Nathan Efram

Profilbild för Nathan Efram
Nathan Efram
4.8 / 5
(104 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
37 st
13 st
80 655 000 kr

Bakgrund

Nathan Efram jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2012-11-01. Nathan har fått in 13 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Nathan har haft 37 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 96 610 000 kr.

Presentation

Kundfokus och ett passionerat driv har sedan starten varit ledord, därför har Nathans mäklarkarriär redan från början endast visat toppresultat, med många återkommande kunder och flera prisrekord. Nathan är en affärmässig och kompetent mäklare med hög arbetsmoral, stort engagemang och fingertoppskänsla utöver det vanliga. Egenskaper som är värda att nämnas är definitivt hans särskiljande arbetssätt och viljan att högprestera.

Mäklare sedan december 2012.

Mäklarbyrå


Säljare om Nathan.

18 sep 2020

"Vid försäljning av min lägenhet uppvisade Nathan stort engagemang och lyhördhet från start till mål. Man märker snabbt att Nathan brinner för mäklaryrket och allting utfördes med proffsighet. Fick snabb respons under resans gång. Kan varmt rekommendera att anlita Nathan som mäklare."
säljare på Sankt Pauligatan 13

14 sep 2020

"Extremt proffsigt bemötande från Nathan som hjälpte till väldigt bra i processen av försäljningen av lägenheten. Kan varmt rekommendera honom!"
säljare på Fackelgatan 18

08 sep 2020

"Personligt engagemang balanserat av en yrkeskompetens utöver det vanliga. Nathan skapar tillit och förtroende hos såväl säljare som köpare.
Lång erfarenhet och stolthet för yrket lyser genom tydligt och resultatet av samarbetet kan inte beskrivas som något annat än succe!
Lyfter på hatten och tackar för denna gången och ser fram emot fler möten i framtiden. "
säljare på Östra Storgatan 101A

07 sep 2020

"Nathan är en motiverad mäklare som jobbar för säljaren bästa och tar god hänsyn till köparen. Han gjorde ett toppenbra jobb med vår lägenhet."
säljare på Solvägen 6

31 aug 2020

"Nathan är en lyhörd och driven mäklare!"
säljare på Rosenlundsgatan 4A

23 jun 2020

"Nathan är driven och väldigt engagerad i sitt jobb.
Han är alltid till hjälp med allt inom försäljning och köp.
Kan starkt rekommendera Nathan som mäklare!"
säljare på Polluxgatan 10

03 jun 2020

"Nathan Efram är en starkt driven och engagerad mäklare.
Vi såg att han hade mycket goda vitsord och våra förväntningar var höga - men han överträffade dem ändå! Under processens gång var han mycket lätt att få kontakt med, han uppdaterade oss om läget och använde sig av olika strategier för att öka köptemperaturen på vårt objekt. Kunden står verkligen i centrum och uppdraget är det viktigaste.
Nathan jobbade hårt under utförande av uppdraget och hans service och tillgänglighet gagnade både oss och spekulanterna. Vi kände att vi inte gick miste om en enda möjlighet eftersom Nathan såg till att ta vara på allt. Utfallet på vår försäljning blev bättre än väntat och detta trots ett skakigt läge på bostadsmarknaden.
Nathans seriösa och stabila intryck backas upp av hans kollegor, den fina hemsidan, högkvalitativa prospekt och annat material, samt fräscha och trevliga lokaler.
Vi kan inte annat än att ge Nathan våra varmaste rekommendationer."
säljare på Stiftelsevägen 9B

29 maj 2020

"Nathan skulle jag rekommendera till alla jag känner helt enkelt en bra mäklare som kan sitt jobb."
säljare på Stockrosgatan 39

25 maj 2020

"Fullblodsproffs med ett stort engagemang och hjärta. Riktigt imponerad och nöjd."
säljare på Saltkråkegatan 9

03 apr 2020

"Kan verkligen rekommendera Nathan vid bostadsförsäljning "
säljare på Klostergatan 61A

