Ninna Carlson

Profilbild för Ninna Carlson
Ninna Carlson
5.0 / 5
(27 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
3 st
0 st
12 600 000 kr

Bakgrund

Ninna Carlson jobbar på Eklund Stockholm New York och är registrerad mäklare sedan 2005-11-30. Ninna har enligt vår statistik haft 1 försäljning det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 3 710 000 kr.

Presentation

Jag har en lång och gedigen erfaren av försäljningar av allt från stora våningar till mindre lägenheter i innerstan och villor i Stockholms omnejd. Jag är född och uppvuxen i Stockholm och Saltsjöbaden och bor på Lidingö sedan 1993, så försäljningar av såväl lägenheter som villor i och runt Stockholm är verkligen min hemmaplan. Jag har en ekonomexamen från University of Utah i USA och fastighetsmäklarexamen från högskolan i Gävle och Kungliga Tekniska Högskolan 2005. Jag har arbetat aktivt som fastighetsmäklare sen 2006 och på Eklund Stockholm New York (ESNY) sedan 2010.

Jag drivs av att leverera högsta möjliga kvalitet för mina kunder med målsättning att alltid uppnå maximal kundnöjdhet och att resultatmässigt överträffa kundernas förväntningar. Jag går alltid ”all in” i mina affärer och min drivkraft är att ge både säljare och köpare högsta servicenivå och engagemang, med stort fokus på affärsmässighet med högt ställda förväntningar på slutpris och jag ger mig inte förrän jag har uppnått bästa möjliga resultat. För mig är det oerhört viktigt att vara lyhörd, påläst, noggrann och att ge alla kunder full tillgänglighet och trygghet genom hela försäljningsprocessen. Jag drivs av tillfredsställelsen att skapa maximal kundnöjdhet och riktigt nöjda kunder, positiva och långsiktiga relationer och återkommande kunder. Nöjda och återkommande kunder är det högsta och absolut bästa betyg som man som mäklare kan få!

Varmt välkommen att kontakta mig för rådgivning, värdering och försäljning, så berättar jag gärna mer om hur vi gemensamt kan skräddarsy din försäljning och hur jag på bästa sätt kan hjälpa dig till en lyckad försäljning! Varje affär, varje säljare och varje köpare är unika, vilket är den stora charmen med mäklaryrket!

Mäklarbyrå


Säljare om Ninna.

03 maj 2023

"Jag kan på alla sätt rekommendera Ninna Carlsson. "
säljare på Torsgatan 72

12 dec 2022

"Trevlig, snabb, pedagogisk, klok"
säljare på Karlaplan 10

12 dec 2022

"Ninna är superproffsig! Jag rekommenderar henne vidare starkt"
säljare på Gumshornsgatan 6

28 sep 2022

"Vi är väldigt nöjda. Hon uppdaterade oss regelbundet ingående om alla eventuella köpare på ett mycket trevligt sätt."
säljare på Södra Kungsvägen 284

24 apr 2022

"Min man och jag har genom åren sålt och köpt flera lägenheter och hus. Ninna Carlsson är utan konkurrens den mest professionella mäklaren vi anlitat varför hon fick vårt förtroende att sälja ännu en gång. Vi är mycket nöjda med resultatet!"
säljare på Styrmansgatan 16

21 mar 2022

"Jag rekommenderar alla att anlita Ninna.
Professionell, erfaren och lyhörd. Är stabil och trygg att ha vid sin sida genom hela processen. Mycket dedikerad och alltid snabb att återkoppla.
Helt enkelt en perfekt erfarenhet. Bättre kan det inte bli. "
säljare på Valhallavägen 152D

06 mar 2022

"Otroligt bra upplevelse att sälja med Ninna. Erfaren, påläst och gjorde allt som förväntades."
säljare på Hornsgatan 29F

15 feb 2022

"Vi är väldigt nöjda med mäklarens insats. Alltid tillgänglig, påläst och med ett mycket gott omdöme och sunt förnuft. Vi kände oss trygga och väl omhändertagna under hela processen. "
säljare på Gåshagavägen 17B

