Niclas Claeson

Profilbild för Niclas Claeson
Säljarfavorit
Niclas Claeson
4.9 / 5
(101 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
21 st
16 st
138 895 000 kr

Bakgrund

Niclas Claeson jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 1993-08-06. Niclas har fått in 16 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan januari 2023. Niclas har enligt vår statistik haft 22 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och lägenheter och motsvarar ett värde på 212 584 000 kr.

Presentation

Hej jag heter Niclas Claeson och driver SkandiaMäklarna i Enskede/Farsta sedan 1996 tillsammans med min kollega Annelie Hedbeck.
Jag ser en utmaning i varje försäljning, ingen affär är den andra lik och att förstå både säljarnas och köparnas behov är nyckeln till lyckad förmedling. Att både köpare och säljare kan lämna kontraktsbordet med ett glatt humör är alltid målet!. Vi lever av nöjda kunder och att bli rekommenderade vidare är kärnan i vår verksamhet.
Funderar du på att förändra ditt boende eller vill du veta marknadsvärdet på din bostad? Kontakta mig för ett första möte (kostnadsfritt) så skall jag förklara hur vi tillsammans skall göra din bostadsaffär till din bästa affär!
Givetvis är målet att även du rekommenderar mig vidare efter det.
Jag började min karriär som fastighetsmäklare i Enskede/Farsta redan 1993 och har sedan dess förmedlat över 1000 bostäder i området. Det som driver mig är fortfarande mötet med människor i alla åldrar och i livets alla skeden. Att möta människor är intressant och roligt, att dessutom få hjälpa till med en av livets största affärer är ett privilegium!
Ring eller maila mig så gör vi din största affär till din bästa affär!

Mäklarbyrå


Säljare om Niclas.

11 mar 2023

"Han informerar löpande och stämmer av mina åsikter men samtidigt håller han inte tillbaka sin egen åsikt vilket är bra tycker jag. Han är mycket uthållig och tappar inte fokus i affären."
säljare på Enskedevägen 25

15 feb 2023

"Försäljsituationen var ansträngd pga höjda räntor och inflation och vi landade under
uppskattad nivå - i samförstånd."
säljare på Lugna gatan 17

18 nov 2022

"Väldigt värdefullt med en mäklare med mycket god lokalkännedom "
säljare på Odelbergsvägen 72

27 okt 2022

"Mäklarens kompetens och erfarenhet gjorde att vi kunde känna en trygghet i försäljningen av vårt hus."
säljare på Amatörvägen 21

14 okt 2022

"Niclas har många år i branschen och det märks. Hela tiden en god dialog, stor flexibilitet och höll oss väl uppdaterade kring läget. "
säljare på Olympiavägen 76

13 okt 2022

"Niclas gjorde ett utmärkt arbete i hela säljprocessen med mitt hus. Han är lyhörd, noggrann och har en utmärkt erfarenhet i området."
säljare på Victor Balcks väg 115

11 okt 2022

"Otroligt proffsig och trygg mäklare!"
säljare på Sorundagatan 8

15 sep 2022

"Niclas långa erfarenhet och proffessionalitet i kombination med lokalkännedom vägde tungt i valet av mäklare."
säljare på Dalgårdsvägen 5

20 jun 2022

"Vi är jättenöjda med Niclas arbete vid försäljningen av vårt hus. Han har lyssnat in våra behov och varit engagerad under hela processen. Kan varmt rekommendera!"
säljare på Björkvägen 35

04 maj 2022

"Niclas långa erfarenhet som mäklare gör att man känner stort förtroende för honom. Vi är också nöjda med hur driven och professionell Niclas är. Vi kan varm rekommendera honom. "
säljare på Krokvägen 16

03 maj 2022

"Niclas erfarenhet och lugn genomsyrade hela processen och vi kan verkligen rekommendera honom vidare."
säljare på Träningsvägen 16

01 maj 2022

"Niclas är en förtroendeingivande och trygg person och i särklass det bästa valet av mäklare i området, det finns en anledning till att han har så stor andel av marknaden."
säljare på Margaretavägen 47

15 apr 2022

"Niclas är trevlig, lyhörd, engagerad, flexibel, erfaren med bra kontaktnät. Dessutom mkt uthållig då han såg till att fota allt utomhus, trädgård och omgivning, under perfekta förhållanden för flera år sen. Dessa förberedelser kom väl tillhands eftersom vi sålde under mars månad.
Vi kände oss mk..."
"Niclas är trevlig, lyhörd, engagerad, flexibel, erfaren med bra kontaktnät. Dessutom mkt uthållig då han såg till att fota allt utomhus, trädgård och omgivning, under perfekta förhållanden för flera år sen. Dessa förberedelser kom väl tillhands eftersom vi sålde under mars månad.
Vi kände oss mkt trygga i hans kompetens och seniora erfarenhet. Om vi själv hade en mäklarfirma skulle vi försöka anställa Niclas direkt :)"
Läs mer
säljare på Tryffelgränd 2

