Micaela Rebel

Profilbild för Micaela Rebel
Säljarfavorit
Micaela Rebel
4.9 / 5
(105 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
40 st
31 st
89 515 000 kr

Bakgrund

Micaela Rebel jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 2017-09-15. Micaela har fått in 31 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan oktober 2020. Micaela har enligt vår statistik haft 44 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 114 530 000 kr.

Presentation

Hej, jag heter Micaela Rebel och arbetar som Fastighetsmäklare med fokus på Vällingby/Råcksta. Med ett stort engagemang ser jag till att göra allt för att er bostadsförsäljning ska bli så lyckad som möjligt. Jag förmedlar varje hem som att det vore mitt egna och jobbar hårt för att överträffa era förväntningar likaså mina egna som brukar vara väldigt höga.. Jag är alltid på strålande humör och väl påläst!

För mig är det oerhört viktigt att bygga långsiktiga relationer och därför är målet efter varje avslutad affär att både säljare och köpare ska vara så nöjd att jag blir vidare rekommenderad och även det självklara valet av mäklare nästa gång ni ska sälja/köpa.

Personer som känner mig beskriver mig som målmedveten, strukturerad och tävlingsinriktad. Jag älskar möten mellan människor där vi skapar en vinn-vinn situation och drivs av att slå nya prisrekord. Jag har själv bott i området vilket gör att hjärtat klappar lite extra för just Vällingby/Råcksta. Med närhet till Mälaren och natur samt shopping och kommunikationer är området suveränt.

Vill ni bli en del av mitt nätverk?
Jag är övertygad om att jag som fastighetsmäklare kan erbjuda den bästa mäklartjänsten på marknaden som leder till bäst betalt för er bostad!

Vi ses!

Med vänliga hälsningar,
Micaela Rebel

076-640 50 02
micaela.rebel@skandiamaklarna.se
Fastighetsmäklare & Delägare på SkandiaMäklarna

Utmärkelser
2020 - Flest antal sålda objekt Vällingby/Råcksta, Hemnet
2020 - Mest rekommenderade Fastighetsmäklare Vällingby/Hässelby, Hitta Mäklare
2019 - Flest antal sålda objekt Mäklarhuset Sverige och Spanien
2019 - Topp 3 Årets Mäklare Mäklarhuset Sverige och Spanien
2019 - Flest antal försäljningar Vällingby/Hässelby, Hitta Mäklare
2019 - Högst försäljningsvärde Vällingby/Hässelby, Hitta Mäklare
2018 - Topp 3 Årets Rookie Mäklarhuset Sverige och Spanien

Säljare om Micaela.

08 apr 2021

"Jag anlitade Micaela främst för att hon skrev professionell annonsbeskrivning som stack ut, och det gjorde det även med min. Hon var även väldigt positiv, driven, framåtriktad och var noga med att lyssna in vad man hade för förväntningar och önskningar och gjorde en involverad i processen. Det var stort plus tycker jag! Det enda jag kan kritisera henne lite för var att jag upplevde henne som ganska upptagen första 2 veckorna i försäljningaprocessen, återkoppling kunde dröja lite för länge men blev allt bättre med tiden. Överlag var jag nöjd med hennes insats och rekommenderar henne varmt!"
säljare på Blomsterkungsvägen 116A

28 mar 2021

"Det finns mäklare och så finns det Micaela Rebel. Jag jobbar själv som mäklare och har följt Micaela och SkandiaMäklarnas resa upp till toppen. När det var dags för oss att sälja så föll valet naturligt på Micaela då hon säljer mest i området, och det beslutet visade sig vara helt rätt.
Eftersom jag är i branschen hade jag höga krav, men har INGET att klaga på. Fläckfritt. Micaela är en av branschens trevligaste, tillgängligaste, ärligaste och mest taktiska mäklare. Finns ingen annan jag skulle rekommendera så varmt till vänner, familj och grannar som henne.
Gör er själva en tjänst, ta ett förutsättningslöst möte med Micaela när det är dags att sälja. Ni kommer inte ångra er. Finns en anledning till varför Micaela säljer mest och dominerar Västerort.
Stort tack för hjälpen och all lycka i framtiden.
Y & F"
säljare på Maltesholmsvägen 147

18 mar 2021

"Micaela är en superproffsig mäklare som verkligen tar sina uppdrag på allvar. Hon är ärlig och realistisk och säljer inga drömmar om de inte är framför ögonen på dig.
Micaela är bäst på att informera om varje steg i processen, hon förklarar och uppdaterar om något är oklart."
säljare på Råckstavägen 80

