Mike Chammas

Start  /  Sverige  /  Stockholms län  /  Solna  /  Mike Chammas
Profilbild för Mike Chammas
Mike Chammas
4.9 / 5
(372 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
106 st
14 st
338 065 000 kr

Bakgrund

Mike Chammas jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2018-02-06. Mike har fått in 14 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Mike har enligt vår statistik haft 63 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 272 990 000 kr.

Presentation

- Årets rookie LF 2019
- Årets mäklare LF 2019
- Årets mäklare LF 2020
- Årets mäklare LF 2021

Din trygghet är min drivkraft

Prisad mäklare.

Utmärkelser

tredje kvartalet 2023
tredje kvartalet 2023

Säljare om Mike.

02 nov 2023

"Mike är väldigt snäll och jättetrevlig vilket gör att köpare har väldigt lätt att kommunicera med honom. Mike jobbade jättehårt med försäljningen så att vi till slut inte kom så långt ifrån vår förväntan. Det var svåra tider med väldigt låg aktivitet när vi sålde. Trots det lyckades Mike få till ..."
"Mike är väldigt snäll och jättetrevlig vilket gör att köpare har väldigt lätt att kommunicera med honom. Mike jobbade jättehårt med försäljningen så att vi till slut inte kom så långt ifrån vår förväntan. Det var svåra tider med väldigt låg aktivitet när vi sålde. Trots det lyckades Mike få till ett ok pris efter väldigt mycket jobb. Priserna ligger tyvärr mycket lägre i vårt område än andra närliggande områden."
Läs mer
säljare på Järva Skjutbaneväg 60

02 nov 2023

"Oavsett om du är säljare eller köpare hittar du den bästa mäklaren i Mike. Han är lyhörd för ditt behov och han har ett gediget nätverk av säljare/köpare.
Jag rekommenderar honom varmt!"
säljare på Fridensborgsvägen 113

04 jul 2023

"Amazing experience!"
säljare på Fridensborgsvägen 24

01 jul 2023

"Tack vare Mikes etablerade och stora kontaktnät lyckades han sälja vår bostad utan att vi behövde annonsera på Hemnet. Smidigare säljprocess är svårt att få! "
säljare på Honnörsgatan 3

30 jun 2023

"Mike har varit professionell, vänlig och otroligt hjälpsam från start till slut. Vi är så nöjda och tacksamma, tusen tack för en bra bostadsaffär Mike! "
säljare på Våtmarksvägen 33

30 jun 2023

"Mike är Solnas och Sundbybergs mest rekommenderade fastighetsmäklare. Vi är jättenöjda med Mike och hans service, vi rekommenderar honom stark. "
säljare på Arrendevägen 22

30 jun 2023

"Approachable and easy to work with. Transparent communications"
säljare på Fridensborgsvägen 135

29 jun 2023

"Någon bättre än Mike finns nog inte."
säljare på Våtmarksvägen 33

29 jun 2023

"Mike är bäst, kommer att välja Mike i alla mina framtida affärer. "
säljare på Algatan 5

29 jun 2023

"mycket bra områdes kännedom och insatt i marknaden och köpare/säljarens behov.
"
säljare på Honnörsgatan 27

29 jun 2023

"Mike ger ett mycket bra intryck samt är lyhörd o detta är / va av stor vikt när ja valde han som mäklare för min bostad ä"
säljare på Vinthundsgatan 113

10 apr 2023

"Mike has been excellent - professional, friendly, well planned and well organized. His recommendations on all parts of the process were spot on, and I am very satisfied with the engagement. Highly recommended."
säljare på Järva Skjutbaneväg 56

03 apr 2023

"enkel att ha att göra med, kunnig, tillgänglig, förstående, och problemlösningsinriktad
STARK rekommendation"
säljare på Fridensborgsvägen 157

11 mar 2023

"Great support and energy in selling the apartment, he was very involved and made great advice ! Highly recommended.."
säljare på Vinthundsgatan 2B

06 mar 2023

"Kan inte tänka mig en bättre mäklare än Mike! Han är närsomhelst tillgänglig för alla möjliga frågor och du kan endast förvänta dig ärliga och snabba svar. Han förtjänar en guldstjärna!!"
säljare på Solnavägen 100A

