Niklas Wellmér

Profilbild för Niklas Wellmér
Niklas Wellmér
5.0 / 5
(105 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
87 st
48 st
433 050 000 kr

Bakgrund

Niklas Wellmér jobbar på Widerlöv & Co och är registrerad mäklare sedan 2018-12-20. Niklas har fått in 48 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Niklas har haft 75 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 415 630 000 kr.

Presentation

Förmedlar bostäder i Stockholms Innerstad med ett enormt driv, engagemang och målmedvetenhet. Jag finns alltid tillgänglig och varje affär är för mig högsta prioritet och den känslan ska alla mina kunder känna när de anlitar mig.

Hör av er om ni värdesätter en trygg och förtroendegivande mäklare som alltid siktar mot nya rekord i både slutpris och kundnöjdhet!

- 12 års erfarenhet av försäljning och ledarskap

Som mäklare:

- Årets Mäklare 2020 Widerlöv Stockholm
- 1:a Bäst säljande mäklaren i Stockholms innerstad Q3 och Q4 enligt hemnet.
- 2:a mest anlitade mäklaren i Stockholm innerstad senaste 6 månaderna 2020
- 3:e mest rekommenderade mäklaren i Stockholm innerstad senaste 6 månaderna (Hittamäklare
- Flest sålda lägenheter 2020 på Widerlöv Stockholm
- Högst omsättning 2020 på Widerlöv Stockholm
- 4:e mest rekommenderade mäklaren i Vasastan senaste 6 månaderna
- 5:e mest rekommenderade mäklaren på Kungsholmen första halvåret 2020
- 1:a kontoret, 1:a regionen och 2:a i kedjan Jan 2020
- månadens mäklare Januari 2020, Augusti 2020, September 2020, November 2020
- 10 all time high och föreningsrekord 2020
- Mest klickade bostad i Vasastan vecka 50

Inom Sälj:
- Bästa säljare 2018
- Säljrekord 46 miljoner 2018
- Nominerad Bästa KAM 2014
- Top 3 säljare Sverige 2013
- Bästa affär 2011
- Top 3 Säljare Sverige 2009
- Största affär 2009

Säljare om Niklas.

14 jan 2021

"Oerhört proffsigt genomförd försäljning från första möte, fotografering, visning och slutligen signerad av avtal! Lättsamt, tydligt och tryggt! Stort tack till Niklas och Team Widerlöv."
säljare på Bråvallagatan 3

08 jan 2021

"Niklas satte höga förväntningar men levererade ännu högre. Förstår inte varför man skulle välja en annan mäklare. Proffsig, snabb, ärlig och gjorde hela tiden det lilla extra."
säljare på Parkgatan 16

17 dec 2020

"Tredje gången vi anlitat Niklas och tredje gången har sätter rekord. Ord är överflödiga. Vill du ha bäst betalt så ringer du Niklas!"
säljare på Gästrikegatan 8A

04 dec 2020

"Lyckades överträffa våra förväntningar och höll det han lovade!"
säljare på Wargentinsgatan 5D

01 dec 2020

"Vi kan verkligen rekommendera Niklas. Han är lyhörd, ödmjuk och lotsade oss till en mycket lyckad försäljning på ett tryggt och förtroendeingivande sätt."
säljare på Sankt Eriksgatan 57A

27 nov 2020

"Niklas är kunnig och ger ett proffsigt intryck. Han hanterar köpare och säljprocess väl. "
säljare på Kungsholmsgatan 42

13 nov 2020

"Nikklas är tydlig, snabb och proffsig. "
säljare på P O Hallmans gata 19

08 nov 2020

"Mycket nöjd med Niklas, hög energi och snabbt agerande!"
säljare på Celsiusgatan 2

06 nov 2020

"Efter att ha köpt och sålt flertalet bostäder de senaste 5 åren och då kommit i kontakt med flertalet olika mäklare så kan jag helt ärligt säga att Niklas spelar i en egen division! Jag är supernöjd med Niklas insats och kommer starkt rekommendera honom till mina vänner när de ska sälja sin bostad. "
säljare på Dalagatan 40A

04 nov 2020

"Som förstagångssäljare var Niklas mycket till hjälp.
Väldigt lätt att ha att göra med, fick igång affären snabbt, gav mig bra tips och råd inför vad jag kunde förvänta mig."
säljare på Atlasgatan 16

