Natasha Vasic

Profilbild för Natasha Vasic
Säljarfavorit
Natasha Vasic
4.9 / 5
(120 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
29 st
21 st
57 245 000 kr

Bakgrund

Natasha Vasic jobbar på ERA och är registrerad mäklare sedan 2015-07-07. Natasha har fått in 21 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan juni 2020. Natasha har enligt vår statistik haft 25 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 68 020 000 kr.

Presentation

Med flera års erfarenhet och många försäljningar i bagaget så är jag den mäklare du ska välja om du vill känna dig trygg i din bostadsaffär. Jag förmedlar bostadsrätter och villor främst på Hisingen och är själv uppvuxen och bosatt här, därav slår hjärtat lite extra för området. För mig är det viktigt att du som säljare ska få maximal service och att du ska bli så pass nöjd efter försäljningen att du vill rekommendera mig vidare till familj och vänner. Tveka inte att höra av dig om du skulle vilja veta mer om hur jag jobbar för att nå bästa möjliga resultat!

Mina kunder skriver om mig nedan:

"Natasha har varit otroligt proffessionell genom hela processen kring vår bostadsrättsförsäljning. Hon är lugn, lyhörd och alltid lätt att nå. Inga frågor känns obevkäma. Vi träffade olika mäklare inför vår försäljning och valet at Natascha kändes helt rätt!
Vill du ha ett tryggt val med gott slutreslutat och hög kvalité ska du välja Natasha som mäklare!"

"Kunskap, kundservice & pålitlighet är några ord att sammanfatta Natasha med. Vi är väldigt nöjda att vi fick en god genomgång av marknaden och olika strategier. Snabb återkoppling via telefon och mail samt direkt feedback, inga tomma löften!
Vi kände direkt att man kan lita på Natasha samt att hon är en av de mest trovärdiga mäklarna vi har varit i kontakt med.
Supernöjda med försäljningen och valet av mäklare samt byrå.
Tack Natasha!"

Säljare om Natasha.

20 apr 2021

"Natasha är en grymt duktig mäklare in town. Hon är väldigt hjälpsam och vänligt.
Varmt rekommendera Natasha. "
säljare på Solhagagatan 108

07 apr 2021

"Väldigt tillmötesgående och villig att hjälpa till med allt. Trevlig och lätt att få tag på. Man kände sig aldrig jobbig trots många många samtal. "
säljare på Långängen 8A

31 mar 2021

"Vi jämförde mellan tre olika mäklare, Natascha blev det till slut och vi är så otroligt glada av valet vi gjorde.
Hon är en riktigt duktig mäklare även förhandlare med otroligt höga mål som hon lyckas nå!
Vi fick mer än vad vi ville ha och vill tacka Natascha för hennes otroligt grymma insats!
Finns gott om mäklare ute, men Natascha är verkligen otroligt begåvad och duktig i det hon gör här får du kvalité från början till slut!"
säljare på Fiolgatan 8

29 mar 2021

"En fantastisk underbar noggrann och kunnig mäklare som jag varmt kan rekommendera till alla i min närhet o alla andra som vill sälja eller köpa ett eget hem "
säljare på Stora Pölsans väg 2B

25 mar 2021

"Vi är supernöjda med allt hjälp vi fick av natasha och allt gick smidigt och lätt!"
säljare på Ingebäckslyckan 38

19 feb 2021

"Så otroligt nöjda över vårt mäklarval Natasha är en driven mäklare som skötte processen professionellt från början till slut.Natasha är bästa mäklaren vi kan varmt rekommendera henne."
säljare på Prilyckegatan 91

16 feb 2021

"När vi köpte vår lägenhet var Natasha vår mäklare, och nu, några år senare när vi skulle sälja blev det dags för oss att ta kontakt med Natasha igen. Hon sålde vår lägenhet i Kvillebäcken och det kunde inte gått smidigare. Med henne kände vi oss trygga hela vägen och hon gav tips och råd när vi behövde det.
Kan verkligen rekommendera Natasha som mäklare! "
säljare på Fjärdingsgatan 16A