05 mar 2023

"Våra varmaste rekommendentationer, Järvastadens stjärna! "
säljare på Fridensborgsvägen 149

03 mar 2023

"Otroligt kompetent mäklare som lyckades sälja min lägenhet över förväntan!"
säljare på Krysshammarvägen 22

03 mar 2023

"Blev en svår process då marknaden sjönk markant under försäljningsperioden. Men vi är ändå nöjda med resultatet. "
säljare på Fridensborgsvägen 143

02 mar 2023

"En driven och charmig mäklare som jobbade hårt i den tuffa bostadsmarknaden. "
säljare på Vinthundsgatan 2C

02 mar 2023

"Väldigt bra mäklare"
säljare på Fridensborgsvägen 148

02 mar 2023

"Mike är en mäklare som lyssnar och ger bra råd. Han ger allt för att man skall få det pris man önskar sig även i dessa svåra tider. Så jag är jättenöjd. "
säljare på Fridensborgsvägen 149

02 mar 2023

"Lyhörd, snabb och god kommunikation och kan området utan och innantill. Har fått både försäljning och köp av ny bostad att kännas tryggt. "
säljare på Dammtorps Allé 8

02 mar 2023

"Jag blev rekommenderad att välja Mike av en kollega till mig och det var precis som förväntat. Mike höll mig uppdaterad bokstavligen varje dag. Han hade extremt bra koll på Solna/ Råsunda området. Jag fick det priset jag ville ha och kan starkt rekommendera Mike för dom som vill ha en unik mäklare. "
"Jag blev rekommenderad att välja Mike av en kollega till mig och det var precis som förväntat. Mike höll mig uppdaterad bokstavligen varje dag. Han hade extremt bra koll på Solna/ Råsunda området. Jag fick det priset jag ville ha och kan starkt rekommendera Mike för dom som vill ha en unik mäklare. "
Läs mer
säljare på Bokvägen 13

02 mar 2023

"Väldigt smidig och snabb försäljning"
säljare på Solnavägen 98B

02 mar 2023

"Mycket trevlig och målinriktad. Jag har använt mig av honom tidigare och rekommenderar honom regelbundet. "
säljare på Fridensborgsvägen 18

24 dec 2022

"Väldigt duktig mäklare med stor lokalkännedom och mycket bra koll på allt runtomkring. Tålmodig, långsiktigt arbete och bra med kundkontakter som leder till resultat. "
säljare på Honnörsgatan 20

14 nov 2022

"Mike är en gudagåva! Han är så otroligt kompetent, inkännande och trygg och jag kunde verkligen känna mig lugn genom hela processen! Mike höll mig uppdaterad hela tiden, och han har överträffat mina förväntningar på allt! Mike är den enda mäklare du behöver han är världens grymmaste mäklare och e..."
"Mike är en gudagåva! Han är så otroligt kompetent, inkännande och trygg och jag kunde verkligen känna mig lugn genom hela processen! Mike höll mig uppdaterad hela tiden, och han har överträffat mina förväntningar på allt! Mike är den enda mäklare du behöver han är världens grymmaste mäklare och en riktigt genuin människa med stort hjärta! Bara plus! "
Läs mer
säljare på Våtmarksvägen 33

09 okt 2022

"Har både köpt och nyligen sålt via Mike. Bägge gångerna har det gått otroligt smidigt, vi har fått raka besked och sålde nyligen till mycket högre utpris än vad grannarna fick som sålde bara veckorna efter. Han har stenkoll på köparna och är den enda du bör använda om det gäller ett köp eller för..."
"Har både köpt och nyligen sålt via Mike. Bägge gångerna har det gått otroligt smidigt, vi har fått raka besked och sålde nyligen till mycket högre utpris än vad grannarna fick som sålde bara veckorna efter. Han har stenkoll på köparna och är den enda du bör använda om det gäller ett köp eller försäljning."
Läs mer
säljare på Boplatsvägen 7

30 jun 2022

"Mike är en grymt socialt kompetent mäklare som man gärna gör affärer med. Vi fick ett så bra pris på lägenheten som möjligt med tanke på omständigheterna på marknaden. Är nöjd fastän att vi inte nådde utsatt mål.
"
säljare på Gustav III:s Boulevard 86

