Monika Spajic

Profilbild för Monika Spajic
Säljarfavorit
Monika Spajic
4.9 / 5
(89 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
35 st
28 st
72 125 000 kr

Bakgrund

Monika Spajic jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2018-05-17. Monika har fått in 28 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Monika har haft 32 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 69 510 000 kr.

Presentation

Jag har från starten i min mäklarkarriär fokuserat helhjärtat på Göteborg Hisingen. Målsättningen jag har är genom god kunskap och en kämparglöd som sticker ut från mängden bygga långsiktiga relationer och göra dig trygg i din bostadsaffär.

Ska du sälja din bostad och värdesätter personanpassad service, då har du hittat rätt.

Utbildad fastighetsmäklare vid Högskolan Väst med kandidatexamen i nationalekonomi. Förutom svenska och engelska talar jag serbokroatiska.

Säljare om Monika.

24 sep 2020

"Det kändes tryggt och säkert från början till slut. Kommunikationen och samspelet mellan säljare och mäklare var proffesionellt men ändå avslappnat och bekvämt. Monika var över alla förväntningar! "
säljare på Övralidsgatan 15

14 aug 2020

""Monica Spajic ett fantastiskt bra jobb som mäklare i vår försäljning. Hon är lyhörd, kommunikativ,professionell och trevlig.kan varmt rekommendera Monika Spajic""
säljare på Bäckebolsängen 31

03 aug 2020

"Väldigt trevlig förklarade väldigt bra alla stegen i en försäljning och bra feedback.
Vi kan varmt rekommendera Monika."
säljare på Sägengatan 31

29 jul 2020

"Kan varmt rekommendera Monika,
Vi sålde vår lägenhet i turbulenta tider men försäljningen kändes trygg hela vägen.
"
säljare på Ögontröstgatan 2C

12 jul 2020

"Vi kände fullt förtroende för Monika från första dagen. Vi kände oss helt trygga genom hela försäljningsprocessen och vi fick också svar på de frågor vi hade. "
säljare på Hällskriftsgatan 24

11 jun 2020

"Monika är lugn, tydlig och förtroendeingivande.
Sålde lägenheten med en visning trots corona.
När köparen är så nöjd att dottern vill anlita Monika till ett kommande lägenhetsköp så är det givet att Monika är mycket duktig på att förmedla mellan köpare säljare.
Tack Monika !"
säljare på Ekebygatan 7

03 jun 2020

"Vår mäklare var lyhörd på våra önskemål, informerade oss löpande och gjorde allt hon kunde, både för oss säljare och de intressenter som fanns."
säljare på Sagogången 55

29 maj 2020

"Jag är väldigt nöjd över att jag valde att ha Monika som mäklare. Hon har ett proffsigt bemötande och har visat engagemang. Hela processen har känts trygg och jag har fått kontinuerliga uppdateringar. Jag vill varmt rekommendera andra att anlita Monika. "
säljare på Hallegatan 15

25 maj 2020

"En väldig professionell och lyhörd person, väldig engagerad och kunnig. Monika var väldig tillmötesgående och hjälpsam att sköta affären och hålla mig uppdaterad om allt, för mig som bo inte nära och kunde inte närvara ofta. Hon är alltid tillgänglig och snabb att svara frågor via telefon och sms. Jag är väldigt nöjd med sitt jobb och rekommenderar henne gärna."
säljare på Ekebygatan 19

19 maj 2020

"Monika är en fantastisk och varm mäklare som verkligen gör det där lilla extra. Hon var alltid tillmötesgående och lyhörd för våra behov. Monika hjälpte oss inte bara med försäljningen av vår dåvarande bostad utan när vi fyttade till annan ort stöttade hon oss även där. Det är ingenting hon hade behövt göra då försäljningen redan var klar och hon fått sitt arvode, men när vi hörde av oss till henne tvekade hon inte en sekund på att hjälpa oss trots att vi köpte ny bostad i Stockholm.
Vi kan varmt rekommendera Monika till alla som står i valet om vilken mäklare de vill anlita. Monika kommer göra allt för att ni ska bli nöjda och hon kommer göra det på ett varmt och fint sätt som skapar förtroende hos köparen. "
säljare på Rundbäcksgatan 16

15 maj 2020

"Monika var väldigt tillmötesgående, inlyssnande o flexibel. Alltid snabb att svara på telefon/sms/frågor.
Bra idéer och förslag på hur man kan gå tillväga vid en försäljning.Trevlig o mycket lätt att samarbeta med.
Rekommenderar henne gärna till andra som ska sälja."
säljare på Sagogången 46

06 maj 2020

"En mycket lyhörd och professionell mäklare. Tydlig kommunikation under hela processen. Engagerad och alltid tillgänglig. Den bästa mäklaren jag någonsin haft."
säljare på Mårbackagatan 8

06 maj 2020

"Jättenöjd med Monikas arbete, allt gick snabbt och smidigt och till ett bra försäljningspris. Så praktiskt med en mäklare som som har kontakter med intressenter och kan vara flexibel med visning osv på kort varsel. Kommer absolut återkomma till Länsförsäkringar när det är dags att hitta nästa bostad, samt rekommendera Monika till andra som ska sälja."
säljare på Litteraturgatan 209