13 apr 2022

"Mycket professionell!!"
säljare på Plantskolevägen 5

15 feb 2022

"Niclas är en erkänd och mycket uppskattad mäklare pga sin kompetens, lugn, lokalkännedom och goda relationer. Jag var mycket nöjd med att anlita Niclas som min mäklare. "
säljare på Plantskolevägen 15

25 jan 2022

"Mycket kunnig om såväl husen som området. Gav ett mycket seriöst och förtroende givande intryck. "
säljare på Sara Moraeas väg 103

20 dec 2021

"Mycket lyhörd och svarade snabbt när vi hade frågor. Tog väl hand om oss som säljare. Rekommenderas varmt. "
säljare på Nämdögatan 10

12 nov 2021

"Niclas är väl inläst på området och känns som en mycket trygg partner."
säljare på Margaretavägen 97

01 okt 2021

"För oss var Niclas Claesson på Skandiamäklarna ett självklart val. Niclas är en mycket kompetent mäklare med stor kännedom om Gamla Enskede, för oss var det vktigt med en lokal mäklare."
säljare på Enskedevägen 37

10 jun 2021

"Niclas är vad jag skulle kalla för ett proffs. "
säljare på Nämndemansbacken 77

05 maj 2021

"Niclas är erfaren, kunnig och lätt att få förtroende för. Han arbetade professionellt och personligt på ett sätt som förenklat all form av kontakt, möten och försäljningen av vår villa."
säljare på Presidentvägen 4

17 mar 2021

"När vi sålde vår villa var Niclas det självklara valet. Han har mycket bra koll på området och känns med sin erfarenhet som ett tryggt och pålitligt val. Vi är mycket nöjda med vår försäljning."
säljare på Föreningsvägen 38

04 mar 2021

"Vi tittade på säljstatistik i området och såg då att en mäklare dvs Niclas hade väldigt stor andel av sålda objekt och efter ett första möte var det ett lätt val då mäklaren ingav förtroende och det känner vi att vi gjorde ett bra val. "
säljare på Gamla Dalarövägen 34

16 feb 2021

"När vi skulle sälja vårt hus var Niclas Claesson på Skandiamäklarna ett självklart val för oss och vi var mycket nöjda med hans insats genom hela processen. "
säljare på Maratonvägen 61

28 jan 2021

"Niclas hjälpte oss att sälja vår stora villa här i Enskede. Vi valde Niclas för hans gedigna erfarenhet av att sälja hus i premiumsegmentet. Försäljningen gick snabbt, smidigt och med ett bra resultat. Villan såldes faktiskt före ordinarie visning. Niclas har varit mycket skicklig i kommunikation..."
"Niclas hjälpte oss att sälja vår stora villa här i Enskede. Vi valde Niclas för hans gedigna erfarenhet av att sälja hus i premiumsegmentet. Försäljningen gick snabbt, smidigt och med ett bra resultat. Villan såldes faktiskt före ordinarie visning. Niclas har varit mycket skicklig i kommunikationen med såväl oss säljare som aktuella spekulanter.
"
Läs mer
säljare på Nybyggarvägen 6

10 jan 2021

"Niclas är en trygg och kompetent mäklare som lotsar genom processen med en gedigen erfarenhet. Kan varmt rekommendera honom."
säljare på Dagövägen 26

18 dec 2020

"Jag har anlitat Niclas i två (de sista) av mina tre bostadsförsäljningar, så det säger något.
Det är väldigt tryggt att veta att Niclas med största sannolikhet varit med om exakt varenda scenario som kan uppstå upp vid en bostadsförsäljning och vet hur han ska tackla varje situation. Hans erfaren..."
"Jag har anlitat Niclas i två (de sista) av mina tre bostadsförsäljningar, så det säger något.
Det är väldigt tryggt att veta att Niclas med största sannolikhet varit med om exakt varenda scenario som kan uppstå upp vid en bostadsförsäljning och vet hur han ska tackla varje situation. Hans erfarenhet sträcker sig över flera decennier och han vet exakt när hans ska vara avvaktande och låta saker hända, eller när han ska agera.
Därför köns gan alltid lugn, metodisk och målmedveten. En intressant sak är, att han bara bokar in specifika (de bästa) fotografer, för att han förstår vad bra bilder bidrar med till försäljningen. Niclas är proffs.
Välj honom!"
Läs mer
säljare på Voxnegränd 4

12 nov 2020

"Snabb och effektiv försäljning, rekommenderas!"
säljare på Krokvägen 13

05 nov 2020

"Mäklaren Niclas Claeson har genomfört vår affär på ett mycket professionellt sätt. Det har hela tiden känts tryggt att kunna lita på Niclas' kunskap och känsla för vad han sysslar med. Niclas kan varmt rekommenderas. "
säljare på Svampvägen 129

