Micaela Rebel

Profilbild för Micaela Rebel
Micaela Rebel
4.9 / 5
(153 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
51 st
28 st
130 495 000 kr

Bakgrund

Micaela Rebel jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 2017-09-15. Micaela har fått in 28 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Micaela har enligt vår statistik haft 45 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 122 260 000 kr.

Presentation

Hej, jag heter Micaela Rebel och arbetar som Fastighetsmäklare med fokus på Vällingby och Råcksta. Jag är idag områdets mest anlitade och rekommenderade Fastighetsmäklare. Med ett stort engagemang ser jag till att göra allt för att er bostadsförsäljning ska bli så lyckad som möjligt. Jag förmedlar varje hem som att det vore mitt egna och jobbar hårt för att överträffa era förväntningar likaså mina egna som brukar vara väldigt höga.. Jag är alltid på strålande humör och väl påläst!

För mig är det oerhört viktigt att bygga långsiktiga relationer och därför är målet efter varje avslutad affär att både säljare och köpare ska vara så nöjd att jag blir vidare rekommenderad och även det självklara valet av mäklare nästa gång ni ska sälja/köpa.

Personer som känner mig beskriver mig som målmedveten, strukturerad och tävlingsinriktad. Jag älskar möten mellan människor där vi skapar en vinn-vinn situation och drivs av att slå nya prisrekord. Jag har själv bott i området vilket gör att hjärtat klappar lite extra för just Vällingby/Råcksta. Med närhet till Mälaren och natur samt shopping och kommunikationer är området suveränt.

Vill ni bli en del av mitt nätverk?
Jag är övertygad om att jag som fastighetsmäklare kan erbjuda den bästa mäklartjänsten på marknaden som leder till bäst betalt för er bostad!

Vi ses!

Med vänliga hälsningar,
Micaela Rebel

Fastighetsmäklare & Delägare på SkandiaMäklarna

Utmärkelser
2021 - Flest antal sålda objekt Vällingby/Hässelby kvartal 3, Hitta Mäklare
2021 - Flest antal rekommendationer Vällingby/Hässelby kvartal 3, Hitta Mäklare
2021 - Högst försäljningsvärde Vällingby/Hässelby kvartal 3, Hitta Mäklare
2021 - Flest antal sålda objekt Vällingby/Hässelby kvartal 2, Hitta Mäklare
2021 - Flest antal rekommendationer Vällingby/Hässelby kvartal 2, Hitta Mäklare
2021 - Flest antal sålda objekt Vällingby/Hässelby kvartal 1, Hitta Mäklare
2021 - Flest antal rekommendationer Vällingby/Hässelby kvartal 1, Hitta Mäklare
2020 - Flest antal sålda objekt Vällingby/Råcksta, Hemnet
2020 - Mest rekommenderade Fastighetsmäklare Vällingby/Hässelby, Hitta Mäklare
2019 - Flest antal sålda objekt Mäklarhuset Sverige och Spanien
2019 - Topp 3 Årets Mäklare Mäklarhuset Sverige och Spanien
2019 - Flest antal försäljningar Vällingby/Hässelby, Hitta Mäklare
2019 - Högst försäljningsvärde Vällingby/Hässelby, Hitta Mäklare
2018 - Topp 3 Årets Rookie Mäklarhuset Sverige och Spanien

Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Micaela.

19 jan 2022

"Snabb tydlig inget strul väldigt proffsig bra att samarbeta med och positiv vad mer kan man begära riktig bäst "
säljare på Jämtlandsgatan 97

01 jan 2022

"Skulle gladeligen rekommendera Micaela till alla som går i säljtankar. Professionell ut i fingerspetsarna, bra kommunikation, höll mig uppdaterad kontinuerligt och överlag väldigt hjälpsam. Kommer utan tvekan att kontakta Micaela igen vid nästa lägenhetssälj! Rekommenderas varmt! "
säljare på Östersundsgatan 7

