Niklas Wellmér

Profilbild för Niklas Wellmér
Säljarfavorit
Niklas Wellmér
5.0 / 5
(80 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
65 st
41 st
302 070 000 kr

Bakgrund

Niklas Wellmér jobbar på Widerlöv & Co och är registrerad mäklare sedan 2018-12-20. Niklas har fått in 41 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan augusti 2020. Niklas har haft 57 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 283 860 000 kr.

Presentation

Förmedlar bostäder i Stockholms Innerstad med ett enormt driv, engagemang och målmedvetenhet. Jag finns alltid tillgänglig och varje affär är för mig högsta prioritet och den känslan ska alla mina kunder känna när de anlitar mig.

Hör av er om ni värdesätter en trygg och förtroendegivande mäklare som alltid siktar mot nya rekord i både slutpris och kundnöjdhet!

- 12 års erfarenhet av försäljning och ledarskap

Som mäklare:

- 4:e mest anlitade mäklaren i Stockholm innerstad första halvåret 2020
- 4:e mest rekommenderade mäklaren i Stockholm innerstad första halvåret 2020
- 5:e mest rekommenderade mäklaren på Kungsholmen första halvåret 2020
- Flest sålda lägenheter Q1 2020 i hela kedjan
- Flest sålda lägenheter jan-aug 2020 Widerlöv Sthlm
- 1:a kontoret, 1:a regionen och 2:a i kedjan Jan 2020
- månadens mäklare Januari 2020, Augusti 2020
- 6 all time high och föreningsrekord 2019
- Mest klickade bostad i Vasastan vecka 50
- Månadens raket första månaden som mäklare med 11 intagna affärer

Inom Sälj:
- Bästa säljare 2018
- Säljrekord 46 miljoner 2018
- Nominerad Bästa KAM 2014
- Top 3 säljare Sverige 2013
- Bästa affär 2011
- Top 3 Säljare Sverige 2009
- Största affär 2009

Säljare om Niklas.

26 sep 2020

"Niklas gjorde en fantastisk insats, långt över min förväntan. Jag rekommenderade därför honom vidare direkt till min vän som nu också kommer använda sig av honom. Även min pojkvän ska sälja tillsammans med Niklas då vi alla verkligen ser hur dedikerad och målmedveten Niklas är i sitt arbete! "
säljare på Torsgatan 9

19 sep 2020

"Niklas var väldigt engagerad och jag kände verkligen att han gjorde allt för att få lägenheten såld. "
säljare på Stagneliusvägen 32

09 sep 2020

"Niklas är en kanonmäklare med god kännedom för marknaden, lokalkännedom och processen vilket gör att man som säljare känner sig trygg genom hela säljresan. Jag kan varmt rekommendera Niklas som mäklare till försäljningen av er bostad!"
säljare på Celsiusgatan 2

05 sep 2020

"Niklas gav fantastiskt stöd och värdefull rådgivning under hela försäljningsprocessen. Han har en gedigen kunskap om bostadsmarknaden och var öppen med att dela med sig av den. Under hela processen höll Niklas oss uppdaterade och var alltid tillgänglig. Vi är väldigt glada att vi valde Niklas som mäklare och är nöjda med resultatet. "
säljare på Svedbergsplan 6

04 sep 2020

"Niklas var väldigt professionell och tillmötesgående under hela vår försäljningsprocess, från början till slut. Vi upplevde honom som väldigt kunnig inom sitt område vilket gjorde att vi kände oss trygga genom hela resan och skulle inte tveka på att anlita honom igen. "
säljare på Huvudstagatan 18

03 sep 2020

"Andra försäljningen med Niklas och han slog våra förväntningar även denna gång med ett föreningsrekord!
Om du ska sälja innanför tullarna - ring Niklas!"
säljare på Norrtullsgatan 38

30 aug 2020

"Jag är supernöjd med Niklas. Jag både köpte och sålde med honom inom två veckor. Allt gick väldigt smidigt och jag är väldigt nöjd med resultatet!"
säljare på Alströmergatan 32K

25 aug 2020

"Engagerad, väldigt snabb och flexibel, mycket bra känsla för marknaden."
säljare på Karlsviksgatan 12

