Nina Larsson

Profilbild för Nina Larsson
Nina Larsson
5.0 / 5
(101 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
27 st
8 st
124 405 000 kr

Bakgrund

Nina Larsson jobbar på Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2004-08-13. Nina har fått in 8 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Nina har enligt vår statistik haft 25 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 145 725 000 kr.

Presentation

Jag beskriver mig bäst som en kunnig och påläst fastighetsmäklare och civilekonom med ursprung ifrån Dalarna. Jag har bott och arbetat som fastighetsmäklare på Kungsholmen sen 2004 och har förmedlat över 1000 bostäder i området.
Jag har ett stort driv med hög kravbild på samtliga bostadsaffärer. Med snart 19 yrkesår i ryggen kommer jag med stor kompetens och är stolt över att det även går hand i hand med hög kundnöjdhet. Jag skruvar på minsta detalj och anser att rak och tydlig kommunikation, information och tillgänglighet, som kryddas med en stor dos av ödmjukhet, är nyckeln till framgång.

Välkommen på en av mina visningar ifall du vill se hur jag jobbar!

Säljare om Nina.

12 apr 2024

"Nina gjorde ett superbra jobb vid försäljningen av min lägenhet. Hon är snabb, bra på att kommunicera och på att lyssna. Kan rekommendera henne till andra och skulle absolut använda henne igen vid framtida försäljningar. "
säljare på Artillerigatan 89

06 apr 2024

"Otroligt nöjd med valet av Nina som mäklare, väldigt engagerad, driven och enkel att kommunicera med. Hade känt mig väldigt trygg med att låta Nina ha hand om en framtida försäljning och har inga problem att rekommendera henne till nära och kära."
säljare på Celsiusgatan 8

06 apr 2024

"Jag kan verkligen rekommendera Nina! Nina är engagerad och kunnig och det märks att hon brinner för sitt arbete. Hon gav många värdefulla tips för att fotografering och visning skulle bli så bra som möjligt, vilket bidrog till en försäljning som överträffade mina förväntningar. Nina är lätt att k..."
"Jag kan verkligen rekommendera Nina! Nina är engagerad och kunnig och det märks att hon brinner för sitt arbete. Hon gav många värdefulla tips för att fotografering och visning skulle bli så bra som möjligt, vilket bidrog till en försäljning som överträffade mina förväntningar. Nina är lätt att kommunicera med och har en både varm och energifylld personlighet. Jag är väldigt nöjd att jag anlitade Nina! "
Läs mer
säljare på Celsiusgatan 4

04 apr 2024

"Nina är en proffsig och mäklare med bra förmåga att guida i hela processen genom försäljning. Strukturerad och målinriktad som gjorde upplevelsen trygg och positiv. Stark kommunikation som hela tiden förklarade vad som skulle hända och guidade tydligt om nästa steg och målade upp en förståelig bi..."
"Nina är en proffsig och mäklare med bra förmåga att guida i hela processen genom försäljning. Strukturerad och målinriktad som gjorde upplevelsen trygg och positiv. Stark kommunikation som hela tiden förklarade vad som skulle hända och guidade tydligt om nästa steg och målade upp en förståelig bild om förväntningar. Väldigt uppskattat att Nina har ett högt engagemang och positiv approach. "
Läs mer
säljare på Sankt Göransgatan 96

03 apr 2024

"Nina är en toppenmäklare! Hon är mycket professionell, noggrann och väldigt trevlig. Hon höll mig hela tiden informerad och drev processen framåt genom att vara förberedd och ligga steget före och genomförde försäljningen med stort engagemang. Rekommenderar varmt Nina! "
"Nina är en toppenmäklare! Hon är mycket professionell, noggrann och väldigt trevlig. Hon höll mig hela tiden informerad och drev processen framåt genom att vara förberedd och ligga steget före och genomförde försäljningen med stort engagemang. Rekommenderar varmt Nina! "
Läs mer
säljare på Kronobergsgatan 16

03 apr 2024

"Utmärkt proffsig, förberedd mäklare som verkligen bryr sig och håller en uppdaterad under hela processens gång. "
säljare på Tegnérgatan 16