31 mar 2020

"Nathan är en mycket engagerad, entusiastisk, strukturerad och målinriktad mäklare. Det är väldigt lätt att förhålla sig till honom. Han har sålt mina föräldrars lägenhet med ett minimum av direkta kontakter och besvär för säljarnas sida. Jag kan tryggt rekomendera honom för försäljningar i Jönköpingsområdet."
säljare på Södra Apollovägen 47

25 mar 2020

"Mycket nöjda med Bjurfors i Jönköping generellt och med Nathan i synnerhet! Kompetenta, snabba att återkoppla, pålästa om området. Rekommenderas varmt! "
säljare på Odengatan 24

27 feb 2020

"Min tredje försäljning med Nathan. Han är väldig duktig och lyhörd. Bäst av allt är att han alltid gör sitt yttersta för att sälja ditt objekt. Jag kan starkt rekommenderar Nathan. "
säljare på John Erikssonsgatan 39

25 feb 2020

"Nathan är en person som sätter kunden i centrum, han lyssnar på kundens behov, är ärlig och lovar inte för mycket. Man vet att den information Nathan ger sin kund är relevant. Hans kunskap om den lokala marknaden i Jönköping är mycket god. Detta i kombination med ett stort nätverk av potentiella kunder gör att han hittar rätt köpare till sina objekt. Nathan är en mycket trevlig och komplett mäklare!"
säljare på Plantagegränd 5

23 feb 2020

"Helt klart Jönköpings vassaste mäklare. Driven, engagerad och resultatdriven. Snabba svar både på mail och SMS, även om det är utanför ordinarie kontorstid.
Proffsig marknadsföring i samband med försäljning, något som resulterade i rekordpris i bostadsrättsföreningen för min lägenhet."
säljare på Sälggatan 43

20 feb 2020

"Nathan gör det lilla extra för att du ska känna dig trygg. Han är ärlig,tydlig och lever i verkligheten. Ger inte falska förhoppningar utan ger en verklighetsbild. Kommer definitivt köra med Nathan igen ifall det skulle bli aktuellt. "
säljare på Stenhuggargatan 46

03 feb 2020

"Supernöjda med Nathan i alla delar av försäljningen. Väldigt duktig och driven mäklare. Rekommenderas starkt!"
säljare på Lovisagatan 26

03 feb 2020

"Toppmäklare i Jönköping! Nathan är väldigt driven, positiv, och finns alltid tillgänglig. Han gör allt för kunden och affären gick väldigt smidigt. Med glädje rekommenderar jag Nathan! En kanon mäklare helt enkelt. "
säljare på Södra Apollovägen 45

16 jan 2020

"Fantastiskt bra mäklare. Vi hade höga krav på försäljningen och detta var inget problem för Nathan. Hungrig mäklare som gör det där lilla extra för man ska bli mer än nöjd. Kommer garanterat välja Nathan igen vid min nästa försäljning."
säljare på Kålgårdsgatan 8A

31 okt 2019

"Vilken kanonmäklare! Positiv och inger hopp om att "Det här" skall lyckas. Lätt att kommunicera med och alltid tillgänglig! Kunde inte ha hittat bättre!"
säljare på Advokatgatan 5

17 okt 2019

"Nathan är tillmötesgående och känner in osäkerheter samtidigt som han är rätt fram när det behövs. Vi är väldigt nöjda med hans engagemang."
säljare på Raka gatan 8

17 okt 2019

"Det var lätt att kommunicera med mäklaren och det kändes som han förstod mina önskemål även om de inte alltid var klart uttalade. Enda lilla nackdelen är ju att bilderna på nätet blir så avskalade att jag hade svårt att känna igen mitt hem."
säljare på Hamngatan 7

27 sep 2019

"Grymt bra och driven. Man förstår att Nathan är en av absoluta toppmäklarna i Jönköping. Många mäklare lägger upp på hemnet och sen lutar sig tillbaka. Nathan jobbar aktivt med att hitta intressenter."
säljare på Trädgårdsgatan 2A

25 sep 2019

"Det jag uppskattade mest med Nathan var att han var väldigt lugn och pålitlig."
säljare på Kungsgatan 27

