Niklas Kristersson

Profilbild för Niklas Kristersson
Niklas Kristersson
4.9 / 5
(158 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
33 st
1 st
122 640 000 kr

Bakgrund

Niklas Kristersson jobbar på Fastighetsbyrån och är registrerad mäklare sedan 2009-01-02. Niklas har fått in 1 rekommendation från säljare under det senaste halvåret. Niklas har enligt vår statistik haft 24 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 111 805 000 kr.

Presentation

Född och uppvuxen i Göteborg men flyttade till Sollentuna 2009. Har sedan dess flyttat runt i kommunen och känner därför till alla fördelar med vår fina kommun. Mitt mål som mäklare ligger i att hela tiden överträffa kundernas högt ställda krav och förväntningar, samt att vara en värdefull och närvarande mäklare genom hela affären. Jag måste känna att jag har gjort 110% i varje unik affär. Min erfarenhet och handlingskraft, blandat med proaktiv försäljning gör att du tryggt kan luta dig tillbaka när du anlitar mig i din bostadsaffär. Att vara fastighetsmäklare för mig handlar om så mycket mer än att bara förmedla bostäder, det handlar om en helhet. Jag älskar det jag gör och den större delen av mina uppdrag kommer från tidigare kunder och deras rekommendationer, vilket jag ser som det bästa betyget.

Har jobbat i Sollentuna kommun sedan 2009 dvs, 15år och på den tiden förmedlat över 1000 bostäder i kommunen. Förmedlar bostadsrätter, tomter och fastigheter.

Ni når mig på: 0704-444213 alt. niklas.kristersson@fastighetsbyran.se

Mäklarbyrå


Säljare om Niklas.

27 nov 2023

"Nicklas är en mycket kunnig mäklare. Han kan marknaden och kännt av våra behov på ett utmärkt bra sätt. Han är proffsig och hela tiden informerat oss om läget.Nicklas är mycket lätt att samarbeta med.
Vi kommer att anlita honom igen om behov uppstår !!"
"Nicklas är en mycket kunnig mäklare. Han kan marknaden och kännt av våra behov på ett utmärkt bra sätt. Han är proffsig och hela tiden informerat oss om läget.Nicklas är mycket lätt att samarbeta med.
Vi kommer att anlita honom igen om behov uppstår !!"
Läs mer
säljare på Västerled 9C

26 sep 2022

"Vi är väldigt nöjda med att vi valde Niklas som
mäklare när vi sålde vårt radhus. Han är tillgänglig och hjälpte oss även på vägen när vi köpte vårt nya hus, kom med tips och råd i processen. Vi kan varmt rekommendera Niklas!"
säljare på Ytterbyvägen 10F

18 sep 2022

"Jag vill verkligen varmt rekommendera Niklas till alla säljare! Jättefint bemötande från första kontakten och han visade prov på sin erfarenhet och mycket goda lokalkännedom, såväl som insikter om det rådande marknadsläget. Han var tydligt i kommunikationen, proaktiv, engagerad och och samtidigt ..."
"Jag vill verkligen varmt rekommendera Niklas till alla säljare! Jättefint bemötande från första kontakten och han visade prov på sin erfarenhet och mycket goda lokalkännedom, såväl som insikter om det rådande marknadsläget. Han var tydligt i kommunikationen, proaktiv, engagerad och och samtidigt lyhörd för mina egna önskemål. Det kändes tryggt under hela försäljningen och Niklas guidade både mig och köparen till ett snabbt och smidigt avslut. Är mer än nöjd med hela försäljningsprocessen och Niklas insats!"
Läs mer
säljare på Lomvägen 49

18 sep 2022

"Niklas var otrolig under hela processen och vi är väldigt nöjda! Rekommenderar till alla som ska sälja eller köpa! "
säljare på Hovslagarevägen 19

07 sep 2022

"Väldigt nöjd med Niklas som mäklare. Lyhörd, kontaktbar och la tid på att återkoppla frågor och funderingar från oss som säljare. God lokalkännedom! Rekommenderas varmt! "
säljare på Klasrovägen 26E

05 sep 2022

"Niklas sålde mitt hus 2020 och det var självklart för mig att kontakta honom direkt när det var dags för ny försäljning! Niklas är proffsig, kommunikativ och engagerad."
säljare på Kung Agnes väg 24