10 feb 2021

"Har haft samma mäklare tidigare o blir lika nöjd varje gång.
Inget flummigt. Rak, tydlig o väldigt vänlig.
Engagerar sig till sitt yttersta. Vet vad hon gör.
Bra val av mäklerska. Kan rekommendera varm."
säljare på Klarinettgatan 22

26 jan 2021

"Natasha är en noggrann, driven, lyhörd, effektiv och duktig mäklare. När du anlitar henne får du en mäklare som är mycket professionell - Jag kan varmt rekommendera Natasha!"
säljare på Lillekärr Norra 128

13 jan 2021

"Kunde inte vara nöjdare! Så otroligt snäll och kunnig. Skulle varmt rekommendera henne."
säljare på Ingebäckslyckan 36

15 dec 2020

"Efter att ha läst alla fina omdömen så fick vi upp ögonen för Natasha. Och hon överträffade alla förväntningar. Lyhörd, proffsig och engagerad. En mäklare som vi kan rekommendera!"
säljare på Lillekärr Södra 194

27 nov 2020

"Vi drog oss för att sälja lägenheten för att det kändes stort, bökigt, svårt och läskigt. Tillslut kontaktade vi Natasha och sa att vi ville sälja så fort som möjligt. Vi tyckte om Natasha direkt och hon var helt fantastisk under hela försäljningen. Hon fick det att gå fort, smidigt och kännas tryggt! Något som kändes så tungt blev så lätt! Natasha är snäll, trevlig och jätteduktig! Hon fick dessutom slutpriset att bli mycket högre än vad vi kunnat förvänta oss. Vi hade inte kunnat vara nöjdare! Jag samarbetar gärna med Natasha igen, både som köpare eller säljare."
säljare på Lillekärr Södra 112

09 nov 2020

"Kunskap, kundservice & pålitlighet är några ord att sammanfatta Natasha med. Vi är väldigt nöjda att vi fick en god genomgång av marknaden och olika strategier. Snabb återkoppling via telefon och mail samt direkt feedback, inga tomma löften!
Vi kände direkt att man kan lita på Natasha samt att hon är en av de mest trovärdiga mäklarna vi har varit i kontakt med.
Supernöjda med försäljningen och valet av mäklare samt byrå.
Tack Natasha!"
säljare på Monsungatan 65A

06 nov 2020

"Natasha är en fantastisk mäklare, en säljare ut i fingerspetsarna som gör det där lilla extra som i detta fall gjorde att vi fick sålt vår lägenhet innan visning. Hon är otroligt professionell, har koll på detaljer, är lyhörd och engagerad. Hon är utan tvivel den bästa mäklare vi haft att göra med! Våra varmaste rekommendationer! Vänligen, Sofia & Robin"
säljare på Barken Beatrices gata 40

20 okt 2020

"Snabb, effektiv och mycket tillmötesgående. Lätt att kommunicera med. Vi är helnöjda och kan varmt rekommendera Natasha."
säljare på Prilyckegatan 129

16 okt 2020

"Mycket trevlig, förstående och lätt att prata med."
säljare på Tredje Långgatan 37

15 okt 2020

"Vi är otroligt glada och nöjda för hur snabb och smidigt affären gick! Mäklaren var väldigt engagerad och höll god kontakt med oss. Vi rekommenderar starkt vår mäklare, Natasha. "
säljare på Gamla Kronvägen 49

10 okt 2020

"Natasha gav från första sekunden ett positivt intryck. Hon förstod tidsramen jag hade att utgå ifrån och snabbt anpassade sig till situationen för att hjälpa mig att hitta bästa lösningen. En trevlig och härlig person att samarbeta med. "
säljare på Lillekärr Södra 150

29 sep 2020

"Extremt nöjd med Natasha :) Lyhörd och trevlig alltid lätt att få tag i och alltid snabba svar :) Har inget att klaga på här kommer garanterat anlita Natasha igen samt rekommendera vidare till vänner och bekanta:) "
säljare på Lillekärr Södra 106

21 sep 2020

"Supertrevlig. Svarade på alla frågor vi hade. Var snabb på att svara och tog sig tid för oss. "
säljare på Ångaren Indias gata 2

17 sep 2020

"She was all the time next to me to every question, request or information i asked for.
Great communication, full of energy and competent to her job. All details were arranged smoothly without stress.
I felt i m in good hands and i trust her 100%."
säljare på Färgfabriksgatan 14

