Michael Hultqvist

Profilbild för Michael Hultqvist
Michael Hultqvist
4.9 / 5
(114 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
15 st
0 st
39 630 000 kr

Bakgrund

Michael Hultqvist jobbar på MH Mäklarservice och är registrerad mäklare sedan 1995-06-09. Michael har enligt vår statistik haft 10 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 29 540 000 kr.

Presentation

Vi är specialister på förmedling av hus, lägenheter och tomter. Hos oss får du precis den unika mäklartjänst som krävs för att just din bostadsaffär ska bli så lyckosam som möjligt.

Vårt mål är att förmedla fastigheter så framgångsrikt att både köpare och säljare vill återkomma.

Av MH Mäklarservice köper du ett resultat, inte en kostnad.

Ägs av Michael Hultqvist - Tullinges mest lokala och mest anlitade fastighetsmäklare. Grundades 1998. Ca 2 000 förmedlade fastigheter i kommunen fram till 2022.

På marknaden finns idag många olika fastighets- mäklarbolag. Vi är inte ett i mängden. Vi arbetar helt självständigt och är inte knutna till någon bank eller annat företag. Det innebär att vi hela tiden kan hjälpa dig med de bästa villkoren och tjänsterna så som t ex bolån, flyttstädning, homestyling etc.

Vi sätter kundnöjdhet, kvalitet och seriositet före snabb tillväxt. Det har lett till många rekommendationer och återkommande kunder.

MH Mäklarservice AB - Tullingespecialisten!

Säljare om Michael.

12 apr 2023

"Utmärkt far och son duo!
Michael var toppen och väldigt tydlig hela processen. Engagerad och lyhörd från annons till affär, fantastisk fotograf och lyckas fånga alla fina vinklar av bostaden.
Han har sålt bostäder i Tullinge innan jag kom till världen, vill ni ha någon som har absolut stenkoll ..."
"Utmärkt far och son duo!
Michael var toppen och väldigt tydlig hela processen. Engagerad och lyhörd från annons till affär, fantastisk fotograf och lyckas fånga alla fina vinklar av bostaden.
Han har sålt bostäder i Tullinge innan jag kom till världen, vill ni ha någon som har absolut stenkoll på området så ska ni anlita MH Mänlarservice.
Stort tack Michael och Adam, önskar er all lycka i branschen!
/David"
Läs mer
säljare på Månstorpsvägen 5

16 sep 2022

"Jag kände mig väldigt trygg med Michael från start till slut när jag sålde min lägenhet, jag rekommenderar honom väldigt varmt!"
säljare på Tullingebergsvägen 9

25 maj 2022

"Kan varmt rekommendera Michael och skulle utan tvekan anlita honom igen. Erfaren, engagerad och kunnig med stor lokalkännedom och känsla för marknaden. Det var en angenäm upplevelse från början till slut, bara att luta sig tillbaks och åka med."
säljare på Katrinebergsvägen 195

29 apr 2022

"Kan varmt rekommendera Micke om man ska sälja bostad! Han hade vårt förtroende från första mötet. Han har mycket god lokalkännedom. Allt vi kom överens om införlivades. Jag skulle lätt anlita honom igen om jag skulle sälja min bostad! "
säljare på Bernströmsvägen 41

23 feb 2022

"Kan varmt rekommendera Michael Hultqvist till alla som vill ha riktigt personlig service med stort engagemang. Det kändes som om min försäljning verkligen var i laserfokus genom hela processen. När det finns möjlighet att boka in privata visningar är Michael verkligen på hugget och spekulanterna ..."
"Kan varmt rekommendera Michael Hultqvist till alla som vill ha riktigt personlig service med stort engagemang. Det kändes som om min försäljning verkligen var i laserfokus genom hela processen. När det finns möjlighet att boka in privata visningar är Michael verkligen på hugget och spekulanterna bokas in för visning samma dag som de hör av sig!"
Läs mer
säljare på Tullingebergsvägen 2C

