Niklas Wellmér

Profilbild för Niklas Wellmér
Niklas Wellmér
5.0 / 5
(201 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
71 st
23 st
352 735 000 kr

Bakgrund

Niklas Wellmér jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2018-12-20. Niklas har fått in 23 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Niklas har enligt vår statistik haft 49 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 343 715 000 kr.

Presentation

Förmedlar bostäder i Stockholms Innerstad med ett enormt driv, engagemang och målmedvetenhet. Jag finns alltid tillgänglig och varje affär är för mig högsta prioritet och den känslan ska alla mina kunder känna när de anlitar mig.

Hör av er om ni värdesätter en trygg och förtroendegivande mäklare som alltid siktar mot nya rekord i både slutpris och kundnöjdhet!

- 12 års erfarenhet av försäljning och ledarskap

Som mäklare:

- Årets Mäklare 2021 Widerlöv Stockholm
- Årets Mäklare 2020 Widerlöv Stockholm
- Topp 8 Sverige på listan Dina Pengar för Sveriges bästa mäklare 2021, Omsättning: 608 990 000 kr.
- Topp 10 Sverige i Dagens industris lista på Sveriges bästa mäklare 2020, Omsättning: 624 000 000 kr.
- Intervjuad i Podden Sveriges Bästa Mäklare där jag berättar om hur man får ett högt slutpris
- 2021 månadens mäklare: Januari, Februari, Augusti, Oktober, November
- 1:a Bäst säljande mäklaren i Stockholms innerstad Senaste 12 månaderna enligt hemnet.
- 1:a den mest anlitade mäklaren i Stockholm innerstad senaste 6 månaderna 2021 Hittamäklare.
- 3:e mest rekommenderade mäklaren i Stockholm innerstad senaste 6 månaderna (Hittamäklare)
- Flest sålda lägenheter 2021, 2020 på Widerlöv Stockholm
- Högst omsättning 2021, 2020 på Widerlöv Stockholm
- 4:e mest rekommenderade mäklaren i Vasastan senaste 6 månaderna
- 5:e mest rekommenderade mäklaren på Kungsholmen första halvåret 2020
- 1:a kontoret, 1:a regionen och 2:a i kedjan Jan 2020
- 2020 månadens mäklare: Januari , Augusti, September, November
- Flertalet all time high och föreningsrekord 2020 och 2021

Inom Sälj:
- Bästa säljare 2018
- Säljrekord 46 miljoner 2018
- Nominerad Bästa KAM 2014
- Top 3 säljare Sverige 2013
- Bästa affär 2011
- Top 3 Säljare Sverige 2009
- Största affär 2009

Säljare om Niklas.

17 jun 2022

"Proffsig, väldigt trevlig, lyhörd och tänker på alla detaljer. Bästa mäklaren vi har mött, rekommenderas varmt!"
säljare på Doppingvägen 14

23 maj 2022

"Niklas gav ett gott intryck redan vid första mötet och har varit mycket professionell och tydlig genom hela försäljningsprocessen. Han guidade oss med riktigt goda insikter kring försäljning av just en lägenhet som vår.
Vi valde Niklas också på grund av hans ”track record” av sålda lägenheter av..."
"Niklas gav ett gott intryck redan vid första mötet och har varit mycket professionell och tydlig genom hela försäljningsprocessen. Han guidade oss med riktigt goda insikter kring försäljning av just en lägenhet som vår.
Vi valde Niklas också på grund av hans ”track record” av sålda lägenheter av samman storlek och till bra priser i området. Ingen annan var i närheten.
Vi kan varmt rekommendera Niklas, om ni vill få till en framgångsrik försäljning!"
Läs mer
säljare på Rörstrandsgatan 40A

06 maj 2022

"Niklas lämnade ett bra intryck och var proffsig i hela processen. Han vågade tro på ett bra utfall och levererade ett bra resultat. Han känns trygg och självsäker vilket märks på hans sätt att jobba.
Jag kan rekommendera Niklas som mäklare. "
säljare på Bergsgatan 49

