Nabil Hadji

Profilbild för Nabil Hadji
Säljarfavorit
Nabil Hadji
4.8 / 5
(143 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
39 st
22 st
113 315 000 kr

Bakgrund

Nabil Hadji jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2019-05-07. Nabil har fått in 22 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan november 2019. Nabil har enligt vår statistik haft 40 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och lägenheter och motsvarar ett värde på 120 708 000 kr.

Presentation

Jag är uppväxt i Västerås och har arbetat med försäljning i hela mitt arbetsliv. Med ödmjukhet, kunskap och hög tillgänglighet ser jag till att vi tillsammans når en lyckad affär. I mäklaryrket ser jag mitt tålamod och min målmedvetenhet som en stor fördel. Varje bostadsaffär är unik och jag lägger stor vikt med att skräddarsy vår gemensamma försäljning så den passar just dig. Att både säljare och köpare känner sig nöjda genom hela processen är det som motiverar mig allra mest. Är du ute och letar bostad, ska sälja eller bara har frågor och funderingar så tveka inte att kontakta mig.

Varmt välkommen!

Prisad mäklare.

Utmärkelser

första kvartalet 2022

Säljare om Nabil.

31 mar 2022

"Jätte nöjd!"
säljare på Tillbergaby 13

24 mar 2022

"Alltid tillgänglig. Lätt att få tag på. Kändes väldigt seriös."
säljare på Norra Ängsvägen 5

19 mar 2022

"Nabil är en lyhörd och inkännande mäklare, han är engagerad och hjälpsam under hela processen. Han hjälper en att känna sig trygg och är duktig i bemötandet till likväl köpare som säljare. Skulle jag sälja något igen i framtiden skulle jag anlita honom som mäklare igen! "
"Nabil är en lyhörd och inkännande mäklare, han är engagerad och hjälpsam under hela processen. Han hjälper en att känna sig trygg och är duktig i bemötandet till likväl köpare som säljare. Skulle jag sälja något igen i framtiden skulle jag anlita honom som mäklare igen! "
Läs mer
säljare på Norra Lyckovägen 6F

15 mar 2022

"Mycket bra mäklare! Nabil höll mig som säljare konstant uppdaterad var vi stod i försäljningsprocessen, vad nästa steg var, hur han såg på bostaden osv. Anlitar ni Nabil som Mäklare så kommer ni knte ångra er."
säljare på Rekylgatan 6

14 jan 2022

"Jag har arbetat med försäljning av bostäder både privat och genom arbete i hög utsträckning. I anledning därav har jag stött på många mäklare. Jag kan dock säga att jag aldrig stött på någon som är lika lyhörd, engagerad och tålmodig som Nabil. Trots en otroligt utdragen och knepig försäljning, s..."
"Jag har arbetat med försäljning av bostäder både privat och genom arbete i hög utsträckning. I anledning därav har jag stött på många mäklare. Jag kan dock säga att jag aldrig stött på någon som är lika lyhörd, engagerad och tålmodig som Nabil. Trots en otroligt utdragen och knepig försäljning, som inte berodde på Nabil, gjorde han konsekvent det bästa av varje situation och han lyckades även ordna en riktigt bra affär till sist.
Jag kommer varmt rekommendera Nabil som mäklare till de i min närhet som går i säljtankar.
Tack för allt Nabil, du har en fin flaska champagne att se fram emot! "
Läs mer
säljare på Tegelbruksvägen 19

29 dec 2021

"Eftersom vår försäljning inte va som alla andra då kronofogden har varit inblandad. Så har Nabil skött försäljningen och kommunikation med oss och myndigheten på ett proffesionellt och givande sätt. "
säljare på Ekspinnargatan 9

26 dec 2021

"Vi kommer att varmt rekommendera Nabil till alla vi känner samt anlita honom själva vid framtida försäljningar. Vi kunde inte ha valt en bättre mäklare. Han har uppdaterat oss kontinuerligt under hela försäljningprocessen, alltid varit tillgänglig vid minsta lilla fråga, sett till att ge oss den ..."
"Vi kommer att varmt rekommendera Nabil till alla vi känner samt anlita honom själva vid framtida försäljningar. Vi kunde inte ha valt en bättre mäklare. Han har uppdaterat oss kontinuerligt under hela försäljningprocessen, alltid varit tillgänglig vid minsta lilla fråga, sett till att ge oss den bästa servicen vi kan få. Vi har haft en stor tillit till Nabil och den har aldrig sviktat. Han har en god områdeskännedom och gav oss en realistisk prisbild över marknaden samt områdets priser. Han har haft en positiv anda hela processen även fast vi har varit oroliga och negativa. Hans prestationer har varit enastående under denna försäljningsprocess. Jag hoppas innerligt att alla väljer Nabil!"
Läs mer
säljare på Norra Skjutbanegatan 21B