03 jun 2022

"Absolut den bästa! Stöttande och hjälpande. Otroligt bra bemötande."
säljare på Kruthornsvägen 56B

21 apr 2022

"Niklas Kristersson är oerhört lyhörd, proffsig och skicklig i sin roll. Han besitter en bra kombination av högt engagemang och trovärdighet i sin framtoning. Vi ger våra varmaste rekommendationer att anlita honom som mäklare."
säljare på Flottarestigen 30

04 mar 2022

"Bästa mäklare jag har haft"
säljare på Sollentunavägen 132F

22 feb 2022

"Stabil, pålitlig och informativ"
säljare på Aspvägen 24D

22 jan 2022

"Överlämnandet har inte skett än så det är lite jobb kvar. "
säljare på Turebergs Allé 3

24 nov 2021

"Supernöjd med Niklas, verkligen toppen på återkoppling!"
säljare på Lomvägen 36

08 nov 2021

"Värdigt trevlig med ett stort engagemang, har hög energi och är målinriktad!!!"
säljare på Merkurigränd 43

30 sep 2021

"Engagerad och otroligt bra på att hålla oss uppdaterade och svara på frågor snabbt under hela processen. Skulle absolut anlita Niklas igen!"
säljare på Sörgårdsvägen 35

29 sep 2021

"Proffsig, effektiv, pålitlig, flitig, lugn. "
säljare på Folkungavägen 32M

29 sep 2021

"Fantastiskt, 100% professionell!!!"
säljare på Tomtegränd 2

27 aug 2021

"Niklas är rak, erfaren i sitt yrke med god lokalkännedom, genuint bemötande, min direkta känsla va trygghet.
Jag kände mig helt lugn genom hela försäljningsprocessen.
Kommer helt klart kontakta Niklas vid nästa bostadsaffär!
"
säljare på Alströmervägen 19

27 aug 2021

"Niklas är otroligt rutinerad på Tureberg och kan därmed enkelt plocka fram fakta/ritningar vid behov. Därtill har han en diger spekulant lista."
säljare på Industrivägen 4

24 aug 2021

"Niklas var trygg, engagerad, kunnig och genuint intresserad. Dessutom väldigt optimistisk."
säljare på Sollentunavägen 285

19 aug 2021

"Vi kontaktade flera mäklare om att vi skulle sälja vår bostad. Niklas var den enda som återkopplade bra och ville visa bostaden för kunder från sitt spekulantregister. Även om dessa kunder inte köpte bostaden valde vi att fortsätta avtalet med Niklas som visade framfötterna redan från början. Han..."
"Vi kontaktade flera mäklare om att vi skulle sälja vår bostad. Niklas var den enda som återkopplade bra och ville visa bostaden för kunder från sitt spekulantregister. Även om dessa kunder inte köpte bostaden valde vi att fortsätta avtalet med Niklas som visade framfötterna redan från början. Hans fotograf är väldigt bra och vi hade samma fotograf via en annan mäklarfirma när vi sålde vår tidigare bostad också för flera år sedan. Niklas sålde vår bostad före visning med bra resultat. Vi är jättenöjda med kommunikationen och han har alltid varit tillgänglig för oss och kunderna. Keep up the good work!"
Läs mer
säljare på Blåklockevägen 10

28 jun 2021

"Bäst"
säljare på Bäckvägen 1A

05 jun 2021

"En person som är lätt att gilla. "
säljare på Kanalvägen 12M

03 jun 2021

"Kan varmt rekommendera Niklas. Han har hjälpt vår familj både med lyckade köp och försäljningar i flera år. "
säljare på Engelbrekts väg 71

27 maj 2021

"Niklas var mycket tillmötesgående och bra att ha att göra med. Kunnig och engagerad. Han fungerade, precis som en bra mäklare ska, som en länk mellan oss säljare och köparna och hade en bra och öppen dialog med båda parter. "
säljare på Kanalvägen 12L

