Nicklas Björklund

Profilbild för Nicklas Björklund
Säljarfavorit
Nicklas Björklund
4.9 / 5
(294 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
37 st
11 st
232 319 000 kr

Bakgrund

Nicklas Björklund jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 2002-11-13. Nicklas har fått in 11 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan oktober 2021. Nicklas har enligt vår statistik haft 25 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och lägenheter och motsvarar ett värde på 184 870 000 kr.

Presentation

Har varit fastighetsmäklare sedan 2002 och kan med stor övertygelse säga att detta är världens roligaste arbete! Är det någon skillnad på mäklare A, B och C? Erfarenhet, kunskap, passion, drivkraft och lokal kännedom ger definitivt en stor skillnad på slutresultatet. Tveka inte att slå mig en signal eller skicka ett mail.

- Flest sålda villor-Malmö kommun 2022. Källa: Hemnet
- Flest sålda villor och radhus-Malmö kommun 2021. Källa: Hemnet
- Flest rekommendationer, Limhamn-Bunkeflo 2021 Källa:Hitta Mäklare
- Högst försäljningsvärde, Limhamn-Bunkeflo 2021 Källa:Hitta Mäklare
- Flest sålda villor och radhus-Malmö kommun 2020. Källa: Hemnet
- Flest sålda villor och radhus-Malmö kommun 2019. Källa: Hemnet
- Flest rekommendationer, Limhamn-Bunkeflo 2020 Källa:Hitta Mäklare
- Högst försäljningsvärde, Limhamn-Bunkeflo 2020 Källa:Hitta Mäklare
- Högst försäljningsvärde i Limhamn-Bunkeflo 2019 Källa: HittaMäklare
- Flest rekommendationer i Limhamn-Bunkeflo 2019 Källa: HittaMäklare

Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Nicklas.

30 jan 2023

"Nicklas kändes trygg i hanteringen av försäljningen och kan bransch och område som försäljningen utgick ifrån"
säljare på Skatvägen 3

14 nov 2022

"En mycket kompetent mäklare som jag varmt kan rekommendera som både
lyssnade och förstod. Ett stort tack Mona"
säljare på Järnåkravägen 19A

29 sep 2022

"Upplever samarbetet med Nicklas och även andra mäklare på SkandiaMäklarna väldigt positivt och enkelt"
säljare på Tegnérgatan 90

04 aug 2022

"Rekommenderar Nicklas å det varmaste på alla vis."
säljare på Karlavägen 13A

27 jul 2022

"Nicklas är en mycket erfaren, professionell och kompetent mäklare. Kan verkligen rekommendera honom för din bostadsförsäljning! "
säljare på Citadellsvägen 11A

27 jul 2022

"We highly recommend him; as a seller, we found him to be a true professional, very thorough in the process, took great interest in all details, and gave us valuable advice. He is an excellent listener; he replied to all our queries and concerns comprehensively and in a short time. It was a dream ..."
"We highly recommend him; as a seller, we found him to be a true professional, very thorough in the process, took great interest in all details, and gave us valuable advice. He is an excellent listener; he replied to all our queries and concerns comprehensively and in a short time. It was a dream to have him on our side. "
Läs mer
säljare på Strandåsvägen 22

08 jun 2022

"Nicklas är superduktig, trevlig och väldigt omtyckt bland både säljare och köpare. Ibland kan det dock vara svårt att få fatt i honom och det kan dröja mellan kontakterna. Dock har han alltid tid med en, när man väl får fatt i honom. Nu hade vi turen att få en väldigt erfaren och engagerad assist..."
"Nicklas är superduktig, trevlig och väldigt omtyckt bland både säljare och köpare. Ibland kan det dock vara svårt att få fatt i honom och det kan dröja mellan kontakterna. Dock har han alltid tid med en, när man väl får fatt i honom. Nu hade vi turen att få en väldigt erfaren och engagerad assistent till Nicklas, så för oss var det här inget stort problem. Dock tycker vi det är lite tråkigt med detta rävspel och fulspel som uppstår mellan säljare och köpare, där mäklarna är en del av länken som bidrar till detta. Bättre om man hade kunnat lägga alla korten på bordet och kört ett öppet spel utan försök till psykologisk manipulation. Inget unikt för Nicklas och hans kollegor utan ett generellt drag i hela mäklarbranschen. Kanske tom Nicklas och hans assistent var bättre att ha att göra med utifrån det här perspektivet. Vi var nöjda med resultatet även om delar av resan dit hade vi kunnat vara utan."
Läs mer
säljare på Hedmätaregatan 12