17 mar 2021

"Helt otrolig mäklare! Vi är så nöjda med allt, hon levererar 100%. Hon informerar, uppdaterar och hör av sig! Med Mikaela som mäklare har vi kunnat luta oss bakåt och bara låta henne göra sitt fantastiska jobb! "
säljare på Östersundsgatan 8

17 mar 2021

"Proffsig och extremt kunnig!"
säljare på Jämtlandsgatan 97

06 mar 2021

"Jag rekommenderar Micaela Rebel."
säljare på Enspännargatan 12A

05 mar 2021

"Micaela får jobbet gjort! Snabb, flexibel och allmänt jätte duktig på jobbet hon genomför.
"
säljare på Fyrspannsgatan 172

05 mar 2021

"Micaela är en mycket lyhörd, kunnig, lättillgänglig och oerhört sympatisk mäklare. Hon känner dessutom till varenda kvadratcentimeter av vår bostad - och vårt område - eftersom hon har varit med redan från starten av nyproduktionen av våra hus."
säljare på Jämtlandsgatan 97

23 feb 2021

"Micaela has been very helpful through out the selling process right from the photography till the final deal signing. Highly recommended"
säljare på Östersundsgatan 7

21 feb 2021

"Micaela är super trevlig och oerhört proffsig. Hon återkopplar snabbt och uppdaterar om processen. Hon är driven, lätt att prata med och lyhörd. Bästa mäklaren jag har anlitat! Kommer definitivt anlita henne igen och rekommenderar alla andra att också göra det."
säljare på Kirunagatan 38

20 feb 2021

"Micaela is really humble and diligent in her work. I bought this apartment through her only and now sold the same as well. She helped me choose another apartment of my choice and answered all my questions even the silly ones :)
I'll definitely reach out to her in future, for sell/buy another apartment."
säljare på Jämtlandsgatan 107

05 feb 2021

"Vid valet av mäklare landade vi i beslutet att köra på Micaela då hon stack ut från de andra mäklarna med sin positiva inställning och energi. Hon gav oss en känsla av att ingenting är omöjligt, vilken visade sig stämma. Lyhörd, kompetent och professionell! "
säljare på Vittangigatan 9

21 jan 2021

"I have had experience with a few brokers and Micaela has been the best among all of them, listening to our expectations patiently and worked according to a plan and made sure that all parties involved are happy at the end. Highly recommened, "
säljare på Östersundsgatan 4

20 jan 2021

"Hon är driven, tillgänglig och passionerad i sitt yrke. Micaela såg till att jag fick precis som jag ville och jag kunde inte vara mer nöjd. Rekommenderar starkt! "
säljare på Jämtlandsgatan 107

20 jan 2021

"Micaela är en toppen mäklare och hon vill verkligen kundens bästa och de märks! "
säljare på Östersundsgatan 7

20 jan 2021

"Så bra mäklare. Skulle rekommendera tusen gånger om! "
säljare på Jämtlandsgatan 97

25 nov 2020

"Michaela är en fantastisk mäklare som ger allt för att tillgodogöra sin kund. Kunnig, professionell och serviceinriktad "
säljare på Jämtlandsgatan 99

04 nov 2020

"Otroligt engagerad mäklare. Väldigt mån om att kunden ska känna sig trygg med affären. Den bästa jag haft."
säljare på Östersundsgatan 7

14 okt 2020

"Micaela är en mäklaregudinna. Jag och min pojkvän var på en visning på en lägenhet som Micaela hade hand om, där mötes vi av ett super trevligt och proffsigt bemötande.
Så när vi gick hem så vart vi inte bara förälskade i lägenheten som hon visade men även i henne så det slutade med att vi frågade om hon ville sälja min lägenhet också. Jag kunde inte önskat mig en bättre mäklare än henne. Hon fick min lägenhet såld på bara någon dag. Hon är driven, lätt att prata med och lyhörd. W O W säger jag bara."
säljare på Östersundsgatan 8

09 okt 2020

"Michaela är en otrolig duktig och väldigt engagerad mäklare. Hon är lyhörd, serviceminded, ger alltid snabb återkoppling oavsett dag/tid, höll oss uppdaterade hela tiden, kom med kloka råd och är supertrevlig. Michaela gjorde det lilla extra i att stötta och hjälpa oss i letandet av ny lägenhet. Vi skulle rekommendera Michaela till alla som vill sälja sin bostad! "
säljare på Jämtlandsgatan 99

09 okt 2020

"Micaela är en stjärna i de hon gör, 10 av 10 till henne."
säljare på Kirunagatan 38

