Monika Spajic

Profilbild för Monika Spajic
Säljarfavorit
Monika Spajic
4.9 / 5
(232 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
77 st
25 st
124 484 000 kr

Bakgrund

Monika Spajic jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2018-05-17. Monika har fått in 25 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan augusti 2022. Monika har enligt vår statistik haft 41 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 96 890 222 kr.

Presentation

Jag har från starten i min mäklarkarriär fokuserat helhjärtat på Göteborg Hisingen. Målsättningen jag har är genom god kunskap och en kämparglöd som sticker ut från mängden bygga långsiktiga relationer och göra dig trygg i din bostadsaffär.

Ska du sälja din bostad och värdesätter personanpassad service, då har du hittat rätt.

Utbildad fastighetsmäklare vid Högskolan Väst med kandidatexamen i nationalekonomi. Förutom svenska och engelska talar jag serbokroatiska.

Säljare om Monika.

03 okt 2022

"Väl insatt i området vilket var väldigt bra. Gav en rimlig bedömning lägenhet och skapade inte för höga förväntningar.
Mycket nöjd ed slutpriset :) "
säljare på Prilyckegatan 87

29 sep 2022

"Mycket Nöjd"
säljare på Arvesgärde 37

29 sep 2022

"Grym mäkklare"
säljare på Sankt Jörgens väg 28F

22 sep 2022

"Monica var mycket trevlig, professionell och hjälpsam"
säljare på Bäckebolsängen 2

01 aug 2022

"I dessa jobbiga tider är mäklaren avgörande för en bra bostadsaffär och det gör Monika så himla bra. Hon gjorde så jag fick exakt det priset jag förväntade mig. Väldigt bra mäklare. "
säljare på Övre Hallegatan 52

13 maj 2022

"Är väldigt nöjd med Monikas arbete och engagemang. allt funkade klanderfritt och kan inget annat än att varmt rekommendera henne! "
säljare på Högtrycksgatan 5

19 apr 2022

"Monika är en väldigt trygg och säker person vilket reflekteras i hennes arbete, arvodet är ganska likt mellan dom olika mäklarfirmorna men Monika var den mäklare som hade tålamod när vi sågs och skapade en trygg process för mig. Jag upplevde att det var ett partnerskap där processen var tydlig oc..."
"Monika är en väldigt trygg och säker person vilket reflekteras i hennes arbete, arvodet är ganska likt mellan dom olika mäklarfirmorna men Monika var den mäklare som hade tålamod när vi sågs och skapade en trygg process för mig. Jag upplevde att det var ett partnerskap där processen var tydlig och när jag kom med egna tankar och funderingar så var hon tillgänglig och vi kunde förstå varandra och därmed hitta en lösning. "
Läs mer
säljare på Guldpokalsgatan 4C

14 apr 2022

"Monika var otroligt förberedd och kändes kunnig och uppdaterad under hela försäljningen. Att hon dessutom är en pigg och glad person är ett plus i kanten. Kan varmt rekommendera henne! "
säljare på Scholandersgatan 2

11 apr 2022

"Tack Monika för ett otroligt engagemang. Proffsig, förtroendegivande och noggrann från början till slut. Monika har uppfyllt alla förväntningar. Kan varmt rekommendera till andra som funderar på att sälja sin bostad. "
säljare på Cederflychts gata 7

05 apr 2022

"Monika har varit fantastiskt både under köp- och säljprocess. Alltihop har gått snabbt och smidigt precis som vi önskat och vi är oerhört nöjda! "
säljare på Guldpokalsgatan 5B

