Monika Spajic

Profilbild för Monika Spajic
Säljarfavorit
Monika Spajic
4.9 / 5
(149 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
43 st
37 st
76 605 000 kr

Bakgrund

Monika Spajic jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2018-05-17. Monika har fått in 37 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Monika har enligt vår statistik haft 42 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 88 487 000 kr.

Presentation

Jag har från starten i min mäklarkarriär fokuserat helhjärtat på Göteborg Hisingen. Målsättningen jag har är genom god kunskap och en kämparglöd som sticker ut från mängden bygga långsiktiga relationer och göra dig trygg i din bostadsaffär.

Ska du sälja din bostad och värdesätter personanpassad service, då har du hittat rätt.

Utbildad fastighetsmäklare vid Högskolan Väst med kandidatexamen i nationalekonomi. Förutom svenska och engelska talar jag serbokroatiska.

Säljare om Monika.

14 jul 2021

"Så nöjd med den hjälp jag fått av Monika! Rekommenderar absolut! "
säljare på Skiftesgatan 4D

10 jul 2021

"Priset blev högre än det vi pratat om från början därför stämde inte mäklarens värdering"
säljare på Solhagagatan 80

06 jul 2021

"Monika is a very knowledgeable and engaging realtor, highly recommended!"
säljare på Virvelvindsgatan 6

28 jun 2021

"Monica var fantastiskt från början till slut. Lyhörd, bra på att återkoppla. Sålde snabbt och till bra pris i en annars svårsåld förening i en tuff konkurrens. 10/10"
säljare på Sankt Jörgens Allé 4E

28 jun 2021

"Kompetent och engagerad med bra lokalkännedom och höll en god kontakt. Rekommenderas!"
säljare på Ekebygatan 13

11 jun 2021

"Monika har varit professionell. Höll mig väl uppdaterad i samband med visning. Hon va alltid tillgänglig och hjälpsam."
säljare på Cederflychts gata 13

23 maj 2021

"Jag rekommenderar varmt Monika som mäklare.
Hon satta helt rätt utgångspris på bostaden, vilket bidrog till en lyckad försäljning av den.
Jag upplever Monika som klok, engagerad, driven och förståndig. Hon kommunicerar bra och är både tydlig och påläst.
Monika är en övertygande mäklare och ett mycket bra val för försäljning av bostad.
"
säljare på Götaverksgatan 26

11 maj 2021

"Monika är kunnig, proffsig och trevlig. Har bra kunskap om området och marknaden här, och gav hela tiden goda råd och uppdateringar om processen. Vi är mycket nöjda!"
säljare på Majvivsgatan 2B

30 apr 2021

"Bästa Mäklaren i stan!
Allt gick snabbt & smidigt!
Rekommenderar varmt att välja Monika som mäklare!
"
säljare på Lenvädersgatan 25

27 apr 2021

"Hisingens stolthet och stora stjärna! Monika leverade från första kontakten och hela vägen fram till kontraktsskrivningen. lyhörd, målmedveten, god lokalkännedom och att hon sätter dig och dina behov som första prioritet. Letar ni efter en mäklare som är skarp, kunnig och hungrig på att sälja er bostad så rekommenderar jag Monika där uttrycket ”valuta för pengarna” garanterat kommer att uppfyllas. "
säljare på Gustaf Dalénsgatan 3C

25 apr 2021

"Monika var superbra när det kom till att sälja min lägenhet. Hon höll mig väl informerad genom hela processen och var alltid enkel att få tag på. Hon sålde lägenheten till det priset jag hade siktat på från början. Rekommenderar!"
säljare på Jägaregatan 2C

23 mar 2021

"Monika är superproffsig och duktig på att lyssna på kundens önsemål. Jag är supernöjd!"
säljare på Penselgatan 14

21 mar 2021

"Ibland springer en på personer där det är en upplevelse att få se dem i yrket de har. Monika har varit professionell, vänlig och engagerad i sin uppgift på en nivå vi alla hoppas på men sällan får uppleva. Hjärtligt tack för din insats, Monika!"
säljare på Hallegatan 15

