Nils Sigurd

Profilbild för Nils Sigurd
Säljarfavorit
Nils Sigurd
4.8 / 5
(240 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
30 st
26 st
46 795 000 kr

Bakgrund

Nils Sigurd jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2010-06-18. Nils har fått in 26 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan februari 2021. Nils har enligt vår statistik haft 29 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 102 175 000 kr.

Presentation

Sedan 2011 har jag arbetat i Göteborg med förmedling av bostadsrätter och villor. Under dessa år har jag sålt över 800 bostäder vilket inneburit att jag är en av dem i Göteborg som sålt absolut flest bostäder senaste åren. För mig är det extremt viktigt att varje kundkontakt upplevs värdefull för såväl säljare, köpare och spekulant.

Så vill du ha mäklare som är målinriktad, kunnig och med ett av Göteborgs större kontaktnät så är du välkommen att höra av dig om hur jag kan hjälpa dig, i ditt livs största affär.

Utbildad till fastighetsekonom vid Karlstad universitet och började arbeta som mäklare direkt därefter 2010. Idag är jag stolt över att få arbeta på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, vi står för trygghet i livets största affär.

Gällande personliga intressen så brinner jag för idrott. Under många år har jag spelat Bandy på elitnivå där jag bl.a vunnit JVM-guld.

Säljare om Nils.

29 jun 2021

"En fantastiskt skicklig, envis och lyhörd mäklare som vill ens bästa i ens bostadsaffär. Nils har koll på läget, delar med sig och inkluderar en i sina tankar. Har koll på läget och är tålmodig. Rekommenderar honom varmt till nästkommande kunder! "
säljare på Träringen 78

15 jun 2021

"En personlig mäklare med stor erfarenhet. Kände in vad vi ville ha för bostad och kom med passande förslag. Trevlig och bra kommunikation. "
säljare på Träringen 16

10 jun 2021

"Vi är nöjda med Nils som vår mäklare och har framför allt uppskattat att han varit rak o tydlig i sin kommunikation med oss."
säljare på Nedergårdsgatan 9

02 jun 2021

"Vi är mycket nöjda med Nils insats för oss och skulle gärna anlita honom igen."
säljare på Brattåskärrsvägen 203

01 jun 2021

"Nills känner till området och BRF Björkekärr mycket bra och har bra koll på potentiella spekulanter. "
säljare på Stockvagnsgatan 1B

11 maj 2021

"Mycket trevligt och bra bemötande. Vår lägenhet såldes på förhand, därmed hade vi bara en visning för fyra sällskap och annonsen var mycket enkel. Därmed kändes kanske inte tjänsten så "prisvärd", men vi är mycket nöjda med slutresultatet."
säljare på Hjalmar Selandersgatan 3B

11 maj 2021

"Tydlig och flexibel med att sätta in extravisningar med kort varsel"
säljare på Töpelsgatan 10B

05 maj 2021

"En mycket proffsig och pålitlig mäklare. Man kände sig trygg igenom hela försäljningsprocessen."
säljare på Ernst Torulfsgatan 19C

04 maj 2021

"Engagerad, god kunskap om området, bra kontaktnät"
säljare på Träringen 29

03 maj 2021

"Nils har varit en fantastisk mäklare och person! Vi hade en lite jobbig situation men han fick den att bli lättsam och smidig. Väldigt personlig samtidigt som han är väldigt professionell! Nu letar vi vidare i bostadsdjungeln och går väldigt fin hjälp av Länsförsäkringar med även detta! Tack för allt! "
säljare på Björcksgatan 32A

03 maj 2021

"Nils var ärlig, gav mig rymliga förhoppningar och han kunde förutse slutpriset nästan exakt. Har bra lokalkännedom. Högsta betyg. "
säljare på Smörslottsgatan 20

06 apr 2021

"Jag kan verkligen rekommendera Nils, engagerad och lyhörd."
säljare på Töpelsgatan 8C

15 mar 2021

"Vi valde Nils för att vi såg att han får väldigt bra betalt för sina objekt som han säljer. Efter vårt första möte hemma hos oss så upplevde vi honom som trygg och väldigt kunnig och vi fick en bra kontakt direkt vilket vi tyckte var viktigt. Han har hela tiden haft en bra och transparent dialog med oss vilket vi har uppskattat och vi fick till slut bättre betalt för vår bostad än vad vi hade tänkt så vi är supernöjda."
säljare på Stenströmsgatan 17

11 mar 2021

"Bra insats.
Dock ej klar ännu."
säljare på Träringen 5

11 mar 2021

"Vi har anlitat Nils sedan första lägenhetsköpet 2011 (totalt har det blivit 3 tillfällen under åren) och det säger väl det mesta. Oerhört trevlig, professionell och förtroendeingivande mäklare! Kan inte bli bättre. /Marcus & Sara"
säljare på Smögengatan 15

