Mirza Licina

Start  /  Sverige  /  Stockholms län  /  Solna  /  Mirza Licina
Profilbild för Mirza Licina
Säljarfavorit
Mirza Licina
4.9 / 5
(103 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
34 st
20 st
75 190 000 kr

Bakgrund

Mirza Licina jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2021-01-29. Mirza har fått in 20 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan augusti 2023. Mirza har enligt vår statistik haft 24 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 80 430 000 kr.

Presentation

Genom att anlita mig som din mäklare så får du en person som alltid kommer att göra sitt yttersta för att du som kund ska känna dig trygg genom hela försäljningsprocessen. Med tidigare erfarenheter inom försäljning förstår jag innebörden av att struktur, hårt arbete och målmedvetenhet leder till ett bra resultat. Jag drivs av utmaningar då jag är en tävlingsinriktad människa. Där andra ser svårigheter ser jag möjligheter.
Jag tror på att bygga långsiktiga relationer och slå rekord. Därför tycker jag det är viktigt att vara pålitlig, noggrann och engagerad för att alltid leverera hög kvalitet så att du ska känna dig helt nöjd med vårt slutresultat.

Säljare om Mirza.

03 apr 2024

"Mirza är jätteduktig. Han hittade oss nya lägenhet och sålde våra gammal lägenhet inom flera veckor. Bra jobbat och tack så mycket!"
säljare på Fridensborgsvägen 153

28 mar 2024

"i denna tuffa marknad uppskattar man en mäklare som Mirza, alltid tillgänglig och lyhörd. Håller lugnet trots att vi varit stressade vid flera tillfällen under försäljningen. Rekommenderar verkligen!"
säljare på Järva Skjutbaneväg 39

28 mar 2024

"Fantastisk service. Förutom att Mirza levde upp till alla förväntningar som man har på en mäklare, levererade han det lilla extra och gjorde vår affär otroligt smidig och rolig. Varmaste rekommendationer! "
säljare på Virebergsvägen 11

28 mar 2024

"Vill ni ha en lyhörd, engagerad och pålitlig mäklare så ska ni absolut kontakta Mirza vid en försäljning. Stort tack för all hjälp!"
säljare på Brogatan 10

20 feb 2024

"Jag rekommenderar mäklaren till andra bostadssäljare"
säljare på Framnäsbacken 28

29 jan 2024

"Mirza Licina var väldigt behjälplig i min lägenhetsförsäljning. Han är otroligt proaktiv, lyhörd och professionell vilket fick mig att känna ett starkt förtroende som kund. Mirza är en mäklare som gör det lilla extra. Jag ger Mirza mina allra bästa rekommendationer!"
"Mirza Licina var väldigt behjälplig i min lägenhetsförsäljning. Han är otroligt proaktiv, lyhörd och professionell vilket fick mig att känna ett starkt förtroende som kund. Mirza är en mäklare som gör det lilla extra. Jag ger Mirza mina allra bästa rekommendationer!"
Läs mer
säljare på Brommavägen 4

26 jan 2024

"Mirza agerade mycket professionellt under hela processen och erbjöd jättebra råd och förslag när det var nödvändigt. Trots en utmanande marknad formulerade han en effektiv strategi för att driva försäljningsprocessen framåt. Jag rekommenderar honom starkt som en professionell, kommunikativt och t..."
"Mirza agerade mycket professionellt under hela processen och erbjöd jättebra råd och förslag när det var nödvändigt. Trots en utmanande marknad formulerade han en effektiv strategi för att driva försäljningsprocessen framåt. Jag rekommenderar honom starkt som en professionell, kommunikativt och trevlig mäklare."
Läs mer
säljare på Virebergsvägen 16

23 jan 2024

"Väldigt tacksam över resultatet av min bostadsförsäljning. Kan absolut rekommendera Mirza vid en försäljning av er bostad!"
säljare på Viktor Sjöströms väg 9

23 jan 2024

"Mirza höll mig informerad under hela försäljningsprocessen, alltid tillgänglig. Enormt driv, utmanande marknad men resultatet blev bättre än förväntat. Tack!"
säljare på Dammtorps Allé 4

