Mikaela Hertzman

Profilbild för Mikaela Hertzman
Mikaela Hertzman
4.9 / 5
(131 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
45 st
24 st
155 260 000 kr

Bakgrund

Mikaela Hertzman jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2012-10-15. Mikaela har fått in 24 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan februari 2020. Mikaela har haft 51 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och lägenheter och motsvarar ett värde på 211 575 000 kr.

Presentation

Mikaela är född och uppvuxen i Haninge vilket ger henne en mycket god lokalkännedom. Hon är, som hon själv kallar det, en Haningebo ut i fingerspetsarna. Mikaelas arbete präglas av stort engagemang och för henne är nöjda kunder det viktigaste. Detta uppnår hon genom att alltid göra sitt yttersta och lite till. Hon är en glad och driven person som älskar det dagliga mötet med människor. Mikaela har en gedigen bakgrund som säljare vilket har gjort henne lyhörd för både köpare och säljares önskemål och behov.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

första kvartalet 2020
första kvartalet 2020

Säljare om Mikaela.

19 maj 2020

"Andra försäljningen med Mikaela och jag är lika nöjd denna gång!"
säljare på Tvillingarnas gata 333

08 maj 2020

"Fantastisk bra upplevelse. Kan bara tacka Mikaela för allt hjälp i denna svåra och osäker tider. "
säljare på Djurgårdsvägen 57

02 maj 2020

"Mikaela gjorde ett mycket gediget jobb att sälja vårt hus under rådande coronakris, hon var realistisk och prickade rätt prisbild.
Mycket påläst och insatt! "
säljare på Källtorpsvägen 7D

30 apr 2020

"Supernöjd med allt! "
säljare på Växelbruksvägen 56

24 apr 2020

"Mikaela var mycket kompetent, lyhörd och anpassade sig efter våra önskemål och viljor gällande tidsplan viket vi tyckte var bra. Processen gick snabbt och var från säljarperspektiv mycket smidig och vi kände oss uppdaterade och insatta i alla delar av processen. Det var vår första försäljning och vi är väldigt nöjda över både utförande och slutpris."
säljare på Vendelsömalmsvägen 189

20 apr 2020

"Var är supernöjd med mäklaren. Försäljningen gick bättre än förväntad. Mäklare gjorde insats både i min försäljning och inköp av nya bostad vilket hjälpte mig jättemycket och hela sälj och köp processen gick utan överdriv - perfekt. "
säljare på Tvillingarnas gata 331

05 apr 2020

"Vi är jätte nöjda med Mikaela, det är inte första gången vi anlitade henne och inte sista heller."
säljare på Kolarslingan 41

03 apr 2020

"Finns inget annat val av mäklare i haninge. Riktigt duktig, lyhörd och tar hand om både kund och köpare så allt känns tryggt. Rekommenderas till alla om ni vill ha det lilla extra. "
säljare på Kolonilottsvägen 45

29 mar 2020

"Mikaela var med sitt lugn och höga kompetens en stöttepelare för oss genom hela säljprocessen.
Trotts utmanande omständigheter så var förtroendet för Mikaela obevekligt och känslan av att vara i trygga händer fanns hela tiden med oss..."
säljare på Spetsbergsvägen 30

27 mar 2020

"Vi är supernöjda med Mikaela! Upplevde henne som påläst, engagerad, proffsig och lyhörd i alla avseenden. Rekommenderas varmt!"
säljare på Jägartorpsvägen 13

10 mar 2020

"Jag sålde lägenhet i brandberge Haninge. processen gick smidig. Jag e super nöjd och skulle verkligen rekommendera Mikaela som mäklare. Hon kan sin grej. En stor fördel att hon bor själv i Haninge och har verkligen koll på området . "
säljare på Tvillingarnas gata 317

07 mar 2020

"Vi har verkligen bara gott att säga om Mikaela! Hon skötte hela försäljningen med bravur, otroligt trevlig, glad, lyhörd och professionell mäklare med båda fötterna på jorden. Sjukt nöjda kunder lämnade hon efter sig! "
säljare på Barents väg 71

22 feb 2020

"Mikaela! Du fantastiska mäklare och person som kom in i vårat liv efter 4 månader av ständig stress och kaos. Det bästa valet vi gjorde var att byta den mäklaren vi hade, som totalt hade lämnat oss i desperation och utsatthet, till DIG.
Du tog dig an oss, visade att ingenting är omöjligt. Som en frisk fläkt och ett otroligt engagemang var du med oss från början till slut. Du trodde verkligen på oss, som ett team tillsammans, och sålde vår bostad på 3 dagar! Tänk för oss, som efter 4 månader vart bundna till en mäklare som gjort alla tänkbara fel, lyckats sälja vårat hus på EN visning. Jag och min familj är dig evigt tacksamma och vi hoppas att många många fler får lyckan att samarbeta med en så fantastiskt kompenent, kunnig, driven och trevlig person! Du får verkligen ALLA rätt, underbara Mikaela!
"
säljare på Karahavsvägen 6

