Micaela Rebel

Profilbild för Micaela Rebel
Micaela Rebel
4.9 / 5
(48 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
46 st
21 st
105 835 000 kr

Bakgrund

Micaela Rebel jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 2017-09-15. Micaela har fått in 21 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Micaela har haft 49 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 131 985 000 kr.

Presentation

Hej, jag heter Micaela Rebel och arbetar som Fastighetsmäklare med fokus på Vällingby/Råcksta. Med ett stort engagemang ser jag till att göra allt för att er bostadsförsäljning ska bli så lyckad som möjligt. Jag förmedlar varje hem som att det vore mitt egna och jobbar hårt för att överträffa era förväntningar likaså mina egna som brukar vara väldigt höga.. Jag är alltid på strålande humör och väl påläst.

För mig är det oerhört viktigt att skapa och behålla goda kundrelationer och därför är målet efter varje avslutad affär att både säljare och köpare ska vara så nöjd att jag blir vidare rekommenderad och även det självklara valet av mäklare nästa gång ni ska sälja/köpa.

Personer som känner mig beskriver mig som målmedveten, strukturerad och tävlingsinriktad. Jag älskar möten mellan människor där vi skapar en vinn-vinn situation och drivs av att slå nya prisrekord. Jag har själv bott i området vilket gör att hjärtat klappar lite extra för just Vällingby/Råcksta. Med närhet till Mälaren och natur samt shopping och kommunikationer är området suveränt. Jag är övertygad om att jag som fastighetsmäklare kan erbjuda den bästa mäklartjänsten på marknaden som leder till bäst betalt för er bostad!

Vi ses!

Med vänliga hälsningar,
Micaela Rebel

076-640 50 02
micaela.rebel@skandiamaklarna.se
Fastighetsmäklare & Delägare på SkandiaMäklarna

Utmärkelser
2019 - Flest antal sålda objekt Mäklarhuset Sverige och Spanien
2019 - Topp 3 Årets Mäklare Mäklarhuset Sverige och Spanien
2019 - Flest antal försäljningar Vällingby/Hässelby, Hitta Mäklare
2019 - Högst försäljningsvärde Vällingby/Hässelby, Hitta Mäklare
2018 - Topp 3 Årets Rookie Mäklarhuset Sverige och Spanien

Säljare om Micaela.

08 jul 2020

"Micaela är positiv, driven och lyhörd. Jag och min sambo rekommenderar starkt Skandiamäklarna i Vällingby."
säljare på Jämtlandsgatan 72

06 jul 2020

"Micaela är lyhörd och målinriktad samt snabb på att återkoppla."
säljare på Jämtlandsgatan 70

22 jun 2020

"Micaela Rebel har känts mycket uppriktig, ärlig och förtroendeingivande. Hon har alltid varit tillgänglig och mycket engagerad. Micaela har även hjälpt oss oerhört mycket med köp av ny lägenhet. Hon är lätt att tycka om och ger ett professionellt och vänligt intryck. Vi är mycket nöja med Micaela och vill varmt rekommendera henne. Vi har pratat med kunder som även köpt av henne och varit mycket nöjda. Bästa mäklaren vi har träffat. "
säljare på Östersundsgatan 7

17 maj 2020

"Micaela var alltid tillgänglig och engagerad genom hela processen. Var öppen för testa olika metoder för att nå ett så högt pris som möjligt och supertrevlig! En superbra mäklare!"
säljare på Östersundsgatan 7

15 maj 2020

"Micaela är en riktig stjärna. I en extremt osäker tid ingav hon oss som säljare ett lugn och en tro på sig själv och vår lägenhet. Hennes tro på sin förmåga (och vår tillit till denna) var befogad. Vi är mer än nöjda och rekommenderar henne starkt. "
säljare på Östersundsgatan 2

06 maj 2020

"Mycket serviceinriktad och löste kringarrangemang på ett utmärkt sätt.
Toppen på alla sätt!"
säljare på Abiskovägen 6

23 apr 2020

"Professionell mäklare som jobbar hårt för att få lägenheten såld till det priset vi ville ha. Duktig och lyhörd! ""
säljare på Multrågatan 15

23 apr 2020

"Micaela är väldigt omtänksam, lyhörd och har god lokalkännedom. Hon har varit väldigt tillgänglig och alltid svarat på mina frågor. Hon har ingett ett stort lugn och fått mig att känna mig väldigt trygg i köpet av min första lägenhet. "
säljare på Jämtlandsgatan 107

20 apr 2020

"Mikaela arbetade mycket professionellt. Hon samarbetade flexibelt med fotografen. Beskrivningen utformade Mikaela både med saklighet och känsla. Hon är glad, positiv o lätt att samarbeta med. Vi kände oss helt trygga med Mikaelas upplägg och var nöjda med resultatet. "
säljare på Östersundsgatan 7

