Orhan Aydin

Profilbild för Orhan Aydin
Orhan Aydin
4.8 / 5
(98 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
43 st
22 st
121 225 000 kr

Bakgrund

Orhan Aydin jobbar på Fastighetsbyrån och är registrerad mäklare sedan 2010-09-08. Orhan har fått in 22 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Orhan har enligt vår statistik haft 35 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 108 280 000 kr.

Presentation

Hej,
Jag heter Orhan Aydin Jag brinner för detta yrke och vill alltid överträffa kundens förväntningar. Denna drivkraft gör att jag hjälper kunden att få maximalt betalt. Jag har alltid varit en tävlingsmänniska och det har jag nu nytta av i mitt yrkesval då skillnaden mellan en riktigt bra affär, och en affär kräver det där lilla extra av mig. Jag fokuserar på att sälja bostadsrätter, fastigheter och har fått ett antal utmärkelser både internt hos oss i Stockholm men även av vår rikstäckande mäklarkedja för mina ansträngningar. Jag är född & uppvuxen i Uppl Väsby vilket ger mig en mycket stark lokal förankring! Jag är oerhört glad över att få jobba på en mäklarbyrå med så stark lokal förankring vilket gör att jag kommer ännu närmare mina kunder. Jag är alltid glad och positiv, och gillar att träffa nya människor. På fritiden spelar jag paddel och tennis när jag inte umgås med vänner och familj.

Med över 10 års erfarenhet som fastighetsmäklare känner jag mig väldigt trygg i min yrkesroll. Upplands Väsby är min hemstad där jag både är född och uppväxt med andra ord kan jag Uppl Väsby utan och innan.

Fastighetsmäklaryrket är ett spännande yrke som har många positiva moment, så som intressanta möten, nya erfarenheter samt nya kunskaper. Ingen dag är den andra lik! Med min lokalkunskap om Upplands Väsby känner jag till det där lilla extra som innebär att jag kan skräddarsy de bästa affärerna utifrån mina kunders individuella behov. Önskar du en smidig bostadsaffär där du med glädje kan starta ett nytt kapitel i livet ska du inte tveka att höra av dig till mig. Många av mina kunder är återkommande och som jag ser det så gör man bara det om man är nöjd.

Säljare om Orhan.

09 aug 2022

"Vi är helt nöjda med mäklarens insats ock vi har kunnat bolla våra förväntningar med mäklarens kännedom om marknaden på ett bra sätt."
säljare på Björkvallavägen 2A

29 jul 2022

"Orhan är väldigt kunnig , trevlig och proffsig mäklare som alltid är tillgänglig med snabb återkoppling.
Orhan var väldigt lyhörd & engagerad under hela processen som gjorde att vi
kände oss väldigt trygga under hela processen.
Vi var mycket nöjda med orhan som vi rekommenderar starkt."
"Orhan är väldigt kunnig , trevlig och proffsig mäklare som alltid är tillgänglig med snabb återkoppling.
Orhan var väldigt lyhörd & engagerad under hela processen som gjorde att vi
kände oss väldigt trygga under hela processen.
Vi var mycket nöjda med orhan som vi rekommenderar starkt."
Läs mer
säljare på Centralvägen 2E

04 maj 2022

"Jag är jättenöjd med Orhan, mina förväntningar möttes. Allt gick smidigt från start till slut på ett professionellt sätt."
säljare på Drabantgatan 7

04 apr 2022

"Vid första mötet var Orhan väldigt lyhörd och gav oss ett proffsigt intryck! Detta fullföljdes under hela processen och även nu efter att bostaden är såld! Han var otroligt engagerad och gav sitt yttersta för att nå målet, vilket han snabbt och effektivt lyckades med! Vi har definitivt hittat vår..."
"Vid första mötet var Orhan väldigt lyhörd och gav oss ett proffsigt intryck! Detta fullföljdes under hela processen och även nu efter att bostaden är såld! Han var otroligt engagerad och gav sitt yttersta för att nå målet, vilket han snabbt och effektivt lyckades med! Vi har definitivt hittat vår lokala mäklare och ser fram emot framtida affärer med Orhan! Tack Orhan och tack fastighetsbyrån i Upplands Väsby! "
Läs mer
säljare på Optimusvägen 2C

