Nina Vieweg

Profilbild för Nina Vieweg
Nina Vieweg
4.9 / 5
(66 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
30 st
6 st
29 575 000 kr

Bakgrund

Nina Vieweg jobbar på Norban och är registrerad mäklare sedan 2017-02-02. Nina har fått in 6 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Nina har enligt vår statistik haft 7 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 30 720 000 kr.

Presentation

Med bakgrund som professionell dansare samt musikalutbildad vid en av Sveriges främsta skolor, toppsäljare och egenföretagare så vet jag att det inte finns några genvägar. Bara hårt arbete, målmedvetenhet och en positiv attityd.
Som den tävlingsmänniska jag är, ända in i själen, drivs jag av tävlingar, utmaningar och viljan att vara bäst!

Nu säljer jag bostäder med marknadens bästa mäklartjänst där både köpare och säljare får en kanonupplevelse med ett ärligt, professionellt och personligt bemötande. | www.norban.se |

Mäklarbyrå

Norban

Säljare om Nina.

24 apr 2024

"Trevlig och naturlig i sitt bemötande. Proffsig men varm och var tillgänglig för aty bolla stort som smått. Kan varmt rekommendera Nina!"
säljare på Ronnebyvägen 15

04 mar 2024

"10/10 mäklare kan rekommendera till alla"
säljare på Sågargatan 17

09 feb 2024

"Bra process, härligt, trevligt och professionellt bemötande rakt igenom samt en genomgående väl guidad affär. Tack! "
säljare på Tobaksspinnargatan 4

23 dec 2023

"Supernöjd med samarbetet"
säljare på Hammarby Kaj 42

27 nov 2023

"Nina gjorde ett toppenjobb med försäljningen av lägenheten.
Hon höll konstant mina förväntningar på en rimlig nivå i en väldigt svag marknad och lyckades trots det få ett bra pris i slutändan!"
säljare på Bildhuggarvägen 27

17 okt 2023

"Hon var effektiv och jobbade hårt för att sälja vår bostad. Hon var lätt att få tag på och var lyhörd och lätt att samarbeta med. Kan rekommenderas varmt. "
säljare på Hållövägen 5

16 maj 2023

"Nina är nog den allra bästa mäklare jag har anlitat! Hon uppfyllde och överträffade alla mina förväntningar. Hon är bra på att komma med idéer och är driven, positiv och lyhörd. Hon ser till att vara tillgänglig och höll mig informerade under hela processe. Toppen helt enkelt!"
"Nina är nog den allra bästa mäklare jag har anlitat! Hon uppfyllde och överträffade alla mina förväntningar. Hon är bra på att komma med idéer och är driven, positiv och lyhörd. Hon ser till att vara tillgänglig och höll mig informerade under hela processe. Toppen helt enkelt!"
Läs mer
säljare på Essinge Brogata 10

27 sep 2021

"Nina och Johanna på Norban gjorde alla rätt. Cred också till fotograf Melinda som skapade en rättvis bild av vår lgh.
Norban kommer ta mäklarbranchen med storm!
På återseende! "
säljare på Vintervägen 30

02 jun 2021

"Mycket lyhörd och bra mäklare. Rekommenderas varmt! "
säljare på Redargatan 7

18 maj 2021

"Nina är otroligt duktig och professionell. Hon var lyhörd och stöttande genom hela säljprocessen. Vi satte tillsammans upp ett tydligt mål och jobbade därefter. Förväntningarna överträffades och jag kunde inte ha varit mer nöjd. Det gick väldigt snabbt och smidigt med hela processen.
Kan varmt re..."
"Nina är otroligt duktig och professionell. Hon var lyhörd och stöttande genom hela säljprocessen. Vi satte tillsammans upp ett tydligt mål och jobbade därefter. Förväntningarna överträffades och jag kunde inte ha varit mer nöjd. Det gick väldigt snabbt och smidigt med hela processen.
Kan varmt rekommendera Nina!!!"
Läs mer
säljare på Prästgårdsgränd 7

