Moshe Kucukkaya

Profilbild för Moshe Kucukkaya
Säljarfavorit
Moshe Kucukkaya
4.9 / 5
(184 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
67 st
38 st
162 410 000 kr

Bakgrund

Moshe Kucukkaya jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2018-10-04. Moshe har fått in 38 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan oktober 2019. Moshe har enligt vår statistik haft 47 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 106 785 000 kr.

Presentation

Kontakta mig när det är dags för din bostadsaffär, så pratar vi i lugn och ro om hur jag kan hjälpa dig genom hela processen, fram till ett riktigt bra resultat. Ser fram emot att höra från dig!

Prisad mäklare.

Säljare om Moshe.

03 dec 2021

"Moshe has been the best house broker I have ever come across. He made more than needed efforts in selling my apartment. He was the third broker I contacted for my apartment and I can say that no other one can match to the efforts he puts in. He goes way beyond expectations. He is very reachable and always answers in time. He is very patient and keeps everything transparent. He gives you genuine advice and tries his best for everything. I recommend him 100%."
säljare på Kaplansgatan 6

02 dec 2021

"Super happy with the whole process. Would definitely recommend!"
säljare på Östergatan 54

25 nov 2021

"Moshe är den absolut bästa mäklaren man kan välja just nu i Södertälje. Han kan hantera människor av olika slag med bravur, han har en extremt precis känsla för hur man skall hantera kunder/spekulanter i olika situationer, samt extremt påläst och kompetent. Resultatet av det här gedigna arbete som lades ner är att Moshe gav oss ett slutpris som står sig 56,87% högre än snittet för området, det vill säga att Moshe satte ett rekord för området som förmodligen bara han själv kan slå. Jag rekommenderar Moshe mer än starkt, bevisen är inte bara känslomässiga som det många gånger kan vara utan i det här fallet även vetenskapligt bevisat att han är den mäklare man skall ha i sin ringhörna. Stort tack för att du tog oss an som kund och hatten av!"
säljare på Rännilsvägen 2B

12 nov 2021

"Moshe var mkt hjälpsam, förklara tydligt och svarade på alla frågor. Tryggt och proffsigt hanterat"
säljare på Ängen 27

13 okt 2021

"Kändes kunnig inom området och hade god kännedom för bäst strategi inför försäljningen. Snabb och lättillgänglig i kommunikationen."
säljare på Vatt-Annas väg 19

26 sep 2021

"Moshe var helt suverän från början till slut. Han är lyhörd, trevlig, kompetent och engagerad och gjorde så att affären gick jätte smidigt. Rekommenderar Moshe på det starkaste"
säljare på Björnmossvägen 3

11 sep 2021

"Trevlig mäklare med bra driv!"
säljare på Gamla Enhörnavägen 1A

25 aug 2021

"Väldigt duktig mäklare, hörde av sig väldigt ofta för att uppdatera oss om information."
säljare på Nydalavägen 46

25 aug 2021

"Moshe är en lyhörd, otroligt proffsig och engagerad mäklare. Vi rekommenderar Moshe starkt."
säljare på Profilstigen 1

13 aug 2021

"Moshe var väldigt engagerad i vad vi ville och behövde i samband med försäljningen.
Han höll oss hela tiden uppdaterade i vad som pågick under processen gång och tog till sig vad vi hade för önskemål och åsikter."
säljare på Parkgatan 12E

12 aug 2021

"Nöjda med Moshe Kucukkaya som mäklare. Han är professionell och engagerad.
Han var också vägledande, tillgänglig och förlitlig genom hela processen."
säljare på Vatt-Annas väg 29

11 aug 2021

"Otroligt grymt bemötande av en otrolig grym mäklare. Rekommenderas starkt."
säljare på Norra Sjögatan 10A

27 jul 2021

"Ganska lugnt och trevligt"
säljare på Badhusgatan 8D

05 jul 2021

"Den bästa mäklaren jag har jobbat med. Han är en mäklare som tänker utanför boxen. Han kommer på nya idéer för att du ska få en lyckad försäljning.
Rekommenderar starkt! "
säljare på Nedre Villagatan 17B

21 jun 2021

"Med erfarenhet av flera mäklare runt om i stan så är Moshe helt klart en av de bästa! Lyhörd, trevlig, kompetent och engagerad, samt med ett gott öga för detaljer, gör han allt som krävs för en bra bostadsaffär. Han går alltid att nå och guidar dig som säljare genom hela processen på bästa sätt. Både en toppenkille samt en toppmäklare, och jag skulle rekommendera honom till alla!"
säljare på Åsvägen 12

16 jun 2021

"Av 1-5 är 5 inte tillräckligt!!
Efter att ha jämfört med ett flertalet mäklare i Södertälje, kändes Moshe som ett självklart val.
Vår upplevelse och försäljning med Moshe har varit mycket bättre än så. Han är mycket mer än en duktig mäklare. Hans jobb är fantastisk och vi har inget mer att säga än WOW!! Vi kommer aldrig att sälja med någon annan än Moshe. Vi var nöjda med hans arbete sedan tidigare och därmed hade höga förväntningar denna gång men ändå lyckades han överträffa oss. Vi tackar för all din tid, arbete och insatts. Du bryr dig verkligen om dina kunder och ger all din tid och energi. Som sagt kommer aldrig välja någon annan än Moshe! Tack för ett fantastiskt jobb! Du skiljer dig från andra mäklare, du lyfter branschen och kommer att komma långt"
säljare på Karlslundsgatan 20