30 dec 2021

"Hon var riktigt duktig i sitt arbete. Väldigt drivande och visste hur man hittade potentiella köpare. Kändes som hon har jobbat länge med detta yrke. Kan starkt rekommendera Micaela som mäklare om ni funderar på att sälja eran bostad. "
säljare på Funäsgatan 6

15 dec 2021

"Micaela Rebel är en jätteduktig mäklare med god lokalkännedom och stort kunnande som gjorde min bostadsförsäljning både smidig och lyckad. "
säljare på Jämtlandsgatan 99

29 nov 2021

"Helt fantastiskt mäklare! Höll mig uppdaterad under hela försäljningen och slog REKORDPRIS! En mäklare jag starkt rekommenderar vidare. Stort Tack Rebel!!"
säljare på Vittangigatan 10

20 nov 2021

"Micaela is dedicated & professional. She is very focussed & transparent in entire process. She always kept us updated at every step through text/call. She is so nice & easy to work with. She tackled the entire process smoothly & knew exactly what should be done for next step. She makes sure that both buyer & seller are satisfied after the deal. Would highly recommend her to others. We would definitely keep in touch with her for future assignments."
säljare på Östersundsgatan 7

30 okt 2021

"Micaela has been brilliant throughout the entire process. The best part was she understood what we wanted out of the entire sale process, and she exceeded our expectations. She was open and transparent in her communication with us and ensured that we were updated about what was happening and the next steps. I would recommend her highly to others."
säljare på Råcksta Gårdsväg 28

29 okt 2021

"Micaela imponerade på mig med sin kompetens och sin lyhördhet. Genom varenda steg i processen hade vi en dialog, och hennes arbete var utmärkt på alla plan. Hade rekommenderat henne alla dagar i veckan, och även anlitat henne igen i framtiden! "
säljare på Glädjevägen 8B

29 okt 2021

"Micaela har varit mycket professionell trevlig och lätt att arbeta med. Mycket duktig och fokuserad."
säljare på Jämtlandsgatan 99

11 okt 2021

"En engagerad och professionell mäklare!
Micaela skötte hela försäljningsprocessen exemplariskt, precis som vi hade förväntat oss. En lyhörd och otroligt tålmodig mäklare som utan tvekan tacklade våra höga krav och förväntningar. Vi hölls kontinuerligt uppdaterade under hela processen och fick alltid svar på våra frågor via telefon eller sms.
Vi är mycket nöjda med valet av Micaela som mäklare. Det har känts bra, tryggt och vi kommer definitivt att hålla kontakten med henne för framtida affärer.
Vi kan starkt rekommendera Micaela för din bostadsaffär! "
säljare på Råckstavägen 17

23 sep 2021

" Professionellt bemötande och mån om att genomföra en lyckad försäljning"
säljare på Råcksta Gårdsväg 21

20 sep 2021

"Vi valde att anlita Micaela för att hon har alla egenskaper som vi sökte hos en mäklare:
Kunnig, lyhörd, ärlig, professionell, sympatisk och utstrålar glädje.
Hon höll oss alltid uppdaterad under hela processen och hon var alltid tillgänglig ifall man hade någon fråga eller fundering.
Micalea överträffade verkligen våra förväntningar och levererade 110%.
Micaela är en mycket duktig mäklare och vi rekommenderar henne varmt till alla.
När det är dags för ett nytt boende kommer vi absolut att anlita Micaela igen!
Hatten av!"
säljare på Duvedsvägen 17

12 sep 2021

"Micaela var engagerad och brydde sig verkligen om att hjälpa oss med vår försäljning. Hon var lugn, metodisk och påvisade stor kunskap. Riktigt tryggt att arbeta tillsammans med Micaela!"
säljare på Östersundsgatan 7

11 sep 2021

"Proffsig, seriös, trevlig och kunnig! Kändes bra från första stund! "
säljare på Råcksta Gårdsväg 21

31 aug 2021

"Otroligt professionell, lyhörd och pålitlig. Hon är alltid tillgänglig och kommer med ett leende på läpparna och har stor lokalkännedom.
Micaela är helt klart den bästa mäklaren!! Jag ger henne mina varmaste rekommendationer och kommer garanterat att anlita henne igen! "
säljare på Vittangigatan 1

