Nina Berglund

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Malmö  /  Centrum  /  Nina Berglund
Profilbild för Nina Berglund
Nina Berglund
4.9 / 5
(57 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
4 st
3 st
20 480 000 kr

Bakgrund

Nina Berglund jobbar på Croisette och är registrerad mäklare sedan 2014-07-03. Nina har fått in 3 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Nina har enligt vår statistik haft 4 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och kedjehus och motsvarar ett värde på 23 145 000 kr.

Presentation

Nina är mäklaren som med lång erfarenhet och fullt engagemang tar sig an både bostadsaffären och relationen vilket har gett henne många nöjda och återkommande kunder genom åren. Till och med pris i kundnöjdhet. Med rötterna i Vimmerby i Småland, där hon fick anställning på mäklarfirma redan 1999, arbetar hon efter mottot ”sagor blir verklighet” och ger alltid hundra procent för att förverkliga sina kunders drömmar. Det går också bra att diskutera mer praktiska frågor med Nina då hon har ett förflutet som personlig bankman.

Säljare om Nina.

15 apr 2024

"Nina är trevlig och mycket professionell"
säljare på Isbergs gata 24

21 mar 2024

"Vi är väldigt nöjda med Nina. Hon har varit en fantastisk hjälp under hela processen och vi har känt oss väldigt trygga med henne."
säljare på Storgatan 26

23 okt 2023

"Nina stöttade oss genom hela försäljningen och var noga med att uppdatera oss hela tiden. Kan varmt rekommendera henne till alla som går i säljtankar!"
säljare på Bettina Olssons väg 40

06 jul 2023

"Så nöjda! Höll oss uppdaterade och gav oss rimliga och rätt förväntningar i en tuff marknad. Levde mer än väl upp till att sälja bostaden och inte inte bara förmedla. Kan verkligen rekommendera både Nina och hennes kollega Emil"
säljare på Krankajen 22

09 jun 2023

"Underbar människa, alltid vänlig och trevlig, omtänksam , väldigt proffs, hänsynfull, fantastiskt kommunikation "
säljare på Roskildevägen 25B

08 jun 2023

"Otroligt professionell, skicklig, kommunikativ och drivande. Vi är mycket nöjda!!!"
säljare på Kryssgränd 35

15 feb 2023

"En stjärna som mäklare , kunnig, hjälpsam , lugn, lätt att förstå , jätte trevlig , tillmötesgående, engagemang "
säljare på Vapenhusgatan 14

08 feb 2023

"Mycket duktig, trevlig och kunnig i sin sak "
säljare på Roskildevägen 25B

07 nov 2022

"Nina är en mäklare som både har kunskap och erfarenhet. Lotsar både köpare och säljare genom processen med stort tålamod, men med driv framåt. Inkännande men säljande med kundens bästa för ögonen hela tiden. Kan varmt rekommendera Nina, hon inte bara tar hand om säljprocessen och affären, hon se..."
"Nina är en mäklare som både har kunskap och erfarenhet. Lotsar både köpare och säljare genom processen med stort tålamod, men med driv framåt. Inkännande men säljande med kundens bästa för ögonen hela tiden. Kan varmt rekommendera Nina, hon inte bara tar hand om säljprocessen och affären, hon ser även dig och vad du behöver för att du ska känna dig trygg och delaktig."
Läs mer
säljare på Krankajen 26

14 okt 2022

"Engagerad, in lyssnande, kunnig, erfaren. Kan absolut rekommendera Nina till nya kunder! Skulle absolut anlita henne igen."
säljare på Krankajen 18

06 okt 2022

"Nina är otroligt engagerad och behaglig att ha att göra med. Fanns alltid tillgänglig och kom med goda råd. Kändes tryggt att förmedla vårt hus med Nina. Kan varmt rekommendera henne."
säljare på Marieholmsvägen 38

