Max Nilsson

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Malmö  /  Max Nilsson
Profilbild för Max Nilsson
Säljarfavorit
Max Nilsson
4.9 / 5
(147 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
10 st
10 st
27 105 000 kr

Bakgrund

Max Nilsson jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 2014-07-14. Max har fått in 10 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan oktober 2020. Max har enligt vår statistik haft 13 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 42 190 000 kr.

Presentation

För mig är det viktigt att både säljare och köpare känner en trygghet genom hela processen, full insyn och inga oklarheter. Jag har ett genuint intresse för bostäder och detta i kombination med ett stort engagemang och fokus så strävar jag alltid efter att överträffa dina förväntningar. Innehar dessutom en kandidatexamen inom fastighetsvetenskap/fastighetsförmedling. En "Malmöpåg" och sann optimist som ser ljust på tillvaron.

Prisad mäklare.

Utmärkelser

tredje kvartalet 2019

Säljare om Max.

21 apr 2021

"Jag har både köpt och sålt bostad genom Max. Båda gångerna med ett utmärkt resultat och jag är otroligt nöjd med helheten. Max är alert att finna köpare och säljare och han gjorde min försäljning till ett trygg, kontrollerad bra affär genom sitt enastående arbete. Max höll genomgående ett högt tempo, var lugn och tydlig i sin kommunikation och alltid tillgänglig.
MAX ÄR GENOMGÅENDE GEDIGEN!
Sammanfattningsvis jag är mycket nöjd med insatsen och kan gladeligen rekommendera Max Nilsson!
"
säljare på Flöjelgatan 4

02 apr 2021

"Max Nilsson på SkandiaMäklarna är mycket engagerad professionell och kunnig. Hela processen med försäljning har gått väldigt smidigt och vi kände oss trygga. Kommunikation, besök, fotografering, annonsering samt visning var på högsta nivå.
"
säljare på Scaniaplatsen 7C

19 mar 2021

"En riktig bra mäklare som gör sitt jobb extremt bra. Vad kan man kräva mer än att ha en så positiv mäklare och som gör sitt jobb så bra. Vi kan starkt rekommendera Max Nilsson!"
säljare på Södra Gulsparvsgatan 26D

01 mar 2021

"Kommer inom snar framtid lämna ett hus till honom som ska säljas"
säljare på Södra Gulsparvsgatan 23C

17 feb 2021

"Max är en väldigt duktig, engagerad och professionell mäklare, som arbetar väldigt noggrant och systematiskt från början till slut. Tillgänglig och återkommer alltid vid frågor.
Bra uppföljning efter varje moment i processen till både säljare och köpare.
Välskriven annons med väldigt proffsiga foton och ingen utelämnad information.
Hög kunskapsnivå på marknaden.
Rekommenderar Max stark."
säljare på Scaniaplatsen 7D

28 jan 2021

"Max är en professionell och drivande mäklare som under hela processen är mån om att hålla mig som klient löpande uppdaterad om allt som händer och sker. Han är tillgänglig för frågor och mån om relationen. "
säljare på Hans Holst väg 15

29 dec 2020

"Max är en fantastisk duktig mäklare med stort kännedom av båda marknaden och vårt lokala område. Han guidade oss fint genom hela processen, var väldigt lyhörd och reaktiv och vi kände oss trygga under hele förloppet tack vara hans kompetens
Vi valde den absolut bästa mäklaren till försäljningen av vårt hus och vi är fullt ut nöjda med hans arbete och resultat"
säljare på Oxievångsvägen 342

24 nov 2020

"Lugn och balanserad med bra driv på objektet, som inte var helt enkelt att sälja.
Max får säkert sälja vår andra lägenhet, när det blir tid för detta.
Anders
.
"
säljare på Stora Högestensgatan 2

27 okt 2020

"Kan verkligen rekommendera Max. Alltid tillgänglig, bra återkoppling och kunde svara på alla mina frågor. VÄLJ MAX! "
säljare på Östra Ryttmästaregatan 5

