Nicklas Talvitie

Profilbild för Nicklas Talvitie
Nicklas Talvitie
4.8 / 5
(18 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
75 st
0 st
329 850 000 kr

Bakgrund

Nicklas Talvitie jobbar på Notar och är registrerad mäklare sedan 2008-07-30. Nicklas har enligt vår statistik haft 61 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 325 735 000 kr.

Presentation

Nicklas kunskap, vilja och glimt i ögat har lett till att han idag är en av Sveriges absolut främsta fastighetsmäklare.
Med ett otroligt driv och engagemang strävar han alltid efter att överträffa både sina egna och sina kunders förväntningar. Med nästan 20 års erfarenhet av försäljning varav inriktning på fastighetsmäklare sedan 2008 är Nicklas oerhört mån om sina kunder och ser alltid till att de känner sig nöjda och omhändertagna genom hela processen. Ambitionen är att alltid bidra med allt från tips om styling till en trygg och smidig affär med högsta möjliga slutpris. Han är dessutom en extrem tävlingsmänniska, inte minst när det kommer till att ständigt förbättra sina prestationer som fastighetsmäklare. Resultatet har blivit att han inte bara är en förebild inom Notar, utan även är en av Sveriges bäst omsättande fastighetsmäklare de senaste åtta åren.

Tillsammans med sina kollegor har han sett till att Notar, på de ca 15 år som kontoret i Liljeholmen funnits, har blivit Liljeholmens och Gröndals mest anlitade fastighetsmäklare. Tack vare det stora engagemanget, den unika marknadsföringen och de goda rekommendationerna fortsätter Notar att växa sig ännu starkare och underlätta valet av fastighetsmäklare när du ska sälja din bostad.

Efter alla dessa år av hårt arbete så är fortfarande det bästa Nicklas vet att ta en french hotdog och en stor pucko nere hos Dan på Liljeholmsgrillen efter en lång arbetsdag.

Här kommer ett axplock av Nicklas Utmärkelser:

2009 - Årets rookie på Notar (topp 10 på Notar i hela Sverige)
2010 - Näst bäst säljande mäklare i hela Sverige på Notar.
2011 - Bäst säljande mäklare i hela Sverige på Notar
2012 - Bäst säljande mäklare i hela Sverige på Notar
2013 - Sveriges bäst säljande mäklare (alla mäklarföretag) och även bäst säljande mäklare på Notar
2014 - Sveriges bäst säljande mäklare (alla mäklarföretag) och även bäst säljande mäklare på Notar
2015 - Sveriges näst bäst säljande mäklare (alla mäklarföretag) och även bäst säljande mäklare på Notar
2016 - Sveriges näst bäst säljande mäklare (alla mäklarföretag) och även bäst säljande mäklare på Notar
2017 - Bäst säljande mäklare i hela Sverige på Notar
2018 - Bäst säljande mäklare i hela Sverige på Notar
2019 - Bäst säljande mäklare i hela Sverige på Notar
2020 - Bäst säljande mäklare i hela Sverige på Notar
2021 - Topp 10 bäst säljande mäklare i hela Sverige på Notar
2022 - Topp 10 bäst säljande mäklare i hela Sverige på Notar
2023 - Topp 10 bäst säljande mäklare i hela Sverige på Notar
2011-2023 - Mest anlitade och bäst säljande mäklare i hela Gröndal
2011-2023 - Mest anlitade och bäst säljande mäklare i hela Liljeholmen
Flera gånger utsedd till Stockholms bästa mäklare
Flera gånger utsedd till Hägerstens bästa mäklare

Några ord från Nicklas säljare:

"Alltid tillgänglig och överlägset bäst på återkoppling av alla mäklare som vi träffat, även fast alla bedyrar det så har vi ofta svårt att få snabba/raka svar från andra mäklare. Otroligt driven och tänker utanför boxen. Han sålde vår lägenhet för mer än 200.000 kr dyrare än grannes exakt likadana lägenhet som ett annat företag sålde samtidigt. Ett riktigt proffs och vi rekommenderar honom till alla som vi känner. Vill man sälja lägenheten till rekordpris och dyrare än vad grannarna gör, ring Nicklas!"
-Säljare på Nybohovsbacken 67

"Supertrevlig, ödmjuk, driven och extremt kunnig mäklare. Vi fick honom rekommenderad av några grannar och ger honom högsta möjliga betyg. Vi är supernöjda."
-Säljare på Grenljusbacken 26

