Mikael BarDavid

Profilbild för Mikael BarDavid
Säljarfavorit
Mikael BarDavid
4.9 / 5
(76 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
27 st
16 st
92 275 000 kr

Bakgrund

Mikael BarDavid jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2020-09-10. Mikael har fått in 16 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan mars 2024. Mikael har enligt vår statistik haft 26 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och radhus och motsvarar ett värde på 128 568 000 kr.

Presentation

- Sålt flest villor och radhus inom Göteborgs kommun 2022 enligt hemnet.se

Mikael började sin karriär som fastighetsmäklare 2011. Han har drivit två mäklarkontor och förmedlat hundratals bostäder allt från småhus till stora nyproduktionsprojekt. Med sitt genuina intresse för bostadsaffärer och tydlighet i sin kommunikation har Mikael både säljare och köpare i fokus för att skapa lyckade affärer med goda resultat. Mikaels fokusområde är villor, radhus och tomter på Hisingen.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Mikael.

04 apr 2024

"Mikael har hjälpt mig genom hela försäljningen på ett utmärkt sätt, varit tydlig och förberett mig på de olika stegen i processen och hela tiden hållit mig uppdaterad."
säljare på Hörnvägen 16

10 mar 2024

"Mycket lyhörd och höll oss uppdaterade under hela processen. Vi är mycket nöjda och rekommenderar Mikael!"
säljare på Sophie Elkans gata 14B

09 mar 2024

"Jag rekommenderar gärna Mikael BarDavid till andra säljare. Från första stund fick jag förtroende för honom. Vår kommunikation var rak och transparent. Han fanns alltid tillgänglig för frågor och höll mig underrättad om processen med potentiella köpare. Mikael vill att öppenhet ska råda i process..."
"Jag rekommenderar gärna Mikael BarDavid till andra säljare. Från första stund fick jag förtroende för honom. Vår kommunikation var rak och transparent. Han fanns alltid tillgänglig för frågor och höll mig underrättad om processen med potentiella köpare. Mikael vill att öppenhet ska råda i processen mellan säljare och köpare, så en person som Mikael är det en glädje att arbeta tillsammans med. "
Läs mer
säljare på Slottsberget 22

08 mar 2024

"Höll mig ofta uppdaterad under hela processen och alltid hjälpsam när man hade frågor. Mycket nöjd. "
säljare på Åslyckevägen 12A

08 mar 2024

"Alltid tillgänglig när man ringer, väldigt proffesionell och vi hade en god ton genom hela processen."
säljare på Rösebergsgatan 7

07 mar 2024

"Mikael är erfaren och väldigt kunnig. Han är noga och väldigt engagerad. Trots att han har många kunder känner man sig som den enda. Han höll oss uppdaterade inför och efter varje visning och vi hade en bra kommunikation och dialog genom hela processen. Som säljare kände vi oss trygga och fick et..."
"Mikael är erfaren och väldigt kunnig. Han är noga och väldigt engagerad. Trots att han har många kunder känner man sig som den enda. Han höll oss uppdaterade inför och efter varje visning och vi hade en bra kommunikation och dialog genom hela processen. Som säljare kände vi oss trygga och fick ett otroligt fint stöd av Mikael."
Läs mer
säljare på Trondheimsgatan 10

10 feb 2024

"En engagerad och effektiv mäklare. Hörde av sig och höll mig ständigt uppdaterad. "
säljare på Arbogagatan 19

15 jan 2024

"Erfaren mäklare som lyssnar in och ser till att alla detaljer är på plats för att skapa en så smidig försäljningsprocess som möjligt. Kan starkt rekommenderas!"
säljare på Grinnekullegatan 30

28 nov 2023

"Vi var väldigt nöjda med Mikael. Vi lyckades sälja fast marknaden ser ut som den gör."
säljare på Södra Sälöfjordsgatan 10

17 nov 2023

"Mikael var väldigt proffsig och bra att ha att göra med genom hela processen. Han hade koll på läget och gav kloka råd.
Vi valde att ha tillit till Mikaels bedömningar och tack vare det gick försäljningen väldigt bra, trots den osäkra marknaden. "
säljare på Kalmargatan 11