29 aug 2021

"Micaela är en stjärna på det hon gör, jag har aldrig tidigare känt mig såhär nöjd och trygg med en mäklare. Från början var hon otroligt professionell, tillmötesgående och pålitlig. Jag som kund är supernöjd med hennes insats och rekommenderar henne varmt för andra som ska sälja sin bostad"
säljare på Multrågatan 23

30 jul 2021

"Mycket proffsig och väl planerad försäljning av Micaela. Hon är mycket tydlig med vad hon anser är bästa vägen framåt och vad hon rekommenderar för att få ut det bästa ut visningarna. Allt blev precis som hon hade förutspått. Vi är mycket glada för ett fantastiskt samarbete och rekommenderar verkligen Micaela!"
säljare på Nässelstigen 65

29 jul 2021

"Vi fick ett nyfött barn i samband med visningarna. Micaela visade stor lyhördhet och försökte undvika onödiga samtal med oss. Hon skötte allt och gjorde det exceptionellt i samband med att hon tog på sig extra arbetsuppgifter för att underlätta föräldrar inne i en bebis bubbla. Otroligt professionell mäklare."
säljare på Medsolsbacken 15

14 jul 2021

"She is very driven and competent."
säljare på Östersundsgatan 7

07 jul 2021

"Aktiv, alltid tillgänglig. Kan varmt rekommendera henne"
säljare på Funäsgatan 6

05 jul 2021

"Vi är mycket nöjda med Micaela Rebel.
Lugn, samlad och visade ett stort engagemang inför vår försäljning.
Proffesionell. Kan varmt rekommendera Micaela."
säljare på Funäsgatan 8

24 jun 2021

"‌Tack för din hjälp Micaela! Kan varmt rekomendera!"
säljare på Jämtlandsgatan 99

21 maj 2021

"Micaela hjälpte till att sälja min lägenhet och köpa en ny, snabbt och smidigt. Hon var tydlig i sin kommunikation, ställde realistiska förväntningar och har stor kunskap om området. Rekommenderar henne starkt."
säljare på Östersundsgatan 7

21 maj 2021

"Micaela är trevlig och lätt att ha att göra med. Proffsig och snabb med återkoppling. Vi började med en värdering av vår bostad men trots att det dröjde ganska länge innan vi valde att gå vidare med försäljning så följe hon upp och höll sig uppdaterad om vår status. Hela processen var friktionsfri, smidig och effektiv, hon var väldigt tillmötesgående när vi pratade om slutpris och vi känner absolut att vi fick det vi hade hoppats på. Vi är jättenöjda med Micaela, kan varmt rekommenderas och vi skulle gärna anlita henne igen! "
säljare på Östersundsgatan 7

19 maj 2021

"Micaela är supertrevlig och tar verkligen hänsyn till säljarens/köparens önskemål. :)"
säljare på Kirunagatan 25J

01 maj 2021

"Vi är så nöjda med processen och all Micaelas hjälp! Hon är alltid tillgänglig för frågor och kommer med ett stort leende. "
säljare på Funäsgatan 6

01 maj 2021

"Trevligt och professionellt bemötande från första ögonblicket.
Rekommenderas starkt för den som vill ha upplevelse i världsklass! "
säljare på Östersundsgatan 7

22 apr 2021

"Micaela är alltid tillgänglig, hon engagerar sig verkligen och är hjälpsam, tålmodig och har sinne för detaljer. För mina kommande försäljningar eller köp kommer jag självklart välja Micaela!"
säljare på Jämtlandsgatan 97

16 apr 2021

"Micaela är väldigt lyhörd och kompetent, har varit ett stort stöd i hela processen . Samt varit en god samtalspartner i beslutsfattandet rörande försäljningen av min bostad. "
säljare på Mörsilsgatan 24

