Sverige
2019 - Mest rekommenderade mäklaren i Täby kommun.

Du är varmt välkommen att kontakta mig för rådgivning alternativt ett förutsättningslöst möte.

Mäklarbyrå


Kontor

MOHV Täby

Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Oscar.

07 jul 2020

"Oscar har skött det exemplariskt! Driven, engagerad och kompetent. Blir det försäljning igen i framtiden är Oscar den första jag kontaktar!"
säljare på Källtorpsvägen 9

23 jun 2020

"Oscar är en oerhört driven och kompetent mäklare, hans engagemang för sina säljare samt köpare är idag inte lätta att hitta. I rådande situation har jag aldrig känt mig så trygg som när jag gav uppdraget att sälja min bostad till Oscar. Oscar har mött alla mina förväntningar och mer därtill. Kommer i framtiden alltid att vända mig till Oscar vad gäller bostadsmarknaden, rekommenderar honom varmt!"
säljare på Hägerneholmsvägen 8A

23 jun 2020

"Smidig affär med toppen resultat!
"
säljare på Åkerbyvägen 374

22 jun 2020

"Jag och min flickvän sålde precis våra 2 lägenheter via Oscar på mohv Täby. Fick från början ett väldigt bra intryck av Oscar. Han verkar ha stenkoll på marknaden och ett stort kontaktnät. Vi fick båda våra lägenheter sålda innan visning.
Ett väldigt bra bemötande från början till slut.
Skulle rekommendera Oscar till alla som vill sälja sitt boende."
säljare på Flygkårsvägen 17

28 apr 2020

"Oscar är en trygg, kunnig och pedagogisk mäklare. Vi är väldigt nöjda och glada att vi valde just Oscar. Skulle varmt rekommendera honom till andra. "
säljare på Näsbydalsvägen 14

28 apr 2020

"Jättenöjd med Oscar. Driven och hårt arbetande!"
säljare på Invernessvägen 9

03 apr 2020

"Oscar var proffsig, lyhörd & professionell Men samtidigt personlig. Bra på att lyssna av människor & alltid tillgänglig. Kan varmt rekommendera honom! "
säljare på Byvägen 142

01 apr 2020

"Vi kan rekommendera Oscar och MOHV för en snabb och effektiv fastighetsaffär.
"
säljare på Erikslundsvägen 376

27 mar 2020

"Oscar är väldigt duktig, kompetent och förtroendeingivande. Han var väldigt noga med att vi förstod allt och kände oss bekväma och tog sig verkligen tid för oss, både vid inledande möten och under själva försäljningsprocessen. Vi skulle starkt rekommendera att anlita Oscar som mäklare!"
säljare på Eskadervägen 38

15 mar 2020

"Jag hade ett väldigt stort förtroende för Oscar och kände mig aldrig stressad över att han inte skulle få lägenheten såld. "
säljare på Källtorpsvägen 17

14 mar 2020

"Mycket trevligt bemötande!!! Kompetent!!! "
säljare på Åkerbyvägen 104

08 mar 2020

"Oskar är pålitlig, energisk och kvick. Jag rekommenderar den här duktiga mäklaren för en snabb och seriös bostadsaffär.
"
säljare på Åkerbyvägen 148

20 feb 2020

"Trygg , pålitlig och helt klart någon jag kommer anlita i en framtida försäljning! "
säljare på Doppingvägen 40

19 feb 2020

"Det är andra gången vi anlitar Oscar och vi blev lika nöjda den här gången som förra. Oscar är en fantastisk mäklare som lyckades sälja lägenheten innan visning till ett mkt bra pris. Han är lätt att få tag på, engagerad, driven, snabb och mycket trevlig och vänlig i sitt sätt. Det märks att han älskar sitt arbete och trots att han uppenbarligen har väldigt många kunder gör han sitt bästa för att få oss att känna oss trygga och viktiga. Rekommenderar honom absolut och kommer utan tvekan anlita honom igen vid nästa försäljning! "
säljare på Källtorpsvägen 20

