Michael Rohyo

Profilbild för Michael Rohyo
Michael Rohyo
4.9 / 5
(62 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
14 st
1 st
40 175 000 kr

Bakgrund

Michael Rohyo jobbar på Södermäklarna och är registrerad mäklare sedan 2014-07-11. Michael har fått in 1 rekommendation från säljare under det senaste halvåret. Michael har enligt vår statistik haft 7 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och lägenheter och motsvarar ett värde på 32 275 000 kr.

Presentation

Jag är uppvuxen i Botkyrka och kommer från en krögarfamilj där jag som ung var delaktigt i min fars restauranger. Jag är utbildat fastighetstekniker och fastighetsmäklare. Efter ett par år inom mäklaryrket gjorde jag en paus och jobbade som besiktningsman på Anticimex. Jag återvände till mäkleriet eftersom jag kände att jag saknade att göra affärer, men som mäklare har jag stor nytta av erfarenheten som besiktningsman. Mitt primära område är Hallunda, Alby, Fittja, Tumba och Tullinge. Fördelen med att jobba på Södermäklarna är att vi inte är områdesbundna utan kan sälja i hela Storstockholm. Detta gör att vi har möjlighet att följa våra kunder. Mina styrkor är min breda kunskap, erfarenhet samt att jag älskar och göra affärer.

Säljare om Michael.

23 feb 2022

"Vi är himla glada och nöjda att vi hade Michael som mäklare! Vi sålde innan visningen!
Vi var alltid uppdaterade med hur det går och kände oss jättetrygga med honom då han är tydlig, lyssnade på våra behov, nogrann, professionell och allt gick väldigt smidigt till.
Vi rekommnderar Michael startk ..."
"Vi är himla glada och nöjda att vi hade Michael som mäklare! Vi sålde innan visningen!
Vi var alltid uppdaterade med hur det går och kände oss jättetrygga med honom då han är tydlig, lyssnade på våra behov, nogrann, professionell och allt gick väldigt smidigt till.
Vi rekommnderar Michael startk och kommer att höra av oss till honom igen när vi ska köpa eller sälja.
Varma hälsningar
Sinan & Rawan
"
Läs mer
säljare på Skäcklingevägen 45B

21 apr 2021

"Mäklaren var hjälpsam och tydligt med information. Han beskriver fin om lägenheten.
Han är trevligt med oss och köpare och jag kommer att rekommendera honom till andra."
säljare på Tumba Torg 111

09 apr 2021

"Kunnig mäklaren, trevlig och expert på sitt jobb. "
säljare på Granövägen 48

11 nov 2020

"Michael är vänlig, kunnig, punktlig, engagerad och lätt att jobba med. Vi är super nöjda. Rekommenderar till alla! "
säljare på Trädesvägen 6

29 okt 2020

"Södermäklarnas representant Michael var professionell och kunnig under hela processen."
säljare på Rågvägen 13

30 sep 2020

"Otroligt snabb och skicklig mäklare. 2 dagar efter annonsering var vår bostad såld! Lokal kännedom & många kontakter. Han höllt oss uppdaterad och var väldigt trevlig och tillmötesgående.
Rekommenderas varmt. "
säljare på Trädesvägen 3

08 jun 2020

"Michael är en ärlig och respektfull man. Jag skulle kontak honom på framtiden när jag ska köpa eller sälja. Eftersom jag litar på honom hundra procent. "
säljare på Skarpbrunnavägen 133

05 maj 2020

"Bra kunskap och bra lokalkännedom. Väldig engagerad."
säljare på Tingstorget 1

26 mar 2020

"Väldigt imponerad av Michael!"
säljare på Lagmansbacken 5

25 mar 2020

"riktigt professionell mäklare."
säljare på Timotejvägen 6

21 feb 2020

"Bästa mäklarenk!"
säljare på Rågvägen 6

17 feb 2020

"Mycket trevlig och duktig mäklare! Köpte och sålde via Michael och blev överraskad hur allt gick smidigt och snabbt. Rekommenderar Michael Rohyo starkt!!"
säljare på Klövervägen 1

02 dec 2019

"Mäklaren var väl insatt i bostadsområdet och tilltänkt målgrupp. Han sålde lägenheten i ett kärvt klimat på en vecka. Dessutom till 4% högre pris än utgångspriset. Bra jobbat!!"
säljare på Skarpbrunnavägen 17

01 nov 2019

"Michael visste precis vad han gjorde när han fick ta hand om vårt radhus.
Allt från första mötet till det sista så visste vi precis vad som hände och han höll oss hela tiden uppdaterad i processen.
Rekommenderas 10/10"
säljare på Hallundavägen 127

