Nicklas Arnesson

Profilbild för Nicklas Arnesson
Säljarfavorit
Nicklas Arnesson
4.8 / 5
(217 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
22 st
10 st
89 620 000 kr

Bakgrund

Nicklas Arnesson jobbar på Lundin Fastighetsbyrå och är registrerad mäklare sedan 2010-06-23. Nicklas har fått in 10 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2023. Nicklas har enligt vår statistik haft 14 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och kedjehus och motsvarar ett värde på 70 990 000 kr.

Presentation

Med över 500 förmedlade bostadsaffärer i Göteborgs Innerstad arbetar jag numera nästan uteslutande på rekommendationer.

I en bostadsaffär får ingenting lämnas åt slumpen därför tycker jag det är viktigt att ni som kunder ska ställa krav och vara kräsna vid valet av mäklare

Min ambition inför uppdraget att sälja er bostad, att skräddarsy den bästa lösningen utifrån er unika situation och bostad.

Jag arbetar på det sätt som jag vet ger er bästa förutsättningar, högsta möjliga slutpris och tryggast affär, oavsett vilken typ av marknad vi befinner oss i. Mitt mål är att ni skall vara så pass nöjda att ni tveklöst vill rekommendera mig till vänner och bekanta.

Oavsett vart ni bor i Göteborgsområdet och om det är i villa eller lägenhet, så ser jag fram emot att hjälpa er på bästa möjliga sätt.

13 års erfarenhet av fastighetsmäkleri

Mäklarbyrå


Säljare om Nicklas.

18 maj 2023

"Nicklas är en lyhörd och sympatisk mäklare som behöll sitt lugn i extremt svårnavigerade förhållanden i en orolig marknad. Han är mycket pålitlig och vinner med rätta båda säljarnas och köparnas förtroende."
säljare på Erik Dahlbergsgatan 30

01 maj 2023

"Vi är otroligt nöjda med Nicklas som mäklare. Lyhörd, engagerad och väldigt proffsig. Kan starkt rekommendera! "
säljare på Kabelgatan 10

24 apr 2023

"Nicklas var oerhört professionell och trevlig och vi kan väldigt lätt rekommendera honom till andra säljare/köpare. "
säljare på Valthornsgatan 6

22 mar 2023

"Rekommenderar verkligen Nicklas som mäklare! En engagerad kille som till 100% guidade oss genom försäljningen av vårt hus och likväl köp av lägenhet!"
säljare på Bygatan 23

17 mar 2023

"Nicklas var engagerad från början till slut.
Bra återkoppling och väldigt lyhörd.
Fantastiskt bra arbete och vi är väldigt nöjda med val av mäklare.
"
säljare på Vallenvägen 23

17 mar 2023

"Mycket nöjd, rekommenderas verkligen!"
säljare på Vallenvägen 23

09 mar 2023

"Niklas är engagerad och går det extra steget"
säljare på Stapelbädden 9

03 mar 2023

"Kanske var lite väl optimistisk för att få in uppdraget för att få sälja, men löste ändå en snabb affär och känns genuin, kunnig och tillgänglig. "
säljare på Paradisgatan 25G

04 dec 2022

"Andra gången vi har valt Nicklas till vår mäklare!
Efter att vi blev så nöjda med första försäljningen så var det en självklarhet att välja honom igen. Även i dessa tider då det har varit en trög marknad lyckades han leverera som förväntat. Nicklas är väldigt professionell, varm och ger alltid 1..."
"Andra gången vi har valt Nicklas till vår mäklare!
Efter att vi blev så nöjda med första försäljningen så var det en självklarhet att välja honom igen. Även i dessa tider då det har varit en trög marknad lyckades han leverera som förväntat. Nicklas är väldigt professionell, varm och ger alltid 100%, skulle vi sälja i framtiden igen så är Nicklas vårt självklara val av mäklare. Vi ger våra bästa rekommendationer till Nicklas som mäklare!️️️️"
Läs mer
säljare på Ättehögsgatan 4H