23 jan 2024

"Efter att ha varit ute på hemnet i 5 månader med en annan mäklare tröttnade jag på visningar varje helg utan resultat. Mirzaz arbetsätt via eget spekulantregister så räckte det med en privatvisning sen var bostaden såld! Stort tack för hjälpen."
säljare på Fridensborgsvägen 159

22 jan 2024

"Jag är mycket nöjd med mäklartjänsten som Mirza tillhandahöll. Han var professionell, kunnig och engagerad under hela processen. Kommunikationen var tydlig och effektiv, och jag kände mig väl omhändertagen genom hela försäljningen. Mirza visade också på en imponerande marknadskunskap och lyckades..."
"Jag är mycket nöjd med mäklartjänsten som Mirza tillhandahöll. Han var professionell, kunnig och engagerad under hela processen. Kommunikationen var tydlig och effektiv, och jag kände mig väl omhändertagen genom hela försäljningen. Mirza visade också på en imponerande marknadskunskap och lyckades förhandla fram ett mycket bra pris för min bostad. Jag rekommenderar starkt Mirza för alla som söker en pålitlig och kompetent mäklare"
Läs mer
säljare på Fridensborgsvägen 131

16 jan 2024

"En mäklare med ett enormt driv som vill se till att både säljare och köpare blir nöjda. Trots tuffa omständigheter så gick allting bra. Kommer absolut använda Mirza i framtida försäljningar."
säljare på Gamla Enköpingsvägen 156

16 jan 2024

"I denna marknad är valet av mäklare väldigt viktigt. Efter att ha träffat flera mäklare så var Mirza det självklara valet! Stort tack för all hjälp. Rekommenderar verkligen Mirza vid en försäljning."
säljare på Fridensborgsvägen 157

08 dec 2023

"Fantastisk mäklare. Han hade koll på allt från området till att han var väldigt tydlig med hur saker och ting skulle skötas i alla moment. Han var alltid vänlig, svarade på alla frågor och han var generellt lätt att ha att göra med. Kan starkt rekommendera Mirza! "
"Fantastisk mäklare. Han hade koll på allt från området till att han var väldigt tydlig med hur saker och ting skulle skötas i alla moment. Han var alltid vänlig, svarade på alla frågor och han var generellt lätt att ha att göra med. Kan starkt rekommendera Mirza! "
Läs mer
säljare på Virebergsvägen 11

10 nov 2023

"Jättebra mäklare! Han var otroligt hjälpsam, lyhörd och framförallt snabb och effektiv! "
säljare på Brotorpsvägen 4

07 nov 2023

"Stort tack för all hjälp kring min försäljning!
En mäklare med mycket tålamod samt engagemang. Kommer absolut använda Mirza igen i framtiden när det är dags att sälja igen. "
säljare på Boplatsvägen 13

07 nov 2023

"I denna marknad behöver man en mäklare som Mirza!
Rekommenderar starkt till er som vill sälja eller köpa."
säljare på Ingentingsgatan 3

30 okt 2023

"Hans kännedom om området är fantastisk. Lyhörd för både säljare och köpare. Oerhört driven och engagerad. "
säljare på Virebergsvägen 9

24 okt 2023

"Jag hade nyligen nöjet att samarbeta med Mirza för att sälja min lägenhet, och jag kunde inte vara nöjdare med min upplevelse. Jag kan inte betona nog hans otroliga förmåga att vara lyhörd och uppmärksam. Mirza är verkligen en fastighetsmäklare som bryr sig om sina kunder på ett sätt som är ovanl..."
"Jag hade nyligen nöjet att samarbeta med Mirza för att sälja min lägenhet, och jag kunde inte vara nöjdare med min upplevelse. Jag kan inte betona nog hans otroliga förmåga att vara lyhörd och uppmärksam. Mirza är verkligen en fastighetsmäklare som bryr sig om sina kunder på ett sätt som är ovanligt. Han skapar en känsla av att verkligen förstå och bekräfta sina kunder. Mirza visade den högsta graden av professionalism genom hela processen.
Jag tackar för den enastående servicen."
Läs mer
säljare på Centrumslingan 51

