Mattias Hellström

Profilbild för Mattias Hellström
Mattias Hellström
4.9 / 5
(130 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
14 st
6 st
37 955 000 kr

Bakgrund

Mattias Hellström jobbar på ROI FASTIGHETSMÄKLERI och är registrerad mäklare sedan 2009-06-22. Mattias har fått in 6 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Mattias har enligt vår statistik haft 12 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 29 115 000 kr.

Presentation

Att vara ordenligt påläst och inte lämna något åt slumpen är något jag lägger stor vikt vid i alla mina uppdrag. Att vara lyhörd för kundens intressen, leva upp till dennes förväntningar och alltid vara lätt att nå är viktiga grundstenar i mitt arbetssätt. Brinner för försäljning och strävar alltid efter att ta nya säljrekord.

Jag är specialiserad på villaförsäljningar men förmedlar givetvis mycket bostadsrätter också.

För att kunna bibehålla min höga kundnöjdhet ser jag till att aldrig ta åt mig för många uppdrag samtidigt så jag med säkerhet kan lägga den tid som krävs vid varje enskild försäljning. Detta är en garanti jag ger alla mina uppdragsgivare.

Hoppas jag även kan få förtroendet att hjälpa just dig när det är dags att byta bostad!

Arbetat som fastighetsmäklare i Uppsala sedan 2009 och har sedan starten förmedlat över 1000 bostäder. Delägare av ROI Fastighetsmäkleri AB sedan 2014. Säljer i huvudsak villor och bostadsrätter i Uppsala & Knivsta kommun.

Mäklarbyrå


Säljare om Mattias.

17 jun 2023

"Mattias gjorde ett fantastiskt jobb och fick mig som första gångssäljare att känna mig supertrygg genom hela processen. Toppen från början till slut, kan varmt rekommendera!"
säljare på Svartbäcksgatan 103D

09 jun 2023

"Mattias gjorde ett kanonjobb och jag tror att köparna, liksom jag som säljare, är lika nöjda."
säljare på Kungsängsgatan 57J

08 jun 2023

"Bästa mäklaren!"
säljare på Gästgivarvägen 2A

20 apr 2022

"Pålitligt, återkopplade alltid, lovade aldrig för mycket, engagerad och fick till en bra affär inte minst!
Riktigt nöjd med Mattias och kan varmt rekommendera honom!"
säljare på Gluntens gränd 4A

24 jan 2022

"Jag har sålt två bostäder med Mattias hjälp. Har gått smidigt och gett bra resultat båda gångerna! Mattias är lätt att samarbeta med, lätt att förstå och är bra på att sätta realistiska mål. Har känt mig mycket trygg i båda försäljningarna. Bra kvalitet också på bilder, bra stylisthjälp (viktigar..."
"Jag har sålt två bostäder med Mattias hjälp. Har gått smidigt och gett bra resultat båda gångerna! Mattias är lätt att samarbeta med, lätt att förstå och är bra på att sätta realistiska mål. Har känt mig mycket trygg i båda försäljningarna. Bra kvalitet också på bilder, bra stylisthjälp (viktigare än man tror), snygga ritningar och bra prospekt. Mattias är också bra på att skapa en trevlig stämning vid exempelvis kontraktskrivning med köpare."
Läs mer
säljare på Storgatan 7B

15 aug 2021

"Jag har både köpt och sålt via Mattias, han har haft ett proffsigt bemötande och är en otroligt driftig mäklare. Kan starkt rekommendera ROI!"
säljare på Kummingatan 30A

30 apr 2021

"Ingenting att klaga på hittills."
säljare på Fyrislundsgatan 40

24 apr 2021

"Mattias är professionell och ger en väldigt trovärdig känsla för mig som säljare. Han lyssnar, ger råd när man behöver samt kommunicerar/meddelar på ett mycket tillfredställande sätt. Han har en positiv grundsyn som även håller när det känns motigt. Han håller hoppet när det behövs, vilket skapar..."
"Mattias är professionell och ger en väldigt trovärdig känsla för mig som säljare. Han lyssnar, ger råd när man behöver samt kommunicerar/meddelar på ett mycket tillfredställande sätt. Han har en positiv grundsyn som även håller när det känns motigt. Han håller hoppet när det behövs, vilket skapar trygghet. Jag kan verkligen rekommendera Mattias som mäklare."
Läs mer
säljare på Sållargatan 4