18 feb 2020

"Vi är så nöjda med Oscar! Vi hade tre mäklare som vi valde ifrån och vi valde Oscar eftersom han svarade oss väldigt snabbt, hade fått jättebra rekommendationer och han förstod hur vi ville sälja och vad vi ville uppnå prismässigt. Genom hela försäljningsprocessen var han i konstant kontakt med oss, svarade våra många frågor och hjälpte så att försäljningen var otroligt stressfritt. Vi visste att vi har den bästa mäklaren som jobbar oerhört mycket i bakgrunden, är positiv och vill att både säljaren och köparen är båda nöjda. Toppen betyg åt Oscar. Verkligen den bästa mäklaren man kan ha."
säljare på Karlsholmsvägen 3D

12 feb 2020

"Oscar har gjort ett fantastiskt jobb med vår försäljning! Han har ett stort engagemang, lägger ner mycket tid och har bemött oss på bästa sätt. Han sålde vår lägenhet till ett pris över våra förhoppningar. Oscar återkopplar alltid och håller en uppdaterad under hela processen. Vi kan varmt rekommendera Oscar som mäklare!! "
säljare på Södra Catalinagränd 23

11 feb 2020

"Oscar var kunnig, engagerad och jag kände hela tiden att han förstod mina behov. Han var tydlig och hjälpte både mig och köparen att förstå processen vid min försäljning. "
säljare på Meteorvägen 22

05 feb 2020

"Toppen på alla sätt. Tydlig och rak kommunikation. Rekommenderar starkt!"
säljare på Ugglevägen 8

23 jan 2020

"Oscar får helt klart toppbetyg. Lyhörd för våra önskemål och idéer, tydlig information, uppdaterar oss så fort det är något nytt. Vi kände oss extremt trygga med att ha Oscar som mäklare. Vi kunde inte vara mer nöjda! Har och kommer fortsätta att alltid rekommendera honom och MOHV! Tack Oscar!:)"
säljare på Lövsångarvägen 17

19 jan 2020

"Oscar Hallbygård är en passionerad mäklare som brinner för sitt yrke, han kan hela branschen och är ett proffs rakt igenom.
Redan vid första mötet med Oscar känner man en direkt tillit och förtroende, han svarar alltid på frågor och funderingar, trots att dessa stundtals kan vara många och även krävande. Att kunna slappna av i stora affärer är en ynnest och det kan du med Oscar.
Då jag och min man både köpt och sålt med Oscar har vi nu möjlighet att tipsa er, gör din bostadsaffärer en tjänst, anlita ett proffs. Anlita Oscar Hallbygård!
"
säljare på Ullna Allé 49

14 jan 2020

"Vi har anlitat Oscar vid ett flertal tillfällen och vi kommer sannolikt aldrig att anlita någon annan fastighetsmäklare. Han återkopplade till oss med relevant information i realtid så att vi inte behövde gå omkring och undra vad som försegick hela tiden. Hans lugn, även i svåra situationer, invaggade oss i trygghet. Han var även mycket lyhörd för våra önskemål trots att vi är om oss och kring oss. Vi rekommenderar Oscar varmt!"
säljare på Flygkårsvägen 17

08 jan 2020

"Oscar är utan tvekan den bästa mäklaren! Det är andra gången vi har anlitat honom och vi blev lika nöjda denna gång. Rekommendera alltid Oscar till vänner/familj som går i säljtankar."
säljare på Aspövägen 1

21 dec 2019

"Om ni söker en seriös och otroligt kunnig mäklare i norra stockholm så kan jag rekommendera Oscar, ni kommer inte bli besvikna "
säljare på Nannavägen 51

19 dec 2019

"Superproffsig mäklare som är mycket engagerad och som hjälper kunden genom hela processen till dess hela flytten är klar! Rekommenderas varmt!"
säljare på Berghällsvägen 25

15 dec 2019

"Oscar hjälpte mig sälja min lägenhet
på ett toppen pris.Han är en otroligt duktig ,kreativ och lyhörd säljare som brinner för sitt yrke.Noggrann och proffsig,vill gärna rekommendera honom för alla som ska sälja här i Täby"
säljare på Eskadervägen 14

02 dec 2019

"Jag valde Oscar som min mäklare för att han är just en sådan mäklare man själv vill träffa när man går på visning.
Man möts i dörren av en trevlig, lyhörd och kompetent mäklare.
Han tar sig tid och han är mån om både köpare och säljare.
Oscar får 5 solar av mig ( tyvärr kunde jag inte lägga in 5 emojisar ;)"
säljare på Marknadsvägen 123

28 nov 2019

"Oscar är en professionell mäklare med det lilla extra! Snygga bostadsannonser med mycket kärlek och eftertanke innan publicering. "
säljare på Kyrkvägen 58

