Mikaela Källroos

Profilbild för Mikaela Källroos
Mikaela Källroos
4.8 / 5
(104 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
40 st
31 st
172 805 000 kr

Bakgrund

Mikaela Källroos jobbar på BOSTHLM och är registrerad mäklare sedan 2014-09-23. Mikaela har fått in 31 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan januari 2020. Mikaela har haft 38 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 148 330 000 kr.

Presentation

Jag heter Mikaela Källroos och har jobbat som mäklare sen 2014. Jag förmedlar både villor och bostadsrätter över hela Stor-Stockholm, men mitt fokusområde är Nacka/Värmdö. Jag är en mycket engagera och tävlingsinriktad mäklare som brinner för sitt jobb och strävar alltid efter att slå nya prisrekord och överträffa mina kunders förväntningar. Jag anser att varje affär är unik och skräddarsyr produkten för mina kunder så det passar just dom. Bostadsaffären är bland den största affären man gör i sitt liv. Med mig som mäklare kommer jag att garantera er den bästa produkten och en målinriktad mäklare som alltid ger 110 %.

Mäklarbyrå


Säljare om Mikaela.

01 jul 2020

"Sakkunnig och allt igenom trevlig person. Hela affären gick friktionsfritt. "
säljare på Henriksdalsringen 19

25 jun 2020

"Mäklaren har god kännedom om området bostaden såldes inom vilket underlättade för en snabb och smidig affär. "
säljare på Tre Kronors väg 35

25 jun 2020

"Mikaela lyckades sälja vår lägenhet under en svår tidsperiod. Priset blev ändå exakt det som vi hoppades på. Mycket bra mäklare med god förmåga att få säljare och köpare att komma överens."
säljare på Tollare Ängsväg 24

24 jun 2020

"Vi är supernöjda med Mikaela som mäklare, kan varmt rekommendera till framtida försäljning!"
säljare på Fasanvägen 31

22 jun 2020

"Vi var missnöjda med fotografens insats på vissa bilder och hur fastigheten visades. Men i helhet så är vi otroligt nöjda med Mikaelas insats."
säljare på Finnboda Kajväg 6

12 jun 2020

"Fantastisk mäklare med stort driv och entusiasm.
Anlitade Mikaela för en värdering för några år sedan, insåg redan då att hon var förstavalet vid en försäljning, hon har skött allt toppenbra, mycket nöjd!"
säljare på Fyrspannsvägen 47

04 jun 2020

"Mikaela has a sound knowledge of the market and the area, with very good insights. Pleasant, attentive and always there for any help we needed. We highly recommend Mikaela! "
säljare på Mjölnarvägen 24

25 maj 2020

"Har tidigare tagit hjälp av Mikaela vid försäljning. Skulle absolut göra det ännu en gång om vi får för oss att sälja i framtiden! "
säljare på Charlottendalsvägen 19

04 maj 2020

"Mäklaren sålde in fotografen lite för bra eftersom att bilderna på min bostad var långt ifrån bilderna som visades när hon presenterade sig själv för oss. Annars driven, glad, saklig och gav ett bra intryck. "
säljare på Henriksdalsringen 93

29 apr 2020

"Extremt positiv och engagerad.
Enkel att kontakta och alltid tilgänglig.
Väldig bra lokalkännedom."
säljare på Henriksdalsringen 97

31 mar 2020

"Lugn och saklig i tuff en situation med Coronakrisen"
säljare på Finnboda Kajväg 12C

18 mar 2020

"Jag är jättenöjd med Mikaela som mäklare, allt har gått så smidigt från början till slut. Hon har varit lyhörd, ständigt tillgänglig för alla möjliga typer av frågor, tagit sig tid att förklara, varit peppande och rolig att samarbeta med. Det märks att hon brinner för mäklaryrket, och att hon alltid gör sitt bästa! Jag är supernöjd <3"
säljare på Alphyddevägen 23

24 feb 2020

"Vår duktiga mäklare red ut stormen! Hennes uthållighet var stor stöd för oss. "
säljare på Makaronigränd 7

16 feb 2020

"Toppentjej "
säljare på Publikvägen 1

28 jan 2020

"Mikaela, är energisk och målmedveten och höll oss uppdaterade hela tiden, vid flera visningar officiella och privata så lyckades hon alltid lösa det trots en full agenda. Vi är mycket nöjda o rekommenderar henne varmt."
säljare på Finnboda Kajväg 12E

21 jan 2020

"Mikaela var proffsig, lyhörd och tillgänglig genom hela processen. 5 stjärnor!"
säljare på Sickla Allé 11

10 jan 2020

"Utomordentligt kompetent mäklare, gjorde allt rätt, fanns alltid tillgänglig, och tillsåg att jag kände mig trygg genom hela försäljningsprocessen, och så fick jag ett pris över mina förväntningar också, kanon mäklare i dess fulla bemärkelse, rekommenderas starkt, dröm mäklaren!"
säljare på Finnboda Kajväg 12D