30 maj 2022

"Mike är en duktig mäklare med bra lokalkännedom i Järvastaden.. han är väldigt vänlig och lyhörd. Jag är nöjd :)"
säljare på Fridensborgsvägen 150

28 maj 2022

"Väldigt proffsigt bemötande och ett brett kontaktnät vilket resulterade i att lägenheten såldes innan visning till ett mycket bra pris. "
säljare på Fridensborgsvägen 108

28 maj 2022

"Lyhörd proffsig mäklare !"
säljare på Banmästargatan 10

28 maj 2022

"Proffsigt intryck och förtroendeingivande. Mäklaren hjälpte mig att fatta rätt beslut vid rätt tillfälle . "
säljare på Brotorps Allé 6

14 apr 2022

"Gjorde hela processen enkel och smidig till ett bra pris. Proffesionellt och mycket god lokal kännedom. Vi är mycket nöjda!"
säljare på Fridensborgsvägen 161

09 apr 2022

"Sluta leta. Välj Mike Chammas så har du alla möjligheter till en riktigt bra affär."
säljare på Dammtorps Allé 12

08 apr 2022

"Efter att ha träffat flera mäklarkandidater föll valet på Mike och vi blev inte besvikna. Mike svarade alltid snabbt eller återkom alltid inom max någon timma. God kommunikation under hela processen, bra lokalkännedom samt ingav ett professionellt intryck. Kan varmt rekommendera honom! "
"Efter att ha träffat flera mäklarkandidater föll valet på Mike och vi blev inte besvikna. Mike svarade alltid snabbt eller återkom alltid inom max någon timma. God kommunikation under hela processen, bra lokalkännedom samt ingav ett professionellt intryck. Kan varmt rekommendera honom! "
Läs mer
säljare på Fridensborgsvägen 145

07 apr 2022

"Mike is very professional and we are very well pleased with his services. He is having very good knowledge about the area and respective pricing. He is very fast in terms of grabbing good deals and acquainted with the available options. We have experienced his expertise in both selling home & bu..."
"Mike is very professional and we are very well pleased with his services. He is having very good knowledge about the area and respective pricing. He is very fast in terms of grabbing good deals and acquainted with the available options. We have experienced his expertise in both selling home & buying home and we are very much happy with Mike. He is the Best and really FAST."
Läs mer
säljare på Honnörsgatan 26

07 apr 2022

"Mike skötte hela affären som en dröm.
Han höll oss alltid uppdaterade och försäljningen gick superbra. Jag kommer definitivt anlita Mike igen. "
säljare på Oxenstiernas Allé 20

29 mar 2022

"Vi är så nöjda med att vi valde Mike som mäklare! Väldigt proffsig och lätt att jobba med. En mäklare man verkligen kan lita på då vi skrev på och sålde lägenheten klockan 01.00 på en lördagnatt. Han gör verkligen det där lilla extra för sina kunder som nog inte många mäklare hade gjort."
"Vi är så nöjda med att vi valde Mike som mäklare! Väldigt proffsig och lätt att jobba med. En mäklare man verkligen kan lita på då vi skrev på och sålde lägenheten klockan 01.00 på en lördagnatt. Han gör verkligen det där lilla extra för sina kunder som nog inte många mäklare hade gjort."
Läs mer
säljare på Framnäsbacken 9

26 mar 2022

"Superbra mäklare på alla sätt! Kan varmt rekommendera Mike, snabb, smidig och tillgänglig. "
säljare på Forskargränd 8

26 mar 2022

"Efter ett år med en ANNAN mäklare som inte lyckades med försäljningen av min etta i Järvastaden lyckades Mike sälja den på 1 vecka ca. Helt fantastisk och så fokuserad på kundens behov! Värt varenda krona!!"
säljare på Fridensborgsvägen 161

24 mar 2022

"Världsklass rakt igenom!"
säljare på Vinthundsgatan 84

23 mar 2022

"Mike var jordnära och genuin. Han var väldigt lagom och inte för mycket vilket jag upplever att vissa mäklare kan vara. Rekommenderar er starkt att anlita honom. Med hans stora kontaktnät blev valet enkelt för oss!"
säljare på Brukshundsvägen 28

22 mar 2022

"Mike är en mycket duktig mäklare som håller vad han lovar. Väldigt tydlig och inlyssnande för dina behov. Kan starkt rekommendera honom för din bostadsförsäljning."
säljare på Igelbacken 33