01 jun 2022

"Lyhörd, förtroendeingivande och professionell. Precis vad jag ville ha dvs en mäklare som inte är påträngande och pushande utan en person som är lugn och komfortabel i sin egen professionalism. För mig var det superviktigt,. Mäklaren ska ju representera mig och mitt hus på ett sätt som jag verkli..."
"Lyhörd, förtroendeingivande och professionell. Precis vad jag ville ha dvs en mäklare som inte är påträngande och pushande utan en person som är lugn och komfortabel i sin egen professionalism. För mig var det superviktigt,. Mäklaren ska ju representera mig och mitt hus på ett sätt som jag verkligen står för och det gör Nicklas på alla sätt."
Läs mer
säljare på Tältaregatan 3

04 maj 2022

"Lyhörd, förtroendegivande, tydlig och tillgänglig. Mycket nöjda. "
säljare på Fisktärnevägen 6

19 apr 2022

"Vi är mycket nöjda med Nicklas som skötte vår försäljning på ett föredömligt sätt.
Han är tydlig, lugn, trevlig på äkta sätt, kunnig, tillgänglig och väldigt engagerad och vill att affären ska kännas rätt för både köpare och säljare.
Vi kommer att vända oss till Nicklas vid en eventuell ny försäl..."
"Vi är mycket nöjda med Nicklas som skötte vår försäljning på ett föredömligt sätt.
Han är tydlig, lugn, trevlig på äkta sätt, kunnig, tillgänglig och väldigt engagerad och vill att affären ska kännas rätt för både köpare och säljare.
Vi kommer att vända oss till Nicklas vid en eventuell ny försäljning.
Kan varmt rekommendera Nicklas.
"
Läs mer
säljare på Valborgsgatan 46

13 mar 2022

"Mycket proffsig hantering av vår bostadsaffär, kan varmt rekommendera Nicklas !"
säljare på Vresalmsgatan 5

11 mar 2022

"Nicklas är professionell, lyhörd, erfaren och engagerad. Han medverkar till bra affär för både köpare och säljare!"
säljare på Formansgatan 1

10 mar 2022

"Nicklas är en toppenmäklare. Trevlig, lyhörd och kompetent. Upplevt delaktighet och trygghet under hela processen."
säljare på Ginstgatan 8

03 mar 2022

"Malmøs bedste .....Varm anbefalder ham til andre. Professional, sympatisk, lydhør, punktlig, rimlig.
"
säljare på Dragörkajen 19

22 nov 2021

"Jag har använt Nicklas Björklund vid flera försäljningar och är väldigt nöjd. Han är en engagerad, drivande och kommunikativ mäklare. Han är bra på att medla och har god lokalkännedom. Han kommer med goda råd och är mån om att du som säljare och köparna ska bli nöjda. Jag rekommenderar honom varm..."
"Jag har använt Nicklas Björklund vid flera försäljningar och är väldigt nöjd. Han är en engagerad, drivande och kommunikativ mäklare. Han är bra på att medla och har god lokalkännedom. Han kommer med goda råd och är mån om att du som säljare och köparna ska bli nöjda. Jag rekommenderar honom varm och är väldigt nöjd med hans insats. "
Läs mer
säljare på Gottorpsvägen 33F

