Michaela Thulin

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Malmö  /  Michaela Thulin
Profilbild för Michaela Thulin
Säljarfavorit
Michaela Thulin
4.8 / 5
(147 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
28 st
17 st
83 660 000 kr

Bakgrund

Michaela Thulin jobbar på Våningen & Villan och är registrerad mäklare sedan 2007-07-03. Michaela har fått in 17 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan juli 2020. Michaela har haft 24 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 74 340 200 kr.

Presentation

Michaela har framgångsrikt arbetat som fastighetsmäklare sedan 2007 och har lika stor kärlek för sitt arbete idag som den dagen hon började. Stor erfarenhet och kompetens kännetecknar henne och många återkommande kunder ger henne sitt bästa och högsta betyg vilket bland annat resulterat i titeln ”Årets Mäklare”. Som kontorschef på vårt Citykontor har hon ständigt ett driv i affärerna och sitt ledarskap med tillgänglighet, omtanke, målmedvetenhet och service som grundstenar.

Mäklarbyrå


Säljare om Michaela.

21 aug 2020

"Ambitiös, kunnig, målinriktad, noggrann och trevlig!"
säljare på Mariedalsvägen 56C

18 aug 2020

"Michaela är en mycket trevlig och kompetent mäklare. Hon är lyhörd och socialt begåvad och har det där lilla extra. Är mycket nöjd med hennes insats och rekommenderar henne varmt!"
säljare på Vallgårdsvägen 24

07 jul 2020

"Michaela är en mycket professionell och engagerad mäklare. Väljer du henne kan du luta dig bakåt och känna dig i trygga händer! Hon tar hand om hela försäljningen från början till slut med utmärkt service! "
säljare på Regementsgatan 16

12 jun 2020

"Gick bra trots pandemi"
säljare på Apelrydsgatan 18

12 jun 2020

"Michaela har varit engagerad och tydlig med sitt arbete. Lätt att prata med och man får snabbt svar på sina frågor. Tydlig, rak och ärlig i sin kommunikation gentemot oss och potentiella köpare.
Överlåter allt ansvar till denna fantastiska mäklare.
Har haft Michaela som mäklare två gånger nu, alltid lika nöjd! "
säljare på Köpenhamnsvägen 42C

23 apr 2020

"Världsklass!"
säljare på Snapperupsgatan 5

17 apr 2020

"Michaela Thulin är ett föredöme för mäklarkåren!
Oehört proffsig och kunnig i alla lägen!"
säljare på Limhamnsvägen 10C

17 apr 2020

"Mikaela blev rekommenderad av en kollega som jag jobbat ihop med. Jag upplever henne som lyhörd, tydlig och kompetent. Gjorde en bra presentation av processen. Dessutom ger hon ett representativt intryck och har en trevlig personlighet. Så V&V lever också upp till sin slogan "Vi får bostäder sålda" "
säljare på Karlskronaplan 9

26 mar 2020

"En mycket kompetent och inkännade mäklare kan rekommendera Michaela varmt."
säljare på Serenadgatan 56

20 mar 2020

"Hon är mycket duktig."
säljare på Vitemöllegatan 16D

28 feb 2020

"Mycket bra mäklare!!"
säljare på Estlandsgatan 5E

27 jan 2020

"Rekommenderas starkt! Alla våra förväntningar uppfylldes och allt gick smidigt! Seriöst intryck och tillgänglig för frågor och funderingar. Högsta betyg!"
säljare på Vallgårdsvägen 6

25 nov 2019

"Michaela gjorde en strålande insats. Hennes kompetens, tillgänglighet och lyhördhet är helt klart på toppnivå. Vi kände oss i trygga händer genom hela affären. Att vi sedan fick långt över förväntat pris bekräftar att kunderna hade samma förtroende för henne som vi. Vi kommer anlita Michaela igen och kan varmt rekommendera henne! "
säljare på Regementsgatan 78

05 okt 2019

"I samband med försäljningen av min lägenhet satt jag ner med fyra mäklare innan valet föll på Michaela, och hon levererade över redan högt satta förväntningar! Otroligt engagerad, alltid tillgänglig och professionell. I efterhand finns det inget jag hade velat ändra på, är så nöjd med allt. Jag kommer inte vilja anlita någon annan mäklare än Michaela!"
säljare på Köpenhamnsvägen 40C

04 okt 2019

"Michaela är vår ” familjemäklare” vilket bara det ger högsta betyg!
Anlitats många gånger och aldrig gjort oss besvikna !
Kan med gott samvete rekommenderas!"
säljare på Scaniaplatsen 7C

26 sep 2019

"Vi träffade ett flertal mäklare inför försäljningen av vår lägenhet. Men när vi träffade Michaela kände vi direkt att det stämde, då hon är väldigt proffsig, lättsam och förtroendeingivande. Vi hade en bra kontakt genom hela försäljningsprocessen och lägenheten såldes till ett drömpris (för oss). Vi rekommenderar varmt Michalea!
"
säljare på Majorsgatan 6