20 nov 2019

"Fick en bra kontakt ganska direkt. Mäklaren var lyhörd för våra önskemål och han jobbade för att vi skulle uppnå de och höll oss ständigt upprättade om hur allting fortlöpte."
säljare på Åkerbyvägen 84

13 nov 2019

"Oscar är mycket kunnig, påläst om marknaden och ger ett gott intryck genom hela affären. Han fungerade bra som stöd och bollplank under försäljningen och såg till att skapa en bra och smidig affär. "
säljare på Örnstigen 19

01 okt 2019

"Oscar är det bästa som hänt mig och min lägenhet när det gäller försäljning. Han är inte bara den mest proffsiga mäklare jag någonsin träffat, han är en oerhört härlig person och ha att göra med. Att sälja min lägenhet (som jag verkligen gillar) blev aldrig jobbigt eller oroande, det blev roligt och spännande tack vare Oscars fantastiska engagemang. Jag kan inte beskriva med ord hur nöjd jag är. Tack för all hjälp Oscar, du är bäst."
säljare på Catalinabacken 6

24 sep 2019

"Svår att få tag på till en början.
Viss felaktig information i annonsen.
Upplever att det är dyrt generellt att anlita mäklare"
säljare på Radarvägen 18

23 sep 2019

"Jag har varit med om några tidigare bostadsaffärer men ingen mäklare kan mäta sig mot Oscar, helt otroligt vilket engagemang och lyhördhet som han har, hans omtanke och förståelse i hela processen.
Full poäng är vad han är värd och jag rekommenderar honom utan tvekan.
"
säljare på Marknadsvägen 65

15 sep 2019

"Oscar är alltigenom professionell i sitt arbete. Han kan lagarna, han känner den lokala marknaden, han är en extremt god kontaktskapare och, han håller vad han lovar! Vi följde hans råd i alla valsituationer och han sålde vår fina lägenhet till det höga pris vi önskade på 18 dagar! Vi ger honom våra bästa rekommendationer.
Anne och Sven "
säljare på Näsby Allé 10

12 sep 2019

"Oscar var mycket mån om att vi som uppdragsgivare skulle känna en trygghet från det att uppdragsavtalet undertecknades ända fram till tillträdet, vilket han lyckades med! Förutom att uppträda mycket professionell vid varje kontakt med oss, var han under hela resans gång lyhörd inför våra önskemål utan att göra avkall på sin integritet. Han var genomgående lugn och hade ett tålamod av guld. Vi kan med varm hand rekommendera Oscar som fastighetsmäklare."
säljare på Flygkårsvägen 25

11 sep 2019

"Oscas var egagerad och hjälpsam under vår försäljning. Vi kände oss väldigt trygga att sälja huset med Oscar och skulle göra om det alla dagar i veckan. "
säljare på Travslingan 14

11 sep 2019

"Mycket bra! Fick hjälp med allt ifrån värdering, timing, inredning samt vissa familjejuridiska frågor innan försäljningen. /Pierre"
säljare på Radarvägen 22

04 sep 2019

"Oscar lyckades med det ingen trodde var möjligt. I en tid av stor sorg för vår familj fixade han en snabb och supersmidig försäljning av min bortgångne fars lägenhet. Från det att vi träffade Oscar tog det bara två veckor tills dess lägenheten var såld.
Vi vet att det ligger mycket hårt arbete bakom detta. Han förstod direkt våra önskemål och prioriteringar. Hans engagemang, öppenhet och utmärkta återkoppling gjorde oss otroligt trygga. Vi kunde inte vara nöjdare. Vi rekommenderar Oscar till alla! "
säljare på Eskadervägen 8

01 sep 2019

"Oscar Hallbygård ingav förtroende från första kontakt. Snabb återkoppling, kunnig, inkännande och framför allt mycket behaglig som person. Försäljningen av lägenheten gick supersnabbt och vi fick ett bättre pris än vad vi vågat hoppas på! Jag kommer självklart rekommendera Oscar till alla som söker den bästa mäklaren!"
säljare på Åkerbyvägen 374

31 aug 2019

"Mycket bra feedback
Seriös och engagerad
Tog mycket väl hand om köpare och säljare "
säljare på Grindtorps Skolgränd 34