08 mar 2024

"Tredje gången vi genomför en försäljning med Nina och vi har varit otroligt nöjda varje gång. Denna gång var vi extra nöjda med att kunna bolla kring den knepiga situationen med både marknaden men framförallt vår förening."
säljare på Kungsholmsgatan 11

10 dec 2023

"Jag är otroligt nöjd med Nina som mäklare. Hon var mycket engagerad och kunnig vilket fick mig att känna mig trygg med hela affären. "
säljare på Sankt Göransgatan 131

05 dec 2023

"Verkligen supernöjd med Nina! "
säljare på Lidnersplan 10

01 dec 2023

"Nina är en riktig pärla! Hon lotsade oss på ett tryggt, entusiastiskt och mycket kompetent sätt genom vår försäljning. Hon hade dessutom mycket god kännedom om vårt område och vårt hus vilket var enormt förtroendeingivande. Vi blev imponerade av att hon, trots dagens oroliga bostadsmarknad, lycka..."
"Nina är en riktig pärla! Hon lotsade oss på ett tryggt, entusiastiskt och mycket kompetent sätt genom vår försäljning. Hon hade dessutom mycket god kännedom om vårt område och vårt hus vilket var enormt förtroendeingivande. Vi blev imponerade av att hon, trots dagens oroliga bostadsmarknad, lyckades slutföra vår försäljning under stor tidspress. Vi ger Nina våra varmaste rekommendationer!"
Läs mer
säljare på Lidnersgatan 5

09 okt 2023

"Rakt igenom professionell, lyhörd och effektiv. Väldigt nöjd med samarbetet. "
säljare på Fleminggatan 32

09 okt 2023

"Nina var toppen från början till slut, vi skulle varmt rekommendera henne."
säljare på Tomtebogatan 19

09 okt 2023

"Otroligt nöjd med Ninas insats. Exceptionellt öga för detaljer. Svarade snabbt och tydligt på alla frågor vi kunde tänka oss ha - påläst! Så genuin och fin på alla sätt. Rekommenderar starkt, och hon slog rekord i området vilket gjorde att vi nu kan köpa det vi vill och även ha över pengar till s..."
"Otroligt nöjd med Ninas insats. Exceptionellt öga för detaljer. Svarade snabbt och tydligt på alla frågor vi kunde tänka oss ha - påläst! Så genuin och fin på alla sätt. Rekommenderar starkt, och hon slog rekord i området vilket gjorde att vi nu kan köpa det vi vill och även ha över pengar till sparande."
Läs mer
säljare på Kristinebergs Strand 35

19 jun 2023

"Nina är kompetent, noggrann och lyhörd, alltid med ett trevligt bemötande. När marknaden svajjade vägledde hon oss igenom processen med råd genom tydlig kommunikation. Vi vill ge våra bästa rekommendationer!"
säljare på Lindhagensterrassen 27

04 jun 2023

"Vid min bostadsförsäljning var Nina professionell från start till slut. Jag kontaktade henne många månader innan jag sålde min lägenhet och hann ändra mig ett par gånger innan jag till slut la ut lägenheten till försäljning. Hon var väldigt tålamod och ingav ett stort förtroende, där jag fick var..."
"Vid min bostadsförsäljning var Nina professionell från start till slut. Jag kontaktade henne många månader innan jag sålde min lägenhet och hann ändra mig ett par gånger innan jag till slut la ut lägenheten till försäljning. Hon var väldigt tålamod och ingav ett stort förtroende, där jag fick vara med i alla steg vilket jag anser vara viktigt. Hon representerade min lägenhet på ett bra sätt, tog reda på så mycket som möjlighet om lägenheten och föreningen och var väldigt mån om att ha en korrekt bild. Jag rekommenderar henne starkt."
Läs mer
säljare på John Bergs Plan 8

02 jun 2023

"Nina var snabb med återkoppling, vilket jag uppskattar mycket. Även trevlig och engagerad. Hon fick till kontraktsskrivningen med kort varsel. Jag kan varmt rekommendera henne"
säljare på Sandhamnsgatan 39