"Nu är det femte gången som vi säljer eller köper genom Nicklas och i vår värld finns ingen annan mäklare. Flera av våra vänner och släktingar har också anlitat Nicklas och alla har varit hur nöjda som helst. Och då pratar vi ändå åtskilliga försäljningar över 15 års tid"
-Säljare på Gröndalsvägen 167

"Efter att ha jämfört 5 olika mäklare var valet självklart. Vi förstod snabbt varför Nicklas är den mest anlitade och bäst säljande mäklaren på Nybohovsbacken. Med det unika upplägget, engagemanget, lokalkännedomen och ödmjukheten hjälpte han oss till vårt livs bästa bostadsaffär!"
-Säljare på Nybohovsbacken 81

"Vi förstår varför han är Gröndals mest anlitade mäklare alla kategorier. Han är pedagogisk, lugn, extremt kunnig och väldigt trevlig. Han lyckades även sälja vår bostad 200.000 kr dyrare än vad grannen fick för exakt samma lägenhet 2 veckor tidigare. Vi rekommenderar Nicklas Varmt till alla som vi känner!"
-Säljaren på Sjöbjörnsvägen 22

"Ojoj vi kunde inte vara nöjdare. När två andra treor i samma storlek såldes för för 4.5 och 4.4 Mkr sålde Nicklas Talvitie vår bostad 1 vecka senare för 4.850.000 kr!! Nicklas trodde stenhårt på vår lägenhet och hade en perfekt strategi för oss, vilket föll ut mycket bättre än väntat. Vill ni ha en driven, ödmjuk och strategisk mäklare som även är lyhörd och sympatisk så är Nicklas det självklara valet!"
-Säljare på Nybohovsgränd 11

"Med stor finess, hårt arbete och en nypa humor hjälpte han oss till en otroligt bra bostadsaffär. Inte bara när det gällde försäljningen utan han fanns med och var en klippa när vi skulle välja färg på kakel, vilket parkettgolv som säljer bäst och mycket mycket mer. Han fanns även med som bollplank när vi skulle köpa vårt nys hus och kom med ovärderlig input. Hans genuina intresse för oss och vår bostad genomsyrade hela processen och vi har svårt att se att det finns någon bättre mäklare någonstans. Vi vill varmt rekommendera denna mäklare i världsklass till alla som ska köpa eller sälja sitt boende!!"
-Säljare på Ljusstöparbacken 1

"Ingen mäklare är så tillgänglig och snabb på att konstant återkoppla som Nicklas Talvitie är. Under hela processen vägledde han oss och höll oss uppdaterade oavsett tidiga morgnar eller sena kvällar. En stor eloge till att han faktiskt alltid ringer när han säger att han ska ringa också. Man känner verkligen att han jobbar för oss och att vi inte bara är en i mängden. Att priset blev långt över förväntan var såklart heller inte dåligt :) Jag tycker alla som ska sälja ska göra det med Nicklas!"
-Säljare på Nybohovsbacken 29

Säljare om Nicklas.

25 jun 2017

"Mycket god lokalkännedom "
säljare på Ormbergsvägen 11

09 jun 2017

"Nicklas har gjort ett kanonjobb med den här affären och jag skulle gladerligen rekommendera honom till andra. "
säljare på Lustigkullavägen 7

31 maj 2017

"Lite ointeressserat av själva lägenheten i sig. Tittade knappast in i badrummet. Stilen" jag känner till den här typen av lägenhet och behöver egentligen inte ens titta på objektet, utgångspriset redan bestämd" Men i övrigt kunnigt"
säljare på Ljusstöparbacken 18C

29 maj 2017

"Nicklas Talvitie hade mycket bra och proffsigt bemötande och han fanns alltid tillgänglig på både telefon och mail från början till slut under affären. Vi är super nöjda med Nicklas arbete och kan rekommendera honom varmt!"
säljare på Solnavägen 98

29 maj 2017

"Nicklas är en oerhört kompetent och mycket trevlig mäklare som jag både sålt och köpt lägenhet med. Han är påläst, känner området i detalj (Gröndal i mitt fall) och väldigt pålitlig när det kommer till att ge uppdateringar om hur hans kommunikation med potentiella köpare fortlöper. Ärlig, sympati..."
"Nicklas är en oerhört kompetent och mycket trevlig mäklare som jag både sålt och köpt lägenhet med. Han är påläst, känner området i detalj (Gröndal i mitt fall) och väldigt pålitlig när det kommer till att ge uppdateringar om hur hans kommunikation med potentiella köpare fortlöper. Ärlig, sympatisk och löjligt tillgänglig sammanfattar min upplevelse av min kontakt med honom. Bor du i söderort och få rätt betalt för din lägenhet är Nicklas ett säkert kort."
Läs mer
säljare på Ljusstöparbacken 1

