Oscar Bergman

Profilbild för Oscar Bergman
Oscar Bergman
4.9 / 5
(176 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
31 st
6 st
83 070 000 kr

Bakgrund

Oscar Bergman jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 2018-07-06. Oscar har fått in 6 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Oscar har enligt vår statistik haft 11 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 51 275 000 kr.

Presentation

Mitt namn är Oscar Bergman och jag är fastighetsmäklare samt delägare i SkandiaMäklarna.

Jag säljer villor och bostadsrätter i Söderort med fokus på Älvsjö, Örby/Örby slott, Årsta, Stureby, Högdalen, Bandhagen, Hagsätra, Rågsved, Ormkärr, Östberga, Solberga och Fruängen.

Som mäklare ger jag alltid 100% i mina affärer. Alla steg i försäljningsprocessen ska präglas av kunskap, förtroende och kvalitet. För mig är det viktigaste som mäklare att ha tydlig kommunikation och visa stort engagemang i varje steg. Jag vill att du ska känna att jag lyssnar, finns tillgänglig och sätter just dina behov i fokus. Väljer du mig kommer din försäljning hanteras med samma omsorg som om att det vore min egna bostad.

Vill du ha en hårt jobbande mäklare som har tid att vara noggrann med din försäljning, fokuserar på att ge dig god service och gör det där lilla extra för att tillgodose dina önskemål? Då är du varmt välkommen att kontakta mig!

Jag har tidigare en bakgrund inom flera lagsporter och vet därför vad som krävs för att ha ett gott samarbete och en tydlig kommunikation. Vid sidan av jobbet är jag en passionerad fotbollssupporter och livsnjutare med stor kärlek till matlagning. Jag är född och uppvuxen i Nykvarn och har bott i hus hela mitt liv och vet allt vad det innebär. När jag inte kollar fotboll eller testar ny spännande mat så spelar jag en massa padel. Vi kanske tar en match nån dag?

Utmärkelser & meriter:

- Marknadsledande i Örby. Flest sålda bostäder i Örby senaste 12 månaderna Källa: Hemnet andelsstatistik (2023-02-21).

- Ripsavägen 3A. Slutpris 14 800 000 kr. Örbys dyraste sålda hus någonsin (enligt Hemnet slutpriser).

- Mest rekommenderad! - Av totalt 139 mäklare som sålt i Vantör - Örby, Örby Slott, Hagsätra, Ormkärr, Högdalen, Bandhagen och Rågsved, senaste halvåret är Oscar är den mest rekommenderade mäklaren (2022-11-08). Källa: Hittamäklare.se.

- Flest antal sålda lägenheter i Hagsätra (2019-11-30 till 2021-06-01). Källa: Hemnets andelsstatistik.

- Över 150 rekommendationer av nöjda säljare, se vad dem skrivit om mig på https://www.hittamaklare.se/oscar.bergman
Ripsavägen 3A. Slutpris 14 800 000 kr. Örbys dyraste sålda hus någonsin (enligt Hemnet slutpriser).

- Kandidatexamen i Fastighetsekonomi vid Karlstads Universitet.

Säljare om Oscar.

05 jun 2024

"Oscar var lyhörd och engagerad redan från första dagen! Han tog våra önskemål i beaktning och kom med egna inspel och idéer för att få till en så bra affär som möjligt. Vi sålde innan visning till ett belopp som vi hade satt som mål redan innan vi la ut annonsen. Rekommenderas starkt! "
"Oscar var lyhörd och engagerad redan från första dagen! Han tog våra önskemål i beaktning och kom med egna inspel och idéer för att få till en så bra affär som möjligt. Vi sålde innan visning till ett belopp som vi hade satt som mål redan innan vi la ut annonsen. Rekommenderas starkt! "
Läs mer
säljare på Gamla Huddingevägen 449A

07 apr 2024

"Otroligt duktig mäklare. Kunnig och lyhörd. Vid värdering av vår lägenhet mycket påläst och dessutom väldigt ödmjuk samt ärlig vad gällde prisbild och potentiella köpare. Vi hade tur att kunna sälja efter en förhandsvisning då mäklaren hade ett stort kontaktnät av intressenter. Vi fick hela tiden..."
"Otroligt duktig mäklare. Kunnig och lyhörd. Vid värdering av vår lägenhet mycket påläst och dessutom väldigt ödmjuk samt ärlig vad gällde prisbild och potentiella köpare. Vi hade tur att kunna sälja efter en förhandsvisning då mäklaren hade ett stort kontaktnät av intressenter. Vi fick hela tiden bra information. Vi valde helt rätt mäklare. Rekommenderas varmt till alla säljare"
Läs mer
säljare på Gamla Huddingevägen 424B

