Mikael BarDavid

Profilbild för Mikael BarDavid
Säljarfavorit
Mikael BarDavid
4.9 / 5
(50 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
28 st
16 st
114 205 000 kr

Bakgrund

Mikael BarDavid jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2020-09-10. Mikael har fått in 16 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan september 2021. Mikael har enligt vår statistik haft 29 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och radhus och motsvarar ett värde på 152 195 000 kr.

Presentation

Mikael började sin karriär som fastighetsmäklare 2011. Han har drivit två mäklarkontor och förmedlat hundratals bostäder allt från småhus till stora nyproduktionsprojekt. Med sitt genuina intresse för bostadsaffärer och tydlighet i sin kommunikation har Mikael både säljare och köpare i fokus för att skapa lyckade affärer med goda resultat. Mikaels fokusområde är villor, radhus och tomter på Hisingen.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Mikael.

26 nov 2022

"Från första mötet upplevde vi Mikael som mycket professionell, lyhörd, trevlig, tydlig och svarade omgående på sms och mejl.
Kan varmt rekommendera honom då vi upplevde att hela processen blev enkel och smidig på det sättet han arbetar.
"
säljare på Grinnekullegatan 157

17 nov 2022

"Mikael är strukturerad, tydlig, ihärdig och alltid tillgänglig. Han har återkopplat efter försäljningen och har gett råd vid vårat nya bostadsköp. Vi kan varmt rekommendera honom."
säljare på Blackevägen 27

19 sep 2022

"En otroligt trevlig och driven mäklare, kände mig konstant underrättad om vad som händer och som komma skall under vår försäljning!
I tider som dessa så trodde jag att försäljningen skulle ta mycket längre tid men med en effektiv och duktig mäklare så löste sig allt till det positiva.
Kan inte ..."
"En otroligt trevlig och driven mäklare, kände mig konstant underrättad om vad som händer och som komma skall under vår försäljning!
I tider som dessa så trodde jag att försäljningen skulle ta mycket längre tid men med en effektiv och duktig mäklare så löste sig allt till det positiva.
Kan inte annat än att rekommendera Mikael, jag har från första mötet känt mig trygg i att lämna över detta uppdrag till honom! ★"
Läs mer
säljare på Norumsgärde 66

18 sep 2022

"Ärlig, snabb kommunikation och alltid tillgänglig. Lätt att jobba med. "
säljare på Bokskogsbacken 95

03 sep 2022

"Mikael var väldigt bra, trevlig och proffsig att jobba med när vi sålde vårt radhus. Vi vill verkligen varmt rekommendera honom."
säljare på Rositas gata 12

01 sep 2022

"Vi bestämde oss för att sälja vårat hus och valet föll på Mikael. Inget vi ångrar idag. Otroligt proffsig, strukturerad och har en realistisk målbild. Igenom hela processen kände vi oss trygga. Lyhörd, förtroendeingivande och har koll järnkoll på precis allt. Var tillgänglig hela tiden och det va..."
"Vi bestämde oss för att sälja vårat hus och valet föll på Mikael. Inget vi ångrar idag. Otroligt proffsig, strukturerad och har en realistisk målbild. Igenom hela processen kände vi oss trygga. Lyhörd, förtroendeingivande och har koll järnkoll på precis allt. Var tillgänglig hela tiden och det var enkelt att få tag på honom, uppdaterade konstant och var aktiv. Man är i trygga händer med Mikael. Vill du sälja ditt hus är valet solklart, 10/10 rekommenderas starkt!"
Läs mer
säljare på Östra Gunnesgärde 14C

02 jul 2022

"Mikael är en väldigt kompetent och engagerad mäklare.
Han tog sig tid att lyssna och svara på våra frågor.
Dessutom var han tillgänglig och lätt att nå vid kontakt.
Han höll oss uppdaterade regelbundet under hela processen.
Behöver ni anlita en duktig och engagerad mäklare, kan vi starkt rekommen..."
"Mikael är en väldigt kompetent och engagerad mäklare.
Han tog sig tid att lyssna och svara på våra frågor.
Dessutom var han tillgänglig och lätt att nå vid kontakt.
Han höll oss uppdaterade regelbundet under hela processen.
Behöver ni anlita en duktig och engagerad mäklare, kan vi starkt rekommendera er att välja Mikael!
"
Läs mer
säljare på Legendgatan 20