11 maj 2021

"Nina är en riktig stjärna! Kunnig, driven och med en oerhört bra lokalkännedom. Hon har den där förmågan att vara förtroendeingivande utan att behöva göra sig till, den kommer automatiskt tack vare hennes starka kompetens och lyhördhet. Jag kände mig väldigt trygg och omhändertagen genom hela pro..."
"Nina är en riktig stjärna! Kunnig, driven och med en oerhört bra lokalkännedom. Hon har den där förmågan att vara förtroendeingivande utan att behöva göra sig till, den kommer automatiskt tack vare hennes starka kompetens och lyhördhet. Jag kände mig väldigt trygg och omhändertagen genom hela processen, jag fick löpande uppdateringar och kunde be om hjälp när helst det behövdes. Och slutpriset hamnade över förväntan, det hade inte varit möjligt utan henne! Tror inte att en bostadsförsäljning kan bli bättre och smidigare än så här!"
Läs mer
säljare på Lidnersplan 12

23 feb 2021

"Nina har varit helt otrolig genom hela processen. Lägenheten såldes till rekordpris innan visning och det hade aldrig hänt utan hennes engagemang."
säljare på Heleneborgsgatan 9C

13 feb 2021

"Kan varmt rekommendera Nina! Extremt kompetent, trevlig och hjälpsam. Vi kände oss väldigt trygga genom hela processen och landade i en försäljning vi är mer än nöjda med."
säljare på Ryttargatan 10

25 okt 2019

"Tidigare sålt 5 objekt. Detta var den överlägset bästa mäklare jag haft."
säljare på Förrådsgatan 4

20 sep 2019

"Sjukt nöjd med BOSTHLM och Nina o Johanna!"
säljare på Fleminggatan 95

09 aug 2019

"Engagerade och kunnig och målinriktad. Rekommenderas varmt."
säljare på Tulegatan 18

22 mar 2019

"Personlig och engagerad mäklare med stor lokalkännedom! Omtänksam och hjälpsam!"
säljare på Bastugatan 27

07 mar 2019

"Mycket engagerad och alltid på topphumör"
säljare på Södra Agnegatan 26

31 jan 2019

"Bästa mäklaren i Stockholm. Vilken pang mäklare !!!"
säljare på Mörbydalen 16B

25 jan 2019

"Är så himla nöjd! Nina var väldigt professionell. Lätt att samarbeta med, lösningsorienterad, kunnig om alla delar i processen. Väldigt glad att jag valde denna mäklare. Tack för samarbetet! "
säljare på Gjutargatan 12

24 jan 2019

"Sålde vår lägenhet med hjälp av Nina Vieweg och rekommenderar starkt Nina! Proffsig, rak och målmedveten genom hela processen. Träffade flera mäklare men fastnade för Nina då hon kom in med energi och kunskap om både föreningen/lägenheterna och området på första mötet. Förklarade alltid noggrant ..."
"Sålde vår lägenhet med hjälp av Nina Vieweg och rekommenderar starkt Nina! Proffsig, rak och målmedveten genom hela processen. Träffade flera mäklare men fastnade för Nina då hon kom in med energi och kunskap om både föreningen/lägenheterna och området på första mötet. Förklarade alltid noggrant hur hon resonerade och stämde av med oss om vi höll med, vilket vi alltid gjorde eftersom vi märkte att det låg mycket tanke bakom hennes resonemang. Alltid tillgänglig och alltid på tårna. Det märktes tydligt att Nina brinner för detta, vilket gjorde att vi kände oss trygga genom hela affären. Nina - Stort tack och på återseende!"
Läs mer
säljare på Love Almqvists väg 10

21 jan 2019

"Nina är engagerad och påläst. Taktisk, tävlingsinriktad men fortfarande lyhörd på idéer och önskemål. I alla lägen glad, lättsam och full med positiv energi. Jag kan endast varmt rekommendera henne."
säljare på Love Almqvists väg 4A

10 jan 2019

"Jag är helnöjd med Nina! Hon har hjälpt mig i processen med försäljningen av min lägenhet på ett utmärkt sätt och jag kunde inte ha fått en bättre mäklare. Nina är professionell, effektiv, lyhörd och noggrann i sitt arbete samt i tillägg till det en varm person.
Jag vill varmt rekommendera Nina V..."
"Jag är helnöjd med Nina! Hon har hjälpt mig i processen med försäljningen av min lägenhet på ett utmärkt sätt och jag kunde inte ha fått en bättre mäklare. Nina är professionell, effektiv, lyhörd och noggrann i sitt arbete samt i tillägg till det en varm person.
Jag vill varmt rekommendera Nina Vieweg!"
Läs mer
säljare på Råsundavägen 59

22 nov 2018

"Rekommenderas till alla som vill ha en snabb och smidig bostadsaffärer. "
säljare på Vitalisvägen 3