21 apr 2022

"Erfaren, förtroendegivande, tillgänglig och kunnig.
Vi uppskattade mycket att han var noga med att alla papper mm skulle vara i ordning inför presentationen av lägenheten. T.ex. säkerställa att vi hade ett mätbevis från en auktoriserad firma."
säljare på Torsgatan 61

09 apr 2022

"Mycket förtroendeingivande med äkta välvilja. En "tillbakalutad" och optimistisk personlighet som samtidigt uttrycker stor och relevant kompetens. Mycket bra koll på högt och lågt ifråga om marknad och relevanta liknande objekt, inklusive att förstå vad som verkligen är viktigt och spelar roll. I..."
"Mycket förtroendeingivande med äkta välvilja. En "tillbakalutad" och optimistisk personlighet som samtidigt uttrycker stor och relevant kompetens. Mycket bra koll på högt och lågt ifråga om marknad och relevanta liknande objekt, inklusive att förstå vad som verkligen är viktigt och spelar roll. Inlyssnande och lyhörd med egna bra förslag. Vi har varit helt nöjda från början till slut. "
Läs mer
säljare på Sankt Eriksgatan 89

08 apr 2022

"Niklas är väldigt trevlig, professionell och en mycket skicklig mäklare. Han höll mig löpande uppdaterad och följde med genom hela processen. Jag som säljare kände mig hela tiden inkluderad. Niklas är fantastiskt driven och engagerad på alla sätt och vis. Jag är nöjd med hela processen, från inle..."
"Niklas är väldigt trevlig, professionell och en mycket skicklig mäklare. Han höll mig löpande uppdaterad och följde med genom hela processen. Jag som säljare kände mig hela tiden inkluderad. Niklas är fantastiskt driven och engagerad på alla sätt och vis. Jag är nöjd med hela processen, från inledande kontakt till slutpris. Skulle anlita honom igen utan att tveka! "
Läs mer
säljare på Idungatan 7C

27 mar 2022

"Vi har använt Niklas i tidigare försäljning och var nöjda både då och nu. Processen tog lite längre tid än väntat pga oseriösa budgivare men Niklas skötte det snyggt och löste situationen på bästa sätt. "
säljare på Västeråsgatan 7

25 mar 2022

"Niklas är precis den mäklare man vill ha när man genomför en lägenhetsförsäljning!
Han är förtroendeingivande, professionell i sitt arbete, strukturerad & fokuserad, återkopplar när man förväntar sig och är ett kanonbra bollplank längs hela processen!
Dessutom är han social och trevlig, vilke..."
"Niklas är precis den mäklare man vill ha när man genomför en lägenhetsförsäljning!
Han är förtroendeingivande, professionell i sitt arbete, strukturerad & fokuserad, återkopplar när man förväntar sig och är ett kanonbra bollplank längs hela processen!
Dessutom är han social och trevlig, vilket inte skadar :-)"
Läs mer
säljare på Sveavägen 89

19 feb 2022

"Niklas lyckades överträffa våra höga förväntningar med sin kunskap, lösningsfokus och lyhördhet. Varje affär är unik och vi upplevde att Niklas verkligen förstod vår situation och kunde agera därefter. Vi fick stort förtroende för Niklas och kan varmt rekommendera honom. "
"Niklas lyckades överträffa våra höga förväntningar med sin kunskap, lösningsfokus och lyhördhet. Varje affär är unik och vi upplevde att Niklas verkligen förstod vår situation och kunde agera därefter. Vi fick stort förtroende för Niklas och kan varmt rekommendera honom. "
Läs mer
säljare på Kungsgatan 51

19 feb 2022

"Andra gången jag säljer med Niklas, rekord båda gångerna. "
säljare på Doppingvägen 40

11 feb 2022

"Niklas är en otroligt ambitiös och engagerad mäklare som gör sitt yttersta för att leverera den bästa affären.
Vi har tidigare anlitat Niklas och återkommer alltid till han, då han är lyhörd och löpande uppdaterar kring försäljningsprocessen. Han har även gång på gång levererat högre slutpris än..."
"Niklas är en otroligt ambitiös och engagerad mäklare som gör sitt yttersta för att leverera den bästa affären.
Vi har tidigare anlitat Niklas och återkommer alltid till han, då han är lyhörd och löpande uppdaterar kring försäljningsprocessen. Han har även gång på gång levererat högre slutpris än förväntat. "
Läs mer
säljare på Igeldammsgatan 34