25 aug 2020

"Natascha Vasic är en väldigt bra och kompetent mäklare. Lyhörd och väldigt trevlig. Hon lägger ner mycket arbete och är alltid tillgänglig. Rekommenderar henne starkt då jag har haft henne som mäklare flera gånger. Hon är fantastisk! "
säljare på Ingebäcksvägen 33B

19 aug 2020

"Kan varmt rekommendera Natasha, använt henne flera och är väldigt nöjd!"
säljare på Soldathemsgatan 15

23 jul 2020

"Engagerad mäklare som vill det bästa för både säljare och köpare! Hjälpsam i alla aspekter av försäljningen av lägenheten och pappersarbetet efter. Rekommenderar starkt Natasha!"
säljare på Solhagagatan 82

17 jun 2020

"Mycket engagerad Och lyhörd, proffesionell och realistisk, engagerad samt väldigt trevlig."
säljare på Lillekärr Norra 124

29 apr 2020

"Vi har varit super nöjda med Natasha redan från första mötet. Hon gjorde ett toppen jobb med att sälja vår lägenhet. Hon var väldigt lätt att nå både via mail och telefon, seriös och ärligt samtidigt mycket bra på att uppdatera information om allt. Vår mäklare var fantastik och gav oss ett professionellt intryck under hela processen. Hon var super engagerad och gav sitt allt för oss under en osäker tid (Covid-19). Natasha är den mäklare som vi verkligen värmt rekommendera till dig som ska sälja din bostad. "
säljare på Barken Storegrunds gata 14

16 apr 2020

"Är glad för att valt Natasha som mäklare.
Hon har hanterat min bostadsaffär på ett mycket proffesionellt sätt. Jag kan varmt rekommendera denna mäklaren till er som skall sälja. "
säljare på Ostindiefararen 31

02 apr 2020

"Natasha är en professionell mäklare med stort engagemang. Vi är jätteglada och nöjda att vi valde att gå vidare med henne. Alltid tillgänglig, trevlig och driven."
säljare på Lillekärr Södra 114

16 mar 2020

"Fantastisk mäklare! Gjorde jobbet så bra! Rekommenderas starkt!"
säljare på Soldathemsgatan 2

07 mar 2020

"Är super nöjd med Natascha. En super duktig mäklare som varit engagerad från dag ett. Otroligt trevlig och kunnig i sitt arbete. Rekommenderar henne starkt. "
säljare på Ingebäckslyckan 38

31 jan 2020

"Bra och engagerade mäklare hos Era. Jag har inget att klaga på alls!"
säljare på Karl Gustavsgatan 33

24 jan 2020

"Väldigt kompetent och driven. Dessutom ödmjuk. En mycket duktig mäklare."
säljare på Gustaf Dalénsgatan 18

08 okt 2019

"Har anlitat Natasha vid flera tillfällen och skulle aldrig anlita någon annan. Hon är alltid tillgänglig och ger bra återkoppling. Rekommenderar varmt! "
säljare på Bergskroken 6

16 jul 2019

"Fantastisk mäklare som överraskade vid försäljningen. Trevlig och förtroendeingivande. "
säljare på Skimmelvägen 1

24 apr 2019

"Vi valde Natasha efter att varit i kontakt med flera olika mäklare inför försäljningen och är mer än nöjda! Hon fanns alltid där när vi behövde få kontakt med henne och vi kände stort förtroende för henne under försäljningen. Vi var dessutom väldigt nöjda med den rådgivning vi fick kostnadsfritt av stylisten som ERA har ett samarbete med. Vi kan varmt rekommendera Natasha till dig som söker en engagerad mäklare! "
säljare på Lillekärr Södra 192

24 mar 2019

"Allt var bra"
säljare på Långängen 7

19 mar 2019

"Har anlitat Natacha flera gånger. Är super nöjd finns ingen bättre. "
säljare på Lillekärr Södra 192

13 mar 2019

"Jag väljer alltid Natasha som min mäklare och kan inte tänka mig någon annan. "
säljare på Solhagagatan 92