21 aug 2020

"Jag är väldigt nöjd med Niklas. Han har en väldigt vänlig ton och och avger ett väldigt tryggt intryck, vilket för mig har varit ovärderligt i en lägenhetsförsäljning. Han är engagerad i att du som säljare skall känna dig nöjd, glad och trygg! "
säljare på Tre Liljor 4

17 aug 2020

"Jag köpte tidigare en lägenhet i en smidig och snabb affär via Niklas och när jag nu skulle sälja var Niklas det självklara valet av mäklare stärkt av alla fina omdömen hos Hittamäklare. Han är mycket trevlig, kommunikativ, tillgänglig, målinriktad och effektiv i sitt jobb. Han är omvärldsorienterad och mycket erfaren med försäljning i främst hela innerstan och skapade realistiska förväntningar men också viktig optimism för mig som säljare/kund. Vi träffades på en måndag, annonserade på fredag, hade två förhandsvisningar på söndag och på måndag skrevs kontraktet på en affär som jag rent ekonomiskt är mer än nöjd med. Sådan är Niklas och det är inte första gången han gör bra och smidiga avslut/affärer. Vill varmt rekommendera Niklas till andra säljare."
säljare på Alströmergatan 32F

12 aug 2020

"I have just purchased an apartment and sold an apartment through Niklas. He is a very fast and proactive communicator, both when purchasing, and selling through him. The price did not include an extra 10% above a given sales level. At times when I couldn't make it to the office to sign, due to work meetings, Niklas even brought the documents to me to sign which was much appreciated. I wouldn't hesitate to recommend Niklas to anybody buying or selling. "
säljare på Marmorgatan 11

12 aug 2020

"Niklas var väldigt proffsig och noggrann genom hela våran försäljningsprocess.
Otroligt lyhörd och ödmjuk.
Maxade verkligen priset för våran bostad.
Kan starkt rekommendera honom för en lyckad bostadsaffär.
"
säljare på Hantverkargatan 79B

06 aug 2020

"Jag är otroligt nöjd med det Niklas åstadkom med min försäljning. Jag har sålt bostäder förut och varit i kontakt med många mäklare, men ingen har visat det engagemang som Niklas visade. Jag hade höga förväntningar på resultatet, förväntningar som Niklas överträffade. Mäklarmagi."
säljare på Rörstrandsgatan 36A

05 aug 2020

"Oerhört skicklig och trivsam. Lugn och förtroendeingivande. Balanserar alla parter på ett mycket givande sätt. Världsklass!"
säljare på Hagagatan 16A

04 aug 2020

"Snabb,proffsig, mycket bra kommunikation sen lyckades Niklas slå säljrekord. Rekommenderas varmt."
säljare på Rörstrandsgatan 36A

23 jun 2020

"Stort engagemang och bra fingertoppskänsla! Mån om att alla spekulanter skulle få svar på sina frågor och att affären skulle bli bra för alla parter. Fint samspel med assistenten Emma. Jag har redan rekommenderat honom till vänner inför kommande försäljningar. "
säljare på Sysslomansgatan 26

19 jun 2020

"Niklas är en engagerad mäklare som är på tårna hela tiden. Känner mig trygg att rekommendera han till andra. "
säljare på Jaktvarvsplan 3

17 jun 2020

"Niklas har visat stort engagemang i försäljningen av vår bostad. Alltid tillgänglig, positiv och väldigt mån om att slutresultatet ska bli så bra som möjligt. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera honom som mäklare! "
säljare på Vulcanusgatan 10

02 jun 2020

"Med Niklas som mäklare kan man känna sig trygg. Han är ärlig och kommunicerar allt som händer rörande försäljningen. Snabba svar och lätt att få tag på."
säljare på Kronobergsgatan 6

27 maj 2020

"Niklas Wellmér kan vi varmt rekommendera. Han gjorde ett mycket bra jobb och hade ett väldigt trevligt bemötande med ett stort engagemang och driv. Toppen helt enkelt! "
säljare på Styrmansgatan 41

