Michaela Thulin

Profilbild för Michaela Thulin
Michaela Thulin
4.8 / 5
(171 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
14 st
3 st
43 740 000 kr

Bakgrund

Michaela Thulin jobbar på Våningen & Villan och är registrerad mäklare sedan 2007-07-03. Michaela har fått in 3 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Michaela har enligt vår statistik haft 12 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och kedjehus och motsvarar ett värde på 43 705 000 kr.

Presentation

Michaela har framgångsrikt arbetat som fastighetsmäklare sedan 2007 och har lika stor kärlek för sitt arbete idag som den dagen hon började. Stor erfarenhet och kompetens kännetecknar henne och många återkommande kunder ger henne sitt bästa och högsta betyg vilket bland annat resulterat i titeln ”Årets Mäklare”. Som kontorschef på vårt Citykontor har hon ständigt ett driv i affärerna och sitt ledarskap med tillgänglighet, omtanke, målmedvetenhet och service som grundstenar.

Mäklarbyrå


Säljare om Michaela.

15 mar 2021

"Engagerad och tillmötesgående, fast besluten att få lägenheten såld till rätt pris."
säljare på Långgårdsgatan 1

20 feb 2021

"Allt fungerade till full belåtenhet. Mycket positivt bemötande. "
säljare på Hjortbergagränd 1

18 feb 2021

"Super nöjd med Michaela. Kunde inte vara nöjdare och kan absolut rekommendera till alla som ska sälja"
säljare på Föreningsgatan 54B

16 dec 2020

"Michaela gjorde ett suveränt arbete, höll flera visningar och var tillmötesgående. Objektet visade sig vara lite mer svårsålt än vi trott men hon fick ändå upp priset lite vilket lämnade mig som säljare väldigt nöjd. "
säljare på Stora Trädgårdsgatan 3D

12 dec 2020

"Professionellt intryck och bemötande rakt igenom hela bostadsaffären , supernöjd!"
säljare på Svea Olofssons väg 6J

03 dec 2020

"Michaela Thulin tillhör toppklassen! Hon har sålt båda våra lägenheter på 3 månader under en pågående pandemi. Vi kan varmt rekommendera henne om man söker en professionell, ambitiös och målmedveten mäklare. "
säljare på Östervärnsgatan 12C

12 nov 2020

"Mycket nöjd, enda önskemålet hade varit lite tätare dialog precis strax innan visning, kanske ett sms kvällen innan och kolla att allt var ok och en snabb kontakt någon timme innan visning att man var på väg"
säljare på Snapperupsgatan 3

12 nov 2020

"En mycket trevlig och proffsig mäklare som gjorde ett bättre jobb än jag hade förväntat!"
säljare på Stora Trädgårdsgatan 8

19 okt 2020

"Kan varmt rekommendera Michaela på Våningen och Villan. Har mycket goda erfarenheter av henne som mäklare både som köpare av bostad och nu senast vid en försäljning. Michaela är både proffsig och förtroendegivande oavsett om det gäller ett köp eller en försäljning och är mån om att det skall bli en så bra och smidig affär som möjligt för båda parter. "
säljare på Norregatan 4B

02 okt 2020

"Michaela är väldigt professionell, inger trygghet och arbetar med ett stort engagemang. Det är tydligt att hon har stor erfarenhet och att hon alltid vet vad hon pratar om. Vi kan varmt rekommendera henne! "
säljare på Östra Kristinelundsvägen 12A

27 aug 2020

"Ren och skär magi! Michaela levererar i världsklass från första sekund. Hon balanserar sin erfarenhet med många år i branschen tillsammans med ett driv och engagemang utav dess like! Med fokus på att såväl säljare som köpare ska känna sig nöjda kan man lugnt luta sig mot Michaela och anförtro henne en av livets största affärer. Det som utmärker Michaela är även hennes lugn och fingertoppskänsla genom hela affären. En mäklare i världsklass och ett föredöme för hela mäklarbranschen! "
säljare på Krankajen 26