10 nov 2023

"Mikael tog sig tid att förklara allting och han var tillgänglig lätt och att få tag när man behövde hjälp med någon fråga eller liknande.
Allt var toppenbra och sköttes mycket professionellt.
Rekommenderas starkt"
säljare på Gröngölingsgatan 5

19 okt 2023

"Trevligt bemötande och snabb med allt som hörde till försäljningen. "
säljare på Glisterbackegatan 12A

13 okt 2023

"Engagerad och vänligt jobbat bra"
säljare på Bokskogsbacken 52

06 okt 2023

"Vi rekommenderar Mikael alla dar i veckan! Mikael är en kunnig, erfaren och driven mäklare som har många bra kontakter, både vad gäller potentiella kunder, samt olika hantverkare, besiktningsmän, stylister och städfirmor man kan behöva. Som person är Mikael rättfram och rak, målinriktad och energ..."
"Vi rekommenderar Mikael alla dar i veckan! Mikael är en kunnig, erfaren och driven mäklare som har många bra kontakter, både vad gäller potentiella kunder, samt olika hantverkare, besiktningsmän, stylister och städfirmor man kan behöva. Som person är Mikael rättfram och rak, målinriktad och energisk. Han arbetar proaktivt och transparent och är lyhörd för både säljare och köpares behov. I de fall man kommer med förslag som är kloka så köper han dem rakt av, men är det mindre kloka förslag så kan han motivera utifrån tidigare erfarenheter vid försäljningar varför man borde tänka annorlunda (tex vad gäller vad som behöver ordnas med inför visning och inte. Mikael vet precis vad potentiella köpare tittar på och frågar efter och är också proaktiv och visar/ tar upp sådant som köpare eller säljare behöver veta men kanske inte har kunskap nog att fråga om.
Vi upplever att Mikael har en stor och bred kunskap om marknaden. Hans värdering var korrekt och vi tyckte också om att han var lyhörd inför diskussion om arvodesmodell. Han valde också en bra fotograf för vårt objekt och vi upplevde att hon gjorde vårt boende rättvisa. Vi fick också kontakt med en bra stylist och det ingick en kostnadsfri konsultation.
Vid vårt första möte fick vi ett papper med olika kostnader samt och hur processen skulle gå till. Tex fick vi en tidslinje. Det var bra att få på papper sådant, för när man väl är i processen är i gång glömmer man det lätt. Det vi här tänker skulle varit bra är att det fanns info om hur man bör tänka kring tex val av vilket hemnetpaket/tjänst. Mikael var dock snabb på att svara och förklara för- nackdelar, men kan sådant finnas med i infon man får av mäklaren vore det bra.

Men summasummarum en positiv och lärorik upplevelse och vi är glada över att vi valde Bjurfors, dess stora kundkrets samt Mikael som mäklare! Lokal kännedom är så viktigt och tillgänglighet och Mikael har allt detta! "
Läs mer
säljare på Rositas gata 4

04 okt 2023

"Ärlig och rak! Tillgänglighet var super!"
säljare på Draghästvägen 14

12 sep 2023

"Enda kommentar är att arvode plus tillkommande kostnader (Hemnet, Boneo, besiktning m.m.) är väldigt högt."
säljare på Krokängsgatan 6

31 maj 2023

"Väldigt trevlig, socialt kompetent. Har god lokalkännedom"
säljare på Krönikegatan 3

01 feb 2023

"Mikael BarDavid gjorde ett fantastiskt bra arbete i samband med försäljningen av mitt radhus. Han var professionell, strukturerad, och lyhörd. Även i en svår marknad lyckades Mikael hitta många seriösa spekulanter. Han skötte allt prickfritt; värdering av hus, visningar, och uppföljning med mig s..."
"Mikael BarDavid gjorde ett fantastiskt bra arbete i samband med försäljningen av mitt radhus. Han var professionell, strukturerad, och lyhörd. Även i en svår marknad lyckades Mikael hitta många seriösa spekulanter. Han skötte allt prickfritt; värdering av hus, visningar, och uppföljning med mig som säljare mm. Jag kan med lätthet ge Mikael mina varmaste rekommendationer."
Läs mer
säljare på Almhöjdsvägen 59