30 mar 2022

"Bra mäklare rekommenderas starkt! "
säljare på Lövstavägen 72

04 mar 2022

"Effektiv och driven."
säljare på Bromsbodavägen 59

22 jan 2022

"Han är noga med att informera sina kunder så hela processen ändå till försäljning kändes väldigt tryggt, Tack Orhan!!"
säljare på Bondmoragatan 15

10 jan 2022

"Du är bäst! "
säljare på Holmvägen 3

14 sep 2021

"Toppenmäklare"
säljare på Neptunigränd 5

06 jul 2021

"Supernöjda. Orhan rekommenderas varmt!"
säljare på Neptunigränd 68

28 jun 2021

"Orhan gav en trygg känsla från dag ett och var väldigt lyhörd. Otroligt nöjd med Orhan som mäklare. Kan rekommendera"
säljare på Optimusvägen 4C

19 jun 2021

"Super bra och proffsig! Trevlig och lätt att ha och göra med!"
säljare på Herrgårdsvägen 19

20 maj 2021

"Orhan shows his expertise in collecting the info, preparing the materials, and communicating with customers (me as seller and buyers)."
säljare på Älvsundavägen 22

13 maj 2021

"En mäklare i världsklass! Lyckades leverera långt över förväntningarna!"
säljare på Havregatan 14

07 maj 2021

"Rekommenderar Orhan och Fastighetsbyrån starkt!
Varit nöjd sedan dag ett. Har blivit uppdaterad, har fått vara involverad i försäljningen och fått känna mig trygg under hela processen.
Tack för hjälpen än en gång!"
säljare på Syster Annas väg 1

29 apr 2021

"Grym på alla punkter, tog även rekord i området! Rekommenderas.
Mvh "
säljare på Havregatan 16

28 apr 2021

"Väldigt professionell och kunnig mäklare.
Snabb och smidig affär.
Rekommenderar varmt "
säljare på Kvarnvägen 14

11 mar 2021

"Orhan motsvarade våra förväntningar om en snabb försäljning (till rätt pris inom en månad från första kontakt till avslut) och innan de öppna visningarna (vilket var positivt m h t Covid-19). Orhan var snabb, positiv och flexibel genom hela säljprocessen. Vi kan därför rekommendera honom till all..."
"Orhan motsvarade våra förväntningar om en snabb försäljning (till rätt pris inom en månad från första kontakt till avslut) och innan de öppna visningarna (vilket var positivt m h t Covid-19). Orhan var snabb, positiv och flexibel genom hela säljprocessen. Vi kan därför rekommendera honom till alla med motsvarande önskemål kring sin fastighetsförsäljning."
Läs mer
säljare på Flädervägen 36

25 feb 2021

"Orhan Aydin upplevdes professionell och väldigt engagerad. Han var mer eller mindre tillgänglig dygnets alla timmar. Orhan bemötte de funderingar och farhågor vi hade väldigt bra. Trots att vi säljare kunde vara omständiga så hanterade Orhan det väldigt bra genom att ge tips och vägledning. Dess..."
"Orhan Aydin upplevdes professionell och väldigt engagerad. Han var mer eller mindre tillgänglig dygnets alla timmar. Orhan bemötte de funderingar och farhågor vi hade väldigt bra. Trots att vi säljare kunde vara omständiga så hanterade Orhan det väldigt bra genom att ge tips och vägledning. Dessutom lyckades han sälja vår bostad över vår förväntade pris. Orhan är utan tvekan den mest engagerade mäklare vi träffat och kan starkt rekommendera honom - vi blev jättenöjda."
Läs mer
säljare på Jordbrukargatan 24

27 jan 2021

"Vår mäklare, Orhan var helt fantastisk från början till slut! Han visste precis vad vi var ute efter och anpassade sig till våra önskemål med det samma! Hela processen kändes väldigt simpel för oss och Orhan hanterade allt själv, det var väldigt professionellt. Vi har hittat vår mäklare och ser f..."
"Vår mäklare, Orhan var helt fantastisk från början till slut! Han visste precis vad vi var ute efter och anpassade sig till våra önskemål med det samma! Hela processen kändes väldigt simpel för oss och Orhan hanterade allt själv, det var väldigt professionellt. Vi har hittat vår mäklare och ser fram emot framtida affärer! "
Läs mer
säljare på Centralvägen 2E