22 apr 2021

"Kan varmt rekommendera, Mattias!"
säljare på Torpsvängen 8

13 mar 2021

"Fantastiskt bra upplägg och resultat - Över förväntan!
Mattias åtog sig uppgiften att förmedla en lägenhet för Brf.
Presentationen som skapades av Mattias bidrog till att intresset för lägenheten var enormt och att försäljning gick över förväntan. Oerhört proffsigt arbete och vi ser fram mot att..."
"Fantastiskt bra upplägg och resultat - Över förväntan!
Mattias åtog sig uppgiften att förmedla en lägenhet för Brf.
Presentationen som skapades av Mattias bidrog till att intresset för lägenheten var enormt och att försäljning gick över förväntan. Oerhört proffsigt arbete och vi ser fram mot att fortsatt jobba tillsammans med Mattias! :-) "
Läs mer
säljare på Humlegatan 3

09 feb 2021

"Allt bara BRA!"
säljare på Svartbäcksgatan 42E

01 feb 2021

"Överlägsen mot andra tidigare erfarenheter utav mäklare i Uppsala. Kanonkille!"
säljare på Lena-Ängeby 34

31 jan 2021

"Om vi ska sälja i framtiden kommer vi definitivt att anlita Mattias igen. Han överträffade alla våra förväntningar och vi är supernöjda med hela processen, från första mötet till försäljningen och slutpriset. "
säljare på Orrspelsgatan 45A

28 aug 2020

"Mattias har varit väldigt intresserad, driven och tydlig under hela försäljningen. Han gav tydliga förväntningar som uppfylldes helt. Skulle absolut rekommendera mina vänner att anlita honom,"
säljare på Sankt Olofsgatan 43E

21 aug 2020

"Vi kan varmt rekommendera er alla att anlita Mattias som er mäklare.
//Fredrik"
säljare på Bälinge-Högby 28

21 aug 2020

"Säljer vi igen kommer vi garanterat att välja Mattias även då. Han gör mycket mer än vad vi trodde att man kunde förvänta sig av en mäklare. Kommunikationen har varit blixtsnabb och han har hela tiden hållit oss uppdaterade. Vi trodde det skulle bli omöjligt att sälja mitt i sommaren, men vi åkte..."
"Säljer vi igen kommer vi garanterat att välja Mattias även då. Han gör mycket mer än vad vi trodde att man kunde förvänta sig av en mäklare. Kommunikationen har varit blixtsnabb och han har hela tiden hållit oss uppdaterade. Vi trodde det skulle bli omöjligt att sälja mitt i sommaren, men vi åkte på semester och lämnade nycklarna till honom. Sen var vår bostad såld! För oss kändes det SÅ enkelt att sälja, även om vi vet att han fick jobba hårt och hålla flera visningar.
Mattias är proffsig, trevlig och tillgänglig på ett sätt vi blev förbluffade av!
Vi är mer än nöjda och skulle rekommendera honom till alla vi känner. Enligt honom fanns det aldrig några problem, bara möjligheter.
En toppenmäklare på alla sätt!"
Läs mer
säljare på Fålhagsleden 1C

25 jun 2020

"Jag är jättenöjd. Har anlitat samma mäklare flera gånger eftersom det varit så positivt. "
säljare på Väderkvarnsgatan 19A

19 maj 2020

"Så nöjd från början till slut! "
säljare på Pelargatan 22

19 maj 2020

"Kan varmt rekommendera Mattias! Kunnig, lätt att få tag i och lätt att ha att göra med :) "
säljare på Apelgatan 3A

10 mar 2020

"Mycket god lokalkännedom,engagerad och medveten."
säljare på Luthagsesplanaden 1A

24 feb 2020

"Vi anlitade Mattias för försäljning av vår lägenhet och är mer än nöjda. Otroligt hög nivå av proffesionalism och engagemang. Snabb och effektiv process, från annonsering till skrivet kontrakt på 11 dagar. Mattias är väldigt proffsig och ser till att vara ordentligt påläst vilket ger seriöst intr..."
"Vi anlitade Mattias för försäljning av vår lägenhet och är mer än nöjda. Otroligt hög nivå av proffesionalism och engagemang. Snabb och effektiv process, från annonsering till skrivet kontrakt på 11 dagar. Mattias är väldigt proffsig och ser till att vara ordentligt påläst vilket ger seriöst intryck, enda mäklaren jag varit i kontakt med som ville se både tvättstuga, garage och mäta förråden, mycket positivt. "
Läs mer
säljare på Hjalmar Brantingsgatan 21

24 jan 2020

"En av de bästa mäklarna i Uppsala. Rekommenderas!!"
säljare på Flogstavägen 112

27 nov 2019

"En mycket professionell och kompetent fastighetsmäklare som jag varmt rekommenderar."
säljare på Funbo Prästgård 57

