Nicklas Arnesson

Profilbild för Nicklas Arnesson
Nicklas Arnesson
4.8 / 5
(197 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
24 st
13 st
95 200 000 kr

Bakgrund

Nicklas Arnesson jobbar på Lundin Fastighetsbyrå och är registrerad mäklare sedan 2010-06-23. Nicklas har fått in 13 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Nicklas har enligt vår statistik haft 19 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 73 355 000 kr.

Presentation

När du anlitar mig som din mäklare kan du vara säker på att jag kommer att göra mitt yttersta för att skapa en bra process med fokus på vårt gemensamma mål. Högsta möjliga pris.

Jag är noggrann, fokuserad och resultatorienterad vilket innebär bland annat att jag alltid är påläst in i minsta detalj när jag representerar dig och din bostad. Jag är också väldigt mån om att mina uppdragsgivare är delaktiga genom hela försäljningen från start till mål vilket bland annat innebär att du kan förvänta dig ett stort engagemang och en kontinuerlig rapportering.

Med 11 års erfarenhet från en stor mängd lyckade försäljningar i kombination med Lundins team av specialister inom allt från styling och marknadsföring tillsammans med vårt oöverträffade nätverk av spekulanter kan jag garantera er en snabb och smidig försäljning till högsta möjliga marknadspris.

Tveka inte att kontakta mig om ni går i planer på att köpa eller sälja ett hem i Göteborgs innerstad.

Mail: nicklas.arnesson@lundin.se
Tel: 0735 16 22 69

Mäklarbyrå


Säljare om Nicklas.

10 maj 2022

"Ringer Nicklas vid nästa försäljning också, och skulle gärna köpa också."
säljare på Ostindiefararen 19

10 maj 2022

"Nicklas är en mycket trevlig och positiv person som man får förtroende för vid första kontakt. Alltid lätt att nå och uppdaterade mig och är transparent rakt igenom hela försäljningsprocessen. Rekommenderar starkt!"
säljare på Nordenskiöldsgatan 19

31 mar 2022

"Jag kan starkt rekommendera att anlita Nicklas som
mäklare. Han är väldigt professionell och ger 100%. Han överträffade mina förväntningar och försäljningen gick snabbt och smidigt. Kommer definitivt anlita Nicklas igen i framtiden. Han är en
driven mäklare som ger det lilla extra.️️️️️"
säljare på Fredriksdalsgatan 6B

24 feb 2022

"Nicklas är trygg, tydlig och professionell. Jag är verkligen helnöjd med hans engagemang som resulterade i en topprankad försäljning av min bostadsrätt. Vill ge mina varmaste rekommendationer!"
säljare på Beryllgatan 3

25 jan 2022

"Grym mäklare! Gick på visning där Nicklas var mäklare och fick så bra intryck att jag valde att även sälja min lägenhet med Nicklas. Mycket engagerad och pålitlig! "
säljare på Ejdergatan 2D

25 jan 2022

"Har både köpt och sålt av Nicklas och är väldigt nöjd med allting. Kan starkt rekommendera honom"
säljare på Nordenskiöldsgatan 19

17 jan 2022

"Vi är väldigt nöjda med att vårt val av mäklare föll på Nicklas. Han var både kunnig och flexibel. Under hela vår försäljningsprocess fick vi ett trevligt och proffsigt bemötande. Kommer välja honom igen vid nästa bostadsaffär. "
säljare på Mölndalsvägen 89D

13 jan 2022

"Engagerad och mycket seriös mäklare"
säljare på Västra Palmgrensgatan 167

02 sep 2021

"Grym ”people person” och väldigt behaglig att ha stt göra med. Vi mötte honom första gången som letande och var positiva till hans stil att vara och prata med potentiella försäljare. Den fronten - topp! Också en av de viktigaste aspekterna tkr jag, så kan starkt rekommendera Nicklas!
Det som drar ner lite är struktur, kändes som att det var jag som initierade kontakt innan visningar (3-4 dagar innan) och kom med förslag till tider. Lite organisation och koll hade toppat betyget :)"
säljare på Åby Allé 7

