Michaela Bolins

Profilbild för Michaela Bolins
Säljarfavorit
Michaela Bolins
4.9 / 5
(103 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
36 st
18 st
76 208 000 kr

Bakgrund

Michaela Bolins jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 2014-09-08. Michaela har fått in 18 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan mars 2022. Michaela har enligt vår statistik haft 32 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 72 925 000 kr.

Presentation

En bostadsaffär kan vara en av de största affärerna man gör i livet. Jag har förmånen att dagligen få vara en del av den processen och tror mig veta att gott samarbete och en engagerad mäklare är en av ingredienserna för att nå en lyckad bostadsaffär. Jag anser mig vara en professionell och engagerad mäklare med en hög servicegrad och tycker om att ge det lilla extra för varje kund. Målet är alltid att leverera en trygg och smidig process för både köpare och säljare. Går du i säljtankar, har funderingar kring din bostadssituation eller endast är nyfiken på din bostads värde? Du är alltid välkommen att kontakta mig!

Jag är uppvuxen i Alfta, Hälsingland och började efter examen på Gävle Högskola arbeta på SkandiaMäklarna i Uppsala. Idag bor jag återigen i Gävle och arbetar som fastighetsmäklare i Gävle med omnejd. Jag är också delägare och driver kontoren i Gävle, Sandviken och Söderhamn.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Säljare om Michaela.

30 mar 2022

"Michaela gjorde ett superjobb i försäljningen av vår bostad. Helnöjda! "
säljare på Norra Köpmangatan 8A

12 mar 2022

"Mycket kunnig och professionell med lyhördhet och värme. Vi kände oss väldigt trygg inför försäljningen. "
säljare på Sadelvägen 8

20 jan 2022

"Trots helgdagar så fanns hon alltid till hands. "
säljare på Victor Folins väg 19

03 dec 2021

"I Michaela Bolind mötte jag en lugn, kunnig, inlyssnade och lösningsinriktad mäklare. Hon har funnits tillhands genom hela försäljningsprocessen, då hon har gett mig kloka råd i olika situationer och hållit mig informerad om läget. Alltid lätt att nå, vilket också är viktigt för en kund. Allting ..."
"I Michaela Bolind mötte jag en lugn, kunnig, inlyssnade och lösningsinriktad mäklare. Hon har funnits tillhands genom hela försäljningsprocessen, då hon har gett mig kloka råd i olika situationer och hållit mig informerad om läget. Alltid lätt att nå, vilket också är viktigt för en kund. Allting gott, slutet gott!"
Läs mer
säljare på Furumovägen 35F

02 dec 2021

"Michaela har skött hela affären utmärkt, från start till slut. Otroligt kunnig & höll oss konstant informerad om allt! Kommer definitivt att vända mig till Michaela vid framtida köp&sälj av bostad. rekommenderas starkt! 5/5 räcker inte 10/5"
säljare på Furumovägen 16

30 nov 2021

"Jag vill varmt rekommendera Michaela Bolins! Hon överträffar våra högt ställda förväntningar. Ytterst kunnig, profesionell och tillmötesgående i alla frågor och sammanhang som rörde husförsäljningen. Michaela var dessutom, under hela processen, mycket lättillgänglig och lyhörd vilket vi verkligen..."
"Jag vill varmt rekommendera Michaela Bolins! Hon överträffar våra högt ställda förväntningar. Ytterst kunnig, profesionell och tillmötesgående i alla frågor och sammanhang som rörde husförsäljningen. Michaela var dessutom, under hela processen, mycket lättillgänglig och lyhörd vilket vi verkligen uppsakttar. "
Läs mer
säljare på Almvägen 28

14 nov 2021

"Hon jobbar snabbt och professionellt. "
säljare på Södra Kungsvägen 55B

22 okt 2021

"Toppenbra mäklare som alltid höll oss uppdaterade, var lätt att få tag på och som alltid varit trevlig i sitt bemötande. Hon hade det där lilla extra och kämpade hårt för att få vår lägenhet såld. Kommer kontakta henne igen när det är dags för husköp."
"Toppenbra mäklare som alltid höll oss uppdaterade, var lätt att få tag på och som alltid varit trevlig i sitt bemötande. Hon hade det där lilla extra och kämpade hårt för att få vår lägenhet såld. Kommer kontakta henne igen när det är dags för husköp."
Läs mer
säljare på Furumovägen 18