29 okt 2020

"Superambitiös mäklare! Absolut rätt val om du vill få så högt pris som möjligt. Dessutom väldigt trevlig och charmig.
Bilder och annons blev jättesnyggt och stod ut mot andra lägenheter som man kunde se på Hemnet under samma period."
säljare på Dalagatan 76A

29 okt 2020

"Niklas ger ett intryck av att vara ytterst kompetent i sin roll. Han hade ett mycket smakfullt och trovärdigt sätt att sälja in sig, sin kompetens och sitt bolag på. En införsäljning som han sen med råge levde upp till. Han hade en mycket väl balanserad rådgivning som var mycket förtroendeingivande. Jag fick intrycket av att han är lika noga med att vara hjälpsam gentemot spekulanter som gentemot säljare. Detta tror jag skapar en trygghet hos både säljare och köpare som på ett mycket bra sätt skapar förutsättningar för en smidig fastighetsaffär för alla inblandade parter."
säljare på Valhallavägen 38

23 okt 2020

"Niklas är extremt målinriktad, tillgänglig och gör det lilla extra för att försäljningen ska gå så bra som möjligt. Du kommer inte att ångra dig om du säljer med Niklas!"
säljare på Lorensbergsgatan 5

19 okt 2020

"Niklas har en riktigt god försäljningskunskap. Kan definitivt rekommendera honom!"
säljare på Stickelbärsvägen 6

14 okt 2020

"Vi är väldigt nöjda med Niklas som mäklare. Han hjälpte oss sälja lägenheten till ett riktigt bra pris samtidigt som det var en snabb och smidig process för oss som säljare. Bra på att återkoppla och vi hölls hela tiden uppdaterade om nästa steg."
säljare på Kungsholmsgatan 46

07 okt 2020

"Niklas gjorde ett kanonjobb från start till mål. Allt ifrån bemötande och service, prospekt med bilder, och slutresultat var vi grymt nöjda med. Niklas självförtroende och förmåga att hantera människor bidrog till en väldigt bra säljupplevelse för oss som kund. Kan varmt rekommendera Niklas som mäklare!"
säljare på Grev Turegatan 52A

02 okt 2020

"Vi är väldigt nöjda med Niklas insats genom hela processen. Niklas var engagerad, tydlig och gav ett tryggt intryckt. Vi fick lägenheten såld snabbare än förväntat och vi rekommenderar honom varmt. Stort plus också för den duktiga fotografen! "
säljare på Birkagatan 21B

30 sep 2020

"Vi har varit mycket nöjda med Niklas. Professionell, ödmjuk och noggrann!
Vi har varit väldigt nöjda med hans jobb och med slutpriset. Kan varmt rekommenderas!"
säljare på Tomtebogatan 30

29 sep 2020

"Niklas är mycket engagerad och kunnig och når ut till många. Han var alltid lätt att få tag i och väldigt lyhörd för våra önskemål om bla utformningen av annonstext.
Hans analys av marknaden stämde bra överens med verkligheten och vi är otroligt nöjda både med hans insats under processen och med slutresultatet som t.o.m. innebar föreningsrekord. "
säljare på Frejgatan 52

26 sep 2020

"Niklas gjorde en fantastisk insats, långt över min förväntan. Jag rekommenderade därför honom vidare direkt till min vän som nu också kommer använda sig av honom. Även min pojkvän ska sälja tillsammans med Niklas då vi alla verkligen ser hur dedikerad och målmedveten Niklas är i sitt arbete! "
säljare på Torsgatan 9

19 sep 2020

"Niklas var väldigt engagerad och jag kände verkligen att han gjorde allt för att få lägenheten såld. "
säljare på Stagneliusvägen 32

09 sep 2020

"Niklas är en kanonmäklare med god kännedom för marknaden, lokalkännedom och processen vilket gör att man som säljare känner sig trygg genom hela säljresan. Jag kan varmt rekommendera Niklas som mäklare till försäljningen av er bostad!"
säljare på Celsiusgatan 2

05 sep 2020

"Niklas gav fantastiskt stöd och värdefull rådgivning under hela försäljningsprocessen. Han har en gedigen kunskap om bostadsmarknaden och var öppen med att dela med sig av den. Under hela processen höll Niklas oss uppdaterade och var alltid tillgänglig. Vi är väldigt glada att vi valde Niklas som mäklare och är nöjda med resultatet. "
säljare på Svedbergsplan 6