26 maj 2020

"Niklas Welmer är en trevlig och kompetent mäklare med stor ambition i sitt arbete!
Niklas tåg sig tid och åkte långt till oss för ett trevlig möte.
Han var korrekt och tydlig i all information vi fick!
Niklas  mötte oss med stort intresse för sitt uppdrag och våra önskemål!
Under försäljningen  hade han en fantastiskt bra kommunikation med oss och vi kände att vi var delaktiga under hela processen!
Han sålde våran lägenhet relativt snabbt och vi är mycket väl nöjda!
Vi rekommenderar Niklas varmt som mäklare och kommer gärna att anlita honom i framtida köp/försäljning av bostad.
Tack Niklas!
Victoria och Lars Karlsson "
säljare på Inedalsgatan 21

17 maj 2020

"Niklas är en riktig stjärna! Han är driven och engagerad. Svarade alltid direkt och höll oss alltid uppdaterade. Försäljningen översteg alla våra högt ställda förväntningar! "
säljare på Karlbergsvägen 32B

13 maj 2020

"Niklas är bra då han inte upplevs så typiskt "säljig". Tror många köpare uppskattar det och då gör ju säljarna det med."
säljare på Birger Sjöbergs väg 1

13 maj 2020

"Bästa mäklaren i stan, rekommenderar starkt."
säljare på Birkagatan 15

06 maj 2020

"Engagerad, tydlig och målmedveten. Bemötte våra förväntningar på ett proffesionellt och rationellt sätt. Smidig affär från början till slut med nära och tillgänglig dialog. Kan varmt rekommenderas! "
säljare på Hantverkargatan 85

06 maj 2020

"Niklas var väl förberedd och presenterade ett upplägg för försäljningen som kändes målinriktat och baserat på erfarenhet, och vi hade en öppen och ärlig dialog om hur jag som säljare bäst kunde förbereda mig. Jag kände mig trygg med att processen hanterades på bästa sätt för mig men också för köparen."
säljare på Alströmergatan 32U

03 maj 2020

"Niklas är en riktigt skarp mäklare som lyckas matcha rätt köpare och säljare där båda parter går mycket nöjda ur bostadsaffären. "
säljare på Årstavägen 14

14 apr 2020

"Jag kände mig trygg med Niklas, och det visade sig vara rätt känsla. Snabb affär till rätt pris. "
säljare på Fridhemsgatan 64

30 mar 2020

"Kände mig trygg med min mäklare"
säljare på Tulegatan 28

29 mar 2020

"Vi vill rikta ett stort tack till dig Niklas. Vi kände verkligen att du gjorde det där lilla extra för att vår försäljning skulle bli lyckad. Förhoppningsvis får vi möjligheten att anlita dig igen. "
säljare på Pontonjärgatan 30

14 mar 2020

"Niklas är en lyhörd och proffsig mäklare, vi hann bara träffa en mäklare sedan hade vi bestämt oss. Vi hade inte fel. Han fick vår lägenhet såld snabbt till ett riktigt bra pris som vi är väldigt nöjda med. "
säljare på Alströmergatan 32F

13 mar 2020

"Väldigt förtroendeingivande, lugn och lyhörd. Höll oss lagom uppdaterad, och var alltid bara ett telefonsamtal bort. Engagerad och motiverad. Med andra ord – supernöjda!"
säljare på Celsiusgatan 8

09 mar 2020

"Så nöjda! Våra förväntningar blev överträffade redan innan visning! Rekommenderar varmt. "
säljare på Frejgatan 57

07 mar 2020

"Niklas är superduktig! Kan varmt rekommendera honom för den som vill ha en riktigt duktig mäklare."
säljare på Hantverkargatan 76D

03 mar 2020

"Jag träffade fyra olika mäklare innan jag bestämde mig för Niklas. Han har ett förtroendeingivande lugn samtidigt som han är en säljare som inte missar någon möjlighet. Kan varmt rekommenderas!"
säljare på Birger Jarlsgatan 111C

18 feb 2020

"Lyhörd och målinriktad, lyckades sälja innan visning till riktigt bra pris!"
säljare på Alströmergatan 32E

18 feb 2020

"Niklas är genuin, intelligent och alltid tillgänglig! Vi gjorde lägenheten så fin som möjligt och lät Niklas sköta resten - hans säljtaktik gick exakt som planerat och försäljningen blev en succé. "
säljare på Storskärsgatan 4

