Max Nilsson

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Malmö  /  Max Nilsson
Profilbild för Max Nilsson
Säljarfavorit
Max Nilsson
4.9 / 5
(195 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
25 st
16 st
78 565 000 kr

Bakgrund

Max Nilsson jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 2014-07-14. Max har fått in 16 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan oktober 2020. Max har enligt vår statistik haft 27 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och lägenheter och motsvarar ett värde på 104 495 000 kr.

Presentation

För mig är det viktigt att både säljare och köpare känner en trygghet genom hela processen, full insyn och inga oklarheter. Jag har ett genuint intresse för bostäder och detta i kombination med ett stort engagemang och fokus så strävar jag alltid efter att överträffa dina förväntningar. Innehar dessutom en kandidatexamen inom fastighetsvetenskap/fastighetsförmedling. En "Malmöpåg" och sann optimist som ser ljust på tillvaron.

Prisad mäklare.

Utmärkelser

tredje kvartalet 2019

Säljare om Max.

19 maj 2022

"Vi gillade Max från första mötet. Han är trevlig, lyhörd och tydlig. Max var också lätt att nå både via telefon och Mail och han hörde kontinuerligt av sig med uppdateringar gällande försäljningen. Bästa mäklaren vi har haft!"
säljare på Köpenhamnsvägen 13A

18 maj 2022

"Väldigt imponerad av Max. Service när det är dom bäst"
säljare på Sufflörgatan 7

18 maj 2022

"Max gör allt och lite till. Det där lilla extra som gör att både säljare och köpare känner sig bekväma med affären. Kommer alltid välja Max"
säljare på Västra Skrävlingevägen 138

01 apr 2022

"Max har en genuin personlighet och är enkel att arbeta tillsammans med. Vi uppskattade öppna och ärliga dialoger genom hela försäljningsprocessen. Han var väldigt informativ och målmedveten. "
säljare på Odörtsvägen 15

28 mar 2022

"Max har varit en fantastisk mäklare i vår process! Han har ett stort kontaktnätverk vilket bådar för snabba och smidiga försäljningar. Utöver det här känner han dessutom till marknaden i Malmö väldigt väl och är expert på det han gör.
Den typiska sinnebilden av en mäklare som bara vill sälja bostäder och tjäna pengar är helt felaktig när det kommer till Max. Han är väldigt mån om sina kunder vilket för vår del genererar ett toppbetyg och han är vårt självklara val av mäklare i framtiden också."
säljare på Einar Hansens Esplanad 5

28 mar 2022

"Max är en fantastisk mäklare som har lotsat oss genom försäljningen med stor kunskap och
alltid varit behjälplig vid frågor.
Vi kan helhjärtat rekommendera Max åt andra."
säljare på Anders Orkans väg 27

02 mar 2022

"Fantastiskt bemötande och proffsig hela vägen!"
säljare på Ronnebygatan 1B

06 feb 2022

"Fantastisk mäklare - köpte bostaden av Max för ca. 1,5 år sedan, blev naturligt att han skulle sälja den igen när vi behöver större. Affären var klar på 24 timmar. Engagerad, hjälpte till när fotografen var på plats och allt gick väldigt smidigt. Kom med konstruktiva förslag till affären. Vi slapp använda hemnet med!"
säljare på Kalkstensvägen 4

06 feb 2022

"På två veckor fick Max till fotografering, annonsarbete, visningar och en snabb försäljning. Han skötte allt oerhört proffsigt och höll oss konstant uppdaterade. Vi hade inte kunnat önska en bättre insats av Max! "
säljare på Ymers gata 19A

02 feb 2022

"Max är en väldigt lyhörd och pålitlig mäklare som är mån om såväl säljare som köpare. Något jag tycker är väldigt viktigt som säljare. Alla parter skall vara nöjda! Han höll mig aktivt uppdaterad och sa till när han tyckte något inte var helt rätt. Jag rekommenderar Max varmt!"
säljare på Södra Gulsparvsgatan 26B

19 jan 2022

"Vi som säljare har under hela processen känt oss trygga med Max. Vi har haft ett gott samarbete och Max har alltid funnits tillgänglig för våra frågor och funderingar, hållit oss uppdaterade kring potentiella köpare samt kommit med goda råd. Vi är glada att vi hittade Max bland tidigare rekommendationer och kan varmt rekommendera honom som mäklare."
säljare på Einar Hansens Esplanad 24