25 nov 2022

"Nicklas är en otroligt driven och engagerad mäklare. Trots en tuff marknad lyckades han leverera prisrekord. Grymt bra på att återkoppla och är alltid tillgänglig. En riktig stjärna som levererade, kan verkligen rekommendera!"
säljare på Nordenskiöldsgatan 24

20 sep 2022

"Vi kontaktade och anlitade Nicklas då vi noterat hans goda resultat i samband med försäljningar i vårt närområde samt att vi uppskattade hans tillgänglighet och bemötande vid en kontakt några år tidigare. I enlighet med våra höga förväntningar levererade Nicklas ett mycket bra resultat kombinerat..."
"Vi kontaktade och anlitade Nicklas då vi noterat hans goda resultat i samband med försäljningar i vårt närområde samt att vi uppskattade hans tillgänglighet och bemötande vid en kontakt några år tidigare. I enlighet med våra höga förväntningar levererade Nicklas ett mycket bra resultat kombinerat med en smidigt process. Rekommenderar Nicklas starkt."
Läs mer
säljare på Barbro Hörbergs gata 7

26 aug 2022

"Väldigt kommunikativ och trevlig. Enkel och förtroendeingivande att både köpa av och sälja med. Rekommenderas varmt."
säljare på Haga Kyrkogata 20C

16 jun 2022

"Lundin Fastighetsbyrå med Nicklas som mäklare tog fram en fantastisk presentation av fastigheten för annonsen och visnings-broschyren. Nicklas skötte sedan visningar och budgivning på ett mycket professionellt sätt. "
säljare på Billdals Kläppeväg 3

30 maj 2022

"Ett proffsigt och trevligt bemötande rakt igenom, från första kontakt till kontraktskrivning. Kan varmt rekommenderas!"
säljare på Solbänksgatan 31

10 maj 2022

"Ringer Nicklas vid nästa försäljning också, och skulle gärna köpa också."
säljare på Ostindiefararen 19

10 maj 2022

"Nicklas är en mycket trevlig och positiv person som man får förtroende för vid första kontakt. Alltid lätt att nå och uppdaterade mig och är transparent rakt igenom hela försäljningsprocessen. Rekommenderar starkt!"
säljare på Nordenskiöldsgatan 19

31 mar 2022

"Jag kan starkt rekommendera att anlita Nicklas som
mäklare. Han är väldigt professionell och ger 100%. Han överträffade mina förväntningar och försäljningen gick snabbt och smidigt. Kommer definitivt anlita Nicklas igen i framtiden. Han är en
driven mäklare som ger det lilla extra.️️️️️"
"Jag kan starkt rekommendera att anlita Nicklas som
mäklare. Han är väldigt professionell och ger 100%. Han överträffade mina förväntningar och försäljningen gick snabbt och smidigt. Kommer definitivt anlita Nicklas igen i framtiden. Han är en
driven mäklare som ger det lilla extra.️️️️️"
Läs mer
säljare på Fredriksdalsgatan 6B

24 feb 2022

"Nicklas är trygg, tydlig och professionell. Jag är verkligen helnöjd med hans engagemang som resulterade i en topprankad försäljning av min bostadsrätt. Vill ge mina varmaste rekommendationer!"
säljare på Beryllgatan 3

25 jan 2022

"Grym mäklare! Gick på visning där Nicklas var mäklare och fick så bra intryck att jag valde att även sälja min lägenhet med Nicklas. Mycket engagerad och pålitlig! "
säljare på Ejdergatan 2D

25 jan 2022

"Har både köpt och sålt av Nicklas och är väldigt nöjd med allting. Kan starkt rekommendera honom"
säljare på Nordenskiöldsgatan 19

17 jan 2022

"Vi är väldigt nöjda med att vårt val av mäklare föll på Nicklas. Han var både kunnig och flexibel. Under hela vår försäljningsprocess fick vi ett trevligt och proffsigt bemötande. Kommer välja honom igen vid nästa bostadsaffär. "
säljare på Mölndalsvägen 89D