04 maj 2021

"Vi fick fullt förtroende för N. Han var engagerad utan att vi kände oss pressade på något sätt. Råden han gav var väl underbyggda och relevanta, tycker vi. För oss kändes det bra att även köparna fick den tid och service de behövde. Skulle vi köpa eller sälja en bostad igen skulle vi gärna vända oss till N. "
säljare på Fricksgatan 4B

22 apr 2021

"Allt gick mkt bra från början till slut rekommenderar Nicklas alla som går i tankar att sälja sin bostad. "
säljare på Nordenskiöldsgatan 25

06 apr 2021

"Nicklas är verkligen kunnig och engagerad. Vi fick sålt vår lägenhet på mindre än en vecka precis innan påsk. Nicklas var alltid tillgänglig, lyhörd, flexibel och lätt att kommunicera med. Rekommenderas varmt!"
säljare på Barbro Hörbergs gata 1

11 mar 2021

"Nicklas va väldigt stöttande, tillgänglig och ville verkligen nå en bra affär som alla kände sig nöjda med!"
säljare på Friggagatan 5A

18 feb 2021

"Är väldigt nöjd och kan verkligen rekommendera Nicklas. Lyhörd och tydlig genom hela processen, med bra och ärlig support vilket gav en trygghet i hela säljförloppet.
Gav en rimlig förväntansbild och och levererade ett bra resultat."
säljare på Ljunggatan 2

08 feb 2021

"Nicklas var otroligt professionell under hela processen, från värdering till försäljning. Mycket nöjd, och absolut en mäklare jag rekommenderar."
säljare på Myggan Ericsons gata 4

20 jan 2021

"Stans bästa mäklare. Trevlig och man känner sig alltid prioriterad!"
säljare på Handelsmyntet 16

17 dec 2020

"Nicklas var kort och gott väldigt bra!!!"
säljare på Barbro Hörbergs gata 7

16 nov 2020

"Engagerad, proffsig, förtroendeingivande och empatisk. Är oerhört nöjd med Nicklas Arnesson och ger honom mina absolut bästa rekommendationer!"
säljare på Doktor Lindhs gata 3

03 nov 2020

"Mycket trevlig och seriös mäklare. Rekommenderas varmt. "
säljare på Ljunggatan 4

22 okt 2020

"Arnesson är trevlig på ett naturligt sätt, inte den försäljartyp som de flesta mäklare man råkat ut för, detta var den andra försäljningen sedan 2017, vi har gjort fyra köp sedan 2015 så jag tycker jag vet på ett ungefär hur en mäklare bör vara! Vi valde Arnesson pga att vi var på en visning han hade våren 2019"
säljare på Raketgatan 10

19 okt 2020

"Vi var väldigt nöjda med Nicklas från början till avslut. Otroligt målinriktad och fokuserad på uppgiften!"
säljare på Barbro Hörbergs gata 3

19 okt 2020

"Nicklas är en person som är lätt att tycka om då han är både ärlig och engagerad genom hela processen.
Han både överträffade förväntningarna på försäljningspris och gjorde detta till min smidigaste försäljningsprocess hittills.
Rekommenderar starkt"
säljare på Västergatan 4A

04 sep 2020

"Bra mäklare med mycket energi och inspiration.
Delade med sig av sin glädje redan från första kontakten ända tills affären var avslutad.
Proffsig, tydlig och service-minded.
En förebild som jag hoppas att fler kan ta efter."
säljare på Egnahemsvägen 20E

17 aug 2020

"Jag är väldigt nöjd med Nicklas som mäklare! Han var givmild och lyssnade på det jag ville ha utav försäljningen, han gav goda råd, höll god kontakt med både mig och köparna under hela processen och var supertrevlig! Skulle absolut anställa honom igen vid nästa försäljning! "
säljare på Lövskogsgatan 17B

02 jul 2020

"Dedikerad, målmedveten och lösningsorienterad, en Göteborgs mäklares Harvey Specter"
säljare på Doktor Lindhs gata 4