07 okt 2020

"HON ÄR ENERGISK OCH KONNIG I SITT JOBB."
säljare på Jämtlandsgatan 97

05 okt 2020

"Kan varmt rekomendera Micaela.
"
säljare på Jämtlandsgatan 99

05 okt 2020

"Micaela är lätt att nå, tydlig och noggrann.
Jag är jättenöjd med processen och kommer absolut använda henne tilll försäljning."
säljare på Jämtlandsgatan 99

05 okt 2020

"Mikaela was friendly, smart and engaged throughout the whole selling process. She was super helpful and keen in each step, from photography and advertisement to selling. She listens carefully to concerns and needs of her client. She is also able to answer all questions in details and suggest different plans as selling process go forward step by step.You can easily count on her with your apartment, so I strongly recommend her."
säljare på Östersundsgatan 6

28 sep 2020

"Kan varmt rekommendera Micaela till alla som ska sälja sin bostad. Micaela hörde av sig regelbundet, hade super bra koll och visade ett väldigt trevligt och proffsigt bemötande från dag 1. Kände oss 100% trygga. "
säljare på Storsegelvägen 8

17 sep 2020

"Tack så mycket för din hjälp Micaela.
Vi kan verkligen rekommendera henne som mäklare. Trygg process hela vägen och hon är alltid tillgänglig."
säljare på Jämtlandsgatan 107

17 sep 2020

"Simdigt samarbete och lättsam mäklare.
Allting gick så smidigt. Tack för din hjälp Micaela:)"
säljare på Jämtlandsgatan 99

17 sep 2020

"Micaela var super hjälpsam under hela processen och är jättenöjda med hennes kanon insats!
"
säljare på Jämtlandsgatan 107

11 sep 2020

"Extremely satisfied throughout the process. Smooth and fast and the price I expected. Highly recommended."
säljare på Jämtlandsgatan 99

03 sep 2020

"Micaela är mycket kunnig mäklare, speciellt i Vällingby/ Råcksta. Hon arbetar snabbt och effektivt, dygnet runt nästan, och är trevlig."
säljare på Östersundsgatan 7

29 aug 2020

"Lätt att kommunicera med. Ställde alltid upp och gjorde det enkelt för kund. "
säljare på Östersundsgatan 2

22 aug 2020

"Micaela Rebel är en fantastisk duktig mäklare som hjälpte mig genom hela försäljningsprocessen. Mycket lyhörd, effektiv och engagerad. Kan varmt rekommendera henne till andra som säljer i området!
På endast några dagar såldes lägenheten till ett pris över förväntan, vilket jag skulle säga är tack vare Micaelas vänliga bemötande, driv och spekulantnät. Supernöjd och skulle absolut anlita henne igen i framtiden"
säljare på Jämtlandsgatan 107

20 aug 2020

"Vi kan varmt rekommendera Micaela som mäklare. Hon är både kompetent och målinriktad och vi har känt oss trygga genom hela processen. "
säljare på Östersundsgatan 7

26 jul 2020

"Micaela har varit professionell och lyhörd under hela processen. Hon har låtit mig ta försäljningen i min takt, och kommit med bra inspel och råd när jag behövt bolla mina frågor. Jag är jättenöjd med förberedelserna inför försäljning, bostadsannonsen, visningarna och själva försäljningen - allt har varit toppklass! Det är lätt att förstå varför så många anlitar henne. Jag ger Micaela mina varmaste rekommendationer."
säljare på Östersundsgatan 7

25 jul 2020

"Micaela är mycket trevlig, lyhörd och proffsig. Bästa mäklare vi har träffat. Vi rekommenderar henne starkt. "
säljare på Östersundsgatan 7

24 jul 2020

"Lyhörd och engagerad. Kände mig väldigt trygg med att låta Micaela förmedla lägenheten och skulle rekommendera andra att ta hjälp av henne. Proffsigt rakt igenom. "
säljare på Östersundsgatan 7

13 jul 2020

"Jättetrevlig och duktig tjej.
Hon verkar erfaren, kunnig och hade svar till alla frågor som uppstod.
Rekommenderas starkt!"
säljare på Östersundsgatan 7

10 jul 2020

"Rekommenderar Micaela starkt. "
säljare på Råcksta Gårdsväg 28

08 jul 2020

"Micaela är positiv, driven och lyhörd. Jag och min sambo rekommenderar starkt Skandiamäklarna i Vällingby."
säljare på Jämtlandsgatan 72

06 jul 2020

"Micaela är lyhörd och målinriktad samt snabb på att återkoppla."
säljare på Jämtlandsgatan 70