17 feb 2020

"Kan varmt rekommendera Mikaela Hertzman, det enda som finns att klaga på är det höga arvodet men fick ett väldigt bra resultat på försäljningen så man får ju vad man betalar för. "
säljare på Gudö Gårdsväg 22

01 feb 2020

"Finns ingen bättre än Mikaela Hertzman. Vill man få sin lägenhet såld smidigt och bra är hon mäklaren man ska anlita. Service i världsklass!"
säljare på Sågenvägen 6A

30 jan 2020

"Mikaela tog sig tiden att stötta och anpassa försäljningen av vårt boende utifrån våra önskemål och engagerade sig för att försäljningen verkligen skulle möta våra förväntningar."
säljare på Tromsövägen 20

18 jan 2020

"Hade omöjligt kunnat ha en bättre mäklare än Mikaela. Hon gjorde verkligen allt hon kunde för att försäljningen skulle gå som jag önskade och förmedlade både trygghet, tillgänglighet och resultat på bästa sätt. Rekommenderar henne starkt.
"
säljare på Huggarvägen 46

26 nov 2019

"Mycket trevlig och kompetent mäklare. "
säljare på Diamantgången 93

25 nov 2019

"Trevlig och proffsig! "
säljare på Albatrossvägen 82

19 nov 2019

"Jätte trevlig och lyhörd mäklare, är jätte nöjd med Mikaela och rekommenderar henne verkligen till alla. "
säljare på Karahavsvägen 20

19 nov 2019

"Mikaela är trevlig och professionell. Hon har gjort ett riktigt bra jobb med vår försäljning. Jag kan varmt rekommendera henne till alla som funderar på att sälja sin bostad."
säljare på Kiselstigen 1

11 nov 2019

"Mikaela är väldigt kompetent och fantastisk mäklare! Bra service och engagerad . Bra tips under försäljningen mm. Toppbetyg!!!!"
säljare på Sleipnervägen 7

09 nov 2019

"Mikaela skötte allt från start till försäljning galant, rekommenderar henne verkligen!"
säljare på Fiskarnas gata 155

30 okt 2019

"Sålde min lägenhet via Bjurfors av mäklare Mikaela Hertzman.Duktig o trevlig mäklare hon va lyhörd hjälpsam ärlig professionell. Känner mig väldigt nöjd med hennes arbete i detta. Kan verkligen rekommendera Mikaela starkt. "
säljare på Nynäsvägen 46

24 okt 2019

"Mikaela hertzman gav ett professionellt intryck från dag ett.
Hon förmedlade en trygghetskännsla igenom hela försäljningsprossesen och fanns alltid
Tillgänglig för reedback och frågor.
Hon har en grym fingertoppskänsla för inredning och design och kan varmt rekommenderas av oss.
Rolle och Kathrine. "
säljare på Granebovägen 31

16 okt 2019

"Mikaela är engagerad och driven med ett ödmjukt bemötande. Hon är tydlig och rak i sin kommunikation. Har stor lokal kännedom och mycket kunskap om Haninge. Kan varmt rekommendera henne."
säljare på Vädurens gata 231

16 okt 2019

"Jag kan varmt rekommendera Mikaela Hertzman. Hon har gjort det enkelt och tydligt för mig från start och är en person man tycker om helt enkelt, positiv och kunnig!
"
säljare på Sturebergsvägen 1

06 okt 2019

"Mikaela visade en professionell välvilja redan från första kontakt och gav oss en bra värdering för vad vi kunde vänta oss för lägsta nivå om vi valde att köpa ny bostad innan försäljning av befintlig bostad. Detta uppskattades väldigt mycket, speciellt när hon hjälpa oss med att sälja vår bostad en bra bit över den låga värdering som hon givit oss i ett tidigt skede. Alltid trevlig och lätt att få tag på. Vi har nu använt oss av Mikaela vid köp av bostad samt vid försäljning och hon har överträffat våra förväntningar i båda uppdragen. Väl värd varenda krona. Rekommenderar verkligen Mikaela Hertzman, har idag svårt att se att vi någonsin kommer att anlita någon annan mäklare än Mikaela i framtiden. "
säljare på Myggvägen 25

04 okt 2019

"Mikaela är en mäklare i världsklass. Det var enkelt att samarbeta med henne. Hon gjorde det lilla extra för oss och supervass i alla kategorier. Rekommenderar henne starkt!"
säljare på Fästes gränd 2

28 sep 2019

"Förtroendeingivande, lugn och skarp"
säljare på Utgårdsvägen 36

26 sep 2019

"Otroligt driven och engagerad mäklare som alltid fanns till hands när man behövde få tips och råd. Kan varmt rekommendera Mikaela som mäklare, hon kommer inte göra er missnöjda på något sett, utan snarare tvärtom."
säljare på Gudö Gårdsväg 20

06 sep 2019

"Kan verkligen rekommendera Mikaela som mäklare. Allt från fotograferingen, prospekt och till arbetet med att sälja bostaden samt som stöd till nerviga säljare. Mycket nöjda!"
säljare på Tistelvägen 48

03 sep 2019

"Mikaela levererade från dag ett och gjorde ett grymt jobb med allt från fotografering till bostadsbeskrivning och avslutningsvis en försäljning. Svarar snabbt på frågor och håller en uppdaterad under hela processen vilket vi uppskattade! "
säljare på Alfabetsvägen 75