20 sep 2022

"Mäklaren var flexibel och extremt bra på att uppdatera, även under sommaren. Hon sålde tack vare sitt engagemang trots svårare tider."
säljare på Pildammsvägen 8C

16 jun 2022

"Behaglig att ha att göra med. Väldigt professionell. Höll oss hela tiden uppdaterad om vad som hände. Lätt att få kontakt med på telefon. Vi kan verkligen rekommendera henne. "
säljare på Lergöksgatan 122

10 maj 2022

"Fantastisk mäklare! Kunnig, trygg och pålitlig. Kunde inte önskat mig en bättre!"
säljare på Barometergatan 84

26 nov 2021

"Flexibel, professionell och engagerad mäklare som vi känner stor tillit för och kan verkligen rekommendera till andra. "
säljare på Limhamns Stationsväg 26

23 nov 2021

"Nina är väldigt proffsig och erfaren. Kommunicerade tydligt och frekvent till oss som säljare. Budgivningen sköttes proffesionellt och effektivt. En rakt igenom positiv upplevelse och vi kan starkt rekommendera Nina att hantera er försäljning. "
säljare på Knopgränd 8

10 sep 2021

"Lyhörd och återkopplar alltid vilket är mycket värdefullt. Trevlig och omtyckt av alla."
säljare på Krankajen 18

23 jun 2021

"Mycket bra på alla sätt. Varmt rekommenderad!
Har haft kontakt med många mäklare och Nina är överlag en av de bästa jag träffat. "
säljare på Barometergatan 40

23 jun 2021

"Fantastiskt engagemang från Nina Berglund!"
säljare på Dockgatan 13A

19 maj 2021

"Mycket kunnig och skicklig mäklare som aktivt förutspådde eventuella problem och arbetade aktivt för att de inte skulle utvecklas till problem. Enkel att ha att göra med och tydlig i sin kommunikation utan att kännas kort. Rekommenderas starkt om man vill ha en mäklare som tar ett helhetsansvar f..."
"Mycket kunnig och skicklig mäklare som aktivt förutspådde eventuella problem och arbetade aktivt för att de inte skulle utvecklas till problem. Enkel att ha att göra med och tydlig i sin kommunikation utan att kännas kort. Rekommenderas starkt om man vill ha en mäklare som tar ett helhetsansvar från första kontakt tills alla parter nöjda går skilda vägar. "
Läs mer
säljare på Vitemöllegatan 4E

08 feb 2021

"Vi är jättenöjda med Ninas jobb och fick mer betalt än vad vi trodde vi skulle få."
säljare på Dockgatan 5A

22 jan 2021

"Trygg, säker och mycket förtroendeingivande både för säljare och köpare. Vi rekommenderar varmt Nina Berglund som din mäklare."
säljare på Rådjursvägen 13

15 jan 2021

"Nina har ett härligt positivt engagemang och det märker man första gången man träffar henne och kvarstår från intag tills affären är klar. Utöver detta har hon väldigt god lokalkännedom och sätter helt rätt förväntningar på värderingen av bostad. Vi hade problem med vår första mäklare och bytte d..."
"Nina har ett härligt positivt engagemang och det märker man första gången man träffar henne och kvarstår från intag tills affären är klar. Utöver detta har hon väldigt god lokalkännedom och sätter helt rätt förväntningar på värderingen av bostad. Vi hade problem med vår första mäklare och bytte därför till Nina vilket omedelbart gav resultat och slutade med en lyckat affär för både säljare och köpare.
Jag kan varmt rekommendera Nina Berglund och skulle inte tveka en sekund för att anlita henne i framtiden. "
Läs mer
säljare på Krankajen 4