10 feb 2022

"Ninna är både en fantastisk mäklare och person som är personligt engagerad och lätt att ha att göra med.
Vi har köpt och sålt många lägenheter och Ninna är helt klart den bästa mäklaren vi arbetat med!
Från start till mål höll Ninna oss uppdaterade kring processen och förväntningar. Det känns n..."
"Ninna är både en fantastisk mäklare och person som är personligt engagerad och lätt att ha att göra med.
Vi har köpt och sålt många lägenheter och Ninna är helt klart den bästa mäklaren vi arbetat med!
Från start till mål höll Ninna oss uppdaterade kring processen och förväntningar. Det känns nästa tråkigt att inte fortsätta ha kontakt med henne på daglig basis. Vi är säkra på att vi kommer att arbeta med Ninna igen."
Läs mer
säljare på Brunnsgatan 4

16 dec 2021

"Vi har arbetat ihop i flera affärer. Lika skicklig och professionell varje gång.
"
säljare på Ahlsellvägen 12

25 nov 2021

"Vi är så nöjda med vår försäljning med Ninna. Ninna är inte bara otroligt professionell och noggrann i sitt jobb som mäklare, hon är även en härlig och varm person som alltid fanns tillgänglig för våra stora som små frågor. Detta var första gången jag sålde och i en process som kan vara rätt str..."
"Vi är så nöjda med vår försäljning med Ninna. Ninna är inte bara otroligt professionell och noggrann i sitt jobb som mäklare, hon är även en härlig och varm person som alltid fanns tillgänglig för våra stora som små frågor. Detta var första gången jag sålde och i en process som kan vara rätt stressig och läskig, var hon otroligt tillmötesgående, kunnig, noggrann och lyhörd. Vi kände oss väldigt trygga i hennes händer. Jag kan varmt rekommendera Ninna som mäklare! "
Läs mer
säljare på Brahegatan 19

24 sep 2021

"Ninna var verkligen en utmärkt mäklare. Kommunikativ, lyhörd och engagerad. Väldigt enkel att ha och göra med! Lyssnade till mina önskemål och såg hela tiden till att hålla mig uppdaterad. Kändes tryggt att jobba med henne och är superglad att jag valde just henne till försäljningen av min bostad..."
"Ninna var verkligen en utmärkt mäklare. Kommunikativ, lyhörd och engagerad. Väldigt enkel att ha och göra med! Lyssnade till mina önskemål och såg hela tiden till att hålla mig uppdaterad. Kändes tryggt att jobba med henne och är superglad att jag valde just henne till försäljningen av min bostadsrätt! Resultatet överträffade också mina förväntningar vilket var oerhört positivt :) "
Läs mer
säljare på Ynglingagatan 19

23 sep 2021

"Ninna Carlson är en mycket professionell mäklare som har många års erfarenhet av att sälja exklusiva våningar. Träffade henne för några år sedan när hon sålde en lägenhet på Östermalm som vi sedan köpte. Vilken mäklare! Hon är påläst, tydlig, lyhörd, självsäker och hon svarar alltid när man ringe..."
"Ninna Carlson är en mycket professionell mäklare som har många års erfarenhet av att sälja exklusiva våningar. Träffade henne för några år sedan när hon sålde en lägenhet på Östermalm som vi sedan köpte. Vilken mäklare! Hon är påläst, tydlig, lyhörd, självsäker och hon svarar alltid när man ringer! Ninna brinner för sitt arbete och ser det lilla extra i varje hem som är unikt. Hon lyfter fram det på sitt egna eleganta sätt som gör objektet mer eftertraktat. Jag är mycket nöjd med vår försäljning och kan verkligen rekommendera Ninna när ni ska sälja.
//Nybrogatan
"
Läs mer
säljare på Nybrogatan 73

30 aug 2021

"Jag har haft en mycket givande process med Ninna under försäljning av mina två lägenheter. Hon har under försäljningsprocess varit mycket noggrant och alltid haft ett strategiskt tänk med ett bra och tydligt plan. Ninna har alltid varit tillgänglig för att svara på frågor på ett pedagogiskt och f..."
"Jag har haft en mycket givande process med Ninna under försäljning av mina två lägenheter. Hon har under försäljningsprocess varit mycket noggrant och alltid haft ett strategiskt tänk med ett bra och tydligt plan. Ninna har alltid varit tillgänglig för att svara på frågor på ett pedagogiskt och förklarande sätt. Hon har agerat på ett utomordentligt sätt och jag kan ge Ninna dem allra bästa rekommendationerna. Värt att notera var att jag träffade och intervjuade totalt sju olika mäklare som vill sälja mina lägenheter innan jag bestämde mig för Ninna! "
Läs mer
säljare på Armfeltsgatan 9