04 okt 2023

"Mirza har varit en klippa genom hela vår bostadsförsäljning. Mirza har varit lyhörd och hjälpsam genom hela processen och haft oss delaktiga. Mirza är trevlig och lätt att prata med och tycka om! Om ni söker en mäklare som kommer göra sitt yttersta för att få ditt objekt såld så är Mirza rätt mäk..."
"Mirza har varit en klippa genom hela vår bostadsförsäljning. Mirza har varit lyhörd och hjälpsam genom hela processen och haft oss delaktiga. Mirza är trevlig och lätt att prata med och tycka om! Om ni söker en mäklare som kommer göra sitt yttersta för att få ditt objekt såld så är Mirza rätt mäklare.
Jag rekommenderar honom starkt och skulle utan tvekan anlita honom igen! "
Läs mer
säljare på Fridensborgsvägen 112

25 sep 2023

"Mirza gjorde ett fantastiskt jobb. Han stöttade en hela vägen från start till slut och fick en att känna ett lugn under hela processen. "
säljare på Johanneshovsvägen 147

12 sep 2023

"Mirza var det självklara valet när jag bestämde mig för att sälja min bostad , och jag kan ärligt säga att jag är mer än nöjd med hans insatser. Mirza visade sig vara en skicklig och professionell mäklare som förstod de unika utmaningarna med att sälja en fastighet utan att använda den traditione..."
"Mirza var det självklara valet när jag bestämde mig för att sälja min bostad , och jag kan ärligt säga att jag är mer än nöjd med hans insatser. Mirza visade sig vara en skicklig och professionell mäklare som förstod de unika utmaningarna med att sälja en fastighet utan att använda den traditionella marknadsföringsvägen.
"
Läs mer
säljare på Fridensborgsvägen 56

05 sep 2023

"I cannot recommend Mirza enough as a broker. I recently sold my apartment with Mirza's help, and I was very impressed with his knowledge, skills, and dedication.
Mirza was very knowledgeable about the local market and the current trends. He was able to give me accurate advice on pricing and stag..."
"I cannot recommend Mirza enough as a broker. I recently sold my apartment with Mirza's help, and I was very impressed with his knowledge, skills, and dedication.
Mirza was very knowledgeable about the local market and the current trends. He was able to give me accurate advice on pricing and staging my apartment. He also helped me to negotiate a great deal with the buyer.
Mirza was very responsive and always available to answer my questions. He was also very patient and understanding, even when I was feeling stressed or anxious.
I would highly recommend Mirza to anyone who is looking to sell their property. He is a professional and experienced agent who will work hard to get you the best possible outcome.
"
Läs mer
säljare på Järva Skjutbaneväg 60

22 aug 2023

"Vi kan inte nog tacka Mirza Licina för hans arbete under försäljningen av vår lägenhet. Han är verkligen en exceptionell mäklare och vi skulle starkt rekommendera honom till alla som letar efter en professionell och pålitlig partner när det gäller fastighetsaffärer.
Stort tack igen, Mirza!"
"Vi kan inte nog tacka Mirza Licina för hans arbete under försäljningen av vår lägenhet. Han är verkligen en exceptionell mäklare och vi skulle starkt rekommendera honom till alla som letar efter en professionell och pålitlig partner när det gäller fastighetsaffärer.
Stort tack igen, Mirza!"
Läs mer
säljare på Algatan 5

14 aug 2023

"Mirza är driven och målmedveten som mäklare. Han försöker verkligen få till affärer som både gynnar köpare och säljare så långt det går. Kan starkt rekommenderas!"
säljare på Fridensborgsvägen 157