02 jun 2023

"Nina är toppen! Har anlitat henne i två försäljningar. En som gick fort och en som var trögare. Hon var lika engagerad och närvarande i båda vilket jag tycker är beviset för en bra mäklare man kan lita på."
säljare på Fleminggatan 49

28 apr 2023

"Mycket kunnig och engagerad mäklare som vi upplevde gjorde sitt yttersta för att hjälpa oss få lägenheten såld till bästa pris. Vi kan starkt rekommendera Nina. "
säljare på Rålambshovsleden 44

16 mar 2023

"Nina har vekrligen varit toppen från start till mål! Hon har med stort engagemang tagit sig an min försäljning och varit väldigt mån om att kontinuerligt uppdatera mig om rådande läge på marknaden och att försäljningen skulle ske på mina villkor. Vid eventuella frågor hade hon välgrundade svar oc..."
"Nina har vekrligen varit toppen från start till mål! Hon har med stort engagemang tagit sig an min försäljning och varit väldigt mån om att kontinuerligt uppdatera mig om rådande läge på marknaden och att försäljningen skulle ske på mina villkor. Vid eventuella frågor hade hon välgrundade svar och nyttiga tips som varit till stor hjälp."
Läs mer
säljare på Wargentinsgatan 5B

13 mar 2023

"Vi är jättenöjda med Nina! Hon sålde vår lägenhet till högt pris i en oförutsägbar marknad. Under hela processen var hon väldigt tillmötesgående och lätt att få tag på. Det märks att Nina har lång erfarenhet och hon gav oss konkreta råd under hela försäljningsprocessen."
"Vi är jättenöjda med Nina! Hon sålde vår lägenhet till högt pris i en oförutsägbar marknad. Under hela processen var hon väldigt tillmötesgående och lätt att få tag på. Det märks att Nina har lång erfarenhet och hon gav oss konkreta råd under hela försäljningsprocessen."
Läs mer
säljare på Industrigatan 2A

07 mar 2023

"Nina var väldigt engagerad och hjälpte oss mycket bra under samtliga steg i säljprocessen, från start till mål. Kan verkligen rekommendera Nina som mäklare."
säljare på Wargentinsgatan 3

07 mar 2023

"Nina var ärlig, engagerad och duktig som mäklare. Alltid snabb återkoppling och bostadsförsäljningen blev en resa vi gjorde ihop där jag ständigt var uppdaterad om läget.
I tuffa tider så visar det sig verkligen vilka mäklare som är beredda att göra jobbet för att få sälja, Nina var en av dom.
..."
"Nina var ärlig, engagerad och duktig som mäklare. Alltid snabb återkoppling och bostadsförsäljningen blev en resa vi gjorde ihop där jag ständigt var uppdaterad om läget.
I tuffa tider så visar det sig verkligen vilka mäklare som är beredda att göra jobbet för att få sälja, Nina var en av dom.
Skulle välja henne nästa gång och rekommendera samtliga att träffa henne för att få genomföra en viktig försäljning. "
Läs mer
säljare på Kaplansbacken 5

06 feb 2023

"Supernöjd med Nina, hon kändes väldigt engagerad och duktig."
säljare på Sankt Eriksgatan 15

27 jan 2023

"Kan varmt rekommendera Nina om du ska sälja på Kungsholmen! Lyhörd, proffsig och engagerad! "
säljare på John Bergs Plan 8

18 nov 2022

"Nina är en otroligt lyhörd och hårt arbetande mäklare som jag och min sambo inte kunde vara mer nöjda med! Tydlig och bra återkoppling under hela processen och det märks att hon varit i branschen länge. 5/5!! :)"
säljare på Mariebergsgatan 15

20 okt 2022

"Lyhörd, ledde mig som förstagångssäljare igenom försäljningsprocessen på distans, hjälpte till med fantastisk styling, snabb budgivning, och bra slutpris i en turbulent marknad. Har ett 100% positivt intryck och erfarenhet!"
säljare på Ola Hanssonsgatan 9