20 jan 2022

"Har gjort ett antal affärer med Mikael genom åren, engagemang och lokalkännedom är på topp, samt en väldigt trevlig kille som är lätt att ha med att göra."
säljare på Månstorpsvägen 11

04 jan 2022

"Jag har anlitat MH Mäklarservice vid flera tillfällen och har varit helnöjd alla gånger.
Mycket god lokalkännedom. Flexibel på alla sätt. Rak, trevlig och hjälpsam. Han skapar trygghet med sin erfarenhet och sätt att vara.
Jag är mycket nöjd med min försäljning och kan varmt rekommendera Michael...."
"Jag har anlitat MH Mäklarservice vid flera tillfällen och har varit helnöjd alla gånger.
Mycket god lokalkännedom. Flexibel på alla sätt. Rak, trevlig och hjälpsam. Han skapar trygghet med sin erfarenhet och sätt att vara.
Jag är mycket nöjd med min försäljning och kan varmt rekommendera Michael.
Susanne"
Läs mer
säljare på Tullingebergsvägen 13

03 jan 2022

"Jag har använt MH Mäklarservice vid 3 tillfällen och alltid varit mycket nöjd med resultatet.
Ingen annan mäklare har så mycket kunskap om just Tullinge som dom.
Micke är en proffsig,trevlig, lyhörd problemlösare som jag gärna rekommenderar."
säljare på Oxelvägen 31

03 jan 2022

"Mäklarens bemötande var mycket trevligt och förtroendeingivande. Hela processen upplevdes som mycket seriös och proffesionellt. "
säljare på Rundan 51

02 jul 2021

"Mäklaren var mycket social och lätt att ha och göra med!"
säljare på Månstorpsvägen 2

23 maj 2021

"Snabb, smidig och kunnig. Är väl förtrogen med med området(Tullinge) "
säljare på Tullingebergsvägen 16

14 maj 2021

"Supernöjd med mäklaren. Kändes tryggt att anlita mäklaren. Rekommenderar honom verkligen."
säljare på Solskensvägen 17

13 maj 2021

"Mäklaren gjorde ett jättebra jobb och jag är ganska säker på att säljaren och köparen var mycket nöjda med honom."
säljare på Tullingebergsvägen 8C

12 maj 2021

"Är mer än nöjd med insatsen, blev ständigt uppdaterad om alla steg, trots pandemi osv så bidrog Mikael med lösning för visningar. Extra plus i kanten för den goda kommunikationen. Rekommenderas varmt.
"
säljare på Solskensvägen 11

11 maj 2021

"Professionellt bemötande, kunnig om läget i vårt område och ett snabbt avslut. Vad mer kan man begära. Toppenbetyg från oss denna gång."
säljare på Tullingebergsvägen 20

10 maj 2021

"Micke Hultqvist är en otroligt bra och ödmjuk mäklare med väldigt bra lokalkännedom och även en väldigt trevlig och tillmötesgående person som verkligen lyssnar in sina kunders önskemål.Skulle verkligen rekommendera honom till vänner o bekanta.
."
säljare på Norrskensbacken 8

10 maj 2021

"Vi anlitade MH Mäklarservice för försäljning av en bostadsrätt i Tullinge, och vi är mycket nöjda med den hjälp vi fick! Dels för hans kunskap om objektet, dels för hans professionella sätt! Vi kan varmt rekommendera MH Mäklarservice till andra! "
säljare på Elgentorpsvägen 25