06 dec 2019

"Mikaela har hittat sitt kall, den absolut bästa och mest dedikerade mäklaren jag stött på genom åren. Med sitt djupa engagemang och otroligt positiva inställning kan jag varmt rekommendera henne till andra som går i säljtankar"
säljare på Augustendalsvägen 21

06 dec 2019

"Mikaela upplevdes som lyhörd, engagerad och tillgänglig under hela processen att sälja min lägenhet. Enda besvikelsen var att slutpriset inte nådde upp till värderingen av lägenheten. Mikaela jobbade dock målinriktat med de spekulanter som fanns och gjorde sitt bästa."
säljare på Finnbergsvägen 32

30 okt 2019

"Mikaela är en mycket kompetent och trevlig mäklare som verkligen var lätt och roligt att samarbeta med vid försäljningen. Vi lämnar de bästa rekommendationerna för framtida säljare. "
säljare på Henriksdalsringen 41

30 okt 2019

"Mikaela är en sprudlande glad tjej som brinner för sitt yrke som mäklare.
Hon är extremt driven, samarbetsvillig och effektiv i sitt arbete.
Stjärna med guldkant"
säljare på Geijersvägen 6

08 okt 2019

"Mikaela var professionell och mycket lätt att tycka om och kommunicera med. Uppskattade henne och arbetet mycket!"
säljare på Makaronigränd 7

23 sep 2019

"Mikaela är glad, pigg och alert och gjorde ett bra jobb trots de få spekulanter som kom till visningarna."
säljare på Gärdsmygsvägen 27

14 sep 2019

"Mikaela är lyhörd, kunnig och engagerad ända ut i fingerspetsarna.
Tack för att du gjorde vår bostadsförsäljning smidig och enkel från början till slut. Vi rekommenderar Mikaela starkt.
Emilia & Saud"
säljare på Sagoslingan 7B

02 sep 2019

"Hög kvalitet genom hela processen - snabb. flexibel och engagerad gjorde att försäljningen gick smidigt och snabbt. "
säljare på Fabrikörvägen 4A

28 aug 2019

"Mikaela har en grym energi och la all sin kraft på att få till en lyckad försäljning. Jag kan varmt rekommendera henne! "
säljare på Maja Snis gata 1

06 aug 2019

"Mikaela är väldigt enkel att tycka om, hon gör det hon säger att hon skall göra. Hon håller kontakten med en genom hela processen, är alltid tillgänglig, och har klass och stil i sitt beteende rakt igenom på alla plan. Svårt att önska sig något mer av en mäklare, genomgående professionell, ödmjuk, representativ och samtidigt högpresterande, topplass!"
säljare på Finnboda Kajväg 12D

12 jul 2019

"Mikaela engagerade sig på ett härligt sätt. Vi hade mycket kommunikation på sms, telefon och epost. Priset på lgh var bra. Allt löste sig väl."
säljare på Henriksdalsringen 41

03 jul 2019

"Mikaela är föredömligt professionell!
Hon är lyhörd, effektiv, tydlig, trevlig, pålitlig och både tillgänglig samt informativ kring både stort som smått genom hela processen. En mäklare som jag väldigt gärna vänder mig till igen oavsett om det gäller köp eller sälj. "
säljare på Becksjudarvägen 41

10 jun 2019

"Mikaela var helt fantastiskt. Hon överträffade förväntningarna. Hon gjorde hela affärsprocessen smidigt och effektivt, även om jag var utomlands. Rekommenderar henne varmt!"
säljare på Henriksdalsringen 27

02 jun 2019

"Mikaela är en otroligt ambitiös, lyhörd och väldigt kompetent mäklare.
Rekommenderar henne varmt!"
säljare på Becksjudarvägen 55

12 maj 2019

"Super engagerad och målinriktad."
säljare på Godtemplarvägen 7

25 apr 2019

"Superduktig och trevlig mäklare som verkligen överträffade förväntningarna! Hon sålde vår lägenhet innan visning till ett väldigt bra pris. Kan varmt rekommendera denna skickliga pålitliga mäklare."
säljare på Maja Snis gata 8

12 apr 2019

"Fantastiskt engagemang i ett svårt marknadsläge. "
säljare på Finnboda Varvsväg 10B

12 apr 2019

"Skulle välja Mikaela som min mäklare igen alla dagar i veckan, så glad att jag valde rätt. Trevlig, kunnig, målinriktad, lätt att nå, höll mig uppdaterad under hela processen och kom med goda råd. Även efter försäljning snabb på att svara. Hela säljprocessen gick helt enkelt toppen.
Grymt jobbat Mikaela! "
säljare på Diligensvägen 104

09 apr 2019

"Mikaela gjorde ett jättefint jobb och vi rekommenderar henne för andra som letar mäklare i Nacka. Hon hade väldigt god kunskap om området och vårt hus. Hon lyckades även dra väldigt mycket folk till vår visning. Vi var inte helt nöjda med fotograferingen utav vår lägenhet och hade önskat en mer professionell fotograf. Texten var från början inte så engagerande och säljande utan kändes som en punktlista över vad som fanns i lägenheten. Det kändes lite som att annonsen kom från en färdig mall utan att någon extra tid lades på att få just vår lägenhet att kännas speciell. Tyvärr kändes det som att våra önskemål inte hade blev hörda när det gällde presentationen. Men Mikaela lyckades med att få till ett bra pris och det är vi väldigt nöjda med! Som person är hon energisk, säljande och trevlig."
säljare på Gustaf De Lavals Torg 8