12 jul 2023

"I stort väldigt nöjd med Mirza som mäklare och rekommenderar honom gärna. Han arbetade vidare för att hitta nya lösningar när marknaden var sval och fick till en acceptabel försäljning till slut.
Som förstagångssäljare hade jag uppskattat ännu mer proaktiv kommunikation kring vad som förvänta..."
"I stort väldigt nöjd med Mirza som mäklare och rekommenderar honom gärna. Han arbetade vidare för att hitta nya lösningar när marknaden var sval och fick till en acceptabel försäljning till slut.
Som förstagångssäljare hade jag uppskattat ännu mer proaktiv kommunikation kring vad som förväntades av mig i varje steg. Mirza hade dock alltid svar på mina frågor så det var inga problem. Personligen (såhär i efterhand) så hade jag föredragit ett lägre fast arvode med större rörlig del. Förankringen av den rörliga delen gjorde att förväntningen på slutpriset blev lite fel, vilket också gör att den fasta avgiften känns lite saftig i förhållande till resultatet.
Men som sagt i stort rekommenderar jag gärna Mirza, positiv, driven och ihärdig."
Läs mer
säljare på Lövgatan 68

02 maj 2023

"Mirza är den mest engagerade mäklare jag träffat. Har ett otroligt driv och är lyhörd. Han höll mig uppdaterad mer eller mindre hela tiden om var vi befann oss i processen. Han är en mäklare som kan motivera kunder att betala mer för objektet. Rekommenderas varmt! "
"Mirza är den mest engagerade mäklare jag träffat. Har ett otroligt driv och är lyhörd. Han höll mig uppdaterad mer eller mindre hela tiden om var vi befann oss i processen. Han är en mäklare som kan motivera kunder att betala mer för objektet. Rekommenderas varmt! "
Läs mer
säljare på Virebergsvägen 11

03 apr 2023

"Toppklass från start till mål! "
säljare på Pomonagatan 4

30 mar 2023

"Trots en svår marknadssituation hade vi höga förväntningar/förhoppningar. Mirza överträffade dessa med råge! Vi är grymt nöjda på alla plan. Tillgänglig, drivande, fylld av idéer och sällsynt lätt att ha att göra med!!"
säljare på Lövgatan 64

22 mar 2023

"Mirza gör sitt yttersta för att hitta bästa möjliga lösning, och i vårat fall en snabb och smidig affär. "
säljare på Råsundavägen 172

09 mar 2023

"En kompetent,driven, ärlig och trevlig mäklare. Väldigt lätt att tycka om och lita på till hundra procent. Håller vad han lovar. En mäklare som alltid finns där för dig och jobbar hårt för att uppfylla dina önskemål. Helt enkelt, inte minsta negativa att säga om Mirza "
"En kompetent,driven, ärlig och trevlig mäklare. Väldigt lätt att tycka om och lita på till hundra procent. Håller vad han lovar. En mäklare som alltid finns där för dig och jobbar hårt för att uppfylla dina önskemål. Helt enkelt, inte minsta negativa att säga om Mirza "
Läs mer
säljare på Brotorpsvägen 4

08 feb 2023

"En mäklare som Mirza Licina kan jag inget annat än rekommendera stort till alla som vill ha en tillgänglig och duktig mäklare. För oss var det viktigt att ha en mäklare med god lokalkännedom och erfarenhet. Mirza slog våra förväntningar på alla punkter. Vill ni sälja och välja en mäklare som gör ..."
"En mäklare som Mirza Licina kan jag inget annat än rekommendera stort till alla som vill ha en tillgänglig och duktig mäklare. För oss var det viktigt att ha en mäklare med god lokalkännedom och erfarenhet. Mirza slog våra förväntningar på alla punkter. Vill ni sälja och välja en mäklare som gör sitt yttersta för att få till en bra försäljning så tveka inte på Mirza Licina. Stort tack!"
Läs mer
säljare på Virebergsvägen 9

02 feb 2023

"Väldigt nöjd med min försäljning!
Kan därmed starkt rekommendera Mirza Licina på Mäklarhuset!! Oerhört kompetent, engagerad och driven. Han agerade kvickt och effektivt samt gjorde mer än förväntan för en så smidig affär som möjligt för båda parter. "
"Väldigt nöjd med min försäljning!
Kan därmed starkt rekommendera Mirza Licina på Mäklarhuset!! Oerhört kompetent, engagerad och driven. Han agerade kvickt och effektivt samt gjorde mer än förväntan för en så smidig affär som möjligt för båda parter. "
Läs mer
säljare på Fridensborgsvägen 117