10 feb 2022

"Niklas gjorde ett väldigt bra intryck och levererade över förväntan! Målmedveten, driven och alltid tillgänglig! REKOMMENDERAR att sälja med honom. #väljmer"
säljare på Bårdgränd 11

09 feb 2022

"Ett självklart val som mäklare! Jag ville sälja min bostad till ett rekordpris på kort tid och Niklas överträffade mina förväntningar med råge. Han är mycket ambitiös och professionell men samtidigt lugn och trygg - vilket var viktigt för mig som förstagångssäljare. Även om Niklas har många bolla..."
"Ett självklart val som mäklare! Jag ville sälja min bostad till ett rekordpris på kort tid och Niklas överträffade mina förväntningar med råge. Han är mycket ambitiös och professionell men samtidigt lugn och trygg - vilket var viktigt för mig som förstagångssäljare. Även om Niklas har många bollar i luften kände jag mig hela tiden prioriterad som kund. Att Niklas prioriterar sina kunder fick jag även bekräftat på kontraktsskrivningen då mina köpare också var nöjda och glada trots det höga slutpriset. Det var helt rätt beslut att låta Niklas hjälpa mig med försäljningen av min lägenhet, han ett guldkorn i branschen. Jag kan varmt rekommendera Niklas till alla som vill göra en bra affär och kan med handen på hjärtat säga - jag hade inte kunnat vara nöjdare! "
Läs mer
säljare på Roslagsgatan 58B

05 feb 2022

"Fick återkoppling direkt. Rekommenderar starkt. "
säljare på Slånbärsstigen 6

05 feb 2022

"Niklas var proffsig genom hela processen och vi är väldigt nöjda!"
säljare på Sankt Eriksgatan 85D

02 feb 2022

"Niklas gav ett otroligt ambitiöst, men samtidigt tryggt och professionellt, intryck genom hela försäljningsprocessen. Det märktes tydligt att han var lojal mot mig som säljare och gjorde sitt yttersta för att få till en så bra försäljning som möjligt. Jag är mer än nöjd med både slutpriset och de..."
"Niklas gav ett otroligt ambitiöst, men samtidigt tryggt och professionellt, intryck genom hela försäljningsprocessen. Det märktes tydligt att han var lojal mot mig som säljare och gjorde sitt yttersta för att få till en så bra försäljning som möjligt. Jag är mer än nöjd med både slutpriset och den snabba processen och kan definitivt rekommendera Niklas till andra som går i säljtankar!"
Läs mer
säljare på Valhallavägen 65

31 jan 2022

"Niklas drev en transparent, effektiv och tydlig försäljningsprocess. Vi uppskattar också att han var väldigt drivande i försäljningen. Vi gav honom lägenhetsnyckeln och några dagar senare var lägenheten såld till bra pris! "
säljare på Kammakargatan 64

15 jan 2022

"Niklas gjorde en jättebra insats och slutresultatet var långt över förväntan. Han kör med raka rör och hanterade alla situationer som uppstod på vägen galant. Hela försäljningen kändes väldigt trygg när Niklas höll i trådarna!"
säljare på Vidängsvägen 47

09 dec 2021

"Niklas är en trygg och driven mäklare som lugnt lotsade mig igenom hela försäljningsprocessen med ett resultat som jag är mycket nöjd med!
Mina allra bästa rekommendationer!
"
säljare på Dalagatan 8

01 dec 2021

"Niklas insatser var över min förväntan och nådde våra högt uppsatta mål med stor skicklighet. Vi ger honom våra varmaste rekommendationer. "
säljare på Fleminggatan 49

25 nov 2021

"Bra engagemang och gav löpande bra återkoppling. Bra val."
säljare på Kronobergsgatan 20

14 nov 2021

"Profesionell, snabb, tydlig. Levererar"
säljare på Vattugatan 13

14 nov 2021

"Bästa mäklaren jag har haft att göra med, rekommenderas till alla"
säljare på Inedalsgatan 5