20 maj 2022

"Hur grym som helst! Mikael gjorde en väldigt bra förarbete. Jag sålde radhuset innan visning och till ett väldigt bra pris. Mikael är lyhörd och hans engagemang och kunskaper ledde till ett lyckat affär, jag skulle varmt rekommendera Mikael. Han är ett säkert val för ett bra smidig och lyckat för..."
"Hur grym som helst! Mikael gjorde en väldigt bra förarbete. Jag sålde radhuset innan visning och till ett väldigt bra pris. Mikael är lyhörd och hans engagemang och kunskaper ledde till ett lyckat affär, jag skulle varmt rekommendera Mikael. Han är ett säkert val för ett bra smidig och lyckat försäljning."
Läs mer
säljare på Körsbärsgatan 20

18 maj 2022

"Vi är jätte nöjda med mäklare Mikael BarDavid båda köpa huset och sälja huset. Han är professionell, effektiv och kunglig! Han svarade snabbt på alla frågor vi hade och vi kände oss trygga och informerade genom hela försäljningsperioden. Vi rekommenderar Mikael BarDavid starkt som mäklare om ni f..."
"Vi är jätte nöjda med mäklare Mikael BarDavid båda köpa huset och sälja huset. Han är professionell, effektiv och kunglig! Han svarade snabbt på alla frågor vi hade och vi kände oss trygga och informerade genom hela försäljningsperioden. Vi rekommenderar Mikael BarDavid starkt som mäklare om ni funderar på att sälja ert hus. "
Läs mer
säljare på Grinnekullegatan 83

27 apr 2022

"Kan rekommendera starkt. Väldigt bekväm att jobba med. Skötte allt grymt!"
säljare på Lilla Björlandavägen 9

14 apr 2022

"Mikael sålde rekordpris, överträffade våra förväntningar med fantastisk insats! Mikael är lyhörd, professionell, effektiv och kunnig! Han gjorde ett utmärkt jobb och vi kände oss trygga och informerade genom hela försäljningsperioden.
Vi lämnar våra bästa rekommendationer! "
"Mikael sålde rekordpris, överträffade våra förväntningar med fantastisk insats! Mikael är lyhörd, professionell, effektiv och kunnig! Han gjorde ett utmärkt jobb och vi kände oss trygga och informerade genom hela försäljningsperioden.
Vi lämnar våra bästa rekommendationer! "
Läs mer
säljare på Byvädersgatan 23

13 apr 2022

"Vi är väldigt nöjda med Mikael Bardavids insats. Han tog sig alltid tid att svara snabbt och utförligt på frågor vi hade."
säljare på Majtorpsgatan 69

10 apr 2022

"Vi är jättenöjda med Mikael och rekommenderar honom gärna! "
säljare på Skogaberg 98

31 mar 2022

"Engagerad och lätttillgänglig och snabb med avslut."
säljare på Trondheimsgatan 5

13 mar 2022

"Extremt snabbt förlopp från att vi skrev kontrakt tills dess att huset var sålt. Task vare bra kontakt med köpare så fick Mikael till en visning och ett pris som låg över vår förväntan på väldigt kort tid. Vi är sjukt nöjda med hela processen. "
säljare på Skogaberg 102

27 jan 2022

"Kunnig och noggrann, skötte kontakterna mycket noggrant och korrekt.
"
säljare på Ellesbovägen 14

03 jan 2022

"Väl förberedd vid första träff med ett bra upplägg för arvode vid jämförelse "
säljare på Grinnekullegatan 55

26 dec 2021

"Jag är mycket nöjda med Mikaels arbete. Han är mycket professionell och det märks att han har stor erfarenhet. Han har varit ett stort stöd under hela säljprocessen och vet hur han skall göra för att både köpare och säljare ska känna sig nöjda. "
säljare på Norumsgärde 90

15 nov 2021

"Mycket bra kommunikation och engagemang!
Rekommenderas starkt!"
säljare på Lerlyckegatan 16

03 nov 2021

"Hej! Kan varmt rekommendera Mikael som mäklare om ni funderar på att sälja ert hus eller er lägenhet. Han är vänlig, effektiv och driven. Alltid lätt att nå om man har några frågor. Husförsäljningen gick jättebra. Tack så mycket!"
säljare på Rimsmedsgatan 10

22 okt 2021

"Mikael var otroligt proffsig, engagerad, trevlig och mycket närvarande genom hela säljprocessen. För oss har det varit väldigt viktigt att vi känner oss trygga och fullt ut kan lita på mäklarens kompetens och engagemang."
säljare på Tuve Sörgård 19