04 okt 2019

"Vi upplevde mäklaren ”Michael Rohyo" som Trevlig , pålitlig och samarbetsvillig hela processen.
Han är Kompetent och erfaren i sitt yrke. Försäljningen gick snabbt och smidigt. Han förtjänar all beröm och vi Kan varmt rekommendera honom
Med vänlig hälsning,
//Förlikningsvägen 36"
"Vi upplevde mäklaren ”Michael Rohyo" som Trevlig , pålitlig och samarbetsvillig hela processen.
Han är Kompetent och erfaren i sitt yrke. Försäljningen gick snabbt och smidigt. Han förtjänar all beröm och vi Kan varmt rekommendera honom
Med vänlig hälsning,
//Förlikningsvägen 36"
Läs mer
säljare på Förlikningsvägen 36

10 maj 2019

"Jättebra mäklaren "
säljare på Örtagårdsvägen 13

08 maj 2019

"Känner området bra glad och trevlig"
säljare på Timotejvägen

08 maj 2019

"Bästa mäklaren vi har haft kontakt med någonsin, alltifrån den goda servicen till den bästa försäljningen. Rekommenderar Michel varmt. "
säljare på Grytstigen 46

03 apr 2019

"Mäklaren som har kompetens, engagemang och är mycket trevlig. Hela processen gick lätt och snabbt. Tack!"
säljare på Örtagårdsvägen 117

21 jan 2019

"Jag kan med nöje lämna Michael Rohyo mina allra bästa rekommendationer för framtida uppdrag. Förutom hans gedigna engagemang och goda kommunikationsförmåga, så lever han upp till uppdraget genom hans lokalkännedom, vilket gör honom unik i förhållande till sina konkurrenter. Michael Rohyo har leve..."
"Jag kan med nöje lämna Michael Rohyo mina allra bästa rekommendationer för framtida uppdrag. Förutom hans gedigna engagemang och goda kommunikationsförmåga, så lever han upp till uppdraget genom hans lokalkännedom, vilket gör honom unik i förhållande till sina konkurrenter. Michael Rohyo har levererat över förväntan, varit tillgänglig och erbjudit extra rådgivning trots att det inte ingick i avtalet. Han har även i förhållande till vårt uppdrag lyckats åstadkomma det som konkurrenterna sade var omöjligt. "
Läs mer
säljare på Lagmansbacken 7

21 jan 2019

"En av de bästa mäklarna jag haft att göra med. Mycket god kännedom om den lokala marknaden. "
säljare på Trädesvägen 11

03 dec 2018

"Mycket trevlig och sympatisk man"
säljare på Hampvägen 12

03 dec 2018

"Vi ville ha en snabb affär och det gick överförväntad och väldigt stort tack till dig för att du verkligen var så lyhörd."
säljare på Kornvägen 13

26 okt 2018

"Tillmötesgående, korrekt, och kunnig och trevlig."
säljare på Hundhamravägen 74

12 okt 2018

"Mäklaren var lyhörd, lätt att få kontakt med, ställde upp alltid, var tillgänglig och uppförde professionellt . Jag kommer att starkt rekommendera honom och södermäklarna."
säljare på Hundhamravägen 37

09 okt 2018

"En väldigt lyhörd mäklare som lyssnar på kundens funderingar och undrande. En väldigt professionellt mäklare med gott bemötande, kunnig och hjälpsam."
säljare på Trädesvägen 11

02 okt 2018

"Mycket god kontakt. Snabbt och smidigt. Raka besked. Mycket nöjd."
säljare på Tomtbergavägen 46

05 sep 2018

"Väldigt ödmjuk och förtroendeingivande mäklare med snabbt och fantastiskt resultat! Fem av fem :)"
säljare på Klövervägen 5

26 aug 2018

"Oerhörd nöjd och glad, kan verkligen rekommendera södermäklarna i Hallunda. "
säljare på Tingsvägen 1

01 aug 2018

"Michael var väldigt hjälpsam och engagerad redan från början , väldigt bra och social person och kan rekommendera honom starkt.
"
säljare på Hundhamravägen 85

25 maj 2018

"Mäklaren höll mig ständigt uppdaterad och vi hade ett mycket bra samarbete och han var mycket engagerad och målinriktad."
säljare på Gullrands väg 23

04 apr 2018

"Bäst mäklare i södra Stockholm .
"
säljare på Vickervägen 5

03 apr 2018

"En mäklare som vi mer än gärna har anlitat flera år i rad. Varje gång blir man positivt överraskad av hans insats framförallt hans lyhördhet och kunskap. Michael är en mäklare med stor respekt för kunden, tillmötesgående och skicklig i sitt jobb. Helt enkelt bästa mäklaren som vi någonsin har trä..."
"En mäklare som vi mer än gärna har anlitat flera år i rad. Varje gång blir man positivt överraskad av hans insats framförallt hans lyhördhet och kunskap. Michael är en mäklare med stor respekt för kunden, tillmötesgående och skicklig i sitt jobb. Helt enkelt bästa mäklaren som vi någonsin har träffat!"
Läs mer
säljare på Sandstuguvägen 55