06 maj 2021

"Vi är jättenöjda! Som säljare vill man ju ha en överblick av processen. Michael har varit tydlig och realistisk rakt igenom, från värdering till visning och försäljning. Vi har verkligen sett fördelarna med att anlita en lokal mäklare som kan området, poteniella köpare och marknaden utan och inna..."
"Vi är jättenöjda! Som säljare vill man ju ha en överblick av processen. Michael har varit tydlig och realistisk rakt igenom, från värdering till visning och försäljning. Vi har verkligen sett fördelarna med att anlita en lokal mäklare som kan området, poteniella köpare och marknaden utan och innan. Det gjorde att vi kunde känna oss trygga trots att marknaden var ganska svajig när vi sålde. Uppskattar också att han alltid varit nåbar och tagit sig den extra tiden att småprata lite runtomkring. Allt som allt kan vi absolut rekommendera Michael till andra! "
Läs mer
säljare på Tullingebergsvägen 48

03 maj 2021

"Micke var synnerligen lätt att samarbeta med och han gjorde ett gediget arbete med försäljningen av vår lägenhet. Micke uppfyllde även våra förväntningar på hur en mäklare ska vara. Vi skulle inte tveka att anlita Micke som mäklare igen."
säljare på Tullingebergsvägen 38

10 apr 2021

"Micke är professionell ut i fingerspetsarna, alltid rak och ärlig och mycket trevlig att ha att göra med. Dessutom en jättebra fotograf. Skulle rekommendera honom vilken dag som helst."
säljare på Tullingebergsvägen 2D

09 apr 2021

"Michael Hultqvist är en jätte duktig mäklare i Botkyrka. Kan verkligen rekommendera honom!"
säljare på Murgrönsvägen 2B

10 mar 2021

"Micke skötte försäljningen av vårt hus på bästa tänkbara sätt. Affären gick snabbt och smidigt och Micke är väldigt lätt att ha att göra med. //Jukka Lehti"
säljare på Snödroppsvägen 2

10 mar 2021

"Väldigt nöjd!
Det var lätt att få tag i Michael, han hade svar på alla mina frågor (vilket var en hel del då det var min första bostadsförsäljning) vilket kändes väldigt tryggt. Trevligt, professionellt och förtroendeingivande bemötande.
Kan verkligen rekommendera Michael till andra!"
"Väldigt nöjd!
Det var lätt att få tag i Michael, han hade svar på alla mina frågor (vilket var en hel del då det var min första bostadsförsäljning) vilket kändes väldigt tryggt. Trevligt, professionellt och förtroendeingivande bemötande.
Kan verkligen rekommendera Michael till andra!"
Läs mer
säljare på Tullingebergsvägen 2C

15 dec 2020

"Det jag uppskattade mest med Michael är hans ärlighet och flexibilitet. Snabb och tydlig i sin kommunikation och dessutom en otroligt duktig fotograf. Kan varmt rekommendera MH Mäklarservice!"
säljare på Sandstuguvägen 24

10 nov 2020

"Supernöjd med Micke som mäklare. Kunnig på sitt område och väldigt trevlig. Kan varmt rekommendera! "
säljare på Skogsmulles väg 17D

08 okt 2020

"Michael har den bästa kollen på lokala marknaden. Rekommenderar honom starkt."
säljare på Månstorpsvägen 26

08 okt 2020

"Mikael väldigt engagerad och kommunikativ!
"
säljare på Månstorpsvägen 24

08 okt 2020

"Är väldigt glad att jag anlitade Michael Hultqvist vid bostadsförsäljningen.
Allt gick snabbt och smidigt. Han är engagerad, påläst och kunnig. Uppskattade även flexibiliteten. Han är även väldigt duktig fotograf. Kan varmt rekommendera MH Mäklarservice!"
"Är väldigt glad att jag anlitade Michael Hultqvist vid bostadsförsäljningen.
Allt gick snabbt och smidigt. Han är engagerad, påläst och kunnig. Uppskattade även flexibiliteten. Han är även väldigt duktig fotograf. Kan varmt rekommendera MH Mäklarservice!"
Läs mer
säljare på Månstorpsvägen 1

04 sep 2020

"Jag kan rekommendera andra Tullingebor att välja Michael som mäklare - han skötte försäljningen bra på alla sätt och allt gick jättesmidigt. Jag känner mig nöjd!"
säljare på Nibblevägen 6