13 dec 2021

"Jag kände att Max och Caroline gjorde sitt yttersta för att jag som säljare, men även köparen av lägenheten skulle bli nöjda med affären. Det kändes tryggt genom hela processen och jag kan verkligen rekommendera Max och Caroline som mäklare."
säljare på Nobelvägen 147H

02 nov 2021

"Max inger ett lugn i alla kontakter, även om det bitvis kan bli lite pressat läge vid en försäljning. Som säljare betyder detta otroligt mycket skapar en trygghet.
Max höll mig underrättad genom hela försäljningen, löpande uppdateringar och var engagerad genom hela processen för att ge bästa förutsättningar för en bra affär.
Skulle rekommendera Max som mäklare vilken dag som helst."
säljare på Regementsgatan 25B

18 okt 2021

"Super professional and good process. We felt well taken care of. We also reached a great result in our house sale. Would recommend to friends :-)"
säljare på Majsåkersvägen 65

09 sep 2021

"Max är en person som det är lått att tycka om och prata med"
säljare på Rapsåkersvägen 52

08 sep 2021

"Det var roligt att arbeta med Max som var väldigt proffsig och engagerad! "
säljare på Sofierogatan 4E

01 sep 2021

"Det gått som på räls "
säljare på Keramikvägen 60

01 sep 2021

"Han var lyhörd, nästan alltid tillgänglig när vi behövde kontakta honom. Han förklarade varje steg hur det går med försäljningen. Arvoden har jag inte fyllt här får vi har inte fått så mycket information, och vi tyckte att det var lite dyrt. "
säljare på Tågvirkesgatan 6

04 jul 2021

"Max och Skandia Mäklarna var kanon i allt från värdering och planering, fotografering och sedan försäljning. Vi är supernöjda.
PS. har inte arvodet framför mig, därav att jag inte skrev rätt siffra där. "
säljare på Gustaf Pålssons väg 48

02 jul 2021

"Mycket bra mäklare "
säljare på Hammarbacksvägen 29

21 jun 2021

"En stjärna som verkligen brinner för sitt yrke, väldigt kunnig mäklare som alltid håller kunden uppdaterad.
Tack för en riktigt bra försäljning "
säljare på Oxelallen 1

18 jun 2021

"Vi har väldigt gott intryck av Max, både som person och mäklare. Han var lättillgänglig och processen gick väldigt smidigt från start till slut. Max är lättsam som person och har koll på läget. "
säljare på Lagmansgatan 6F

17 jun 2021

"Max Nilsson var väldigt lyhörd, trygg i sin yrkesroll och professionell.
Han guidade oss säljare genom varje steg, tillgodosåg våra önskemål och var väldigt tillgänglig genom hela processen. "
säljare på Fänkålsvägen 72

15 jun 2021

"Max Nilsson är kunnig och har ett mycket gott bemötande. Vi kände oss trygga och välinformerade genom hela processen."
säljare på Rågåkersvägen 1

27 maj 2021

"Mycket bra och engagerad mäklare, en toppenkille"
säljare på Kaprifolvägen 51

22 maj 2021

"Vi känner ett stort förtroende för Max. En väldigt driven och engagerad mäklare, kan starkt rekommenderas! "
säljare på Arkitektgatan 39

20 maj 2021

"Vi är väldigt nöjda med Max, som var väldigt hjälpsam och förstående med våra önskemål. Han är en mycket trevlig och ödmjuk person.
Högsta betyg från oss."
säljare på Anders Orkans väg 37

17 maj 2021

"Vilken mäklare! Kan inte nog rekommendera Max till andra som går i sälj tankar. Vi hade möte med flera mäklare från olika byråer. Men Max stack verkligen ut för oss redan från första stund. Oerhört lyhörd till våra specifika krav och behov, vilket han överträffade med råge. Vill ni ha en mäklare som verkligen har fingertoppskänslan när det kommer till bostadsaffärer är Max rätt person för er. Driven, charmig, genuin, oerhört stor kunskap. En riktigt stjärna bland alla mäklare som finns där ute. Ni kommer absolut inte bli besvikna om ni väljer Max Nilsson! "
säljare på Ingenjörsgatan 22