30 jan 2023

"I denna tuffa marknad samt världssituationen som den ser ut så vill man verkligen ha en mäklare som gör sitt yttersta för att göra både köpare och säljare nöjda. Vi hittade rätt mäklare genom att anlita Mirza som både har grym vilja, erfarenhet och känner till området. Väldigt tydlig och tillgäng..."
"I denna tuffa marknad samt världssituationen som den ser ut så vill man verkligen ha en mäklare som gör sitt yttersta för att göra både köpare och säljare nöjda. Vi hittade rätt mäklare genom att anlita Mirza som både har grym vilja, erfarenhet och känner till området. Väldigt tydlig och tillgänglig under hela processen. Bättre mäklare blir svårt att hitta! Kan varmt rekommendera Mirza!"
Läs mer
säljare på Vårvägen 5

29 jan 2023

"Snabb och smidig process, vi är mycket nöjda! "
säljare på Virebergsvägen 9

20 dec 2022

"Kan varmt rekommendera Mirza. Väldigt driven och gjorde vår försäljning så mycket mer smärtfri än vi förväntade oss. Kanske inte går att garantera vid varje försäljning, men Mirza levererade flera skarpa kunder direkt och hade bostaden såld till ett pris vi är mycket nöjda med på ynka tre dagar f..."
"Kan varmt rekommendera Mirza. Väldigt driven och gjorde vår försäljning så mycket mer smärtfri än vi förväntade oss. Kanske inte går att garantera vid varje försäljning, men Mirza levererade flera skarpa kunder direkt och hade bostaden såld till ett pris vi är mycket nöjda med på ynka tre dagar från publicering som "kommande" på hemnet. Detta trots dom svåra tider vi nu har och tom mitt i december, när marknaden sägs vara trög. Jag rekommenderar Mirza starkt! "
Läs mer
säljare på Brommavägen 8

15 nov 2022

"Kan inte annat än lovorda Mirza Licina. En mäklare som alltid är tillgänglig, välinformerad och kunnig, samt gör det lilla extra för att alla inblandade ska känna sig trygga vid sitt bostadsköp.
Kan varmt rekommendera Mirza!"
säljare på Garvis Carlssons gata 12

17 okt 2022

"A highly professional and knowledgeable agent who kept great communication throughout the selling process. Very pleased, I highly recommend him."
säljare på Östervägen 28B

22 aug 2022

"Mäklaren var tydlig kunnig bra lokalkännedom.
God lyssnare samt is i magen och jobbade kanon.
Kan varmt rekommendera mäklaren "
säljare på Virebergsvägen 11

22 aug 2022

"Mirza Licina är mycket trevlig och kompetent. Jag känner ett stort förtroende för Mirza och uppskattar verkligen att han alltid hade fokus på att göra det bästa möjliga för mig som kund. Rekommenderar honom starkt! "
säljare på Evenemangsgatan 30

13 jul 2022

"Mirza sålde min lägenhet och kunde inte ha gjort ett bättre jobb! Jag är oerhört nöjd! Redan vid första mötet fick jag fullt förtroende för honom. Han har genom hela processen varit otroligt engagerad, kompetent och hjälpsam. Han levde verkligen upp till mina förväntningar. Det har känts tryggt a..."
"Mirza sålde min lägenhet och kunde inte ha gjort ett bättre jobb! Jag är oerhört nöjd! Redan vid första mötet fick jag fullt förtroende för honom. Han har genom hela processen varit otroligt engagerad, kompetent och hjälpsam. Han levde verkligen upp till mina förväntningar. Det har känts tryggt att ha honom under den här tiden, så professionell och vänlig! Kunde inte ha blivit bättre!
Tusen tack för allt! ""
Läs mer
säljare på Visirvägen 5

19 maj 2022

"Ursprunglig värdering stämde inte då marknaden föll under processen."
säljare på Lollandsgatan 9

18 maj 2022

"Vi vill verkligen rekommendera Mirza. Han var från första stund engagerad och positiv. All kontakt med honom under hela försäljningen har fungerat superbra. Och allt gick väldigt smidigt. Alltid kontaktbar med stort focus. Rekommenderar självklart honom för framtida försäljningar. Stort tack Mirz..."
"Vi vill verkligen rekommendera Mirza. Han var från första stund engagerad och positiv. All kontakt med honom under hela försäljningen har fungerat superbra. Och allt gick väldigt smidigt. Alltid kontaktbar med stort focus. Rekommenderar självklart honom för framtida försäljningar. Stort tack Mirza !!"
Läs mer
säljare på Virebergsvägen 11