14 jun 2021

"Bra mäklare som alltid var tillmötesgående och väldigt driven trots att han har många andra objekt kändes det som att han jobbade hundra procent åt oss."
säljare på Fina Svenséns gata 13

04 jun 2021

"Jag är helt nöjd med Moshe, jag gillar hon då han är trevlig, rolig me samtidigt vågar vara rak och säga vad han tycker samt berätta sin och andras erfarenheter vilket gör det lätt att diskutera saker samt lära sig. "
säljare på Skägglavsvägen 4

01 jun 2021

"Det är jätte viktigt att tro på mäklare. Moshe var bland det bästa mäklaren jag har varit om... svarade på varenda fråga, oavsett hur stor eller liten frågan var, så har jag fått tydliga svar och förklaringar av bästa mäklaren Moshe. Stort tack Moshe för all hjälp och lycka till med allt du gör."
säljare på Släggvägen 20

16 maj 2021

"Duktig engagerad och erfaren mäklare"
säljare på Enedalsvägen 8

14 maj 2021

"Trevlig och kunnig. Alltid tillgänglig och mycket trevlig. Kan rekommendera honom. "
säljare på Bergviksgatan 6C

03 maj 2021

"Han gör sitt jobb personligt och professionellt jag fick information om allting utan att behöva jaga han på telefon, väldigt god person och vill verkligen väl för sina kunder jag är tacksam att jag valde han för han är driven och väldigt lungt och sansad ärlig också utmärkt jag kommer att rekommendera honom till många "
säljare på Varnbäcksvägen 13

03 maj 2021

"Moshe är en mäklare med ett professionellt bemötande mkt flexibel och yhörd.
Vi blev uppdaterade av Moshe genom hela processenoch vi hade en god kommunikation vilket skapade trygghet för oss.
Kan varmt rekommendera Moshe som mäklare.
"
säljare på Högmovägen 37

18 apr 2021

"Rekommenderas starkt"
säljare på Husmansgatan 8D

15 apr 2021

"Moshe lyckades överträffa alla våra förväntningar! Vi kunde inte ha varit med om en mer smidig process och vi är otroligt tacksamma! Vi har både köpt och sålt genom Moshe, processen hade inte kunnat bli smidigare. Rekommenderar Moshe Kucukkaya starkt, solklart Södertäljes bästa mäklare! Han skötte försäljningen exemplariskt! Söker du mäklaren med det lilla extra så ska du inte tveka på att anlita Moshe Kucukkaya, lägg namnet på minnet!"
säljare på Boklidsvägen 33

15 apr 2021

"Rekommenderar starkt Moshe som mäklare! Mycket hjälpsam och med gott bemötande. God arbetsmoral och siktar högt för att nå kundens och säljarens behov. "
säljare på Fågelviksgränd 2

28 feb 2021

"Bästa!"
säljare på Alice Tegnérs Stig 49

08 feb 2021

"Moche var helt klart de rätta valet till att sälja min bostadsrätt. Han e lyhörd, arrangerad, och även grym när de kommer till vad kunden vill ha. Affären gick hur smidigt som helst. Bostaden las ut en fredag kl 10 och Moche chockade mig med ett bud fredag kl 14, lägenhet blev såld fredag kl 16. Södertäljes bästa mäklare helt utan tvekan!!!"
säljare på Karlbergastigen 6

08 feb 2021

"Mycket duktig mäklare, kunnig och förstående. Bästa mäklarupplevelsen jag någonsin haft!"
säljare på Centralvägen 47H

30 jan 2021

"Väldigt aktiv och ambitions. Positiv intsälld och väldigt behälplig och ger konkreta och bra tips och råd."
säljare på Elsa Beskows Stig 18

28 jan 2021

"Fick rekommendationen att vända mig till Moshe när jag ville sälja bostaden, och insåg direkt att jag hittade rätt. Moshe är en väldigt kompetent och driven mäklare, med öga för detaljer och ger en helhetsbild som kändes väldigt trygg. Rekommenderas starkt!"
säljare på Nysättravägen 17A

21 jan 2021

"Trevlig, social samt kunnig"
säljare på Enbygatan 10

19 jan 2021

"Tack Moshe för allt, du är en riktigt grym mäklare och trotts allt är du en super bra/ärlig människa och brinner för det du gör. Hoppas det blir många affärer genom dig. Vi är super nöjda och det kan inte bli bättre, STORT TACK!
Mvh"
säljare på Syréngatan 11

13 jan 2021

"Jag kände verkligen att jag var i trygga händer under hela processen. Bemötande o kompetens tiptop. "
säljare på Skogsgatan 15