27 jan 2021

"Rekommenderar verkligen Orhan Aydin till din nästa bostadsaffär!! Han är snabbfotad flexibel och mycket proffsig så du som kund kan koppla av och bara se fram emot en bra affär!
Vänliga Hälsningar
Minna Snickars"
säljare på Blåklintvägen 24

03 dec 2020

"En otroligt duktig mäklare!!!"
säljare på Kedjevägen 13

12 nov 2020

"Vi rekommenderar Orhan alla dagar i veckan.Vi har känt oss trygga, då Orhan har var engagerad och höll oss uppdaterade genom hela säljprocessen.
"
säljare på Holmvägen 15

28 jul 2020

"PGA COVID-19 problemen hade vi en svacka i första perioden men när det började lugna ner sig så gick det bra att sälja. Orhan är duktig på det han gör. prissänkningen jämförd med förväntat pris är i linje med den turbulenta tiden och följderna av folks oro inte hans fel. "
"PGA COVID-19 problemen hade vi en svacka i första perioden men när det började lugna ner sig så gick det bra att sälja. Orhan är duktig på det han gör. prissänkningen jämförd med förväntat pris är i linje med den turbulenta tiden och följderna av folks oro inte hans fel. "
Läs mer
säljare på Vikingavägen 28

13 dec 2018

"Bäst i test!"
säljare på Ryttargatan 320

19 jun 2018

"Bästa mäklaren MAN kan hitta "
säljare på Lövmovägen 41

28 mar 2018

"Höll vad han lovade. Sålde innan visning till ett bra pris. "
säljare på Vinkelvägen 35

28 mar 2018

"Väldigt tydlig och resultatdriven. Hade passion för sitt jobb vilket syntes klart och tydligt "
säljare på Hagtornsvägen 3

02 feb 2018

"God service bra bemötande. Rekommenderar honom till våra bekanta. "
säljare på Susebogatan 3A

22 dec 2017

"Bästa mäklaren som finns :) "
säljare på Kavallerigatan 65

27 nov 2017

"Otroligt duktig mäklare, kan sitt jobb och utför det väldigt noggrant! Proffesionelare mäklare är mycket svårt att finna i dagens läge. Rekommenderas start. "
säljare på Holmvägen 9

24 nov 2017

"Rekommenderas 100%"
säljare på Tunavägen 31

23 nov 2017

"Utmärkt genomförd försäljning utefter de förutsättningar som rådde då marknaden vände tvärt under vår försäljningsprocess."
säljare på Särimnervägen 9

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
29
Radhus
4
Villa
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
22
Försäljningar
35
Försäljningsvärde
108 280 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.7 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
91 av 95 säljare
Orhan satte rätt förväntningar på slutpriset
80 av 98 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
94 av 97 säljare
Orhan var tydlig och höll mig uppdaterad
94 av 98 säljare

Orhan på kartan.

387 tidigare bostäder
23 bostäder till salu
96 rekommendationer

23 bostäder till salu.

Bostäder

1 995 000 kr
4 rum, 97 m²
20 567 kr/m²
Lägenhet, Upplands Väsby
8 259 kr/mån
2 495 000 kr
4 rum, 83 m²
30 060 kr/m²
Lägenhet, Upplands Väsby
4 481 kr/mån
2 495 000 kr
3 rum, 72 m²
34 652 kr/m²
Lägenhet, Upplands Väsby
4 139 kr/mån
1 995 000 kr
2 rum, 61 m²
32 704 kr/m²
Lägenhet, Upplands Väsby
3 259 kr/mån
2 795 000 kr
4 rum, 85 m²
32 882 kr/m²
Lägenhet, Upplands Väsby
4 888 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

2 400 000 kr
Lägenhet Väsby
+ 105 000 kr
3 rum, 73 m²
Utropspris: 2 295 000 kr
1 495 000 kr
Lägenhet Väsby
1,5 rum, 33 m²
Utropspris: 1 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 750 000 kr
Lägenhet Väsby
+ 155 000 kr
3 rum, 80 m²
Utropspris: 2 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi är helt nöjda med mäklarens insats ock vi har kunnat bolla våra förväntningar med mäklarens kännedom om marknaden på ett bra sätt."
1 550 000 kr
Lägenhet Väsby
+ 55 000 kr
1,5 rum, 34,5 m²
Utropspris: 1 495 000 kr
1 550 000 kr
Lägenhet Väsby
1,5 rum, 33 m²
Utropspris: 1 550 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.