Nils Sigurd

Profilbild för Nils Sigurd
Säljarfavorit
Nils Sigurd
4.8 / 5
(212 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
25 st
19 st
76 555 000 kr

Bakgrund

Nils Sigurd jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2010-06-18. Nils har fått in 19 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan oktober 2020. Nils har haft 27 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 102 095 000 kr.

Presentation

Sedan 2011 har jag arbetat i Göteborg med förmedling av bostadsrätter och villor. Under dessa år har jag sålt över 800 bostäder vilket inneburit att jag är en av dem i Göteborg som sålt absolut flest bostäder senaste åren. För mig är det extremt viktigt att varje kundkontakt upplevs värdefull för såväl säljare, köpare och spekulant.

Så vill du ha mäklare som är målinriktad, kunnig och med ett av Göteborgs större kontaktnät så är du välkommen att höra av dig om hur jag kan hjälpa dig, i ditt livs största affär.

Utbildad till fastighetsekonom vid Karlstad universitet och började arbeta som mäklare direkt därefter 2010. Idag är jag stolt över att få arbeta på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, vi står för trygghet i livets största affär.

Gällande personliga intressen så brinner jag för idrott. Under många år har jag spelat Bandy på elitnivå där jag bl.a vunnit JVM-guld.

Säljare om Nils.

30 nov 2020

"Såhär sms:ade jag till mäklaren efter affären: Hej! Vill bara säga stort tack för ditt engagemang och din proffsighet i samband med försäljningen av lägenheten i Kallebäck. Jag är särskilt nöjd med alla våra avstämningar kring smått och stort, där du aldrig har tyckt att någon fråga har varit för liten. Du har säkert många nöjda kunder och jag sällar mig till den skaran och rekommenderar dig varmt om någon frågar! Ha en bra helg och en fin första advent! "
säljare på Kallebäcksvägen 11A

23 nov 2020

"Supertrevlig och proffsig mäklare!"
säljare på Stabbegatan 59

11 nov 2020

"Har både sålt och köpt med Nils som mäklare och har varit mycket nöjd i båda fallen. Han är kunnig, professionell och samtidigt mycket trevlig."
säljare på Träringen 53

30 okt 2020

"Gör det där lilla extra för att man ska vara nöjd"
säljare på Ahrenbergsgatan 13B

14 okt 2020

"Bra, kunnig och lyhörd mäklare. Vi valde denna mäklare på grund av hans lokalkännedom i området och att han är väldigt professionell. Vi är nöjda med vår försäljning."
säljare på Sävenäsgatan 3C

02 okt 2020

"Mycket kompetent och trevlig."
säljare på Rosendalsgatan 29

24 sep 2020

"Nils är lätt att tycka om och är noggrann med att följa upp hela processen.
Jag har både köpt och sålt bostad av Nils och tycker han är en toppenkandidat om man ska köpa eller sälja bostad i Östra Centrum. "
säljare på Björcksgatan 32A

06 jul 2020

"Vi sålde vår tvårummare i Munkebäck och anlitade Nils till att sälja vår lägenhet då vi mött honom på visningar tidigare där han gav ett väldigt bra intryck.
Nils var alltid rak och direkt i sin kommunikation. Han var snabb på att återkoppla och det gick alltid att nå honom vid frågor. Vår lägenhet såldes till ett pris som var över förväntan och vi tror att det beror på Nils kunnighet, erfarenhet inom området samt hans stora kontaktnät. Vi kan starkt rekommendera honom till andra som går i tankarna på att sälja sin bostad! "
säljare på Lydinghielmsgatan 1A

21 jun 2020

"Vi är supernöjda med Nils insats vid försäljningen av vår lägenhet. Nils är kvick, tydlig och trevlig. Rekommenderas starkt från vår sida! "
säljare på Munkebäcksgatan 4B

17 jun 2020

"Vi valde Nils för vi vet att han otroligt kompetent inom bostadsförsäljning. I slutskedet av försäljningen la han hela sin kväll och en bit in på natten för att slutföra försäljningen till bästa möjliga resultat. "
säljare på Kobergsgatan 7

10 jun 2020

"Vi är väldigt nöjd med Nils som mäklare. Han guidade oss i dem frågorna som vi var osäkra på, och stöttande i dem besluten vi tog. Han var väldigt nogrann och hade en tydlig bild hur försäljningen skulle gå till. Vi kände oss trygga från första mötet genom hela processen med fotografering, annons, besiktning, visningar och kontraktsskrivning. Vi fick ut mer än vi hade förväntat oss! "
säljare på Krokusvägen 2

14 maj 2020

"Suverän insats från Nils!
Han tar sin tid och lyssar på kunden och gör sitt yttersta för att man skall känna sig trygg i sin försäljning.
Snabba uppdateringar angående försäljningen och även lättillgänglig.
Av tidigare erfarenhet kan det vara stressigt att både sälja och köpa bostad men med Nils får man en helt annan upplevelse. Han sköter det så snyggt så det är bara att slänga upp fötterna på bordet och luta sig tillbaka.
Rekommenderas!
"
säljare på Lådämnesgatan 16