21 aug 2020

"Ambitiös, kunnig, målinriktad, noggrann och trevlig!"
säljare på Mariedalsvägen 56C

18 aug 2020

"Michaela är en mycket trevlig och kompetent mäklare. Hon är lyhörd och socialt begåvad och har det där lilla extra. Är mycket nöjd med hennes insats och rekommenderar henne varmt!"
säljare på Vallgårdsvägen 24

07 jul 2020

"Michaela är en mycket professionell och engagerad mäklare. Väljer du henne kan du luta dig bakåt och känna dig i trygga händer! Hon tar hand om hela försäljningen från början till slut med utmärkt service! "
säljare på Regementsgatan 16

12 jun 2020

"Gick bra trots pandemi"
säljare på Apelrydsgatan 18

12 jun 2020

"Michaela har varit engagerad och tydlig med sitt arbete. Lätt att prata med och man får snabbt svar på sina frågor. Tydlig, rak och ärlig i sin kommunikation gentemot oss och potentiella köpare.
Överlåter allt ansvar till denna fantastiska mäklare.
Har haft Michaela som mäklare två gånger nu, alltid lika nöjd! "
säljare på Köpenhamnsvägen 42C

23 apr 2020

"Världsklass!"
säljare på Snapperupsgatan 5

17 apr 2020

"Michaela Thulin är ett föredöme för mäklarkåren!
Oehört proffsig och kunnig i alla lägen!"
säljare på Limhamnsvägen 10C

17 apr 2020

"Mikaela blev rekommenderad av en kollega som jag jobbat ihop med. Jag upplever henne som lyhörd, tydlig och kompetent. Gjorde en bra presentation av processen. Dessutom ger hon ett representativt intryck och har en trevlig personlighet. Så V&V lever också upp till sin slogan "Vi får bostäder sålda" "
säljare på Karlskronaplan 9

26 mar 2020

"En mycket kompetent och inkännade mäklare kan rekommendera Michaela varmt."
säljare på Serenadgatan 56

20 mar 2020

"Hon är mycket duktig."
säljare på Vitemöllegatan 16D

28 feb 2020

"Mycket bra mäklare!!"
säljare på Estlandsgatan 5E

27 jan 2020

"Rekommenderas starkt! Alla våra förväntningar uppfylldes och allt gick smidigt! Seriöst intryck och tillgänglig för frågor och funderingar. Högsta betyg!"
säljare på Vallgårdsvägen 6

25 nov 2019

"Michaela gjorde en strålande insats. Hennes kompetens, tillgänglighet och lyhördhet är helt klart på toppnivå. Vi kände oss i trygga händer genom hela affären. Att vi sedan fick långt över förväntat pris bekräftar att kunderna hade samma förtroende för henne som vi. Vi kommer anlita Michaela igen och kan varmt rekommendera henne! "
säljare på Regementsgatan 78

05 okt 2019

"I samband med försäljningen av min lägenhet satt jag ner med fyra mäklare innan valet föll på Michaela, och hon levererade över redan högt satta förväntningar! Otroligt engagerad, alltid tillgänglig och professionell. I efterhand finns det inget jag hade velat ändra på, är så nöjd med allt. Jag kommer inte vilja anlita någon annan mäklare än Michaela!"
säljare på Köpenhamnsvägen 40C

04 okt 2019

"Michaela är vår ” familjemäklare” vilket bara det ger högsta betyg!
Anlitats många gånger och aldrig gjort oss besvikna !
Kan med gott samvete rekommenderas!"
säljare på Scaniaplatsen 7C

26 sep 2019

"Vi träffade ett flertal mäklare inför försäljningen av vår lägenhet. Men när vi träffade Michaela kände vi direkt att det stämde, då hon är väldigt proffsig, lättsam och förtroendeingivande. Vi hade en bra kontakt genom hela försäljningsprocessen och lägenheten såldes till ett drömpris (för oss). Vi rekommenderar varmt Michalea!
"
säljare på Majorsgatan 6