25 okt 2021

"Är nöjd med mäklarens insats. Försäljningen gick bra med två visningar."
säljare på Trestegsgatan 12

30 sep 2021

"Fantastisk mäklare med väldigt god kännedom om området. Han hade också bra koll på personer som just nu letade bostäder av vår typ i området vilket fick hela affären att kännas extra trygg.
Vänligt, lugnt och tryggt intryck med en god känsla av en person som kan sin sak.
Alltid väldigt tydlig, s..."
"Fantastisk mäklare med väldigt god kännedom om området. Han hade också bra koll på personer som just nu letade bostäder av vår typ i området vilket fick hela affären att kännas extra trygg.
Vänligt, lugnt och tryggt intryck med en god känsla av en person som kan sin sak.
Alltid väldigt tydlig, sätter rimliga förväntningar, noga med att vi även fick rätt fotograf som vi önskade för vår försäljning.
Kan varmt rekommendera Nabil som mäklare, både för säljare och de som söker efter sitt nya hem!"
Läs mer
säljare på Dragverksgatan 10

24 sep 2021

"Professionell, trevlig, engagerad och aktiv"
säljare på Norra Ringvägen 41

22 sep 2021

"Så nöjd med arbetet Nabil gjort! Riktigt duktig och mån om att det ska bli så bra som möjligt för alla med allt! "
säljare på Fröjdtorp 4

22 sep 2021

"Nabil är bäst, han är kunnig, professionellt och lyhörd. Han va engagerat och kämpade för att få bäst pris på min försäljning. Jag skulle absolut rekommendera honom."
säljare på Ringduvegatan 54

11 sep 2021

"Helt klart den bästa mäklaren som såg potentialen i vår lägenhet som andra mäklare inte såg! Jobbade hårt och fick ett slutresultat som han sa från början! Rekommenderar verkligen Nabil starkt, det bästa valet av fastighetsmäklare!"
säljare på Neptungatan 6

27 jul 2021

"Väldigt duktig och hjälpsam mäklare, alltid funnits tillgänglig vid frågor om försäljningen och väldigt tydlig. "
säljare på Smältverksgatan 37

24 jul 2021

"Jätte bra mäklare, kunnig i sitt arbete, höll mig uppdaterad under hela försäljningen, mycket trevlig och engagerad kan starkt rekommendera Nabil Hadji som mäklare."
säljare på Benvägen 38

22 jul 2021

"Nöjd"
säljare på Bomansgatan 22E

24 jun 2021

"Nabil genomförde försäljningen professionellt, med god kännedom om marknadsförutsättningarna, snabb och effektiv med uppdateringar och en bra kontakt med oss som säljare.
Vi är mycket nöjda med Nabil som Mäklare för oss"
säljare på Välljärnsgatan 490

25 maj 2021

"Väldigt bra kontakt. Och Väldigt tydlig och rak med allt."
säljare på Landslagsgatan 29

11 maj 2021

"Mäklaren var bra på att snabbt svara på telefon eller sms. Vi upplevde dock att denne inledningsvis hade lite bekymmer med att förstå vad vi önskade och var i behov av. I vår värld var vi extremt tydliga men kändes inte som vi nådde fram. Men allt gick bra tillslut ändå och vi rodde affären i ham..."
"Mäklaren var bra på att snabbt svara på telefon eller sms. Vi upplevde dock att denne inledningsvis hade lite bekymmer med att förstå vad vi önskade och var i behov av. I vår värld var vi extremt tydliga men kändes inte som vi nådde fram. Men allt gick bra tillslut ändå och vi rodde affären i hamn tillsammans"
Läs mer
säljare på Mandelblomsgatan 5

06 maj 2021

"Superbra mäklare! Över alla förväntningar
Kan starkt rekommenderas "
säljare på Stångjärnsgatan 111

06 maj 2021

"Nabil är helt fantastisk. Han svarar alltid väldigt fort i telefon/sms och håller oss uppdaterade hela tiden. Nabil jobbar väldigt snabbt och har alltid en plan B redo och tack vare att han var så snabb fick vi igenom en försäljning som vi höll på att gå miste om.
Nabil har alltid gjort det lil..."
"Nabil är helt fantastisk. Han svarar alltid väldigt fort i telefon/sms och håller oss uppdaterade hela tiden. Nabil jobbar väldigt snabbt och har alltid en plan B redo och tack vare att han var så snabb fick vi igenom en försäljning som vi höll på att gå miste om.
Nabil har alltid gjort det lilla extra för oss. Vi kan varmt rekommendera honom!"
Läs mer
säljare på Släggkastargatan 16