05 maj 2021

"Vi ger Niklas 5+++++++! Fantastisk mäklare! Kunnig, lugn, lätt att tycka om, mycket bra på att hålla oss uppdaterade och snabb på att återkoppla. Dessutom fick vi ett pris som vi var mer än nöjd med! Har jobbat med andra mäklare med tidigare försäljningar, har aldrig varit like imponerade av des..."
"Vi ger Niklas 5+++++++! Fantastisk mäklare! Kunnig, lugn, lätt att tycka om, mycket bra på att hålla oss uppdaterade och snabb på att återkoppla. Dessutom fick vi ett pris som vi var mer än nöjd med! Har jobbat med andra mäklare med tidigare försäljningar, har aldrig varit like imponerade av dessa som vi är av Niklas! Vi kan varmt rekommendera honom som mäklare."
Läs mer
säljare på Turevägen 44A

29 mar 2021

"Niklas är lugn saklig och omtänksam kan ge honom de bästa omdöme "
säljare på Silverdals Torg 6

26 mar 2021

"Niklas är otroligt kunnig och lugn vilket gör att man känner sig helt trygg genom hela försäljningen"
säljare på Porsvägen 124

11 feb 2021

"Priset blev högre än den mäklaren först värderade. Men det var bara en positiv överraskning."
säljare på Aspvägen 24P

04 feb 2021

"Jättebra och trygg mäklare. 5:e gången vi köper/säljer med Niklas!"
säljare på Sollentunavägen 305

19 jan 2021

"Uppriktig o saklig ingav stort förtroende hela vägen genom försäljning o återkoppling efter avslutat köp. Bättre hjälp går inte att få. Kommer att kontakta samma mäklare vid nästa gång också."
säljare på Annerovägen 14

15 jan 2021

"” vi har sålt ett flertal gånger med Niklas och som vanligt var han proffsig och lugnet själv genom alla turer”"
säljare på Landsnoravägen 96

20 nov 2020

"Supernöjd! Hade inte önskat ändra någonting. Lättillgänglig, alltid trevlig och tillmötesgående även långt innan försäljningen. Någon man får förtroende för och skulle rekommendera till alla!"
säljare på Herrgårdsvägen 21

02 okt 2020

"Superproffsig försäljning där Niklas såg till att få rätt typ av köpare till lägenheten vilket bidrog till en snabb och lyckad försäljning. Rakt igenom trevlig och mycket proffsig båda mot köpare och säljare. 4:e gången Niklas hjälper oss att sälja och vi är mycket nöjda!"
"Superproffsig försäljning där Niklas såg till att få rätt typ av köpare till lägenheten vilket bidrog till en snabb och lyckad försäljning. Rakt igenom trevlig och mycket proffsig båda mot köpare och säljare. 4:e gången Niklas hjälper oss att sälja och vi är mycket nöjda!"
Läs mer
säljare på Sollentunavägen 144B

28 sep 2020

"Superproffsig, kommunikativ och lösningsorienterad! Helt nöjd genom hela processen och rekommenderar Niklas varmt."
säljare på Aspvägen 7A

23 aug 2020

"Niklas var professionell, lyhörd och tillgänglig. Dessutom trevlig och visade stort intresse för uppdraget. Han hade också gett oss ett bra intryck tidigare när vi själva var spekulanter."
säljare på Turebergs Allé 11

01 jul 2020

"Vi har anlitat Niklas vid hela tre försäljningar just för att Niklas är en driven och duktig mäklare med stor kunskap om Sollentuna som marknad. Han är väldigt trevlig, tar sig mycket tid för sina kunder och är alltid tillgänglig. Vi hade en tuff försäljning pga marknaden som gick ned rejält men ..."
"Vi har anlitat Niklas vid hela tre försäljningar just för att Niklas är en driven och duktig mäklare med stor kunskap om Sollentuna som marknad. Han är väldigt trevlig, tar sig mycket tid för sina kunder och är alltid tillgänglig. Vi hade en tuff försäljning pga marknaden som gick ned rejält men vi utvärderade hela tiden olika lösningar med Niklas och kände oss trots detta trygga hela vägen. Vi kan varmt rekommendera Niklas som mäklare!"
Läs mer
säljare på Linnés väg 172

15 jun 2020

"Vi är väldigt nöjda med det jobb Niklas gjorde. Lyhörd och engagerad, han ville verkligen det bästa för båda parter."
säljare på Merkurigränd 42