31 aug 2022

"Den korta versionen: Vill du sälja på Kungsholmen så ska du välja Nina!
Den längre versionen: Nina besitter en unik mix av smittsam genuin entusiasm för Kungsholmen och sekelskifteslägenheter, en varm utstrålning och otrolig kommunikativ förmåga, lång erfarenhet med djup kompetens och förståelse ..."
"Den korta versionen: Vill du sälja på Kungsholmen så ska du välja Nina!
Den längre versionen: Nina besitter en unik mix av smittsam genuin entusiasm för Kungsholmen och sekelskifteslägenheter, en varm utstrålning och otrolig kommunikativ förmåga, lång erfarenhet med djup kompetens och förståelse av bostadsmarknaden kombinerat med en noggrannhet, stort engagemang och jävlar anamma. Jag har inget tvivel att det är tack vare hennes arbete som vi lyckades sälja till vårt drömpris i en annars väldigt tuff marknad och jag är väldigt tacksam. Vi träffade fem mäklare inför försäljningen där Nina var sist ut och efteråt var valet enkelt. Så gör dig själv en tjänst och boka ett möte med henne."
Läs mer
säljare på Södra Agnegatan 26

08 mar 2022

"Nina är fantastisk! Hon är kunnig, driven och leder en igenom hela processen med tydlighet och energi. "
säljare på Love Almqvists väg 10

08 mar 2022

"Supernöjd med Nina som val av mäklare. Hon var strukturerad, informativ och väldig tydlig kring hela processen. Vilket skapade en trygghet i försäljningen av bostaden och en väldigt bra försäljningsupplevelse för mig. Skulle ge mina starkaste rekommendationer att anlita Nina som mäklare vid försä..."
"Supernöjd med Nina som val av mäklare. Hon var strukturerad, informativ och väldig tydlig kring hela processen. Vilket skapade en trygghet i försäljningen av bostaden och en väldigt bra försäljningsupplevelse för mig. Skulle ge mina starkaste rekommendationer att anlita Nina som mäklare vid försäljning av lägenhet."
Läs mer
säljare på Alströmergatan 32F

08 mar 2022

"Nina är en erfaren och rutinerad mäklare med en känsla för var gränser går. Jag har både köpt och sålt via Nina vid totalt tre tillfällen. Jag har alltid känt mig trygg och hon har levererat mer än vad jag förväntat mig."
säljare på Lidnersplan 6

09 feb 2022

"Nina är en riktigt engagerad mäklare som gjorde allt för att vi skulle bli nöjda med vår försäljning."
säljare på Ola Hanssonsgatan 5

31 jan 2022

"Nina levererade allt vi förväntade oss och mycket där till! Superproffsig, kunnig och härlig att arbeta med! Vi fick ett högre slutpris än vad vi någonsin kunnat drömma om och hela processen var väldigt smidig. Vi kan starkt rekommendera Nina! "
säljare på Wargentinsgatan 3

31 jan 2022

"Nina är den bästa mäklaren du kan hitta! Jag valde henne då jag var på en visning som hon höll i och jag blev så imponerad av henne. Hon är så proffsig, personlig och tog sig tid för alla 70 (!) sällskap som var på denna visning. Rekommenderar henne starkt! "
"Nina är den bästa mäklaren du kan hitta! Jag valde henne då jag var på en visning som hon höll i och jag blev så imponerad av henne. Hon är så proffsig, personlig och tog sig tid för alla 70 (!) sällskap som var på denna visning. Rekommenderar henne starkt! "
Läs mer
säljare på Wennerbergsgatan 6B

29 aug 2021

"Vi kunde inte varit mer nöjda med det jobb Nina lagt ner under försäljningen av vår lägenhet. Otroligt kunnig, trygg, tillmötesgående och lösningsorienterad mäklare! Alla frågor fick snabba svar och vi fick hela tiden kontinuerlig uppdatering om försäljningen. Rekommenderar Nina varmt! "
"Vi kunde inte varit mer nöjda med det jobb Nina lagt ner under försäljningen av vår lägenhet. Otroligt kunnig, trygg, tillmötesgående och lösningsorienterad mäklare! Alla frågor fick snabba svar och vi fick hela tiden kontinuerlig uppdatering om försäljningen. Rekommenderar Nina varmt! "
Läs mer
säljare på Ernst Ahlgrens väg 7