16 mar 2021

"Vi fick en bra känsla från första stund
Har fått en god och lättsam kontakt allt eftersom under processens gång
Vi har hitintills känt oss välinformerade om vad som sker "
säljare på Långängen 17C

08 mar 2021

"Rekommendera verkligen Monika till framtida objekt. Hisningens bästa mäklare! Fanns alltid där när frågor uppkom med ett trevligt bemötande. Gör allt för att få bästa möjliga pris. "
säljare på Oterdahlsgatan 5B

04 feb 2021

"Tog väl hand om mig som inte sålt någon lägenhet tidigare, svarade tydligt på alla mina "dumma" frågor. Höll mig väl uppdaterad i samband med visning/budgivning."
säljare på Sven-Agne Larssons väg 3

27 jan 2021

"Hon följde oss under hela process, som var relativt lång (startade med försprång-annons) och vi kände alltid trygga.
Vid slutfas var hon väldigt vass och vi blev nöjda med hennes insats. "
säljare på Gustaf Dalénsgatan 5D

19 jan 2021

"Monika va väldigt engagerad och kunnig, hon va alltid tillgänglig och hjälpsam. Hon gjorde ett otroligt bra jobb. "
säljare på Brämaregatan 1B

12 jan 2021

"Monika Spajic har hjälpt oss att sälja ett dödsbo på Toleredsgatan 26A . Proffsigt, snabbt & enkelt. Kan verkligen rekommendera 5 av 5! "
säljare på Toleredsgatan 26A

04 dec 2020

"Monika var mycket trevlig, engagerad och professionell med goda råd, samt lyhörd för mina önskemål. Jag ville ha en snabb affär, och accepterade därför ett pris som Monika säkerligen hade lyckats driva upp, om jag haft lägenheten ute på Hemnet längre tid för att hitta fler spekulanter. Men jag är absolut fullständigt nöjd med min bostadsförsäljning!"
säljare på Barometergatan 35

27 nov 2020

"Jag är jättenöjd med min mäklare. Hon diskutera och kommunicera vad problem eller fråga vi har . Är en glad person. Jag rekommenderar henne 100% . Tack så mycket Monika för allt . "
säljare på Bäckebolsängen 31

14 nov 2020

"Serviceinriktad fullt av hopp trevligt."
säljare på Sägengatan 35

13 nov 2020

"Är väldig glad att Monikas annons satt uppe på gatan där min mammas lägenhet var.
Är väldigt nöjd med hur hon har skött denna affär. Kommer gladeligen rekommendera henne till mina vänner och kollegor. "
säljare på Sandbanksvägen 12

23 okt 2020

"Jag visste inte alls mycket om bostadsförsäljning men fick verkligen proffshjälp av Monika! Hon svarade på alla mina frågor och funderingar och jag kunde ringa henne när jag ville. Jag kontaktade henne och två veckor senare så var lägenheten såld. Jag kan inte vara mer nöjd med min försäljning och allt är tack vare Monika! "
säljare på Barometergatan 11

19 okt 2020

"Professionell och trevlig. Svarade alltid snabbt på frågor och höll mig uppdaterad. Hade flera strategier beroende på hur läget var. Rekommenderas!"
säljare på Ögontröstgatan 6B

07 okt 2020

"Kan varmt rekommendera Monika till alla som är vill anlita en mäklare som är engagerad och som alltid får en att känna sig prioriterad. Väldigt kunnig och lyhörd! 10/10"
säljare på Akkas gata 2

02 okt 2020

"Jättebra bemötande och insikt i området. Var väldigt noga med att jag var nöjd hela vägen genom processen och var hjälpsam och kom med många bra tips och råd.
Försäljningen har gått snabbt och smidigt.
Supernöjd. "
säljare på Sägengatan 13

