Michaela Thulin

Profilbild för Michaela Thulin
Michaela Thulin
4.8 / 5
(207 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
22 st
6 st
96 100 000 kr

Bakgrund

Michaela Thulin jobbar på Croisette och är registrerad mäklare sedan 2007-07-03. Michaela har fått in 6 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Michaela har enligt vår statistik haft 8 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 47 225 000 kr.

Presentation

Michaela har framgångsrikt arbetat som fastighetsmäklare sedan 2007 och har lika stor kärlek för sitt arbete idag som den dagen hon började. Stor erfarenhet och kompetens kännetecknar henne och många återkommande kunder ger henne sitt bästa och högsta betyg vilket bland annat resulterat i titeln ”Årets Mäklare”. Som kontorschef på vårt Citykontor har hon ständigt ett driv i affärerna och sitt ledarskap med tillgänglighet, omtanke, målmedvetenhet och service som grundstenar.

Säljare om Michaela.

06 sep 2023

"Michaela är en mycket driven, kompetent, serviceminded och engagerad mäklare.
Jag kan varmt rekommendera henne och för mig är hon det självklara valet vid framtida försäljningar."
säljare på Ola Hanssonsgatan 3B

05 sep 2023

"Väldigt professionell och engagerad!"
säljare på Kronetorpsgatan 54B

24 mar 2023

"Vi har haft en fantastisk upplevelse av Mickaela som mäklare för vår lägenhet. Hon har varit kontaktbar, lyhörd och fått oss att känna en stor trygghet genom hela processen. Hon ansträngde sig för att göra oss nöjda och få till en så bra försäljning som möjligt. Vi kommer garanterat att fortsätta..."
"Vi har haft en fantastisk upplevelse av Mickaela som mäklare för vår lägenhet. Hon har varit kontaktbar, lyhörd och fått oss att känna en stor trygghet genom hela processen. Hon ansträngde sig för att göra oss nöjda och få till en så bra försäljning som möjligt. Vi kommer garanterat att fortsätta med Mickaela som mäklare i våra framtida flyttplaner. "
Läs mer
säljare på Producentgatan 9

15 mar 2023

"Michaela är väldigt lyhörd och lätt att tycka om, man känner sig trygg i hennes sällskap. Märks att Michaela varit med i braschen länge då hon är kunnig och alltid påläst. 10/10!"
säljare på Kilian Zollsgatan 4A

05 jan 2023

"3 gången vi gör affärer genom Michaela. Duktig ut i fingerspetsarna och ligger alltid ett steg före, sköter allt professionellt och effektivt....
Kan varmt rekommenderas: Det finnes bare en mäklare i Malmö! <3"
säljare på Östra Förstadsgatan 10B

04 jan 2023

"Michaela är mycket kompetent och trevlig. Kan varmt rekommendera henne!"
säljare på Annebergsgatan 5C

27 okt 2022

"En mycket trevlig, duktig och kompetent mäklare
Alla tummar upp
Våra varma rekommendationer "
säljare på Kompanigatan 5

28 maj 2022

"Michaela fokuserade från början på vad jag var ute efter och vilket slutpris som önskades så hon visste vad som skulle jobbas efter. Mycket bra!
Och extremt bra styling."
säljare på Kapellgatan 8

26 apr 2022

"Engagerad, kunnig och trevlig
Kan varmt rekommendera Michaela som mäklare till Er försäljning. Jag/min familj har använt henne 3 gånger och varje gång har hon levererat bättre än förväntat. "
säljare på Roskildevägen 9C

20 apr 2022

"Michaela är en stjärna! Hon är lyhörd, professionell, engagerad och kunnig. Detta är andra gången Michaela säljer för oss och vi var extremt nöjda första gången och denna gången överträffade hon våra förväntningar ännu en gång! Michaela kommer få sälja alla våra fastigheter i framtiden, kan varmt..."
"Michaela är en stjärna! Hon är lyhörd, professionell, engagerad och kunnig. Detta är andra gången Michaela säljer för oss och vi var extremt nöjda första gången och denna gången överträffade hon våra förväntningar ännu en gång! Michaela kommer få sälja alla våra fastigheter i framtiden, kan varmt rekommendera henne! "
Läs mer
säljare på Albinsrogatan 47

16 mar 2022

"Professionell, engagerad, kunnig. Rekommenderas varmt. "
säljare på Jägersrovägen 7B