04 sep 2020

"Niklas var väldigt professionell och tillmötesgående under hela vår försäljningsprocess, från början till slut. Vi upplevde honom som väldigt kunnig inom sitt område vilket gjorde att vi kände oss trygga genom hela resan och skulle inte tveka på att anlita honom igen. "
säljare på Huvudstagatan 18

03 sep 2020

"Andra försäljningen med Niklas och han slog våra förväntningar även denna gång med ett föreningsrekord!
Om du ska sälja innanför tullarna - ring Niklas!"
säljare på Norrtullsgatan 38

30 aug 2020

"Jag är supernöjd med Niklas. Jag både köpte och sålde med honom inom två veckor. Allt gick väldigt smidigt och jag är väldigt nöjd med resultatet!"
säljare på Alströmergatan 32K

25 aug 2020

"Engagerad, väldigt snabb och flexibel, mycket bra känsla för marknaden."
säljare på Karlsviksgatan 12

21 aug 2020

"Jag är väldigt nöjd med Niklas. Han har en väldigt vänlig ton och och avger ett väldigt tryggt intryck, vilket för mig har varit ovärderligt i en lägenhetsförsäljning. Han är engagerad i att du som säljare skall känna dig nöjd, glad och trygg! "
säljare på Tre Liljor 4

17 aug 2020

"Jag köpte tidigare en lägenhet i en smidig och snabb affär via Niklas och när jag nu skulle sälja var Niklas det självklara valet av mäklare stärkt av alla fina omdömen hos Hittamäklare. Han är mycket trevlig, kommunikativ, tillgänglig, målinriktad och effektiv i sitt jobb. Han är omvärldsorienterad och mycket erfaren med försäljning i främst hela innerstan och skapade realistiska förväntningar men också viktig optimism för mig som säljare/kund. Vi träffades på en måndag, annonserade på fredag, hade två förhandsvisningar på söndag och på måndag skrevs kontraktet på en affär som jag rent ekonomiskt är mer än nöjd med. Sådan är Niklas och det är inte första gången han gör bra och smidiga avslut/affärer. Vill varmt rekommendera Niklas till andra säljare."
säljare på Alströmergatan 32F

12 aug 2020

"I have just purchased an apartment and sold an apartment through Niklas. He is a very fast and proactive communicator, both when purchasing, and selling through him. The price did not include an extra 10% above a given sales level. At times when I couldn't make it to the office to sign, due to work meetings, Niklas even brought the documents to me to sign which was much appreciated. I wouldn't hesitate to recommend Niklas to anybody buying or selling. "
säljare på Marmorgatan 11

12 aug 2020

"Niklas var väldigt proffsig och noggrann genom hela våran försäljningsprocess.
Otroligt lyhörd och ödmjuk.
Maxade verkligen priset för våran bostad.
Kan starkt rekommendera honom för en lyckad bostadsaffär.
"
säljare på Hantverkargatan 79B

06 aug 2020

"Jag är otroligt nöjd med det Niklas åstadkom med min försäljning. Jag har sålt bostäder förut och varit i kontakt med många mäklare, men ingen har visat det engagemang som Niklas visade. Jag hade höga förväntningar på resultatet, förväntningar som Niklas överträffade. Mäklarmagi."
säljare på Rörstrandsgatan 36A

05 aug 2020

"Oerhört skicklig och trivsam. Lugn och förtroendeingivande. Balanserar alla parter på ett mycket givande sätt. Världsklass!"
säljare på Hagagatan 16A

04 aug 2020

"Snabb,proffsig, mycket bra kommunikation sen lyckades Niklas slå säljrekord. Rekommenderas varmt."
säljare på Rörstrandsgatan 36A

23 jun 2020

"Stort engagemang och bra fingertoppskänsla! Mån om att alla spekulanter skulle få svar på sina frågor och att affären skulle bli bra för alla parter. Fint samspel med assistenten Emma. Jag har redan rekommenderat honom till vänner inför kommande försäljningar. "
säljare på Sysslomansgatan 26

19 jun 2020

"Niklas är en engagerad mäklare som är på tårna hela tiden. Känner mig trygg att rekommendera han till andra. "
säljare på Jaktvarvsplan 3

17 jun 2020

"Niklas har visat stort engagemang i försäljningen av vår bostad. Alltid tillgänglig, positiv och väldigt mån om att slutresultatet ska bli så bra som möjligt. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera honom som mäklare! "
säljare på Vulcanusgatan 10

