Mikaela Hertzman

Profilbild för Mikaela Hertzman
Mikaela Hertzman
4.9 / 5
(159 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
53 st
39 st
187 430 000 kr

Bakgrund

Mikaela Hertzman jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2012-10-15. Mikaela har fått in 39 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Mikaela har haft 61 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 251 790 000 kr.

Presentation

Mikaela är född och uppvuxen i Haninge vilket ger henne en mycket god lokalkännedom. Hon är, som hon själv kallar det, en Haningebo ut i fingerspetsarna. Mikaelas arbete präglas av stort engagemang och för henne är nöjda kunder det viktigaste. Detta uppnår hon genom att alltid göra sitt yttersta och lite till. Hon är en glad och driven person som älskar det dagliga mötet med människor. Mikaela har en gedigen bakgrund som säljare vilket har gjort henne lyhörd för både köpare och säljares önskemål och behov.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

andra kvartalet 2020
andra kvartalet 2020

Säljare om Mikaela.

25 sep 2020

"Jag träffade Mikaela på en visning och kände direkt att hon jobbade på ett sätt som skiljer sig från alla andra mäklare jag träffat. Genom att vara påläst och kunnig om det objekt som hon säljer skapar hon en trygghet hos spekulanterna som kommer på visning.
Inför min försäljning var hon till mycket stor hjälp genom hela processen. Jag fick många värdefulla råd kring förberedelser inför försäljningen, styling, hjälp vid fotografering och hon skapade ett stort intresse inför förhandsvisningen. Sen var huset sålt inom 24 timmar. Det är inte en slump att Mikaela säljer flest objekt i Haninge!"
säljare på Hammarvägen 5

18 sep 2020

"Mikaela kan varmt rekommenderas. Vi har haft tre försäljningar ihop genom åren. Mikaela har levererat över förväntan vid varje enskilt tillfälle."
säljare på Kvartärvägen 199

16 sep 2020

"Vi valde Mikaela då hon haft liknande försäljningar i området och att jag vid tidigare kontakt fick ett bra intryck utav henne.
Mikaela genomförde försäljningen på ett mycket bra sätt och över vår förväntan.
Hon kontaktade potentiella köpare initialt och arbetade med befintliga intressenter. Jag tror att Mikaelas sätt att både bemöta köpare och säljare på hennes professionella, lyhörda och engagerande sätt gjorde att vår försäljning överträffade våra förväntningar men även gjorde köparen nöjd. Mikaela arbetade också under hela processen helt självgående och vågade göra viktiga samt riktiga beslut kring försäljningen då vi kontinuerligt haft kontakt och hon vetat om våra begränsningar och förväntningar. Det gjorde att försäljningen gick väldigt fort. Kort och gott Mikaela. Vi är så glada att vi valde just dig till vår mäklare."
säljare på Vardövägen 126

13 sep 2020

"Mikaela får högsta betyg för denna försäljning. Hon va extremt lyhörd på önskemål och skötte affären snabbt och smidigt med ett enormt engagemang.
Rekommenderar henne varmast."
säljare på Jökelvägen 21

02 sep 2020

"Vi kände oss supertrygga med Mikaela, hon hade stenkoll på området och vi sålde till ett bättre pris än vi förväntat oss tack vare hennes insats!"
säljare på Lupinstigen 26A

02 sep 2020

"Mikaela genomförde en jätteproffsig försäljning! Det kändes tryggt från första sekunden hon klev in i lägenheten ända fram till kontraktsskrivning. Jag rekommenderar henne varmt till alla som ska sälja lägenhet i Haninge. "
säljare på Sturebergsvägen 1

15 aug 2020

"Mikaela gör allt för att ge säljarna det bästa förutsättningar för sitt objekt.
I och med hennes extremt goda lokalkännedom så matchar hon lätt sina kunder med rätt objekt. Mikaela är proffsig och otroligt lätt att tycka om. Vi rekommendera henne varmt!"
säljare på Lupinstigen 44A

12 aug 2020

"Förbättringsförslag.
Mäklarkontoret på Tutviksvägen 3A behöver handikappsanpassas dels med handledare till utomhustrappa och ramp (trappstegen är för höga) samt dels med handikappsanpassad toalett.
Mobilteckningen fungerade ej alltid.
Tack för gott arbete!
Med vänlig hälsning
Rangela och Lasse"
säljare på Backstigen 1