13 maj 2020

"Nils har på alla sätt mött våra förväntningar. Han uppträdde öppet och ärligt genom hela processen. Vi förde resonemang om strategi där Nils visade stor erfarenhet och skicklighet. Vi är mycket nöjda med priset trots risker i dessa Corona tider. Nils hanterade de förhandsvisningar som gjordes på bästa tänkbara sätt. "
säljare på Träringen 11

22 apr 2020

"Hittade en säljare på en dag och vi skrev papper på 3e dagen. Slapp att ens lägga ut den på hemnet"
säljare på Ahrenbergsgatan 7B

08 apr 2020

"Vi är så nöjda med valet av mäklare! Nils är kunnig, engagerad, driven och gör verkligen allt för att säljare och köpare ska bli nöjda med affären. Vi hade en god dialog genom hela processen, och fick bra och ärliga råd. Ett stort plus är att Nils har god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Rekommenderas varmt! "
säljare på Humlegången 3

08 mar 2020

"Det gick fort för vår del när det kom till köp av bostad och försäljning. Sammantaget så gick processen smärtfritt till och vi var nöjda med servicen som vi fick. Nils höll ihop det hela väldigt bra. "
säljare på Ernst Torulfsgatan 17C

27 feb 2020

"Från start till mål gick det smidigt o snabbt."
säljare på Vändgatan 2

25 feb 2020

"Tack Nils för ditt engangemang och proffsighet.
"
säljare på Södra vägen 43

25 feb 2020

"God områdeskännedom. Kunde ge svar på tal på alla frågor. I överlag nöjd!"
säljare på Stobéegatan 11

25 feb 2020

"Mycket kunnig och trevligt bemötande. Enkelt att diskutera valmöjligheter med + snabba svar på ens frågor "
säljare på Stabbegatan 97

07 feb 2020

"Mäklaren gav ett mycket tryggt intryck när vi träffades. Hans rådgivning i hur vi skulle förfara med renovering och förbättring av lägenheten stämde bra med hur vi också tänkte vilket gav ett mycket positivt resultat vid försäljningen.
Alla steg i försäljningen har fungerat friktionsfritt och varit spännande.
Vi kan varmt rekommendera er att anlita Nils Sigurd att sälja ert objekt.
"
säljare på Paradisgatan 25C

29 jan 2020

"Nils var kompetent, trevlig, mycket driven och engagerad, ger ett mycket trovärdigt intryck, kände mig trygg genom hela köpet. Nils har tidigare varit min mammas mäklare och då vi var så väldigt nöjda med honom anlitade jag Nils i min l"
säljare på Träringen 10

26 dec 2019

"Lätt att ha med och göra."
säljare på Köpmansgatan 4

25 dec 2019

"Mycket bra och kunnig mäklare som man känner att man kan lita på."
säljare på Hästhovsgatan 10

16 nov 2019

"Trevlig, kompetent och proffesionell!"
säljare på Träringen 17

25 okt 2019

"Välj Nils! Mycket kunnig, lyhörd ovh trevlig mäklare. Kan varmt rekommendera Nils!"
säljare på Träringen 75

13 okt 2019

"Rekommenderar verkligen Nils! Han är mycket professionell, ,målinriktad, kunnig, med stort personligt engagemang. Vid problem, löser han det på bästa sätt både för köpare och säljare. Ger honom bästa möjliga rekommendationer! Hälsningar Katarina Hålander Träringen 38D"
säljare på Träringen 38D

18 aug 2019

"Nils Sigurd är den mest kompetenta mäklare man kan tänka sig."
säljare på Träringen 75

17 aug 2019

"Nils är mycket lyhörd och känner av hur kunden vill ha det. Fantastisk fingertoppskänsla för både säljare och köpare. Rekommenderar med det varmaste hans insatser."
säljare på Slåttervägen 4

07 jun 2019

"Vårt ärende avlöpte över förväntan
Vi fick köpare innan vi behövde ta några foton och ett pris högre en utgångspris och marginellt lägre en det vi hoppades på"
säljare på Träringen 32E

29 maj 2019

"Engagerad och energisk. Vi kände att vi litade på honom. Dessutom var han mycket trevlig."
säljare på Flisgatan 27

13 maj 2019

"Mycket kompetent och engagerad mäklare. Professionellt upplägg och genomförande i varje steg och detalj. Rekommenderar honom mycket starkt. "
säljare på Solbänksgatan 14

02 maj 2019

"Jättebra mäklare!
Trevlig och proffsig!"
säljare på Sävenäsgatan 1C

13 apr 2019

"Vi kan varmt rekommendera Nils Sigurd som hjälpte oss igenom vår bostadsförsäljning med sin gedigna erfarenhet och sitt lugn. Han har varit lätt att få tag i under processen fram till försäljning och han har hela tiden återkopplat till oss med goda, kloka och ärliga råd.
Vi har upplevt Nils som balanserad och han har inte inte överdrivit eller gett oss falska förhoppningar när det kommit till värdering och ett förväntat slutpris för bostaden.
Vi har hela tiden känt oss trygga och i goda händer och som vi inledde dessa rader så kan vi varmt rekommendera Nils Sigurd i valet av mäklare.
"
säljare på Småkulla Gärde 4