17 maj 2021

"Bland ett par mäklare som vi haft hos oss så var det Max som var det självklara valet hela tiden, det tvekade vi aldrig på. Vi fick så gott intryck av Max, han visade sånt intresse och arrangemang hela tiden. Max älskar sitt jobb och är otroligt duktig på det han gör, det resulterar till toppen resultat. - Så varför Max? Jo, för att han är otroligt professionell, lyhörd, tydlig och skapar bra kundrelationer och brinner verkligen för att vinna kampen för dig! "
säljare på Råtegelvägen 12

30 apr 2021

"Slutpriset blev högre än vad någon av oss trodde så kunde inte förvänta mig att han skulle kunna veta det. Det pris han angav lät rimligt. "
säljare på Scaniaplatsen 7C

26 apr 2021

"Mycket proffsig, sympatisk mäklare som fångar både köpare och säljare. "
säljare på Lagerbladsvägen 28

21 apr 2021

"Jag har både köpt och sålt bostad genom Max. Båda gångerna med ett utmärkt resultat och jag är otroligt nöjd med helheten. Max är alert att finna köpare och säljare och han gjorde min försäljning till ett trygg, kontrollerad bra affär genom sitt enastående arbete. Max höll genomgående ett högt tempo, var lugn och tydlig i sin kommunikation och alltid tillgänglig.
MAX ÄR GENOMGÅENDE GEDIGEN!
Sammanfattningsvis jag är mycket nöjd med insatsen och kan gladeligen rekommendera Max Nilsson!
"
säljare på Flöjelgatan 4

02 apr 2021

"Max Nilsson på SkandiaMäklarna är mycket engagerad professionell och kunnig. Hela processen med försäljning har gått väldigt smidigt och vi kände oss trygga. Kommunikation, besök, fotografering, annonsering samt visning var på högsta nivå.
"
säljare på Scaniaplatsen 7C

19 mar 2021

"En riktig bra mäklare som gör sitt jobb extremt bra. Vad kan man kräva mer än att ha en så positiv mäklare och som gör sitt jobb så bra. Vi kan starkt rekommendera Max Nilsson!"
säljare på Södra Gulsparvsgatan 26D

01 mar 2021

"Kommer inom snar framtid lämna ett hus till honom som ska säljas"
säljare på Södra Gulsparvsgatan 23C

17 feb 2021

"Max är en väldigt duktig, engagerad och professionell mäklare, som arbetar väldigt noggrant och systematiskt från början till slut. Tillgänglig och återkommer alltid vid frågor.
Bra uppföljning efter varje moment i processen till både säljare och köpare.
Välskriven annons med väldigt proffsiga foton och ingen utelämnad information.
Hög kunskapsnivå på marknaden.
Rekommenderar Max stark."
säljare på Scaniaplatsen 7D

28 jan 2021

"Max är en professionell och drivande mäklare som under hela processen är mån om att hålla mig som klient löpande uppdaterad om allt som händer och sker. Han är tillgänglig för frågor och mån om relationen. "
säljare på Hans Holst väg 15

29 dec 2020

"Max är en fantastisk duktig mäklare med stort kännedom av båda marknaden och vårt lokala område. Han guidade oss fint genom hela processen, var väldigt lyhörd och reaktiv och vi kände oss trygga under hele förloppet tack vara hans kompetens
Vi valde den absolut bästa mäklaren till försäljningen av vårt hus och vi är fullt ut nöjda med hans arbete och resultat"
säljare på Oxievångsvägen 342

24 nov 2020

"Lugn och balanserad med bra driv på objektet, som inte var helt enkelt att sälja.
Max får säkert sälja vår andra lägenhet, när det blir tid för detta.
Anders
.
"
säljare på Stora Högestensgatan 2

27 okt 2020

"Kan verkligen rekommendera Max. Alltid tillgänglig, bra återkoppling och kunde svara på alla mina frågor. VÄLJ MAX! "
säljare på Östra Ryttmästaregatan 5

26 okt 2020

"Max är mycket duktig på att läsa marknaden. Är schysst både mot köpare och säljare.Max gör det extra som leder till mycket goda resultat även på en lite knölig väg fram tillförsäljning."
säljare på Kalkstensvägen 4

12 okt 2020

"Kan varmt rekommendera Max! Rak, tydlig och alltid bra återkoppling. Otroligt proffsig i alla stationer från start till mål. Utan tvekan en av Malmös bästa mäklare!"
säljare på Salongsgatan 34