27 mar 2022

"Monika bevisade för mig att en bostadsförsäljning handlar till stora delar om vilken mäklare du väljer. Jag bytte till Monika under denna försäljning och hon tog sig an uppdraget på bästa tänkbara sättet. Under försäljningen har Monika varit väldigt återkopplande och professionell. Samtidigt ocks..."
"Monika bevisade för mig att en bostadsförsäljning handlar till stora delar om vilken mäklare du väljer. Jag bytte till Monika under denna försäljning och hon tog sig an uppdraget på bästa tänkbara sättet. Under försäljningen har Monika varit väldigt återkopplande och professionell. Samtidigt också väldigt flexibel och smidig mot alla tänkta spekulanter, hon har hela tiden kunnat visa lägenheten vid flera tillfällen vilket gör att man aldrig missar chansen till en potentiell köpare. Jag är supernöjd med Monika och är väldigt nöjd med affären. Kan starkt rekommendera henne alla dagar i veckan. En grym mäklare och affärskvinna med en aura som förmedlar trygghet och förtroende som gynnar både säljare och köpare. "
Läs mer
säljare på Myntgatan 10B

25 mar 2022

"Gav ett bra intryck. Förtroendeingivande."
säljare på Övre Hallegatan 52

22 mar 2022

"Vi är så nöjda med Monika och Länsförsäkringar. Vi träffade flera andra mäklare och fick flera omgångar säljsnack och diverse erbjudanden men med Monika gick vi den trygghet vi behövde för att känna oss lugna i en så osäker situation som en bostadsförsäljning innebär."
"Vi är så nöjda med Monika och Länsförsäkringar. Vi träffade flera andra mäklare och fick flera omgångar säljsnack och diverse erbjudanden men med Monika gick vi den trygghet vi behövde för att känna oss lugna i en så osäker situation som en bostadsförsäljning innebär."
Läs mer
säljare på Hallegatan 13

11 mar 2022

"Monika var fantastisk under hela processen. Höll mig motiverad och peppad under hela processen, vilket var superviktigt då lägenheten låg ute längre än vad jag hade önskat. "
säljare på Oterdahlsgatan 9A

10 mar 2022

"Monika är absolut en av dem bästa mäklarna jag träffat och jobbat med och om inte nog också den bäste av dem alla. Hon var grymt engagerad och väldigt professionell i sitt arbete. Hon lovade oss ett pris och det överträffade hon utan någon budgivning, utan med ett systematiskt och klokt agerande ..."
"Monika är absolut en av dem bästa mäklarna jag träffat och jobbat med och om inte nog också den bäste av dem alla. Hon var grymt engagerad och väldigt professionell i sitt arbete. Hon lovade oss ett pris och det överträffade hon utan någon budgivning, utan med ett systematiskt och klokt agerande kunde hon få ut det bästa av affären vilket i min värld inte många mäklare är kapabla till nuförtiden (pratar av erfarenhet). Hon agerar med ett lugn och är den perfekta mäklaren för både säljaren och köparen där vi både var väldigt nöjda med affären. Hon höll oss uppdaterade under hela processen och vi behövde aldrig oroa oss över vad som föregick, utan vi var väldigt involverade vilket hela tiden skapade ett lugn och ett förtroende hos oss. Monika är inte bara en duktig mäklare utan en mogen säljare som förstår hur affärer görs. Jag kan starkt rekommendera Monika och kommer själv sälja med henne varje gång jag gör en bostadsaffär. "
Läs mer
säljare på Myntgatan 10A

01 mar 2022

"Mäklaren kändes kunning trygg ingav förtroende."
säljare på Sunnanvindsgatan 1

22 feb 2022

"Monica gjorde ett fantastiskt bra jobb. Hon gjorde det där lilla extra som mynnade ut i en över förväntan bra försäljning. Jag är mycket nöjd."
säljare på Lantmätaregatan 17A

19 feb 2022

"Monika är nog Hisingens bästa mäklare! Har väldigt god lokal kännedom och får fram rätt spekulanter, vilket ledde till att hon överträffade mina mål och lägenheten såldes till nytt föreningsrekord!
Lägger alltid ner hela sin själ med enorm glädje och hårt arbete. Jag kommer definitivt anlita Moni..."
"Monika är nog Hisingens bästa mäklare! Har väldigt god lokal kännedom och får fram rätt spekulanter, vilket ledde till att hon överträffade mina mål och lägenheten såldes till nytt föreningsrekord!
Lägger alltid ner hela sin själ med enorm glädje och hårt arbete. Jag kommer definitivt anlita Monika igen och rekommenderar henne till vänner och bekanta."
Läs mer
säljare på Norra Fjädermolnsgatan 42