04 okt 2021

"Bra jobbat!"
säljare på Hillmansgatan 20

07 mar 2021

"Mycket nöjd! På fråga 3 om mäklarens målinriktning så skulle man svara kring hur hög energi och driven mäklare var. För mig är det klassiska egenskaper för ett försäljningsyrke men inte alls vad jag söker i en stor husaffär. ”Hög energi” och ”driven” tolkar jag som en personlighet som är ”på” och..."
"Mycket nöjd! På fråga 3 om mäklarens målinriktning så skulle man svara kring hur hög energi och driven mäklare var. För mig är det klassiska egenskaper för ett försäljningsyrke men inte alls vad jag söker i en stor husaffär. ”Hög energi” och ”driven” tolkar jag som en personlighet som är ”på” och inte lyssnar in situationen ordentligt. Michaela är precis tvärtom och på pricken vad jag söker hos en mäklare. Hon var situationsanpassad och visade lugn, ödmjukhet, inkännande och var lyhörd samt visade stor insikt i och förståelse för att ett husköp/husförsäljning är en stor affär för alla inblandade. Jag sökte inte någon med hög energi och målmedvetenhet som syns utanpå utan en personlighet som har ”hög energi” i form av professionalitet och där kommer lugnet, ödmjukheten och respekten in. Michaela är allt det. Hon ingav stort förtroende och spred ett lugn i en situation som är ganska så påfrestande för både säljare och köpare. För mig är det rätt typ av ”hög energi” eller inställning till sitt yrke.
Är henne tacksam för det!"
Läs mer
säljare på Tranbärsvägen 19

02 jul 2020

"Hon var mycket tillmötesgående och engagerad. Kan varmt rekommenderas."
säljare på Primulavägen 16A

31 mar 2020

"Trevlig och social samt lätt att ha dialog med."
säljare på Karin Källs väg 8

10 feb 2020

"Jag är mycket nöjd! Michaela är trevlig, proffsig och engagerad. "
säljare på Källsätersvägen 13C

29 jan 2020

"Michaela var för oss en stor hjälpande hand i försäljningen. Drivande och vad vi upplevde ourtömlig på energi även om det var vardag, kväll eller helg, en mäklare som jag varmt kommer att rekommendera för andra."
säljare på Rönnvägen 18F

14 jan 2020

"Tycker inte om att jag ska betala Hemnet"
säljare på Per Månsvägen 14B

12 nov 2019

"Engagerad kunnig/kompetent och trevlig.
"
säljare på Kaplansgatan 22

29 okt 2019

"Superprofessionell, rak och ärlig mäklare, med ett väldigt trevligt bemötande. Ett bra stöd för mig som säljare under hela försäljningsprocessen."
säljare på Furumovägen 14

07 okt 2019

"Michaela är en professionell och seriös mäklare med trevlig bemötande."
säljare på Ulvsmygen 1

06 sep 2019

"Professionell mäklare med stort engagemang för sitt jobb. Rekommenderas starkt! Ska jag sälja igen kommer jag att välja Michaela! "
säljare på Ruddammsgatan 42

06 sep 2019

"Klockrent skött från första kontakt och genom hela processen. En bra mäklare gör stor skillnad och detta är en sådan. "
säljare på Norrtullsgatan 4B

29 aug 2019

"Vi kände att hon verkligen jobbade för att få vårt hus sålt och är väldigt tacksamma! Så nöjda"
säljare på Axmarstig 84

04 jul 2019

"Imponerande proffsig, kompetent och säker, levererar!"
säljare på Fältskärsleden 1