04 nov 2021

"Nicklas kan jag med varm hand rekommendera alla som funderar på att sälja och hitta nytt boende. Under årens lopp har jag lämnat över mina försäljnings uppdrag till honom, och det ångrar jag inte en sekund. Bäst i klassen!!"
säljare på Ekåsgatan 35

01 okt 2021

"Vi är mycket nöjda med Nicklas. Han är tydlig, lyhörd och lätt att ha att göra med. Agerade snabbt när situationen krävde det. Erfarenheten och kunskapen om just vårt område med likande försäljningar i närtid ingav ett lugn som är viktigt för både säljare som potentiell köpare att känna. Kan re..."
"Vi är mycket nöjda med Nicklas. Han är tydlig, lyhörd och lätt att ha att göra med. Agerade snabbt när situationen krävde det. Erfarenheten och kunskapen om just vårt område med likande försäljningar i närtid ingav ett lugn som är viktigt för både säljare som potentiell köpare att känna. Kan rekommenderas!"
Läs mer
säljare på Caritasgatan 20C

01 okt 2021

"Tydlig, lugn, trevlig på ett äkta sätt, kunnig, tillgänglig, behjälplig och väldigt engagerad.
Vi rekommenderar Nicklas Björklund till alla vi känner, och skulle utan tvekan kontakta honom för framtida försäljning. Han har allt man önskar hos en mäklare."
"Tydlig, lugn, trevlig på ett äkta sätt, kunnig, tillgänglig, behjälplig och väldigt engagerad.
Vi rekommenderar Nicklas Björklund till alla vi känner, och skulle utan tvekan kontakta honom för framtida försäljning. Han har allt man önskar hos en mäklare."
Läs mer
säljare på Mellquists gata 5

20 sep 2021

"Helt enastående insats från Nicklas. Kan bara rekommendera honom på högsta nivå. Tålmodig, förstående, vänlig och effektivt. Kanonbra helt enkelt "
säljare på Östra Ansgarigatan 92

26 aug 2021

"Världsklass från a-ö, väldigt nöjda med vårt val av mäklare."
säljare på Talgoxevägen 4

24 aug 2021

"Vi är mycket nöjda med Nicklas insats när han sålde vår villa och kan varmt rekommendera honom. Nicklas är kunnig, proffsig och inger ett stort lugn vilket var otroligt skönt för oss som säljare. Han höll oss uppdaterade genom hela processen och sålde villan till mer än vad vi hade hoppats på. "
"Vi är mycket nöjda med Nicklas insats när han sålde vår villa och kan varmt rekommendera honom. Nicklas är kunnig, proffsig och inger ett stort lugn vilket var otroligt skönt för oss som säljare. Han höll oss uppdaterade genom hela processen och sålde villan till mer än vad vi hade hoppats på. "
Läs mer
säljare på Västanväg 118

04 jul 2021

"Kan lätt rekomondera Nicklas till andra mycket proffsig "
säljare på Nils Anderssons gata 5

22 jun 2021

"Bästa mäklaren vi haft. En gentleman med klass! Nicklas är tillmötesgående och enkel att arbeta med. Vi blev supernöjda och Nicklas prickade rätt i värderingen + lite till :) "
säljare på Gottorpsvägen 35F

21 jun 2021

"Nicklas är oerhört proffsig, trevlig och kompetent, rekommenderas starkt.
Hela försäljningsprocessen var smidig och enkel. En väl genomtänkt och framarbetad försäljningsstrategi gjorde att vi nådde ett mycket gott slutresultat.
"
säljare på Hibiskusvägen 11

02 jun 2021

"Nicklas är både trevlig och diplomatiskt korrekt.
Föredrar mäklare som har varit med ett tag.."
säljare på Gibraltargatan 1C

23 maj 2021

"Nicklas är otroligt kompetent och ser till alla parters bästa på ett tydligt och korrekt sätt"
säljare på Bettina Olssons väg 67