24 okt 2019

"I rådande marknad var vi överens om att det var en god idé att lägga sig på en accepterad prisnivå. Vi fick bud på begärt pris och sålde också för detta pris. Snabbt gick det också!"
säljare på Cellovägen 124N

15 okt 2019

"Fantastisk mäklare! Snabb att kommunicera med, hjälpsam och han tog sig tid till alla mina frågor.
Påläst om min lgh som tex att han själv tittat och mätt mina förråd.
Jag fick realistiska förhoppningar ang priset vilket dock överskreds och jag fick mer än jag hoppats på.
Mycket trevlig mäklar..."
"Fantastisk mäklare! Snabb att kommunicera med, hjälpsam och han tog sig tid till alla mina frågor.
Påläst om min lgh som tex att han själv tittat och mätt mina förråd.
Jag fick realistiska förhoppningar ang priset vilket dock överskreds och jag fick mer än jag hoppats på.
Mycket trevlig mäklare och jag har känt mig trygg och välinformerad under hela tiden.
Märks tydligt att de vill göra varje affär så bra som möjligt och inte är ute efter att sälja så många objekt som möjligt.
Rekommenderar honom varmt!"
Läs mer
säljare på Johannesbäcksgatan 88A

09 sep 2019

"Mattias är jätteduktig och tog sig tid att svara på alla frågor jag hade genom processen. Jag rekommenderar honom varmt!"
säljare på Orvars väg 27

06 sep 2019

"Jag valde Mattias för att han uppfattades som stabil, ärlig och rak. Det visade sig att det stämde.
Träffade en del andra mäklare först, men vissa kändes inte lika seriösa. Jag tror även att man som köpare uppskattar honom. Jag kan mycket väl tänka mig att anlita Mattias igen om det skulle vara ..."
"Jag valde Mattias för att han uppfattades som stabil, ärlig och rak. Det visade sig att det stämde.
Träffade en del andra mäklare först, men vissa kändes inte lika seriösa. Jag tror även att man som köpare uppskattar honom. Jag kan mycket väl tänka mig att anlita Mattias igen om det skulle vara aktuellt. "
Läs mer
säljare på Marielundsgatan 2C

14 aug 2019

"Mattias har varit tillmötesgående och lyssnat till våra önskemål genom hela säljförloppet dessutom en supertrevlig kille. Rekommenderar verkligen Mattias till andra säljare en riktig kanonmäklare!"
säljare på Murargatan 14E

18 jul 2019

"En mer förberedd , engagerad och kunnig mäklare har jag svårt att tro det finns.
Aldrig omöjlig att få tag i om man har frågor. Kunnig över marknaden som helhet och alltid väl förberedd inför visningarna.
Rekommenderar till 100%"
säljare på Brattbacksvägen 117

14 jun 2019

"Mycket trevlig,kompetent,proffsig och glad mäklare som tar sitt yrkeskategori till en annan nivå! A+++++"
säljare på Bokvägen 22

06 mar 2019

"Proffesionell och erfaren."
säljare på Fänkålsgatan 2

25 feb 2019

"Vi upplevde Mattias som en trygg och pålitlig mäklare. Mattias var ett bra stöd från början till slut och det var tydligt att han kan sitt jobb. Mattias gav tydliga råd som var lätta att följa."
säljare på Sankt Olofsgatan 56C

13 feb 2019

"Jag har köpt och sålt ett tiotal objekt och har aldrig träffat en så trevlig, engagerad, hjälpsam, duktig och fantastisk person. Jag skulle kunna rekommendera Mattias till alla och särskilt till de som har mycket högt ställda krav. Han är i en klass för sig!"
"Jag har köpt och sålt ett tiotal objekt och har aldrig träffat en så trevlig, engagerad, hjälpsam, duktig och fantastisk person. Jag skulle kunna rekommendera Mattias till alla och särskilt till de som har mycket högt ställda krav. Han är i en klass för sig!"
Läs mer
säljare på Övre Slottsgatan 30A

05 feb 2019

"Mäklaren var snabb med att ge information, hade ett väldigt trevligt bemötande samt mycket mån om att detta skulle bli en bra affär."
säljare på Tegnérgatan 36B