10 mar 2022

"Mäklare med mycket sälj o god marknadsförare samt känsla för objektet"
säljare på Regementsgatan 19

26 jan 2022

"Kompetent, tillgänglig, kunnig, duktig på att kommunicera med köpare, lugn."
säljare på Rydebäcks Stationsgata 8B

03 nov 2021

"Kan varmt rekommendera Michaela. Hon är proffsig, tillmötesgående, pålitlig och med ett stort engagemang. Det märks att hon har varit i branschen länge. "
säljare på Köpenhamnsvägen 41C

15 mar 2021

"Engagerad och tillmötesgående, fast besluten att få lägenheten såld till rätt pris."
säljare på Långgårdsgatan 1

20 feb 2021

"Allt fungerade till full belåtenhet. Mycket positivt bemötande. "
säljare på Hjortbergagränd 1

18 feb 2021

"Super nöjd med Michaela. Kunde inte vara nöjdare och kan absolut rekommendera till alla som ska sälja"
säljare på Föreningsgatan 54B

16 dec 2020

"Michaela gjorde ett suveränt arbete, höll flera visningar och var tillmötesgående. Objektet visade sig vara lite mer svårsålt än vi trott men hon fick ändå upp priset lite vilket lämnade mig som säljare väldigt nöjd. "
säljare på Stora Trädgårdsgatan 3D

12 dec 2020

"Professionellt intryck och bemötande rakt igenom hela bostadsaffären , supernöjd!"
säljare på Svea Olofssons väg 6J

03 dec 2020

"Michaela Thulin tillhör toppklassen! Hon har sålt båda våra lägenheter på 3 månader under en pågående pandemi. Vi kan varmt rekommendera henne om man söker en professionell, ambitiös och målmedveten mäklare. "
säljare på Östervärnsgatan 12C

12 nov 2020

"Mycket nöjd, enda önskemålet hade varit lite tätare dialog precis strax innan visning, kanske ett sms kvällen innan och kolla att allt var ok och en snabb kontakt någon timme innan visning att man var på väg"
säljare på Snapperupsgatan 3

12 nov 2020

"En mycket trevlig och proffsig mäklare som gjorde ett bättre jobb än jag hade förväntat!"
säljare på Stora Trädgårdsgatan 8

19 okt 2020

"Kan varmt rekommendera Michaela på Våningen och Villan. Har mycket goda erfarenheter av henne som mäklare både som köpare av bostad och nu senast vid en försäljning. Michaela är både proffsig och förtroendegivande oavsett om det gäller ett köp eller en försäljning och är mån om att det skall bli ..."
"Kan varmt rekommendera Michaela på Våningen och Villan. Har mycket goda erfarenheter av henne som mäklare både som köpare av bostad och nu senast vid en försäljning. Michaela är både proffsig och förtroendegivande oavsett om det gäller ett köp eller en försäljning och är mån om att det skall bli en så bra och smidig affär som möjligt för båda parter. "
Läs mer
säljare på Norregatan 4B

02 okt 2020

"Michaela är väldigt professionell, inger trygghet och arbetar med ett stort engagemang. Det är tydligt att hon har stor erfarenhet och att hon alltid vet vad hon pratar om. Vi kan varmt rekommendera henne! "
säljare på Östra Kristinelundsvägen 12A

27 aug 2020

"Ren och skär magi! Michaela levererar i världsklass från första sekund. Hon balanserar sin erfarenhet med många år i branschen tillsammans med ett driv och engagemang utav dess like! Med fokus på att såväl säljare som köpare ska känna sig nöjda kan man lugnt luta sig mot Michaela och anförtro hen..."
"Ren och skär magi! Michaela levererar i världsklass från första sekund. Hon balanserar sin erfarenhet med många år i branschen tillsammans med ett driv och engagemang utav dess like! Med fokus på att såväl säljare som köpare ska känna sig nöjda kan man lugnt luta sig mot Michaela och anförtro henne en av livets största affärer. Det som utmärker Michaela är även hennes lugn och fingertoppskänsla genom hela affären. En mäklare i världsklass och ett föredöme för hela mäklarbranschen! "
Läs mer
säljare på Krankajen 26

21 aug 2020

"Ambitiös, kunnig, målinriktad, noggrann och trevlig!"
säljare på Mariedalsvägen 56C

18 aug 2020

"Michaela är en mycket trevlig och kompetent mäklare. Hon är lyhörd och socialt begåvad och har det där lilla extra. Är mycket nöjd med hennes insats och rekommenderar henne varmt!"
säljare på Vallgårdsvägen 24