02 jun 2020

"Med Niklas som mäklare kan man känna sig trygg. Han är ärlig och kommunicerar allt som händer rörande försäljningen. Snabba svar och lätt att få tag på."
säljare på Kronobergsgatan 6

27 maj 2020

"Niklas Wellmér kan vi varmt rekommendera. Han gjorde ett mycket bra jobb och hade ett väldigt trevligt bemötande med ett stort engagemang och driv. Toppen helt enkelt! "
säljare på Styrmansgatan 41

26 maj 2020

"Niklas Welmer är en trevlig och kompetent mäklare med stor ambition i sitt arbete!
Niklas tåg sig tid och åkte långt till oss för ett trevlig möte.
Han var korrekt och tydlig i all information vi fick!
Niklas  mötte oss med stort intresse för sitt uppdrag och våra önskemål!
Under försäljningen  hade han en fantastiskt bra kommunikation med oss och vi kände att vi var delaktiga under hela processen!
Han sålde våran lägenhet relativt snabbt och vi är mycket väl nöjda!
Vi rekommenderar Niklas varmt som mäklare och kommer gärna att anlita honom i framtida köp/försäljning av bostad.
Tack Niklas!
Victoria och Lars Karlsson "
säljare på Inedalsgatan 21

17 maj 2020

"Niklas är en riktig stjärna! Han är driven och engagerad. Svarade alltid direkt och höll oss alltid uppdaterade. Försäljningen översteg alla våra högt ställda förväntningar! "
säljare på Karlbergsvägen 32B

13 maj 2020

"Niklas är bra då han inte upplevs så typiskt "säljig". Tror många köpare uppskattar det och då gör ju säljarna det med."
säljare på Birger Sjöbergs väg 1

13 maj 2020

"Bästa mäklaren i stan, rekommenderar starkt."
säljare på Birkagatan 15

06 maj 2020

"Engagerad, tydlig och målmedveten. Bemötte våra förväntningar på ett proffesionellt och rationellt sätt. Smidig affär från början till slut med nära och tillgänglig dialog. Kan varmt rekommenderas! "
säljare på Hantverkargatan 85

06 maj 2020

"Niklas var väl förberedd och presenterade ett upplägg för försäljningen som kändes målinriktat och baserat på erfarenhet, och vi hade en öppen och ärlig dialog om hur jag som säljare bäst kunde förbereda mig. Jag kände mig trygg med att processen hanterades på bästa sätt för mig men också för köparen."
säljare på Alströmergatan 32U

03 maj 2020

"Niklas är en riktigt skarp mäklare som lyckas matcha rätt köpare och säljare där båda parter går mycket nöjda ur bostadsaffären. "
säljare på Årstavägen 14

14 apr 2020

"Jag kände mig trygg med Niklas, och det visade sig vara rätt känsla. Snabb affär till rätt pris. "
säljare på Fridhemsgatan 64

30 mar 2020

"Kände mig trygg med min mäklare"
säljare på Tulegatan 28

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
75

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
48
Försäljningar
75
Försäljningsvärde
415 630 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
104 av 105 säljare
Niklas satte rätt förväntningar på slutpriset
93 av 105 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
105 av 105 säljare
Niklas var tydlig och höll mig uppdaterad
104 av 105 säljare

Niklas på kartan.

169 tidigare annonser
5 bostäder till salu
105 rekommendationer

5 bostäder till salu.

Annonser

4 195 000 kr
2 rum, 49,5 m²
85 612 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 686 kr/mån
2 995 000 kr
2 rum, 41,1 m²
73 048 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 400 kr/mån
4 495 000 kr
2 rum, 57,5 m²
78 859 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 736 kr/mån
4 495 000 kr
3 rum, 78 m²
57 628 kr/m²
Lägenhet, Nacka
4 723 kr/mån
3 950 000 kr
2 rum, 46 m²
85 869 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 274 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Hammarbyhöjden
2 rum, 56 m²
Utropspris: 3 195 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Vasastan
2 rum, 51 m²
Utropspris: 4 495 000 kr
3 750 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 255 000 kr
1,5 rum, 42 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Oerhört proffsigt genomförd försäljning från första möte, fotografering, visning och slutligen signerad av avtal! Lättsamt, tydligt och tryggt! Stort tack till Niklas och Team Widerlöv."
6 650 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 1 155 000 kr
2 rum, 62 m²
Utropspris: 5 495 000 kr
3 860 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 465 000 kr
1 rum, 36 m²
Utropspris: 3 395 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.