26 okt 2020

"Max är mycket duktig på att läsa marknaden. Är schysst både mot köpare och säljare.Max gör det extra som leder till mycket goda resultat även på en lite knölig väg fram tillförsäljning."
säljare på Kalkstensvägen 4

12 okt 2020

"Kan varmt rekommendera Max! Rak, tydlig och alltid bra återkoppling. Otroligt proffsig i alla stationer från start till mål. Utan tvekan en av Malmös bästa mäklare!"
säljare på Salongsgatan 34

11 okt 2020

"Jag var mycket imponerad över Max Nilsson och hans sätt att arbeta! Bättre val av mäklare kunde jag inte ha gjort! Jag har själv tidigare arbetat som fastighetsmäklare i 25 år så jag vet vad som fungerar och vad som inte fungerar. Det sätt som Max arbetar på fungerar! Dels har han en naturlig fallenhet för sitt jobb vilket är ovärderligt och inget man kan öva upp. Hans lugna trygga sätt är precis det som behövs i dagens stressiga marknad. Utöver hans lugn är han dessutom både saklig och effektiv, det är en sådan stabil person man behöver vid sin sida när man kanske själv är nervös inför allt vad det innebär att byta hem. Max Nilsson är en modern mäklare som jag verkligen kan rekommendera varmt!"
säljare på Sexmansvägen 7

25 sep 2020

"Det enda vi möjligtvis kan ha synpunkter på är att vi blev förespeglade ett högre slutpris på vår bostad än vad vi fick. Det var nog inte så stort tryck som både vi och mäklaren förväntat sig vilket troligen har med boendeformen brf att göra. Vårt hus är det första sålda i föreningen och vi ville få ett snabbt avslut. Detta skötte Max utmärkt och lyckades möta de enda budgivarna. "
säljare på Solursgatan 28

24 sep 2020

"En proffsig, lyhörd och väldigt duktig mäklare. Kan varmt rekommendera. Vi är oerhört nöjda med hela insatsen!"
säljare på Svängedammsgatan 21

11 sep 2020

"Max gav ett mycket lugnt och seriöst intryck, som han säkert förmedlade till presumtiva köpare.
Max hade kontakt för att stämma av vilken köpare som skulle passa bäst för att få igenom affären.
Mycket bra"
säljare på Signalgatan 6

16 jun 2020

"Jättenöjd med allt, Max är kunnig och lyhörd och viktigaste av allt ,han var alltid tillgänglig , svarade snabbt på sms och telefon"
säljare på Råtegelvägen 86

16 jun 2020

"Max är väldigt engagerad, trevlig och kompetent.
Kunde inte varit mer nöjd.
Rekommendera verkligen honom!"
säljare på Kulladalsgatan 30D

16 jun 2020

"En mycket trevlig och engagerad mäklare.
Rekommenderar hans expertis starkt!"
säljare på Kronetorpsgatan 56C

16 jun 2020

"Lyhörd och väldigt duktig! Rekommenderar honom till alla som ska sälja."
säljare på Sofierogatan 3D

02 apr 2020

"Max är otroligt professionell, engagerad och lyhörd. Han levererar alltid. Uppdaterar oss hela tiden med information och feedback, allt för att man som säljare ska känna sig trygg. Från första mötet till sista. Vi kan inte vara mer nöjda!"
säljare på Keramikvägen 2G

06 mar 2020

"Max är rakt igenom ett fullblodsproffs som skötte hela försäljningsprocessen från start till mål för oss utan några bekymmer. Han var delaktig i allt från fotografering, styling till kontraktsskrivning. En social och charmig kille som rekommenderas varmt!"
säljare på Carl Flormansgatan 21

04 mar 2020

"Tydlig och tillgänglig, bra jobbat Max!"
säljare på Kilian Zollsgatan 27C

24 okt 2019

"Max Nilsson sköte försäljningen mycket proffesionellt. Han höll en uppdaterad och informerad under hela perioden så man visste vad som skede.
Kan varmt rekommendera Max. "
säljare på Gudmundsgatan 8B

07 okt 2019

"En smärtfri och lyckad försäljning; enda plumpen i protokollet var att kommunikationen
mellan Max och hans sekreterare glappade, så att jag fick korrigera en del felaktigheter. "
säljare på Gudmundsgatan 6B

