Mikael Flobecker

Profilbild för Mikael Flobecker
Mikael Flobecker
4.9 / 5
(73 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
12 st
5 st
77 800 000 kr

Bakgrund

Mikael Flobecker jobbar på Fjelkners by Widerlöv och är registrerad mäklare sedan 2005-07-22. Mikael har fått in 5 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Mikael har enligt vår statistik haft 11 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och radhus och motsvarar ett värde på 120 395 000 kr.

Presentation

Jag har bott i Bromma i hela mitt liv. Under mina ca 18 år som fastighetsmäklare i området har jag haft glädjen och förtroendet att få förmedla hundratals villor och lägenheter. Tveka inte att kontakta mig om du funderar på att sälja eller bara vill träffas för en pratstund och värdering.

Genom mItt personliga engagemang, fingertoppskänsla för området, kunskap, erfarenhet och målbild att alltid få en helnöjd säljare och köpare, så kan jag ge dig vad som krävs för en riktigt lyckad affär.

Jag har under åren inte varit så aktiv med att be alla säljare om rekommendationer på Hittamäklare, men några finns nu med.
Träffa mig gärna!

Mäklarbyrå


Säljare om Mikael.

29 maj 2024

"Trevlig, kunnig, smidig, snabb och väldigt bra lokalkännedom. "
säljare på Hågavägen 11

03 maj 2024

"Kunnig lugn och saklig "
säljare på Möjbrovägen 21

14 mar 2024

"Mikaels kunskap och erfarenhet var helt avgörande för att affären skulle gå i lås."
säljare på Ledungsplan 8

28 maj 2023

"Mycket nöjda med Micke!"
säljare på Drottningholmsvägen 540

28 maj 2023

"Vill rikta ett stort tack till Mikael för sitt stora engagemang. Det är svårare tider idag för säljarna och vi uppskattade verkligen samarbetet med Mikael. "
säljare på Bolmsövägen 17

23 jan 2023

"Mikael är en professionell, kunnig och sympatisk person och jag kan varmt rekommendera honom! "
säljare på Snörmakarvägen 29

18 jan 2023

"Mikael är en utmärkt mäklare och människokännare. Han är lyhörd för köparens och säljarens behov och medlar på ett pragmatiskt och effektivt sätt. Uppskattar det ihärdiga visandet av lägenhet på en öde bostadsmarknad. Mikael är uthållig som få!"
säljare på Gubbkärrsvägen 17

18 maj 2022

"Mycket professionellt hanterande av hela försäljningsprocessen.
Mycket trevligt bemötande.
"
säljare på Dybecksvägen 64

08 apr 2022

"Mycket bra och engagerad mäklare. Han hade full koll på hela processen. Hade ett säkert och behagfullt uppträdande mot spekulanter och oss kunder."
säljare på Bergslagsvägen 164

28 mar 2022

"Vi hade kontakt med flera mäklare men valde Mikael Flobecker då vi tyckte han verkade bäst."
säljare på Vretvägen 7A

21 jan 2022

"En stjärna!"
säljare på Kyrkoherdevägen 5

11 jan 2022

"Hela affären avklarades på en förhandsvisning och kontraktet skrevs under samma kväll."
säljare på Hedebyvägen 36

06 okt 2021

"Vi kan varmt rekommendera Mikael!
Bästa tänkbara mäklare, alla kategorier. "
säljare på Rundkyrkoallén 20B

23 sep 2021

"Mikael har varit engagerad, trygg och proffsig under hela säljprocessen och vi har känt ett stort förtroende för honom. Han har varit tillgänglig för frågor och rådgivning och höll oss hela tiden underrättade om spekulanter och status under budgivningen. Mikael är också en väldigt trevlig person ..."
"Mikael har varit engagerad, trygg och proffsig under hela säljprocessen och vi har känt ett stort förtroende för honom. Han har varit tillgänglig för frågor och rådgivning och höll oss hela tiden underrättade om spekulanter och status under budgivningen. Mikael är också en väldigt trevlig person att ha att göra med, lyhörd och lugn och vi kan varmt rekommendera honom som mäklare i en bostadsförsäljning."
Läs mer
säljare på Karlebyvägen 19