02 sep 2019

"Jag är jätte nöjd med mäklarens insats !!!"
säljare på Stenbockens gata 111

15 aug 2019

"Otroligt professionell, kan varmt rekomendera "
säljare på Gaffelseglet 48

04 jun 2019

"Supernöjd med Mikaela! Professionell och engagerad genom hela processen."
säljare på Tuvvägen 19

03 jun 2019

"Oerhört trevlig och tillmötesgående. Lyssnar både på mig som säjlare och även mot min köpare. "
säljare på Runvägen 7

28 maj 2019

"En glad och härligt mäklare. Kände oss trygga med Mikaela som förmedlare."
säljare på Lorensbergsvägen 3

15 maj 2019

"Professionellt och mycket engagerat arbete hela vägen. Viktigt för mig var att mäklaren tog till sig och accepterade mina mål/krav med försäljningen och jobbade helt efter det utan att tex komma tillbaka och försöka få mig att gå ner i pris el liknande.
Bra införsäljning av både bolag och sin egen kompetens. "
säljare på Solsätersvägen 5A

09 maj 2019

"Proffsig, otroligt trevlig, mycket god kännedom om marknaden. Snabba svar på frågor. Bra kontakter med "runtomkringsaker", som hantverkare, stylist och besiktningsman. Lyckade hitta köpare innan den öppna visningen, och hade perfekt träff i sin bedömning av försäljningspris.
Jag kan verkligen rekommendera Mikaela, och skulle utan tvekan välja henne som mäklare igen om behovet uppstår! "
säljare på Särlavägen 23

01 apr 2019

"Vi är jättenöjda med Mikaelas insats från start till slut! Hon var påläst om området och satte tidigt ett mål för vår bostad som hon passerade med råge. Vi kommer varmt att rekommendera henne vidare och kontakta henne nästa gång vi går i säljtankar. "
säljare på Stuxbergs gränd 8

29 mar 2019

"Mikaela är mycket duktig mäklare med god lokalkännedom. "
säljare på Lodjurets gata 208

20 mar 2019

"Bra och tydligt uppstartsmöte vilket fortsatte genom hela processen. Vårt objekt var sålt före visning till högre pris än förväntat, vilket var allt vi önskat!"
säljare på Barents väg 58

19 mar 2019

"Mikaela är en målinriktad, positiv och mycket engagerad mäklare som verkligen brinner för sitt arbete. Jag har och kommer rekommendera Mikaela till andra bostadssäjare. "
säljare på Nynäsvägen 58

19 mar 2019

"Kunnig och engagerad i projektet.
Kommer att anlita Mikaela igen."
säljare på Albatrossvägen 46

19 feb 2019

"En duktig och engagerad mäklare från en bra byrå. Kunnig i det stora såväl som i det lilla.
"
säljare på Strandvägen 90

13 feb 2019

"Vi hade redan köpt vår nästa bostad när vi tog in Mikaela och önskemålet vi hade var då att det skulle gå snabbt. Mikaela hade flera spekulanter redo från tidigare kunder så vår försäljning blev av redan innan ordinarie visning. Vi hade räknat med att göra en ganska stor förlust i och med att vi köpte på toppen, men istället blev det en vinst!
"
säljare på Lupinstigen 10A

06 feb 2019

"Mikaela! En social och charmig mäklare som är lyhörd, hjälpsam och kompetent! Jag är väldigt nöjd med henne och kan starkt rekommendera henne för er !!! "
säljare på Hjortronvägen 12

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
15
Lägenhet
15
Radhus
11
Kedjehus
6
Fritidshus
3
Parhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
24
Försäljningar
51
Försäljningsvärde
211 575 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
127 av 131 säljare
Mikaela satte rätt förväntningar på slutpriset
120 av 131 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
128 av 131 säljare
Mikaela var tydlig och höll mig uppdaterad
129 av 131 säljare

Mikaela på kartan.

431 tidigare annonser
3 bostäder till salu
131 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Annonser

1 695 000 kr
4 rum, 81 m²
20 925 kr/m²
Lägenhet, Haninge
6 089 kr/mån
3 595 000 kr
6 rum, 118 m²
30 466 kr/m²
Kedjehus, Haninge
7 495 000 kr
3 rum, 180 m²
41 638 kr/m²
Villa, Haninge

Tidigare försäljningar.

Annonser

6 350 000 kr
Radhus Tyresö Strand
5 rum, 129 m²
Utropspris: 6 350 000 kr
1 295 000 kr
Lägenhet Brandbergen
2 rum, 46 m²
Utropspris: 1 295 000 kr
5 700 000 kr
Villa Vendelsö
+ 205 000 kr
5 rum, 141 m²
Utropspris: 5 495 000 kr
3 200 000 kr
Fritidshus Årsta Havsbad
+ 505 000 kr
3 rum, 31 m²
Utropspris: 2 695 000 kr
3 400 000 kr
Kedjehus Vendelsö
+ 305 000 kr
3 rum, 88 m²
Utropspris: 3 095 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.