11 feb 2022

"Toppen Monika stog klar för allt, med hjälp och frágor.och sin kännedom
Har inte kunnat önska mig en bättre Máklare
"
säljare på Bäckebolsängen 20

11 feb 2022

"Monika är en fantastisk mäklare och person. Jag har känt mig lugn och trygg under samarbete med Monika då hon alltid ställer upp och är hjälpsam. Dessutom mycket tydlig och driven även vid situationer jag har ansett vara svåra. Hade inte tvekat att kontakta Monika igen! "
"Monika är en fantastisk mäklare och person. Jag har känt mig lugn och trygg under samarbete med Monika då hon alltid ställer upp och är hjälpsam. Dessutom mycket tydlig och driven även vid situationer jag har ansett vara svåra. Hade inte tvekat att kontakta Monika igen! "
Läs mer
säljare på Sägengatan 66

04 feb 2022

"Kan sitt grej och man ska alltid ha en sån positiv mäklare vid sitt sida. Rekommendationer."
säljare på Badvädersgatan 5

03 feb 2022

"Monika är en duktig och kunnig mäklare. Trevlig människa."
säljare på Maj På Malös gata 32

28 jan 2022

"Jag är jättenöjd med Monikas insats, hon gjorde ett fantastiskt jobb! Alltid lätt att få tag på, tog sig tiden att svara på mina frågor och uppdaterade mig regelbundet genom hela processen! "
säljare på Sandbanksvägen 4

24 jan 2022

"Monika gjorde ett fantastiskt jobb! För oss var det viktigt att hitta en mäklare som vi klickade med och som vi visste skulle ge spekulanter ett avslappnat, trevligt & personligt bemötande. Hon har alltid tagit sig tiden att prata med oss och var en stöttepelare i processen. Monika hade verkligen..."
"Monika gjorde ett fantastiskt jobb! För oss var det viktigt att hitta en mäklare som vi klickade med och som vi visste skulle ge spekulanter ett avslappnat, trevligt & personligt bemötande. Hon har alltid tagit sig tiden att prata med oss och var en stöttepelare i processen. Monika hade verkligen matchat rätt spekulanter till visningen och för oss räckte det med en förhandsvisning. Köparna verkar också jätte nöjda, och vi fick mer än förväntat för lägenheten. "
Läs mer
säljare på Gustaf Dalénsgatan 18

20 jan 2022

"Jag fick bra intryck av Monika från första mötet vi hade och har varit nöjd med henne under hela processen, allt från att hålla mig uppdaterad kring processen till att vara flexibel för både mig och intressenter när det kom till visningar. Jag rekommenderar Monika till framtida säljare i området. "
"Jag fick bra intryck av Monika från första mötet vi hade och har varit nöjd med henne under hela processen, allt från att hålla mig uppdaterad kring processen till att vara flexibel för både mig och intressenter när det kom till visningar. Jag rekommenderar Monika till framtida säljare i området. "
Läs mer
säljare på Skiftesgatan 4B

11 jan 2022

"Monika var otroligt professionell och hon lyssnade på våra önskemål och levererade över förväntan. Från början till slut gick det snabbt men kändes hela tiden tryggt och bra. Det var en smidig försäljning som även ledde till rekordpris. Monika upplevs som väldigt driven och det märks att hon är m..."
"Monika var otroligt professionell och hon lyssnade på våra önskemål och levererade över förväntan. Från början till slut gick det snabbt men kändes hela tiden tryggt och bra. Det var en smidig försäljning som även ledde till rekordpris. Monika upplevs som väldigt driven och det märks att hon är mån om att det ska bli som kunden önskar. Jag rekommenderar henne starkt!"
Läs mer
säljare på Sankt Jörgens väg 28A

22 dec 2021

"Monika was a great help in the selling of my apartment, always fast to respond and good explanation etc. Apartment was sold very quicky, thanks Monika !"
säljare på Sagogången 34