04 maj 2020

"Vi hade turen att få Nicklas Arnesson som vår mäklare. Han gjorde ett gediget arbete under dessa Corona tider då vi förstått lägenhetspriserna sjunkit något.
"
säljare på Skäpplandsgatan 17

04 maj 2020

"Jag är sjukt nöjd att jag anlitade Niklas. Till och med i corona-tider lyckades han sälja min bostad till ett bra pris som både köpare/säljare/mäklare var nöjd med. En riktig Win-win-win-situation."
säljare på Doktor Lindhs gata 4

05 mar 2020

"Niclas är verkligen en man som gillar sitt arbete, och som bryr sig om sina kunder. Vi är väldigt nöjda och så glada att vi hittade honom (på en visning av en lgh som vi inte köpte - men han gav ett så bra intryck och ville verkligen ha jobbet att sälja vårt hus! Så vi valde att jobba med Niclas och det ångrade vi inte en sekund). "
säljare på Larssons Berg 94

15 nov 2019

"Jag och min sambo anlitade Nicklas vid vår lägenhetsförsäljning och vi var super nöjda under hela processen. Rekommenderas starkt! "
säljare på Fyrverkaregatan 2

15 nov 2019

"Jag rekommenderar Nicklas starkt. Han är trevlig, bra på att lyssna och professionell. Men framförallt: han är en säljare ut i fingerspetsarna! Och jag lovar nästan garantera att du kommer bli nöjd med din försäljning om du väljer att anlita honom. Både jag, mina syskon och flera vänner har gjort riktigt bra affärer p.g.a. Nicklas. "
säljare på Andra Långgatan 32

08 nov 2019

"Kjempeflink, klar og serviceminded"
säljare på Utåkravägen 1

06 nov 2019

"Kan varmt rekommendera Nicklas Arnesson på Lundins. Engagerad till max."
säljare på Mölndalsvägen 87D

06 nov 2019

"Oerhört nöjd med mäklaren, både inför visning och efter då han ständigt höll mig uppdaterad på nästa momenti processen. Påläst och duktigt på alla sätt."
säljare på Älvsborgsplan 5M

18 okt 2019

"En mer ambitiös och målinriktad mäklare som kombinerar detta med ett oerhört vänligt och glatt bemötande är svår att hitta. Nicklas höll mig hela tiden uppdaterad, arbetade snabbt och effektivt och gav mig samtidigt känslan av att allt är under kontroll och att jag dessutom själv hade full koll på allt."
säljare på Doktor Lindhs gata 6

10 okt 2019

"Väldigt smidigt att arbeta med Nicklas, som har hög närvaro och mycket energi. Jag fick känslan av att han hela tiden gjorde vad han kunde för att allt skulle bli så smidigt som möjligt."
säljare på Kolonigatan 3A

09 okt 2019

"Kunnig. Hade ett mycket bra samarbete och en bra dialog. Hög servicenivå och god tillgänglighet. "
säljare på Doktor Lindhs gata 6

09 okt 2019

"Nicklas har härlig energi, alltid glad och bjuder gärna på ett skratt. Håller en ordentligt uppdaterad under processen och har ett högt engagemang. Är lätt att ha och göra med och skapar en känsla av trygghet under vägens gång. "
säljare på Kobbarnas väg 7

09 okt 2019

"Oerhört glad att vi valde Nicklas och Lundins som mäklare. Rekommenderar honom till alla som ska sälja. Bra kommunikation & uppföljning. Kunde inte blivit bättre! Välj Lundins trots att dom kan vara lite dyrare, SÅ värt det! Stort tack till Nicklas & din kollega Kevin. "
säljare på Kobbarnas väg 7

19 sep 2019

"Allra högsta betyg till min mäklare när jag sålde min bostadsrätt i linne. På ett kunnigt enagerande och förtroendeingivande sätt tog han sig an uppgiften. Kände helt trygg genom hela försäljningen. Tack !"
säljare på Nordenskiöldsgatan 22