20 sep 2019

"Vi blev mycket nöjda med Michaela Thulin när vi sålde vår lägenhet i Malmö.
Professionell ut i fingerspetsarna, mycket trevlig, lätt att kommunicera med, effektiv och snabba svar på frågor och en tät återkoppling runt allt i hela säljprocessen. Michaela rekommenderas varmt "
säljare på Helsingborgsgatan 14

17 sep 2019

"Michaela var extremt professionell och flexibel! Allt gick som på räls och kan rekommendera henne starkt!"
säljare på Borgmästaregatan 4

10 sep 2019

"Jag har bara goda ord! Genuint personligt bemötande men utan att saka det professionella! Man känner sig trygg genom hela bostadsaffären med Michaela vid rodret!"
säljare på Hässleholmsgatan 2A

16 aug 2019

"Jag är fullkomligt nöjd och kan rekommendera Michaela på det varmaste! En underbar person och kunnig mäklare! Tack Michaela :)"
säljare på Henrik Wranérsgatan 1B

16 aug 2019

"Mina förväntningar på leverans var höga och Michaela uppfyllde dessa mer än väl. Michaela har ett helikopterperspektiv på hela affären och ser möjligheter där andra inte skulle.
Rekommenderar starkt att anlita M Thulin
"
säljare på Grynbodgatan 6B

05 jul 2019

"Positiv, mycket engagerad och mycket grym och trevlig! Sålde lägenheten väldigt snabbt vilket var toppen! "
säljare på Amiralsgatan 83H

28 jun 2019

"Oerhört tillgänglig, påläst och förtroendeingivande. Gott omdöme."
säljare på Snapperupsgatan 5

07 jun 2019

"Till en början kontaktade vi flera Mäklare och träffade dessa, där Michaela var en av dessa. Efter olika möten kände vi ett stort förtroende för Michaela. Hon uppvisade mycket god kunskap om området vi bodde på och olika scenarion som skulle kunna resultera i försäljning. De olika typerna av upplägg som erbjöds och vad som skulle passa vår situation presenterades också på ett mycket trevligt sätt och vi blev fort fästa vid denna mäklare.
Vi signade papperna på försäljningen och Michaela hjälpte oss sätt en tydlig tidsplan som var rimlig för oss att hinna med då det krävdes lite jobb med att förberedda lägenheten för försäljningen. Michaela hade och stort tålamod med oss då vi var lite dåliga på att leverera lite information till henne. Hon skötte också hela kontakten med Styrelsen i Brf'n. Detta var mycket tacksamt då det var lite oklarheteter kring vilken information som styrelsen behövde leverera. Hon drev på detta och allt blev klart i tid och lägenheten lades ut enligt tidsplan.
Redan dagen efter lägenheten publicerades presenterade Michaela ett bud och stötte och supportade oss i beslutet som var väldigt tufft. Utgången blev att vi sålde över utgångsbudet helt enligt det Michaela indikerade första gången vi träffade henne.
Vi är väldigt nöjda med att haft Michaela som mäklare och vi är övertygade om att det gick inte att pressa ut en krona till ur denna affären, och det är vi väldigt tacksamma för!
Till framtida kunder till V & N rekommenderar vi starkt att ge Michaela chansen då man får ett proffsigt och mycket seriöst bemötande men framförallt en ärligt som är guld (!) värd när man skall ta steget vidare på bostadsmarknaden.
"
säljare på Amiralsgatan 6

07 maj 2019

"Mikaela är oerhört kompetent. Hon tog till sig alla våra önskemål och bidrog med sin egen kunskap vilket resulterade i en snabb affär och ett resultat som vi är väldigt nöjda med. Mikaela är trygg, kunnig och har bra sinne för affärer. Rekommenderar henne till alla!"
säljare på Krutmeijersgatan 12A

10 apr 2019

"Så professionell! Kände mig helt trygg i min affär. "
säljare på Ystadsgatan 47F

26 mar 2019

"Michaela Thulin är en fastighetsmäklare vi varmt rekommenderar. Proffsig, påläst och oerhört kompetent."
säljare på Storahultsgatan 12

15 mar 2019

"Michaela är helt fantastisk både som person och som mäklare. Vi är störtnöjda med hennes insats och kan varmt rekommendera henne till alla som söker en engagerad, pålitlig, lojal, empatisk och uppriktig mäklare. "
säljare på Fågelbacksgatan 16

13 mar 2019

"Ambitiös och mycket trevlig att jobba med.
"
säljare på Mariedalsvägen 44

14 feb 2019

"Vi är mycket nöjda med Michaela som har varit till mycket stor hjälp vid den här försäljningen."
säljare på Kristianstadsgatan 7

08 feb 2019

"Michaela lägger verkligen sin själ i uppdraget! Supertrevlig, professionell och har stor kunskap. Väldigt nöjd med hennes flexibilitet och hjälpsamhet. Tack!"
säljare på Östra Kristinelundsvägen 16A

07 feb 2019

"Allt kändes väldigt tryggt och enkelt med Michaela, känner mig otroligt nöjd med försäljningen. Kommer verkligen att rekommendera Michaela! "
säljare på Korsörvägen 22A