13 jan 2022

"Engagerad och mycket seriös mäklare"
säljare på Västra Palmgrensgatan 167

02 sep 2021

"Grym ”people person” och väldigt behaglig att ha stt göra med. Vi mötte honom första gången som letande och var positiva till hans stil att vara och prata med potentiella försäljare. Den fronten - topp! Också en av de viktigaste aspekterna tkr jag, så kan starkt rekommendera Nicklas!
Det som drar..."
"Grym ”people person” och väldigt behaglig att ha stt göra med. Vi mötte honom första gången som letande och var positiva till hans stil att vara och prata med potentiella försäljare. Den fronten - topp! Också en av de viktigaste aspekterna tkr jag, så kan starkt rekommendera Nicklas!
Det som drar ner lite är struktur, kändes som att det var jag som initierade kontakt innan visningar (3-4 dagar innan) och kom med förslag till tider. Lite organisation och koll hade toppat betyget :)"
Läs mer
säljare på Åby Allé 7

04 maj 2021

"Vi fick fullt förtroende för N. Han var engagerad utan att vi kände oss pressade på något sätt. Råden han gav var väl underbyggda och relevanta, tycker vi. För oss kändes det bra att även köparna fick den tid och service de behövde. Skulle vi köpa eller sälja en bostad igen skulle vi gärna vända ..."
"Vi fick fullt förtroende för N. Han var engagerad utan att vi kände oss pressade på något sätt. Råden han gav var väl underbyggda och relevanta, tycker vi. För oss kändes det bra att även köparna fick den tid och service de behövde. Skulle vi köpa eller sälja en bostad igen skulle vi gärna vända oss till N. "
Läs mer
säljare på Fricksgatan 4B

22 apr 2021

"Allt gick mkt bra från början till slut rekommenderar Nicklas alla som går i tankar att sälja sin bostad. "
säljare på Nordenskiöldsgatan 25

06 apr 2021

"Nicklas är verkligen kunnig och engagerad. Vi fick sålt vår lägenhet på mindre än en vecka precis innan påsk. Nicklas var alltid tillgänglig, lyhörd, flexibel och lätt att kommunicera med. Rekommenderas varmt!"
säljare på Barbro Hörbergs gata 1

11 mar 2021

"Nicklas va väldigt stöttande, tillgänglig och ville verkligen nå en bra affär som alla kände sig nöjda med!"
säljare på Friggagatan 5A

18 feb 2021

"Är väldigt nöjd och kan verkligen rekommendera Nicklas. Lyhörd och tydlig genom hela processen, med bra och ärlig support vilket gav en trygghet i hela säljförloppet.
Gav en rimlig förväntansbild och och levererade ett bra resultat."
säljare på Ljunggatan 2

08 feb 2021

"Nicklas var otroligt professionell under hela processen, från värdering till försäljning. Mycket nöjd, och absolut en mäklare jag rekommenderar."
säljare på Myggan Ericsons gata 4

20 jan 2021

"Stans bästa mäklare. Trevlig och man känner sig alltid prioriterad!"
säljare på Handelsmyntet 16

17 dec 2020

"Nicklas var kort och gott väldigt bra!!!"
säljare på Barbro Hörbergs gata 7

16 nov 2020

"Engagerad, proffsig, förtroendeingivande och empatisk. Är oerhört nöjd med Nicklas Arnesson och ger honom mina absolut bästa rekommendationer!"
säljare på Doktor Lindhs gata 3

03 nov 2020

"Mycket trevlig och seriös mäklare. Rekommenderas varmt. "
säljare på Ljunggatan 4