19 sep 2019

"Genom sitt lugn och engagemang föll valet på Nicklas att sälja vår bostad. Då man aldrig vet vad man kan få ut av en försäljning kände vi en stor trygghet att Nicklas skulle uppnå vad han lovat då vår målbild var hög. Detta lyckades han med och mer därtill.
Genom hela processen var vi välinformerade i hur saker låg till och fick mycket goda tips för vad vi kunde göra för att skapa de bästa förutsättningarna för oss själva samtidigt som känslan var att han jobbade väldigt hårt att se till att få dit tillräckligt folk för att kunna leverera bra resultat.
Vi kommer garanterat anlita Nicklas igen!!!"
säljare på Kabelgatan 8

09 sep 2019

"Simply the best"
säljare på Doktor Forselius gata 4

22 aug 2019

"En mäklare för en mycket bra känsla för hur marknaden är."
säljare på Dalheimersgatan 4B

15 aug 2019

"Mycket bra, trevlig och socialt kompetent mäklare"
säljare på Solarvsplan 6

14 aug 2019

"Nicklas är engagerad och målinriktad och noggrann. Jag rekommenderar honom varmt. "
säljare på Carl Skottsbergs gata 114A

13 aug 2019

"Nicklas gav ett professionellt och trevligt bemötande, vilket i kombination med hans kunskap om marknaden ledde till en smidig och bra affär. "
säljare på Doktor Lindhs gata 1

10 maj 2019

"Nicklas är förtroendeingivande och engagerad. Håller det han lovar och är mycket affärsmässig och samtidigt lätt att ha att göra med. "
säljare på Doktor Lindhs gata 1

30 apr 2019

"Jag har både sålt och köpt lägenhet genom Nicklas och kan varmt rekommendera honom för både och. Nicklas är en mycket trevlig och kompetent mäklare som ständigt höll mig uppdaterad vilket gjorde att jag kände mig säker och trygg genom hela säljprocessen.
10 av 10 poäng! "
säljare på Doktor Lindhs gata 1

05 apr 2019

"Enkelt, smidigt och stor tillit. "
säljare på Fjärde Långgatan 19

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
16
Villa
2
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
13
Försäljningar
19
Försäljningsvärde
73 355 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
184 av 192 säljare
Nicklas satte rätt förväntningar på slutpriset
174 av 197 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
190 av 194 säljare
Nicklas var tydlig och höll mig uppdaterad
187 av 197 säljare

Nicklas på kartan.

517 tidigare annonser
5 bostäder till salu
190 rekommendationer

5 bostäder till salu.

Annonser

11 000 000 kr
7 rum, 162 m²
67 901 kr/m²
Radhus, Göteborg
10 000 000 kr
5 rum, 125 m²
80 000 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
9 295 kr/mån
4 rum, 99,5 m²
Lägenhet, Göteborg
6 050 kr/mån
2 rum, 49,5 m²
Lägenhet, Göteborg
3 191 kr/mån
2 795 000 kr
1 rum, 38,1 m²
73 552 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
1 917 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 750 000 kr
Lägenhet Eriksberg
+ 50 000 kr
1 rum, 30 m²
Utropspris: 2 700 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Ringer Nicklas vid nästa försäljning också, och skulle gärna köpa också."
3 375 000 kr
Lägenhet Linnéstaden
+ 80 000 kr
1 rum, 55 m²
Utropspris: 3 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Nicklas är en mycket trevlig och positiv person som man får förtroende för vid första kontakt. Alltid lätt att nå och uppdaterade mig och är transparent rakt igenom hela försäljningsprocessen. Rekommenderar starkt!"
4 200 000 kr
Lägenhet Haga
+ 350 000 kr
2 rum, 66,3 m²
Utropspris: 3 850 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 600 000 kr
Lägenhet Linnéstaden
1 rum, 42 m²
6 275 000 kr
Villa Åkered
+ 425 000 kr
6 rum, 150 m²
Utropspris: 5 850 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.