03 jan 2023

"Lyssnade på vad som var viktigt och genomförde försäljningen på det sättet."
säljare på Vårflodsgatan 15

26 nov 2022

"Från första mötet upplevde vi Mikael som mycket professionell, lyhörd, trevlig, tydlig och svarade omgående på sms och mejl.
Kan varmt rekommendera honom då vi upplevde att hela processen blev enkel och smidig på det sättet han arbetar.
"
säljare på Grinnekullegatan 157

17 nov 2022

"Mikael är strukturerad, tydlig, ihärdig och alltid tillgänglig. Han har återkopplat efter försäljningen och har gett råd vid vårat nya bostadsköp. Vi kan varmt rekommendera honom."
säljare på Blackevägen 27

19 sep 2022

"En otroligt trevlig och driven mäklare, kände mig konstant underrättad om vad som händer och som komma skall under vår försäljning!
I tider som dessa så trodde jag att försäljningen skulle ta mycket längre tid men med en effektiv och duktig mäklare så löste sig allt till det positiva.
Kan inte ..."
"En otroligt trevlig och driven mäklare, kände mig konstant underrättad om vad som händer och som komma skall under vår försäljning!
I tider som dessa så trodde jag att försäljningen skulle ta mycket längre tid men med en effektiv och duktig mäklare så löste sig allt till det positiva.
Kan inte annat än att rekommendera Mikael, jag har från första mötet känt mig trygg i att lämna över detta uppdrag till honom! ★"
Läs mer
säljare på Norumsgärde 66

18 sep 2022

"Ärlig, snabb kommunikation och alltid tillgänglig. Lätt att jobba med. "
säljare på Bokskogsbacken 95

03 sep 2022

"Mikael var väldigt bra, trevlig och proffsig att jobba med när vi sålde vårt radhus. Vi vill verkligen varmt rekommendera honom."
säljare på Rositas gata 12

01 sep 2022

"Vi bestämde oss för att sälja vårat hus och valet föll på Mikael. Inget vi ångrar idag. Otroligt proffsig, strukturerad och har en realistisk målbild. Igenom hela processen kände vi oss trygga. Lyhörd, förtroendeingivande och har koll järnkoll på precis allt. Var tillgänglig hela tiden och det va..."
"Vi bestämde oss för att sälja vårat hus och valet föll på Mikael. Inget vi ångrar idag. Otroligt proffsig, strukturerad och har en realistisk målbild. Igenom hela processen kände vi oss trygga. Lyhörd, förtroendeingivande och har koll järnkoll på precis allt. Var tillgänglig hela tiden och det var enkelt att få tag på honom, uppdaterade konstant och var aktiv. Man är i trygga händer med Mikael. Vill du sälja ditt hus är valet solklart, 10/10 rekommenderas starkt!"
Läs mer
säljare på Östra Gunnesgärde 14C

02 jul 2022

"Mikael är en väldigt kompetent och engagerad mäklare.
Han tog sig tid att lyssna och svara på våra frågor.
Dessutom var han tillgänglig och lätt att nå vid kontakt.
Han höll oss uppdaterade regelbundet under hela processen.
Behöver ni anlita en duktig och engagerad mäklare, kan vi starkt rekommen..."
"Mikael är en väldigt kompetent och engagerad mäklare.
Han tog sig tid att lyssna och svara på våra frågor.
Dessutom var han tillgänglig och lätt att nå vid kontakt.
Han höll oss uppdaterade regelbundet under hela processen.
Behöver ni anlita en duktig och engagerad mäklare, kan vi starkt rekommendera er att välja Mikael!
"
Läs mer
säljare på Legendgatan 20

20 maj 2022

"Hur grym som helst! Mikael gjorde en väldigt bra förarbete. Jag sålde radhuset innan visning och till ett väldigt bra pris. Mikael är lyhörd och hans engagemang och kunskaper ledde till ett lyckat affär, jag skulle varmt rekommendera Mikael. Han är ett säkert val för ett bra smidig och lyckat för..."
"Hur grym som helst! Mikael gjorde en väldigt bra förarbete. Jag sålde radhuset innan visning och till ett väldigt bra pris. Mikael är lyhörd och hans engagemang och kunskaper ledde till ett lyckat affär, jag skulle varmt rekommendera Mikael. Han är ett säkert val för ett bra smidig och lyckat försäljning."
Läs mer
säljare på Körsbärsgatan 20