01 dec 2021

"Monika was a great help with lots of energy, it was a long and difficult sale, but she kept going and got us a good sale in the end. "
säljare på Fyrklöversgatan 11D

26 sep 2021

"Monika har en stark drivkraft och energi, vilket leder till att allt hon lovade utfördes inom kort tid och med gott resultat. Social kompetens är en vettig frågeställning, och ja, det har Monika. Frågan om charm tycker jag känns som en mycket märklig fråga 2021, bara en synpunkt.
Imponerad av hur..."
"Monika har en stark drivkraft och energi, vilket leder till att allt hon lovade utfördes inom kort tid och med gott resultat. Social kompetens är en vettig frågeställning, och ja, det har Monika. Frågan om charm tycker jag känns som en mycket märklig fråga 2021, bara en synpunkt.
Imponerad av hur Monika ordnade så att avtalet löstes direkt samma dag efter att första visning var avklarad. Det kallar jag för effektivitet och yrkesskicklighet.
Skulle absolut välja Monika igen om det läget uppstår."
Läs mer
säljare på Sandrevelsvägen 7

24 sep 2021

"Engagerad, trevlig och god kommunikation "
säljare på Gröna Annas gata 15

09 sep 2021

"Snabbaste försäljningen som ledde till rekordpris, sjukt driven och lyssnar på kunden. Rekommenderar starkt!"
säljare på Solstrålegatan 10

14 jul 2021

"Så nöjd med den hjälp jag fått av Monika! Rekommenderar absolut! "
säljare på Skiftesgatan 4D

10 jul 2021

"Priset blev högre än det vi pratat om från början därför stämde inte mäklarens värdering"
säljare på Solhagagatan 80

06 jul 2021

"Monika is a very knowledgeable and engaging realtor, highly recommended!"
säljare på Virvelvindsgatan 6

28 jun 2021

"Monica var fantastiskt från början till slut. Lyhörd, bra på att återkoppla. Sålde snabbt och till bra pris i en annars svårsåld förening i en tuff konkurrens. 10/10"
säljare på Sankt Jörgens Allé 4E

28 jun 2021

"Kompetent och engagerad med bra lokalkännedom och höll en god kontakt. Rekommenderas!"
säljare på Ekebygatan 13

11 jun 2021

"Monika har varit professionell. Höll mig väl uppdaterad i samband med visning. Hon va alltid tillgänglig och hjälpsam."
säljare på Cederflychts gata 13

23 maj 2021

"Jag rekommenderar varmt Monika som mäklare.
Hon satta helt rätt utgångspris på bostaden, vilket bidrog till en lyckad försäljning av den.
Jag upplever Monika som klok, engagerad, driven och förståndig. Hon kommunicerar bra och är både tydlig och påläst.
Monika är en övertygande mäklare och ett ..."
"Jag rekommenderar varmt Monika som mäklare.
Hon satta helt rätt utgångspris på bostaden, vilket bidrog till en lyckad försäljning av den.
Jag upplever Monika som klok, engagerad, driven och förståndig. Hon kommunicerar bra och är både tydlig och påläst.
Monika är en övertygande mäklare och ett mycket bra val för försäljning av bostad.
"
Läs mer
säljare på Götaverksgatan 26

11 maj 2021

"Monika är kunnig, proffsig och trevlig. Har bra kunskap om området och marknaden här, och gav hela tiden goda råd och uppdateringar om processen. Vi är mycket nöjda!"
säljare på Majvivsgatan 2B

30 apr 2021

"Bästa Mäklaren i stan!
Allt gick snabbt & smidigt!
Rekommenderar varmt att välja Monika som mäklare!
"
säljare på Lenvädersgatan 25