03 jul 2018

"Mikaela är stabil, energisk, ambitiös och verklighetsförankrad. Utan henne hade den här besvärliga säljmarknaden känts tusen gånger jobbigare.Rekommenderas varmt! "
säljare på Henriksdalsringen 91

03 jul 2018

"Har inte betalar arvodet än och vet inte exakt vad det blir. Mäklaren gjorde värderingen före kraschen... Är otroligt nöjd med Mikaela!"
säljare på Henriksdalsringen 91

28 maj 2018

"Proffsigt & snabb försäljning
Skulle vilja ha en återkoppling gällande godkännande av medlem i föreningen samt en sammanställning innan utbetalningen av handpengen "
säljare på Muspelheimsvägen 13D

12 mar 2018

"Mikaela är väldigt kunnig, trevlig och hjälpsam, så enligt mig finns inget att et finns inget att anmärka på. "
säljare på Henriksdalsringen 119

14 nov 2017

"Mikaela är driven, kunnig och engagerad. Jättenöjd!"
säljare på Fredrik Jahns gränd 10

23 okt 2017

"Utan tvekan, rätt person för rätt profession. "
säljare på Henriksdalsringen 17

05 okt 2017

"Det kunde inte ha gott bättre, helt enkelt! Tack för allt. :-)"
säljare på Henriksdalsringen 41

27 jun 2017

"Jag kan varmt rekommendera Mikaela Källroos- en mycket kunnig,effektiv,engagerad och proffsig mäklare som samtidigt är lyhörd,kreativ och inkännande. Mikaelas smidiga och vinnande sätt, underlättar för såväl säljare som köpare. "
säljare på Järlavägen 9

21 jun 2017

"Mikaela är mycket trevlig att ha att göra med, smidig, vänlig, glad, kunnig, håller sina ord, duktig, pålitlig och snabb. Mycket trevlig att samarbeta med, bl a kring texter och bilder. Detta är andra gången jag anlitar Notar, tack vare min goda erfarenhet av Mikaelas arbete och bemötande 2,5 år tidigare när min sons lägenhet såldes. Toppenbetyg!!"
säljare på Henriksdalsringen 13

15 jun 2017

"Hon är duktig och expert."
säljare på Sickla Allé 13

18 apr 2017

"Mikaela genomförde en krånglig och utdragen försäljning med gott humör och utan att någonsin försöka ta genvägar eller kompromissa med vare sig resultatet eller mina önskemål. Jag är en ganska krävande kund och hon skötte det hela utmärkt."
säljare på Henriksdalsringen 71

27 mar 2017

"Jättenöjd och rekommenderar jättegärna mäklaren till andra!"
säljare på Ugglevägen 19C

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
37
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
31
Försäljningar
38
Försäljningsvärde
148 330 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
97 av 104 säljare
Mikaela satte rätt förväntningar på slutpriset
83 av 104 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
97 av 104 säljare
Mikaela var tydlig och höll mig uppdaterad
103 av 104 säljare

Mikaela på kartan.

289 tidigare annonser
6 bostäder till salu
104 rekommendationer

6 bostäder till salu.

Annonser

7 995 000 kr
3 rum, 101,5 m²
79 158 kr/m²
Lägenhet, Nacka
5 363 kr/mån
3 495 000 kr
2 rum, 53 m²
65 943 kr/m²
Lägenhet, Nacka
2 586 kr/mån
5 795 000 kr
2 rum, 68 m²
85 220 kr/m²
Lägenhet, Nacka
3 551 kr/mån
5 250 000 kr
3 rum, 74 m²
70 945 kr/m²
Lägenhet, Nacka
3 915 kr/mån
4 995 000 kr
2 rum, 61 m²
81 885 kr/m²
Lägenhet, Nacka
3 415 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 450 000 kr
Lägenhet Kvarnholmen
-45 000 kr
2 rum, 46 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mäklaren har god kännedom om området bostaden såldes inom vilket underlättade för en snabb och smidig affär. "
3 350 000 kr
Lägenhet Saltängen
+ 155 000 kr
3 rum, 67,5 m²
Utropspris: 3 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi är supernöjda med Mikaela som mäklare, kan varmt rekommendera till framtida försäljning!"
2 250 000 kr
Lägenhet Tollare
+ 55 000 kr
2 rum, 54,5 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mikaela lyckades sälja vår lägenhet under en svår tidsperiod. Priset blev ändå exakt det som vi hoppades på. Mycket bra mäklare med god förmåga att få säljare och köpare att komma överens."
5 950 000 kr
Lägenhet Finnboda
+ 150 000 kr
4 rum, 89,5 m²
Utropspris: 5 800 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 500 000 kr
Lägenhet Alphyddan
+ 205 000 kr
1 rum, 38,5 m²
Utropspris: 2 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.