08 apr 2021

"Jag anlitade Micaela främst för att hon skrev professionell annonsbeskrivning som stack ut, och det gjorde det även med min. Hon var även väldigt positiv, driven, framåtriktad och var noga med att lyssna in vad man hade för förväntningar och önskningar och gjorde en involverad i processen. Det var stort plus tycker jag! Det enda jag kan kritisera henne lite för var att jag upplevde henne som ganska upptagen första 2 veckorna i försäljningaprocessen, återkoppling kunde dröja lite för länge men blev allt bättre med tiden. Överlag var jag nöjd med hennes insats och rekommenderar henne varmt!"
säljare på Blomsterkungsvägen 116A

28 mar 2021

"Det finns mäklare och så finns det Micaela Rebel. Jag jobbar själv som mäklare och har följt Micaela och SkandiaMäklarnas resa upp till toppen. När det var dags för oss att sälja så föll valet naturligt på Micaela då hon säljer mest i området, och det beslutet visade sig vara helt rätt.
Eftersom jag är i branschen hade jag höga krav, men har INGET att klaga på. Fläckfritt. Micaela är en av branschens trevligaste, tillgängligaste, ärligaste och mest taktiska mäklare. Finns ingen annan jag skulle rekommendera så varmt till vänner, familj och grannar som henne.
Gör er själva en tjänst, ta ett förutsättningslöst möte med Micaela när det är dags att sälja. Ni kommer inte ångra er. Finns en anledning till varför Micaela säljer mest och dominerar Västerort.
Stort tack för hjälpen och all lycka i framtiden.
Y & F"
säljare på Maltesholmsvägen 147

18 mar 2021

"Micaela är en superproffsig mäklare som verkligen tar sina uppdrag på allvar. Hon är ärlig och realistisk och säljer inga drömmar om de inte är framför ögonen på dig.
Micaela är bäst på att informera om varje steg i processen, hon förklarar och uppdaterar om något är oklart."
säljare på Råckstavägen 80

17 mar 2021

"Helt otrolig mäklare! Vi är så nöjda med allt, hon levererar 100%. Hon informerar, uppdaterar och hör av sig! Med Mikaela som mäklare har vi kunnat luta oss bakåt och bara låta henne göra sitt fantastiska jobb! "
säljare på Östersundsgatan 8

17 mar 2021

"Proffsig och extremt kunnig!"
säljare på Jämtlandsgatan 97

06 mar 2021

"Jag rekommenderar Micaela Rebel."
säljare på Enspännargatan 12A

05 mar 2021

"Micaela får jobbet gjort! Snabb, flexibel och allmänt jätte duktig på jobbet hon genomför.
"
säljare på Fyrspannsgatan 172

05 mar 2021

"Micaela är en mycket lyhörd, kunnig, lättillgänglig och oerhört sympatisk mäklare. Hon känner dessutom till varenda kvadratcentimeter av vår bostad - och vårt område - eftersom hon har varit med redan från starten av nyproduktionen av våra hus."
säljare på Jämtlandsgatan 97

23 feb 2021

"Micaela has been very helpful through out the selling process right from the photography till the final deal signing. Highly recommended"
säljare på Östersundsgatan 7

21 feb 2021

"Micaela är super trevlig och oerhört proffsig. Hon återkopplar snabbt och uppdaterar om processen. Hon är driven, lätt att prata med och lyhörd. Bästa mäklaren jag har anlitat! Kommer definitivt anlita henne igen och rekommenderar alla andra att också göra det."
säljare på Kirunagatan 38

20 feb 2021

"Micaela is really humble and diligent in her work. I bought this apartment through her only and now sold the same as well. She helped me choose another apartment of my choice and answered all my questions even the silly ones :)
I'll definitely reach out to her in future, for sell/buy another apartment."
säljare på Jämtlandsgatan 107

05 feb 2021

"Vid valet av mäklare landade vi i beslutet att köra på Micaela då hon stack ut från de andra mäklarna med sin positiva inställning och energi. Hon gav oss en känsla av att ingenting är omöjligt, vilken visade sig stämma. Lyhörd, kompetent och professionell! "
säljare på Vittangigatan 9