09 sep 2021

"Mikael är en fantastik mäklare som med stort engagemang, kunskap och förtroende guidar en som säljare genom den omfattande affär en husförsäljning innebär. Mikael var en god rådgivare både inför visning, styling, fotografering men även kring budgivningsprocess och avslut. Han var proaktiv, tydlig..."
"Mikael är en fantastik mäklare som med stort engagemang, kunskap och förtroende guidar en som säljare genom den omfattande affär en husförsäljning innebär. Mikael var en god rådgivare både inför visning, styling, fotografering men även kring budgivningsprocess och avslut. Han var proaktiv, tydlig och transparent på ett trevligt och tillmötesgoende sätt. Vi ger Mikael och Fjelkners våra varmaste rekommendationer. "
Läs mer
säljare på Kyrkoherdevägen 26

14 jul 2021

"Trevligt bemötande och proffsig säljprocess. Mycket god kännedom om området- vi är supernöjda med Micke!"
säljare på Dybecksvägen 49

16 jun 2021

"Mikael är en fantastiskt duktig mäklare, vi rekommenderar honom varmt!"
säljare på Attundavägen 44

15 jun 2021

"Micke gjorde ett strålande jobb i samband med min lägenhetsförsäljning. Han var lyhörd och inkännande och förtroendeingivande både för mig och för de spekulanter som var intresserade av bostaden. Jag kan varmt rekommendera honom och är mycket nöjd med hela processen."
"Micke gjorde ett strålande jobb i samband med min lägenhetsförsäljning. Han var lyhörd och inkännande och förtroendeingivande både för mig och för de spekulanter som var intresserade av bostaden. Jag kan varmt rekommendera honom och är mycket nöjd med hela processen."
Läs mer
säljare på Beckomberga Ängsväg 14

07 jun 2021

"Efter flera månaders funderingar på ev. flytt norrut anlitade jag Fjelkners Fastighetsmäkleri för försäljning av min 3-rumslägenhet i Bromma. Jag fick god kontakt med Mikael Flobecker, som därefter under en knapp månad lugnt och systematiskt lotsade mig genom alla förberedelser inför en överlåtel..."
"Efter flera månaders funderingar på ev. flytt norrut anlitade jag Fjelkners Fastighetsmäkleri för försäljning av min 3-rumslägenhet i Bromma. Jag fick god kontakt med Mikael Flobecker, som därefter under en knapp månad lugnt och systematiskt lotsade mig genom alla förberedelser inför en överlåtelse. Nu efter avtal återstår slutsträckan och jag känner mig trygg också inför det samarbetet med Mikael. Han är lugn, vänlig och trevlig men framför allt kunnig och professionell. Därför kan jag varmt rekommendera honom inför en eventuell fastighetsförsäljning.
Henriette Broomé"
Läs mer
säljare på Nockeby Backe 2D

03 jun 2021

"Vi är mycket nöjda och kan rekommendera Mikael."
säljare på Gliavägen 56C

17 mar 2021

" Mikael är mycket förtroendeingivande och lätt att samarbeta med. Goda kunskaper om bostadsmarknaden och det lokala området. Lyssnar på synpunkter och vi hade en bra kommunikation. Alltid snabb på att svara oss vid frågor. Kan varmt rekommendera Mikael!"
" Mikael är mycket förtroendeingivande och lätt att samarbeta med. Goda kunskaper om bostadsmarknaden och det lokala området. Lyssnar på synpunkter och vi hade en bra kommunikation. Alltid snabb på att svara oss vid frågor. Kan varmt rekommendera Mikael!"
Läs mer
säljare på Attundavägen 26

24 feb 2021

"Allt var super! "
säljare på Peringskiöldsvägen 35

14 jan 2021

"Mikael är mycket erfaren och gedigen i sitt arbete. Har en balanserad och sympatisk approach som vinner förtroende. Kan verkligen rekommendera honom!"
säljare på Ehrenstrahlsvägen 16

24 okt 2020

"Mäklaren gjorde en bra insatts och var till stor hjälp under hela försäljningsprocessen. Under kontraktskrivningen uttryckte även köparen att de hade fått bra information och som säljare kändes det bra."
säljare på Åloppevägen 33