11 okt 2020

"Jag var mycket imponerad över Max Nilsson och hans sätt att arbeta! Bättre val av mäklare kunde jag inte ha gjort! Jag har själv tidigare arbetat som fastighetsmäklare i 25 år så jag vet vad som fungerar och vad som inte fungerar. Det sätt som Max arbetar på fungerar! Dels har han en naturlig fallenhet för sitt jobb vilket är ovärderligt och inget man kan öva upp. Hans lugna trygga sätt är precis det som behövs i dagens stressiga marknad. Utöver hans lugn är han dessutom både saklig och effektiv, det är en sådan stabil person man behöver vid sin sida när man kanske själv är nervös inför allt vad det innebär att byta hem. Max Nilsson är en modern mäklare som jag verkligen kan rekommendera varmt!"
säljare på Sexmansvägen 7

25 sep 2020

"Det enda vi möjligtvis kan ha synpunkter på är att vi blev förespeglade ett högre slutpris på vår bostad än vad vi fick. Det var nog inte så stort tryck som både vi och mäklaren förväntat sig vilket troligen har med boendeformen brf att göra. Vårt hus är det första sålda i föreningen och vi ville få ett snabbt avslut. Detta skötte Max utmärkt och lyckades möta de enda budgivarna. "
säljare på Solursgatan 28

24 sep 2020

"En proffsig, lyhörd och väldigt duktig mäklare. Kan varmt rekommendera. Vi är oerhört nöjda med hela insatsen!"
säljare på Svängedammsgatan 21

11 sep 2020

"Max gav ett mycket lugnt och seriöst intryck, som han säkert förmedlade till presumtiva köpare.
Max hade kontakt för att stämma av vilken köpare som skulle passa bäst för att få igenom affären.
Mycket bra"
säljare på Signalgatan 6

16 jun 2020

"Jättenöjd med allt, Max är kunnig och lyhörd och viktigaste av allt ,han var alltid tillgänglig , svarade snabbt på sms och telefon"
säljare på Råtegelvägen 86

16 jun 2020

"Max är väldigt engagerad, trevlig och kompetent.
Kunde inte varit mer nöjd.
Rekommendera verkligen honom!"
säljare på Kulladalsgatan 30D

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
11
Lägenhet
11
Radhus
5

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
16
Försäljningar
27
Försäljningsvärde
104 495 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
184 av 192 säljare
Max satte rätt förväntningar på slutpriset
186 av 194 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
191 av 191 säljare
Max var tydlig och höll mig uppdaterad
194 av 194 säljare

Max på kartan.

305 tidigare annonser
6 bostäder till salu
195 rekommendationer

6 bostäder till salu.

Annonser

4 895 000 kr
6 rum, 164 m²
29 847 kr/m²
Villa, Malmö
3 795 000 kr
5 rum, 160 m²
23 718 kr/m²
Villa, Malmö
2 245 000 kr
2 rum, 55 m²
40 818 kr/m²
Lägenhet, Malmö
2 696 kr/mån
4 350 000 kr
5 rum, 138 m²
31 521 kr/m²
Villa, Malmö
850 000 kr
1 rum, 45,5 m²
18 888 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 038 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

1 445 000 kr
Lägenhet Lindeborg
+ 50 000 kr
2 rum, 62 m²
Utropspris: 1 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Väldigt imponerad av Max. Service när det är dom bäst"
3 195 000 kr
Lägenhet Slottsstaden
4 rum, 83,5 m²
Utropspris: 3 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi gillade Max från första mötet. Han är trevlig, lyhörd och tydlig. Max var också lätt att nå både via telefon och Mail och han hörde kontinuerligt av sig med uppdateringar gällande försäljningen. Bästa mäklaren vi har haft!"
Lägenhet Gula Höja
+ 305 000 kr
3 rum, 80,5 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Max gör allt och lite till. Det där lilla extra som gör att både säljare och köpare känner sig bekväma med affären. Kommer alltid välja Max"
Slutpris saknas
Villa Kristineberg
6 rum, 176 m²
Utropspris: 4 695 000 kr
2 850 000 kr
Radhus Dalby
-125 000 kr
4 rum, 110 m²
Utropspris: 2 975 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.