11 jun 2019

"jAG VILL VARMT REKOMMENDERA MIKAELA BJÖRS, TILL ER SOM ÄR I PROCESS ATT SÄLJA EL. KÖPA NYTT BOENDE. MED TREVLIGT, OCH PROFESSIONELLT BEMÖTANDE ÄR JAG HELNÖJD MED HENNES UPPDRAG. TACK MICHAELA !!!"
säljare på Toppsockergränd 4

11 jun 2019

"Michaela är en fantastiskt duktig mäklare som jag varmt rekommenderar till alla som ska sälja sin bostad! "
säljare på Brändströmsgatan 18A

27 feb 2019

"Trevlig tjej som gillar sitt jobb! Vi samarbetade bra"
säljare på Topasvägen 17C

07 feb 2019

"Vi hade en annan mäklare från början som slutade. Därför kan vi inte veta vilket pris nuvarande mäklare skulle ha rekommenderat."
säljare på Fältspatvägen 44

31 jan 2019

"Snabboch smidig fsg"
säljare på Klintbergsgatan 1

31 jan 2019

"Helt fantastisk på alla sätt. Trygg och kompetent!
Varmaste rekommendationerna ger jag Michaela!"
säljare på Klintbergsgatan 12

02 okt 2018

"Michaela är en duktig mäklare, som levererar det som förväntas och tillgänglig när det behövs! Rekommenderas! "
säljare på Hillmanskroken 3A

19 sep 2018

"Engagerad och lyhörd. Kommer väl förberedd, är proffsig och trevlig. Rekommenderas!"
säljare på Brynäsgatan 8A

17 sep 2018

"Proffsig fotograf"
säljare på Basvägen 12

31 aug 2018

"Det fram imot att ringa henne så hon kan verdera min kommande bostat. Puss Puss "
säljare på Fältspatvägen 4F

05 aug 2018

"Michaela är en mäklare med fötterna på jorden. Hon pratar klarspråk så man hela tiden förstår vad som sker i processen vid sin husförsäljning. Michaela delar med sig av tankar och tips kring försäljningen som gör att man själv kan känna sig trygg och fatta bra beslut längs vägen. Rekommenderas!"
"Michaela är en mäklare med fötterna på jorden. Hon pratar klarspråk så man hela tiden förstår vad som sker i processen vid sin husförsäljning. Michaela delar med sig av tankar och tips kring försäljningen som gör att man själv kan känna sig trygg och fatta bra beslut längs vägen. Rekommenderas!"
Läs mer
säljare på Södra Åsvägen 24

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
15
Villa
8
Radhus
3
Kedjehus
2
Parhus
1
Fritidshus
1
Gård
1
Mark
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
18
Försäljningar
32
Försäljningsvärde
72 925 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
100 av 103 säljare
Michaela satte rätt förväntningar på slutpriset
78 av 103 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
102 av 102 säljare
Michaela var tydlig och höll mig uppdaterad
103 av 103 säljare

Michaela på kartan.

322 tidigare annonser
10 bostäder till salu
103 rekommendationer

10 bostäder till salu.

Annonser

5 995 000 kr
7 rum, 176 m²
34 062 kr/m²
Villa, Gävle
2 095 000 kr
4 rum, 104 m²
20 144 kr/m²
Radhus, Gävle
425 000 kr
1 rum, 30 m²
14 166 kr/m²
Fritidshus, Gävle
835 000 kr
1 rum, 23 m²
36 304 kr/m²
Lägenhet, Gävle
1 717 kr/mån
2 550 000 kr
4 rum, 89 m²
28 651 kr/m²
Lägenhet, Gävle
5 673 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Radhus Strömsbro
3 rum, 74 m²
Utropspris: 2 295 000 kr
1 305 000 kr
Lägenhet Sätra
+ 205 000 kr
4 rum, 97,5 m²
Utropspris: 1 100 000 kr
3 200 000 kr
Villa Åsbo-Fallet, Gävle
+ 605 000 kr
5 rum, 172 m²
Utropspris: 2 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
8 200 000 kr
Gård Oppala
+ 300 000 kr
4 rum, 180 m²
Utropspris: 7 900 000 kr
1 700 000 kr
Lägenhet Söder
+ 150 000 kr
2 rum, 48,1 m²
Utropspris: 1 550 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.