Nathan Efram

Profilbild för Nathan Efram
Nathan Efram
4.9 / 5
(121 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
25 st
14 st
67 140 000 kr

Bakgrund

Nathan Efram jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2012-11-01. Nathan har fått in 14 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Nathan har enligt vår statistik haft 22 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 60 380 000 kr.

Presentation

Kundfokus och ett passionerat driv har sedan starten varit ledord, därför har Nathans mäklarkarriär redan från början endast visat toppresultat, med många återkommande kunder och flera prisrekord. Nathan är en affärmässig och kompetent mäklare med hög arbetsmoral, stort engagemang och fingertoppskänsla utöver det vanliga. Egenskaper som är värda att nämnas är definitivt hans särskiljande arbetssätt och viljan att högprestera.

Mäklare sedan december 2012.

Mäklarbyrå


Säljare om Nathan.

12 apr 2021

"Det är andra gången jag säljer med Nathan. Jag är lika nöjd den här gången, om inte ännu nöjdare!
Affären gick snabbt och smidigt och allt kändes väldigt professionellt och tryggt. Alltid anträffbar och svarar snabbt på frågor. Jag är glad att jag valde Nathan igen och jag vet vem jag anlitar nästa gång. "
säljare på Påsgatan 6

07 apr 2021

"Nathan är proffsig, lyhörd och mycket engagerad. Överträffade våra högt ställda förväntningar. Vi rekommenderar alla att anlita Nathan, vi kände oss trygga ifrån början till slut!"
säljare på Huskvarnavägen 6B

23 feb 2021

"Avslappnat men extremt seriöst och professionellt från första kontakt. Helt enkelt fantastiskt på alla sätt och vis. "
säljare på Dalviksringen 87

18 feb 2021

"Vi kan starkt rekommendera Nathan! Otroligt proffsig, engagerad, tillgänglig och rak på sak. Vi är helt enkelt extremt nöjda och Nathan kommer alltid vara vårt första val vid en försäljning! "
säljare på Östra Storgatan 168

13 feb 2021

"En mäklare som verkligen gav allt i min försäljning! Rekommenderas varmt. "
säljare på Kungsgatan 9L

09 feb 2021

"Nathan var verkligen super på alla sätt och vis. Jag rekommenderar starkt Nathan om du ska sälja din bostad. Han kommer inte göra dig besviken. "
säljare på Liljeholmsgatan 3E

03 feb 2021

"Nathan är en engagerad, driven och social mäklare som lägger sig vinn om att kunden ska känna sig väl omhändertagen. Jag kan varmt rekommendera honom."
säljare på Fiskargränd 3A

15 dec 2020

"Nathan är en mycket bra mäklare som hela tiden strävar efter perfektion och har säljarens intresse i fokus. Jag kan starkt rekommendera honom."
säljare på Mångatan 41

11 dec 2020

"Vi ville ha några specifika krav uppfyllda då vi sålde vårt hus. Bla smidig försäljning utan en massa visningar dvs att Nathan (vår mäklare) skulle hitta ”rätt” köpare, att vi skulle få ett pris som vi var nöjda med och att mäklaren var nåbar och engagerad. Allt detta och mer därtill levererade Nathan! Vi är mycket nöjda med allt. Nathan leverar en helhetslösning med kvalitet. Jag rekommenderar verkligen Nathan om ni går i säljtankar. "
säljare på Saltkråkegatan 5

11 dec 2020

"Hela upplevelsen kändes proffsig från första till sista mötet! En engagerad och förtroendegivande mäklare!
Kan tveklöst rekommendera Bjurfors Mäklarfirma!
Hälsningar från en nöjd kund!"
säljare på Sälggatan 1

03 nov 2020

"Jag tog in många mäklare när jag skulle börja försäljningen. Alla mäklare trodde det skulle bli tufft att sälja över en viss summa, utan Nathan.
Han var dessutom billigast av dem alla. Bostaden såldes för 150 000 mer än vad andra mäklare tyckte var tufft!
Lätt att prata och anpassar försäljningen till vad du känner dig bekväm med. "
säljare på Stenroddargränd 3