22 jun 2020

"Micaela Rebel har känts mycket uppriktig, ärlig och förtroendeingivande. Hon har alltid varit tillgänglig och mycket engagerad. Micaela har även hjälpt oss oerhört mycket med köp av ny lägenhet. Hon är lätt att tycka om och ger ett professionellt och vänligt intryck. Vi är mycket nöja med Micaela och vill varmt rekommendera henne. Vi har pratat med kunder som även köpt av henne och varit mycket nöjda. Bästa mäklaren vi har träffat. "
säljare på Östersundsgatan 7

17 maj 2020

"Micaela var alltid tillgänglig och engagerad genom hela processen. Var öppen för testa olika metoder för att nå ett så högt pris som möjligt och supertrevlig! En superbra mäklare!"
säljare på Östersundsgatan 7

15 maj 2020

"Micaela är en riktig stjärna. I en extremt osäker tid ingav hon oss som säljare ett lugn och en tro på sig själv och vår lägenhet. Hennes tro på sin förmåga (och vår tillit till denna) var befogad. Vi är mer än nöjda och rekommenderar henne starkt. "
säljare på Östersundsgatan 2

06 maj 2020

"Mycket serviceinriktad och löste kringarrangemang på ett utmärkt sätt.
Toppen på alla sätt!"
säljare på Abiskovägen 6

23 apr 2020

"Professionell mäklare som jobbar hårt för att få lägenheten såld till det priset vi ville ha. Duktig och lyhörd! ""
säljare på Multrågatan 15

23 apr 2020

"Micaela är väldigt omtänksam, lyhörd och har god lokalkännedom. Hon har varit väldigt tillgänglig och alltid svarat på mina frågor. Hon har ingett ett stort lugn och fått mig att känna mig väldigt trygg i köpet av min första lägenhet. "
säljare på Jämtlandsgatan 107

20 apr 2020

"Mikaela arbetade mycket professionellt. Hon samarbetade flexibelt med fotografen. Beskrivningen utformade Mikaela både med saklighet och känsla. Hon är glad, positiv o lätt att samarbeta med. Vi kände oss helt trygga med Mikaelas upplägg och var nöjda med resultatet. "
säljare på Östersundsgatan 7

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
44

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
31
Försäljningar
44
Försäljningsvärde
114 530 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
103 av 104 säljare
Micaela satte rätt förväntningar på slutpriset
97 av 103 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
104 av 104 säljare
Micaela var tydlig och höll mig uppdaterad
101 av 104 säljare

Micaela på kartan.

463 tidigare annonser
32 bostäder till salu
105 rekommendationer

32 bostäder till salu.

Annonser

2 095 000 kr
2,5 rum, 61 m²
34 344 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 871 kr/mån
2 395 000 kr
2 rum, 53 m²
45 188 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 252 kr/mån
3 975 000 kr
4 rum, 94 m²
42 287 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
5 302 kr/mån
2 425 000 kr
2 rum, 54 m²
44 907 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 294 kr/mån
3 945 000 kr
4 rum, 86 m²
45 872 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 966 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 085 000 kr
Lägenhet Råcksta
+ 190 000 kr
1 rum, 36 m²
Utropspris: 1 895 000 kr
2 900 000 kr
Lägenhet Råcksta
+ 225 000 kr
2 rum, 51 m²
Utropspris: 2 675 000 kr
3 200 000 kr
Lägenhet Råcksta
3 rum, 65 m²
3 700 000 kr
Lägenhet Hässelby
+ 905 000 kr
3 rum, 79 m²
Utropspris: 2 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Det finns mäklare och så finns det Micaela Rebel. Jag jobbar själv som mäklare och har följt Micaela och SkandiaMäklarnas resa upp till toppen. När det var dags för oss att sälja så föll valet naturligt på Micaela då hon säljer mest i området, och det beslutet visade sig vara helt rätt.
Eftersom jag är i branschen hade jag höga krav, men har INGET att klaga på. Fläckfritt. Micaela är en av branschens trevligaste, tillgängligaste, ärligaste och mest taktiska mäklare. Finns ingen annan jag skulle rekommendera så varmt till vänner, familj och grannar som henne.
Gör er själva en tjänst, ta ett förutsättningslöst möte med Micaela när det är dags att sälja. Ni kommer inte ångra er. Finns en anledning till varför Micaela säljer mest och dominerar Västerort.
Stort tack för hjälpen och all lycka i framtiden.
Y & F"
2 830 000 kr
Lägenhet Råcksta
+ 235 000 kr
2 rum, 51 m²
Utropspris: 2 595 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.