Mikael All

Start  /  Sverige  /  Stockholms län  /  Stockholm  /  Bromma  /  Mikael All
Profilbild för Mikael All
Mikael All
4.8 / 5
(101 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
10 st
6 st
149 800 000 kr

Bakgrund

Mikael All jobbar på Fjelkners by Widerlöv och är registrerad mäklare sedan 2005-08-01. Mikael har fått in 6 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Mikael har enligt vår statistik haft 17 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och lägenheter och motsvarar ett värde på 305 050 000 kr.

Presentation

Alltid tillgänglig, påläst, strukturerad, lyhörd och affärsmässig vilket skapar ett förtroende och ger trygghet för både säljare och köpare. Honnörsorden är kunskap, erfarenhet, engagemang och resultat.

Registrerad fastighetsmäklare från Högskolan i Gävle och civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm, kompletterat med juridikstudier vid Stockholms universitet. Brommabo sedan 1959 och har mäklat villor och lägenheter i området sedan 2005.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Mikael.

09 jun 2023

"Fantastiskt hela vägen, från första möte till avtalsskrivning. Mikael och Fjelkners kan verkligen rekommenderas!"
säljare på Kummelvägen 23

05 apr 2023

"Seriös och bra engagemang. Lätt att få kontakt."
säljare på Malungsvägen 6

18 mar 2023

"Vi har både köpt och sålt bostad med Mikael och vi kan rekommendera honom varmt. Det är tydligt att han kan Bromma utan och innan och det känns mycket tryggt att få hans hjälp.
En viktig anledning till att vår försäljning gick så bra trots en vikande marknad var, utöver mycket ett proffsigt/ pål..."
"Vi har både köpt och sålt bostad med Mikael och vi kan rekommendera honom varmt. Det är tydligt att han kan Bromma utan och innan och det känns mycket tryggt att få hans hjälp.
En viktig anledning till att vår försäljning gick så bra trots en vikande marknad var, utöver mycket ett proffsigt/ påläst intryck, att Mikael under hela processen erbjöd våra spekulanter en så hög servicenivå med bland annat extravisningar på sin lediga tid för att även de spekulanter som inte kunde komma på ordinarie visningar skulle få chans att se vår bostad.
Tack Mikael, det är väldigt tydligt för oss att du gått in i vår bostadsaffärer helhjärtat
/ Leo och Jessica"
Läs mer
säljare på Gudrunsvägen 3

18 maj 2022

"Mikael hjälpte oss tidigare vid köp och försäljning och vi var alltid nöjda med resultatet. Mikael återkommer alltid med besked och håller dig uppdaterad, du som köpare/säljare har full kontroll under hela processen. Det underlättar och allt går smidigt utan stress när du litar och har förtroende..."
"Mikael hjälpte oss tidigare vid köp och försäljning och vi var alltid nöjda med resultatet. Mikael återkommer alltid med besked och håller dig uppdaterad, du som köpare/säljare har full kontroll under hela processen. Det underlättar och allt går smidigt utan stress när du litar och har förtroendet för din mäklare. Vi kan stark rekommendera Mikael Ali oavsett om det gäller köp eller försäljning av din bostad. "
Läs mer
säljare på Skaldevägen 64

28 jan 2022

"Mikael All använde sin lokalkännedom, sin marknadskänsla och sin erfarenhet för att ro i hamn en snabb och bra försäljning av vår villa. "
säljare på Önskeringsvägen 15

13 jan 2022

"Är mycket nöjd med Mikael All och Fjelkners!"
säljare på Grangärdevägen 9

29 aug 2021

"Vi var mycket nöjda med Mikaels insats. Han skötte allt perfekt från "ax till limpa". När man gör en av sina större affärer i livet är det tryggt att ha en mäklare med lång erfarenhet och god kännedom om den lokala marknaden. Mikael har allt detta."
säljare på Topeliusvägen 1

11 aug 2021

"Supernöjda med Mikael! tydlig, vänlig och proffsig. Mycket bra lokalkänndedom. "
säljare på Runda vägen 12A

22 maj 2021

"Målsättningen var 10,5 miljoner och vi hamnade på 10,35."
säljare på Alviksvägen 7

17 maj 2021

"Proffsig mäklare med mycket bra lokalkännedom som lyssnade på oss som säljare och infriade våra förväntningar "
säljare på Moravägen 13

26 apr 2021

"En mycket kunnig, driven och dessutom sympatisk mäklare som vi varmt kan rekommendera. Vi var mycket nöjda genom hela processen. "
säljare på Västerled 7

20 mar 2021

"Jag tog kontakt med Mikael via e-mail då vi bor i USA sedan 7 år och ville sälja vårt hus på Bågvägen i Ålsten. Mikael tog sig alltid tid att svara på mina frågor och vi hade en löpande e-mailkontakt hela vägen fram till försäljning. Huset såldes innan visning och vi känner oss jättenöjda med Mik..."
"Jag tog kontakt med Mikael via e-mail då vi bor i USA sedan 7 år och ville sälja vårt hus på Bågvägen i Ålsten. Mikael tog sig alltid tid att svara på mina frågor och vi hade en löpande e-mailkontakt hela vägen fram till försäljning. Huset såldes innan visning och vi känner oss jättenöjda med Mikael som mäklare för vår försäljning! Kan verkligen rekommendera Mikael! Stort Tack för all hjälp igen!"
Läs mer
säljare på Bågvägen 24

