Nicklas Arnesson

Profilbild för Nicklas Arnesson
Nicklas Arnesson
4.8 / 5
(150 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
15 st
12 st
47 875 000 kr

Bakgrund

Nicklas Arnesson jobbar på Lundin Fastighetsbyrå och är registrerad mäklare sedan 2010-06-23. Nicklas har fått in 12 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Nicklas har haft 20 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 72 785 000 kr.

Presentation

Jag brinner starkt för mäklaryrket och lägger min själ i jobbet vilket tydligt framgår i mitt driv, mina höga ambitioner och min framgång. Jag ger alltid allt eftersom jag vet att den enda vägen till framgång är hårt arbete. Jag är en utpräglad tävlingsmänniska både som mäklare och privat. Jag drivs av utmaningar, tävlingar och viljan att alltid vara bäst.

I en bostadsaffär får ingenting lämnas åt slumpen därför tycker jag det är viktigt att ni ska ställa krav och vara kräsna vid valet av mäklare, det är ett stort förtroende ni lämnar till någon annan, förhoppningsvis till mig.

Min ambition som just er mäklare inför uppdraget att sälja er bostad, är att skräddarsy den bästa lösningen utifrån er bostad och ert unika läge. Jag vill jobba på det sätt som jag vet ger bäst betalt och tryggast affär, oavsett vilken marknad vi befinner oss i.

Mitt mål efter att jag sålt er bostad är att ni skall vara så pass nöjda att ni tveklöst skall kunna rekommendera mig till vänner och bekanta – idag efter tio år som mäklare i Göteborg och med mycket erfarenhet i bagaget arbetar jag nästan uteslutande på rekommendationer.

Mitt arbetssätt tillsammans med hårt arbete, driv och de bästa verktygen har gjort att jag lyckats förmedla flest bostäder på Lundin Fastighetsbyrå under 2019.

Oavsett om det är en villa eller lägenhet som ni funderar på att sälja så ser jag fram emot att hjälpa er på bästa möjliga sätt!

Ring mig så snackar vi bostad!

Mäklarbyrå


Säljare om Nicklas.

04 sep 2020

"Bra mäklare med mycket energi och inspiration.
Delade med sig av sin glädje redan från första kontakten ända tills affären var avslutad.
Proffsig, tydlig och service-minded.
En förebild som jag hoppas att fler kan ta efter."
säljare på Egnahemsvägen 20E

17 aug 2020

"Jag är väldigt nöjd med Nicklas som mäklare! Han var givmild och lyssnade på det jag ville ha utav försäljningen, han gav goda råd, höll god kontakt med både mig och köparna under hela processen och var supertrevlig! Skulle absolut anställa honom igen vid nästa försäljning! "
säljare på Lövskogsgatan 17B

02 jul 2020

"Dedikerad, målmedveten och lösningsorienterad, en Göteborgs mäklares Harvey Specter"
säljare på Doktor Lindhs gata 4

04 maj 2020

"Vi hade turen att få Nicklas Arnesson som vår mäklare. Han gjorde ett gediget arbete under dessa Corona tider då vi förstått lägenhetspriserna sjunkit något.
"
säljare på Skäpplandsgatan 17

04 maj 2020

"Jag är sjukt nöjd att jag anlitade Niklas. Till och med i corona-tider lyckades han sälja min bostad till ett bra pris som både köpare/säljare/mäklare var nöjd med. En riktig Win-win-win-situation."
säljare på Doktor Lindhs gata 4

05 mar 2020

"Niclas är verkligen en man som gillar sitt arbete, och som bryr sig om sina kunder. Vi är väldigt nöjda och så glada att vi hittade honom (på en visning av en lgh som vi inte köpte - men han gav ett så bra intryck och ville verkligen ha jobbet att sälja vårt hus! Så vi valde att jobba med Niclas och det ångrade vi inte en sekund). "
säljare på Larssons Berg 94

15 nov 2019

"Jag och min sambo anlitade Nicklas vid vår lägenhetsförsäljning och vi var super nöjda under hela processen. Rekommenderas starkt! "
säljare på Fyrverkaregatan 2

15 nov 2019

"Jag rekommenderar Nicklas starkt. Han är trevlig, bra på att lyssna och professionell. Men framförallt: han är en säljare ut i fingerspetsarna! Och jag lovar nästan garantera att du kommer bli nöjd med din försäljning om du väljer att anlita honom. Både jag, mina syskon och flera vänner har gjort riktigt bra affärer p.g.a. Nicklas. "
säljare på Andra Långgatan 32

08 nov 2019

"Kjempeflink, klar og serviceminded"
säljare på Utåkravägen 1

06 nov 2019

"Kan varmt rekommendera Nicklas Arnesson på Lundins. Engagerad till max."
säljare på Mölndalsvägen 87D

06 nov 2019

"Oerhört nöjd med mäklaren, både inför visning och efter då han ständigt höll mig uppdaterad på nästa momenti processen. Påläst och duktigt på alla sätt."
säljare på Älvsborgsplan 5M