24 sep 2020

"Det kändes tryggt och säkert från början till slut. Kommunikationen och samspelet mellan säljare och mäklare var proffesionellt men ändå avslappnat och bekvämt. Monika var över alla förväntningar! "
säljare på Övralidsgatan 15

14 aug 2020

""Monica Spajic ett fantastiskt bra jobb som mäklare i vår försäljning. Hon är lyhörd, kommunikativ,professionell och trevlig.kan varmt rekommendera Monika Spajic""
säljare på Bäckebolsängen 31

03 aug 2020

"Väldigt trevlig förklarade väldigt bra alla stegen i en försäljning och bra feedback.
Vi kan varmt rekommendera Monika."
säljare på Sägengatan 31

29 jul 2020

"Kan varmt rekommendera Monika,
Vi sålde vår lägenhet i turbulenta tider men försäljningen kändes trygg hela vägen.
"
säljare på Ögontröstgatan 2C

12 jul 2020

"Vi kände fullt förtroende för Monika från första dagen. Vi kände oss helt trygga genom hela försäljningsprocessen och vi fick också svar på de frågor vi hade. "
säljare på Hällskriftsgatan 24

11 jun 2020

"Monika är lugn, tydlig och förtroendeingivande.
Sålde lägenheten med en visning trots corona.
När köparen är så nöjd att dottern vill anlita Monika till ett kommande lägenhetsköp så är det givet att Monika är mycket duktig på att förmedla mellan köpare säljare.
Tack Monika !"
säljare på Ekebygatan 7

03 jun 2020

"Vår mäklare var lyhörd på våra önskemål, informerade oss löpande och gjorde allt hon kunde, både för oss säljare och de intressenter som fanns."
säljare på Sagogången 55

29 maj 2020

"Jag är väldigt nöjd över att jag valde att ha Monika som mäklare. Hon har ett proffsigt bemötande och har visat engagemang. Hela processen har känts trygg och jag har fått kontinuerliga uppdateringar. Jag vill varmt rekommendera andra att anlita Monika. "
säljare på Hallegatan 15

25 maj 2020

"En väldig professionell och lyhörd person, väldig engagerad och kunnig. Monika var väldig tillmötesgående och hjälpsam att sköta affären och hålla mig uppdaterad om allt, för mig som bo inte nära och kunde inte närvara ofta. Hon är alltid tillgänglig och snabb att svara frågor via telefon och sms. Jag är väldigt nöjd med sitt jobb och rekommenderar henne gärna."
säljare på Ekebygatan 19

19 maj 2020

"Monika är en fantastisk och varm mäklare som verkligen gör det där lilla extra. Hon var alltid tillmötesgående och lyhörd för våra behov. Monika hjälpte oss inte bara med försäljningen av vår dåvarande bostad utan när vi fyttade till annan ort stöttade hon oss även där. Det är ingenting hon hade behövt göra då försäljningen redan var klar och hon fått sitt arvode, men när vi hörde av oss till henne tvekade hon inte en sekund på att hjälpa oss trots att vi köpte ny bostad i Stockholm.
Vi kan varmt rekommendera Monika till alla som står i valet om vilken mäklare de vill anlita. Monika kommer göra allt för att ni ska bli nöjda och hon kommer göra det på ett varmt och fint sätt som skapar förtroende hos köparen. "
säljare på Rundbäcksgatan 16

15 maj 2020

"Monika var väldigt tillmötesgående, inlyssnande o flexibel. Alltid snabb att svara på telefon/sms/frågor.
Bra idéer och förslag på hur man kan gå tillväga vid en försäljning.Trevlig o mycket lätt att samarbeta med.
Rekommenderar henne gärna till andra som ska sälja."
säljare på Sagogången 46

06 maj 2020

"En mycket lyhörd och professionell mäklare. Tydlig kommunikation under hela processen. Engagerad och alltid tillgänglig. Den bästa mäklaren jag någonsin haft."
säljare på Mårbackagatan 8

