Niklas Holmberg

Profilbild för Niklas Holmberg
Niklas Holmberg
(0 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
8 st
0 st
14 060 000 kr

Bakgrund

Niklas Holmberg jobbar på Fastighetsbyrån och är registrerad mäklare sedan 2004-08-04. Niklas har enligt vår statistik haft 5 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och parhus och motsvarar ett värde på 15 170 000 kr.

Presentation

Jag tycker att mäklaryrket passar mig bra då jag gillar när det händer saker omkring mig hela tiden. Den ena dagen är aldrig den andra lik. Jag träffar massor av olika människor vilket leder till nya samtalsämnen hela tiden. Det är alltså inget vanligt 8-5 jobb!På den lilla fritid som man får över som mäklare umgås jag mycket med mina vänner. Min stora höjdpunkt under året är vintern då jag gärna spenderar en eller flera veckor i Alperna/fjällen. Tveka inte att kontakta mig vid försäljning eller köp av din bostad!

Jag började arbeta som fastighetsmäklare på Fastighetsbyrån i juni 2004. Min inriktning på kontoret är försäljning av både bostadsrätter och villor.

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
4
Parhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
5
Försäljningsvärde
15 170 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Bli första säljare att lämna ett omdöme om Niklas!

Niklas på kartan.

418 tidigare bostäder
1 bostad till salu

1 bostad till salu.

Bostäder

7 rum, 160 m²
Villa, Huddinge

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Farsta
1 rum, 34 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Farsta
4 rum, 93 m²
Utropspris: 3 975 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Farsta
1 rum, 34 m²
Slutpris saknas
Villa Örby
6 rum, 133 m²
Slutpris saknas
Lägenhet Farsta
2 rum, 52 m²

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.