07 nov 2021

"Pålitlig, skicklig och lyhörd. Enkel att ha att göra med. "
säljare på Frejgatan 4A

06 nov 2021

"Niklas is easy to communicate with, friendly and had a calm likeable attitude. He is very motivated but never pushy. And most of all he set very high expectations on sale price, and managed to sell the apartment at an even higher price. Recommend!"
säljare på Celsiusgatan 8

02 nov 2021

"Bra utfört jobb, trevlig och såg till att processen gick smidigt hela vägen!"
säljare på Kungsholms Strand 139

31 okt 2021

"Jag var väldigt nöjd med Niklas, han var tillgänglig och engagerad. Processen gick snabbt och jag blev nöjd med slutpriset."
säljare på Alströmergatan 7

29 okt 2021

"Det här var 4e försäljningen med Niklas och allt gick lika bra som vanligt!
Extremt duktig på sitt jobb och har stenkoll på processen för att få så bra betalt som möjligt. Det finns ingen anledning att prata med någon annan mäklare när det är dags för bostadsförsäljning.
Tack för hjälpen #väljwel..."
"Det här var 4e försäljningen med Niklas och allt gick lika bra som vanligt!
Extremt duktig på sitt jobb och har stenkoll på processen för att få så bra betalt som möjligt. Det finns ingen anledning att prata med någon annan mäklare när det är dags för bostadsförsäljning.
Tack för hjälpen #väljwellmér"
Läs mer
säljare på Sankt Eriksgatan 31B

23 okt 2021

"Vi kände direkt att Niklas var den rätta mäklaren för oss. Lyhörd, målinriktad och väldigt professionell. Han var delaktig i hela processen vilket kändes tryggt från första början. Vi är väldigt nöjda med vår försäljning och kan varmt rekommendera att sälja med Niklas. "
"Vi kände direkt att Niklas var den rätta mäklaren för oss. Lyhörd, målinriktad och väldigt professionell. Han var delaktig i hela processen vilket kändes tryggt från första början. Vi är väldigt nöjda med vår försäljning och kan varmt rekommendera att sälja med Niklas. "
Läs mer
säljare på Frejgatan 4

01 okt 2021

"Kan starkt rekommendera Niklas och kommer utan tvekan vilja ta hjälp av Niklas vid eventuella framtida försäljningar. Niklas visste vad som var viktigt och man skulle fokusera på vid en försäljning och vägledde oss i detta. Han var även flexibel och lyhörd för våra behov i samband med försäljning..."
"Kan starkt rekommendera Niklas och kommer utan tvekan vilja ta hjälp av Niklas vid eventuella framtida försäljningar. Niklas visste vad som var viktigt och man skulle fokusera på vid en försäljning och vägledde oss i detta. Han var även flexibel och lyhörd för våra behov i samband med försäljningen. "
Läs mer
säljare på Dalagatan 8

15 sep 2021

"Vi är mycket nöjda med Niklas & Team. Niklas är professionell, resultatinriktad med högt driv, alltid tillgänglig, och levererade riktigt bra utfall i försäljningsprocessen. Rekommenderas varmt!"
säljare på Ynglingagatan 17

27 aug 2021

"Bara bra! Lyckades också sälja med rejäl vinst, när jag främst hoppades på att inte gå back. "
säljare på Älvsborgsgatan 3

25 aug 2021

"Niklas har ett fantastiskt driv och var hela tiden bemötande och lyhörd."
säljare på Fleminggatan 73

22 aug 2021

"Niklas var brilliant, styrde mig genom hela processen på ett föredömligt sätt.
En perfekt genomför försäljning. Kunde inte vara mer nöjd!"
säljare på Alströmergatan 32M

12 aug 2021

"Mycket professionell insats av Niklas med team och jag kan rekommendera honom till andra som tänker på att sälja. "
säljare på Surbrunnsgatan 5

09 jul 2021

"Jag har sålt flera bostäder och det här var absolut den bästa mäklaren"
säljare på Inedalsgatan 7