18 sep 2019

"Kunde inte bli nöjdare! Jag bad om en snabb process och det blev det, en väldigt bra sådan. Kännt mig tryck hela vägen och försäljningen gick kanon! "
säljare på Lovisagatan 319

05 sep 2019

"Världsklass mäklare med mycket bra slutresultat! "
säljare på Hamngatan 7

06 jul 2019

"Kan varmt rekommendera mäklaren. Kortfattat mycke nöjd. Ska jag sälja min fastighet framöver så blir det samma mäklare."
säljare på Klockljungstigen 61

01 jul 2019

"Nathan är kunnig mäklare som kan sin grej till 100. En mäklare som har stenkoll på sina kunders efterfrågan och köpares vilja.
Helt enkelt en mäklare som man ska anlita om man ska bli nöjd med sin affär, som både köpare och säljare! "
säljare på Stockrosgatan 47

23 jun 2019

"Kompetent och lyhörd, rak och ärlig. Uppfyllde alla mina förväntningar på mäklare, och mer därtill. "
säljare på Mellangatan 20B

23 jun 2019

"Direkt var Nathan tydlig och ärlig i vad som förväntas av oss som säljare men även vad vi kan förvänta oss. Vi har alltid fått snabb respons och vi blev extremt nöjda med slutpriset. En riktig toppmäklare!"
säljare på Scheelegatan 14B

23 maj 2019

"Jag vill rekommenderas Nathan Efraim till säljare som vill sälja sin lgh.Jag ska ta Nathan alltid när jag sälja lgh jag är så nögd med han , han är väldigt duktig Mäklare."
säljare på Korsgatan 6

07 maj 2019

"Jag är supernöjd! En bättre mäklare går nog inte att hitta i Jönköping. Väldigt engagerad och kunnig. Nathan jobbade stenhårt för att uppnå mina önskemål och han löste det galant. Ska du sälja en bostad rekommenderar jag Nathan. "
säljare på Huskvarnavägen 6B

09 mar 2019

"Nathan var helt klart över förväntan, hade kollat med andra mäklare och fastnade för Nathan pågrund av hans driv och sålde in sig mycket bra. så han får 5/5 av mig och kommer rekommendera han till andra."
säljare på Barnarpsgatan 115

08 mar 2019

"En trevlig bekantskap. Rak och ärlig, lite " sträng".
En aning stressad, som alla i den åldern är, som skall göra karriär."
säljare på Södra Apollovägen 47

27 feb 2019

"Jättebra superdriven mäklare som fick upp priset på vår bostad rejält trots en vikande marknad."
säljare på Horstorpsringen 12

31 jan 2019

"Nathan är en mycket trevlig, engagerad och erfaren mäklare. Bra dialoger hela vägen! Rekommenderar honom starkt, skulle absolut välja honom igen!
5 stjärnor av 5.
Med vänlig hälsning,
En mycket nöjd säljare "
säljare på Slottsgatan 26

30 jan 2019

"Nathan är engagerad i sitt arbete, och är med en hela vägen både före och efter försäljningen! Driven kille, kan rekommendera honom som mäklare."
säljare på Gillesgatan 11A

24 jan 2019

"Fantastisk kille med hjärtat på rätt plats och kompetens så att det räcker och blir över. Högt tempo och okomplicerat, rekommenderas varmt! "
säljare på Östra Storgatan 107B

08 dec 2018

"Ett oerhört driv. Lätt att få tag på, svarade alltid på mejl och sms. "
säljare på Tenhultsvägen 121

07 dec 2018

"Vår lägenhet tog lång tid att sälja men det berodde inte på Nathan. När Nathan kom in som mäklare nummer 3, då blev det fart, och han lyckades få till en försäljning förhållandevis snabbt. Det var inte enbart tur. Nathan har nämligen stor kunskap och han brinner verkligen för att hitta lösningar som leder till att alla parter blir nöjda. Han har visat att en mäklare kan göra stor skillnad. När han har visningar då låter han de som är där vara kvar så länge de vill. Han har inget emot att jobba övertid med en visning. Eventuella köpare får gott om tid att hitta rätt känsla för en lägenhet. Nathan Efram är, enligt mig, Jönköpings bästa mäklare."
säljare på Vevslupsgränd 2