05 apr 2024

"Oscar Bergman är en mycket lyhörd, inkännande men samtidigt drivande person som förvandlar den säljintresserade mäklaren till en omtänksam vän. Jag tycker att Oscar Bergman är som klippt och skuren för jobbet och jag skulle nog inte fått till någon affär utan honom."
"Oscar Bergman är en mycket lyhörd, inkännande men samtidigt drivande person som förvandlar den säljintresserade mäklaren till en omtänksam vän. Jag tycker att Oscar Bergman är som klippt och skuren för jobbet och jag skulle nog inte fått till någon affär utan honom."
Läs mer
säljare på Porlabacken 9

25 mar 2024

"Vi kan verkligen rekommendera Oscar som en trygg mäklare. Under försäljningstid visat på en tydlig och bra kommunikations förmåga, engagemang med ingående kunskap om området.
"
säljare på Glanshammarsgatan 146

18 dec 2023

"Oscar Bergman är en stjärna rakt igenom. Lugn, trevlig och proffsig till tusen i en mycket oförutsägbar marknad. "
säljare på Gamla Magelungsvägen 58

08 dec 2023

"Oscar är helt klart en toppen-mäklare , ett tålamod av världsklass, höll oss ständigt uppdaterade och fick vid avslut både nöjda köpare och säljare - kan det bli bättre betyg! "
säljare på Turingevägen 134

07 nov 2023

"Oscar är en engagerad och väldigt duktig mäklare. Han är alltid tillgänglig och snabb på att svara på frågor och är öppen för att diskutera önskemål. "
säljare på Frövigatan 6

20 okt 2023

"Finns ingen mäklare som Oscar!
Fantastisk bra mäklare :)"
säljare på Sätravägen 10

12 okt 2023

"Vi upplevde ett fint trevligt bemötande med Oscar. Vi nöjda med Oscar. "
säljare på Slättåkragränd 26

01 sep 2023

"Trevlig och lätt att tycka om. Tack för hjälpen Oscar!"
säljare på Sjösavägen 8

21 aug 2023

"Vi har fått snabb och bra hjälp under hela vår försäljningsprocess, både i små och stora frågor. Oscar är kunnig, driven, mycket professionell och med stor integritet i sin mäklarroll. Vi är alltigenom mycket nöjda och kan varmt rekommendera att använda Oscar som mäklare. "
"Vi har fått snabb och bra hjälp under hela vår försäljningsprocess, både i små och stora frågor. Oscar är kunnig, driven, mycket professionell och med stor integritet i sin mäklarroll. Vi är alltigenom mycket nöjda och kan varmt rekommendera att använda Oscar som mäklare. "
Läs mer
säljare på Aspövägen 51

25 jul 2023

"Oscar är oerhört kompetent, seriös, engagerad och trevlig. Det har varit en trygg och skön process i förföljandet av denna bostad, genom Oscars försorg och omsorg! "
säljare på Kristallvägen 4

04 jul 2023

"Nöjd med din insats är jag helt klart, Oscar!
Du är en fena på att återkoppla och hålla mig som kund ajour. Du tar dig tid, är lyhörd och dessutom väldigt kompetent.
"
säljare på Sätterstavägen 29

22 jun 2023

"Oscar är så otroligt professionell. Han mötte både oss som säljare och potentiella köpare på bästa sätt. Han förstod och anpassade sig för våra behov, var lösningsorienterat och alltid på gott och glatt humör. Vi hade en total lyckad process från första möte till försäljning. Rekommenderar Oskar ..."
"Oscar är så otroligt professionell. Han mötte både oss som säljare och potentiella köpare på bästa sätt. Han förstod och anpassade sig för våra behov, var lösningsorienterat och alltid på gott och glatt humör. Vi hade en total lyckad process från första möte till försäljning. Rekommenderar Oskar varmt till andra. "
Läs mer
säljare på Blackensvägen 49

22 maj 2023

"Oscar Bergman var mycket bra under hela processen och kändes trygg och pålitlig. Han svarade snabbt på frågor och var tillgänglig. Klok och erfaren."
säljare på Glanshammarsgatan 97