20 sep 2019

"Vi blev mycket nöjda med Michaela Thulin när vi sålde vår lägenhet i Malmö.
Professionell ut i fingerspetsarna, mycket trevlig, lätt att kommunicera med, effektiv och snabba svar på frågor och en tät återkoppling runt allt i hela säljprocessen. Michaela rekommenderas varmt "
säljare på Helsingborgsgatan 14

17 sep 2019

"Michaela var extremt professionell och flexibel! Allt gick som på räls och kan rekommendera henne starkt!"
säljare på Borgmästaregatan 4

10 sep 2019

"Jag har bara goda ord! Genuint personligt bemötande men utan att saka det professionella! Man känner sig trygg genom hela bostadsaffären med Michaela vid rodret!"
säljare på Hässleholmsgatan 2A

16 aug 2019

"Jag är fullkomligt nöjd och kan rekommendera Michaela på det varmaste! En underbar person och kunnig mäklare! Tack Michaela :)"
säljare på Henrik Wranérsgatan 1B

16 aug 2019

"Mina förväntningar på leverans var höga och Michaela uppfyllde dessa mer än väl. Michaela har ett helikopterperspektiv på hela affären och ser möjligheter där andra inte skulle.
Rekommenderar starkt att anlita M Thulin
"
säljare på Grynbodgatan 6B

05 jul 2019

"Positiv, mycket engagerad och mycket grym och trevlig! Sålde lägenheten väldigt snabbt vilket var toppen! "
säljare på Amiralsgatan 83H

28 jun 2019

"Oerhört tillgänglig, påläst och förtroendeingivande. Gott omdöme."
säljare på Snapperupsgatan 5

07 jun 2019

"Till en början kontaktade vi flera Mäklare och träffade dessa, där Michaela var en av dessa. Efter olika möten kände vi ett stort förtroende för Michaela. Hon uppvisade mycket god kunskap om området vi bodde på och olika scenarion som skulle kunna resultera i försäljning. De olika typerna av upplägg som erbjöds och vad som skulle passa vår situation presenterades också på ett mycket trevligt sätt och vi blev fort fästa vid denna mäklare.
Vi signade papperna på försäljningen och Michaela hjälpte oss sätt en tydlig tidsplan som var rimlig för oss att hinna med då det krävdes lite jobb med att förberedda lägenheten för försäljningen. Michaela hade och stort tålamod med oss då vi var lite dåliga på att leverera lite information till henne. Hon skötte också hela kontakten med Styrelsen i Brf'n. Detta var mycket tacksamt då det var lite oklarheteter kring vilken information som styrelsen behövde leverera. Hon drev på detta och allt blev klart i tid och lägenheten lades ut enligt tidsplan.
Redan dagen efter lägenheten publicerades presenterade Michaela ett bud och stötte och supportade oss i beslutet som var väldigt tufft. Utgången blev att vi sålde över utgångsbudet helt enligt det Michaela indikerade första gången vi träffade henne.
Vi är väldigt nöjda med att haft Michaela som mäklare och vi är övertygade om att det gick inte att pressa ut en krona till ur denna affären, och det är vi väldigt tacksamma för!
Till framtida kunder till V & N rekommenderar vi starkt att ge Michaela chansen då man får ett proffsigt och mycket seriöst bemötande men framförallt en ärligt som är guld (!) värd när man skall ta steget vidare på bostadsmarknaden.
"
säljare på Amiralsgatan 6

07 maj 2019

"Mikaela är oerhört kompetent. Hon tog till sig alla våra önskemål och bidrog med sin egen kunskap vilket resulterade i en snabb affär och ett resultat som vi är väldigt nöjda med. Mikaela är trygg, kunnig och har bra sinne för affärer. Rekommenderar henne till alla!"
säljare på Krutmeijersgatan 12A