01 apr 2020

"Monika har gett mig trygghet i min försäljning och kan gott rekommendera henne. Lätt att samarbeta med. /Elina Kvarfordt "
säljare på Sandrevelsvägen 3

16 mar 2020

"Monika had great empathy to the clients' situation and was willing to offer any help she could. She was informative, transparent and gave sensible advice. She took care of the whole process smoothly during my absence and ensured a good result. Well done Monika!"
säljare på Rundbäcksgatan 1

16 feb 2020

"Monika gjorde en fantastisk insats vid försäljningen av min lägenhet. Ett proffs i ordets rätta bemärkelse. Alltid engagerad, lyhörd för ens behov, och lättillgänglig när jag hade frågor. Hennes samarbete med en mycket talangfull stylist gjorde också att annonsen blev så bra som den kunde bli. Jag rekommenderar henne varmt."
säljare på Oterdahlsgatan 5A

04 feb 2020

"Monika ledde oss skickligt genom hela resan. Hon har god insikt om sin bransch och vet hur man ska lägga upp taktiken för att få det bästa priset. Vi kunde inte gjort det utan henne."
säljare på Övre Hallegatan 10

25 jan 2020

"Vi anlitade Monika två gånger för försäljning av våra bostadsrätter. Monikas bästa sidor är att hon är lättillgänglig och återkopplar i detalj. Hon är dessutom alltid positiv och inger hopp, även om det kan bli lite stressigt med försäljningen och allt runt omkring. Samtidigt är hon realistisk och jordnära, med andra ord lätt att samarbeta med. "
säljare på Scholandersgatan 7B

18 dec 2019

"Monika remained engaged throughtout our journey from buying to selling. Her deep and close involvement created the magic of closing the deal at great speed. She was helpful and remain calm in providing every small details and tons questions we sprayed on her. we would recommend her for all home aspirants. "
säljare på Västra Stillestorpsgatan 17

15 nov 2019

"Mycket duktig och professionell mäklare"
säljare på Vintervädersgatan 17

07 nov 2019

"Monika är en jätteduktig mäklare som vi varmt kan rekommendera. "
säljare på Virvelvindsgatan 20A

25 sep 2019

"Monika har från första stund varit mycket positiv och engagerad och visat prov på god professionalitet och mycket hög tillgänglighet och snabbhet. Vi känner oss nöjda med affären, mycket tack vare Monika som mäklare."
säljare på Västra Stillestorpsgatan 21

18 sep 2019

"Monica var oerhört trevlig, genuin, kunnig och engagerad. Hon gav 100% från dag ett och fick oss aldrig att känna oss dumma pga frågor eller funderingar. Hon kunde lätt stilla vår oro när den visade sig, men var alltid ärlig och förskönade inte läget bara för att vi skulle bli lugnare. Hon var alltid lätt att få tag på och uppdaterade oss kontinuerligt genom hela processen."
säljare på Lillhagens Sandlycka 1B

11 sep 2019

"En professionell och insatt mäklare med kunden i centrum. Vi är väldigt nöjda och kan rekommendera henne varmt!"
säljare på Hallegatan 15

07 sep 2019

"Jag hade tre olika mäklare som lämnade offerter. Monika var den som jag verkligen upplevde lyssnade till mina behov. Från första mötet till affären slut har hon varit engagerad, tillgänglig och proffsig. Skötte hela min affär perfekt. Jag rekommenderar Monika. "
säljare på Västra Stillestorpsgatan 9

02 sep 2019

"Det enda tråkiga var att jag från början var av uppfattningen att jag skulle få betydligt bättre betalt än vad jag egentligen fick. Dock hade jag möjligtvis fått priset jag begärt om jag hade haft mer tid till att hitta rätt köpare. Sånt som händer med en marknad som går upp och ner. "
säljare på Prilyckegatan 89

01 aug 2019

"Jag förstod inte arvode, därför kan jag inte svara på just den frågan"
säljare på Oterdahlsgatan 7C

20 jul 2019

"Monika har varit från allra början positiv, glad, snabb, trevlig, företagsam, flexibel, sympatisk och framför allt ytterst fin att samarbeta med. Inga problem har framstått. Tio poäng!"
säljare på Övre Hallegatan 52

24 jun 2019

"Monika fick mig tidigt att känna mig väldigt trygg i min första lägenhetsförsäljning, hon är mycket engagerad, kunnig samt lyhörd. Mån om att hjälpa till närsomhelst med diverse frågor som kunde uppstå och höll mig väl uppdaterad. Jag känner mig oerhört nöjd och glad med hela säljprocessen och det tack vare min duktiga mäklare!"
säljare på Virvelvindsgatan 2

17 apr 2019

"Mycket duktig, kunnig och flexibel mäklare hade jag "
säljare på Badvädersgatan 27