26 feb 2021

"Helt nöjda ! "
säljare på Aschebergsgatan 33

26 feb 2021

"Hade mkt högt ställda förväntningar sedan jag tidigare blivit rekommenderad att vända mig till denne mäklare vid en ev försäljning. Kan bara sammanfatta att min upplevelse i samband med denna bostadsförsäljning med råge överträffade dessa förväntningar (synd att jag inte har ngn ytterligare bostad att sälja). ;o)"
säljare på Träringen 38C

26 feb 2021

"Nils är oerhört kompetent, kunnig och lyhörd.
Som säljare kände vi oss supertrygga genom hela processen.
"
säljare på Blåhammarsgatan 19

30 nov 2020

"Såhär sms:ade jag till mäklaren efter affären: Hej! Vill bara säga stort tack för ditt engagemang och din proffsighet i samband med försäljningen av lägenheten i Kallebäck. Jag är särskilt nöjd med alla våra avstämningar kring smått och stort, där du aldrig har tyckt att någon fråga har varit för liten. Du har säkert många nöjda kunder och jag sällar mig till den skaran och rekommenderar dig varmt om någon frågar! Ha en bra helg och en fin första advent! "
säljare på Kallebäcksvägen 11A

23 nov 2020

"Supertrevlig och proffsig mäklare!"
säljare på Stabbegatan 59

11 nov 2020

"Har både sålt och köpt med Nils som mäklare och har varit mycket nöjd i båda fallen. Han är kunnig, professionell och samtidigt mycket trevlig."
säljare på Träringen 53

30 okt 2020

"Gör det där lilla extra för att man ska vara nöjd"
säljare på Ahrenbergsgatan 13B

14 okt 2020

"Bra, kunnig och lyhörd mäklare. Vi valde denna mäklare på grund av hans lokalkännedom i området och att han är väldigt professionell. Vi är nöjda med vår försäljning."
säljare på Sävenäsgatan 3C

02 okt 2020

"Mycket kompetent och trevlig."
säljare på Rosendalsgatan 29

24 sep 2020

"Nils är lätt att tycka om och är noggrann med att följa upp hela processen.
Jag har både köpt och sålt bostad av Nils och tycker han är en toppenkandidat om man ska köpa eller sälja bostad i Östra Centrum. "
säljare på Björcksgatan 32A

06 jul 2020

"Vi sålde vår tvårummare i Munkebäck och anlitade Nils till att sälja vår lägenhet då vi mött honom på visningar tidigare där han gav ett väldigt bra intryck.
Nils var alltid rak och direkt i sin kommunikation. Han var snabb på att återkoppla och det gick alltid att nå honom vid frågor. Vår lägenhet såldes till ett pris som var över förväntan och vi tror att det beror på Nils kunnighet, erfarenhet inom området samt hans stora kontaktnät. Vi kan starkt rekommendera honom till andra som går i tankarna på att sälja sin bostad! "
säljare på Lydinghielmsgatan 1A

21 jun 2020

"Vi är supernöjda med Nils insats vid försäljningen av vår lägenhet. Nils är kvick, tydlig och trevlig. Rekommenderas starkt från vår sida! "
säljare på Munkebäcksgatan 4B

17 jun 2020

"Vi valde Nils för vi vet att han otroligt kompetent inom bostadsförsäljning. I slutskedet av försäljningen la han hela sin kväll och en bit in på natten för att slutföra försäljningen till bästa möjliga resultat. "
säljare på Kobergsgatan 7

10 jun 2020

"Vi är väldigt nöjd med Nils som mäklare. Han guidade oss i dem frågorna som vi var osäkra på, och stöttande i dem besluten vi tog. Han var väldigt nogrann och hade en tydlig bild hur försäljningen skulle gå till. Vi kände oss trygga från första mötet genom hela processen med fotografering, annons, besiktning, visningar och kontraktsskrivning. Vi fick ut mer än vi hade förväntat oss! "
säljare på Krokusvägen 2

14 maj 2020

"Suverän insats från Nils!
Han tar sin tid och lyssar på kunden och gör sitt yttersta för att man skall känna sig trygg i sin försäljning.
Snabba uppdateringar angående försäljningen och även lättillgänglig.
Av tidigare erfarenhet kan det vara stressigt att både sälja och köpa bostad men med Nils får man en helt annan upplevelse. Han sköter det så snyggt så det är bara att slänga upp fötterna på bordet och luta sig tillbaka.
Rekommenderas!
"
säljare på Lådämnesgatan 16

13 maj 2020

"Nils har på alla sätt mött våra förväntningar. Han uppträdde öppet och ärligt genom hela processen. Vi förde resonemang om strategi där Nils visade stor erfarenhet och skicklighet. Vi är mycket nöjda med priset trots risker i dessa Corona tider. Nils hanterade de förhandsvisningar som gjordes på bästa tänkbara sätt. "
säljare på Träringen 11