01 apr 2019

"Mycket seriös, saklig, kompetent och lyhörd,
"
säljare på Råstensgatan 35C

10 mar 2019

"Mycket nöjd med mäklarens insats.
"
säljare på Träringen 4

09 mar 2019

"Är nöjd med Nils Sigurds arbete med försäljningen av min lägenhet.
Han var ärlig och gav mig en realistisk värdering av bostaden och höll mig uppdaterad under hela processen.
Kan varmt rekommendera honom och kommer anlita honom igen.
"
säljare på Doktor Allards gata 14

10 dec 2018

"Nils gjorde ett jättebra jobb och med tanke på den väldigt avsvalnade marknaden trodde jag inte att jag skulle fått ett pris över utgångspris eller ens fått den såld så är glad att jag valde en erfaren mäklare med god lokalkännedom "
säljare på Träringen 1

16 nov 2018

"Nils är en mäklare jag varm rekommenderar. Han är påläst, lätt att ha att göra med och överträffar förväntningarna. Ett kap!"
säljare på Ulfsparregatan 26

13 jun 2018

"Nils Sigurd är mycket sympatisk och professionell, han får mina varmaste rekommendationer till alla som önskar sälja!"
säljare på Träringen 32A

28 maj 2018

"Erfaren ärlig o engagerad"
säljare på Träringen 68

06 maj 2018

"Nils hade en grym kännedom om vår förening och hade sålt närmare 200 lägenheter i vårt område, det talade for sig själv. Han fick sålt lägenheten innan visning och till ett mycket bra pris. Allt gick väldigt snabbt och smidigt vilket var oerhört skönt för oss som kund. "
säljare på Träringen 13

09 apr 2018

"Nils var vår mäklare både när vi sålde vår bostad och när vi köpte nytt. Vi har kännt oss trygga under hela processen och kan varmt rekommendera honom som mäklare."
säljare på Lydinghielmsgatan 3A

07 okt 2017

"Stor styrka är förtroende, kunskap och engagemang. Bra sidor som gynnar ert varumärke."
säljare på Småkulla Gärde 15

04 okt 2017

"Vi är mycket nöjda med vår mäklare Nils Sigurd och kan starkt rekommendera honom! Han lyssnade på våra önskemål, återkopplade ofta och i tid och var hela tiden på hugget. Riktigt grym och vi är mer än nöjda!!!!"
säljare på Stabbegatan 65

03 okt 2017

"Proffsig, personlig och mycket kompetent mäklare. Nils har varit lätt att ha att göra med. Tydlig och rak kommunikation. Innan vi anlitade honom för fsg av vår lägenhet, hade vi stött på honom som köpare. Vi har känt ett stort förtroende för honom både som köpare & säljare. Rekommenderas varmt!"
säljare på Ånäsvägen 6D

03 okt 2017

"Nils är alltid glad och positiv. Han är trevlig, lugn, klok och alltid tillmötesgående och tillgänglig för både säljare och köpare. Hans omtänksamma, lågmälda (i positiv bemärkelse) sätt inger trygghet. Som mäklare är han ärlig, håller det han lovar och uppträder precis så proffsigt som man önskar av en mäklare! "
säljare på Heliotropvägen 3

30 aug 2017

"Det hela gick enkelt och smidigt till. Nöjd med både bemötande och resultat som är ju det som i slutändan räknas. Kan rekommendera Nils till alla. "
säljare på Sågmästaregatan 1C

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
23
Radhus
2
Villa
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
19
Försäljningar
27
Försäljningsvärde
102 095 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
193 av 212 säljare
Nils satte rätt förväntningar på slutpriset
183 av 212 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
195 av 212 säljare
Nils var tydlig och höll mig uppdaterad
207 av 212 säljare

Nils på kartan.

558 tidigare annonser
211 rekommendationer

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Björkekärr
3 rum, 62 m²
Utropspris: 2 680 000 kr
12 000 000 kr
Lägenhet Vasastaden
7 rum, 252 m²
2 850 000 kr
Lägenhet Örgryte
2 rum, 54 m²
Utropspris: 2 850 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 700 000 kr
Lägenhet Kallebäck
3 rum, 75 m²
Utropspris: 2 700 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Såhär sms:ade jag till mäklaren efter affären: Hej! Vill bara säga stort tack för ditt engagemang och din proffsighet i samband med försäljningen av lägenheten i Kallebäck. Jag är särskilt nöjd med alla våra avstämningar kring smått och stort, där du aldrig har tyckt att någon fråga har varit för liten. Du har säkert många nöjda kunder och jag sällar mig till den skaran och rekommenderar dig varmt om någon frågar! Ha en bra helg och en fin första advent! "
Slutpris saknas
Lägenhet Björkekärr
3 rum, 62 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Supertrevlig och proffsig mäklare!"
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.