25 maj 2017

"Nicklas är en duktig mäklare och hjälpte mig till en bra försäljning av min lägenhet. "
säljare på Sannadalsvägen 4

24 maj 2017

"Jag kan varmt rekommendera Nicklas Talvitie tjänst. Han har förmágan att se vad som är viktig i försäljningen, medmänskligt och han management skills är toppen. Jag kände mig trygg, trotts att jag befan mig 2000 km avstånd. Tack Nicklas och Notar!!!!
Med vänlig hälsning
Dalma Biró"
"Jag kan varmt rekommendera Nicklas Talvitie tjänst. Han har förmágan att se vad som är viktig i försäljningen, medmänskligt och han management skills är toppen. Jag kände mig trygg, trotts att jag befan mig 2000 km avstånd. Tack Nicklas och Notar!!!!
Med vänlig hälsning
Dalma Biró"
Läs mer
säljare på Vindragarvägen 4

23 maj 2017

"Helt klart den mäklare som har bäst koll i Ekensberg, har även haft nöjet att samarbeta med N inför en bostadsförsäljning i BRF där jag var ordförande.
Mycket kompetent och ansvarstagande, och lätt att få och ha kontakt med.
Kan varmt rekommendera Nicklas till kommande försäljning."
"Helt klart den mäklare som har bäst koll i Ekensberg, har även haft nöjet att samarbeta med N inför en bostadsförsäljning i BRF där jag var ordförande.
Mycket kompetent och ansvarstagande, och lätt att få och ha kontakt med.
Kan varmt rekommendera Nicklas till kommande försäljning."
Läs mer
säljare på Gröndalsvägen 163

22 maj 2017

"Nicklas är en av de bästa mäklare i Stockholm. Han är väldigt kunnig, kompetent, hjälpsam, effektiv, och flexibel på många sätt, vilket gör att min lägenhet var såld med bra pris. Jag är jättenöjd med Nicklas bemötande, kunskap och service. Jag rekommenderar starkt till alla om honom!
Varm häls..."
"Nicklas är en av de bästa mäklare i Stockholm. Han är väldigt kunnig, kompetent, hjälpsam, effektiv, och flexibel på många sätt, vilket gör att min lägenhet var såld med bra pris. Jag är jättenöjd med Nicklas bemötande, kunskap och service. Jag rekommenderar starkt till alla om honom!
Varm hälsning,
Ann "
Läs mer
säljare på Nybohovsbacken 61A

22 maj 2017

"Nicklas gjorde ett väldigt bra jobb med försäljningen utav vår lägenhet och vi slog rekord i föreningen vilket också var målet!
Vi rekommenderar Nicklas som mäklare då han är trevlig, social, lyhörd och har en god marknadskönnedom! "
säljare på Ljusstöparbacken 22B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
59
Villa
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
61
Försäljningsvärde
325 735 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
16 av 18 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
17 av 18 säljare
Nicklas var tydlig och höll mig uppdaterad
18 av 18 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Nicklas på kartan.

1473 tidigare bostäder
22 bostäder till salu
18 rekommendationer

22 bostäder till salu.

Bostäder

11 950 000 kr
6 rum, 153 m²
78 104 kr/m²
Radhus, Stockholm
7 350 kr/mån
3 195 000 kr
2,5 rum, 55 m²
58 090 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 101 kr/mån
1 995 000 kr
1 rum, 22 m²
90 681 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 523 kr/mån
6 295 000 kr
4 rum, 96 m²
65 572 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 249 kr/mån
2 rum, 53 m²
Lägenhet, Stockholm
2 928 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Gröndal
4 rum, 101 m²
Utropspris: 7 795 000 kr
4 800 000 kr
Lägenhet Gröndal
+ 505 000 kr
2 rum, 68 m²
Utropspris: 4 295 000 kr
6 050 000 kr
Lägenhet Gröndal
+ 555 000 kr
3 rum, 79 m²
Utropspris: 5 495 000 kr
5 075 000 kr
Lägenhet
3 rum, 74 m²
6 500 000 kr
Lägenhet Gröndal
+ 505 000 kr
3 rum, 81 m²
Utropspris: 5 995 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.