26 aug 2021

"Ninas otroliga engagemang och genuinitet gjorde min försäljningsprocess till ett roligt och spännande projekt där jag som säljare kände mig trygg från början till slut. Nästa gång jag ska sälja en bostad kommer Nina att vara det självklara valet! "
säljare på Pipersgatan 16

23 aug 2021

"Nina är både en trevlig och kompetent mäklare. Förutom att hon gjorde ett utmärkt jobb med att sälja lägenheten till ett högre pris än vad vi hade vågat hoppas, var hon även lätt att tala med och hjälpsam med tips om hur vi skulle städa och fixa på bästa sätt inför försäljningen. Nina har massor ..."
"Nina är både en trevlig och kompetent mäklare. Förutom att hon gjorde ett utmärkt jobb med att sälja lägenheten till ett högre pris än vad vi hade vågat hoppas, var hon även lätt att tala med och hjälpsam med tips om hur vi skulle städa och fixa på bästa sätt inför försäljningen. Nina har massor med användbar kunskap om Kungsholmen och framförallt Järnvägsmannen brf. Hon får 12/10 i betyg av oss!"
Läs mer
säljare på Wargentinsgatan 3

18 aug 2021

"Nina är otroligt proffsig, inkännande och varm!
Det var även hon som var mäklare när jag köpte Adlerbethsgatan - och nu solklart val när det var min tur att sälja. "
säljare på Adlerbethsgatan 17

18 aug 2021

"Nina tog sig an vår försäljning trots knappt om tid. Prospektet blev toppen! Processen som var rakt igenom professionell och försäljningen gick oerhört smidigt. Ett stor tack till Nina! Våra varmaste rekommendationer!"
säljare på Skillinggränd 5

16 aug 2021

"Vi är väldigt nöjda med att ha anlitat Nina som vår mäklare när vi sålde vår lägenhet. Hon har väldigt bra koll på vårt område (Kristineberg), hon är engagerad, tillgänglig och lätt att få förtroende för. Hon har stenkoll på föreningen och lägenheten, och hon är dessutom prestigelös och lyckas sä..."
"Vi är väldigt nöjda med att ha anlitat Nina som vår mäklare när vi sålde vår lägenhet. Hon har väldigt bra koll på vårt område (Kristineberg), hon är engagerad, tillgänglig och lätt att få förtroende för. Hon har stenkoll på föreningen och lägenheten, och hon är dessutom prestigelös och lyckas sätta rätt förväntningar hos oss som säljare. Hon har hållit oss uppdaterad genom hela processen och upplevs som genomproffsig! Vi kan varmt rekommendera Nina!!"
Läs mer
säljare på Lidnersgatan 5

14 aug 2021

"Det kändes väldigt tryggt att ha Nina som mäklare. Bostaden vi skulle sälja var vår mammas, ( som nyligen dött) och Nina var oerhört omtänksam och lyhörd. Hon gjorde ett fantastiskt jobb inför visningen. Bostaden var mycket mer avskalad, men ändå så var det "mammas" lägenhet. Vi kan varmt rekomme..."
"Det kändes väldigt tryggt att ha Nina som mäklare. Bostaden vi skulle sälja var vår mammas, ( som nyligen dött) och Nina var oerhört omtänksam och lyhörd. Hon gjorde ett fantastiskt jobb inför visningen. Bostaden var mycket mer avskalad, men ändå så var det "mammas" lägenhet. Vi kan varmt rekommendera Nina som mäklare."
Läs mer
säljare på Lidnersgatan 5

14 aug 2021

"Vi har anlitat Nina vid flertalet bostadsförsäljningar och alltid varit otroligt nöjda! Lyhörd, påläst och målinriktad genom hela försäljningsprocessen.
Vi kan varmt rekommendera Nina! "
säljare på Flottbrovägen 15