16 nov 2018

"Trots höga förväntningar levererade Nina Vieweg långt över dessa! Vi valde Nina framför andra mäklare för att hon upplevdes som en väl balanserad tävlingsmänniska som är noggrann med detaljerna, bidrar med positiv energi och jobbar stenhårt för bästa möjliga förutsättningar i varje steg av säljpr..."
"Trots höga förväntningar levererade Nina Vieweg långt över dessa! Vi valde Nina framför andra mäklare för att hon upplevdes som en väl balanserad tävlingsmänniska som är noggrann med detaljerna, bidrar med positiv energi och jobbar stenhårt för bästa möjliga förutsättningar i varje steg av säljprocessen. Vi har på alla sätt varit jättenöjda från dag ett tills att papperna signerades tidig natt igår. Att vi sålde före visning för rekordpris i en lite osäker marknad förstärker såklart den positiva känslan. Ett extra plus till fotograf Calle (geni!) som lyfte fram lägenheten på ett ärligt men mycket fint vis! Nästa gång vi säljer ringer vi självklart Nina!"
Läs mer
säljare på Liljeholmsvägen 10B

12 okt 2018

"Nina är en fantastisk mäklare! "
säljare på Rålambsvägen 27

15 sep 2018

"Nina gör ett magiskt jobb! Väldigt professionell och alltid trevligt bemötande! "
säljare på Vitalisvägen 4

16 aug 2018

"Positiv, engagerad, jobbade hårt (tillgängligt för köparna långt in på natten). Lyhörd för såväl oss som köparna. Superduktig!"
säljare på Bastugatan 45

10 jul 2018

"Vi är enormt nöjda med Nina. Höll oss ständigt uppdaterad och var alltid tillgänglig. Rekommenderar henne, och kommer vid nästa försäljning absolut använda oss av henne igen."
säljare på Love Almqvists väg 4A

21 jun 2018

"Nina Vieweg blev jag väldigt imponerad av. En härlig person som skapar förtroende hos såväl säljare som köpare. Hon brinner för sitt yrke och det märks i hennes sätt att arbeta och skapa bästa förutsättningarna för dig som kund. Blev själv rekommenderad Nina från en vän och skulle rekommendera he..."
"Nina Vieweg blev jag väldigt imponerad av. En härlig person som skapar förtroende hos såväl säljare som köpare. Hon brinner för sitt yrke och det märks i hennes sätt att arbeta och skapa bästa förutsättningarna för dig som kund. Blev själv rekommenderad Nina från en vän och skulle rekommendera henne till alla som letar efter en mäklare. "
Läs mer
säljare på Fridhemsgatan 14

18 maj 2018

"Hade träffat Nina för drygt ett år sedan men vi var inte redo att sälja då men när vi väl bestämde oss så kändes det självklart att kontakta Nina. Kände direkt att Nina hade ett otroligt driv och engagemang och verkligen brinner för sitt arbete som mäklare. Hon är ett proffs på det hon arbetar me..."
"Hade träffat Nina för drygt ett år sedan men vi var inte redo att sälja då men när vi väl bestämde oss så kändes det självklart att kontakta Nina. Kände direkt att Nina hade ett otroligt driv och engagemang och verkligen brinner för sitt arbete som mäklare. Hon är ett proffs på det hon arbetar med. Hon gav oss en realistisk bild av vad vi kunde förvänta oss. Förklarade tydligt hur försäljningen skulle gå till. Själv var jag orolig då marknaden varit lite ostabil och vi behövde nå vårt mål (vilket vi gjorde), vi hade sms kontakt och hon svarade alltid snabbt (dygner runt) och lugnande vilket var guld värt!
Skulle alla gånger välja Nina igen och kan varmt rekommendera henne till alla jag känner. Hon är verkligen en stjärna som har koll och tar sig tid för dig. "
Läs mer
säljare på Gyllenborgsgatan 12

01 mar 2018

"Nina är en duktig mäklare och hon kan sälja även på en svajig marknad. Jag valde att byta mäklare efter två tidigare försök att sälja och med Nina var det klart på några veckor. Hon var proffsig, kommunikativ, positiv och är duktig på att poängtera det som är bäst med lägenheten för potentiella k..."
"Nina är en duktig mäklare och hon kan sälja även på en svajig marknad. Jag valde att byta mäklare efter två tidigare försök att sälja och med Nina var det klart på några veckor. Hon var proffsig, kommunikativ, positiv och är duktig på att poängtera det som är bäst med lägenheten för potentiella köpare. Hon är duktig på att hålla mig som säljare informerad och det märks att hon anstränger sig för att nå det som vi kommit överens om. Om jag säljer igen kommer jag definitivt sälja med Nina"
Läs mer
säljare på Kristinebergsvägen 7