03 nov 2020

"Nathan innehar alla kvaliteter som en mäklare ska ha. Trevlig, tillgänglig och duktig. Nathan är utöver detta även lyhörd och duktig på att återkoppla och uppdatera om samtliga händelser som sker/kan ske under en försäljning. Full pott!
När nästa försäljning blir, då ringer jag Nathan på Bjurfors på en gång."
säljare på Starrgatan 23

26 okt 2020

"Nathan spelade på samma våglängd som jag när det gällde vad som skulle lyftas fram för bostadsrätten och ett tydligt mål på förväntad köpeskilling (som uppfylldes)..."
säljare på Strågatan 11

19 okt 2020

"Grymt bra mäklare. Lade upp försäljningen bra, hörde av sig ofta, var lättillgänglig och målmedveten. Kan varmt rekommendera Nathan!"
säljare på Mollbergsgatan 4A

18 okt 2020

"Från början till slut var min mäklare väldigt tydlig med hur vi skulle lägga upp annons, möblering och förberedelse. Väldigt enkel att prata med samt ett lugn som gjorde hela processen bekväm. Alltid till hands vid frågor och funderingar.
Rekommenderar honom starkt!
// JM"
säljare på Gråbogatan 9B

18 sep 2020

"Vid försäljning av min lägenhet uppvisade Nathan stort engagemang och lyhördhet från start till mål. Man märker snabbt att Nathan brinner för mäklaryrket och allting utfördes med proffsighet. Fick snabb respons under resans gång. Kan varmt rekommendera att anlita Nathan som mäklare."
säljare på Sankt Pauligatan 13

14 sep 2020

"Extremt proffsigt bemötande från Nathan som hjälpte till väldigt bra i processen av försäljningen av lägenheten. Kan varmt rekommendera honom!"
säljare på Fackelgatan 18

08 sep 2020

"Personligt engagemang balanserat av en yrkeskompetens utöver det vanliga. Nathan skapar tillit och förtroende hos såväl säljare som köpare.
Lång erfarenhet och stolthet för yrket lyser genom tydligt och resultatet av samarbetet kan inte beskrivas som något annat än succe!
Lyfter på hatten och tackar för denna gången och ser fram emot fler möten i framtiden. "
säljare på Östra Storgatan 101A

07 sep 2020

"Nathan är en motiverad mäklare som jobbar för säljaren bästa och tar god hänsyn till köparen. Han gjorde ett toppenbra jobb med vår lägenhet."
säljare på Solvägen 6

31 aug 2020

"Nathan är en lyhörd och driven mäklare!"
säljare på Rosenlundsgatan 4A

23 jun 2020

"Nathan är driven och väldigt engagerad i sitt jobb.
Han är alltid till hjälp med allt inom försäljning och köp.
Kan starkt rekommendera Nathan som mäklare!"
säljare på Polluxgatan 10

03 jun 2020

"Nathan Efram är en starkt driven och engagerad mäklare.
Vi såg att han hade mycket goda vitsord och våra förväntningar var höga - men han överträffade dem ändå! Under processens gång var han mycket lätt att få kontakt med, han uppdaterade oss om läget och använde sig av olika strategier för att öka köptemperaturen på vårt objekt. Kunden står verkligen i centrum och uppdraget är det viktigaste.
Nathan jobbade hårt under utförande av uppdraget och hans service och tillgänglighet gagnade både oss och spekulanterna. Vi kände att vi inte gick miste om en enda möjlighet eftersom Nathan såg till att ta vara på allt. Utfallet på vår försäljning blev bättre än väntat och detta trots ett skakigt läge på bostadsmarknaden.
Nathans seriösa och stabila intryck backas upp av hans kollegor, den fina hemsidan, högkvalitativa prospekt och annat material, samt fräscha och trevliga lokaler.
Vi kan inte annat än att ge Nathan våra varmaste rekommendationer."
säljare på Stiftelsevägen 9B

29 maj 2020

"Nathan skulle jag rekommendera till alla jag känner helt enkelt en bra mäklare som kan sitt jobb."
säljare på Stockrosgatan 39