23 apr 2023

"Det var min första försäljning, vilket kändes som att kliva in i en främmande i värld. Oscar var väldigt noggrann med att förklara och förtydliga varje steg i processen, han var kommunikativ och lätt att kommunicera med, tillgänglig och höll mig alltid uppdaterad under processens gång. Otroligt e..."
"Det var min första försäljning, vilket kändes som att kliva in i en främmande i värld. Oscar var väldigt noggrann med att förklara och förtydliga varje steg i processen, han var kommunikativ och lätt att kommunicera med, tillgänglig och höll mig alltid uppdaterad under processens gång. Otroligt engagerad och närvarande. Rekommenderar Oscar starkt! "
Läs mer
säljare på Sågverksgatan 110

12 apr 2023

"Mycket bra mäklare."
säljare på Prästgårdsgränd 13

12 apr 2023

"Oscar var ett bra bollplank i vår resa för att sälja vår villa. Det var bra att få bolla troligheter av olika scenarier för att kunna ta beslut under resans gång, och Oscar hade alltid bra resonemang och tog sig tid att ge oss förklaringar till olika alternativ. Vi hade otur att sälja i en nedgån..."
"Oscar var ett bra bollplank i vår resa för att sälja vår villa. Det var bra att få bolla troligheter av olika scenarier för att kunna ta beslut under resans gång, och Oscar hade alltid bra resonemang och tog sig tid att ge oss förklaringar till olika alternativ. Vi hade otur att sälja i en nedgång, men fick vår villa såld i motsats till andra villor som hade visning vid samma tidpunkt, vilket vi får räkna som en vinst."
Läs mer
säljare på Turingevägen 83

03 apr 2023

"I recommend Oscar, he is charming, energetic and always available for any request or question that you might have."
säljare på Storskiftesvägen 23

27 feb 2023

"Oscar is a really good agent. With him, you can be sure that you have the most up-to-date information on the market situation and you can have a clear idea of how the apartment can be sold. "
säljare på Gamla Huddingevägen 451

24 feb 2023

"Oscar var professionell och lyhörd genom hela processen. En riktigt bra mäklare. "
säljare på Glanshammarsgatan 91

08 nov 2022

"Oscar informerade oss mycket. Höll oss uppdaterade var tålmodig med vår oro och jobbade mycket för vårt objekt. Att marknade är kall just nu är inte Oscars fel."
säljare på Trollesundsvägen 32C

08 nov 2022

"Oscar levererade från början till slut och var otroligt hjälpsam, flexibel och lyhörd.
Tog sig tid, var lättillgänglig och engagerad!"
säljare på Gamla Huddingevägen 449A

26 sep 2022

"Mkt bra mäklare. Kan rekommendera Oscar."
säljare på Byalagsvägen 18

21 sep 2022

"Oscar Bergman Va en duktig mäklare och lyckades hitta rätt personer att sälja till trotts en skakig marknad , gjorde ett bra jobb från början till slut och höll mig uppdaterad hela tiden under hela processen "
säljare på Skyllbergsgatan 1

21 sep 2022

"Trevlig och aktiv mäklare. Bra uppdateringar och återkopplingar löpande. Vi är väldigt nöjda. "
säljare på Stenkvistavägen 12

21 sep 2022

"Oscar har bra kompetens och var lyhörd och engagerad genom hela säljprocessen. Jag är väldigt nöjd med samarbetet! "
säljare på Turingevägen 41B

29 aug 2022

"Oscar är kanonbra. Han lyssnar in och ger råd, samt är mycket bra på att lägga upp strategier när förutsättningarna förändras. Anlita Oscar!"
säljare på Vintrosagatan 3

21 jun 2022

"Vill verkligen rekommendera Oscar Bergman, seriös o proffsig. Vi kände oss trygga, och är jätte nöjda med allt. Rune med familj
"
säljare på Vedevågslingan 34