02 jul 2021

"Tredje gången vi anlitar Niklas! Supernöjd!"
säljare på Surbrunnsgatan 55

15 jun 2021

"Måste vara den mäklare med störst driv i Stockholm"
säljare på Ture Nermans gränd 4

18 maj 2021

"Niklas är professionell, engagerad och skapar ett gott förtroende. Jag rekommenderar varmt Niklas!"
säljare på Kungsgatan 51

13 maj 2021

"It took just one day from posting on Hemnet to sale. Fair fee, professional, responsive and knows Vasastan well. "
säljare på Atlasgatan 16

10 maj 2021

"Supernöjd med Niklas insats, rekommenderas varmt! "
säljare på Rörstrandsgatan 42

04 maj 2021

"Proffsig, lyhörd och engagerad! "
säljare på Styrmansgatan 35

02 maj 2021

"Proffsig, förtroendeingivande och resultatinriktad - och viktigast av allt, slutpriset överträffade alla våra förhoppningar. Vi är supernöjda och rekommenderar Niklas varmt!"
säljare på Kungsholmsgatan 48

28 apr 2021

"Att samarbeta med Niklas har varit ett rent nöje - från första telefonsamtal till avtalsskrivning. Niklas är trevlig, trygg och professionell med ett starkt kundfokus. Det är också tydligt att Niklas kan sälj och är en skicklig strateg vilket hans fina säljsiffror vittnar om. Vi rekommenderar var..."
"Att samarbeta med Niklas har varit ett rent nöje - från första telefonsamtal till avtalsskrivning. Niklas är trevlig, trygg och professionell med ett starkt kundfokus. Det är också tydligt att Niklas kan sälj och är en skicklig strateg vilket hans fina säljsiffror vittnar om. Vi rekommenderar varmt Niklas till den som vill kunna luta sig tillbaka och låta sin bostadsförsäljning skötas på bästa tänkbara sätt. "
Läs mer
säljare på Kronobergsgatan 21A

28 apr 2021

"Snabb och bra försäljning"
säljare på Tegnérgatan 57B

15 apr 2021

"Niklas är duktig, professionell, har en rak och tydlig kommunikation utan ”bullshit”. Lägenheten gick för rekordnivåer och jag upplever Niklas som väldigt duktig i budgivningssituationen. Jag kan absolut rekommendera Niklas. "
säljare på Alströmergatan 32R

09 apr 2021

"Niklas är extremt fokuserad och resultatinriktad.
Det är raka rör med 100 % professionalism och 0 % mäklarfloskler! "
säljare på Surbrunnsgatan 59

08 apr 2021

"Niklas är lugn, mycket professionell och förtroendeingivande!"
säljare på Tomtebogatan 37A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
46
Villa
2
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
23
Försäljningar
49
Försäljningsvärde
343 715 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
197 av 201 säljare
Niklas satte rätt förväntningar på slutpriset
182 av 199 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
198 av 199 säljare
Niklas var tydlig och höll mig uppdaterad
199 av 199 säljare

Niklas på kartan.

355 tidigare annonser
15 bostäder till salu
201 rekommendationer

15 bostäder till salu.

Annonser

3 995 000 kr
2 rum, 45 m²
88 777 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 430 kr/mån
4 rum, 106 m²
Lägenhet, Stockholm
4 880 kr/mån
5 495 000 kr
2 rum, 71 m²
77 394 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 207 kr/mån
2 350 000 kr
1 rum, 20 m²
117 500 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 101 kr/mån
4 395 000 kr
2 rum, 51 m²
86 176 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 278 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 000 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 105 000 kr
1 rum, 31 m²
Utropspris: 2 895 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Kungsholmen
1 rum, 30 m²
Utropspris: 2 750 000 kr
7 450 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 700 000 kr
3 rum, 78 m²
Utropspris: 6 750 000 kr
10 050 000 kr
Villa Ullna Strand
+ 1 055 000 kr
5 rum, 139 m²
Utropspris: 8 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Proffsig, väldigt trevlig, lyhörd och tänker på alla detaljer. Bästa mäklaren vi har mött, rekommenderas varmt!"
6 500 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 150 000 kr
3 rum, 74 m²
Utropspris: 6 350 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.