18 okt 2019

"En mer ambitiös och målinriktad mäklare som kombinerar detta med ett oerhört vänligt och glatt bemötande är svår att hitta. Nicklas höll mig hela tiden uppdaterad, arbetade snabbt och effektivt och gav mig samtidigt känslan av att allt är under kontroll och att jag dessutom själv hade full koll på allt."
säljare på Doktor Lindhs gata 6

10 okt 2019

"Väldigt smidigt att arbeta med Nicklas, som har hög närvaro och mycket energi. Jag fick känslan av att han hela tiden gjorde vad han kunde för att allt skulle bli så smidigt som möjligt."
säljare på Kolonigatan 3A

09 okt 2019

"Kunnig. Hade ett mycket bra samarbete och en bra dialog. Hög servicenivå och god tillgänglighet. "
säljare på Doktor Lindhs gata 6

09 okt 2019

"Nicklas har härlig energi, alltid glad och bjuder gärna på ett skratt. Håller en ordentligt uppdaterad under processen och har ett högt engagemang. Är lätt att ha och göra med och skapar en känsla av trygghet under vägens gång. "
säljare på Kobbarnas väg 7

09 okt 2019

"Oerhört glad att vi valde Nicklas och Lundins som mäklare. Rekommenderar honom till alla som ska sälja. Bra kommunikation & uppföljning. Kunde inte blivit bättre! Välj Lundins trots att dom kan vara lite dyrare, SÅ värt det! Stort tack till Nicklas & din kollega Kevin. "
säljare på Kobbarnas väg 7

19 sep 2019

"Allra högsta betyg till min mäklare när jag sålde min bostadsrätt i linne. På ett kunnigt enagerande och förtroendeingivande sätt tog han sig an uppgiften. Kände helt trygg genom hela försäljningen. Tack !"
säljare på Nordenskiöldsgatan 22

19 sep 2019

"Genom sitt lugn och engagemang föll valet på Nicklas att sälja vår bostad. Då man aldrig vet vad man kan få ut av en försäljning kände vi en stor trygghet att Nicklas skulle uppnå vad han lovat då vår målbild var hög. Detta lyckades han med och mer därtill.
Genom hela processen var vi välinformerade i hur saker låg till och fick mycket goda tips för vad vi kunde göra för att skapa de bästa förutsättningarna för oss själva samtidigt som känslan var att han jobbade väldigt hårt att se till att få dit tillräckligt folk för att kunna leverera bra resultat.
Vi kommer garanterat anlita Nicklas igen!!!"
säljare på Kabelgatan 8

09 sep 2019

"Simply the best"
säljare på Doktor Forselius gata 4

22 aug 2019

"En mäklare för en mycket bra känsla för hur marknaden är."
säljare på Dalheimersgatan 4B

15 aug 2019

"Mycket bra, trevlig och socialt kompetent mäklare"
säljare på Solarvsplan 6

14 aug 2019

"Nicklas är engagerad och målinriktad och noggrann. Jag rekommenderar honom varmt. "
säljare på Carl Skottsbergs gata 114A

13 aug 2019

"Nicklas gav ett professionellt och trevligt bemötande, vilket i kombination med hans kunskap om marknaden ledde till en smidig och bra affär. "
säljare på Doktor Lindhs gata 1

10 maj 2019

"Nicklas är förtroendeingivande och engagerad. Håller det han lovar och är mycket affärsmässig och samtidigt lätt att ha att göra med. "
säljare på Doktor Lindhs gata 1

30 apr 2019

"Jag har både sålt och köpt lägenhet genom Nicklas och kan varmt rekommendera honom för både och. Nicklas är en mycket trevlig och kompetent mäklare som ständigt höll mig uppdaterad vilket gjorde att jag kände mig säker och trygg genom hela säljprocessen.
10 av 10 poäng! "
säljare på Doktor Lindhs gata 1

05 apr 2019

"Enkelt, smidigt och stor tillit. "
säljare på Fjärde Långgatan 19

10 mar 2019

"Vi hade en tydlig tidsplan som Nicklas följde på ett mycket bra sätt. Han återkopplade hela tiden och var lätt att få tag på när det gällde."
säljare på Valebergsvägen 269

09 mar 2019

"Nicklas är en riktig klippa. Allting är enkelt och smidigt samtidigt som resultatet är superbt.
Hans tillgänglighet och förmåga att inkludera oss som köpare är beundransvärd.
Vi rekommenderar Nicklas starkt!
"
säljare på Silvermyntsgatan 3

01 mar 2019

"Väldigt lätt att ha att göra med, personlig och förtroendeingivande. Gav korrekt information och var alltid tillgänglig. "
säljare på Ängemarken 11B

28 feb 2019

"känner mig en aning lurad av den höga värderingen som gjordes 4,8' jämfört med utgångspriset på 4,5 och slutresultatet som blev lägre."
säljare på Raketgatan 11

16 jan 2019

"Nicklas är positiv, engagerad och - eftersom jag både köpt och sålt genom honom - kan jag säga att han ger ärliga svar till både köpare och säljare. Jag kände att han tog sitt uppdrag på allvar och att han vet att en mäklare arbetar för både säljare och köpare. Jag är mycket nöjd med Nicklas arbete!"
säljare på Carl Larssonsgatan 3A