21 jun 2022

"The real estate expertise of Oscar Bergman deserves more than 5 stars. Very helpful and excellent service. He has been with us all the way, guides us in every step in the selling process, quick in responding to requests and communicates fast and efficiently. I spent weeks researching which real ..."
"The real estate expertise of Oscar Bergman deserves more than 5 stars. Very helpful and excellent service. He has been with us all the way, guides us in every step in the selling process, quick in responding to requests and communicates fast and efficiently. I spent weeks researching which real estate agent to choose, and had personal meetings with 4 agents in total. Oscar is knowledgeable, patient, trustworthy, creative, quick in action - what more can I ask for? I had my apartment sold within a short time period at a fair price, despite the very unstable real estate market/ economic uncertainties in Sweden and worldwide. Thank you, Oscar.
If we sell again in the future, there is no doubt which agent we will ask to help us. I believe the real agent choice is one big factor contributing to a successful sale. Shall we recommend Oscar Bergman? DEFINITELY!
"
Läs mer
säljare på Vedevågslingan 24

03 jun 2022

"Oscar var toppen! Kunde inte fått en bättre mäklare. Allt gick smidigt med planering, fotografering o försäljning. Fick svar på allt jag undrade. "
säljare på Skebokvarnsvägen 2

26 maj 2022

"Det är ju väldigt, väldigt svårt att inte tycka om Oscar. Med sitt genuina personlighet och ett ständiga leende på läpparna utstrålar han det som köparen uppskattar mest av allt - tillit och förtroende! "
säljare på Lillhagsvägen 24

11 maj 2022

"Vi rekommenderar verkligen Oscar som gjorde ett kanonjobb vid vår husförsäljning. Kunnig, inlyssnande och seriös vilket gjorde att hela säljprocessen kändes tryggt för oss som säljare. "
säljare på Ripsavägen 3A

20 apr 2022

"Noggrann och kunnig"
säljare på Turingevägen 41A

18 apr 2022

"Oscar är väldigt professionell, driven och kunnig i sitt yrke. Det här var första gången jag skulle sälja en lägenhet och kände mig osäker till en början. Men med Oscar som mäklare fick jag svar på mina frågor och funderingar. Jag fick alltid vara delaktig i alla beslut vilket fick mig att känna ..."
"Oscar är väldigt professionell, driven och kunnig i sitt yrke. Det här var första gången jag skulle sälja en lägenhet och kände mig osäker till en början. Men med Oscar som mäklare fick jag svar på mina frågor och funderingar. Jag fick alltid vara delaktig i alla beslut vilket fick mig att känna mig trygg. Redan från start har det funnits en god och tydlig kommunikation där jag upplever att Oscar alltid tagit sig tiden till att svara på frågor. Oscar har mitt fulla förtroende och jag rekommenderar verkligen honom som mäklare!"
Läs mer
säljare på Skebokvarnsvägen 201

08 apr 2022

"Oscar var engagerad och lätt att ha att göra med. Jag är mycket nöjd med hans insats.
Karin Eriksson"
säljare på Vedevågslingan 34

14 mar 2022

"Vi är otroligt nöjda med vår lägenhetsförsäljning och Oscar Bergman som sålde den.
Oscar är mycket kunnig och allt har gått mycket smidigt! Det kändes tryggt och säkert. Han var ärlig, respektfull och alltid tillgänglig. Han svarade på varenda fråga, oavsett hur liten eller stor.
Vi kan verklige..."
"Vi är otroligt nöjda med vår lägenhetsförsäljning och Oscar Bergman som sålde den.
Oscar är mycket kunnig och allt har gått mycket smidigt! Det kändes tryggt och säkert. Han var ärlig, respektfull och alltid tillgänglig. Han svarade på varenda fråga, oavsett hur liten eller stor.
Vi kan verkligen rekommendera honom till alla som tänker sälja eller köpa."
Läs mer
säljare på Gamla Huddingevägen 453

01 mar 2022

"Kan rekomendera Oscar och säljer vi igen i framtiden kommer Oscar vara vårt förstahandsval när det kommer till att välja mäklare.
Oscar kunde marknaden, Lyhörd och checkade in med oss hur vi tänkte och kände kring försäljningen.
Bland de mäklare vi stött på tycker vi Oscar varit den mest trevl..."
"Kan rekomendera Oscar och säljer vi igen i framtiden kommer Oscar vara vårt förstahandsval när det kommer till att välja mäklare.
Oscar kunde marknaden, Lyhörd och checkade in med oss hur vi tänkte och kände kring försäljningen.
Bland de mäklare vi stött på tycker vi Oscar varit den mest trevliga vi träffat. Mycket trevlig person och tackar så mycket för hjälpen i processen. Nu sålde vi lägenheten under pandemi år och har varit svårt att beräkna hur marknaden ser ut men vi ser att Oscar hjälpt oss till den fulla kapacitet han kan och klart vi hade önskat oss mer i vinst men med tanke på pandemin är vi tacksamma att vi ändå lyckades sälja.
"
Läs mer
säljare på Önskehemsgatan 8