18 maj 2022

"Vi är jätte nöjda med mäklare Mikael BarDavid båda köpa huset och sälja huset. Han är professionell, effektiv och kunglig! Han svarade snabbt på alla frågor vi hade och vi kände oss trygga och informerade genom hela försäljningsperioden. Vi rekommenderar Mikael BarDavid starkt som mäklare om ni f..."
"Vi är jätte nöjda med mäklare Mikael BarDavid båda köpa huset och sälja huset. Han är professionell, effektiv och kunglig! Han svarade snabbt på alla frågor vi hade och vi kände oss trygga och informerade genom hela försäljningsperioden. Vi rekommenderar Mikael BarDavid starkt som mäklare om ni funderar på att sälja ert hus. "
Läs mer
säljare på Grinnekullegatan 83

27 apr 2022

"Kan rekommendera starkt. Väldigt bekväm att jobba med. Skötte allt grymt!"
säljare på Lilla Björlandavägen 9

14 apr 2022

"Mikael sålde rekordpris, överträffade våra förväntningar med fantastisk insats! Mikael är lyhörd, professionell, effektiv och kunnig! Han gjorde ett utmärkt jobb och vi kände oss trygga och informerade genom hela försäljningsperioden.
Vi lämnar våra bästa rekommendationer! "
"Mikael sålde rekordpris, överträffade våra förväntningar med fantastisk insats! Mikael är lyhörd, professionell, effektiv och kunnig! Han gjorde ett utmärkt jobb och vi kände oss trygga och informerade genom hela försäljningsperioden.
Vi lämnar våra bästa rekommendationer! "
Läs mer
säljare på Byvädersgatan 23

13 apr 2022

"Vi är väldigt nöjda med Mikael Bardavids insats. Han tog sig alltid tid att svara snabbt och utförligt på frågor vi hade."
säljare på Majtorpsgatan 69

10 apr 2022

"Vi är jättenöjda med Mikael och rekommenderar honom gärna! "
säljare på Skogaberg 98

31 mar 2022

"Engagerad och lätttillgänglig och snabb med avslut."
säljare på Trondheimsgatan 5

13 mar 2022

"Extremt snabbt förlopp från att vi skrev kontrakt tills dess att huset var sålt. Task vare bra kontakt med köpare så fick Mikael till en visning och ett pris som låg över vår förväntan på väldigt kort tid. Vi är sjukt nöjda med hela processen. "
säljare på Skogaberg 102

27 jan 2022

"Kunnig och noggrann, skötte kontakterna mycket noggrant och korrekt.
"
säljare på Ellesbovägen 14

03 jan 2022

"Väl förberedd vid första träff med ett bra upplägg för arvode vid jämförelse "
säljare på Grinnekullegatan 55

26 dec 2021

"Jag är mycket nöjda med Mikaels arbete. Han är mycket professionell och det märks att han har stor erfarenhet. Han har varit ett stort stöd under hela säljprocessen och vet hur han skall göra för att både köpare och säljare ska känna sig nöjda. "
säljare på Norumsgärde 90

15 nov 2021

"Mycket bra kommunikation och engagemang!
Rekommenderas starkt!"
säljare på Lerlyckegatan 16

03 nov 2021

"Hej! Kan varmt rekommendera Mikael som mäklare om ni funderar på att sälja ert hus eller er lägenhet. Han är vänlig, effektiv och driven. Alltid lätt att nå om man har några frågor. Husförsäljningen gick jättebra. Tack så mycket!"
säljare på Rimsmedsgatan 10

22 okt 2021

"Mikael var otroligt proffsig, engagerad, trevlig och mycket närvarande genom hela säljprocessen. För oss har det varit väldigt viktigt att vi känner oss trygga och fullt ut kan lita på mäklarens kompetens och engagemang."
säljare på Tuve Sörgård 19

10 okt 2021

"Vi är mycket nöjda med Mikael Bar Davids insats från början till slut genom hela processen!"
säljare på Solvändsgatan 22