15 sep 2019

"Max var ett superproffs från början till slut. Duktig på att känna in oss som säljare och genuint intresserad av fastigheter och lägenheter, olika tidsepoker och detaljer. En duktig lyssnare samtidigt som han har en tydlig och djärv vision om vad han vill sikta mot. Ödmjuk men målinriktad. Ett nöje att sälja lägenhet med honom, helt enkelt. "
säljare på Södervärnsgatan 9C

12 sep 2019

"Max visade professionalism från första kontakt till sista handslag. Mina förväntningar var högt ställda men Max infriade de, med råge.
Kommer garanterat anlitas i framtiden."
säljare på Ellstorpsgatan 3C

09 sep 2019

"Rekommenderas starkt. Max är en professionell mäklare som alltid är tillgänglig och som strävar för en bra försäljning. "
säljare på Kilian Zollsgatan 15A

24 apr 2019

"Mäklaren var mycket hjälpsam och engagerad . Han bistod med hjälp även utanför sina uppgifter som var förenklande och tidsbesparande för vår skull. Han höll oss ständigt uppdaterade. Man känner sig trygg i mäklaren, han är seriös, pålitlig och har en fantastisk personlighet som gör en lugn även i en stor affär såsom en bostadsförsäljning. Vi är mycket nöjda!!"
säljare på Nytorpsgatan 28

10 apr 2019

"Max är en jätteduktig mäklare, vänlig och snäll rekommenderar honom verkligen. Han utför hans jobb perfekt"
säljare på Ellstorpsgatan 3C

09 apr 2019

"Max är lugn, stabil, trygg och förtroendegivande vilket kändes väldigt tryggt för oss vid försäljningen av vår bostad. Han är lätt att ha att göra med och är oerhört proffesionell. Han gjorde en realistisk bedömning av vår bostad och jag tror att man både som säljare och köpare känner förtroende för Max. Vi kan varmt rekommendera Max som mäklare. "
säljare på Linåkersvägen 8

26 feb 2019

"Påläst och stabil."
säljare på Västanväg 49B

08 feb 2019

"Max är väldigt duktig och kompetent.
Fanns alltid nära till hands och var otroligt proffesionell. Vi är väldigt nöjda med hela processen och utfallet.
"
säljare på Västanväg 45B

04 feb 2019

"Väldigt bra bemötande och oerhört proffsig i allt han gjorde från steg till steg.
En toppen mäklare som vi verkligen kommer rekommendera till andra. "
säljare på Konsultgatan 10

04 feb 2019

"Kunnig, lyhörd och vi kände oss väldigt trygga med Max som mäklare."
säljare på Månsans väg 6

17 okt 2018

"Fantastisk duktig, proffsig och seriös mäklare som samtidigt har förmågan att få klienter och kunder ha roligt och trivas under säljprocessen. Det gör den ibland jobbiga uppgiften, att sälja ett hus, istället kul! Två tummar upp!!"
säljare på Skatbogatan 15

04 okt 2018

"Mycket trevlig o duktig , enkel att prata o diskutera " stylingen" med. lätt att få kontakt med o jättebra på att hålla oss informerade om hur budgivningen / försäliningen gick. kände oss väldigt nöjd o trygga med Max,han gjorde ett mycket bra jobb med vårt hus endast 2-3 visningar.kan varmt rekommendera honom. "
säljare på Hans Holst väg 15

03 okt 2018

"Kan bara rekommendera mäklaren - mycket trevlig och tillmötesgående! Lycka Till!"
säljare på Ingenjörsgatan 8

01 okt 2018

"Helt fantastik mäklare"
säljare på Soprangatan 5

15 jun 2018

"Sympatisk och trevlig mäklare."
säljare på Kilian Zollsgatan 2B

15 jun 2018

"Mycket nöjd med det arbete Max la ner. Tillgänglig och återkom alltid.
Bra uppföljning efter visningar och när budgivningen kommit igång.
Mycket tilltalande annons.
Hög kunskapsnivå.
Rekommenderar Max starkt!"
säljare på Tärningholmsgatan 7