25 maj 2020

"Fullblodsproffs med ett stort engagemang och hjärta. Riktigt imponerad och nöjd."
säljare på Saltkråkegatan 9

03 apr 2020

"Kan verkligen rekommendera Nathan vid bostadsförsäljning "
säljare på Klostergatan 61A

31 mar 2020

"Nathan är en mycket engagerad, entusiastisk, strukturerad och målinriktad mäklare. Det är väldigt lätt att förhålla sig till honom. Han har sålt mina föräldrars lägenhet med ett minimum av direkta kontakter och besvär för säljarnas sida. Jag kan tryggt rekomendera honom för försäljningar i Jönköpingsområdet."
säljare på Södra Apollovägen 47

25 mar 2020

"Mycket nöjda med Bjurfors i Jönköping generellt och med Nathan i synnerhet! Kompetenta, snabba att återkoppla, pålästa om området. Rekommenderas varmt! "
säljare på Odengatan 24

27 feb 2020

"Min tredje försäljning med Nathan. Han är väldig duktig och lyhörd. Bäst av allt är att han alltid gör sitt yttersta för att sälja ditt objekt. Jag kan starkt rekommenderar Nathan. "
säljare på John Erikssonsgatan 39

25 feb 2020

"Nathan är en person som sätter kunden i centrum, han lyssnar på kundens behov, är ärlig och lovar inte för mycket. Man vet att den information Nathan ger sin kund är relevant. Hans kunskap om den lokala marknaden i Jönköping är mycket god. Detta i kombination med ett stort nätverk av potentiella kunder gör att han hittar rätt köpare till sina objekt. Nathan är en mycket trevlig och komplett mäklare!"
säljare på Plantagegränd 5

23 feb 2020

"Helt klart Jönköpings vassaste mäklare. Driven, engagerad och resultatdriven. Snabba svar både på mail och SMS, även om det är utanför ordinarie kontorstid.
Proffsig marknadsföring i samband med försäljning, något som resulterade i rekordpris i bostadsrättsföreningen för min lägenhet."
säljare på Sälggatan 43

20 feb 2020

"Nathan gör det lilla extra för att du ska känna dig trygg. Han är ärlig,tydlig och lever i verkligheten. Ger inte falska förhoppningar utan ger en verklighetsbild. Kommer definitivt köra med Nathan igen ifall det skulle bli aktuellt. "
säljare på Stenhuggargatan 46

03 feb 2020

"Supernöjda med Nathan i alla delar av försäljningen. Väldigt duktig och driven mäklare. Rekommenderas starkt!"
säljare på Lovisagatan 26

03 feb 2020

"Toppmäklare i Jönköping! Nathan är väldigt driven, positiv, och finns alltid tillgänglig. Han gör allt för kunden och affären gick väldigt smidigt. Med glädje rekommenderar jag Nathan! En kanon mäklare helt enkelt. "
säljare på Södra Apollovägen 45

16 jan 2020

"Fantastiskt bra mäklare. Vi hade höga krav på försäljningen och detta var inget problem för Nathan. Hungrig mäklare som gör det där lilla extra för man ska bli mer än nöjd. Kommer garanterat välja Nathan igen vid min nästa försäljning."
säljare på Kålgårdsgatan 8A

31 okt 2019

"Vilken kanonmäklare! Positiv och inger hopp om att "Det här" skall lyckas. Lätt att kommunicera med och alltid tillgänglig! Kunde inte ha hittat bättre!"
säljare på Advokatgatan 5

17 okt 2019

"Nathan är tillmötesgående och känner in osäkerheter samtidigt som han är rätt fram när det behövs. Vi är väldigt nöjda med hans engagemang."
säljare på Raka gatan 8

17 okt 2019

"Det var lätt att kommunicera med mäklaren och det kändes som han förstod mina önskemål även om de inte alltid var klart uttalade. Enda lilla nackdelen är ju att bilderna på nätet blir så avskalade att jag hade svårt att känna igen mitt hem."
säljare på Hamngatan 7