22 okt 2020

"Arnesson är trevlig på ett naturligt sätt, inte den försäljartyp som de flesta mäklare man råkat ut för, detta var den andra försäljningen sedan 2017, vi har gjort fyra köp sedan 2015 så jag tycker jag vet på ett ungefär hur en mäklare bör vara! Vi valde Arnesson pga att vi var på en visning han ..."
"Arnesson är trevlig på ett naturligt sätt, inte den försäljartyp som de flesta mäklare man råkat ut för, detta var den andra försäljningen sedan 2017, vi har gjort fyra köp sedan 2015 så jag tycker jag vet på ett ungefär hur en mäklare bör vara! Vi valde Arnesson pga att vi var på en visning han hade våren 2019"
Läs mer
säljare på Raketgatan 10

19 okt 2020

"Vi var väldigt nöjda med Nicklas från början till avslut. Otroligt målinriktad och fokuserad på uppgiften!"
säljare på Barbro Hörbergs gata 3

19 okt 2020

"Nicklas är en person som är lätt att tycka om då han är både ärlig och engagerad genom hela processen.
Han både överträffade förväntningarna på försäljningspris och gjorde detta till min smidigaste försäljningsprocess hittills.
Rekommenderar starkt"
"Nicklas är en person som är lätt att tycka om då han är både ärlig och engagerad genom hela processen.
Han både överträffade förväntningarna på försäljningspris och gjorde detta till min smidigaste försäljningsprocess hittills.
Rekommenderar starkt"
Läs mer
säljare på Västergatan 4A

04 sep 2020

"Bra mäklare med mycket energi och inspiration.
Delade med sig av sin glädje redan från första kontakten ända tills affären var avslutad.
Proffsig, tydlig och service-minded.
En förebild som jag hoppas att fler kan ta efter."
säljare på Egnahemsvägen 20E

17 aug 2020

"Jag är väldigt nöjd med Nicklas som mäklare! Han var givmild och lyssnade på det jag ville ha utav försäljningen, han gav goda råd, höll god kontakt med både mig och köparna under hela processen och var supertrevlig! Skulle absolut anställa honom igen vid nästa försäljning! "
"Jag är väldigt nöjd med Nicklas som mäklare! Han var givmild och lyssnade på det jag ville ha utav försäljningen, han gav goda råd, höll god kontakt med både mig och köparna under hela processen och var supertrevlig! Skulle absolut anställa honom igen vid nästa försäljning! "
Läs mer
säljare på Lövskogsgatan 17B

02 jul 2020

"Dedikerad, målmedveten och lösningsorienterad, en Göteborgs mäklares Harvey Specter"
säljare på Doktor Lindhs gata 4

04 maj 2020

"Vi hade turen att få Nicklas Arnesson som vår mäklare. Han gjorde ett gediget arbete under dessa Corona tider då vi förstått lägenhetspriserna sjunkit något.
"
säljare på Skäpplandsgatan 17

04 maj 2020

"Jag är sjukt nöjd att jag anlitade Niklas. Till och med i corona-tider lyckades han sälja min bostad till ett bra pris som både köpare/säljare/mäklare var nöjd med. En riktig Win-win-win-situation."
säljare på Doktor Lindhs gata 4

05 mar 2020

"Niclas är verkligen en man som gillar sitt arbete, och som bryr sig om sina kunder. Vi är väldigt nöjda och så glada att vi hittade honom (på en visning av en lgh som vi inte köpte - men han gav ett så bra intryck och ville verkligen ha jobbet att sälja vårt hus! Så vi valde att jobba med Niclas ..."
"Niclas är verkligen en man som gillar sitt arbete, och som bryr sig om sina kunder. Vi är väldigt nöjda och så glada att vi hittade honom (på en visning av en lgh som vi inte köpte - men han gav ett så bra intryck och ville verkligen ha jobbet att sälja vårt hus! Så vi valde att jobba med Niclas och det ångrade vi inte en sekund). "
Läs mer
säljare på Larssons Berg 94

15 nov 2019

"Jag och min sambo anlitade Nicklas vid vår lägenhetsförsäljning och vi var super nöjda under hela processen. Rekommenderas starkt! "
säljare på Fyrverkaregatan 2