15 feb 2018

"Nina är en oerhört proffsig mäklare, väldigt målinriktad men också trevlig och lyhörd. Hon har stenkoll på marknaden och vet hur man skapar bästa förutsättningar för en lyckad försäljning - även på en volatil/nedgående marknad. Jag uppskattade hennes vägledning och återkoppling genom hela säljpro..."
"Nina är en oerhört proffsig mäklare, väldigt målinriktad men också trevlig och lyhörd. Hon har stenkoll på marknaden och vet hur man skapar bästa förutsättningar för en lyckad försäljning - även på en volatil/nedgående marknad. Jag uppskattade hennes vägledning och återkoppling genom hela säljprocessen, som tog sin tid men gick väldigt bra till slut tack vare Ninas arbete. Nina var mycket lätt att hålla kontakt med och mycket bra på att återkoppla snabbt, villig och öppen att bolla med ideer och svara på frågor. Hon skötte alla aspekter av försälningsprocessen på ett exemplariskt sätt, så jag kommer definitivt att rekommendera henne till mina bekanta och även använda hennes tjänster när jag säljer nästa gång. "
Läs mer
säljare på Ola Hanssonsgatan 9

21 nov 2017

"Detta var min tredje bostadsaffär och det mest lyckade. Nina höll mig uppdaterad under hela processen och var väldigt hängiven sitt uppdrag. Målmedveten, lugn och otroligt socialt kompetent. Supernöjd!"
säljare på Hantverkargatan 28

16 nov 2017

"Nina är kompetent och driven, och ledde min försäljning med mycket energi riktad åt rätt håll.
Försäljningen var över förväntan – snabb och till ett bra pris i ett rätt svårt läge när många lägenheter låg ute och marknaden vände – och jag tror att Ninas engagemang och känsla för marknaden var he..."
"Nina är kompetent och driven, och ledde min försäljning med mycket energi riktad åt rätt håll.
Försäljningen var över förväntan – snabb och till ett bra pris i ett rätt svårt läge när många lägenheter låg ute och marknaden vände – och jag tror att Ninas engagemang och känsla för marknaden var helt avgörande i det. Varma rekommendationer!"
Läs mer
säljare på Disponentgatan 4

07 nov 2017

"Nina var vänlig och tog sig tid att förklara alla stegen i en försäljning. Hon var lyhörd för våra önskemål och vi kände oss otroligt trygga."
säljare på Kungsholms Strand 101

31 mar 2017

"Väldigt kompetent mäklare med ett trevligt bemötande och ett utmärkt upplägg genom hela affären från info, planering, visningar, återkoppling och försäljning till rådgivning mm. Rekommenderas varmt!"
säljare på Love Almqvists väg 4B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
7

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
6
Försäljningar
7
Försäljningsvärde
30 720 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
65 av 65 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
65 av 66 säljare
Nina var tydlig och höll mig uppdaterad
65 av 65 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Nina på kartan.

122 tidigare bostäder
30 bostäder till salu
66 rekommendationer

30 bostäder till salu.

Bostäder

2 rum, 69 m²
Lägenhet, Stockholm
4 rum, 97 m²
Lägenhet, Stockholm
6 127 kr/mån
3 rum, 57 m²
Lägenhet, Stockholm
2 753 kr/mån
3 rum, 65 m²
Lägenhet, Stockholm
4 184 kr/mån
2 450 000 kr
2 rum, 44 m²
55 681 kr/m²
Lägenhet, Nacka
2 832 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

6 000 000 kr
Lägenhet Hammarby Sjöstad
-450 000 kr
4 rum, 91 m²
Utropspris: 6 450 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Ekudden
3 rum, 74 m²
Slutpris saknas
Lägenhet Hägersten-Liljeholmen
1 rum, 32,5 m²
Utropspris: 2 395 000 kr
3 990 000 kr
Lägenhet Södermalm
2 rum, 41 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Slutpris saknas
Lägenhet Södermalm
4 rum, 74 m²

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.