09 feb 2020

"Niklas är ett proffs! Han har fingertoppskänsla för hur man skall hantera säljaren och köparen när det gäller som mest. Vägledning från början till slut med riktigt bra resultat."
säljare på Karlsviksgatan 14

03 feb 2020

"Ett ord: Proffsig."
säljare på Gävlegatan 32

31 jan 2020

"Kan helt klart rekommendera Niklas. Vi fick god hjälp från start till mål. Det slutliga priset vi sålde för var över förväntan. Mycket nöjda."
säljare på Hasselquistvägen 27

28 jan 2020

"Engagerad och svarar snabbt på frågor/funderingar! Tydlig och raka svar. Kände oss trygga genom hela säljprocessen tack vare Niklas! "
säljare på Bråvallagatan 5

21 jan 2020

"Niklas gjorde ett fantastiskt jobb med att sälja vår lägenhet. Han är förtroendeingivande, proffsig och ambitiös. Levererade mot sina egna höga ambitioner och mot toppen av våra förväntningar. Vi litade till fullo på Niklas strategi i försäljningen och det fungerade mycket bra. Höll oss uppdaterade på ett bra sätt under hela försäljningen.
Våra varmaste rekommendationer."
säljare på Celsiusgatan 8

19 jan 2020

"kände mig trygg genom hela processen. Niklas var engagerad, proffsig och förtroendeingivande. En person man tycker om"
säljare på Rådmansgatan 46

11 jan 2020

"Niklas är sakkunnig, lyhörd och engagerad mäklare. Under försäljninen gav han mig råd och tips på vad jag ska tänka, samtidigt som han gav tid på att svara på mina frågor och höll mig informerad. Affären gjorde han enkelt, snabbt och professionellt. Jag rekommenderar Niklas som mäklare! "
säljare på Linnégatan 31

11 jan 2020

"Vi är mycket nöjda med att vi valde Niklas Wellme´r som mäklare. Niklas har en sällsynt professionell läggning. Han utstrålar lugn och finns alltid till hands, helger som vardagar.
"
säljare på Karlavägen 6

09 jan 2020

"En väldigt proffsig och trevlig mäklare som ser till att du som kund är nöjd.
Under hela försäljningsprocessen hade han stenkoll på hur det låg till och hjälpte även till med kontakt för bolån.
Slutpriset blev en succé och jag rekommenderar honom varmt.
"
säljare på Metargatan 5

03 dec 2019

"Otroligt hjälpsam och vänlig."
säljare på Upplandsgatan 36

13 nov 2019

"Niklas är mycket kompetent, pålitlig, samarbetsvillig, förtroendeingivande och vänlig. Bättre mäklare kan man inte tänka sig!"
säljare på Dalgårdsvägen 51

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
57

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
41
Försäljningar
57
Försäljningsvärde
283 860 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
80 av 80 säljare
Niklas satte rätt förväntningar på slutpriset
73 av 80 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
80 av 80 säljare
Niklas var tydlig och höll mig uppdaterad
79 av 80 säljare

Niklas på kartan.

118 tidigare annonser
8 bostäder till salu
80 rekommendationer

8 bostäder till salu.

Annonser

10 995 000 kr
3 rum, 89 m²
123 539 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 958 kr/mån
6 295 000 kr
2 rum, 70 m²
89 928 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 022 kr/mån
5 950 000 kr
3 rum, 70 m²
85 000 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 789 kr/mån
3 495 000 kr
2 rum, 43 m²
81 279 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 224 kr/mån
6 350 000 kr
3 rum, 84 m²
75 595 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 136 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Vasastan
2 rum, 60 m²
Utropspris: 4 895 000 kr
7 220 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 725 000 kr
3 rum, 71 m²
Utropspris: 6 495 000 kr
4 575 000 kr
Lägenhet Centrum
+ 380 000 kr
2 rum, 64 m²
Utropspris: 4 195 000 kr
7 150 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 400 000 kr
3 rum, 82 m²
Utropspris: 6 750 000 kr
6 800 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 405 000 kr
2 rum, 73 m²
Utropspris: 6 395 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.