06 maj 2020

"Jättenöjd med Monikas arbete, allt gick snabbt och smidigt och till ett bra försäljningspris. Så praktiskt med en mäklare som som har kontakter med intressenter och kan vara flexibel med visning osv på kort varsel. Kommer absolut återkomma till Länsförsäkringar när det är dags att hitta nästa bostad, samt rekommendera Monika till andra som ska sälja."
säljare på Litteraturgatan 209

01 apr 2020

"Monika har gett mig trygghet i min försäljning och kan gott rekommendera henne. Lätt att samarbeta med. /Elina Kvarfordt "
säljare på Sandrevelsvägen 3

16 mar 2020

"Monika had great empathy to the clients' situation and was willing to offer any help she could. She was informative, transparent and gave sensible advice. She took care of the whole process smoothly during my absence and ensured a good result. Well done Monika!"
säljare på Rundbäcksgatan 1

16 feb 2020

"Monika gjorde en fantastisk insats vid försäljningen av min lägenhet. Ett proffs i ordets rätta bemärkelse. Alltid engagerad, lyhörd för ens behov, och lättillgänglig när jag hade frågor. Hennes samarbete med en mycket talangfull stylist gjorde också att annonsen blev så bra som den kunde bli. Jag rekommenderar henne varmt."
säljare på Oterdahlsgatan 5A

04 feb 2020

"Monika ledde oss skickligt genom hela resan. Hon har god insikt om sin bransch och vet hur man ska lägga upp taktiken för att få det bästa priset. Vi kunde inte gjort det utan henne."
säljare på Övre Hallegatan 10

25 jan 2020

"Vi anlitade Monika två gånger för försäljning av våra bostadsrätter. Monikas bästa sidor är att hon är lättillgänglig och återkopplar i detalj. Hon är dessutom alltid positiv och inger hopp, även om det kan bli lite stressigt med försäljningen och allt runt omkring. Samtidigt är hon realistisk och jordnära, med andra ord lätt att samarbeta med. "
säljare på Scholandersgatan 7B

18 dec 2019

"Monika remained engaged throughtout our journey from buying to selling. Her deep and close involvement created the magic of closing the deal at great speed. She was helpful and remain calm in providing every small details and tons questions we sprayed on her. we would recommend her for all home aspirants. "
säljare på Västra Stillestorpsgatan 17

15 nov 2019

"Mycket duktig och professionell mäklare"
säljare på Vintervädersgatan 17

07 nov 2019

"Monika är en jätteduktig mäklare som vi varmt kan rekommendera. "
säljare på Virvelvindsgatan 20A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
42

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
37
Försäljningar
42
Försäljningsvärde
88 487 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
139 av 146 säljare
Monika satte rätt förväntningar på slutpriset
128 av 148 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
145 av 146 säljare
Monika var tydlig och höll mig uppdaterad
147 av 148 säljare

Monika på kartan.

184 tidigare annonser
3 bostäder till salu
148 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Annonser

1 695 000 kr
1 rum, 36,5 m²
47 083 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 076 kr/mån
3 095 000 kr
3,5 rum, 76 m²
40 723 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 997 kr/mån
1 795 000 kr
1 rum, 39 m²
46 025 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 231 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 300 000 kr
Lägenhet Ramberget
2 rum, 57 m²
1 700 000 kr
Lägenhet Biskopsgården
+ 5 000 kr
3 rum, 64,3 m²
Utropspris: 1 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
1 940 000 kr
Lägenhet Hisings Kärra
+ 145 000 kr
3 rum, 76,9 m²
Utropspris: 1 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Priset blev högre än det vi pratat om från början därför stämde inte mäklarens värdering"
1 775 000 kr
Lägenhet Hisingen
+ 25 000 kr
1 rum, 37 m²
Utropspris: 1 750 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Så nöjd med den hjälp jag fått av Monika! Rekommenderar absolut! "
2 200 000 kr
Lägenhet Hisingen
+ 205 000 kr
1,5 rum, 35,5 m²
Utropspris: 1 995 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.