12 jun 2018

"Marknaden var i dipp, så vi upplevde mäklarn lite velig i visa anseenden. Annars var han mycket tillmötesgående."
säljare på Duvhöksgatan 4A

21 apr 2018

"Bra information, mycket trevligt bemötande. Är supernöjd"
säljare på Albinsrogatan 5B

20 apr 2018

"Max är en fantastisk kille som verkligen gav allt. Återkoppla hella tiden. Vi är verkligen super nöjda med det arbete som han har lagt ner på vår hus försäljning. Vi rekommenderar honom varmt "
säljare på Kristinas gata 17

19 apr 2018

"Vi var verkligen super nöjda med Max! Mkt trevlig och duktig mäklare"
säljare på Oxie Mölleväg 29

27 nov 2017

"Max Nilsson på Landgrens mäklarfirma har ett bra engagemang. Social och trevlig. Väldigt påläst och duktig.
Vi kan rekommendera andra att välja Max."
säljare på Kometgatan 60

23 nov 2017

"En bättre mäklare är svårt att finna.
Allt sköttes på ett proffesionellt vis, höll löpande kontakt med all information som var relevant.
Värdering och slutpris var mycket bra.
Jag kan å det varmaste rekommenderar Max Nilsson."
säljare på Kulladalsgatan 26C

12 okt 2017

"Max var en mycket seriös mäklare och levde definitivt upp till förväntningarna. Däremot så blev slutpriset inte riktigt vad vi tänkt oss. Detta tror jag beror på andra faktorer som Max inte kan påverka"
säljare på Linåkersvägen 16

09 okt 2017

"Tycker ni ska välja Max om ni ska sälja charmig och väldigt duktigt och seriös ! Kan rekommendera honom om ni ska köpa ! Nöjd kund."
säljare på Tornfalksgatan 15

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
7
Villa
4
Kedjehus
1
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
10
Försäljningar
13
Försäljningsvärde
42 190 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
139 av 147 säljare
Max satte rätt förväntningar på slutpriset
141 av 147 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
146 av 146 säljare
Max var tydlig och höll mig uppdaterad
146 av 146 säljare

Max på kartan.

239 tidigare annonser
2 bostäder till salu
147 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Annonser

1 395 000 kr
2 rum, 41 m²
34 024 kr/m²
Lägenhet, Malmö
2 809 kr/mån
3 850 000 kr
4 rum, 138 m²
27 898 kr/m²
Villa, Malmö

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 350 000 kr
Lägenhet
2 rum, 71 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag har både köpt och sålt bostad genom Max. Båda gångerna med ett utmärkt resultat och jag är otroligt nöjd med helheten. Max är alert att finna köpare och säljare och han gjorde min försäljning till ett trygg, kontrollerad bra affär genom sitt enastående arbete. Max höll genomgående ett högt tempo, var lugn och tydlig i sin kommunikation och alltid tillgänglig.
MAX ÄR GENOMGÅENDE GEDIGEN!
Sammanfattningsvis jag är mycket nöjd med insatsen och kan gladeligen rekommendera Max Nilsson!
"
1 650 000 kr
Lägenhet Kulladal
+ 155 000 kr
3 rum, 86,5 m²
Utropspris: 1 495 000 kr
4 400 000 kr
Lägenhet Västra Hamnen
+ 605 000 kr
3 rum, 69 m²
Utropspris: 3 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Max Nilsson på SkandiaMäklarna är mycket engagerad professionell och kunnig. Hela processen med försäljning har gått väldigt smidigt och vi kände oss trygga. Kommunikation, besök, fotografering, annonsering samt visning var på högsta nivå.
"
1 575 000 kr
Lägenhet Söderkulla
+ 80 000 kr
3 rum, 86 m²
Utropspris: 1 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"En riktig bra mäklare som gör sitt jobb extremt bra. Vad kan man kräva mer än att ha en så positiv mäklare och som gör sitt jobb så bra. Vi kan starkt rekommendera Max Nilsson!"
4 360 000 kr
Villa Oxie Kyrkby
+ 365 000 kr
6 rum, 131 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.