12 aug 2021

"Nina är den absolut bästa mäklare vi anlitat och för den som ska sälja på Kungsholmen är hon mäklaren att välja! Kommunikativ, lyhörd, noggrann genom hela processen och mötte alla våra förväntningar. Detaljist, känsla för timing och hårt arbete gjorde att vi fick ett mycket högt slutpris!"
"Nina är den absolut bästa mäklare vi anlitat och för den som ska sälja på Kungsholmen är hon mäklaren att välja! Kommunikativ, lyhörd, noggrann genom hela processen och mötte alla våra förväntningar. Detaljist, känsla för timing och hårt arbete gjorde att vi fick ett mycket högt slutpris!"
Läs mer
säljare på Pontonjärgatan 21

12 aug 2021

"Var väldigt nöjd med Nina som engagerade sig helhjärtat genom hela vår försäljningsprocess."
säljare på Fleminggatan 61

12 aug 2021

"Nina är en engagerad och målinriktad mäklare! Hon är inkännande för säljarens behov och önskemål och får jobbet gjort snabbt, smidigt och löser eventuella problem på vägen på ett utmärkt och proffsigt sätt. Kan bara rekommendera Nina!"
säljare på Kungsholms Strand 183

02 feb 2021

"Carina är väldigt proffsig, noggrann och har fingertoppskänsla. Hon återkopplade löpande och var väldigt tillgänglig igenom hela försäljningen. Hon gjorde dessutom att vi fick ett riktigt bra slutpris som vi inte kunnat drömma om. Kan varmt rekommendera Carina. "
"Carina är väldigt proffsig, noggrann och har fingertoppskänsla. Hon återkopplade löpande och var väldigt tillgänglig igenom hela försäljningen. Hon gjorde dessutom att vi fick ett riktigt bra slutpris som vi inte kunnat drömma om. Kan varmt rekommendera Carina. "
Läs mer
säljare på Kungsholmsgatan 20

06 feb 2020

"Carina gjorde ett fantastiskt arbete när hon sålde lägenheten! Hon var väldigt insatt i bostadsrättsföreningen och har mycket god lokalkännedom. Hon återkopplade snabbt när vi hade frågor och hon informerade oss löpande. Carina är väldigt påläst, smidig och hon ger ett mycket sympatiskt intryck. ..."
"Carina gjorde ett fantastiskt arbete när hon sålde lägenheten! Hon var väldigt insatt i bostadsrättsföreningen och har mycket god lokalkännedom. Hon återkopplade snabbt när vi hade frågor och hon informerade oss löpande. Carina är väldigt påläst, smidig och hon ger ett mycket sympatiskt intryck. Jag rekommenderar henne varmt!"
Läs mer
säljare på Wargentinsgatan 5A

30 jan 2020

"Carina är otroligt engagerad och målinriktad samtidigt som hon ger ett sympatiskt intryck. Hon är detaljerad och bra på att hålla dig uppdaterad genom hela processen men känns aldrig påträngande."
säljare på Creutzgatan 11

29 jan 2020

"Kan starkt rekommendera"
säljare på Sankt Eriksgatan 23

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
25

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
8
Försäljningar
25
Försäljningsvärde
145 725 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
98 av 100 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
99 av 100 säljare
Nina var tydlig och höll mig uppdaterad
100 av 100 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Nina på kartan.

756 tidigare bostäder
2 bostäder till salu
101 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Bostäder

2 rum, 44 m²
Lägenhet, Stockholm
2 977 kr/mån
3 rum, 47 m²
Lägenhet, Stockholm
1 375 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Kungholmen
3 rum, 87 m²
Utropspris: 9 995 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Kungsholmen
2 rum, 39 m²
Slutpris saknas
Lägenhet Kungsholmen
1 rum, 30 m²
Utropspris: 2 950 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Kungholmen
3 rum, 75 m²
Utropspris: 7 295 000 kr
3 600 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 350 000 kr
2 rum, 33 m²
Utropspris: 3 250 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.