15 nov 2019

"Jag rekommenderar Nicklas starkt. Han är trevlig, bra på att lyssna och professionell. Men framförallt: han är en säljare ut i fingerspetsarna! Och jag lovar nästan garantera att du kommer bli nöjd med din försäljning om du väljer att anlita honom. Både jag, mina syskon och flera vänner har gjort..."
"Jag rekommenderar Nicklas starkt. Han är trevlig, bra på att lyssna och professionell. Men framförallt: han är en säljare ut i fingerspetsarna! Och jag lovar nästan garantera att du kommer bli nöjd med din försäljning om du väljer att anlita honom. Både jag, mina syskon och flera vänner har gjort riktigt bra affärer p.g.a. Nicklas. "
Läs mer
säljare på Andra Långgatan 32

08 nov 2019

"Kjempeflink, klar og serviceminded"
säljare på Utåkravägen 1

06 nov 2019

"Kan varmt rekommendera Nicklas Arnesson på Lundins. Engagerad till max."
säljare på Mölndalsvägen 87D

06 nov 2019

"Oerhört nöjd med mäklaren, både inför visning och efter då han ständigt höll mig uppdaterad på nästa momenti processen. Påläst och duktigt på alla sätt."
säljare på Älvsborgsplan 5M

18 okt 2019

"En mer ambitiös och målinriktad mäklare som kombinerar detta med ett oerhört vänligt och glatt bemötande är svår att hitta. Nicklas höll mig hela tiden uppdaterad, arbetade snabbt och effektivt och gav mig samtidigt känslan av att allt är under kontroll och att jag dessutom själv hade full koll p..."
"En mer ambitiös och målinriktad mäklare som kombinerar detta med ett oerhört vänligt och glatt bemötande är svår att hitta. Nicklas höll mig hela tiden uppdaterad, arbetade snabbt och effektivt och gav mig samtidigt känslan av att allt är under kontroll och att jag dessutom själv hade full koll på allt."
Läs mer
säljare på Doktor Lindhs gata 6

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
13
Kedjehus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
10
Försäljningar
14
Försäljningsvärde
70 990 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
204 av 212 säljare
Nicklas satte rätt förväntningar på slutpriset
191 av 217 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
208 av 213 säljare
Nicklas var tydlig och höll mig uppdaterad
207 av 217 säljare

Nicklas på kartan.

544 tidigare bostäder
10 bostäder till salu
210 rekommendationer

10 bostäder till salu.

Bostäder

10 250 000 kr
6 rum, 141 m²
72 695 kr/m²
Villa, Göteborg
6 990 000 kr
4 rum, 111 m²
62 972 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 719 kr/mån
8 950 000 kr
5 rum, 125 m²
71 600 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
9 295 kr/mån
4 450 000 kr
3 rum, 80 m²
55 625 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
5 398 kr/mån
3 100 000 kr
2 rum, 57,5 m²
54 385 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 400 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

3 250 000 kr
Lägenhet Johanneberg
+ 300 000 kr
2 rum, 62 m²
Utropspris: 2 950 000 kr
4 900 000 kr
Lägenhet Guldheden
4 rum, 100,2 m²
10 000 000 kr
Lägenhet Vasastaden
-500 000 kr
6 rum, 205 m²
Utropspris: 10 500 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Nicklas är en lyhörd och sympatisk mäklare som behöll sitt lugn i extremt svårnavigerade förhållanden i en orolig marknad. Han är mycket pålitlig och vinner med rätta båda säljarnas och köparnas förtroende."
Slutpris saknas
Lägenhet Örgryte Torp
4 rum, 98,5 m²
3 000 000 kr
Lägenhet
2 rum, 54 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi är otroligt nöjda med Nicklas som mäklare. Lyhörd, engagerad och väldigt proffsig. Kan starkt rekommendera! "

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.