27 apr 2021

"Hisingens stolthet och stora stjärna! Monika leverade från första kontakten och hela vägen fram till kontraktsskrivningen. lyhörd, målmedveten, god lokalkännedom och att hon sätter dig och dina behov som första prioritet. Letar ni efter en mäklare som är skarp, kunnig och hungrig på att sälja er ..."
"Hisingens stolthet och stora stjärna! Monika leverade från första kontakten och hela vägen fram till kontraktsskrivningen. lyhörd, målmedveten, god lokalkännedom och att hon sätter dig och dina behov som första prioritet. Letar ni efter en mäklare som är skarp, kunnig och hungrig på att sälja er bostad så rekommenderar jag Monika där uttrycket ”valuta för pengarna” garanterat kommer att uppfyllas. "
Läs mer
säljare på Gustaf Dalénsgatan 3C

25 apr 2021

"Monika var superbra när det kom till att sälja min lägenhet. Hon höll mig väl informerad genom hela processen och var alltid enkel att få tag på. Hon sålde lägenheten till det priset jag hade siktat på från början. Rekommenderar!"
säljare på Jägaregatan 2C

23 mar 2021

"Monika är superproffsig och duktig på att lyssna på kundens önsemål. Jag är supernöjd!"
säljare på Penselgatan 14

21 mar 2021

"Ibland springer en på personer där det är en upplevelse att få se dem i yrket de har. Monika har varit professionell, vänlig och engagerad i sin uppgift på en nivå vi alla hoppas på men sällan får uppleva. Hjärtligt tack för din insats, Monika!"
säljare på Hallegatan 15

16 mar 2021

"Vi fick en bra känsla från första stund
Har fått en god och lättsam kontakt allt eftersom under processens gång
Vi har hitintills känt oss välinformerade om vad som sker "
säljare på Långängen 17C

08 mar 2021

"Rekommendera verkligen Monika till framtida objekt. Hisningens bästa mäklare! Fanns alltid där när frågor uppkom med ett trevligt bemötande. Gör allt för att få bästa möjliga pris. "
säljare på Oterdahlsgatan 5B

04 feb 2021

"Tog väl hand om mig som inte sålt någon lägenhet tidigare, svarade tydligt på alla mina "dumma" frågor. Höll mig väl uppdaterad i samband med visning/budgivning."
säljare på Sven-Agne Larssons väg 3

27 jan 2021

"Hon följde oss under hela process, som var relativt lång (startade med försprång-annons) och vi kände alltid trygga.
Vid slutfas var hon väldigt vass och vi blev nöjda med hennes insats. "
säljare på Gustaf Dalénsgatan 5D

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
41

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
25
Försäljningar
41
Försäljningsvärde
96 890 222 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
216 av 225 säljare
Monika satte rätt förväntningar på slutpriset
192 av 229 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
225 av 227 säljare
Monika var tydlig och höll mig uppdaterad
224 av 228 säljare

Monika på kartan.

313 tidigare bostäder
59 bostäder till salu
231 rekommendationer

59 bostäder till salu.

Bostäder

2 780 000 kr
3 rum, 65 m²
42 769 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 017 kr/mån
1 550 000 kr
2 rum, 62,5 m²
25 000 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 519 kr/mån
1 795 000 kr
2 rum, 47,5 m²
38 191 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 968 kr/mån
1 995 000 kr
2 rum, 58,7 m²
34 396 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 165 kr/mån
1 rum, 36,5 m²
Lägenhet, Göteborg
3 201 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

2 000 000 kr
Lägenhet Hisings Kärra
+ 5 000 kr
3,5 rum, 75,5 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Väl insatt i området vilket var väldigt bra. Gav en rimlig bedömning lägenhet och skapade inte för höga förväntningar.
Mycket nöjd ed slutpriset :) "
3 400 000 kr
Lägenhet Hisingen
+ 405 000 kr
3 rum, 75 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
1 700 000 kr
Lägenhet Sankt Jörgen
-50 000 kr
1 rum, 40 m²
Utropspris: 1 750 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Grym mäkklare"
1 195 000 kr
Lägenhet Tuve
1 rum, 41 m²
Utropspris: 1 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mycket Nöjd"
1 900 000 kr
Lägenhet Slätta Damm
+ 105 000 kr
2 rum, 58,2 m²
Utropspris: 1 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.