18 mar 2022

"Mike är superprofessionell! Trots att han en av dem mest anlitade mäklarna i hans område har han ändå stenkoll på vardera försäljning och lyckas skapa en personlig kontakt med dig som säljare. "
säljare på Meanderslingan 34

09 mar 2022

"Unfortunately Mike promised a lot regarding the selling price until the whole selling process started. Before advertising the apartment, he kept on calling us with offers way below the minimum agreed price, even though we were clear that we don't want under that price.
He didn't advise what ty..."
"Unfortunately Mike promised a lot regarding the selling price until the whole selling process started. Before advertising the apartment, he kept on calling us with offers way below the minimum agreed price, even though we were clear that we don't want under that price.
He didn't advise what type of ad to put on Hemnet.se. When we asked what we can do for more views, only then, he said that we didn't do it right...we should have chosen a different type of ad.
He didn't choose a good showing period and we had exact days and consecutive hours with a similar apartment that he was selling across the street. The selling price for the similar apartment was 200 000 kr higher. When we asked about this big difference, his explanation was that the building had better quality.
But then after less than one month, Mike obtained, for an exact same apartment, next to our door, with 240 000 kr more (the only difference was the closed balcony which cost ≈50 000 kr). The market didn't grow that much in that short period.
Mike tells the clients what they want to hear in the beginning and then, if the clients are lucky enough, they obtain a good price due to chance."
Läs mer
säljare på Brotorpsvägen 4

08 mar 2022

"Mike var väldigt påläst och mycket kunnig när det gäller allt i vårt område och hade ett bra register på potentiella köpare. Han var trevlig och rak och gav oss en realistisk värdering. Vi kände att vi kunde lita på honom. Vi kan rekommendera honom varmt."
"Mike var väldigt påläst och mycket kunnig när det gäller allt i vårt område och hade ett bra register på potentiella köpare. Han var trevlig och rak och gav oss en realistisk värdering. Vi kände att vi kunde lita på honom. Vi kan rekommendera honom varmt."
Läs mer
säljare på Fridensborgsvägen 39

01 mar 2022

"Har bara bra saker att säga om Mike efter att vi sålt vår bostad via honom. En mer rapp och lyhörd mäklare går nog knappt att få tag på och han gjorde verkligen allt för att sälja bostaden till ett så pass bra pris som möjligt. En solklar 5:a i betyg!"
"Har bara bra saker att säga om Mike efter att vi sålt vår bostad via honom. En mer rapp och lyhörd mäklare går nog knappt att få tag på och han gjorde verkligen allt för att sälja bostaden till ett så pass bra pris som möjligt. En solklar 5:a i betyg!"
Läs mer
säljare på Fridensborgsvägen 127

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
57
Radhus
3
Kedjehus
2
Parhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
14
Försäljningar
63
Försäljningsvärde
272 990 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
350 av 363 säljare
Mike satte rätt förväntningar på slutpriset
327 av 365 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
353 av 359 säljare
Mike var tydlig och höll mig uppdaterad
364 av 367 säljare

Mike på kartan.

772 tidigare bostäder
75 bostäder till salu
372 rekommendationer

75 bostäder till salu.

Bostäder

2 795 000 kr
2 rum, 46,5 m²
60 760 kr/m²
Lägenhet, Solna
2 929 kr/mån
3 295 000 kr
2 rum, 63 m²
52 301 kr/m²
Lägenhet, Solna
3 834 kr/mån
5 rum, 113 m²
Lägenhet, Solna
1 850 000 kr
1 rum, 31 m²
59 677 kr/m²
Lägenhet, Solna
2 232 kr/mån
4 295 000 kr
3 rum, 80 m²
53 687 kr/m²
Lägenhet, Sundbyberg

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Järvastaden
5 rum, 103 m²
Utropspris: 5 995 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Brotorp
3 rum, 68 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
2 550 000 kr
Lägenhet Järvastaden
+ 155 000 kr
2 rum, 37 m²
Utropspris: 2 395 000 kr
2 675 000 kr
Lägenhet Järvastaden
+ 80 000 kr
2 rum, 48 m²
Utropspris: 2 595 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Järvastaden
4 rum, 102 m²
Utropspris: 5 895 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.