10 okt 2021

"Vi är mycket nöjda med Mikael Bar Davids insats från början till slut genom hela processen!"
säljare på Solvändsgatan 22

04 okt 2021

"Vår egen ärkeängel Mikael. Som tog hand om vår försäljning på ett fantastisk bra sätt. Kände oss trygga och lugna under hela processen. Mikael kan vi bara rekommendera varmt till alla som funderar på att sälja sitt hus."
säljare på Skogsbacken 7

24 sep 2021

"Vi är oerhört nöjda med Mikael. En mycket professionell, affärsmässig, kompetent och lyhörd mäklare. Vi skulle utan tvekan välja Mikael igen och vi kan varmt rekommendera honom som mäklare."
säljare på Majtorpsgatan 44

19 aug 2021

"God kommunikation genom hela processen. Bra råd som jag hade nytta av vid försäljningen. Värt att nämna också att när stressen tar över ang. fotografering, styling m.m. är det bra med en lugnande och förstående mäklare. Hela försäljningsprocessen gick snabbt och smydigt. Jag kan varmt rekommender..."
"God kommunikation genom hela processen. Bra råd som jag hade nytta av vid försäljningen. Värt att nämna också att när stressen tar över ang. fotografering, styling m.m. är det bra med en lugnande och förstående mäklare. Hela försäljningsprocessen gick snabbt och smydigt. Jag kan varmt rekommendera Mikael till alla som vill sälja. "
Läs mer
säljare på Asplyckevägen 2B

27 maj 2021

"Trevligt och professionellt bemötande !"
säljare på Byvädersgatan 19

01 maj 2021

"Det bästa var att han var lätt att få tag på. Höll mig uppdaterad hela tiden om vad som hände. Var stöttande när jag kände mig orolig. Mycket nöjd. "
säljare på Källehöjdsgatan 6

19 apr 2021

"Kan varmt rekommendera Mikael, han gör verkligen jobbet och det lilla extra för dig som säljare. Han håller dig uppdaterad och är tydlig i sin kommunikation. Det jag gillade mest var hur tydligt det märktes att han verkligen kämpar för dig som säljare samtidigt som han ger 100% god service till k..."
"Kan varmt rekommendera Mikael, han gör verkligen jobbet och det lilla extra för dig som säljare. Han håller dig uppdaterad och är tydlig i sin kommunikation. Det jag gillade mest var hur tydligt det märktes att han verkligen kämpar för dig som säljare samtidigt som han ger 100% god service till köparen. "
Läs mer
säljare på Östra Arödsgatan 33

10 feb 2021

"Driven, trevlig och lätt att nå"
säljare på Norumsgärde 35

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
18
Radhus
7
Parhus
4

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
16
Försäljningar
29
Försäljningsvärde
152 195 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
47 av 48 säljare
Mikael satte rätt förväntningar på slutpriset
45 av 50 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
47 av 47 säljare
Mikael var tydlig och höll mig uppdaterad
50 av 50 säljare

Mikael på kartan.

343 tidigare bostäder
13 bostäder till salu
50 rekommendationer

13 bostäder till salu.

Bostäder

4 195 000 kr
6 rum, 111 m²
37 792 kr/m²
Radhus, Göteborg
5 995 000 kr
5 rum, 92 m²
65 163 kr/m²
Villa, Göteborg
6 rum, 145 m²
Villa, Göteborg
4 595 000 kr
5 rum, 120 m²
38 291 kr/m²
Villa, Göteborg
4 995 000 kr
11 rum, 120 m²
41 625 kr/m²
Villa, Göteborg

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Villa Gerrebacka
6 rum, 141 m²
Utropspris: 5 100 000 kr
3 850 000 kr
Radhus Tuve
-100 000 kr
5 rum, 132 m²
Utropspris: 3 950 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Från första mötet upplevde vi Mikael som mycket professionell, lyhörd, trevlig, tydlig och svarade omgående på sms och mejl.
Kan varmt rekommendera honom då vi upplevde att hela processen blev enkel och smidig på det sättet han arbetar.
"
3 240 000 kr
Villa Hisings Backa
-260 000 kr
5 rum, 134 m²
Utropspris: 3 500 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
7 230 000 kr
Villa Hisingen
7 rum, 149 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mikael är strukturerad, tydlig, ihärdig och alltid tillgänglig. Han har återkopplat efter försäljningen och har gett råd vid vårat nya bostadsköp. Vi kan varmt rekommendera honom."
6 200 000 kr
Villa Bräcke
6 rum, 122 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.