10 apr 2019

"Så professionell! Kände mig helt trygg i min affär. "
säljare på Ystadsgatan 47F

26 mar 2019

"Michaela Thulin är en fastighetsmäklare vi varmt rekommenderar. Proffsig, påläst och oerhört kompetent."
säljare på Storahultsgatan 12

15 mar 2019

"Michaela är helt fantastisk både som person och som mäklare. Vi är störtnöjda med hennes insats och kan varmt rekommendera henne till alla som söker en engagerad, pålitlig, lojal, empatisk och uppriktig mäklare. "
säljare på Fågelbacksgatan 16

13 mar 2019

"Ambitiös och mycket trevlig att jobba med.
"
säljare på Mariedalsvägen 44

14 feb 2019

"Vi är mycket nöjda med Michaela som har varit till mycket stor hjälp vid den här försäljningen."
säljare på Kristianstadsgatan 7

08 feb 2019

"Michaela lägger verkligen sin själ i uppdraget! Supertrevlig, professionell och har stor kunskap. Väldigt nöjd med hennes flexibilitet och hjälpsamhet. Tack!"
säljare på Östra Kristinelundsvägen 16A

07 feb 2019

"Allt kändes väldigt tryggt och enkelt med Michaela, känner mig otroligt nöjd med försäljningen. Kommer verkligen att rekommendera Michaela! "
säljare på Korsörvägen 22A

02 feb 2019

"Michaela är en fantastisk person som erbjuder ett fantastiskt helhetspaket som underlättar din vardag i processen! Lätt att tycka om, både som kund och säljare och hennes största styrka är att hon är tydlig ärlig och tillförlitlig i all kommunikation både internt och externt! Fantastisk!"
säljare på Mariedalsvägen 42

28 jan 2019

"Hade blivit rekomederad att ta Våningen och Villan, och såg en annan lägenhet i huset som Michaela sålt . Och det beslutet ångra jag inte. Mycket duktig och proffsig . "
säljare på Badvägen 14

15 jan 2019

"Jag är mer än nöjd. Allt har varit jätte bra."
säljare på Kapellgatan 8

17 okt 2018

"Kompetent, full med energi och stöttande mäklare! Vi är jättenöjda över en snabb och väl genomförd process! Vi rekommenderar varmt Michaela Thulin. "
säljare på Vimpelgatan 33

15 okt 2018

"Otroligt angagerad och vi kände att vi var med genom hela processen vilket var viktigt för oss."
säljare på Mariedalsvägen 56E

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
8
Kedjehus
1
Villa
1
Parhus
1
Mark
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
3
Försäljningar
12
Försäljningsvärde
43 705 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
157 av 166 säljare
Michaela satte rätt förväntningar på slutpriset
158 av 169 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
169 av 170 säljare
Michaela var tydlig och höll mig uppdaterad
164 av 168 säljare

Michaela på kartan.

419 tidigare annonser
3 bostäder till salu
169 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Annonser

3 695 000 kr
4 rum, 73 m²
50 616 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 375 kr/mån
5 rum, 112,5 m²
Radhus, Helsingborg
4 500 kr/mån
2 195 000 kr
2 rum, 59 m²
37 203 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 284 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

4 475 000 kr
Lägenhet Slottsstaden
+ 480 000 kr
3,5 rum, 87 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
1 615 000 kr
Lägenhet Solbacken
+ 20 000 kr
2 rum, 53,5 m²
Utropspris: 1 595 000 kr
1 900 000 kr
Lägenhet Hästhagen
+ 150 000 kr
2 rum, 44 m²
Utropspris: 1 750 000 kr
3 150 000 kr
Lägenhet Centrum
+ 255 000 kr
2 rum, 50 m²
Utropspris: 2 895 000 kr
7 850 000 kr
Parhus Limhamn
-645 000 kr
6 rum, 165 m²
Utropspris: 8 495 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.