22 apr 2020

"Hittade en säljare på en dag och vi skrev papper på 3e dagen. Slapp att ens lägga ut den på hemnet"
säljare på Ahrenbergsgatan 7B

08 apr 2020

"Vi är så nöjda med valet av mäklare! Nils är kunnig, engagerad, driven och gör verkligen allt för att säljare och köpare ska bli nöjda med affären. Vi hade en god dialog genom hela processen, och fick bra och ärliga råd. Ett stort plus är att Nils har god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Rekommenderas varmt! "
säljare på Humlegången 3

08 mar 2020

"Det gick fort för vår del när det kom till köp av bostad och försäljning. Sammantaget så gick processen smärtfritt till och vi var nöjda med servicen som vi fick. Nils höll ihop det hela väldigt bra. "
säljare på Ernst Torulfsgatan 17C

27 feb 2020

"Från start till mål gick det smidigt o snabbt."
säljare på Vändgatan 2

25 feb 2020

"Tack Nils för ditt engangemang och proffsighet.
"
säljare på Södra vägen 43

25 feb 2020

"God områdeskännedom. Kunde ge svar på tal på alla frågor. I överlag nöjd!"
säljare på Stobéegatan 11

25 feb 2020

"Mycket kunnig och trevligt bemötande. Enkelt att diskutera valmöjligheter med + snabba svar på ens frågor "
säljare på Stabbegatan 97

07 feb 2020

"Mäklaren gav ett mycket tryggt intryck när vi träffades. Hans rådgivning i hur vi skulle förfara med renovering och förbättring av lägenheten stämde bra med hur vi också tänkte vilket gav ett mycket positivt resultat vid försäljningen.
Alla steg i försäljningen har fungerat friktionsfritt och varit spännande.
Vi kan varmt rekommendera er att anlita Nils Sigurd att sälja ert objekt.
"
säljare på Paradisgatan 25C

29 jan 2020

"Nils var kompetent, trevlig, mycket driven och engagerad, ger ett mycket trovärdigt intryck, kände mig trygg genom hela köpet. Nils har tidigare varit min mammas mäklare och då vi var så väldigt nöjda med honom anlitade jag Nils i min l"
säljare på Träringen 10

26 dec 2019

"Lätt att ha med och göra."
säljare på Köpmansgatan 4

25 dec 2019

"Mycket bra och kunnig mäklare som man känner att man kan lita på."
säljare på Hästhovsgatan 10

16 nov 2019

"Trevlig, kompetent och proffesionell!"
säljare på Träringen 17

25 okt 2019

"Välj Nils! Mycket kunnig, lyhörd ovh trevlig mäklare. Kan varmt rekommendera Nils!"
säljare på Träringen 75

13 okt 2019

"Rekommenderar verkligen Nils! Han är mycket professionell, ,målinriktad, kunnig, med stort personligt engagemang. Vid problem, löser han det på bästa sätt både för köpare och säljare. Ger honom bästa möjliga rekommendationer! Hälsningar Katarina Hålander Träringen 38D"
säljare på Träringen 38D

18 aug 2019

"Nils Sigurd är den mest kompetenta mäklare man kan tänka sig."
säljare på Träringen 75

17 aug 2019

"Nils är mycket lyhörd och känner av hur kunden vill ha det. Fantastisk fingertoppskänsla för både säljare och köpare. Rekommenderar med det varmaste hans insatser."
säljare på Slåttervägen 4

07 jun 2019

"Vårt ärende avlöpte över förväntan
Vi fick köpare innan vi behövde ta några foton och ett pris högre en utgångspris och marginellt lägre en det vi hoppades på"
säljare på Träringen 32E

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
27
Radhus
1
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
26
Försäljningar
29
Försäljningsvärde
102 175 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
219 av 232 säljare
Nils satte rätt förväntningar på slutpriset
210 av 238 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
220 av 227 säljare
Nils var tydlig och höll mig uppdaterad
235 av 237 säljare

Nils på kartan.

587 tidigare annonser
2 bostäder till salu
239 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Annonser

2 495 000 kr
3 rum, 71 m²
35 140 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
6 556 kr/mån
2 495 000 kr
2 rum, 53 m²
47 075 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 369 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 450 000 kr
Lägenhet Björkekärr
4 rum, 74 m²
2 000 000 kr
Lägenhet Örgryte
+ 5 000 kr
1 rum, 30 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
2 610 000 kr
Lägenhet Björkekärr
+ 115 000 kr
2 rum, 55 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"En fantastiskt skicklig, envis och lyhörd mäklare som vill ens bästa i ens bostadsaffär. Nils har koll på läget, delar med sig och inkluderar en i sina tankar. Har koll på läget och är tålmodig. Rekommenderar honom varmt till nästkommande kunder! "
9 150 000 kr
Villa Kålltorp
6 rum, 130 m²
2 800 000 kr
Lägenhet Björkekärr
2 rum, 62,2 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.