24 apr 2022

"Vi är väldigt nöjda med Mirza som vår mäklare. Han var lyhörd, kunnig och stöttade oss under hela försäljningen. Han överträffade verkligen våra förväntningar. Vi kan varmt rekommendera Mirza! "
säljare på Rådjursstigen 32

24 apr 2022

"Mirza är en mäklare som är engagerad, lyhörd och samarbetsvillig. Har stort fokus för att hela processen ska bli så bra som möjligt. Rekommenderas starkt!"
säljare på Månstorpsvägen 16

20 apr 2022

"Anlitade Mirza Licina som mäklare till min lägenhetsförsäljning och är verkligen supernöjd. Han är väldigt professionell och kunnig. Rekommenderar honom starkt!"
säljare på Bygärdesvägen 2A

30 mar 2022

"Vi anlitade Mirza Licina som mäklare till vår försäljning, och han har från första början agerat otroligt professionellt och all kontakt med honom och hela försäljningsprocessen har gått oerhört smidigt. Hade vi kunnat ge 10 stjärnor hade vi gjort det, men han får helt klart högsta betyg. Väldigt..."
"Vi anlitade Mirza Licina som mäklare till vår försäljning, och han har från första början agerat otroligt professionellt och all kontakt med honom och hela försäljningsprocessen har gått oerhört smidigt. Hade vi kunnat ge 10 stjärnor hade vi gjort det, men han får helt klart högsta betyg. Väldigt trevlig och kunnig mäklare! Kan starkt rekommendera honom. Tack Mirza!"
Läs mer
säljare på Virebergsvägen 24

25 mar 2022

"Vi kan inget annat än starkt rekommendera mäklaren Mirza Licina. Han överträffade våra förväntningar och han var absolut värd pengarna han krävde. "
säljare på Helsingörsgatan 7

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
24

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
20
Försäljningar
24
Försäljningsvärde
80 430 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
99 av 102 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
94 av 94 säljare
Mirza var tydlig och höll mig uppdaterad
102 av 102 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Mirza på kartan.

160 tidigare bostäder
20 bostäder till salu
102 rekommendationer

20 bostäder till salu.

Bostäder

4 495 000 kr
3 rum, 80,5 m²
56 187 kr/m²
Lägenhet, Solna
2 187 kr/mån
4 495 000 kr
3 rum, 73 m²
61 575 kr/m²
Lägenhet, Solna
2 008 kr/mån
2 995 000 kr
2 rum, 56,5 m²
53 482 kr/m²
Lägenhet, Solna
1 622 kr/mån
2 495 000 kr
2 rum, 47 m²
53 085 kr/m²
Lägenhet, Sundbyberg
3 744 kr/mån
2 595 000 kr
2 rum, 54 m²
48 055 kr/m²
Lägenhet, Sundbyberg
3 891 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

3 550 000 kr
Lägenhet Råsunda
+ 255 000 kr
2 rum, 59 m²
Utropspris: 3 295 000 kr
5 225 000 kr
Lägenhet Järvastaden
+ 330 000 kr
4 rum, 95 m²
Utropspris: 4 895 000 kr
3 700 000 kr
Lägenhet Järvastaden
2 rum, 66 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mirza är jätteduktig. Han hittade oss nya lägenhet och sålde våra gammal lägenhet inom flera veckor. Bra jobbat och tack så mycket!"
4 200 000 kr
Lägenhet Vireberg
+ 205 000 kr
3 rum, 72 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Fantastisk service. Förutom att Mirza levde upp till alla förväntningar som man har på en mäklare, levererade han det lilla extra och gjorde vår affär otroligt smidig och rolig. Varmaste rekommendationer! "
3 000 000 kr
Lägenhet Sundbyberg Centrum
1 rum, 39 m²
Utropspris: 3 000 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.