20 mar 2020

"Micaela är mycket trevlig och tillmötesgående. Hon är kunnig och har mycket energi. Hon var flexibel och tillgänglig under hela min försäljning. Hon lyckades få igenom en snabb och bra försäljning trots Corona-tider. Jag rekommenderar henne varmt."
säljare på Råcksta Gårdsväg 28

20 mar 2020

"Micaela är proffsig, lyhörd och väldigt ambitiös. Lätt att nå och bolla tankar med då hon har bra koll på området och marknaden i stort. Väldigt driven och gör verkligen sitt yttersta för att du som säljare ska bli nöjd.
Detta är andra gången vi tagit hjälp av Micaela och jag skulle fortsatt och utan tvekan starkt rekommendera Micaela för andra som går i säljtankar! :) "
säljare på Söderberga Allé 54

14 mar 2020

"Bästa mäklaren som vi har sålt vår lägenhet via! Micaela är väldigt trevlig och man får ett gott intryck av henne från första mötet! Hon är väldigt duktig och kunnig inom sitt yrke och gjorde ett toppen jobb när vi sålde vår lägenhet via henne. Vi sålde lägenheten för det priset som vi ville ha och hon var väldigt tydlig med allting från början! Hon kommunicerade med oss på ett tydlig och bra sätt genom hela försäljnings tiden. Hon gjorde ett toppen jobb för väldigt bra pris! Vi är väldigt väldigt nöjda! Tack Micaela! Rekomenderar henne varmt! "
säljare på Jämtlandsgatan 102

28 feb 2020

"Micaela är en ambitiös, trevlig och lyhörd kvinna som sålde min nuvarande bostad åt mig. Är supernöjd med mitt köp! Hon fanns alltid där under hela processen och var lätt att få kontakt med. Rekommenderar henne starkt, 10/10 verkligen! "
säljare på Jämtlandsgatan 107

14 dec 2019

"Jämfört med andra mäklare var Micaela väldigt positivt inställd kring försäljningen av vår lägenhet vilket gav oss hopp. Vi blev väldigt nöjda med försäljningen!"
säljare på Östersundsgatan 6

03 dec 2019

"Vi är så nöjda med Micaela, hon har agerat otroligt professionellt och vi har haft en god dialog ända från start. Vi rekommenderar henne varmt till er som går i säljtankar.
Tusen tack Micaela för en otroligt smidig process! "
säljare på Multrågatan 120

19 okt 2019

"Micaela Rebel är, trots sin ringa ålder, en mäklare av rang. Där andra nöjer sig, gör hon det jobb som krävs för att nå lite längre. Professionell utan att för den sakens skull tumma på sin personlighet. Har haft förmånen att både köpa lägenhet av samt sälja med henne och jag rekommenderar Micaela, mäklaren med stort M, starkt!"
säljare på Ångermannagatan 176

02 sep 2019

"Micaela var väldigt proffsig och lyhörd! Och gjorde sitt yttersta för att jag som kund skulle bli nöjd. Hon var alltid tillgänglig vid behov. En mäklare som ger det lilla extra. Jag var super nöjd med henne och kan varmt rekommendera Micaela! "
säljare på Råcksta Gårdsväg 21

03 maj 2019

"Micaela är en ambitiös ung mäklare och en framtida stjärna. Väldigt nöjd!"
säljare på Multrågatan 13

02 maj 2019

"Jag kunde inte vara mer nöjd med mitt val av mäklare. Micaela gjorde det lätt för mig som bor på annan ort att sälja då hon hjälpte mig med många olika saker. Hon är otroligt professionell och jag har haft stort förtroende för henne hela vägen till påskrivet avtal. "
säljare på Kirunagatan 17

26 apr 2019

"Väldigt engagerad, målinriktad och lätt att tycka om.
rekommenderas starkt. "
säljare på Råcksta Gårdsväg 28

14 dec 2018

"Jag är väldigt nöjd med omhändertagandet. Jag kände mig väldigt trygg genom hela processen som var viktigt för mig."
säljare på Vittangigatan 29

27 nov 2018

"Fick ett jättebra intryck, först på telefon och sen själva första mötet. Engagerad, intresserad av oss, min syster och mig, då vi sålde vår bortgångne fars lgh"
säljare på Söderberga Allé 64

09 okt 2018

"Min mäklare var väldigt serviceminded och trevlig. Fanns alltid till hands för frågor och funderingar. Tyckte att vi fick en bra kontakt. "
säljare på Söderberga Allé 52

05 jun 2018

"Detta är en mycket professionell och engagerad mäklare. Hon hjälpte oss otroligt mycket inför försäljning och kom med goda råd och tips. Vi är väldigt nöjda med vårt val och kan varm rekommendera henne. "
säljare på Rådsvägen 5C