31 aug 2019

"Givet antal spekulanter så gjorde Oscar ett bra jobb där vi kom till snabbt avslut."
säljare på Eskadervägen 16

22 aug 2019

"Av alla de mäklare vi har träffat under våra 7 år i bostadsmarknaden - två vid köp samt två vid försäljning (+ ex antal visningar) har ingen varit i närheten av så kompetent och förtroendeingivande som Oscar. Trygg, kunnig och vänlig är bara några ord som man kan beskriva honom med. Vi är väldigt nöjda med vår försäljning och över faktumet att vi aldrig mer kommer att behöva fundera över vilken mäklare vi ska anlita i framtiden. "
säljare på Radarvägen 22

18 aug 2019

"Oscar är en trygg och duktig mäklare som skötte allting fint från fotografering till kontraktsskrivningen. Kommer definitivt anlita honom i framtiden också!"
säljare på Hägerneholmsvägen 6B

07 aug 2019

"En kompetent och trygg mäklare som hjälpte mig med snabb försäljning av min lägenhet och även rådgjorde vid köp av en ny.
Dessutom är Oscar trevlig och personlig!
Rekommenderar varmt!"
säljare på Åkerbyvägen 258

27 jun 2019

"Imponerande insats av Oscar som sålde lägenheten innan visning. Extremt kunnig och driven, ett riktig proffs. Vi kunde inte vara mer nöjda och kommer definitivt låta MOHV och Oscar sälja åt oss i framtiden också! Bara ++++++"
säljare på Grindtorps Skolgränd 44

24 jun 2019

"Engagerad, förtroendeingivande med ett trevligt bemötande från dagen han lämnade offert tills försäljningen blev klar. Vi fick ständiga uppdateringar om försäljningen genom personliga samtal samt sms. Oscar hade god lokalkännedom om vårt område, vilket våra spekulanter uppskattade. Allt proffsigt och tryggt genomfört av Oscar.
"
säljare på Emblavägen 3

17 jun 2019

"Extremt närvarande och kunnig!
Nästa gång vi ska sälja kommer vi anlita Oscar! "
säljare på Attundavägen 10

17 jun 2019

"Oscar Hallbygård är kunnig, trevlig och engagerad och lotsade oss tryggt igenom hela processen. Jag kan varmt rekommendera honom."
säljare på Ellahagsvägen 12

19 maj 2019

"Rekomenderas varmt till alla som går i tankarna att sälja sin bostad!!!"
säljare på Hägernäsvägen 8

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
32
Villa
4
Kedjehus
3
Parhus
2
Radhus
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
28
Försäljningar
43
Försäljningsvärde
163 365 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
178 av 180 säljare
Oscar satte rätt förväntningar på slutpriset
157 av 180 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
173 av 180 säljare
Oscar var tydlig och höll mig uppdaterad
178 av 180 säljare

Oscar på kartan.

363 tidigare annonser
17 bostäder till salu
180 rekommendationer

17 bostäder till salu.

Annonser

2 995 000 kr
3 rum, 75 m²
39 933 kr/m²
Lägenhet, Täby
3 971 kr/mån
4 195 000 kr
4 rum, 89 m²
47 134 kr/m²
Lägenhet, Täby
5 111 kr/mån
4 895 000 kr
4 rum, 102 m²
47 990 kr/m²
Lägenhet, Täby
4 986 kr/mån
2 995 000 kr
2 rum, 59,5 m²
50 762 kr/m²
Lägenhet, Täby
3 482 kr/mån
4 550 000 kr
4 rum, 105 m²
43 333 kr/m²
Lägenhet, Täby
4 794 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 825 000 kr
Lägenhet Näsby Park
+ 130 000 kr
3 rum, 77 m²
Utropspris: 3 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Oscar har skött det exemplariskt! Driven, engagerad och kompetent. Blir det försäljning igen i framtiden är Oscar den första jag kontaktar!"
3 175 000 kr
Lägenhet Hägernäs Strand
-175 000 kr
3 rum, 74 m²
Utropspris: 3 350 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Grindtorp
3 rum, 81 m²
Utropspris: 2 595 000 kr
5 000 000 kr
Lägenhet Näsby Park
+ 325 000 kr
4 rum, 102 m²
Utropspris: 4 675 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 350 000 kr
Lägenhet Täby Centrum
+ 355 000 kr
3 rum, 81,5 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Smidig affär med toppen resultat!
"
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.