05 jul 2020

"Vi har tidigare haft kontakt med andra mäklare men det finns ingen som slår Mikaela!
Proffsig och ärlig hela vägen och vi kommer definitivt att kontakta Mikaela igen samt rekommendera henne till alla som vill ha den bästa mäklaren.
"
säljare på Fästes gränd 18

28 jun 2020

"Mikaela är mycket öppet och social person. Väldigt effektivt i sitt arbete. Gör det lilla extra. "
säljare på Vendelsömalmsvägen 211

22 jun 2020

"En superbra & härlig mäklare som har en drivkraft som är hög!
Gjorde ett bra jobb med smidig och snabb affär av bostaden! "
säljare på Växelbruksvägen 63

22 jun 2020

"Det kändes tryggt att lägga försäljningen av våran lägenhet i Mikaelas händer och hon gjorde ett jättebra jobb. Jag kan verkligen rekommendera henne och nästa gång det är dags att sälja så vet jag till vem jag ska vända mig. Tack!"
säljare på Huggarvägen 22

15 jun 2020

"Mäklarnas mäklare! En sån mäklare man hoppas att alla får träffa. Kanon!"
säljare på Tuvvägen 14

15 jun 2020

"Världens bästa mäklare. Kommer alltid att rekommendera Mikaela och jag själv kommer alltid att kontakta henne om jag står inför en försäljning :)"
säljare på Tistelvägen 46

12 jun 2020

"Mikaela Hertzman är absolut Haninges bästa mäklare, hon lade ned det lilla extra på allt så som att hjälpa till med stylingen av lägenheten innan fotografering, väldigt proffsig.
Hon hade spekulanter i sitt kundregister så vi fick våran lägenhet såld innan visning.
Hon är väldigt snäll, tillmötesgående och erfaren. Vi kan varmt rekommendera Mikaela till framtida kunder."
säljare på Vendelsömalmsvägen 207

12 jun 2020

"Efter utbyggnad tog vi in Mikaela för värdering av lägenheten, vi hade bokat in 2 andra mäklare också för att få oss en bild av vem vi skulle vända oss till för försäljning men Mikaela var först ut och efter henne fanns det ingen mening med att träffa de andra som gav mindre tryggt intryck redan på telefon. Nu har vi både köpt och sålt med Mikaela (dagarna efter varann) och vi har bara bra erfarenheter av Mikaela från start till slut både som köpare och säljare. Vi har fått mycket bra och kunniga råd och känner att vi kunnat bolla och vara öppna med M från start. Helt enkelt fantastik på alla sätt och vis. Hon har en bra balans mellan professionell och personlig approach och man får känslan att hon genuint bryr sig. Kommer aldrig anlita en annan mäklare :)! Tack för allt! "
säljare på Vallagränd 16

28 maj 2020

"Mikaela hjälpte mig att sälja min första bostad. Hon var till mycket stor hjälp med svar på alla mina frågor och var alltid närvarande. Hon la upp en bra strategi som gav rätt utfall. Allt detta mitt i vår tids största pandemi, imponerande! Jag kan inte annat än varmt rekommendera Mikaela!"
säljare på Lejonets gata 386

19 maj 2020

"Andra försäljningen med Mikaela och jag är lika nöjd denna gång!"
säljare på Tvillingarnas gata 333

08 maj 2020

"Fantastisk bra upplevelse. Kan bara tacka Mikaela för allt hjälp i denna svåra och osäker tider. "
säljare på Djurgårdsvägen 57

02 maj 2020

"Mikaela gjorde ett mycket gediget jobb att sälja vårt hus under rådande coronakris, hon var realistisk och prickade rätt prisbild.
Mycket påläst och insatt! "
säljare på Källtorpsvägen 7D

30 apr 2020

"Supernöjd med allt! "
säljare på Växelbruksvägen 56

24 apr 2020

"Mikaela var mycket kompetent, lyhörd och anpassade sig efter våra önskemål och viljor gällande tidsplan viket vi tyckte var bra. Processen gick snabbt och var från säljarperspektiv mycket smidig och vi kände oss uppdaterade och insatta i alla delar av processen. Det var vår första försäljning och vi är väldigt nöjda över både utförande och slutpris."
säljare på Vendelsömalmsvägen 189

20 apr 2020

"Var är supernöjd med mäklaren. Försäljningen gick bättre än förväntad. Mäklare gjorde insats både i min försäljning och inköp av nya bostad vilket hjälpte mig jättemycket och hela sälj och köp processen gick utan överdriv - perfekt. "
säljare på Tvillingarnas gata 331