24 feb 2022

"Jag fick ett gott intryck av Oscar från första stund. Lugn, tydlig, ordning och reda. Det kändes tryggt. Anbefaller honom starkt!"
säljare på Hallsbergsgatan 22

11 feb 2022

"Oscar visade en sådan öppenhet inför åtagandet vi gett honom vilket gav oss en upplevelse av att känna honom väl vid hans första besök hos oss. Ungefär som en god vän, trots att vi aldrig tidigare mötts.
"
säljare på Blackensvägen 57E

31 jan 2022

"Mäklaren var mycket lyhörd, engagerad och höll oss hela tiden uppdaterade från början till slut. Mycket nöjda. "
säljare på Bergtallsvägen 26

16 nov 2021

"Oscar var fantastisk genom hela processen. Kunde inte valt en bättre mäklare!"
säljare på Turingevägen 49

06 nov 2021

"Bara positivt att säga. Trevlig och kompetent person som det var lätt att tycka om."
säljare på Lingonbacken 4

02 nov 2021

"Bra samarbete!"
säljare på Bjursätragatan 96

29 okt 2021

"Anlita Oscar, luta dig tillbaka så löser han sitt åtagande // Jonas "
säljare på Gamla Huddingevägen 420A

22 sep 2021

"Innan jag tog kontakt med Oscar har jag varit i kontakt med en annan mäklare som visade sig vara mindre engagerad i sina åtagande (svårt att ta kontakt med; hade svårt att avsätta tid för att komma på besök för att vardera bostaden, istället ville hen få bilder skickade till hens epost). Då avbrö..."
"Innan jag tog kontakt med Oscar har jag varit i kontakt med en annan mäklare som visade sig vara mindre engagerad i sina åtagande (svårt att ta kontakt med; hade svårt att avsätta tid för att komma på besök för att vardera bostaden, istället ville hen få bilder skickade till hens epost). Då avbröt jag min kontakt med den mäklaren. Istället tog jag kontakt med Oscar som har sålt mest i området. Han var tillgängligt från första kontakten, kom snabbt på besök och gav sina rekommendationer inför försäljning. Det kändes tryggt med honom hela vägen! Rekommenderas starkt!"
Läs mer
säljare på Lerbäcksgränd 22

08 sep 2021

"Helt nöjd med mäklarens insats."
säljare på Edestavägen 24

02 sep 2021

"Engagerad
Ett bollplank längs vägen.
Tumme upp!"
säljare på Stenkvistavägen 10

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
6
Villa
5

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
6
Försäljningar
11
Försäljningsvärde
51 275 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
170 av 174 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
170 av 173 säljare
Oscar var tydlig och höll mig uppdaterad
176 av 176 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Oscar på kartan.

256 tidigare bostäder
33 bostäder till salu
176 rekommendationer

33 bostäder till salu.

Bostäder

2 375 000 kr
2 rum, 45,5 m²
52 777 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 733 kr/mån
1 695 000 kr
1,5 rum, 37 m²
45 810 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 033 kr/mån
2 895 000 kr
2 rum, 44 m²
65 795 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 507 kr/mån
2 595 000 kr
3,5 rum, 71,5 m²
36 549 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
6 051 kr/mån
3,5 rum, 83 m²
Lägenhet, Stockholm
3 787 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Ormkärr
3 rum, 73 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Hagsätra
3,5 rum, 82 m²
Utropspris: 2 395 000 kr
8 200 000 kr
Villa Örby
+ 705 000 kr
5 rum, 66 m²
Utropspris: 7 495 000 kr
3 500 000 kr
Lägenhet Örby
+ 305 000 kr
3 rum, 79,6 m²
Utropspris: 3 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Oscar var lyhörd och engagerad redan från första dagen! Han tog våra önskemål i beaktning och kom med egna inspel och idéer för att få till en så bra affär som möjligt. Vi sålde innan visning till ett belopp som vi hade satt som mål redan innan vi la ut annonsen. Rekommenderas starkt! "
Slutpris saknas
Lägenhet Högdalen
4 rum, 92,5 m²
Utropspris: 3 295 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.