28 nov 2020

"Mikael är erfaren, lyhörd och målinriktad. Med sin tydliga positiva känsla för Brommas Trädgårdsstad och dess hus är han ett utmärkt stöd i försäljningen."
säljare på Rättviksvägen 14

28 okt 2020

"Mikael är socialt kompetent, kunnig och förtroendeingivande "
säljare på Kinnekullevägen 27

05 okt 2020

"Mikael är en trygg och varm person samt en engagerad mäklare som jag rekommenderar"
säljare på Västerled 13

04 okt 2020

"Jag är mycket nöjd med det stöd och den hjälp vi fick av Mikael All vid försäljningen av vår fastighet. Hela processen sköttes mycket professionellt och under hela tiden fick vi svar på de frågor vi hade och den hjälp vi efterfrågade."
säljare på Hackspettsvägen 7

02 okt 2020

"Fungerade utmärkt utan annonsering"
säljare på Grönviksvägen 191

30 sep 2020

"Mikael har en otroligt bra lokalkännedom i Bromma och bra koll på priserna. Fjelkners har ett gediget kundregister som vi hade glädje av vid en underhandsförsäljning."
säljare på Ekorrvägen 1

11 jun 2020

"Att sälja en bostad är i regel den mest komplexa privataffär en individ kan ge sig in i. Mikael All raderar alla orosmoment som kan omgärda en säljprocess, vilket också genomgående präglar Fjelkners vilken är den byrå Mikael representerar. Boende i Bromma vilka väljer andra mäklare/byråer tar int..."
"Att sälja en bostad är i regel den mest komplexa privataffär en individ kan ge sig in i. Mikael All raderar alla orosmoment som kan omgärda en säljprocess, vilket också genomgående präglar Fjelkners vilken är den byrå Mikael representerar. Boende i Bromma vilka väljer andra mäklare/byråer tar inte bara en risk. De begår ett misstag. Mikael All har helt enkelt gjort vår fastighetsförsäljning till en höjdpunkt, vilken man med glädje och värme kommer att minnas livet ut. "
Läs mer
säljare på Ulvsundavägen 34

30 jan 2020

"Professionell, socialt kompetent och förtroendeingivande med en lagom avspänd personlig stil."
säljare på Restadsvägen 8

06 jun 2019

"En trygg erfaren mäklare"
säljare på Grönviksvägen 135

16 okt 2018

"En mycket duktig och trevlig mäklare som känndes genuint ärlig och insatt i tekniska hus- fastighetsfrågor. "
säljare på Skogsfrugränd 4

01 jun 2018

"mycket nojd!"
säljare på Myrmarksvägen 10

03 apr 2017

"Bra att ha och göra med . Trevlig och sympatisk."
säljare på Storskogsvägen 21

21 nov 2016

"Flexibel, snabbfotad, trevlig och hade bra underleverantörer"
säljare på Öbackavägen 13

16 sep 2016

"Mikael All gjorde en gedigen och förtroendegivande insats som mäkklare vid försäljningen av vårt hus i Ålsten. Han tog sig tid att lära känna huset och lyssnade på våra synpunkter/åsikter kring presentationsmaterial och tillvägagångssätt. Jag kan rekommendera honom som mäklare i Bromma."
"Mikael All gjorde en gedigen och förtroendegivande insats som mäkklare vid försäljningen av vårt hus i Ålsten. Han tog sig tid att lära känna huset och lyssnade på våra synpunkter/åsikter kring presentationsmaterial och tillvägagångssätt. Jag kan rekommendera honom som mäklare i Bromma."
Läs mer
säljare på Betesgränd 11

25 maj 2016

"Jag är framför allt nöjd med av hur väl gården blev presenterad i annonseringen både foto och beskrivning var mycket bra !"
säljare på Denan 1

11 apr 2016

"Bästa mäklaren jag någonsin träffat på. Går 'the extra mile' för sina klienter och sätter tydliga förväntningar för både säljare och köpare"
säljare på Thaliavägen 14

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
16
Lägenhet
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
6
Försäljningar
17
Försäljningsvärde
305 050 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.7 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
95 av 97 säljare
Mikael satte rätt förväntningar på slutpriset
83 av 98 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
91 av 91 säljare
Mikael var tydlig och höll mig uppdaterad
101 av 101 säljare

Mikael på kartan.

386 tidigare bostäder
1 bostad till salu
100 rekommendationer

1 bostad till salu.

Bostäder

16 250 000 kr
8 rum, 194 m²
83 762 kr/m²
Villa, Stockholm

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Villa Bromma
5 rum, 117 m²
Utropspris: 13 500 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Bromma
5 rum, 115 m²
Utropspris: 7 800 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Bromma
3 rum, 77 m²
Utropspris: 5 750 000 kr
24 000 000 kr
Villa
8 rum, 198 m²
23 200 000 kr
Villa
8 rum, 184 m²

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.