31 mar 2018

"Tack vare mäklarens goda kännedom om den lokala marknaden gick försäljningen snabbt och smidigt."
säljare på Bronsgjutarvägen 65

29 mar 2018

"Mycket trevlig och samarbetsvillig. Försäljningen gick snabbt o smidigt. Kan varmt rekomendera Michael Rohyo."
säljare på Timotejvägen 2

29 mar 2018

"I månader gick jag och funderade på vilken mäklar firma jag skall anlita för få hjälp att sälja min bostadsrättslägenhet, i tanken på att det finns många i marknaden idag.
När jag började fråga folk runt om, så var det utan tveka från olika personers rekommendationer att anlita södermäklarna.
V..."
"I månader gick jag och funderade på vilken mäklar firma jag skall anlita för få hjälp att sälja min bostadsrättslägenhet, i tanken på att det finns många i marknaden idag.
När jag började fråga folk runt om, så var det utan tveka från olika personers rekommendationer att anlita södermäklarna.
Varför just dem när man frågade, till svar fick man höra att södermäklarna har bra mäklare speciellt en som heter Michael Rohyo som är duktigt på sälja och att han har sålt deras lägenheter/hus där de varit ganska nöjda med honom.
Jag tog kontakt med Michael för första gången inne på södermäklarnas kontor i Hallunda Centrum där vi satt och små pratade en längre stund då jag fick till slut en sån trygg känsla från honom då jag bestämde mig att anlita södermäklarna.
Idag efter försäljningen av min bostadsrätt ångrade jag inte för det minsta lilla när jag anlita södermäklarna ( Michael Rohyo) som var så bra för hans:
Närvaro (alltid hade tid för en) , behjälplig hur man går till väga, informerade väl om allt o annat, vetskap om alla hus i område, ordning o reda när gäller papper, kunskap och erfaren inom försäljning, alltid trevlig bemötande, svarade i sin telefon alla gånger och om inte så ringde han upp en.
Han fick lägenheten såld ganska omgående och lyckades sälja den för en summa som var högre än förväntat, så tummen upp för södermäklarna som anställer bra mäklare.
Inte för att han är allra bäst i marknaden men bland dem bästa.
Kommer att rekommendera er väl till folk som frågar och anlita er igen i framtida.
"
Läs mer
säljare på Kornvägen 3

29 mar 2018

"Stans bästa mäklare!!"
säljare på Rågvägen 6

29 mar 2018

"Både sålde och köpte via Michael. Allt gick snabbt och smidigt! "
säljare på Gästgivaregatan 1

29 mar 2018

"Mycket nöjd! Rohyo har stort kontaktnät, mycket bra lokalkännedom, driven och återkopplar direkt med svar om frågor finns. Rekommenderas starkt!"
säljare på Skarpbrunnavägen

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
4
Lägenhet
2
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
1
Försäljningar
7
Försäljningsvärde
32 275 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
61 av 62 säljare
Michael satte rätt förväntningar på slutpriset
58 av 61 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
62 av 62 säljare
Michael var tydlig och höll mig uppdaterad
62 av 62 säljare

Michael på kartan.

331 tidigare bostäder
6 bostäder till salu
62 rekommendationer

6 bostäder till salu.

Bostäder

2 195 000 kr
2 rum, 54 m²
40 648 kr/m²
Lägenhet, Botkyrka
3 375 kr/mån
2 000 000 kr
2 rum, 58,5 m²
34 482 kr/m²
Lägenhet, Botkyrka
4 067 kr/mån
3 895 000 kr
5 rum, 117 m²
33 290 kr/m²
Villa, Botkyrka
1 000 000 kr
1 rum, 20 m²
50 000 kr/m²
Lägenhet, Botkyrka
1 356 kr/mån
2 495 000 kr
4 rum, 90 m²
27 722 kr/m²
Lägenhet, Botkyrka
6 082 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Villa Tullinge Villastad
7 rum, 120 m²
Utropspris: 6 775 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Eriksberg
1 rum, 45,5 m²
Utropspris: 1 395 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Hallunda
2 rum, 58,5 m²
Utropspris: 1 700 000 kr
Slutpris saknas
Villa Älvsjö
4 rum, 116 m²
Utropspris: 6 995 000 kr
1 350 000 kr
Lägenhet Eriksberg
+ 55 000 kr
1 rum, 45,5 m²
Utropspris: 1 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.