29 jun 2020

"Kan varmt rekommendera Michael! Väldigt personlig, har massa erfarenhet i yrket och supertrevlig. Allt gick så smidigt och det kändes tryggt hela vägen. Du är bäst! :) / Linnea "
säljare på Månstorpsvägen 2

29 jun 2020

"Uppskattar verkligen den snabba och tydlig återkopplingen i alla steg av processen. Micke är seriös, trevlig och förmedlar en trygghet till mig som säljare. Att han har stenkoll på området är en väldig bonus."
säljare på Månstorpsvägen 26

26 maj 2020

"Har både köpt och sålt en bostad via MH Mäklarservice och har varit väldigt nöjd med personalens kunskap och trevligt bemötande.
Försäljning via MH var enkel, stressfri och kändes trygg. Jag har också känt mig informerad och uppdaterad genom hela försäljningsprocessen.
Jag kan värmt rekommende..."
"Har både köpt och sålt en bostad via MH Mäklarservice och har varit väldigt nöjd med personalens kunskap och trevligt bemötande.
Försäljning via MH var enkel, stressfri och kändes trygg. Jag har också känt mig informerad och uppdaterad genom hela försäljningsprocessen.
Jag kan värmt rekommendera att köpa eller sälja via MH Mäklarservice."
Läs mer
säljare på Norrskensbacken 9

27 apr 2020

"Proffsig och kunnig mäklare! Kände mig fullständigt trygg med försäljningen från första möte."
säljare på Sandstuguvägen 55

22 apr 2020

"Jag kan verkligen rekommendera att anlita Michael när det är dags att sälja! Han är engagerad och genuin, har varit länge i branschen och är således väldigt kunnig. Jag kände mig helt trygg i att luta mig tillbaka och låta honom sköta försäljningen av min lägenhet, vilket han gjorde med bravur tr..."
"Jag kan verkligen rekommendera att anlita Michael när det är dags att sälja! Han är engagerad och genuin, har varit länge i branschen och är således väldigt kunnig. Jag kände mig helt trygg i att luta mig tillbaka och låta honom sköta försäljningen av min lägenhet, vilket han gjorde med bravur trots rådande tider med enbart bokade besök (pga Covid-19).
Stor eloge till Micke, han är dessutom en väldigt duktig fotograf och trevlig som få!"
Läs mer
säljare på Månstorpsvägen 22

14 apr 2020

"Vi är jättenöjda med affären!"
säljare på Månstorpsvägen 24

18 mar 2020

"Var mycket tillmötesgående. Förklarade hur allt går/ kommer att gå till. Mycket trevlig. Fick bra information. Försäljningen gick fort. M.v.h Pia Westergård"
säljare på Fagerlidsvägen 7

12 feb 2020

"Vi skulle utan tvekan anlita Micke som mäklare igen. Vi har satt honom på prov både som köpare och nu som säljare. Vi har fullt förtroende för MH Mäklarservice.
Niklas & Anna
"
säljare på Månstorpsvägen 26

11 feb 2020

"Micke lyckades trots en trög marknad sälja min lgh snabbt till ett marknadsmässigt pris. 2st likvärdiga lgh som kom ut på hemnet samma dag såldes först 3 månader till 12-14% lägre pris. "
säljare på Månstorpsvägen 2

11 feb 2020

"Michael Hultquist är just den mäklare man önskar sig när man vill sälja eller köpa. Serviceinriktad, engagerad, påläst, ärlig, tydlig och kunnig. Man känner sig trygg på att vara i goda händer. Vi kan varmt rekommendera Micke till andra bostadssäljare."
"Michael Hultquist är just den mäklare man önskar sig när man vill sälja eller köpa. Serviceinriktad, engagerad, påläst, ärlig, tydlig och kunnig. Man känner sig trygg på att vara i goda händer. Vi kan varmt rekommendera Micke till andra bostadssäljare."
Läs mer
säljare på Lidköpingsvägen 15