02 feb 2019

"Michaela är en fantastisk person som erbjuder ett fantastiskt helhetspaket som underlättar din vardag i processen! Lätt att tycka om, både som kund och säljare och hennes största styrka är att hon är tydlig ärlig och tillförlitlig i all kommunikation både internt och externt! Fantastisk!"
säljare på Mariedalsvägen 42

28 jan 2019

"Hade blivit rekomederad att ta Våningen och Villan, och såg en annan lägenhet i huset som Michaela sålt . Och det beslutet ångra jag inte. Mycket duktig och proffsig . "
säljare på Badvägen 14

15 jan 2019

"Jag är mer än nöjd. Allt har varit jätte bra."
säljare på Kapellgatan 8

17 okt 2018

"Kompetent, full med energi och stöttande mäklare! Vi är jättenöjda över en snabb och väl genomförd process! Vi rekommenderar varmt Michaela Thulin. "
säljare på Vimpelgatan 33

15 okt 2018

"Otroligt angagerad och vi kände att vi var med genom hela processen vilket var viktigt för oss."
säljare på Mariedalsvägen 56E

29 sep 2018

"Hon är bäst tack Michaela ،"
säljare på Lilla Varvsgatan

18 jun 2018

"Från början till slut var det ett nöje att gå igenom denna försäljning tillsammans med Michaela. Hon var otroligt driven men alltid väldigt tillgänglig och svarade lugnt och sansat på alla frågor. Vi fick ut långt mer än vad man kunde förvänta sig."
säljare på Maribogatan 1B

04 jun 2018

"Mycket nöjd Michaelas insats, bra styling, snabbt avslut, god kommunikation.
Borde ringa tillbaka på missade samtal :)"
säljare på Sankt Knuts väg 6A

04 maj 2018

"Valde Michaela efter att ha varit på en visning som hon höll i och magkänslan var rätt - hon är grymt förtroende ingivande och proffsig! "
säljare på Södra Förstadsgatan 79C

16 apr 2018

"Det är lättare att göra bra jobb som mäklare i en het bostadsmarknad som nu. Vi har dock anlitat Michaela en gång för 6år sedan också och då i en riktigt svår marknad. Båda gångerna gör hon en fantastiskt jobb. Michaela och Våningen och Villan är utan tvekan Malmös bästa mäklare."
säljare på Västra Varvsgatan 60

28 mar 2018

"Social, snabb återkoppling och bra dialog runt beslut"
säljare på Skansgatan 7

20 dec 2017

"Michaela får det högsta betyget för sitt arbete i samband med vår lägenhetsförsäljning. Engagerad mäklare med bredd kunskap, hög tillgänglighet och förmågan att levererar det som lovas plus lite till! Rekomenderas varmt!"
säljare på Lundbergsgatan 16

01 dec 2017

"Försäljningen skedde på distans, så svårt att utvärdera"
säljare på Krutmeijersgatan 12C

16 nov 2017

"Michaela är som mäklare mycket engagerad! Vi är helt nöjda med hennes insats!"
säljare på Stora Nygatan 30

31 okt 2017

"Kommer om jag har behov gärna anlita Mikaela igen, hon har mitt fulla förtroende. Har redan rekommenderar henne vidare. "
säljare på Skvadronsgatan 20

19 okt 2017

"Michaela är helt suverän i din yrkesroll.
Hon är erfaren, kunnig och realistisk i sina värderingar.
Michela är synnerligen effektiv och min lägenhet sålde hon på tre veckor, från första kontakt till underskrivet kontrakt. Till det högsta pris som någon lägenhet i huset sålts. Imponerande!"
säljare på Vimpelgatan 41

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
18
Radhus
4
Kedjehus
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
17
Försäljningar
24
Försäljningsvärde
74 340 200 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
136 av 147 säljare
Michaela satte rätt förväntningar på slutpriset
135 av 147 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
145 av 147 säljare
Michaela var tydlig och höll mig uppdaterad
141 av 147 säljare

Michaela på kartan.

383 tidigare annonser
4 bostäder till salu
145 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Annonser

2 695 000 kr
2 rum, 85 m²
31 705 kr/m²
Lägenhet, Malmö
2 599 kr/mån
1 095 000 kr
2 rum, 61,5 m²
17 950 kr/m²
Lägenhet, Burlöv
3 207 kr/mån
2,5 rum, 57 m²
38 508 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 383 kr/mån
1 775 000 kr
2 rum, 46 m²
38 586 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 457 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Slottsstaden
1 rum, 23 m²
Utropspris: 1 095 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Sankt Knut
2,5 rum, 73 m²
Utropspris: 2 675 000 kr
3 970 000 kr
Radhus Östra Sorgenfri
-25 000 kr
4 rum, 96 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 800 000 kr
Lägenhet Ribersborg
+ 55 000 kr
2 rum, 67 m²
Utropspris: 2 745 000 kr
1 180 000 kr
Lägenhet Fosiedal
+ 85 000 kr
3 rum, 76 m²
Utropspris: 1 095 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.