07 jul 2020

"Michaela är en mycket professionell och engagerad mäklare. Väljer du henne kan du luta dig bakåt och känna dig i trygga händer! Hon tar hand om hela försäljningen från början till slut med utmärkt service! "
säljare på Regementsgatan 16

12 jun 2020

"Gick bra trots pandemi"
säljare på Apelrydsgatan 18

12 jun 2020

"Michaela har varit engagerad och tydlig med sitt arbete. Lätt att prata med och man får snabbt svar på sina frågor. Tydlig, rak och ärlig i sin kommunikation gentemot oss och potentiella köpare.
Överlåter allt ansvar till denna fantastiska mäklare.
Har haft Michaela som mäklare två gånger nu, all..."
"Michaela har varit engagerad och tydlig med sitt arbete. Lätt att prata med och man får snabbt svar på sina frågor. Tydlig, rak och ärlig i sin kommunikation gentemot oss och potentiella köpare.
Överlåter allt ansvar till denna fantastiska mäklare.
Har haft Michaela som mäklare två gånger nu, alltid lika nöjd! "
Läs mer
säljare på Köpenhamnsvägen 42C

23 apr 2020

"Världsklass!"
säljare på Snapperupsgatan 5

17 apr 2020

"Michaela Thulin är ett föredöme för mäklarkåren!
Oehört proffsig och kunnig i alla lägen!"
säljare på Limhamnsvägen 10C

17 apr 2020

"Mikaela blev rekommenderad av en kollega som jag jobbat ihop med. Jag upplever henne som lyhörd, tydlig och kompetent. Gjorde en bra presentation av processen. Dessutom ger hon ett representativt intryck och har en trevlig personlighet. Så V&V lever också upp till sin slogan "Vi får bostäder sålda" "
"Mikaela blev rekommenderad av en kollega som jag jobbat ihop med. Jag upplever henne som lyhörd, tydlig och kompetent. Gjorde en bra presentation av processen. Dessutom ger hon ett representativt intryck och har en trevlig personlighet. Så V&V lever också upp till sin slogan "Vi får bostäder sålda" "
Läs mer
säljare på Karlskronaplan 9

26 mar 2020

"En mycket kompetent och inkännade mäklare kan rekommendera Michaela varmt."
säljare på Serenadgatan 56

20 mar 2020

"Hon är mycket duktig."
säljare på Vitemöllegatan 16D

28 feb 2020

"Mycket bra mäklare!!"
säljare på Estlandsgatan 5E

27 jan 2020

"Rekommenderas starkt! Alla våra förväntningar uppfylldes och allt gick smidigt! Seriöst intryck och tillgänglig för frågor och funderingar. Högsta betyg!"
säljare på Vallgårdsvägen 6

25 nov 2019

"Michaela gjorde en strålande insats. Hennes kompetens, tillgänglighet och lyhördhet är helt klart på toppnivå. Vi kände oss i trygga händer genom hela affären. Att vi sedan fick långt över förväntat pris bekräftar att kunderna hade samma förtroende för henne som vi. Vi kommer anlita Michaela igen..."
"Michaela gjorde en strålande insats. Hennes kompetens, tillgänglighet och lyhördhet är helt klart på toppnivå. Vi kände oss i trygga händer genom hela affären. Att vi sedan fick långt över förväntat pris bekräftar att kunderna hade samma förtroende för henne som vi. Vi kommer anlita Michaela igen och kan varmt rekommendera henne! "
Läs mer
säljare på Regementsgatan 78

05 okt 2019

"I samband med försäljningen av min lägenhet satt jag ner med fyra mäklare innan valet föll på Michaela, och hon levererade över redan högt satta förväntningar! Otroligt engagerad, alltid tillgänglig och professionell. I efterhand finns det inget jag hade velat ändra på, är så nöjd med allt. Jag k..."
"I samband med försäljningen av min lägenhet satt jag ner med fyra mäklare innan valet föll på Michaela, och hon levererade över redan högt satta förväntningar! Otroligt engagerad, alltid tillgänglig och professionell. I efterhand finns det inget jag hade velat ändra på, är så nöjd med allt. Jag kommer inte vilja anlita någon annan mäklare än Michaela!"
Läs mer
säljare på Köpenhamnsvägen 40C