09 apr 2020

"Professionell mäklare som gärna rekommenderas!"
säljare på Bagarbyvägen 30

09 apr 2020

"Helt klart Sollentunas bästa mäklare! Ärlig, förtroendeingivande, kunnig, lyhörd och härlig. Vi har tidigare i ett flertal tillfällen anlitat Niklas som mäklare och är alltid supernöjda! Nästa gång vi behöver en mäklare ringer vi honom igen. Tack snälla Niklas för all din hjälp! "
"Helt klart Sollentunas bästa mäklare! Ärlig, förtroendeingivande, kunnig, lyhörd och härlig. Vi har tidigare i ett flertal tillfällen anlitat Niklas som mäklare och är alltid supernöjda! Nästa gång vi behöver en mäklare ringer vi honom igen. Tack snälla Niklas för all din hjälp! "
Läs mer
säljare på Turebergs Allé 30

07 mar 2020

"Mycket professionell, trevlig och kunnig mäklare!"
säljare på Blåklockevägen 2

08 feb 2020

"Bra slutpris, lite slarv i annonser, men väldigt trevlig. "
säljare på Bygatan 74

03 feb 2020

"Mycket nöjd genom hela processen . Bra uppdatering hela tiden. Kan verkligen rekommendera Niklas som mäklare."
säljare på Åkervägen 28A

03 dec 2019

"Superduktig mäklare där service stod i centrum. Uppdaterade hela tiden och var alltid kontaktbar. Hjälpsam genom allt. Rekommenderas! "
säljare på Lomvägen 54

14 nov 2019

"Noggrann och punktlig.
Höll mig väl informerad genom hela processen och har mycket erfarenhet. Återkopplade ofta och lät mig vara delaktig i försäljningen.
Kan varmt rekommendera niklas som mäklare.
//Maria "
säljare på Klockvägen 8

06 nov 2019

"Trevlig, personlig, lojal, lyhörd!"
säljare på Tungels väg 5

10 sep 2019

"Niklas är en mycket proffsig mäklare rakt igenom. Både köpare och säljare gillar honom då han är pålitlig, noggrann, inkännande och driven. Levererade en snabb och lyckat försäljning och har redan rekommenderat denna duktiga mäklare till vänner och bekanta."
"Niklas är en mycket proffsig mäklare rakt igenom. Både köpare och säljare gillar honom då han är pålitlig, noggrann, inkännande och driven. Levererade en snabb och lyckat försäljning och har redan rekommenderat denna duktiga mäklare till vänner och bekanta."
Läs mer
säljare på Lomvägen 47

01 sep 2019

"Niklas Kristersson har under hela (den ibland guppiga) processen varit väldigt professionell, tydlig, kommunikativ och lyhörd.
("Guppen" berodde inte på mäklaren utan på budgivarna.)
Varmaste rekommendationer!"
säljare på Porsvägen 366

07 maj 2019

"Proffsigt, ärligt och trevligt skött rakt igenom!"
säljare på Sollentunavägen 156

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
14
Villa
6
Parhus
2
Radhus
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
1
Försäljningar
24
Försäljningsvärde
111 805 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
153 av 156 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
149 av 154 säljare
Niklas var tydlig och höll mig uppdaterad
156 av 156 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Niklas på kartan.

664 tidigare bostäder
13 bostäder till salu
157 rekommendationer

13 bostäder till salu.

Bostäder

7 250 000 kr
4 rum, 108 m²
67 129 kr/m²
Lägenhet, Sollentuna
6 336 kr/mån
1 rum, 41 m²
Lägenhet, Sollentuna
2 150 000 kr
3 rum, 70 m²
30 714 kr/m²
Lägenhet, Sollentuna
4 899 kr/mån
2 250 000 kr
3,5 rum, 83 m²
27 108 kr/m²
Lägenhet, Sollentuna
2 rum, 65 m²
Lägenhet, Sollentuna

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Radhus Töjnan
6 rum, 148 m²
Utropspris: 5 995 000 kr
Slutpris saknas
Villa Fågelsången
6 rum, 164 m²
Utropspris: 8 995 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Kärrdal
3 rum, 80 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Kärrdal
3 rum, 80 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
Slutpris saknas
Villa Töjnan
5 rum, 120 m²
Utropspris: 5 995 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.