05 maj 2021

"Nicklas är drivande, proffsig och lyhörd. Vi fick ett engagerat bemötande redan vid första kontakten några månader innan planerad försäljning. Direkt när vi gav klartecken bokades foto, annons och visningar in.
Vi kände starkt förtroende och han var tydlig och tillgänglig genom hela processen. "
"Nicklas är drivande, proffsig och lyhörd. Vi fick ett engagerat bemötande redan vid första kontakten några månader innan planerad försäljning. Direkt när vi gav klartecken bokades foto, annons och visningar in.
Vi kände starkt förtroende och han var tydlig och tillgänglig genom hela processen. "
Läs mer
säljare på Västanväg 117

26 apr 2021

"Engagerad och drivande"
säljare på Kåseholmsgatan 10

15 apr 2021

"Kan verkligen rekommendera Nicklas, han är kompetent, engagerad och trevlig. Jag kände mig trygg med min husförsäljning hela vägen. "
säljare på Solhemsgatan 1

13 apr 2021

"Generellt var Nicklas bra MEN det märks att han har många objekt på gång så tycker egentligen inte att det kändes som att det var så SUPER viktigt för honom att sälja just MITT hus, mitt hus låg ändå i övre prisklassen så provisionen var ju ganska hög och därmed hade jag faktiskt önskat lite mer ..."
"Generellt var Nicklas bra MEN det märks att han har många objekt på gång så tycker egentligen inte att det kändes som att det var så SUPER viktigt för honom att sälja just MITT hus, mitt hus låg ändå i övre prisklassen så provisionen var ju ganska hög och därmed hade jag faktiskt önskat lite mer känsla och inlevelse i försäljningsprocessen..."
Läs mer
säljare på Gustavsgatan 32

25 mar 2021

"Den bedömningen är på Nickals B. Man han har inte gjort mycket för oss. Där imod har Ossie M. Gjort sitt jobb jätte bra! Sluta prisen kunde vara lite bättre tycker vi. ;0)) men tackar "
säljare på Bettys väg 10

23 feb 2021

"Nicklas er seriös och mycke kompetent!"
säljare på Ekströms väg 27E

18 dec 2020

"Mäklaren ingav ett stort förtroende och hade ett professionellt bemötande. I samtalen kring bostaden och dess omgivning ställdes frågor vilka ledde till en utförlig beskrivning av fastigheten. Detta bidrog till att skapa ett förtroende inför försäljningen. Mäklaren var mån om att lyfta fram förde..."
"Mäklaren ingav ett stort förtroende och hade ett professionellt bemötande. I samtalen kring bostaden och dess omgivning ställdes frågor vilka ledde till en utförlig beskrivning av fastigheten. Detta bidrog till att skapa ett förtroende inför försäljningen. Mäklaren var mån om att lyfta fram fördelar med fastigheten men även att notera delar vilka kan behöva en ytterligare förtydligande beskrivning. "
Läs mer
säljare på Rönnbackegatan 82

07 nov 2020

"Niklas är en duktig mäklare och jag kommer att välja honom igen om jag ska sälja min bostad."
säljare på Bladbaggegatan 15

28 okt 2020

"Engagerad och trevlig mäklare med bra lokalkännedom och aldrig svår att få tag på när man behövde detta. Kan varmt rekommendera honom. "
säljare på Nils Månssons väg 23

27 sep 2020

"Nicklas är kompetent och sympatisk. Kan området och marknaden. Höll oss löpande informerade. Vi är mycket nöjda. "
säljare på Beritta Gurrisgatan 9B

21 aug 2020

"Nicklas var var så bra som man önskar sig vid en så stor försöljning
vi är helt nöjda"
säljare på Strandgårdsgränd 14