24 apr 2021

"Alltid lätt att få tag på, svarar snabbt på sms och mail."
säljare på Dragverksgatan 146

11 mar 2021

"Trevlig, ödmjuk som både person o mäklare. Har bra koll på marknaden o är realistisk."
säljare på Gunnilbogatan 18C

11 mar 2021

"Är helnöjd! Har en fastighet till som ska säljas inom snar framtid. Jag kommer säkerligen återkomma med det uppdraget till Nabil."
säljare på Frödings väg 4

10 mar 2021

"Svarar alltid och har ett superbra bemötande! "
säljare på Vänortsgatan 9

04 mar 2021

"Nabil Hadji var proffsig hela tiden men med lite sval start men sedan med allt större värme. Dock missbedömde Nabil den kraftiga/accelerande marknads efterfrågan och vill sätta lägre utgångspris när det borde varit tvärt om, dock ska sägas att vem har inte gjort detta under dessa Corona tider. Be..."
"Nabil Hadji var proffsig hela tiden men med lite sval start men sedan med allt större värme. Dock missbedömde Nabil den kraftiga/accelerande marknads efterfrågan och vill sätta lägre utgångspris när det borde varit tvärt om, dock ska sägas att vem har inte gjort detta under dessa Corona tider. Behöll kylan även när det blev stort ”drag” och flera lade sena men ev. ej seriösa bud och höll fast vid seriös/lugna lite lägre budgivaren. Informerade frekvent och gav bra rekommendationer men påpekade att det var vårt beslut, under de avgörande dagarna. "
Läs mer
säljare på Skälbygatan 154

19 feb 2021

"Supernöjd med Nabil! En mäklare som säger sig jobba proaktivt med försäljning som faktiskt gjorde det, hittade köpare innan visning och aktivt tipsade oss om objekt. Trevlig, snabb och rak i kommunikationen och slutpriset blev mer än vi förväntat oss. Rekommenderas starkt! "
"Supernöjd med Nabil! En mäklare som säger sig jobba proaktivt med försäljning som faktiskt gjorde det, hittade köpare innan visning och aktivt tipsade oss om objekt. Trevlig, snabb och rak i kommunikationen och slutpriset blev mer än vi förväntat oss. Rekommenderas starkt! "
Läs mer
säljare på Jakobsbergsplatsen 4E

18 feb 2021

"Han var väldigt kompetent o lugn o sansad"
säljare på Plåtverksgatan 149

04 jan 2021

"Nabil var briljant rakt igenom från första mötet till slutförd affär. Lättillgänglig, snabb och påläst."
säljare på Stora gatan 2H

01 dec 2020

"Nabil var en otroligt bra och engagerad mäklare, han uppfyllde alla mina förväntningar."
säljare på Vegagatan 4B

01 dec 2020

"Otroligt kompetent mäklare.
Jag kunde inte vara nöjdare!
Kan varmt rekommendera Nabil om du är sugen på att sälja ditt hus!
Han var toppen! "
säljare på Björkhagsvägen 14

01 dec 2020

"Suverän mäklare med stor erfarenhet, utstrålade ett otroligt lugn och gav oss en riktigt trygg försäljning. Han fanns tillgänglig oavsett tid eller dag att svara på våra frågor och dessutom använde vi honom som ett bollplank inför nästa bostad och även där visade han intresse och engagemang.
Re..."
"Suverän mäklare med stor erfarenhet, utstrålade ett otroligt lugn och gav oss en riktigt trygg försäljning. Han fanns tillgänglig oavsett tid eller dag att svara på våra frågor och dessutom använde vi honom som ett bollplank inför nästa bostad och även där visade han intresse och engagemang.
Rekommenderar definitivt Nabil till den som går i säljtankar!"
Läs mer
säljare på Sevallagatan 5C

21 sep 2020

"Trevlig och tillmötesgående. Inga problem att få svar på frågor från en "gammal gumma""
säljare på Högviltsvägen 18

18 sep 2020

"Mycket kompetent mäklare."
säljare på Knutsgatan 4C

04 sep 2020

"Jag behövde så fort som möjligt bli av med min bostad pga tidigt tillträde av den nya bostaden och Nabil löste det snabbt och smidigt för mig. Så jag är väldigt glad och nöjd med hans insatts och hans engagemang i försäljningen."
säljare på Axel Oxenstiernas gata 2

03 sep 2020

"Supernöjd med försäljningsprocessen. Tillgängligheten, kommunikationen, den snabba och smidiga processen samt en supertrevlig mäklare.
Nabil Hadji får högsta betyg av oss.
"
säljare på Gunnilbogatan 14E

03 sep 2020

"Mäklaren är väldigt proffsig i sitt aggerande, hjälpsam, lyhörd samt kunnig.
Bara goda erfarenheter sedan tidigare, därför kontaktades denna."
säljare på Haga Parkgata 7A