21 jan 2021

"I have had experience with a few brokers and Micaela has been the best among all of them, listening to our expectations patiently and worked according to a plan and made sure that all parties involved are happy at the end. Highly recommened, "
säljare på Östersundsgatan 4

20 jan 2021

"Hon är driven, tillgänglig och passionerad i sitt yrke. Micaela såg till att jag fick precis som jag ville och jag kunde inte vara mer nöjd. Rekommenderar starkt! "
säljare på Jämtlandsgatan 107

20 jan 2021

"Micaela är en toppen mäklare och hon vill verkligen kundens bästa och de märks! "
säljare på Östersundsgatan 7

20 jan 2021

"Så bra mäklare. Skulle rekommendera tusen gånger om! "
säljare på Jämtlandsgatan 97

25 nov 2020

"Michaela är en fantastisk mäklare som ger allt för att tillgodogöra sin kund. Kunnig, professionell och serviceinriktad "
säljare på Jämtlandsgatan 99

04 nov 2020

"Otroligt engagerad mäklare. Väldigt mån om att kunden ska känna sig trygg med affären. Den bästa jag haft."
säljare på Östersundsgatan 7

14 okt 2020

"Micaela är en mäklaregudinna. Jag och min pojkvän var på en visning på en lägenhet som Micaela hade hand om, där mötes vi av ett super trevligt och proffsigt bemötande.
Så när vi gick hem så vart vi inte bara förälskade i lägenheten som hon visade men även i henne så det slutade med att vi frågade om hon ville sälja min lägenhet också. Jag kunde inte önskat mig en bättre mäklare än henne. Hon fick min lägenhet såld på bara någon dag. Hon är driven, lätt att prata med och lyhörd. W O W säger jag bara."
säljare på Östersundsgatan 8

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
44
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
28
Försäljningar
45
Försäljningsvärde
122 260 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
151 av 152 säljare
Micaela satte rätt förväntningar på slutpriset
144 av 150 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
151 av 151 säljare
Micaela var tydlig och höll mig uppdaterad
149 av 152 säljare

Micaela på kartan.

563 tidigare annonser
38 bostäder till salu
153 rekommendationer

38 bostäder till salu.

Annonser

2 195 000 kr
2,5 rum, 75 m²
29 266 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 836 kr/mån
2 175 000 kr
3 rum, 58 m²
37 500 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 526 kr/mån
2 595 000 kr
2 rum, 61 m²
42 540 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 228 kr/mån
3 975 000 kr
4 rum, 94 m²
42 287 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
5 302 kr/mån
1 495 000 kr
1 rum, 30 m²
49 833 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 197 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 365 000 kr
Lägenhet Råcksta
+ 615 000 kr
1 rum, 36 m²
Utropspris: 1 750 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Snabb tydlig inget strul väldigt proffsig bra att samarbeta med och positiv vad mer kan man begära riktig bäst "
1 695 000 kr
Lägenhet Hässelby Norra Villastad
1,5 rum, 34,9 m²
Utropspris: 1 695 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Hässelby
3 rum, 78 m²
Utropspris: 2 795 000 kr
2 100 000 kr
Lägenhet Råcksta
+ 305 000 kr
1 rum, 46 m²
Utropspris: 1 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Skulle gladeligen rekommendera Micaela till alla som går i säljtankar. Professionell ut i fingerspetsarna, bra kommunikation, höll mig uppdaterad kontinuerligt och överlag väldigt hjälpsam. Kommer utan tvekan att kontakta Micaela igen vid nästa lägenhetssälj! Rekommenderas varmt! "
2 750 000 kr
Lägenhet Råcksta
+ 355 000 kr
2 rum, 47 m²
Utropspris: 2 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Hon var riktigt duktig i sitt arbete. Väldigt drivande och visste hur man hittade potentiella köpare. Kändes som hon har jobbat länge med detta yrke. Kan starkt rekommendera Micaela som mäklare om ni funderar på att sälja eran bostad. "

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.