04 okt 2019

"Michaela är vår ” familjemäklare” vilket bara det ger högsta betyg!
Anlitats många gånger och aldrig gjort oss besvikna !
Kan med gott samvete rekommenderas!"
säljare på Scaniaplatsen 7C

26 sep 2019

"Vi träffade ett flertal mäklare inför försäljningen av vår lägenhet. Men när vi träffade Michaela kände vi direkt att det stämde, då hon är väldigt proffsig, lättsam och förtroendeingivande. Vi hade en bra kontakt genom hela försäljningsprocessen och lägenheten såldes till ett drömpris (för oss)...."
"Vi träffade ett flertal mäklare inför försäljningen av vår lägenhet. Men när vi träffade Michaela kände vi direkt att det stämde, då hon är väldigt proffsig, lättsam och förtroendeingivande. Vi hade en bra kontakt genom hela försäljningsprocessen och lägenheten såldes till ett drömpris (för oss). Vi rekommenderar varmt Michalea!
"
Läs mer
säljare på Majorsgatan 6

20 sep 2019

"Vi blev mycket nöjda med Michaela Thulin när vi sålde vår lägenhet i Malmö.
Professionell ut i fingerspetsarna, mycket trevlig, lätt att kommunicera med, effektiv och snabba svar på frågor och en tät återkoppling runt allt i hela säljprocessen. Michaela rekommenderas varmt "
"Vi blev mycket nöjda med Michaela Thulin när vi sålde vår lägenhet i Malmö.
Professionell ut i fingerspetsarna, mycket trevlig, lätt att kommunicera med, effektiv och snabba svar på frågor och en tät återkoppling runt allt i hela säljprocessen. Michaela rekommenderas varmt "
Läs mer
säljare på Helsingborgsgatan 14

17 sep 2019

"Michaela var extremt professionell och flexibel! Allt gick som på räls och kan rekommendera henne starkt!"
säljare på Borgmästaregatan 4

10 sep 2019

"Jag har bara goda ord! Genuint personligt bemötande men utan att saka det professionella! Man känner sig trygg genom hela bostadsaffären med Michaela vid rodret!"
säljare på Hässleholmsgatan 2A

16 aug 2019

"Jag är fullkomligt nöjd och kan rekommendera Michaela på det varmaste! En underbar person och kunnig mäklare! Tack Michaela :)"
säljare på Henrik Wranérsgatan 1B

16 aug 2019

"Mina förväntningar på leverans var höga och Michaela uppfyllde dessa mer än väl. Michaela har ett helikopterperspektiv på hela affären och ser möjligheter där andra inte skulle.
Rekommenderar starkt att anlita M Thulin
"
säljare på Grynbodgatan 6B

05 jul 2019

"Positiv, mycket engagerad och mycket grym och trevlig! Sålde lägenheten väldigt snabbt vilket var toppen! "
säljare på Amiralsgatan 83H

28 jun 2019

"Oerhört tillgänglig, påläst och förtroendeingivande. Gott omdöme."
säljare på Snapperupsgatan 5

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
4
Villa
3
Fritidshus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
6
Försäljningar
8
Försäljningsvärde
47 225 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
189 av 199 säljare
Michaela satte rätt förväntningar på slutpriset
190 av 205 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
205 av 206 säljare
Michaela var tydlig och höll mig uppdaterad
200 av 204 säljare

Michaela på kartan.

493 tidigare bostäder
9 bostäder till salu
205 rekommendationer

9 bostäder till salu.

Bostäder

5 995 000 kr
6 rum, 165 m²
36 333 kr/m²
Villa, Vellinge
9 300 000 kr
5 rum, 166 m²
56 024 kr/m²
Villa, Vellinge
6 500 000 kr
3 rum, 96 m²
67 708 kr/m²
Lägenhet, Vellinge
5 384 kr/mån
2 250 000 kr
2 rum, 54 m²
41 666 kr/m²
Lägenhet, Malmö
10 000 000 kr
96 m²
104 166 kr/m²
Villa, Vellinge

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Hästhagen
2 rum, 51 m²
Utropspris: 2 175 000 kr
Slutpris saknas
Radhus Solbacken
6 rum, 153 m²
Utropspris: 4 695 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Höllviken
3 rum, 81,9 m²
Utropspris: 3 595 000 kr
Slutpris saknas
Villa Gessie Villastad
7 rum, 166 m²
Utropspris: 5 495 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Fågelbacken
3 rum, 77 m²
Utropspris: 2 695 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.