17 dec 2020

"Han var bra hade väl lite bråttom å sälja i början förmodligen grundat i avtalet med Riksbyggen (fast pris) men annars va han bra.Hört av kamrater som haft honom och varit nöjda med deras köp/försäljningar."
säljare på Hälsovägen 33

12 nov 2020

"En effektiv och snabb process. Väl förberedd och genomtänkt av mäklaren"
säljare på Karlslundsgatan 23

05 nov 2020

"Moshe levererar över mina förväntningar. Har ett öga för detaljer och vet hur man ska få ut det bästa av bostaden. Supernöjda!"
säljare på Sätersgatan 2

15 okt 2020

"Jag kommer att rekommendera Mäklaren till andra säljare! Han har stor fokus, målinriktad och lyhörd! "
säljare på Husmansgatan 8A

26 sep 2020

"I would highly recommend Moshe.
Very efficient, professional and the best part is being honest.
His suggestions are valuable. Even though the decision is ours, one should listen to his suggestions on when and how to pitch in.
Totally satisfied with Moshe."
säljare på Liljevalchsgatan 22B

11 sep 2020

"Moshe är en superbra mäklare som framförallt är mycket flexibel och engagerad på en nivå helt över majoriteten av vad andra mäklare är, att ta en annan mäklare än honom är ett dumt val"
säljare på Linnégatan 14

04 sep 2020

"Tillgänglig, trevlig och kompetent i sitt uppdrag från start till slut. Hade utan tvekan anlitat mäklaren vid annat uppdrag. Tacksam för att ha träffat rätt mäklare då jag har dålig erfarenhet från tidigare försäljningar. "
säljare på Törnrosavägen 3

28 aug 2020

"Snabbaste dealen någonsin. Min lägenhet blev såld efter mindre än 2 veckor. "
säljare på Skogsgatan 3A

27 aug 2020

"Vi kan verkligen rekommendera Mosche, lätt att samarbeta med när vi skulle sälja en hyresrätt.
Proffsig och ödmjuk.
Han kommer vi anlita igen om vi behöver en mäklare / styrelsen i Brf hammaren
"
säljare på Täppgatan 24

06 aug 2020

"Bästa mäklaren "
säljare på Glasyrstigen 27

04 aug 2020

"Otroligt bra mäklare med mycket bra bemötande samt väldigt engagerad. hjälpte mig med alla mina frågor och funderingar.
Rekommenderar Moshe starkt."
säljare på Polhemsgatan 4

27 jul 2020

"En mycket kompetent och ärlig mäklare som var lyhörd, informativ, gjorde det lilla extra som i slutändan kan ha varit avgörande i försäljningen. Vi rekommenderar Moshe varmt till andra säljare och lämnar gärna referenser.
"
säljare på Kolonigatan 4

12 jul 2020

"Trevlig och mycket engagerad, genomförde säljuppdraget på bästa sätt. Rekommenderas! "
säljare på Skälby 11

25 jun 2020

"Moshe är en proffsig och driven mäklar. Alltid trevlig och hjälpsam.Han gjorde det omöjliga möjligt i dessa svåra tider och som grädde på moset en snabb affär.
Rekommenderas varmt.
Moshe du är bäst*******"
säljare på Lodstigen 2

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
35
Radhus
8
Villa
4

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
38
Försäljningar
47
Försäljningsvärde
106 785 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
182 av 184 säljare
Moshe satte rätt förväntningar på slutpriset
168 av 182 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
180 av 183 säljare
Moshe var tydlig och höll mig uppdaterad
183 av 183 säljare

Moshe på kartan.

257 tidigare annonser
11 bostäder till salu
184 rekommendationer

11 bostäder till salu.

Annonser

1 075 000 kr
1 rum, 25,5 m²
43 000 kr/m²
Lägenhet, Södertälje
1 458 kr/mån
895 000 kr
2 rum, 56 m²
15 982 kr/m²
Lägenhet, Södertälje
5 308 kr/mån
995 000 kr
1 rum, 23 m²
43 260 kr/m²
Lägenhet, Södertälje
1 236 kr/mån
10 995 000 kr
7 rum, 294 m²
37 397 kr/m²
Villa, Södertälje
4 995 000 kr
3 rum, 129 m²
38 720 kr/m²
Lägenhet, Södertälje
7 356 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

1 315 000 kr
Lägenhet Centrum
+ 20 000 kr
2 rum, 50 m²
Utropspris: 1 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Moshe has been the best house broker I have ever come across. He made more than needed efforts in selling my apartment. He was the third broker I contacted for my apartment and I can say that no other one can match to the efforts he puts in. He goes way beyond expectations. He is very reachable and always answers in time. He is very patient and keeps everything transparent. He gives you genuine advice and tries his best for everything. I recommend him 100%."
2 200 000 kr
Lägenhet Grusåsen
+ 105 000 kr
3 rum, 74,1 m²
Utropspris: 2 095 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Super happy with the whole process. Would definitely recommend!"
Vilande / ej såld
Radhus Ritorp
116 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
Vilande / ej såld
Lägenhet Nykvarn
4 rum, 97 m²
Utropspris: 2 395 000 kr
Slutpris saknas
Villa Pershagen
7 rum, 150 m²
Utropspris: 5 995 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.