16 apr 2019

"Den bästa upplevelsen utav denna mäklaren var att hon var enkel att komma i kontakt med samt inga frågor var för dumma att ställas."
säljare på Olshammarsgatan 12

01 apr 2019

"Monica var engagerad, flexibel och tog sig tid för frågor och resonemang. Pratade mer om att slå rekord i början av processen vilket sedan avtog, kanske för att inte påverka våra beslut.
Allt flöt smidigt på. "
säljare på Dalgången 13

01 mar 2019

"Monika is GREAT! Very active, helpful and easy to talk with!
High Recommended! "
säljare på Lindholmsallén 53

29 jan 2019

"Monika kommer vi absålut rekommendera för vänner som vill sälja, väldigt trevlig , lättsam och driven tjej . Vi är väldigt nöjda med hennes samarbete ."
säljare på Skogaberg 56

28 jan 2019

"Mina rekomendationer för Monika "
säljare på Lågtrycksgatan 9

26 jan 2019

"Jag är väldigt nöjd med Monika och kan verkligen rekommendera henne. Trevlig, tillmötesgående, kunnig och höll mig och min bror uppdaterad kring försäljningen. Väldigt engagerad och lyhörd för våra önskemål. "
säljare på Toleredsgatan 20A

24 jan 2019

"Glad, positiv och engagerad. Allt var superbra, vi är jättenöjda."
säljare på Sandrevelsvägen 1

24 jan 2019

"Monika är en superduktig mäklare som jag rekommenderar starkt. Väldigt glad och framåt som person och hon kan sitt jobb. Tummen upp från oss!"
säljare på Barken Storegrunds gata 1

02 dec 2018

"Mycket trevligt bemötande, blev hela tiden informerad. Svarade på frågor och ringde alltid tillbaka. Kanon bra."
säljare på Poetgatan 39

26 nov 2018

"Tack Monika!Bra jobbat!"
säljare på Lågtrycksgatan 7

16 nov 2018

"Mycket bra mäklare som jag varmt kan rekommendera."
säljare på Monsungatan 65A

13 nov 2018

"Monica var Underbar! Hon stressade oss inte alls, men var alltid redo när vi ville gå vidare. Var alltid tillgänglig via sms, och ringde upp direkt när vi hade frågor. Rekommenderar henne varmt!"
säljare på Plockerotegatan 47

01 nov 2018

"Väldigt duktig och engagerad, rekommenderas starkt!"
säljare på Virvelvindsgatan 20D

31 okt 2018

"Supertrevlig och kompetent! Vid stora försäljningar behöver man en mäklare som vägleder dig med trygghet och kunskap vilket Monika verkligen gör. Det är ett stort plus att hon också är glad och positiv! Hon är lyhörd och närvarande i sitt arbetssätt vilket gör att vi återigen skulle vända oss till henne vid nästa bostadsaffär och rekommenderar även andra att göra det. "
säljare på Kastvindsgatan 1

25 okt 2018

"Super var det! :))"
säljare på Sandbanksvägen 4

13 okt 2018

"Rekommendera Monika stark, mycket engagerad, påläst och gjorde ett fantastiskt jobb! "
säljare på Övre Hallegatan 54

04 okt 2018

"Mycket förtroendeingivande och inkluderande mäklare som varmt kan rekommenderas. Inget krångel eller oväntade saker och alltid nåbar."
säljare på Sandbanksvägen 4

09 sep 2018

"Monika är trevlig,noggrann,lyhörd och duktig mäklare.
Rekommeras varmt!"
säljare på Sagogången 45

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
32

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
28
Försäljningar
32
Försäljningsvärde
69 510 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
84 av 89 säljare
Monika satte rätt förväntningar på slutpriset
75 av 89 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
87 av 89 säljare
Monika var tydlig och höll mig uppdaterad
87 av 89 säljare

Monika på kartan.

116 tidigare annonser
4 bostäder till salu
88 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Annonser

2 195 000 kr
3 rum, 77,5 m²
28 506 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 843 kr/mån
1 695 000 kr
1 rum, 41 m²
41 341 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 270 kr/mån
1 895 000 kr
3 rum, 74,3 m²
25 608 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
5 306 kr/mån
1 920 000 kr
3 rum, 83,4 m²
23 132 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
5 665 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

1 920 000 kr
Lägenhet Kvillebäcken
+ 70 000 kr
1 rum, 28 m²
Utropspris: 1 850 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
4 100 000 kr
Lägenhet Eriksberg
+ 305 000 kr
2 rum, 68 m²
Utropspris: 3 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 400 000 kr
Lägenhet Sankt Jörgen
+ 205 000 kr
4 rum, 79 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
1 750 000 kr
Lägenhet Hisings Backa
+ 100 000 kr
2 rum, 60 m²
Utropspris: 1 650 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Det kändes tryggt och säkert från början till slut. Kommunikationen och samspelet mellan säljare och mäklare var proffesionellt men ändå avslappnat och bekvämt. Monika var över alla förväntningar! "
2 100 000 kr
Lägenhet Slätta Damm
+ 5 000 kr
2,5 rum, 54,8 m²
Utropspris: 2 095 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.