04 okt 2021

"Vår egen ärkeängel Mikael. Som tog hand om vår försäljning på ett fantastisk bra sätt. Kände oss trygga och lugna under hela processen. Mikael kan vi bara rekommendera varmt till alla som funderar på att sälja sitt hus."
säljare på Skogsbacken 7

24 sep 2021

"Vi är oerhört nöjda med Mikael. En mycket professionell, affärsmässig, kompetent och lyhörd mäklare. Vi skulle utan tvekan välja Mikael igen och vi kan varmt rekommendera honom som mäklare."
säljare på Majtorpsgatan 44

19 aug 2021

"God kommunikation genom hela processen. Bra råd som jag hade nytta av vid försäljningen. Värt att nämna också att när stressen tar över ang. fotografering, styling m.m. är det bra med en lugnande och förstående mäklare. Hela försäljningsprocessen gick snabbt och smydigt. Jag kan varmt rekommender..."
"God kommunikation genom hela processen. Bra råd som jag hade nytta av vid försäljningen. Värt att nämna också att när stressen tar över ang. fotografering, styling m.m. är det bra med en lugnande och förstående mäklare. Hela försäljningsprocessen gick snabbt och smydigt. Jag kan varmt rekommendera Mikael till alla som vill sälja. "
Läs mer
säljare på Asplyckevägen 2B

27 maj 2021

"Trevligt och professionellt bemötande !"
säljare på Byvädersgatan 19

01 maj 2021

"Det bästa var att han var lätt att få tag på. Höll mig uppdaterad hela tiden om vad som hände. Var stöttande när jag kände mig orolig. Mycket nöjd. "
säljare på Källehöjdsgatan 6

19 apr 2021

"Kan varmt rekommendera Mikael, han gör verkligen jobbet och det lilla extra för dig som säljare. Han håller dig uppdaterad och är tydlig i sin kommunikation. Det jag gillade mest var hur tydligt det märktes att han verkligen kämpar för dig som säljare samtidigt som han ger 100% god service till k..."
"Kan varmt rekommendera Mikael, han gör verkligen jobbet och det lilla extra för dig som säljare. Han håller dig uppdaterad och är tydlig i sin kommunikation. Det jag gillade mest var hur tydligt det märktes att han verkligen kämpar för dig som säljare samtidigt som han ger 100% god service till köparen. "
Läs mer
säljare på Östra Arödsgatan 33

10 feb 2021

"Driven, trevlig och lätt att nå"
säljare på Norumsgärde 35

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
14
Radhus
5
Parhus
4
Kedjehus
2
Lägenhet
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
16
Försäljningar
26
Försäljningsvärde
128 568 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
71 av 73 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
72 av 72 säljare
Mikael var tydlig och höll mig uppdaterad
76 av 76 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Mikael på kartan.

387 tidigare bostäder
17 bostäder till salu
76 rekommendationer

17 bostäder till salu.

Bostäder

5 rum, 121 m²
Villa, Göteborg
4 495 000 kr
6 rum, 145 m²
31 000 kr/m²
Villa, Göteborg
5 rum, 143 m²
Villa, Göteborg
3 995 000 kr
4 rum, 55 m²
72 636 kr/m²
Villa, Göteborg
1 695 000 kr
3 rum, 74,5 m²
22 905 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 559 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

4 550 000 kr
Radhus Hisingen
+ 555 000 kr
5 rum, 110 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Slutpris saknas
Villa Sankt Jörgen
6 rum, 150 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
Slutpris saknas
Parhus Hisings Backa
5 rum, 122 m²
Utropspris: 4 250 000 kr
6 585 000 kr
Villa Hisingen
+ 1 085 000 kr
8 rum, 194 m²
Utropspris: 5 500 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mikael har hjälpt mig genom hela försäljningen på ett utmärkt sätt, varit tydlig och förberett mig på de olika stegen i processen och hela tiden hållit mig uppdaterad."
5 607 000 kr
Villa Tuve
-388 000 kr
6 rum, 122 m²
Utropspris: 5 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Höll mig ofta uppdaterad under hela processen och alltid hjälpsam när man hade frågor. Mycket nöjd. "

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.