09 feb 2020

"Trevlig, kompetent, tillgänglig!"
säljare på Månstorpsvägen 12

09 feb 2020

"Är jätte nöjd med Mh mäklarservice. Otroligt fina bilder av objektet,ett mycket trevligt bemötande och ett proffsigt genomförande av försäljningen.Kan varmt rekommendera denna mäklare. Mkt bra. "
säljare på Rundan 4

09 feb 2020

"Det märks att Micke har lång erfarenhet och kan branschen. Agerar mycket professionellt och kommer med kloka argument som jag som säljare hade stor nytta av. "
säljare på Månstorpsvägen 26

09 feb 2020

"Mäklaren upplevdes kunnig, trevlig och var snabb på att få affären i land. "
säljare på Norrskensbacken 9

09 feb 2020

"En pålitlig och mycket trevlig mäklare som har stor erfarenhet inom försäljning av hus.
Kan varmt rekommendera och tipsa om denna mäklare. "
säljare på Vattentornsvägen 39B

08 feb 2020

"Jag är supernöjd med Michael!
Proffsig och engagerad.
Jag kan varmt rekommendera honom!"
säljare på Solskensvägen 19

07 feb 2020

"Micke är en mycket engagerad mäklare med superkoll på Tullinges marknad. Med sin livslånga lokala förankring är han också mycket ärlig mot både säljare och köpare (jag har suttit i båda sitsar med honom) vad gäller utbudet och sin egen prissättning. Jag har 100% förtroende för Micke och rekomm..."
"Micke är en mycket engagerad mäklare med superkoll på Tullinges marknad. Med sin livslånga lokala förankring är han också mycket ärlig mot både säljare och köpare (jag har suttit i båda sitsar med honom) vad gäller utbudet och sin egen prissättning. Jag har 100% förtroende för Micke och rekommenderar honom varmt till alla. Vänligen Maria Stridh"
Läs mer
säljare på Tullingebergsvägen 2C

25 apr 2019

"Mycket bra. Fick mer betalt än vad vi trodde. "
säljare på Södra Parkhemsvägen 28

23 apr 2019

"Proffsig och med väldigt bra lokalkännedom som var till fördel vid försäljningen"
säljare på Norrskensbacken 13

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
6
Villa
2
Radhus
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
10
Försäljningsvärde
29 540 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
112 av 113 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
113 av 114 säljare
Michael var tydlig och höll mig uppdaterad
112 av 114 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Michael på kartan.

356 tidigare bostäder
9 bostäder till salu
113 rekommendationer

9 bostäder till salu.

Bostäder

1 795 000 kr
3 rum, 74,5 m²
24 256 kr/m²
Lägenhet, Botkyrka
4 555 kr/mån
1 695 000 kr
2 rum, 63 m²
26 904 kr/m²
Lägenhet, Botkyrka
4 169 kr/mån
1 675 000 kr
1,5 rum, 55,5 m²
30 454 kr/m²
Lägenhet, Botkyrka
4 660 kr/mån
2 195 000 kr
4 rum, 94 m²
23 351 kr/m²
Lägenhet, Botkyrka
7 372 kr/mån
1 950 000 kr
3 rum, 75 m²
26 000 kr/m²
Lägenhet, Botkyrka
4 509 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

4 200 000 kr
Villa Tullinge Brantbrink
+ 705 000 kr
4 rum, 101 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
Slutpris saknas
Villa Tullinge Parkhem
6 rum, 160 m²
Utropspris: 7 850 000 kr
1 810 000 kr
Lägenhet Gamla Tullingeberg
-85 000 kr
2 rum, 56 m²
Utropspris: 1 895 000 kr
3 495 000 kr
Radhus Tullinge Römossen
4 rum, 109 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
3 495 000 kr
Radhus Tullinge Römossen
-300 000 kr
4 rum, 109 m²
Utropspris: 3 795 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.