30 aug 2021

"Ninna gjorde ett utmärkt jobb i samband med försäljningen av min lägenhet. Bemötandet kändes proffsigt från första besök till signering. Hon var proaktivt och en bra strategisk rådgivare under budgivningen och processen kändes väldigt väladministrerad och ordnad"
"Ninna gjorde ett utmärkt jobb i samband med försäljningen av min lägenhet. Bemötandet kändes proffsigt från första besök till signering. Hon var proaktivt och en bra strategisk rådgivare under budgivningen och processen kändes väldigt väladministrerad och ordnad"
Läs mer
säljare på Birger Jarlsgatan 104E

28 aug 2021

"Vi träffade Ninna på en visning. Som köpare fick ett så pass bra intryck att vi anlitade henne när vi sedan skulle sälja. Med en genuint trevlig och positiv attityd liksom högt engagemang har vi tillsammans med henne genomför flera lyckade försäljningar. Som framgår rekommenderar vi Ninna varmt!"
"Vi träffade Ninna på en visning. Som köpare fick ett så pass bra intryck att vi anlitade henne när vi sedan skulle sälja. Med en genuint trevlig och positiv attityd liksom högt engagemang har vi tillsammans med henne genomför flera lyckade försäljningar. Som framgår rekommenderar vi Ninna varmt!"
Läs mer
säljare på Narvavägen 20A

27 aug 2021

"Vi har anlitat Ninna tidigare, hon är lätt att ha och göra med, kunnig, proaktiv och driven. Dessutom mycket trevlig! Vi rekommenderar henne varmt."
säljare på Kräftvägen 24

24 aug 2021

"Toppen mäklare!"
säljare på Tre Liljor 1

21 aug 2021

"Ninna Carlsson är mycket proffesionell. Hon är kunnig, lyhörd, inger förtroende, och med sin långa arbetslivserfarenhet i branchen en mäklare att räkna med! "
säljare på Åsögatan 133

21 aug 2021

"Ninna fångade vårt intresse när vi var på visning för en annan bostad. Den var inte vår drömlägenhet, men Ninnas bemötande på den visningen skapade förtroende och när det var dags för oss att sälja så kontaktade vi henne. Från första stund och genom hela processen kändes det som rätt val. Hon lys..."
"Ninna fångade vårt intresse när vi var på visning för en annan bostad. Den var inte vår drömlägenhet, men Ninnas bemötande på den visningen skapade förtroende och när det var dags för oss att sälja så kontaktade vi henne. Från första stund och genom hela processen kändes det som rätt val. Hon lyssnade in oss, men vägledde också i viktiga frågor och hjälpte oss till en lyckad och snabb affär. Hon visade stort engagemang inte bara inför och under själva provet, utan även efter avtalsskrivning när vi kommit överens om tillägg med köparna.
Även ordförande i vår förening var mycket imponerad av Ninnas proffessionalitet vilket han framförde till oss.
Vi rekommenderar Ninna varmt till alla som funderar på att sälja sin bostad."
Läs mer
säljare på Kungstensgatan 10

20 aug 2021

"Ninna är oerhört kompetent, social och resultatorienterad. Jag är så nöjd med hennes hjälp och kan rekommendera henne till alla! Tack Ninna "
säljare på Norrtullsgatan 31

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
1
Försäljningsvärde
3 710 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
26 av 27 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
26 av 26 säljare
Ninna var tydlig och höll mig uppdaterad
27 av 27 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Ninna på kartan.

142 tidigare bostäder
27 rekommendationer

Tidigare försäljningar.

Bostäder

3 710 000 kr
Lägenhet Östermalm
+ 110 000 kr
1 rum, 27 m²
Utropspris: 3 600 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Vasastan
3 rum, 70 m²
Utropspris: 9 000 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Södermalm
4 rum, 138,2 m²
Slutpris saknas
Lägenhet Södermalm
6 rum, 170 m²
Utropspris: 21 500 000 kr
5 700 000 kr
Lägenhet Gärdet
-175 000 kr
2 rum, 64 m²
Utropspris: 5 875 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.