25 jan 2019

"Vi är otroligt nöjda att vi valde Mattias som mäklare. Efter möte med många andra blev Mattias det självklara valet. Han har under hela tiden varit väldigt engagerad och motiverad. Under hela processen vi haft god kontakt och Mattias har gett oss kontinuerliga uppdateringar.
Han har varit väldig..."
"Vi är otroligt nöjda att vi valde Mattias som mäklare. Efter möte med många andra blev Mattias det självklara valet. Han har under hela tiden varit väldigt engagerad och motiverad. Under hela processen vi haft god kontakt och Mattias har gett oss kontinuerliga uppdateringar.
Han har varit väldigt flexibel att ge förhandsvisningar. Mattias har alltså gjort sitt allra yttersta för att sälja vår lägenhet! Rekommenderas starkt!
Vill även slå ett slag för RoI! otroligt prisvärd mäklarfirma som arbetar med kvalitet, med bland annat rena, snygga prospekt som fokuserar 100% på lägenheten/huset, och inte är en reklampelare för bolån, flyttstäd, flyttfirmor och försäkringar. "
Läs mer
säljare på Vindhemsgatan 32B

29 okt 2018

"Mattias var jättebra. Han var otroligt engagerad och höll oss uppdaterade under hela processen. Jag kan absolut rekommendera Mattias!"
säljare på Lustigkullagatan 6

01 sep 2018

"Vi har använt Mattias Hellström från mäklarfirman ROI tidigare, han har återigen levererat.
Vi kommer att fortsätta att använda oss utav Mattias och ROI´s tjänster även i framtiden."
säljare på Dragarbrunnsgatan 63A

06 aug 2018

"Väldigt sympatisk, erfaren och kunnig mäklare!"
säljare på Tegnérgatan 36B

24 apr 2018

"Rätt mäklare nu då marknaden är tuffare.
"
säljare på Trädgårdsgatan 7A

08 mar 2018

"Rekommenderas varmt! "
säljare på Körvelgatan 24A

22 feb 2018

"Driven och mkt inlyssnande personlighet, mkt trevlig."
säljare på Vaksalagatan 36B

30 okt 2017

"De varmaste rekommendationer. Toppbetyg!
Mattias är mycket proffsig, kunnig och har varit mycket lyhörd. Allt har bara varit supersmidigt.
Plus i kanten kan ju vara säljrekordet på bostaden! "
säljare på Prästgårdsgatan 13B

07 apr 2017

"Vi förklarade våra förväntningar och tycker att mäklarens arbetssätt och energi matchade exakt! Mattias visade engagemang, höll genom hela försäljningen en mycket bra kommunikation med oss och är otroligt trevlig."
säljare på Portalgatan 74

09 dec 2016

"Skicklig mäklare med koll på läget som lyfter fram bostaden på ett positivt sätt! "
säljare på Kamomillgatan 30

20 okt 2016

"Jag upplevde Mattias proffsig och kompetent. Han ingav ett förtroendeingivande intryck och jag kände mig trygg."
säljare på Cellovägen 5K

27 sep 2016

"Bästa betyg man kan dela ut anser jag och det är att vi kommer att anlita honom igen! Mvh Fredrik Heinrici"
säljare på Geijersgatan 42C

27 sep 2016

"Seriös och mycket driven mäklare."
säljare på Citronvägen 75

04 jul 2016

" Professionell, kunnig, förtroendeingivande, och, inte minst, trevlig mäklare!"
säljare på Karlsrogatan 84B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
8
Villa
2
Radhus
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
6
Försäljningar
12
Försäljningsvärde
29 115 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
127 av 129 säljare
Mattias satte rätt förväntningar på slutpriset
120 av 129 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
128 av 129 säljare
Mattias var tydlig och höll mig uppdaterad
130 av 130 säljare

Mattias på kartan.

369 tidigare bostäder
7 bostäder till salu
129 rekommendationer

7 bostäder till salu.

Bostäder

1 690 000 kr
2 rum, 42,2 m²
40 238 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
2 286 kr/mån
2 990 000 kr
7 rum, 124 m²
24 112 kr/m²
Villa, Uppsala
4 190 000 kr
5 rum, 130 m²
32 230 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
5 759 kr/mån
2 490 000 kr
2 rum, 66 m²
37 727 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
4 435 kr/mån
1 595 000 kr
2 rum, 63,5 m²
25 317 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
4 132 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Villa Alsike
8 rum, 177 m²
Utropspris: 5 590 000 kr
Slutpris saknas
Villa Morby Lövsund
6 rum, 149 m²
Utropspris: 4 790 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Centrum
4 rum, 128 m²
Utropspris: 7 500 000 kr
2 650 000 kr
Lägenhet Svartbäcken
-40 000 kr
3 rum, 74,5 m²
Utropspris: 2 690 000 kr
1 995 000 kr
Lägenhet Gränby
2 rum, 61,5 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.