16 sep 2020

"Supernöjd och kan varmt rekommendera Mikael Flobecker."
säljare på Sjöbacken 59

31 aug 2020

"Mikael gjorde ett kanonjobb det blev många visningar (pga Covid-19).
Otroligt engagerad och ingav ett positivt lugn så man kände sig i säkra händer.
Rekommenderas verkligen!
Ronnie Nyström"
säljare på Karlsbodavägen 44

01 jun 2020

"Ytterst trevlig och professionell mäklare som skötte uppdraget utmärkt. Högsta betyg!"
säljare på Zornvägen 43A

24 mar 2020

"Ett föredöme i att hantera kundmötet. Proaktiv med ödmjuk inställning."
säljare på Egilsvägen 34

20 mar 2020

"Mikael är en personlig och professionell mäklare och med sitt stora engagemang och erfarenhet gjorde oss säljare supernöjda med hela processen av försäljningen av vår villa i Norra Ängby. Vi kan varmt rekommendera Micke! "
säljare på Bergslagsvägen 144

18 mar 2020

"Synnerligen engagerad, positiv och duktig inom sitt område.
På kort tid, fick vi igenom bostadsaffären, där alla parter var nöjda.
Inga problem från min sida att rekommendera Mikael Flobecker till kommande bostadsaffärer.
/Caroline Aaby"
säljare på Karlsviksgatan 10

26 jan 2020

"Mikael var en de finaste personer jag mött . Orsaken till försäljning var av mycket tragiska orsaker. Han åtog sig uppdraget till uppdraget p.g.a karaktär o orsaker till lägre arvode baserat på djup empati. Han fanns alltid till hands för frågor och genomförde försäljningen till 100% enligt oss. ..."
"Mikael var en de finaste personer jag mött . Orsaken till försäljning var av mycket tragiska orsaker. Han åtog sig uppdraget till uppdraget p.g.a karaktär o orsaker till lägre arvode baserat på djup empati. Han fanns alltid till hands för frågor och genomförde försäljningen till 100% enligt oss. Nästa gång heter mäklaren Mikael!"
Läs mer
säljare på Sedumbacken 3

05 dec 2019

"Kan varmt rekommendera Mikael som mäklare. Genom hela försäljningsprocessen var han driven, tydlig och lätt att kommunicera med. Mikael är ett riktigt proffs och vi fick ett slutpris vi var mer än nöjda med."
säljare på Färjestadsvägen 4D

27 nov 2019

"Fantastisk mäklare, allt vad man kan önska sig!"
säljare på Beckombergavägen 91

28 maj 2019

"Mikaels erfarenhet, engagemang och sociala kompetens gjorde försäljningen till en lyckad affär där både säljare och köpare blev mycket nöjda."
säljare på Sävevägen 3

18 sep 2018

"Svår marknad men ibland kändes det som att mäklaren kunde varit ännu mera pådrivande med tanke på att vid kontraktstecknande fanns fler intressenter som kom in väldigt sent"
säljare på Stora Ängby Allé 20

20 maj 2018

"Strålande jobb! Vi mycket nöjda"
säljare på Hedebyvägen 18

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
10
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
5
Försäljningar
11
Försäljningsvärde
120 395 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
69 av 71 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
70 av 71 säljare
Mikael var tydlig och höll mig uppdaterad
73 av 73 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Mikael på kartan.

304 tidigare bostäder
3 bostäder till salu
72 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Bostäder

6 rum, 139 m²
Villa, Stockholm
8 900 000 kr
5 rum, 100 m²
89 000 kr/m²
Villa, Stockholm
2 875 000 kr
4 rum, 89 m²
32 303 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
6 842 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Villa Bromma
3 rum, 54 m²
Utropspris: 5 500 000 kr
Slutpris saknas
Villa Bromma
8 rum, 131 m²
Utropspris: 9 975 000 kr
16 400 000 kr
Villa Bromma
+ 1 200 000 kr
8 rum, 192 m²
Utropspris: 15 200 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Trevlig, kunnig, smidig, snabb och väldigt bra lokalkännedom. "
11 850 000 kr
Villa Bromma
+ 1 250 000 kr
6 rum, 90 m²
Utropspris: 10 600 000 kr
13 000 000 kr
Villa Bromma
+ 500 000 kr
6 rum, 162 m²
Utropspris: 12 500 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Kunnig lugn och saklig "

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.