12 feb 2019

"Natasha var tydlig och kunnig, hon gav en bra och träffsäker bild när det gällde förväntningar utifrån dagens köpmarknad. Hon var noga med att kommunicera och hade ett stort kontaktnät vilket är gynnsamt vid försäljning. Jag rekommenderar henne starkt!"
säljare på Lillekärr Södra 198

20 dec 2018

"Kan varmt rekommendera Natasha!"
säljare på Ångaren Indias gata 5

11 dec 2018

"Natasa är bäst"
säljare på Sagogången 5

21 nov 2018

"Rekommenderar denna mäklaren starkt
Mycket kunnig och professionell som har ett stort engagemang.
Återkopplade kontinueligt och var lätt att komma i kontakt med.
Såg till att jag som kund/säljare fick ut bästa möjliga slutresultat.
"
säljare på Stommavägen 26

31 maj 2018

"Natasha var väldigt proffsig och hjälpsam. Kommer definitivt att anlita henne igen om jag behöver sälja min bostad någon gång."
säljare på Generalsgatan 4

18 maj 2018

"Bästa mäklare kommer rekommendera starkt till min omgivning lyssnade väl och hjälpte mig mer än jag förväntade mig alltid anträffbar är så himla nöjd"
säljare på Varmfrontsgatan 12

17 maj 2018

"Natasha har varit otroligt proffessionell genom hela processen kring vår bostadsrättsförsäljning. Hon är lugn, lyhörd och alltid lätt att nå. Inga frågor känns obevkäma. Vi träffade olika mäklare inför vår försäljning och valet at Natascha kändes helt rätt!
Vill du ha ett tryggt val med gott slutreslutat och hög kvalité ska du välja Natasha som mäklare! "
säljare på Russvägen 44

27 apr 2018

"En av dom bästa mäklarna jag träffat på
Proffs ut i fingerspetsarna trots sin låga ålder
Ett riktigt ess "
säljare på Prilyckegatan 89

28 mar 2018

"Superbra bemötande och engagemang. Kommer rekommendera till andra!"
säljare på Russvägen 42

19 mar 2018

"Slutpriset stämde inte helt med värderingen, men det berodde delvis på marknadens plötsliga fall i höstas vilket alla mäklare, köpare och säljare blev påverkade av och få hade räknat med."
säljare på Rundbäcksgatan 6

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
23
Villa
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
21
Försäljningar
25
Försäljningsvärde
68 020 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
116 av 119 säljare
Natasha satte rätt förväntningar på slutpriset
108 av 119 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
120 av 120 säljare
Natasha var tydlig och höll mig uppdaterad
120 av 120 säljare

Natasha på kartan.

244 tidigare annonser
5 bostäder till salu
120 rekommendationer

5 bostäder till salu.

Annonser

1 995 000 kr
4 rum, 90 m²
22 166 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
5 996 kr/mån
1 780 000 kr
2 rum, 53,5 m²
33 584 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 235 kr/mån
1 895 000 kr
3 rum, 93 m²
20 376 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
5 334 kr/mån
1 595 000 kr
2 rum, 62,5 m²
25 725 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 305 kr/mån
3 rum, 77 m²
Lägenhet, Göteborg
4 308 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

4 520 000 kr
Villa Hisingen
+ 625 000 kr
5 rum, 117 m²
Utropspris: 3 895 000 kr
2 500 000 kr
Lägenhet Hisingen
3 rum, 75 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Natasha är en grymt duktig mäklare in town. Hon är väldigt hjälpsam och vänligt.
Varmt rekommendera Natasha. "
2 500 000 kr
Lägenhet Västra Göteborg
3 rum, 70,7 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi jämförde mellan tre olika mäklare, Natascha blev det till slut och vi är så otroligt glada av valet vi gjorde.
Hon är en riktigt duktig mäklare även förhandlare med otroligt höga mål som hon lyckas nå!
Vi fick mer än vad vi ville ha och vill tacka Natascha för hennes otroligt grymma insats!
Finns gott om mäklare ute, men Natascha är verkligen otroligt begåvad och duktig i det hon gör här får du kvalité från början till slut!"
3 800 000 kr
Lägenhet Hisingen
3 rum, 73,5 m²
1 590 000 kr
Lägenhet Hisingen
+ 90 000 kr
2 rum, 65,2 m²
Utropspris: 1 500 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.