26 okt 2020

"Vi är helt nöjda genom hela processen"
säljare på Björkvägen 37

13 okt 2020

"Niclas is very professional and understands the market really well. I would definitely recommend Niclas to anyone selling his/her apartment/house in this area. "
säljare på Sockenvägen 398

11 jun 2020

"Mycket lätt att ha att göra med och känns prestigelös. Mycket nöjda. "
säljare på Träningsvägen 28

25 maj 2020

"Precis lagomt ”på”
Svarade snabbt på alla Mail."
säljare på Sara Moraeas väg 111

09 maj 2020

"Han fick väldigt mycket betalt för inte så mycket arbete, men vi är väldigt nöjda med slutpriset "
säljare på Korta vägen 4

07 maj 2020

"Niclas har hjälpt familjen med två försäljningar. Vi var lika nöjda båda gångerna. Blir det en tredje försäljning faller valet självklart på Niclas. Han är superproffsig och effektiv."
säljare på Morkullsvägen 4

10 jan 2020

"Grymt erfaren mäklare som har fullt koll på läget."
säljare på Hagtornsvägen 24

28 nov 2019

"Med en erfaren och kompetent mäklare blev försäljningen av barndomshemmet till en enkel och trygg upplevelse. Vi är mycket nöjda!"
säljare på Krokvägen 18

20 sep 2019

"Kan bara berömma i detta, i en kaotisk budgivning med flera dimensioner funkade detta långt över förvöntan. "
säljare på Margaretavägen 56

23 sep 2018

"Vi kände till Niclas sedan tidigare och det visade sig att vårt hus var relativt lättsålt även om allt ännu inte är helt klart med överlämning i december, men som vi ser det så om man ska sälja ett hus i Enskede ska man anlita Niclas. Han är lika dominerande på att sälja hus som Roger Federer är ..."
"Vi kände till Niclas sedan tidigare och det visade sig att vårt hus var relativt lättsålt även om allt ännu inte är helt klart med överlämning i december, men som vi ser det så om man ska sälja ett hus i Enskede ska man anlita Niclas. Han är lika dominerande på att sälja hus som Roger Federer är på tennisbanan. "
Läs mer
säljare på Savolaksvägen 1

14 sep 2018

"Att värderingen kontra slutpris inte motsvarade förväntningarna hade med marknadsläget att göra snarare än mäklarens agerande."
säljare på Letstigen 12

07 mar 2018

"Ingav stort förtroende"
säljare på Odelbergsvägen 45

07 mar 2018

"Kunnig, saklig och trevlig mäklare."
säljare på Sockenvägen 418

17 nov 2017

"Niclas är superbra och jag kan varmt rekommendera honom. Det som drar ner omdömet är det orimliga arvodet "
säljare på Hemmansvägen 32

08 nov 2017

"Vi sålde för långt över förväntat pris och är mycket nöjda, trots att det pga det höga priset blev mycket pengar i mäklararvode. Vi slog tidigare rekordet i området med över 600 000 kronor. Kombinationen av vårt och mäklarens engagemang i att få fram husets bästa sidor gav resultat. "
"Vi sålde för långt över förväntat pris och är mycket nöjda, trots att det pga det höga priset blev mycket pengar i mäklararvode. Vi slog tidigare rekordet i området med över 600 000 kronor. Kombinationen av vårt och mäklarens engagemang i att få fram husets bästa sidor gav resultat. "
Läs mer
säljare på Ljusnevägen 49

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
17
Lägenhet
3
Radhus
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
16
Försäljningar
22
Försäljningsvärde
212 584 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
91 av 97 säljare
Niclas satte rätt förväntningar på slutpriset
83 av 101 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
97 av 101 säljare
Niclas var tydlig och höll mig uppdaterad
101 av 101 säljare

Niclas på kartan.

298 tidigare bostäder
4 bostäder till salu
101 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Bostäder

7 rum, 82 m²
Villa, Stockholm
5 rum, 108 m²
Villa, Stockholm
5 rum, 67 m²
Villa, Stockholm
4 rum, 104 m²
Villa, Stockholm

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Villa Pungpinan
7 rum, 112 m²
9 200 000 kr
Villa Enskedefältet
+ 205 000 kr
5 rum, 99 m²
Utropspris: 8 995 000 kr
3 600 000 kr
Lägenhet Gamla Enskede
+ 450 000 kr
2 rum, 61 m²
Utropspris: 3 150 000 kr
5 800 000 kr
Radhus Pungpinan
-100 000 kr
6 rum, 129 m²
Utropspris: 5 900 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vilande / ej såld
Radhus Gamla Enskede
5 rum, 88 m²
Utropspris: 11 400 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.