15 jun 2020

"Allt var verkligen så som man vill att en mäklare skall vara. Förtroendeingivande, påläst, hjälpte oss med kontakter till andra firmor, ex göra en energideklaration, städfirma och auktionsfirma. Dessutom en genomtänkt plan för visningarna. Samt en otroligt känsla för var priset borde ligga utifr..."
"Allt var verkligen så som man vill att en mäklare skall vara. Förtroendeingivande, påläst, hjälpte oss med kontakter till andra firmor, ex göra en energideklaration, städfirma och auktionsfirma. Dessutom en genomtänkt plan för visningarna. Samt en otroligt känsla för var priset borde ligga utifrån en research. Vi är mycket tacksamma. "
Läs mer
säljare på Bankogatan 23

26 maj 2020

"Nicklas är en jätteduktig och målinriktad Mäklare som tar säljarens objekt och framför denna på bästa möjliga vis, detta inkluderar även köparens önskemål som sedan sammankopplades till bästa möjliga affär .
Vi är supernöjda och det är anledningen till flera försäljningar med Nicklas !"
"Nicklas är en jätteduktig och målinriktad Mäklare som tar säljarens objekt och framför denna på bästa möjliga vis, detta inkluderar även köparens önskemål som sedan sammankopplades till bästa möjliga affär .
Vi är supernöjda och det är anledningen till flera försäljningar med Nicklas !"
Läs mer
säljare på Skarnberga 681

14 maj 2020

"Allt fungerade mycket bra "
säljare på Bysmedsgatan 5

07 maj 2020

"Saklig o tydlig i val av försäljningsmodell."
säljare på Sjövägen 16

07 maj 2020

"Andra gången vi använder Nicklas. Alltid klass rakt igenom."
säljare på Gränsvägen 11B

29 apr 2020

"Priset blev lägre pga Corona. Inget som gick att förutse."
säljare på Klockarevägen 71

26 apr 2020

"Kan varmt rekommendera Nicklas."
säljare på Västervångsgatan 21

24 apr 2020

"Mycket bra mäklsre."
säljare på Kråkvägen 17

14 apr 2020

"Nicklas är en mycket skicklig mäklare som hjälpt mig med flera tidigare försäljningar. Lyhörd för både köpare och säljares behov och önskemål. "
säljare på Gråbrödersgatan 4

16 mar 2020

"En kunnig och professionell mäklare som håller hela vägen in i mål. Stark rekommendation. "
säljare på Birger Jarlsgatan 41A

16 mar 2020

"Den bästa mäklaren i Sverige. Superklass rakt igenom."
säljare på Kollegiegatan 9B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
21
Lägenhet
3
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
11
Försäljningar
25
Försäljningsvärde
184 870 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
274 av 289 säljare
Nicklas satte rätt förväntningar på slutpriset
228 av 291 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
289 av 293 säljare
Nicklas var tydlig och höll mig uppdaterad
291 av 292 säljare

Nicklas på kartan.

420 tidigare bostäder
88 bostäder till salu
294 rekommendationer

88 bostäder till salu.

Bostäder

8 175 000 kr
6 rum, 176 m²
46 448 kr/m²
Villa, Malmö
1 675 000 kr
3 rum, 74 m²
22 635 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 504 kr/mån
8 475 000 kr
6 rum, 164 m²
51 676 kr/m²
Villa, Malmö
4 975 000 kr
4 rum, 98 m²
50 765 kr/m²
Villa, Malmö
9 800 000 kr
5 rum, 202 m²
48 514 kr/m²
Radhus, Malmö

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Radhus Limhamns Sjöstad
5 rum, 135 m²
Utropspris: 6 975 000 kr
Slutpris saknas
Villa Bunkeflostrand
5 rum, 130 m²
Utropspris: 5 795 000 kr
Vilande / ej såld
Lägenhet Klagshamn
2 rum, 67 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Limhamn
2 rum, 53 m²
Utropspris: 1 999 000 kr
Vilande / ej såld
Lägenhet Slottsstaden
4 rum, 130 m²
Utropspris: 5 975 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.