05 apr 2020

"Vi är jätte nöjda med Mikaela, det är inte första gången vi anlitade henne och inte sista heller."
säljare på Kolarslingan 41

03 apr 2020

"Finns inget annat val av mäklare i haninge. Riktigt duktig, lyhörd och tar hand om både kund och köpare så allt känns tryggt. Rekommenderas till alla om ni vill ha det lilla extra. "
säljare på Kolonilottsvägen 45

29 mar 2020

"Mikaela var med sitt lugn och höga kompetens en stöttepelare för oss genom hela säljprocessen.
Trotts utmanande omständigheter så var förtroendet för Mikaela obevekligt och känslan av att vara i trygga händer fanns hela tiden med oss..."
säljare på Spetsbergsvägen 30

27 mar 2020

"Vi är supernöjda med Mikaela! Upplevde henne som påläst, engagerad, proffsig och lyhörd i alla avseenden. Rekommenderas varmt!"
säljare på Jägartorpsvägen 13

10 mar 2020

"Jag sålde lägenhet i brandberge Haninge. processen gick smidig. Jag e super nöjd och skulle verkligen rekommendera Mikaela som mäklare. Hon kan sin grej. En stor fördel att hon bor själv i Haninge och har verkligen koll på området . "
säljare på Tvillingarnas gata 317

07 mar 2020

"Vi har verkligen bara gott att säga om Mikaela! Hon skötte hela försäljningen med bravur, otroligt trevlig, glad, lyhörd och professionell mäklare med båda fötterna på jorden. Sjukt nöjda kunder lämnade hon efter sig! "
säljare på Barents väg 71

22 feb 2020

"Mikaela! Du fantastiska mäklare och person som kom in i vårat liv efter 4 månader av ständig stress och kaos. Det bästa valet vi gjorde var att byta den mäklaren vi hade, som totalt hade lämnat oss i desperation och utsatthet, till DIG.
Du tog dig an oss, visade att ingenting är omöjligt. Som en frisk fläkt och ett otroligt engagemang var du med oss från början till slut. Du trodde verkligen på oss, som ett team tillsammans, och sålde vår bostad på 3 dagar! Tänk för oss, som efter 4 månader vart bundna till en mäklare som gjort alla tänkbara fel, lyckats sälja vårat hus på EN visning. Jag och min familj är dig evigt tacksamma och vi hoppas att många många fler får lyckan att samarbeta med en så fantastiskt kompenent, kunnig, driven och trevlig person! Du får verkligen ALLA rätt, underbara Mikaela!
"
säljare på Karahavsvägen 6

17 feb 2020

"Kan varmt rekommendera Mikaela Hertzman, det enda som finns att klaga på är det höga arvodet men fick ett väldigt bra resultat på försäljningen så man får ju vad man betalar för. "
säljare på Gudö Gårdsväg 22

01 feb 2020

"Finns ingen bättre än Mikaela Hertzman. Vill man få sin lägenhet såld smidigt och bra är hon mäklaren man ska anlita. Service i världsklass!"
säljare på Sågenvägen 6A

30 jan 2020

"Mikaela tog sig tiden att stötta och anpassa försäljningen av vårt boende utifrån våra önskemål och engagerade sig för att försäljningen verkligen skulle möta våra förväntningar."
säljare på Tromsövägen 20

18 jan 2020

"Hade omöjligt kunnat ha en bättre mäklare än Mikaela. Hon gjorde verkligen allt hon kunde för att försäljningen skulle gå som jag önskade och förmedlade både trygghet, tillgänglighet och resultat på bästa sätt. Rekommenderar henne starkt.
"
säljare på Huggarvägen 46

26 nov 2019

"Mycket trevlig och kompetent mäklare. "
säljare på Diamantgången 93

25 nov 2019

"Trevlig och proffsig! "
säljare på Albatrossvägen 82

19 nov 2019

"Jätte trevlig och lyhörd mäklare, är jätte nöjd med Mikaela och rekommenderar henne verkligen till alla. "
säljare på Karahavsvägen 20

19 nov 2019

"Mikaela är trevlig och professionell. Hon har gjort ett riktigt bra jobb med vår försäljning. Jag kan varmt rekommendera henne till alla som funderar på att sälja sin bostad."
säljare på Kiselstigen 1

11 nov 2019

"Mikaela är väldigt kompetent och fantastisk mäklare! Bra service och engagerad . Bra tips under försäljningen mm. Toppbetyg!!!!"
säljare på Sleipnervägen 7