03 nov 2020

"Nina var närvarande under hela processen och var väldigt mån om att jag som kund skulle vara nöjd och förstå alla delar. Hon stöttade mig i både köp av ny bostad och snabb försäljning av befintlig bostad. Det tog 4 dygn från det att jag var beredd att sälja till kontraktskrivning. Rekommenderas v..."
"Nina var närvarande under hela processen och var väldigt mån om att jag som kund skulle vara nöjd och förstå alla delar. Hon stöttade mig i både köp av ny bostad och snabb försäljning av befintlig bostad. Det tog 4 dygn från det att jag var beredd att sälja till kontraktskrivning. Rekommenderas varmt!"
Läs mer
säljare på Vitemöllegatan 9A

09 okt 2020

"Vi är så nöjda med Ninas arbete. Hon har sålt två lägenheter till oss inom loppet av ett år. Så proffsig, engagerad och duktig. Kan varmt rekommendera! Så tryggt att ha en mäklare som är ärlig och alltid levererar. "
säljare på Birger Jarlsgatan 41C

30 jan 2020

"Nina var kanon och vi är mycket nöjda."
säljare på Krankajen 14

21 jan 2020

"Nina är engagerad och proffsig. Vi känner stort förtroende för henne och rekommenderar henne till fullo. "
säljare på Kalkstensvägen 6

16 sep 2019

"Vår mäklare, Nina Berglund, gjorde ett mycket bra arbete för oss och vi är mycket nöjda med hela processen i samband med försäljningen av vår lägenhet. Vi kan därför rekommendera Nina till alla som söker en seriös och trevlig mäklare."
säljare på Krankajen 34

04 feb 2019

"Nina var grym!
Fina bilder, bra texter, lyhörd till hur vi ville hålla dialog under försäljningen och höll oss uppdaterade.
Rekommenderar starkt Nina som mäklare."
säljare på Mellins gata 5

04 feb 2019

"Klockren mäklare som verkligen kan som sak. Rekommenderas!"
säljare på Isbergs gata 8A

04 dec 2018

"Nina är en mycket professionell och utmärkt mäklare. Hon har stor kunskap och är lyhörd och bemötte både oss säljare och köparna på ett fantastiskt vis. Nina har alltid tid att svara på både mejl och telefon och ordnar allt till stor belåtenhet. Vi rekommenderar henne varmt."
"Nina är en mycket professionell och utmärkt mäklare. Hon har stor kunskap och är lyhörd och bemötte både oss säljare och köparna på ett fantastiskt vis. Nina har alltid tid att svara på både mejl och telefon och ordnar allt till stor belåtenhet. Vi rekommenderar henne varmt."
Läs mer
säljare på Reginavägen 36

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
3
Kedjehus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
3
Försäljningar
4
Försäljningsvärde
23 145 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
55 av 55 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
56 av 56 säljare
Nina var tydlig och höll mig uppdaterad
57 av 57 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Nina på kartan.

193 tidigare bostäder
2 bostäder till salu
57 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Bostäder

2 995 000 kr
2 rum, 52 m²
57 596 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 395 kr/mån
6 795 000 kr
3 rum, 95,6 m²
71 526 kr/m²
Lägenhet, Malmö
5 779 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

4 750 000 kr
Lägenhet Centrum
+ 55 000 kr
3 rum, 91 m²
Utropspris: 4 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Nina är trevlig och mycket professionell"
5 900 000 kr
Lägenhet Dockan
-95 000 kr
4 rum, 97 m²
Utropspris: 5 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
7 000 000 kr
Lägenhet Davidshall
+ 5 000 kr
4 rum, 109 m²
Utropspris: 6 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi är väldigt nöjda med Nina. Hon har varit en fantastisk hjälp under hela processen och vi har känt oss väldigt trygga med henne."
5 495 000 kr
Kedjehus Bunkeflostrand
4 rum, 114 m²
Utropspris: 5 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Nina stöttade oss genom hela försäljningen och var noga med att uppdatera oss hela tiden. Kan varmt rekommendera henne till alla som går i säljtankar!"
1 750 000 kr
Lägenhet Dockan
-245 000 kr
1 rum, 46 m²
Utropspris: 1 995 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.