04 dec 2018

"Jag kan verkligen ge Nathan mina bästa rekommendationer. Kommer att rekommendera Nathan till alla mina vänner och bekanta."
säljare på Fogdegatan 8

20 nov 2018

"En grymt angagerad mäklare och vill alltid kundens bästa! Otroligt duktig, kan helt klart rekommendera honom till andra!! Kungligt jobb!"
säljare på Hammarvägen 10

23 okt 2018

"Nathan är oerhört driven, duktig och tillmötesgående. Vid nästa bostadsförsäljning ringer jag Nathan på en gång. Har tidigare varit på visningar som Nathan har haft. Duktig för både säljare och köpare. Kort sagt - stans bästa mäklare! 10/10! "
säljare på Östra Storgatan 168

18 okt 2018

"Denna mäklare ångrar jag inte en sekund att jag ringde. Han fick fria händer att sälja min bostad och gjorde det med bravur på 5 dagar."
säljare på Merkuriusvägen 39A

16 okt 2018

"Jag har haft Nathan som mäklare för två av mina objekt. Nathan har från början till slut skött hela arbetet från säljstrategi till försäljning på utmärkt sätt med enormt framgång på slutpris som var långt över mina förväntningar. Om du är efter Jönköpings absolute mest drivna och duktig mäklare så är Nathan det självklara valet. "
säljare på Lasarettsgatan 5B

01 sep 2018

"Jag är nöjd med annonsen som helhet, men bilderna kunde varit lite bättre. På frågan om mäklaren var prisvärd svarade jag Nej, för att jag tycker att det fortfarande är för mycket pengar man lägger i arvode. Man får ändå göra mycket jobb själv. Men jag är nöjd med honom och det jobb han gjorde. "
säljare på Odengatan 22

31 aug 2018

"Kom ihåg att stänga balkong och altandörrar när du låser huset!"
säljare på Fagottgatan 5

14 jun 2018

"Ärlig och trovärdig"
säljare på Sälggatan 3

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
29
Villa
4
Radhus
3
Parhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
13
Försäljningar
37
Försäljningsvärde
96 610 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
101 av 104 säljare
Nathan satte rätt förväntningar på slutpriset
88 av 104 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
103 av 104 säljare
Nathan var tydlig och höll mig uppdaterad
101 av 104 säljare

Nathan på kartan.

557 tidigare annonser
4 bostäder till salu
103 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Annonser

1 750 000 kr
2 rum, 30 m²
58 333 kr/m²
Lägenhet, Jönköping
1 842 kr/mån
1 295 000 kr
2 rum, 58,5 m²
22 327 kr/m²
Lägenhet, Jönköping
3 008 kr/mån
1 695 000 kr
2 rum, 53,2 m²
31 981 kr/m²
Lägenhet, Jönköping
2 900 kr/mån
2 400 000 kr
2 rum, 50 m²
48 000 kr/m²
Lägenhet, Jönköping
3 030 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 015 000 kr
Lägenhet Gräshagen
+ 20 000 kr
2 rum, 60,5 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
1 750 000 kr
Lägenhet Huskvarna
-45 000 kr
3 rum, 70 m²
Utropspris: 1 795 000 kr
2 725 000 kr
Radhus Huskvarna
+ 130 000 kr
4 rum, 108 m²
Utropspris: 2 595 000 kr
1 775 000 kr
Lägenhet Bäckalyckan
+ 80 000 kr
2 rum, 46 m²
Utropspris: 1 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vid försäljning av min lägenhet uppvisade Nathan stort engagemang och lyhördhet från start till mål. Man märker snabbt att Nathan brinner för mäklaryrket och allting utfördes med proffsighet. Fick snabb respons under resans gång. Kan varmt rekommendera att anlita Nathan som mäklare."
1 395 000 kr
Lägenhet Huskvarna
3 rum, 66,5 m²
Utropspris: 1 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Extremt proffsigt bemötande från Nathan som hjälpte till väldigt bra i processen av försäljningen av lägenheten. Kan varmt rekommendera honom!"
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.