18 maj 2018

"Träffade Micaela i samband med ett lägenhetsköp och fick ett såpass bra intryck att hon även fick ta hand om min försäljning.
Micaela är ett superproffs som verkligen hanterat allt självständigt. Snabb på att stämma av vid behov och tar hänsyn till mina önskemål. Jobbar verkligen bra mot potentiella köpare och vi är mycket nöjda med det pris vi fick som låg helt i linje med vad Micaela uttalat.
Kan absolut rekommendera Micaela till andra!"
säljare på Söderberga Allé 46

11 apr 2018

"Hon var tydlig och uppdatera mig och mycket bra bemötande och lätt att tycka om.
Jag är jätte nöjd med hennes sättet att jobba.
Det kan man lita på henne 100%.
"
säljare på Jämtlandsgatan 154

06 apr 2018

"Mycket trevlig, omedelbart kändes personkemin bra. Lätt att samarbeta med. Lätt att nå."
säljare på Söderberga Allé 62

10 mar 2018

"Min upplevelse av Micaela Rebel är riktigt bra!
Från första mötet till kontrakt skrivning för försäljningen av lägenheten.
Micaela är lyhörd, hon har verkligen lyssnat på mina behov och vad mina önske mål har varit.
Noggran har hon var när det har varit dag för fotografering, ett öga för detaljer, även få fram all information om föreningen och bostaden.
Micaela har verkligen tagit hela mäklaransvaret fullt ut varit flexibel eftersom jag jobbar utomlands och då jag inte kunna vara med alla gånger de har berört lägenheten, det har micaela fixat själv.
Jag är verkligen possitivt överraskad över micaelas resultat vid försäljningen av lägenheten, klart bättre resultat än vad jag trodde.
Med andra ord mycket bra jobbat Micaela!
Kunde inte fått en bättre mäklare än du.
"
säljare på Ståltrådsvägen 38

13 feb 2018

"En kompetent och driven mäklare. Hon har stort engagemang och bra objektskännedom. Vi är väldigt nöjda med samarbetet. "
säljare på Östersundsgatan 8

01 feb 2018

"Micaela är väldigt engagerad, visar respekt, stort ansvar, omtänksam och gör det lilla extra för att nå maximalt resultat! Jag kan definitivt rekommendera Micaela till vänner och bekanta."
säljare på Söderberga Allé 54

03 jan 2018

"Mycket nöjd, bra engagemang, kunnig. Dock kanske mer info om vilka arvodesmodeller som finns."
säljare på Liljeörnsgränd 9

29 nov 2017

"Hur gullig tjej som helst!!
Positivt och driven, kan absolut rekommendera Micaela till vänner och bekanta.
Har faktiskt ett kommande uppdrag till henne.
"
säljare på Vittangigatan 47

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
49

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
21
Försäljningar
49
Försäljningsvärde
131 985 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
47 av 48 säljare
Micaela satte rätt förväntningar på slutpriset
43 av 48 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
48 av 48 säljare
Micaela var tydlig och höll mig uppdaterad
46 av 48 säljare

Micaela på kartan.

390 tidigare annonser
5 bostäder till salu
48 rekommendationer

5 bostäder till salu.

Annonser

2 195 000 kr
2 rum, 66 m²
33 257 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 493 kr/mån
1 995 000 kr
2 rum, 48 m²
41 562 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 428 kr/mån
2 400 000 kr
2 rum, 61 m²
39 344 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 531 kr/mån
1 495 000 kr
1 rum, 27 m²
55 370 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 365 kr/mån
3 850 000 kr
3 rum, 79 m²
48 734 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 180 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 000 000 kr
Lägenhet Vällingby Centrum
+ 105 000 kr
2 rum, 56 m²
Utropspris: 1 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Micaela är positiv, driven och lyhörd. Jag och min sambo rekommenderar starkt Skandiamäklarna i Vällingby."
2 700 000 kr
Lägenhet Vällingby Parkstad
+ 305 000 kr
2 rum, 66 m²
Utropspris: 2 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 200 000 kr
Lägenhet Vällingby Centrum
+ 405 000 kr
4 rum, 86 m²
Utropspris: 2 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Micaela är lyhörd och målinriktad samt snabb på att återkoppla."
2 950 000 kr
Lägenhet Vällingby Parkstad
+ 355 000 kr
3 rum, 65 m²
Utropspris: 2 595 000 kr
2 000 000 kr
Lägenhet Vällingby Parkstad
+ 250 000 kr
1 rum, 40 m²
Utropspris: 1 750 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Micaela Rebel har känts mycket uppriktig, ärlig och förtroendeingivande. Hon har alltid varit tillgänglig och mycket engagerad. Micaela har även hjälpt oss oerhört mycket med köp av ny lägenhet. Hon är lätt att tycka om och ger ett professionellt och vänligt intryck. Vi är mycket nöja med Micaela och vill varmt rekommendera henne. Vi har pratat med kunder som även köpt av henne och varit mycket nöjda. Bästa mäklaren vi har träffat. "
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.