09 nov 2019

"Mikaela skötte allt från start till försäljning galant, rekommenderar henne verkligen!"
säljare på Fiskarnas gata 155

30 okt 2019

"Sålde min lägenhet via Bjurfors av mäklare Mikaela Hertzman.Duktig o trevlig mäklare hon va lyhörd hjälpsam ärlig professionell. Känner mig väldigt nöjd med hennes arbete i detta. Kan verkligen rekommendera Mikaela starkt. "
säljare på Nynäsvägen 46

24 okt 2019

"Mikaela hertzman gav ett professionellt intryck från dag ett.
Hon förmedlade en trygghetskännsla igenom hela försäljningsprossesen och fanns alltid
Tillgänglig för reedback och frågor.
Hon har en grym fingertoppskänsla för inredning och design och kan varmt rekommenderas av oss.
Rolle och Kathrine. "
säljare på Granebovägen 31

16 okt 2019

"Mikaela är engagerad och driven med ett ödmjukt bemötande. Hon är tydlig och rak i sin kommunikation. Har stor lokal kännedom och mycket kunskap om Haninge. Kan varmt rekommendera henne."
säljare på Vädurens gata 231

16 okt 2019

"Jag kan varmt rekommendera Mikaela Hertzman. Hon har gjort det enkelt och tydligt för mig från start och är en person man tycker om helt enkelt, positiv och kunnig!
"
säljare på Sturebergsvägen 1

06 okt 2019

"Mikaela visade en professionell välvilja redan från första kontakt och gav oss en bra värdering för vad vi kunde vänta oss för lägsta nivå om vi valde att köpa ny bostad innan försäljning av befintlig bostad. Detta uppskattades väldigt mycket, speciellt när hon hjälpa oss med att sälja vår bostad en bra bit över den låga värdering som hon givit oss i ett tidigt skede. Alltid trevlig och lätt att få tag på. Vi har nu använt oss av Mikaela vid köp av bostad samt vid försäljning och hon har överträffat våra förväntningar i båda uppdragen. Väl värd varenda krona. Rekommenderar verkligen Mikaela Hertzman, har idag svårt att se att vi någonsin kommer att anlita någon annan mäklare än Mikaela i framtiden. "
säljare på Myggvägen 25

04 okt 2019

"Mikaela är en mäklare i världsklass. Det var enkelt att samarbeta med henne. Hon gjorde det lilla extra för oss och supervass i alla kategorier. Rekommenderar henne starkt!"
säljare på Fästes gränd 2

28 sep 2019

"Förtroendeingivande, lugn och skarp"
säljare på Utgårdsvägen 36

26 sep 2019

"Otroligt driven och engagerad mäklare som alltid fanns till hands när man behövde få tips och råd. Kan varmt rekommendera Mikaela som mäklare, hon kommer inte göra er missnöjda på något sett, utan snarare tvärtom."
säljare på Gudö Gårdsväg 20

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
23
Villa
14
Radhus
13
Kedjehus
6
Fritidshus
4
Gård
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
39
Försäljningar
61
Försäljningsvärde
251 790 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
154 av 159 säljare
Mikaela satte rätt förväntningar på slutpriset
146 av 159 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
155 av 159 säljare
Mikaela var tydlig och höll mig uppdaterad
156 av 159 säljare

Mikaela på kartan.

465 tidigare annonser
2 bostäder till salu
158 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Annonser

2 195 000 kr
4 rum, 103 m²
21 310 kr/m²
Lägenhet, Haninge
7 466 kr/mån
2 395 000 kr
3 rum, 60 m²
39 916 kr/m²
Villa, Haninge

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Folkparken
4 rum, 93,5 m²
Utropspris: 3 450 000 kr
1 725 000 kr
Lägenhet Åbylund
+ 230 000 kr
3 rum, 60 m²
Utropspris: 1 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mikaela kan varmt rekommenderas. Vi har haft tre försäljningar ihop genom åren. Mikaela har levererat över förväntan vid varje enskilt tillfälle."
6 750 000 kr
Villa Kolartorp
+ 1 155 000 kr
4 rum, 131 m²
Utropspris: 5 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 790 000 kr
Lägenhet Handen
+ 295 000 kr
2 rum, 64 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
4 025 000 kr
Villa Vendelsö
+ 330 000 kr
5 rum, 135 m²
Utropspris: 3 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.