10 aug 2020

"Jag är väldigt nöjd med hela försäljningen av min bostad tack vare Nabil Hadji. Rekommenderas starkt!"
säljare på Gunnilbogatan 30D

10 aug 2020

"Uppskattade att Nabil var lätt att få tag på och svarade snabbt på SMS"
säljare på Kumlagatan 3

21 jul 2020

"Enastående mäklare!"
säljare på Knutsgatan 11A

25 jun 2020

"5 av 5! Helnöjd med min försäljningsprocess tack vare min mäklare Nabil Hadji!
Han visade sig vara väldigt kunnig, trevlig och målmedveten. En betryggande aspekt för mig var att han hela tiden fanns tillgänglig och tog sig tid för mig och mina frågor. Allt detta ledde till att försäljningen gick..."
"5 av 5! Helnöjd med min försäljningsprocess tack vare min mäklare Nabil Hadji!
Han visade sig vara väldigt kunnig, trevlig och målmedveten. En betryggande aspekt för mig var att han hela tiden fanns tillgänglig och tog sig tid för mig och mina frågor. Allt detta ledde till att försäljningen gick igenom oerhört smidigt och enkelt.
Nabil är absolut den bästa mäklaren i Västerås när man ska sälja sin bostad. "
Läs mer
säljare på Skjutbanegatan 10D

08 jun 2020

"Jag kan inget annat än att rekommendera Nabil. Proffsig bemötande, snabb på att svara på frågor, han höll en uppdaterad om försäljningen och han var väldigt målinriktad. "
säljare på Skjutbanegatan 7B

02 jun 2020

"Engagerad och trevlig. Lätt att få tag i vilket är ett stort plus för både säljare samt spekulanter till bostaden!
"
säljare på Bangatan 31B

27 maj 2020

"Mycket charmig och lyhörd mäklare som höll mig uppdaterad genom hela försäljningen. Hade mycket bra kolla på marknaden och kunde snabbt hitta rätt köpare och få till ett avslut som jag bara hade kunnat hoppats på. "
säljare på Vetterslundsgatan 62

26 maj 2020

"Oerhört snabb att svara på frågor som uppkom. Bra att förklara hur den skulle säljas, till vilken målgrupp och vad som behövdes göras för att få ett bra pris.
Ung & driven mäklare med stort kundfokus. Trevlig att ha göra med."
säljare på Stora gatan 53A

21 maj 2020

"Nabil var supertrevlig och visade styrkor som engegerad, lyhörd och tålmodig.
Trots sämre tider kunde han sälja vår lägenhet med lyckat resultat."
säljare på Öster Mälarstrands Allé 144

14 maj 2020

"Jag är jättenöjd med Nabil, han var trevlig samt lätt att få tag på.
Han visade ett stort engagemang och jobbade mot att jag skulle bli så nöjd som möjligt."
säljare på Knotavägen 57

12 maj 2020

"Jag köpte och sålde lägenhet med Nabil. Han var tillgänglig och höll mig uppdaterad. Rekommenderar starkt! "
säljare på Nygatan 4B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
19
Lägenhet
13
Radhus
3
Kedjehus
3
Parhus
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
22
Försäljningar
40
Försäljningsvärde
120 708 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
130 av 136 säljare
Nabil satte rätt förväntningar på slutpriset
123 av 139 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
140 av 141 säljare
Nabil var tydlig och höll mig uppdaterad
139 av 141 säljare

Nabil på kartan.

186 tidigare annonser
7 bostäder till salu
143 rekommendationer

7 bostäder till salu.

Annonser

3 195 000 kr
5 rum, 130 m²
24 576 kr/m²
Radhus, Västerås
4 995 000 kr
4 rum, 116 m²
43 060 kr/m²
Lägenhet, Västerås
6 130 kr/mån
5 795 000 kr
7 rum, 155 m²
37 387 kr/m²
Villa, Västerås
2 495 000 kr
5 rum, 82 m²
30 426 kr/m²
Villa, Västerås
5 295 000 kr
5 rum, 123 m²
43 048 kr/m²
Villa, Västerås

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 300 000 kr
Villa Hallstahammar
+ 205 000 kr
5 rum, 135 m²
Utropspris: 3 095 000 kr
4 450 000 kr
Villa Strömsholm
+ 200 000 kr
4 rum, 133 m²
Utropspris: 4 250 000 kr
2 450 000 kr
Lägenhet Viksäng
+ 150 000 kr
3 rum, 78 m²
Utropspris: 2 300 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Viksäng
3 rum, 80 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
3 195 000 kr
Parhus Bäckby
5 rum, 115 m²
Utropspris: 3 195 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.