27 sep 2019

"Grymt bra och driven. Man förstår att Nathan är en av absoluta toppmäklarna i Jönköping. Många mäklare lägger upp på hemnet och sen lutar sig tillbaka. Nathan jobbar aktivt med att hitta intressenter."
säljare på Trädgårdsgatan 2A

25 sep 2019

"Det jag uppskattade mest med Nathan var att han var väldigt lugn och pålitlig."
säljare på Kungsgatan 27

18 sep 2019

"Kunde inte bli nöjdare! Jag bad om en snabb process och det blev det, en väldigt bra sådan. Kännt mig tryck hela vägen och försäljningen gick kanon! "
säljare på Lovisagatan 319

05 sep 2019

"Världsklass mäklare med mycket bra slutresultat! "
säljare på Hamngatan 7

06 jul 2019

"Kan varmt rekommendera mäklaren. Kortfattat mycke nöjd. Ska jag sälja min fastighet framöver så blir det samma mäklare."
säljare på Klockljungstigen 61

01 jul 2019

"Nathan är kunnig mäklare som kan sin grej till 100. En mäklare som har stenkoll på sina kunders efterfrågan och köpares vilja.
Helt enkelt en mäklare som man ska anlita om man ska bli nöjd med sin affär, som både köpare och säljare! "
säljare på Stockrosgatan 47

23 jun 2019

"Kompetent och lyhörd, rak och ärlig. Uppfyllde alla mina förväntningar på mäklare, och mer därtill. "
säljare på Mellangatan 20B

23 jun 2019

"Direkt var Nathan tydlig och ärlig i vad som förväntas av oss som säljare men även vad vi kan förvänta oss. Vi har alltid fått snabb respons och vi blev extremt nöjda med slutpriset. En riktig toppmäklare!"
säljare på Scheelegatan 14B

23 maj 2019

"Jag vill rekommenderas Nathan Efraim till säljare som vill sälja sin lgh.Jag ska ta Nathan alltid när jag sälja lgh jag är så nögd med han , han är väldigt duktig Mäklare."
säljare på Korsgatan 6

07 maj 2019

"Jag är supernöjd! En bättre mäklare går nog inte att hitta i Jönköping. Väldigt engagerad och kunnig. Nathan jobbade stenhårt för att uppnå mina önskemål och han löste det galant. Ska du sälja en bostad rekommenderar jag Nathan. "
säljare på Huskvarnavägen 6B

09 mar 2019

"Nathan var helt klart över förväntan, hade kollat med andra mäklare och fastnade för Nathan pågrund av hans driv och sålde in sig mycket bra. så han får 5/5 av mig och kommer rekommendera han till andra."
säljare på Barnarpsgatan 115

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
18
Villa
3
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
14
Försäljningar
22
Försäljningsvärde
60 380 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
118 av 120 säljare
Nathan satte rätt förväntningar på slutpriset
104 av 120 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
119 av 120 säljare
Nathan var tydlig och höll mig uppdaterad
118 av 120 säljare

Nathan på kartan.

591 tidigare annonser
2 bostäder till salu
120 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Annonser

1 795 000 kr
1 rum, 35 m²
51 285 kr/m²
Lägenhet, Jönköping
2 137 kr/mån
2 650 000 kr
3 rum, 73 m²
36 301 kr/m²
Lägenhet, Jönköping
4 673 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 850 000 kr
Lägenhet Kålgården
+ 155 000 kr
2 rum, 73 m²
Utropspris: 2 695 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Kålgården
4 rum, 90 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
2 700 000 kr
Lägenhet Munksjöstaden
+ 705 000 kr
2 rum, 49 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Det är andra gången jag säljer med Nathan. Jag är lika nöjd den här gången, om inte ännu nöjdare!
Affären gick snabbt och smidigt och allt kändes väldigt professionellt och tryggt. Alltid anträffbar och svarar snabbt på frågor. Jag är glad att jag valde Nathan igen och jag vet vem jag anlitar nästa gång. "
3 100 000 kr
Lägenhet Torpa
+ 105 000 kr
2 rum, 69 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 000 000 kr
Villa Tenhult
+ 720 000 kr
4 rum, 120 m²
Utropspris: 1 280 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.