16 jan 2019

"Jag har fått ett bra bemötande och haft en bra kontakt med Nicklas. Då jag aldrig sålt en bostad tidigare tycker jag det var gött att Nicklas tog sig tid att svara på alla de saker jag undrade över på ett bra sätt."
säljare på Doktor Lindhs gata 3

29 okt 2018

"Kan starkt rekommendera Nicklas. Bryr sig om både säljare och köpare."
säljare på Smålandsgatan 3J

16 okt 2018

"Nicklas är driven och målinriktad och kommunicerar väl. Överlag väldigt lätt att ha att göra med! Kan varmt rekommenderas!"
säljare på Jakobsdalsgatan 3

11 okt 2018

"Bästa mäklaren, energisk, kompetent och arbetar hårt. Ödmjuk och lyhörd."
säljare på Ugglegården 63

23 sep 2018

"Nicklas gjorde ett jättebra jobb med vår försäljning. Tillgänglig, engagerad och professionell, kan varmt rekommenderas! "
säljare på Lövskogsgatan 16

13 sep 2018

"Ett mycket vänligt bemötande, såväl över telefon som i det personliga mötet."
säljare på Lövskogsgatan 16

12 sep 2018

"Toppenmäklare...Du hittar ingen bättre i Gbg "
säljare på Fyrmästaregången 16

11 sep 2018

"Använt mig av Lundins för både köp och sälj av bostadsrätt nu. Gått smidigt och bra varje gång."
säljare på Vildapelsgatan 1B

21 maj 2018

"Professionellt genomförande från start till mål. Rekommenderas starkt."
säljare på Ljunggatan 12E

19 maj 2018

"Mycket trevlig och förtroendeingivande person."
säljare på Kolonigatan 9C

15 maj 2018

"Nicklas hade tålamodet att vänta tills vi ville sälja. Man upplevde inte att han ville sälja så många objekt som möjligt på en viss tid. Vi blev mycket nöjda med resultatet."
säljare på Doktor Lindhs gata 6

14 maj 2018

"Jag upplever Niklas som en mycket skicklig yrkesman. Jag är så nöjd med hans arbetsinsats. Jag tycker att han hela tiden ger det lilla extra och visar på stor omsorg för mig som säljare av lägenheten. Jag kan varmt rekommendera Niklas. Har hela tiden känt ett stort förtroende för Niklas,han framstår.som mycket kompetent och redig. Han är en pålitlig person som är mycket kundorienterad. "
säljare på Raketgatan 5

23 dec 2017

"Sålde min bostad genom Nicklas på Lundin Fastighetsbyrå. Han gjorde ett ypperligt jobb för att få upp priset på min bostad. Stylingen var fantastisk och fotografen tog riktigt fina bilder."
säljare på Ljunggatan 16

10 nov 2017

"Göteborgs absolut bästa mäklare."
säljare på Ljunggatan 2

12 maj 2017

"Rekommenderar varmt!"
säljare på Olivedalsgatan 5B

11 maj 2017

"Nicklas kan jag rekommendera absolut! Han gjorde ett målinriktad och fullträff insats, uppdaterad och engagerad med fokus på det väsentliga."
säljare på Kolonigatan 8A

10 maj 2017

"Lite speciellt då jag visade objeket på egen hand. Posten strulade när tillträde skulle ske. Bankkontakten, fd mäklare, fixade till det."
säljare på Hannas 242

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
17
Villa
3

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
12
Försäljningar
20
Försäljningsvärde
72 785 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
139 av 150 säljare
Nicklas satte rätt förväntningar på slutpriset
131 av 150 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
143 av 150 säljare
Nicklas var tydlig och höll mig uppdaterad
143 av 150 säljare

Nicklas på kartan.

430 tidigare annonser
3 bostäder till salu
145 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Annonser

2 495 000 kr
2 rum, 50,3 m²
49 900 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 058 kr/mån
3 250 000 kr
3 rum, 60 m²
54 166 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 406 kr/mån
1 995 000 kr
1 rum, 35,1 m²
57 000 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 606 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 710 000 kr
Lägenhet Västra Göteborg
+ 115 000 kr
2,5 rum, 69 m²
Utropspris: 3 595 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Centrum
2 rum, 55,2 m²
Utropspris: 2 450 000 kr
9 200 000 kr
Lägenhet Örgryte
+ 2 200 000 kr
4 rum, 114 m²
Utropspris: 7 000 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 450 000 kr
Lägenhet Centrum
+ 255 000 kr
2 rum, 54 m²
Utropspris: 3 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Bra mäklare med mycket energi och inspiration.
Delade med sig av sin glädje redan från första kontakten ända tills affären var avslutad.
Proffsig, tydlig och service-minded.
En förebild som jag hoppas att fler kan ta efter."
2 800 000 kr
Lägenhet Centrum
+ 105 000 kr
2,5 rum, 65,2 m²
Utropspris: 2 695 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.